Log in

View Full Version : Arda Turan'a Domuz Gribi Teşhisi Kondu

El Barto
18.Kasım.2009, 16:52
Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.

Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir.

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/5359.php

sakary Ali
18.Kasım.2009, 16:58
Çok geçmiş olsun ya.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur inşallah önemli birşeyi yoktur.

RaSenGan
18.Kasım.2009, 17:14
:eek: Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

ForsakeN
18.Kasım.2009, 17:41
Allah acil şifa versin.Umarım durumu biran önce düzelir.

wolfson
18.Kasım.2009, 17:50
Kendime olsa bu kadar üzülmezdim. Şok oldum. Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onunla...

Maksic
18.Kasım.2009, 17:57
Geçmiş olsun kaptan acil şifalar..

nekop
18.Kasım.2009, 17:59
Umarım en kısa sürede iyileşip sahalara döner.

KanaKe
18.Kasım.2009, 18:06
Sezon basinda Micah Richards'ta olmustu sonradan tedavi oldu kurtuldu insallah Arda'da kisa sürede kurtulur..

Fernando Gago
18.Kasım.2009, 18:20
Geçmiş Olsun

Homer J.S
18.Kasım.2009, 18:31
Geçmiş olsun kaptan. Artık ona da bi şey olmaz o yüzden içim rahat.

SAİT71
18.Kasım.2009, 18:34
Allah acil şifalar versin. Dikkar etmeliler oyuncular..

nannar
18.Kasım.2009, 18:59
Aman diyim Allah korusun...İnşallah bir an önce iyileşir de bizi korkutmaz...

sananes
18.Kasım.2009, 19:41
geçmiş olsun teşhis konulması ve tedaviye başlanması sevindirici bir an önce düzelip döner umarım

E.Cartman
18.Kasım.2009, 20:08
geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir ve kolay atlatır takımdaki yerinide aLır...

HooijDonk07
18.Kasım.2009, 20:14
[quote=Mert Kurtoglu;1590805]Kendime olsa bu kadar üzülmezdim[.quote]

Abartmışsın ama eski sağlına kavuşması dileğiyle.Yakında zamanda iyileşir Milli takımdaki yerini tekrar alır inş.

Melekovic
18.Kasım.2009, 20:25
Büyük geçmiş olsun, domuz gribine yakalanan her insan gibi. Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Büyük ihtimalle Roma tatilinde iken kapmış olabilir,yoksa diğer oyuncularda da görülme ihtimali vardı. Tabi bu bir varsayım.

DenizlispoR
18.Kasım.2009, 20:30
Allah Acil Şifalar Versin.

Alicanfmfan
18.Kasım.2009, 20:31
Geçmiş olsun büyük kaptan'a , tedavi edilir sporcu bünyesi sayesinde atlatır İnşAllah.

Basın da rahat bırakmadı büyük kaptan'ı yok böyle felan rahatlamıstır artık basınımız !

ThersoN
18.Kasım.2009, 20:37
Bişiy olmaz yine de acil şifalar

Universal
18.Kasım.2009, 20:42
Allah acil şifaler versin, sporcu adam bünyesi kuvettli bişi olmaz. Zaten 70 milyondan 60 kişi öldü, bu bir salgın değildir. Her yıl mevsimsel gripden zaten bu kadar insan ölüyor. Bu yılki mevsimsel gripde domuz gribi...

Sheriff
18.Kasım.2009, 20:58
Acil şifalar diliyorum, Türk futbolu için önemli bir isim, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..

RoNNiE91
18.Kasım.2009, 21:02
Geçmiş olsun.Allah acil şifa versin.

Ahmet Göktaş
18.Kasım.2009, 21:31
Geçer inşallah en kısa zamnda. Bu geceden tıkınsın 5 kilo portakal , gece yarısı kaldırır ayağa :D kendimden biliyorum :)

Melekovic
18.Kasım.2009, 21:52
Abisi herkeste sendeki bünye yok,portakal komasından gitmesin çocuk :D :D :D

Ahmet Göktaş
18.Kasım.2009, 21:53
:D o zaman tuzlu suyla gargara :D

IcedEarth
18.Kasım.2009, 22:21
Nolur Kaptan'a birşey olmasın.Tek isteğim bu, bu yıl şampiyon olmayalım, UEFA'da elenelim, seneye Avrupa Kupaları'na katılma hakkını alamayalım, sadece Kaptan'a birşey olmasın...

