Log in

View Full Version : Ronaldo Bırakıyor

Fernando Gago
14.Kasım.2009, 05:42
Corinthians'ta forma giyen Brezilyalı efsane golcü, 2010'da futbola veda etmeyi düşünüyor.

Corinthianslı golcü Ronaldo, sezon sonunda futbol hayatına son vermeyi planlıyor.

Kariyeri boyunca sürekli olarak sakatlıklarla boğuşan Brezilyalı yıldız, Estadao TV'ye yaptığı açıklamalarda, "Birçok güzel şey yaşadım fakat 2010 senesinde futbolu bırakmak niyetindeyim. Bir yandan da taraftarlarımın bana verdiği desteğin karşılığını vermek istiyorum. Yani sonuç olarak kafam çok karışık. Yıllarca sakatlıklarla uğraştığım için kendimi yorgun hissediyorum, artık biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

2008 Aralık ayında Corinthians'a transfer olan Ronaldo, çıktığı 35 maçta rakip ağları 22 kez havalandırmayı başardı. Brezilyalı yıldızın taraftarları, bu başarılı performansından sonra Dunga'nın, Ronaldo'ya Dünya Kupası'nda şans vermesini bekliyor.

1994 ve 2002 senesinde Brezilya ile Dünya Kupası'nı kaldıran efsane oyuncu da, "Şimdiki tek hedefim ise Güney Afrika'da bir kez daha Dünya Kupası'nı kaldırmak" diyerek milli takıma göz kırptı.

Sheriff
19.Kasım.2009, 12:56
Bende Ronaldo'yu son bir kez dünya kupasında izlemek isterim. Formda bir Ronaldo kaç kilo olursa olsun durdurulamaz (:

nerazzuri
19.Kasım.2009, 13:27
Bende Ronaldo'yu son bir kez dünya kupasında izlemek isterim. Formda bir Ronaldo kaç kilo olursa olsun durdurulamaz (:
katılmamak elde değil. şu an bile izlerken tüğlerim diken diken oluyor. son kez bende izlemek isterim açıkcası :)

sakary Ali
19.Kasım.2009, 13:37
İnter'deki bir maçını izlemiştim.O zaman küçüktüm uf ne topçu demiştim.gerçekten harika bir oyuncuydu.

İnşallah Dünya Kupasında izleriz.Banko gol kralı olur:D

Addolorato
19.Kasım.2009, 18:48
Futbolu bırakıcaksa niye sürekli Roberto Carlos'u istiyo anlamıyorum yarım sezon içinmi herşey :)

Redrum
19.Kasım.2009, 18:50
Ben de bir an Cristiano Ronaldo diye sevinmiştim :(

nekop
19.Kasım.2009, 19:19
Ben de bir an Cristiano Ronaldo diye sevinmiştim :(

Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakmasının nesine sevineceksin?

Redrum
19.Kasım.2009, 19:22
Cristiano Ronaldo'nun futbolu bırakmasının nesine sevineceksin?
Sevmiyorum usta, bıraksa cidden sevinecektim. İzlemekten de hoşlanmıyorum, görmekten de, duymaktan da, konuşulmasından da.

nekop
19.Kasım.2009, 19:40
Sevmiyorum usta, bıraksa cidden sevinecektim. İzlemekten de hoşlanmıyorum, görmekten de, duymaktan da, konuşulmasından da.

Kıskançlık seziyorum. :D

RaSenGan
19.Kasım.2009, 20:31

İstemeye istemeye sana katılıyorum nekop :D

nerazzuri
19.Kasım.2009, 20:35
bkz: kendine müslüman.

Redrum
19.Kasım.2009, 22:09

İstemeye istemeye sana katılıyorum nekop :D
Abi o zaman neden Messi'yi , Zidane'ı , Hagi'yi kıskanmıyorum:) Farklı bi boyutu var işin :)

bkz: kendine müslüman.
Kendine müslüman ne demek; sadece kendine faydası dokunan demek.
Bir kere benim ona faydamın dokunması mümkün mü? CR9 mağazasından ürünlerini satın almadığım sürece hayır. Yapmak zorunda da değilim zaten.
Peki o adam bana bir faydası var mı? Yok. Olamaz da. Alaka kuramadım yani bakınızınla :)

RaSenGan
19.Kasım.2009, 22:36
Abi o zaman neden Messi'yi , Zidane'ı , Hagi'yi kıskanmıyorum:) Farklı bi boyutu var işin :)

Magazin boyutu yani :p

tombul taho
19.Kasım.2009, 22:48
gerçekten inanıl bi kariyeri var Ronaldo'nun. futbolu 34 yaşında bırakması gerçekten çok üzücü. çünkü Roberto Carlos bile 36-37 yaşında hala "2 sene daha oynamak istiyorum" diyosa bence Ronaldo da en az o kadar oynayabilmelidir. üstelik Roberto Carlos'un mevki gereği daha sağlıklı olması gerektiğini düşünüyorum buna rağmen 38'ine kadar oynarım diyor adam yahu. :)

Ronaldo'nun wikipedia'daki istatistiklerine bir göz atın. gerçekten ne demek istediğimi anlayacaksınız.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ronaldo

Redrum
19.Kasım.2009, 22:52
Magazin boyutu yani :p

Öyle artist tavırları falan. Yetenekli ama büyük değil bence.