PDA

View Full Version : Beşiktaş - Fenerbahçe [13.Hafta]

The.Crow
19.Kasım.2009, 22:53
http://i47.tinypic.com/zlc8p2.jpg

Ahmet Göktaş
19.Kasım.2009, 22:57
Tahmin yürütemiyorum nedense.Gerçekten hiçbir tahminim yok. Fakat işin ilgnci temennimde yok.

Kazanalım istiyorum , yarışta iyice iddialı olaım diyorum. Fakat herşeyin , tüm yapılanlar halının altına gidecek.Y1D1 virüsü belkide Ocakta galip gelecek.

Kaybedelim istiyorum.Belkide kaybetmek bu Y1D1 'in antibiyotiğidir.Fakat yarıştan kopmak anlamına gelir bu.

Ama eğer Beşiktaş bir mağlubiyet alırsa, Demirörenin de son derbisi olur.

Belkide ilk defa Fenere yenildi diye üzülmez Beşiktaş tarftarı.

Hayırlısı...

garydelgadov
19.Kasım.2009, 22:59
Çok iLginç bir derbi.Bir yandan şöyLe tarihi bir fark yesekte ne var ne yok hepsi gitse diyorum,bir yandan rakip fener yada gsden biri olduğu için kazanmamızı istiyorum...

scar face
20.Kasım.2009, 00:19
İnönü de 3 puan alırsak harika bir sey olur önümüz acılır :)
Lugano,Emre,Alex ve Volkandan çok şey bekliyorum.

Alicanfmfan
20.Kasım.2009, 01:13
Beşiktaş taraftar ve seyirci destegiyle bir adım önde..

Hak eden kazansın...

Fernando Gago
20.Kasım.2009, 01:33
Fenerbahçe'nin defans anlamında büyük sıkıntısı var . Bu maçta gol yemezsek mutlaka yeneriz Çünkü maçta boş geçmeyiz ... Ben Alex faktörünü düşünerek kazanacağımı düşünüyorum

Suicider
20.Kasım.2009, 02:36
bir yanda defansiyla ve seyircisiyle bjk diger yanda her mac gol atan mücadeleci yapisiyla fb.Zor bir mac ama bence fb bu macta 1 adim önde gözukuyor

GeNç KaRTaL
20.Kasım.2009, 07:41
Fenerbahçe'nin son zamanlardaki genel olarak derbilerdeki üstünlüğü ve şu anda bizden daha formda olmaları favorinin Fenerbahçe olduğunu gösteriyor.Açıkcası maç nasıl sonuçlanır benimde fazla fikrim yok ama Fenerbahçe kazanır herhalde diye düşünüyorum.Beraberlikte sonraki seçenek gibi duruyor.Öte yandan işin ilginç yanı bu maçı 2 kez rüyamda gördüm.Birisinde son dakikalarda attığımız golle 1-0 yeniyorduk,diğerinde 6-3 yeniliyorduk.:icon_biggrin: Bilinçaltımın bile muallakta kaldığı bir maç yani.Maç nasıl sonuçlanır bilmiyorum ama her şeye rağmen gönlümün Beşiktaş'ın bu derbiyi kazanmasından yana olduğunu biliyorum..

DisCo
20.Kasım.2009, 10:27
http://www.htspor.com/2009/11/19/resim/haber_ic_187628.jpg

"Sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olsun"Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmayı, hak edenin kazanması dileğinde bulundu.

Mosturoğlu, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında yapılan maçta yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul Valiliğinde gerçekleştirilen olağanüstü İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Mosturoğlu, ''İki takım da kazanmak için elinden geleni yapacak. Umuyoruz ki, sahada üst düzey bir mücadele yaşanır ve hak edenin kazandığı bir maç olur. Her şeyden önemlisi, huzur ve güvenliğin hakim olduğu bir müsabaka olsun, çünkü maalesef çok üzücü olayların yaşandığı bir haftayı geçtik. İnşallah bundan da dersler çıkarmışızdır, huzur ve güvenliğin olduğu, sadece futbolun konuşulduğu bir derbi olur'' diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu, bir gazetecinin ''Siz kazanırsanız Beşiktaş ligden kopar mı?'' sorusuna da şu yanıtı verdi:

''Bence çok erken. Her maç önemli. Lige baktığımızda, yukarıdakileri zorlayacak çok sayıda takım var. Bunlar sadece büyük takımlar değil. Anadolu takımları içinde de çok iyi kadroya sahip ve iddiası olan takımlar bulunuyor. Onun için, ben her şeyi bitmiş olarak görmüyorum.''

