Log in

View Full Version : Galatasaray’a 100 milyon $

mertcan1304
19.Nisan.2006, 17:07
http://www.spor3.com/haberimaj/canaydin0512.jpgCanaydın Yönetimi, çok gizli yürütülen görüşmeler sonrası dünyaca ünlü bir finans kuruluşuyla 100 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı

Hamle üstüne hamle

Yönetime gelir gelmez mali konulara el atan Özhan Canaydın ve ekibi, çok gizli gerçekleştirilen bir operasyon sonrası dünyaca ünlü finansman kuruluşu ‘Credit Suiss’le 100 milyon dolar tutarında bir kredi anlaşması yaptı. Seyrantepe projesi için yoğun şekilde görüşmelerini sürdüren, Riva arazisi üzerinde hayata geçirilmesi düşünülen proje için de genel kuruldan yetki alan yönetim kurulunun, geçen hafta içerisinde yurtdışında yapılan gizli görüşmede ‘Credit Suiss’le protokol imzaladığı ifade edildi.

Banka borçları ödenecek

Canaydın ve ekibinin Riva projesinden elde edilecek yaklaşık 150 milyon dolar civarındaki geliri teminat olarak gösterdiği ve kredinin bu yolla sağlandığı kaydedildi. Canaydın ve ekibinin, yapılan gizli anlaşmayı önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayarak, kulübün kredibilitesini artırmayı amaçladığı bildirildi. 100 milyon dolarlık miktarın kulüp kasasına girmesinin ardından süratle acil ödemelerin yapılacağı, öncelikle ağır faiz yüklerine neden olan banka borçlarının ödeneceği öğrenildi.
ALINTIDIR.

francesco10
19.Nisan.2006, 17:13
hadi bakalm hayırlısı olsn demekten başka çare yok :) ama 100 milyon dolar kredi hiçte yabancı gelmio, bu da foss çıkarsa canaydın hangi yüzle bidaha açıklama yapabilir,

gerçi resmi olarak açıklanmamış :) abaklm bi klüp açıklama yapsn ozman herşey daha kesin olur

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 18:41
ben inanamıyorum.parayı tril tril görüp saymadan inanmam :D :D

barahir
19.Nisan.2006, 18:45
o zaman hiç inanmayacaksın demektir.

Berkaiser
19.Nisan.2006, 18:52
Yönetimde belirgin bir gelişme var.Bu sefer birşeyler yapabilirler.Beklemekten başka çare yok.:confused:

Nedvedmania
19.Nisan.2006, 18:54
bu sefer yönetim bayağı düzeldi bravo

perpetua
19.Nisan.2006, 18:58
Pek oyle buyuk bir fark yok esasinda. Odenmesi gereken borclari odemek icin borc alindi. Eger Riva'dan saglikli gelirler getirilemezse bu da Galatasaray'in basina patlar.

Frank_Castle
19.Nisan.2006, 20:14
uyumadan evvel okusaydım keşke... masal niyetine iyi giderdi..

nic-39
19.Nisan.2006, 22:35
gsye dunyada hangı kurulus kredi verirki!!

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 22:42
gsye dunyada hangı kurulus kredi verirki!!

Credit Suiss veriyo :) merak etme.

enesao
19.Nisan.2006, 22:44
Pek oyle buyuk bir fark yok esasinda. Odenmesi gereken borclari odemek icin borc alindi. Eger Riva'dan saglikli gelirler getirilemezse bu da Galatasaray'in basina patlar.
borç yiyen kesesinden yeeer...
ayrıca haznedaroğlu ve polat yönetime geldikleri için takım düzene girecektirr..

nic-39
19.Nisan.2006, 22:48
Credit Suiss veriyo :) merak etme.
bu tur haberler cok cıktı..gerı odeme ımkanı kolay olmayan bı kredıyı kım verebılırkı!!

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 22:50
bu tur haberler cok cıktı..gerı odeme ımkanı kolay olmayan bı kredıyı kım verebılırkı!!

geri ödenmeside zaten rivaya ve seyrantepede yapılacak gayrimenkul gibi şeylere bağlı onun için ödenir bence orası olursa...

adnan polatında gayretleriyle düzlüğe çıkacaktır bütçe bence...

paco
19.Nisan.2006, 23:35
Alıntı:
gorkemyilmazkarasu tafarından gönderildi
Credit Suiss veriyo :h: merak etme.

bu tur haberler cok cıktı..gerı odeme ımkanı kolay olmayan bı kredıyı kım verebılırkı

ya kardeş sen niye galatasarayla ilgili bütün konulara olumsuz yaklaşıyorsun ki dünyada herşey herzaman fb ye mi yapılır gs ye bu kadar parayı kim verirmiş..... ben veririm bankalar verir sen verme ya .....

enesao
19.Nisan.2006, 23:53
Alıntı:
gorkemyilmazkarasu tafarından gönderildi
Credit Suiss veriyo :h: merak etme.

