View Full Version : Emniyet Çarşı'ya karşı!
KaF KeF
14.Kasım.2009, 00:55
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı'da şok gelişme...
Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı şok kararla sarsıldı.
Denizlispor ve Wolsfburg maçlarında tribünlerden yükselen kötü tezahürat ve çıkan olaylar nedeniyle aralarında amigo Alen Markaryan'ın da bulunduğu 36 Beşiktaşlı taraftara 1 yıl statlara giriş yasağı ve 2 bin tl para cezası verildi.
Alınan bilgiye göre stada giriş yasağı verilen 36 kişi, Beşiktaş'ın hem iç hem de dış sahadaki tüm maçlarında bir yıl boyunca statlarda yer alamayacak.
NTVSPOR
Alicanfmfan
14.Kasım.2009, 01:00
Kulübe ceza veremeyecekler 1 yıl , iyi oldu.
I3esiktas
14.Kasım.2009, 01:15
Kulübe ceza veremeyecekler 1 yıl , iyi oldu.
O alının 36 kişinin yarısından çogu Alen markaryanda olmak üzere stada küfür edilmemesi için ugraşan kişilerin başında geliyolar.
Ahmet Göktaş
14.Kasım.2009, 03:42
olmaz birşey...
brotha
14.Kasım.2009, 06:58
Benide alsinlar.
Alicanfmfan
14.Kasım.2009, 12:20
Sucu olmayan bir kişi neden ceza alsın , muhakkak yemiştir bi halt
eXcitinG
14.Kasım.2009, 13:32
Aferin Demirören doğruLara devam et.
Pek bir işe yaramıyor emniyet aynısını bize de yapmıştı. Sefasından tut 100 kadar kişi ceza almı.ştı
DeNiZ_1903
14.Kasım.2009, 15:55
Mantıksız bir ceza YD'nin kendi oyunları bunlar.Türkiye'nin en iyi tribününün sesi kısılmayacak. :)
bursa_mc
14.Kasım.2009, 16:03
Emniyet mi Çarşıya karşı yoksa başkanınız mı çarşıya karşı
brotha
14.Kasım.2009, 16:49
Emniyet mi Çarşıya karşı yoksa başkanınız mı çarşıya karşı
Baskan Taraftara Karsi ;)
BuRiBuRi
14.Kasım.2009, 16:55
Baskan Taraftara Karsi ;)
Taraftarda başkana:D Her şey karşılıklı:icon_biggrin:
I3esiktas
14.Kasım.2009, 19:06
Beşiktaş`ın İnönü Stadı`nda oynadığı Denizlispor ve Wolfsburg maçlarında çıkan olayları ve çirkin tezahüratları inceleme altına alan İstanbul Emniyeti, bu maçlarda yaşananları araştırmak için geçtiğimiz hafta yaklaşık 30 siyah-beyazlı taraftarları gözaltına almıştı. Emniyet Müdürlüğü daha sonra bu isimleri İl Spor Güvenlik Kurulu`na sevketmişti. Kurulun dün akşam konu ile ilgili aldığı kararla aralarında Beşiktaş`ın etkin taraftar grubu “Çarşı”nın lideri Alen Markaryan`ın da dahil olduğu toplam 36 kişinin 1 yıl boyunca statlara girişleri yasaklanmıştı. Ayrıca yine aynı isimlere 2 bin TL para cezası kesilmişti.
Yaşanan bu gelişme sonrası konuşan Alen Markaryan, kendisinin ve arkadaşlarının son dönemde yaşanan olaylarda suçlu olmadığını söylerken, aldıkları cezaya anlam veremediğini belirtti. Markaryan, “Bu cezalara anlam veremiyorum. Özellikle ben tribünlerde küfür veya kötü tezahüratın olmaması için elimden geleni yaparım. Son dönemde yaşanan olaylarda bizim suçumuz veya kusurumuz yoktur. Suçu, günahı olmayan insanlar cezalandırılmıştır. Biz bu konu ile ilgili yapılacak net açıklamaları bekliyoruz. Pazartesi günü yapacağımız basın toplantısı ile kamuoyunu aydınlatmaya çalışacağız” dedi
DHA
İlk başta dedigim gibi suçsuz kişilere ceza verildi. O adamlar tribünlerde küfür edilmemesi için çalışan insanlardı. Yıldırım demirören hata zincirlerine bir yenisi daha eklendi. Bundan sonra küfür edilmicek sanıyosa aksine daha kötü küfürlerle karşılaşabilir.