http://www.htspor.com/2009/11/19/resim/haber_ic_187562.jpg

"Sonucu ufak detaylar belirler"Cristian Baroni, "Beşiktaş maçında çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni takımın son durumu, Beşiktaş maçı ve kendi performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtlayan Cristian Baroni, 15 günlük arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Bu ara bizim için iyi oldu. Tatilde ailemizle, arkadaşlarımızla vakit geçirerek, dinlenme ve rahatlama imkanı bulduk. Daha sonra çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. Her zaman güzel ve sıkı bir şekilde çalışınca ve arkadaşlarınızı çalışırken görünce kendinizi daha iyi ve daha mutlu hissediyorsunuz. Şimdi bizim için yeni bir maraton başlıyor. Umarım bu dönemde kapattığımız eksiklerle birlikte takım olarak daha iyi bir dönüş yaparız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'la oynanacak derbi maçın önemi de değinen Baroni, "Beşiktaş maçında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü derbi maçların sonucunu ufak detaylar belirler. Beşiktaş karşısında en büyük avantajımız tecrübeli oyunculara sahip olmamız. Takım olarak maç gününe kadar sıkı bir şekilde çalışıp, maçta da en üst seviyede konsantrasyonla oynamalıyız. Maçın sonucunu belirleyecek detaylara dikkat etmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Cristian Baroni istikrarlı bir grafik çizmesinin sırrını ise, "Bunun sırrı çalışmak. Hem bireysel hem de takım olarak kendinizi iyi hazırladığınız sürece istikrarı yakalarsınız. Maçlarda 1 ya da 2 oyuncu ön plana çıkıp yıldız olabilir. Onların ön plana çıkmasında diğer oyuncuların katkısı büyüktür. Bir takımda herkes görevini yapmasa aradan parlayan oyuncular olmaz. Bu yüzden hem takım arkadaşlarıma sonuna kadar yardımcı olup hem de kendi oyunumu oynamaya gayret ediyorum. Antrenmanlarda da düzgün bir şekilde çalışıyorum. Arkadaşlarımla uyum içerisindeyiz. Eğer ben iyi bir performans sergiliyorsam bu hem kendi çalışmam hem de takımın çalışmasının ürünüdür. Demek ki takım arkadaşlarım bana yardımcı oluyor" diyerek açıkladı.

Uzaktan attığı golleri en kısa zamanda taraftarlara izlettirmek istediğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Bu zamanla olacak bir şey. Takım içerisinde bazı taşlar daha iyi yerine oturduğu zaman, maçlarda da istediğim performansı yakaladığım zaman bende daha fazla uzaktan şut şansı bulacağım ve toplara daha güvenli bir şekilde vuracağım. Bende attığım gollerin özlemini çekiyorum. Şutu çektikten sonra ağların havalanmasını görmek büyük bir haz. Özledim tabi ama önce ben kendi görevimi yapmalıyım ve defansın sağlamlığını kurmaya yardımcı olmalıyım. Daha sonra zamanla taşlar yerine oturunca sert ve güvenli şutlarımı göreceğiz" dedi.

Cristian Baroni takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirterek, "Takımdaki bütün Brezilyalıları çıkartsanız bile bu görüşüm değişmez. Çünkü Brezilyalılar dışında da Türk oyuncular ve diğer herkes biz yabancılara çok iyi davranıyor. Burada bir sevgi ortamı hakim. Herkes birbirine iyi davranıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Özellikle bizimle birlikte gün içerisinde çalışan insanların, bize yardımcı olan insanların, bizlere olan sevgisi, yardımseverliği bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Bu da bizi motive ediyor ve adaptasyon sürecimizi kısaltıyor. Sevgilerini göstermeye de devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

http://www.htspor.com/2009/11/20/resim/haber_ic_187529.jpg

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçta konuk Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Migros mağazasının önündeki Biletix gişesinden saat 11.00'de satışa sunulan biletlere, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

-BİLET KUYRUĞUNDA KAVGA-

Bugün saat 10.00'da başlayacağı açıklanan bilet satışı, aşırı izdiham ve taraftarların düzgün sıralanamaması yüzünden bir saat gecikmeyle başlayabildi.

Gişe önünde gece geç saatlerden itibaren toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, sabah saatlerinde stat yönetimi tarafından hazırlanmış bariyerler etrafında sıraya girdi. Saat 09.30 sularında bariyerlerin ortasında toplanan bir grubun sıradaki kişilere müdahalesiyle zaman zaman karışıklıklar yaşandı. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin bu alanda yaptığı değişiklik ve düzenleme ile bilet satışı saat 11.00'de başlayabildi.

Uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar arasında, sıra tartışması yüzünden zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar yaşandı. Bilet almak için sırada bekleyenlerin birbirlerinin üzerine içi su dolu pet şişeler attıkları görüldü. Tribün liderlerinin çabası da yetmeyince önce özel güvenlik görevlileri, ardından güvenlik güçleri devreye girdi ve düzeni sağladı.

-''PARMAK'' HAREKETİ YAPAN BAYAN DA KUYRUKTA-

Beşiktaş-Fenerbahçe maçına bilet alabilmek için kuyrukta bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında, basketboldaki olaylı Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker derbisinde Galatasaraylı taraftarlara ''parmak'' hareketi yapan bayan taraftarla, aynı maç sonunda göz altına alınanlar arasında bulunan Hakan Z.'nin de olduğu gözlendi.

Bilet kuyruğunda bu ikilinin fotoğraflarını çeken gazetecilere, kuyrukta bekleyen diğer şahıslar tepki gösterdi.

Ayşe Demet K. adlı bayan taraftarla, Hakan Z., Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve iki uzatma sonucu Galatasaray Cafe Crown'un 74-72 galibiyetiyle sonuçlanan maçta olay çıkaranlardan olarak, maç sırasında ve daha sonra izlenen görüntü kayıtlarından hareketle göz altına alınan 11 kişiden 2'si olmuştu.

-BİLETLER 75 LİRA-

Fenerbahçeli taraftarlara BJK İnönü Stadı'ndaki eski açık tribünde yaklaşık 1600 kişilik bölüm ayrılırken, biletlerin satışı 75 liradan ve her taraftara bir bilet olmak üzere yapılıyor.

Taraftarlar yanlarında kimlikleri ve kimlik fotokopilerini getirerek bilet alıyor.

eXcitinG
20.Kasım.2009, 12:11
VaLLa yıLLar sonra iLk defa bir derbi maçı öncesi bu kadar hevessiz ve isteksizim.

Ne oLursa oLsun, Bana ne havaLarındayım.

Ama Aşk var işin içinde, söz dinLemiyor ki bu deLi gönüL.

