Log in

View Full Version : Sağlam: “UEFA’yı en çok biz hak ettik”



mertcan1304
19.Nisan.2006, 16:58
http://www.reklam3.net/adview.php?what=zone:20&n=a0e3d440 (http://www.reklam3.net/adclick.php?n=a0e3d440)http://www.spor3.com/haberimaj/ertugrulsaglam0703.jpgSağlam: “UEFA’yı en çok biz hak ettik”

Kayserispor, pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kadir Has Tesislerindeki antrenman teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın futbolcularıyla toplantı yapmasıyla başladı.

Son haftalardaki kötü gidişatı ve ligde bulundukları konumu anlatan Sağlam'a, futbolcuların Gaziantepspor maçında galibiyet sözü verdiği öğrenildi.

Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, kondisyon ve taktik çalışmalarına ağırlık verildi.

Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma, yarı sahada çift kale maç ile sona ererken, futbolcuların neşeli oldukları ve kötü gidişin moral bozukluğunu üzerlerinden attığı gözlendi.

''UEFA'yı en çok biz hak ettik''
Teknik direktör Sağlam, AA muhabirine, takımının kötü sonuçlar aldığı dönemde rakiplerinin de puan kaybetmesinin ve lig üçüncüsü ile aralarındaki puan farkının 2'de kalmasının UEFA yarışından kopmamalarına neden olduğunu söyledi.

Bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçının puansal anlamdaki kötü gidişata son vermeleri açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Sağlam, şöyle konuştu:

''Ben ve futbolcularım, kalan maçlarımızı kazanıp UEFA'ya katılacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızdan da aynı inancı taşımalarını bekliyorum. Gaziantepspor'u yenip, yeniden bu işi en fazla hak eden takımın Kayseri olduğunu herkese göstereceğiz. Geçmişe bakıpta hayıflanmak, üzülmek bize birşey kazandırmaz. Hatalardan ders çıkarmak ve bir daha yapmamak önemli. Futbolcularımla birbirimize gönülden sahip çıkıyoruz. UEFA'ya kenetlendik. El birliği yapıp, sezon başından beri verdiğimiz emeklerin, fedekarlığın karşılığını almak istiyoruz. UEFA Kupası'nı en fazla biz hak ettik. Bunu da kimseye bırakmayacağız.'' Gaziantepspor'un ligdeki konumu nedeniyle maçtan puan almak isteyeceğini ve tüm güçlerini ortaya koyacağını ifade eden Sağlam, bu durumun kendi oyun anlayışlarını etkilemesine izin vermeyeceklerini de dile getirdi.
Alıntıdır

francesco10
19.Nisan.2006, 17:19
doğru konuşmuş ama uefa kupasına gitmek istiosan, beşiktaşla arandaki maçları kazanacksn :) bu kadar basit, sonrası senin elinden çıkmış oluo, 3 takım war şimdi asıl rakibi hepsi dipdibe

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 18:43
ben inanmıyorum pek kayserinin bu sezon 3. bitirebileceğine

Berkaiser
19.Nisan.2006, 18:50
ben inanmıyorum pek kayserinin bu sezon 3. bitirebileceğine

Bence de 3. bitiremezler.Ama bu sezon çok iyi bir performans gösterdiler ve hakettiler.:j:

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 18:58
kaptanları bülent bölükbaşının çok güzel bi açıklaması var.aynen şöyle dedi trt muhabirine: ''abi biz hedef için oynayamıyoruz rahat olduğumuz zaman daha iyi oynuyoruz'' çok mantıklı bir belirleme bence sonuçta kayseri ne zaman uefa için adı geçti şanslı duruma geldi yenilmeye başladı bence sorun burda.ilk yarıdaki oyunlarıyla hak ettikleri kesin ama lig 17 maç değil 34 maç sonuçta :)

MKS_82
19.Nisan.2006, 19:30
bir zamanlar puan farkıyla 3. iken ve bütün rakipleri ardarda puanlar kaybetiği halde hepsinin gerisinde kaldı. bumu haketmek? rakiplerine bir bakın. ts bjk gençler. hangisi çok güzel futbol oynuyor taraftarına zevk veriyor? sen bu takımları böyle kötü dönemlerinde geçemeyeceksen nezaman gerçeceksinki? ben buna haketmek diyemem yani.

saka_onur
21.Nisan.2006, 15:48
ertuğrul çok büyük konuşmuştu ..
trabzonla beşiktaş bizi hayatta geçemez ama beşiktaşım kayseriyi geçti ama genede ertuğrul beşiktaşın evladıdır 4. olup gitsinler uefaya

enesao
21.Nisan.2006, 16:07
bencede kayserisporum bunu çoktan haketmişti.. ama futbol bu işte..

RoCCo_42
21.Nisan.2006, 20:57
bence Kayserispor İntertotoya bile kalamıcak vaziyet en azındna KONYASPOR 3.olsada Bi avrupa mazı izlesek yıllar sonra canlı canlı

Jesus_FB
21.Nisan.2006, 20:59
ne zaman Ertuğrul Sağlam iddialı konuşmaya başladı işte o zaman takım düşüşe geçti

bende Konyasporu izlemek isterdim uefa da Aykut Kocaman ile 1 sene daha uzatmışlar sözleşmelerini iyi bir transfer olmuş

gorkemyilmazkarasu
21.Nisan.2006, 21:51
ya bana konyasporda pek yararlı olmaz avrupada gibi geliyor ama başka takımda yok ortalıkta

saka_onur
21.Nisan.2006, 21:53
bence trabzon gidecek uefaya

MKS_82
21.Nisan.2006, 23:36
bencede türk futbolu açısından trabzon gitsin daha iyi. kayseri desek ilk yarı bi çıkış yakalamıştı ama fazla havalara girdiler. uefa ya kalsalarda pğek yatırım yapcaklarını sanmıyorum. gençler desen yunanlıların en zayıf takımlarından birine elendiler. trabzonun başarılı olacxağına kimse garanti veremez ama enazından hedefleri var ve bu hedefler doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışıyorlar. tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirmesine rağmen hala avrupa iddiasını sürdürüyorlar. kaldıki seneye şampiyonluk düşündüklerine göre kayseriyle kıyaslanamaz bile.