bu tur haberler cok cıktı..gerı odeme ımkanı kolay olmayan bı kredıyı kım verebılırkı

ya kardeş sen niye galatasarayla ilgili bütün konulara olumsuz yaklaşıyorsun ki dünyada herşey herzaman fb ye mi yapılır gs ye bu kadar parayı kim verirmiş..... ben veririm bankalar verir sen verme ya .....
evet görkem yaww. herşyede fb yi savunuyosun :D

gorkemyilmazkarasu
19.Nisan.2006, 23:56
evet görkem yaww. herşyede fb yi savunuyosun :D

yok ya o mesaj benim değil nic 39 a cvp yazmıştım arkadaşımızda onu alıntı olarak cevaplamak isterken benim yazıyıda almış yanlışlıkla heralde :D

ben doğru düşündüklerimi söylerim herzaman bu fenerbahçe bile olsa :)

enesao
20.Nisan.2006, 00:01
yok ya o mesaj benim değil nic 39 a cvp yazmıştım arkadaşımızda onu alıntı olarak cevaplamak isterken benim yazıyıda almış yanlışlıkla heralde :D

ben doğru düşündüklerimi söylerim herzaman bu fenerbahçe bile olsa :)
özürdilerim o zaman... bende senin gibi objektifim fakat bazı fenerli arkadaşlar beni sinirlendirince objektiflikten çıkıyorum :D

mutlee
20.Nisan.2006, 16:10
Devlet saolsun.

Berkaiser
20.Nisan.2006, 16:18
Devlet saolsun.

Ne demek istiyorsun?

Burak Duran
20.Nisan.2006, 16:21
Devlet saolsun.

ne alaka ya allah allah adamın sinirini bozma kardeşim borcu devlet mi veriyo bize

SeZeRinHo
20.Nisan.2006, 20:10
bu paranın gelmesi ii oldu ben Fenerli olarak ligde rekabet istiyorum

benyaben
20.Nisan.2006, 20:24
ya şöyle sözler söylemek hoşunuza mı gidiyo..Ekonomikl değilde başarıya gelince azınız tutuluyo..Birşey diyemiyosunuz..Ligde gördüğün gibi manisadan 5 yiyen biz değil sizsiniz..İlla takım kavgası çıkarıcaksanız başka bir yerde çıkarın..

nekop
20.Nisan.2006, 21:53
yaa anlıyamadıgım bişey var bazı gsli arkadaslar bu borcu alınca hersey düzelicek sanıyor galiba unutmamak gerekki bu para belli bi süre sonra geri ödenecek ve ödenemiyecek bi durum olursa gs suanki sıkıntısının daha üstü bi sıkıntıya girecek o yüzden ben bu paranın alınmasına karsıyım...

LaKe
20.Nisan.2006, 21:57

evet evet. rekabet lazım değilmi ama? fenere bakarmısınız kaptırmış gidiyor. arada 10 fark var lider fener

:D :D :D :D :D :D :D

ibo
20.Nisan.2006, 22:12
güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar. şimdi yine aldılar kredi bu parayı gene geri ödeyemeyecekler sonra başka yerden kredi alıp bu parayı ödemeye çalışçaklar falan bu böyle gidecek heralde... 10 yıl sonrada kasada -350.000.000$ olur heralde...

Mcnicky
20.Nisan.2006, 23:03

lider kim bi puan durumuna baksana kardeş ;)

_sonic_
20.Nisan.2006, 23:07
lider kim bi puan durumuna baksana kardeş ;)
Daha ne denirki :rolleyes:

paco
20.Nisan.2006, 23:26
bence yeterince rekabet ki galatasaray bu durumdayken bu rekabete giriyor... durumların eşitlenmesini eminim istemezsiniz ...

Laz_Asker_61
21.Nisan.2006, 12:20
rekabet parayla olmuyor bu açıkça ortada

nic-39
21.Nisan.2006, 12:59
ya şöyle sözler söylemek hoşunuza mı gidiyo..Ekonomikl değilde başarıya gelince azınız tutuluyo..Birşey diyemiyosunuz..Ligde gördüğün gibi manisadan 5 yiyen biz değil sizsiniz..İlla takım kavgası çıkarıcaksanız başka bir yerde çıkarın..
manısa macıyla ne alakası var bu konunun saptırma konuları!!!

nic-39
21.Nisan.2006, 13:00
güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar. şimdi yine aldılar kredi bu parayı gene geri ödeyemeyecekler sonra başka yerden kredi alıp bu parayı ödemeye çalışçaklar falan bu böyle gidecek heralde... 10 yıl sonrada kasada -350.000.000$ olur heralde...
valla kardes en objektıf yorum yapan gslı sensın helal sana..

Mintal
21.Nisan.2006, 17:09
Bana sorarsanız Galatasaray'ın başkanı Adnan Polat'tır

mertcan1304
21.Nisan.2006, 17:12
:)
Bana sorarsanız Galatasaray'ın başkanı Adnan Polat'tır
aynen katılıyorum

Burak Duran
21.Nisan.2006, 17:17

zaten ligde baya bi rakabet var

Berkaiser
21.Nisan.2006, 17:45

Olmayan rekabette sizin 3 puan önünüzdeysek yatın kalkın dua edin ki ligde rekabet olmasın.Rekabet olursa demek ki namağlup bitireceğiz ligi.

paco
21.Nisan.2006, 18:01
bence bu parayı riva veya stad için kullanacaklar ... ne olursa olsun ama doğru kullanılsın daha çok borçlanmayalımda .....

Berkaiser
21.Nisan.2006, 19:00
bence bu parayı riva veya stad için kullanacaklar ... ne olursa olsun ama doğru kullanılsın daha çok borçlanmayalımda .....

Katılıyorum.Bu paranın çok akıllıca kullanılması lazım.

ibo
21.Nisan.2006, 20:00
evet bu parayıda iyi değerlendiremessek işler çok daha better olacak :(