SAİT71
20.Kasım.2009, 12:12
Şahsen zorlanmadan kazanacağız gibi geliyor. Beşiktaş ta süpriz bir isim gol atmazsa forvetlerinden gol yemeyeceğimizi düşünüyorum..

IcedEarth
20.Kasım.2009, 12:52
Beşiktaş'ın 2-1 lik bir skorla galibiyet alacağını düşünüyorum. İnönü deplasmanı her zaman zordur, bu deplasmanda Fenerbahçe puan kaybı yaşar, Beşiktaş ta şampiyonluk yarışına katılır, lig iyice kızışır...

kcabjk
20.Kasım.2009, 13:16
Beşiktaş'ın bu sefer yeneceğini düşünenler arasındayım

KaPaLı
20.Kasım.2009, 15:28
Beşiktaş'ın 2-1 lik bir skorla galibiyet alacağını düşünüyorum. İnönü deplasmanı her zaman zordur, bu deplasmanda Fenerbahçe puan kaybı yaşar, Beşiktaş ta şampiyonluk yarışına katılır, lig iyice kızışır...

Beşiktaş en son 5 sene önce yenmişti sanırım bizi. Son 3 senedir hep ligin son haftalarına denk getiriyolar ve biz yeniyoruz sürekli.

Favori olarak çıkıyoruz ama yinede içim rahat değil. Lugano yorgun dönecek ama onun ne kadar profesyonel olduğunu biliyoruz. Çıkar topunu oynar adım attırmaz tek forvete. Yanında oynayacak Önder'in heyecanı çok korkutuyo beni. Umarım o hata yapmaz. Zaten ortasahamız çok iyi. Mehmet TOpuz kafasında maçı kurabilirse darmadağın eder Beşiktaş sol kanadını. Hadi kazanalım şu maçıda seriyi tekrar başlatalım.

BlackEagle19o3
20.Kasım.2009, 17:22
Defansımıza güveniyorum, gol yemeyiz ama nasıl gol atacağız onu düşünüyorum.1-0lık bir galibiyet bekliyorum.

İnşAllah hakem maçın önüne geçmez.

El Barto
20.Kasım.2009, 17:24
Maçın başlamasıyla birlikte yıldırım demirören yeter seslerini duymak istemiyorum. yoksa skor çokta umrumda değil.

Ahmet Göktaş
20.Kasım.2009, 17:29
Valla eğer fener kazanacaksa inşallah erken bulur golü.

Küfürlü protestoyu kim durduracak bakalım ozaman.

Zaten yd , seyircisiz oynama cezası verilmesi için ayarlamıştır herşeyi.

HooijDonk07
20.Kasım.2009, 17:35
Sonucu Alex Emre ve Kazımın performans'ı belirler gibi .İnönü'den en az 1 puan alıcağız gibi.

Ahmet Göktaş
20.Kasım.2009, 17:39
Bu arada Rüştü oynayacakmış kesin :S

Neyse bakalım Rüştüye top giderse aşırtmayı yer, ancak Sivok-Ferrari-Ernst makineleri gününde olursa Rüştüye gitmez top.

Gol atmamız zaten zor :D Ama iddia ediyorum gollü bir maç olacak. 3-2 , 4-3,2-3 , 2-4vs. gibi.

Fakat yine 5 defans , 2 defansif önlibero yani 7 defans ile başlarsak maça yeneceksek bile eksik olsun o 3 puan.

tarikko
20.Kasım.2009, 17:41
Bu zor deplasmandan inşallah 3 puanla çıkacağız inanıyorum.Lugano-Bilica ikilisinin bozulacak olmaları tek endişem.İnşallah Lugano'nun yanında oynayacak Önder ya da Deniz Bilica'yı aratmaz..

İyi maç olsun olaysız bir maç olsun,3 puanla dönelim :) Başarılar Fenerbahçe'm..

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2009, 18:55
Genel olarak deplasmanda alınacak 1 puan farkı koruma adına iyi olsa da doğal olarak derbi olduğundan taraftar olarak 3 puan istiyoruz. Tabi alınacak muhtemel bir beraberliğe duyulacak üzüntü veya sevinç de ancak maçtan sonra oynanan oyuna göre belli olabilir.

Daum'un bu maçta durdur ve vur planını benimseyeceğini tahmin ediyorum. Yani maça direkt saldırarak başlayan bir Fenerbahçe'den ziyade; topa hakim, bol pas yapan, top rakibe geçtiği anda alan daraltarak en kısa sürede topu kazanmaya çalışan ve ilk 20-25 dakikayı böyle geçiştirerek rakibin ev sahibi olma avantajını kullandırtmayan; gerekli skor yakalanırsa da Güiza, Santos gibi oyuncuları oyuna alarak Beşiktaş'ın risk aldığı dakikalarda hızlı hücumlarla farkı arttırmaya çalışacak olan bir Fenerbahçe bekliyorum. Tabi ki maçın başında herhangi bir taraftan gelebilecek bir gol maçın gidişatını epeyce değiştirecektir. Maç başlarken planlanan herşey tamamen değişecektir.

Daum'un sahaya zorunlu Bilica değişikliği dışında Galatasaray maçının kadrosunu çıkaracağını tahmin ediyorum. Bilica'ya olan güvenim maalesef Önder'e yok. Lugano'nun da 22 saatlik bir yolculuğun ve oynadığı 2 maçın yorgunluğuyla gelecek olması sorun gibi gözükse de Tota yorgunluk dinlemez ve en iyi şekilde işini yapar.

Gökhan--Lugano--Önder--Carlos

Mehmet--Baroni--Emre--Vederson

------------------Alex

-----------------Kazım

Başarılar Fenerbahçe.

