PDA

View Full Version : FM 2010 Pilot Kulüp



ARZTALEP
11.November.2009, 19:15
fm 2010'da data editörden FB'ye Bucaspor'u pilot kulüp seçtim.yeni oyun açıp kadrodaki oyuncuları yollamak istedim ancak öyle bi seçenek bulamadım. kaldırdılar diyeceğim o zaman neden pilot kulüp uygulaması yaptılar? yardımcı olabilecek var mı?

sentugo
11.November.2009, 19:58
Var ya bir kaç kezx daha dene bence.. Çıkıyor kulüp

canelka
11.November.2009, 20:10
editorden pilot kulubu secerken hangi alanlarin dahil oldugunu da secmen gerekli kiralama secenegini isaretlememissin sanirim

Tedesco
11.November.2009, 20:28
bende de oldu schalkeyi aldım westerlo idi pilot klup ama oyuncu göndermek istediğimde öyle bi secenek cıkmıyordu yeniden yönetimdewn başka pilot klup istedim o zaman başka klubu seçipte gönderdim..

ARZTALEP
12.November.2009, 01:21
editorden pilot kulubu secerken hangi alanlarin dahil oldugunu da secmen gerekli kiralama secenegini isaretlememissin sanirim

sanırım haklısın bi kez daha kontrol ediyim tşk (::)

ayrıca açılan pencerelerde başka seçeneklerde var bunlardan hangileri ne işe yarıyor?

narakan1969
13.November.2009, 09:56
Tam emin degilim ama bazi pilot kluplere kiralik adam gonderilemiyor, sanki baska amaclar icindi ama hatirlamiyorum.

E.Cartman
13.November.2009, 11:54
Tam emin degilim ama bazi pilot kluplere kiralik adam gonderilemiyor, sanki baska amaclar icindi ama hatirlamiyorum.
Ticari amacı olan vardı takımının mallarını satıyordu bi de sanırım transferlerle ilgili bişey vardı onun nasıl olduğunu tam hatırlamıyorum...