Universal
14.Kasım.2009, 23:26
Pek bir işe yaramıyor emniyet aynısını bize de yapmıştı. Sefasından tut 100 kadar kişi ceza almı.ştı
Sefa'yı içeri alma nedenleri başkaydı.
Ahmet Göktaş
14.Kasım.2009, 23:32
Ama Sefayı almak başka , Çarşının liderlerini Alen abiyi falan almak çok başka şeyler.
KaPaLı
15.Kasım.2009, 09:53
Nesi başkaymış söylermisin ?
Yıldırım Demirören kendisine karşı kim varsa tek tek toplatıyo. Yakında ihraç kararlarıda çıkarsa hiç şaşırmam.
Ahmet Göktaş
15.Kasım.2009, 12:26
Nesi başkaymış söylermisin ?
Yıldırım Demirören kendisine karşı kim varsa tek tek toplatıyo. Yakında ihraç kararlarıda çıkarsa hiç şaşırmam.
Hiçbir tribün grubu , bulundugu tribün için şehit vermemiştir en basitinden.DAhada sayarım ama zaten gerek yok. Önümüzdeki günlerde ne kadar farklı şeyler olacağını göreceğiz hep birlikte zaten.
Ama Sefayı almak başka , Çarşının liderlerini Alen abiyi falan almak çok başka şeyler.
Nesi farklıymış?Ayıp böyle şeyler...
KaPaLı
15.Kasım.2009, 14:23
Hiçbir tribün grubu , bulundugu tribün için şehit vermemiştir en basitinden.DAhada sayarım ama zaten gerek yok. Önümüzdeki günlerde ne kadar farklı şeyler olacağını göreceğiz hep birlikte zaten.
Şehit derken ?
brotha
15.Kasım.2009, 14:42
Şehit derken ?
Seninle agladik senle gulduk biz, sevdamiz ugruna canlar verdik biz,siyahin zindan olsun beyaz aydinlik,herkese nasip olmaz besiktaslilik.
ordaki canlar vermek sozu bosa soylenmemistir, bu tribun icin sehit olanlar canini verenler var ;)
KaPaLı
15.Kasım.2009, 15:04
Saçmaladınız iyice. Şehitlik bu kadar kolay birşeymi. Böyle tezahürat yapıyo diye Alen'in ayrıcalığımı olacak.
Böyle düşünen varsa kısa sürede psikiyatrist tedavisi öneririm ona.
brotha
15.Kasım.2009, 15:28
Saçmaladınız iyice. Şehitlik bu kadar kolay birşeymi. Böyle tezahürat yapıyo diye Alen'in ayrıcalığımı olacak.
Böyle düşünen varsa kısa sürede psikiyatrist tedavisi öneririm ona.
Sen Sehit derken diye sormussun bende ona cevap verdim
Ben Alenin ayricaligi olsun demedim o cok ayri bir konu.Alene ceza verilmesi zaten fiyasko, sadece tribunu susturmak icin yapilan bir sey ki tam tersine Alen istifa diye bagrildiginda bir kere bagirmamistir ve kufurlere tepki koyup staddan erken ayrilmistir.Ama simdi daha da artarak devam edicek.
KaPaLı
15.Kasım.2009, 15:36
Zaten bende onu sana söylemedim üstüne alınma. Alen'in alınması ayrı Sefa Reis'in alınması ayrı diyen arkadaşa söyledim.
İlk mesajımda yazdım zaten Yıldırım Demirören yakında kendisine karşı koyan kim varsa hepsini ihraç ettirmeye kalkarsa hiç şaşırmam (::)
Ahmet Göktaş
15.Kasım.2009, 16:42
Yanlız fikirlere saygı duymanı beklemiyorum ama , insanların fikirleri hoşuna gitmediği zaman " psikiyatriste gitmesini öneririm ona" felan demende böyle ortamlarda oldukça gereksiz.