Universal
20.Kasım.2009, 18:58
Daum bu derbi için uzun süre hazırlanma imkanı buldu. Mutlaka bunu değerlendirmiştir. Değişik bir diziliş görebiliriz. Daum mantelitesi olarak Fenerbahçe öne geçer ve skoru korumak için oynar düşüncesindeyim. Fenerbahçe maçı 1-0 veya 2-1 alır.

TR.CaPTaiN
20.Kasım.2009, 20:36
"Oynamam imkansız"

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Diego Lugano'dan çarpıcı açıklamalar!

Ülkesi Uruguay'da oynadığı maçtan sonra bugün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Lugano, Beşiktaş maçından oynamasının mümkün olmadığını söyledi.
FOX Spor Muhabiri Elvan Arat'a konuşan Lugano, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle ilgili herkesi şaşırtacak çok özel açıklamalarda bulundu...

Lugano, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Fenerbahçe'nin deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın ne kadar zor olacağının farkındayım. Taraftarlarımızında beni sahada görmek istediğini duydum fakat bu mümkün değil. Bir gün önce milli maçta forma giydim ve dün gece Türkiye'ye gelmek için yola çıktım. Tam 12 saat uçakla Uruguay'dan İspanya'nın Madrid şehrine gittim. 5 saat Madrid havaalanında bekledikten sonra 4 saatte Madrid'den İstanbul'a uçtum. Yani yaklaşık 20 saattir yollardayım"

"BEN MAKİNE DEĞİLİM"

Lugano sözlerini şöyle tamamladı: "Ben de Beşiktaş'a karşı forma giymek isterim fakat ben makine değilim, oldukça yoruldum. Teknik direktörümüz Daum ile konuşup durumu anlatacağım. Derbi maçta oynamam imkansız..."

Sporx
______

Hoppala.

MeMo
20.Kasım.2009, 20:38
Yalan haberdir.Lugano oynayacak görüceksiniz...

scar face
20.Kasım.2009, 20:42
Lugano böyle bi sey der mi yahu :D

El Barto
20.Kasım.2009, 21:03
İsmail Köybaşı sakatlanmış ve kadrodan çıkarılmıiş deniyor.

BeeTLeJuiCe
20.Kasım.2009, 21:06
Berabere biteceğini düşündüğüm bir maç. İki taraftan biride önce 2 farkı sağlar sonra diğer taraf beraberliği yakalar öylede biter diye düşünüyorum... Skor tahminim 2-2

KanaKe
20.Kasım.2009, 21:12
Her Inönü deplasmaninda ayni muhabbetler sürekli.. Besiktas kazanir, fark atar vs... son 4-5 sezondur Fenerbahce Inönü'de cok rahat oynuyor ve kazaniyor... yine öyle olacaktir..

Ahmet Göktaş
20.Kasım.2009, 21:15
Her Inönü deplasmaninda ayni muhabbetler sürekli.. Besiktas kazanir, fark atar vs... son 4-5 sezondur Fenerbahce Inönü'de cok rahat oynuyor ve kazaniyor... yine öyle olacaktir..

Yeni uyandın heralde :D

Bak bakalım konuya şöyle bir "Besiktas kazanir, fark atar vs..." diyen var mı :D

footballer33
20.Kasım.2009, 21:25
Kesinlikle kazanmalıyız. Yönetimi düşünecek durumda da değiliz. Onlara gereken tepki zaten her maçta fazlasıyla veriliyor. Bu tepkiyi en başta gösterenlerden biri de benim fakat lige havlu atmamamız için 3 puan şart. O yüzden takım 1. planda olmalı. Başarılar KARAKARTAL...

garydelgadov
20.Kasım.2009, 21:35
ArkadaşLar,eLimizi kaLbimize getirip cevapLayaLım bu sorumu,biz BeşiktaşLıyız,bu takımın,renkLerinin aşığıyız ve bu konu da en objektif oLması gereken de biziz.SöyLeyin bana,birkaç sene öncesini düşünün özeLLikLe,geneLLikLe şampiyonLuk yarışından uzak,2-4 arasında pozisyonu değşen bir takımız.Ben 93 doğumLuyum ve takımımı 10 yıLdır feLan izLiyorum,sadece 2 şampiyonLuk görebiLdim.Yani demek istediğim biz hep başarıLar kazanmış,her zaman şampiyonLuğu sonun kadar kovaLayan bir takım değiLiz ki.Yani şuanda y1d1 virüsünden kurtuLmak bizim için daha önemLi.Bu sene de havLu ataLım sorun değiL aLışığız zaten.Önce demirören gitsin,önümüz açıLsın.Bu gaLibiyet sadece oLayLarın üstünü örter.Ama gerçeği biz baL gibi biLiyoruz...
Takımımıa başarıLar ama kesinLikLe gaLibiyet bize iyi geLmez...

Ahmet Göktaş
20.Kasım.2009, 22:15
ArkadaşLar,eLimizi kaLbimize getirip cevapLayaLım bu sorumu,biz BeşiktaşLıyız,bu takımın,renkLerinin aşığıyız ve bu konu da en objektif oLması gereken de biziz.SöyLeyin bana,birkaç sene öncesini düşünün özeLLikLe,geneLLikLe şampiyonLuk yarışından uzak,2-4 arasında pozisyonu değşen bir takımız.Ben 93 doğumLuyum ve takımımı 10 yıLdır feLan izLiyorum,sadece 2 şampiyonLuk görebiLdim.Yani demek istediğim biz hep başarıLar kazanmış,her zaman şampiyonLuğu sonun kadar kovaLayan bir takım değiLiz ki.Yani şuanda y1d1 virüsünden kurtuLmak bizim için daha önemLi.Bu sene de havLu ataLım sorun değiL aLışığız zaten.Önce demirören gitsin,önümüz açıLsın.Bu gaLibiyet sadece oLayLarın üstünü örter.Ama gerçeği biz baL gibi biLiyoruz...
Takımımıa başarıLar ama kesinLikLe gaLibiyet bize iyi geLmez...

