PDA

View Full Version : Oyuna Fotoğrafımı Ekleyemiyorum



capkin84
19.Kasım.2009, 15:12
Arkadaşlar oyuna başlarken fotoğrafımı eklemiştim... Pc me format atmak zorunda kaldım.. Save li oyunumu oynamaya devam edebiliyorum ama profildeki fotoğrafım yok olmuş ve geri getiremiyorum menüler yardımıyla.. fotoğrafımı oyuna tekrar ekleyebilirmiyim? Ekleyebilirsem nasılll ????

tombul taho
19.Kasım.2009, 16:55
Arkadaşlar oyuna başlarken fotoğrafımı eklemiştim... Pc me format atmak zorunda kaldım.. Save li oyunumu oynamaya devam edebiliyorum ama profildeki fotoğrafım yok olmuş ve geri getiremiyorum menüler yardımıyla.. fotoğrafımı oyuna tekrar ekleyebilirmiyim? Ekleyebilirsem nasılll ????

bilgisayarıma format attım demi$sin. eğer fotoğraf da bu format itibariyle uçtuysa zaten foto gözükmez.

fotoğrafının gözükmesi için olan fotoğrafını config.xml dosyası şekilde .xml dosyası yaratarak ve içinde senin oyundaki Unique ID dediğimiz numaranın bulunduğu kodlar olarak eklemen gerekiyor. tabii gerekli klasör ve dosyaya.. biraz uğraştırıcı bir i$ kısaca...

capkin84
19.Kasım.2009, 17:33
bilgisayarıma format attım demi$sin. eğer fotoğraf da bu format itibariyle uçtuysa zaten foto gözükmez.

fotoğrafının gözükmesi için olan fotoğrafını config.xml dosyası şekilde .xml dosyası yaratarak ve içinde senin oyundaki Unique ID dediğimiz numaranın bulunduğu kodlar olarak eklemen gerekiyor. tabii gerekli klasör ve dosyaya.. biraz uğraştırıcı bir i$ kısaca...


Bir fotoğrafı nasıl config.xml şekline dönüştürebilirim
Kendi Id numaramı nasıl görebilirim?
Bu gerekli klasör ve dosya hangisi ?

Teşşekkür ederim

mehmetd
02.Haziran.2010, 23:03
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010 içinde graphics\pictures yoksa ekle
ben şöyle yaptım:
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\Turkcell Super League\Galatasaray vardı
bende menajerim orda
kendi resmimi 95*95 png formatında ekleyip görmek istedim oluyomu diye
id numaranı scout programın varsa yada oyundada idleri göster deyince bulabilirsin.
sonra config.xml ye not defteri ile gir.

mehmetd
02.Haziran.2010, 23:08
devam:
en alttaki yazıyı alta kopyala yalnız idni değiştir.
kaydet. oyuna başla.resmin orada!
eğer yoksa ne olacak diyorsan
bu konuyu yeni konu olarak eklersem oradan görebilirsin.
notlar:
fotografı png yada jpg-orjinali değilse kabul etmez ve cache yi temizle.
fotografı config.xml yapmican!