Sekopej
18.Kasım.2009, 23:36
Geçmiş olsun, farkedilip, normal gripte ollduğu gibi tedavi edilmesi durumunda bir sorun olmaz. Zaten farkında olmadan çok kişide bu virüs var, hele ki sporcu bünyesini düşünürsek, daha kısa sürede atlatacaktır. Takımdan ayrı olarak tedavi görüp, çevresine bulaşması sağlanmazsa, haftaya sapasağlam çıkar karşımıza.:)

MyLifer
18.Kasım.2009, 23:55
Yazık olmuş. Virüs hızla yayılıyor, aşı dan başka çare bulunmalı.

Melekovic
18.Kasım.2009, 23:56
Nolur Kaptan'a birşey olmasın.Tek isteğim bu, bu yıl şampiyon olmayalım, UEFA'da elenelim, seneye Avrupa Kupaları'na katılma hakkını alamayalım, sadece Kaptan'a birşey olmasın...

Olmaz canım abisi merak etme.Sporcunun bünyesi güçlüdür. Bir de sana şöyle bir şey söyleyeyim. Domuz gribinden ölen kişi sayısı 73 mü? Her gün normal gripten 10 kişi vefat ediyor. Yani normal gribin oranı daha fazla.Atlatacaktır merak etme.

IcedEarth
19.Kasım.2009, 00:01
Biliyorum abi aynı şeyleri ben de düşündüm, ama Kaptan bu kadar spekülatif bir hastalığa yakalanınca endişelenmemek elde değil. Hadi Kaptan bir çalım da h1n1'e at...

Sekopej
19.Kasım.2009, 00:16
Olmaz canım abisi merak etme.Sporcunun bünyesi güçlüdür. Bir de sana şöyle bir şey söyleyeyim. Domuz gribinden ölen kişi sayısı 73 mü? Her gün normal gripten 10 kişi vefat ediyor. Yani normal gribin oranı daha fazla.Atlatacaktır merak etme.

Aynen, eğer kişinin bünyesi zayıfsa domuz olmasına gerek yok her grip öldürebilir. Ben hiç bu seneye kadar hatırlamıyorum haberlerde gripten şu kadar kişi öldü diye bahsedildiğini. Peki hiç mi ölen yok gripten? Var ama ilgi çekmiyordu eskiden.

Domuz gribinekarşı aşı olursun, başka grip mikrobu gelip seni öldürür eğer bünyen zayıfsa.

Arda'nın da zaten sağlık kontrolleri yapılmıştır, kornik bir hastalığı da yok. Nasıl ki ağır grip geçiren oyuncu iğne ile oynadı 2 gün sonra haberlerini sıkça duyuyorsak, bu olay da aynısı. Sadece medya abartısı diye, tamamen iyileşene kadar Arda gözlem altında olur, çevresine bulaştırması engellenir ve olay biter.

Universal
19.Kasım.2009, 01:33
Yazık olmuş. Virüs hızla yayılıyor, aşı dan başka çare bulunmalı.

O aşının içinde domuz gribi var, o domuz gribi mutasyon geçirip daha çok zarar verebilir. Sonuçta aşıyı aldıktan sonra 10 gün kuluçka süresi var. O 10 gün içinde bişi olursa sonuç daha da kötü.

Bordo61Mavi
19.Kasım.2009, 04:23
Bula bulada Ardayi bulur zaten. Gecmis olsun, sprocu bunyesi gucludur Allahin izniyle bisey olmaz

Nedvedmania
20.Kasım.2009, 14:24
Korkmayın birşey olmaz. Sadece Grip.

PesimiSTyLa
21.Kasım.2009, 14:08
Tıbbi yeterli süreyi hastalık bulgularından arınmış olarak geçiren Arda Turan’ın, sağlık ekibimizin süregelen takipleri sonucunda daha önce ilan edilen maksimum süreden hızlı iyileştiğinin tespit edilmesi üzerine, oyuncu bu sabah antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

........................