Bu söylediklerin sadece Demirören dönemi için geçerli ama. Yani kurtuluş Y1D1'den kurtulmak.

Eğer son derbisi olacaksa , tarihi fark yemeye razıyım.

garydelgadov
20.Kasım.2009, 22:23
Bu söylediklerin sadece Demirören dönemi için geçerli ama. Yani kurtuluş Y1D1'den kurtulmak.

Eğer son derbisi olacaksa , tarihi fark yemeye razıyım.

SöyLediğimi anLamana sevindim hocam.:)
Aynen razıyız farka...

anil luque
20.Kasım.2009, 23:04
Benim de şu yaşıma kadar yaşadığım et tatsız derbi haftası .. Bundan önce hiçbir iddiamız olmayan derbilerde bile galibiyet bekler heyecan yapardım ama şu anda öyle bir konumdayız ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu .. Umarım kazanırız neticede yarışıın içinde olmak var, ezeli rakibimizi sahamızda devirmek var ama bir yandan da olası bir galibiyet sonrası bir kenara atılacak sorunlar var .. Tercihim yenmek .....!

ForsakeN
20.Kasım.2009, 23:34
Lugano'da oynamazsa en sağlam bölgemiz olan defans hattı bayağı zayıflar. Önder-Bekir hiç güven vermiyor bana.İyi oynayabilirlerse puan çıkarabiliriz İnönü'den.İnşalllah hayatlarının en iyi maçlarından birini çıkarırlar

ThersoN
20.Kasım.2009, 23:39
Berabere biter kanısıyla bakıyorum..
Beşiktaş ne olursa olsun maçı bırakmaz, bırakamaz.. eğer kaybederse camia yine çok karışır.. eğer yenerlerse yeni bir başlangıç olabilir herkes için.. istatistikler FB diyor ama istatistik her zaman istatistiktir

gerrrard
21.Kasım.2009, 00:48
Bu maç berabere bitmesinde hangi maç bitsin? :) Beşiktaş çok zor atıyor çok zor yiyor 0-0 ya da 1-1 biter tahminim bu maç. Biri kazanacaksa o takım Fenerbahçe olur ama.

GeNç KaRTaL
21.Kasım.2009, 09:26
Biz bile yönetim kurulumuzdaki yöneticilerin sözlerini ciddiye almıyoruz artık.Sizin haydi haydi almamanız gerekiyor bence..:icon_smile:

MeMo
21.Kasım.2009, 16:48
Guiza kadrodan çıkartılmış.Böyle olunca Kazım forvette oynar büyük ihtimalle Topuz'da sağ kanatta.

garydelgadov
21.Kasım.2009, 17:04
Mhemet Topuz'un sahaya çıkış anını merakLa bekLiyorum...

Ahmet Göktaş
21.Kasım.2009, 17:08
kaş ve üzülmezin bir arada oynadıgı bir maçı kazanma şansınımz %0 .

Bekleri hücuma destek vermeyen bir takım yenilmeye mahkumdur . Bu her yerde böyle. En azından dünyada her takımın 1 beki hücumcu.

Kaş bek bile değil ya. Üzülmezin katkısı gerçekten 0. Hiçbirşey yapamıyor. Ne top kapabiliyor , ne orta yapıyor , ne hücuma çıkabiliyor , ne markaj yapabiliyor.

Zararı dersen çok var ,ofsaytı bozar,ceza sahasının dibinde frkik kazandırır rakibe , kart görür vs...

Yusuf ve Tello oynayacakmış ilk11'de. Yani hücumdan 2 oyuncu eksik olacak. Yusuf belki 1-2 pas yapar ama koşamıyorsun be adam işte koşmadan , koşan fenrbahçe karşısında ka-za-na-maz-sın !

Tabatayı ne için aldık. Demekki gerçektende sırf dostluk,hatır için Buonanotte değilde TAbata alınmış.DEnizlinni isteği dışında yani.

Nobre oynayacakmış forvette. İYi oynasın bakalım. Bobo bedavaya gidincede hoca hiç demesin forvet alalım nobreyle olmuyor diye.

Birazcık ümidim vardı maç için oda gitti. Aynı wolfsburg maçı gibi olur. Pozisyona girmeden yeniliriz.Malesef böyle.

LaigLeNoiR
21.Kasım.2009, 20:03
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, Serdar, Yusuf, Bobo

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, M. Topuz, Cristian, Emre, Santos, Alex, Kazım

BLaCKSMoKE
21.Kasım.2009, 21:03
Başarılar iki takımada en çok da Fenerbahçeye tabii ki :D

SAİT71
21.Kasım.2009, 21:46
İlk yarının sonları 0-0 gidiyor maç..

Homer J.S
21.Kasım.2009, 21:48
Fener alsın, 550 lirayı cebe atacağım. :n:

DisCo
21.Kasım.2009, 21:49
Beşiktaş daha atak ve isteyen taraf sanki. Fenerbahçe'de bekleyip arada bulursam atarım havasında oynuyor. Çok kaliteli futbol oynanmıyor ama bir tempo var.

El Barto
21.Kasım.2009, 21:50
İlk yarının sonunda Alex'in serbest vuruşunda top direkten döndü. İlk yarı 0-0 bitti. Fırat Aydınus yine kimseyi mutlu edemiyor. :) Serdar Özkan ve Toraman Kazım'ı korner bayrağının önünde hafif hırpaladı. :p Faul bile gelmedi.

garydelgadov
21.Kasım.2009, 21:57
O pozisyon penaLtıydı...
Hayatımda izLediğim en isteksiz derbim...

El Barto
21.Kasım.2009, 22:09
2. yarı çok hızlı başladı. İki takımın da pozisyonu var henüz 2 dakika içinde. :) Hadi bakalım iyi bir ikinci yarı olsun.

BaFraLı
21.Kasım.2009, 22:19
2-0 oldu sanırım.

El Barto
21.Kasım.2009, 22:20
Fink ve Bobo'nun golleri ile 3 dakikada 2-0 oldu.

SAİT71
21.Kasım.2009, 22:22
BEŞİKTAŞ 2-0 FENERBAHÇE

Fink ve Bobo attı..

Daum aldığın paradan utan...

HooijDonk07
21.Kasım.2009, 22:32
2 Tane güzeL gol yedik

Homer J.S
21.Kasım.2009, 22:37
İddaa yattı o zaman.. Ama Beşiktaş kazandığı için bir yandan da mutluyum, Galatasaray adına.

El Barto
21.Kasım.2009, 22:38
Kazım atıldı.

RaSenGan
21.Kasım.2009, 22:45
3-0 olmuş.Maç bitti sayılır artık.

SAİT71
21.Kasım.2009, 22:45
Baştan aşağı rezillik bu nasıl bir şey ya? Kazım Kazım denen şımarık bu takımda oynamamalı. Bu çocuk iflah olmaz...

Takım için diyecek söz yok zaten. Eğer bu sene şampiyonluk kaçarsa çok ağır küfür edeceğim.. Böyle rezillik olmaz. Bu takımdan 3 tane yiyorsak vay halimize. Adamlar Cl den elenmiş, ligde sıkıntılı, moral sıfır ama gelip 3 tane atıyorlar. Bu maçı 3-0 kaybediyorsak şapkayı önümüze koymanın vakti geldi. Daum özelliği olmayan birisi. Madem iyi bir hocasın bu maçta taktik bilgini koy çıkar puanı. Bunu yapamıyorsan sen ne yapmaya geldin 3.5 M € kontratla. Bu takım öyle yada böyle bu sene ligi alacak. Bir kaç yıldır son anda yada ilk anda ligde yokuz. Artık kaçırmak istemiyoruz.

Crocodile1963
21.Kasım.2009, 22:46
3. gol ofsayt

TuNdRaLoWeR
21.Kasım.2009, 22:58
Helal olsun Beşiktaş'a.Çıktılar mükemmel bir futbol oynayarak,Fenerbahçe'yi yendiler.
Ben de tüm Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim ama çok gaza gelmiş gözüküyorsun lâkin Beşiktaş olağanüstü derece de bir top oynamadı, sanırım maçı seyretmedin ya da yanlış açıdan bakıyorsun, Fenerbahçe ne oynadıysa Beşiktaş'ta aynısının biraz daha kötüsünü oynadı, hemen hemen aynıydı ama, eğer Beşiktaş'a mükemmel oynadı diyorsan Fenerbahçe'ye de aynısını demen gerekir çünkü öyle aman aman bir fark yoktu futbollarda..

Benim en çok asabımı bozan Emre idi bugün, her pozisyondan sonra diklenmekte neyin nesi yahu?

Gene de tebrik ederim takımımı, özellikle ikinci yarı; 11 kişi ile defans yapabilme eğilimi olan tek takımız, bravo bize bravooo.

Eray Dengiz
21.Kasım.2009, 22:58
son gol hariç pek tartışılacak bir pozisyon yok hakem gayet iyiydi.

tebrikler beşiktaş

LaigLeNoiR
21.Kasım.2009, 22:59
Neredeyse 90 dakika tek kale oynadık. Muhteşem oyunumuzu da 3 golle süsledik.

Net sonuç : 3-0.

Tebrikler Kartal'ım. Bu galibiyeti Colin K. Richards'a armağan ediyorum ben.

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 22:59
Lanet olsun başka bişi demiyorum.
3. gol ofsayt konuşmaya gerek yok, doğruluğu meçhul bir kırmızı kart. Orda at abi boş ver at ne demek ya?

Gökhan'a yapılan harekete penaltı verme, benzer pozisyonu Lugano yapınca sabıkalı ya hemen sarı ver. Kazım'ı kenarda İbrahim ve Serdar sıkıştırsın İbrahim tekme atsın kart verme.

ilk 2 gol'de de Emre'nin sakatlığının büyük etkisi var. Fink'in vurduğu nokta Emre'nin kapatması gereken yerdi sakat olduğu için boşta kaldı attı. 2. golde Volkan dışarı çıkıyor diye bıraktı gol oldu.

Bizde hiç mi hata yok, 21 saat yol gelmiş Lugano'yu oynat, yerinde müdahaleler yapma ondan sonra yenmeyi bekle. 2-0'dan sonra sanki öndeymişsin gibi müdahaleler yap falan filan. Takım geneli isteksizdi müstahak hepsine akılları başlarına gelir belki...

Tebrikler Beşiktaşa, taraftarda güzeldi. oleylerden sonra gol yememiz ise felaketti. :)

LaigLeNoiR
21.Kasım.2009, 23:02
Ben de tüm Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim ama çok gaza gelmiş gözüküyorsun lâkin Beşiktaş olağanüstü derece de bir top oynamadı, sanırım maçı seyretmedin ya da yanlış açıdan bakıyorsun, Fenerbahçe ne oynadıysa Beşiktaş'ta aynısının biraz daha kötüsünü oynadı, hemen hemen aynıydı ama, eğer Beşiktaş'a mükemmel oynadı diyorsan Fenerbahçe'ye de aynısını demen gerekir çünkü öyle aman aman bir fark yoktu futbollarda..

Benim en çok asabımı bozan Emre idi bugün, her pozisyondan sonra diklenmekte neyin nesi yahu?

Gene de tebrik ederim takımımı, özellikle ikinci yarı; 11 kişi ile defans yapabilme eğilimi olan tek takımız, bravo bize bravooo.

Öncelikle teşekkürler.

Bu konuda hiç bir mesajdan alıntı yapıp yanıtlamayacaktım ama bunu görünce dayanamadım. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha iyi oynadığını söylemişsin de. Buna katılmıyorum. Katılanın da olacağını sanmıyorum.

IcedEarth
21.Kasım.2009, 23:04
Dün dediğimizde tepki çektik, 2-1 Beşiktaş alır dedik. Yok dediler. Buyrtun 3 golü bildim, ama 3'ü de Beşiktaş'tan.

Derbiyi izlemedim, derbi oynanırken ben tantuni yiyordum, ama haberler cep telefonuna bilgi mesajıyla geldi. Beşiktaşlı bir abimiz skora şok oldu gibi :zuhaha Umarım olaysız net ve sadece futbolun konuşulacağı bir derbi olmuştur, ki skor çok net...

yunusgs
21.Kasım.2009, 23:05
Öncelikle teşekkürler.

Bu konuda hiç bir mesajdan alıntı yapıp yanıtlamayacaktım ama bunu görünce dayanamadım. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha iyi oynadığını söylemişsin de. Buna katılmıyorum. Katılanın da olacağını sanmıyorum.

Aynen katılıyorum.Beşiktaş tek kale oynadı.

ForsakeN
21.Kasım.2009, 23:06
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Maçın hakkı her ne kadar 3-0 olmasa da çok istekliydiler. Fenerbahçeli olarak bu mağlubiyete hiç üzülmedim. Maç nolduğu belli olmadan 2-0 olunca takım oyundan koptu.Kazım'ın kırmızı kartı da gelince iyice saldılar. Önümüzdeki haftalar telafi ederiz.

Yalnız İnönü'deki taraftarları anlamıyorum. 3-0 önde olup hala rakibe küfretmenin sebebini çözemedim.Nasıl bir psikolojidir bu,ilginç.

TuNdRaLoWeR
21.Kasım.2009, 23:08
Beşiktaş iyi oynadı dersiniz gene tamam pek fark olmadığı için "bir nevi" tamam diyebilirim de tek kale oynadı denilirse onu diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim, futbol sadece ikinci yarıdan ibaret bir oyun değil ilk yarı da futbola dahil.

@LaigLeNoiR
Rica ederim:)

SAİT71
21.Kasım.2009, 23:08
BEşiktaş'a laf söylenemez. İş bizim eksiklerde ve Daum da bitti. Bi bakımdan iyide oldu yine çok fazla havalanmadan yolumuza daha aklımız başımızda devam etmek açısından güzel bir mağlubiyet aldık..

garydelgadov
21.Kasım.2009, 23:09
Orda at abi boş ver at ne demek ya?

benzer pozisyonu Lugano yapınca sabıkalı ya hemen sarı ver. Kazım'ı kenarda İbrahim ve Serdar sıkıştırsın İbrahim tekme atsın kart verme.

ilk 2 gol'de de Emre'nin sakatlığının büyük etkisi var. Fink'in vurduğu nokta Emre'nin kapatması gereken yerdi sakat olduğu için boşta kaldı attı.

Bu kısım hakkında biraz daha düşünsen iyi oLur hocam,bu kısmda pek objektifLik göremedim.:)
Kazandık,ama maçtan önceki kararsızLığım devam ediyor.Yine üstü örtüLdü her şeyin.Y1d1 seçime şampiyonLuk kozuyLa girecek.Kaybetseydik farkLı mı oLurdu?Şu ana kadar çok maç kaybettik ama hiç birinde istifini biLe bozmayarak,hatta suç bastırarak yüzsüzLüğünü ortaya çıkardı.Yine biLmiyorum,iyi mi oLdu bu gaLibiyet???
TebrikLer takımım...

ForsakeN
21.Kasım.2009, 23:10
Bence de Beşiktaş Fenerbahçe'den daha iyi futbol oynamadı. Son dakikalardaki tek kale futbol Fenerbahçeli oyuncuların maçı bırakmaları sonucu ortaya çıktı.

Neyse umarım bu galibiyet ile birlikte Beşiktaş'ta YD'e tepkiler azalır da uzun yıllar daha Beşiktaş'a hizmet(!) eder :)

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:12
Objektif bakmasanda görebileceğin bir nokta orası.
Lugano'nun sarı gördüğü pozisyon ile Gökhan'ın penaltı pozisyonu karbon kopyasıdır.

Kazım'ın köşede sıkıştığı noktada da tekme vardır. Asıl bunları görmek için objektiflik gerekir.

Gol pozisyonuda aynen dediğim gibidir, Emre sakat olduğu için o bölge kapatılmadı.

Kırmızı kart pozisyonu ise bence yardımcı Kazım'ın ne dediğini bile duymadı.

ForsakeN
21.Kasım.2009, 23:13
Bu arada maçın adamı açık ara Fink'tir. Hem Alex'i sahadan sildi, hem de İbrahim'in rastgele ortasını iyi takip ederek çok iyi bir gol attı.

yunusgs
Objektif bakmasanda görebileceğin bir nokta orası.
Lugano'nun sarı gördüğü pozisyon ile Gökhan'ın penaltı pozisyonu karbon kopyasıdır.

Kazım'ın köşede sıkıştığı noktada da tekme vardır. Asıl bunları görmek için objektiflik gerekir.

Gol pozisyonuda aynen dediğim gibidir, Emre sakat olduğu için o bölge kapatılmadı.

Kırmızı kart pozisyonu ise bence yardımcı Kazım'ın ne dediğini bile duymadı.

Kazım bunları her maç yapmaya devam ederse,atılmaya mahkumdur artık Mustafa abi.

TR.CaPTaiN
- Özer'i Emre tipi bir oyuncu ilan ediyorsun, Emre sakatlanınca oyuna Vederson'u sokup, Santos'u ortaya alıyorsun, Özer kenarda. Tabi iyice sıkışınca Özer'e sarılıyorsun Bu nasıl iş Daum ?

- Fink'in golün güzeldi. Ardından Bobo'nun golü de gelince bir anda takım tepetakla oldu.

- Birgün İbrahim Üzülmez'in böyle bir maç çıkaracağı hiç aklıma gelmezdi.

- Kazım eğer gerçekten küfür etmişse yönetim Kazım'a tarihi bir ceza vermeli. Ankara'da ya bir Ankaragücü ya da Gençlerbirliği maçında da aynısını yapıp direkt kırmızı kartla atılmıştı. Bu ligin en önemli maçlarından birinde oynuyorsun, son 15 dakikaya takımın mağlup giriyor, taça çıkmış top için küfür ediyorsun. Yeteneğine kimsenin lafı yok ama sadece yetenek büyük futbolcu olmak için yeterli değil.

- Uğur'un golündeki ofsaytı göremeyen yan hakem kendine başka meslek bulsun.

- Tebrikler Beşiktaş.

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:15
O pozisyonda hatalı olduğu tek nokta top dışarı çıkmasına rağmen itiraz etmesidir. Onun dışında birşey yok bence.

Her maç ne yapıyorda bu maçta da aynısını yaptı?

Bizim hakemlerimiz o 4 harfli kelimeyi küfür olarak algılıyorlar. O 4 harfli ingilizce kelime ile küfür olmayan şeylerde kurabilirsin. En son kırmızı kart gördüğü maçı diyorsan orda da aynı yanlış anlaşılma olmuştu eminim birşey dediyse gene yanlış anlaşılmadır.

Lucas Neill
21.Kasım.2009, 23:17
prof alexi sahadan silen muhteşem gol atan Fink ve iki asist yapan Deli İbo maçın adamıdır:D Takım olarak Bjk daha iyiydi daha çok mücadele etti.Emre'nin maç başındaki tahriklerine hiç kapılmadılar bu yüzden de tebrik ediyorum.Emre çıktıktan sonra da oyundan düştü iyice zaten Fb.Bu maçı alarak şampiyonluk yarışına da girdiler.Tellonun girmesi Bjkyi iyice rahatlattı daha iyi top yaptılar.Lugano bugün çok kötüydü nedeni de yorgun olmasıydı.Yarında Gs yenerse çok iyi olacak.

Fernando Gago
21.Kasım.2009, 23:19
Beşiktaş baştan sona üstün oynadı . Mağlubiyetimizin tek sorumlusu var DAUM .. Tebrikler Beşiktaş ...

yunusgs
21.Kasım.2009, 23:21
O pozisyonda hatalı olduğu tek nokta top dışarı çıkmasına rağmen itiraz etmesidir. Onun dışında birşey yok bence.

Her maç ne yapıyorda bu maçta da aynısını yaptı?

Bizim hakemlerimiz o 4 harfli kelimeyi küfür olarak algılıyorlar. O 4 harfli ingilizce kelime ile küfür olmayan şeylerde kurabilirsin. En son kırmızı kart gördüğü maçı diyorsan orda da aynı yanlış anlaşılma olmuştu eminim birşey dediyse gene yanlış anlaşılmadır.

Mustafa abi,TR.CaPTaiN kendi ağzıyla söyledi.Kazım'ın bundan önceki 3 maçtada bunları yaptığını.

Universal
21.Kasım.2009, 23:21
Sağlık olsun. Futbolda kazanmak olduğu gibi kaybetmekte var. Beşiktaş hak ederek bir üç puan elde etti. Tebrikler kara kartal. Üçüncü golde göstere göstere geldi. Zaten o golden sonra oturduğum yerden kalktım eve geldim.

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:23
Mustafa abi,TR.CaPTaiN kendi ağzıyla söyledi.Kazım'ın bundan önceki 3 maçtada bunları yaptığını.

3 maç değil 1 maçta daha kırmızı görmüştü küfür nedeniyle. Zaten yada kullanmış Kaptan orda. Ayrıca Kaptan savundu diye haklı doğru olduğunu göstermez. Eminim bir önceki kırmızı karttaki gibi Kazımın kullandığı 4 harfli ingilizce kelimeyi küfür olarak söyledi sanmışlardır.

titates1
21.Kasım.2009, 23:23
Beşiktaş üstün oynadı , tek kale oynadı diyen ya birinden duymuştur atıyodur , yada kördür . beşiktaş 2-0 öndeyken bile %60 topla oynama bizdeydi , şutlara baktığınızda nerdeyse 2 kat şutumuz vardı beşiktaşın üstün olduğu tek yer skor ve ceza sahasına ortalardı biz çok az orta yaptık o da taktik anlayaşımızdan dolayı .... çok şanslı bir galibiyet aldı beşiktaş , bir maçta ibrahim üzülmez sağ ayağıyla asist yapıyorsa o maç hakkında konuşulacak fazla bir şey yok benim için =)

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:27
Emre'nin sakatlığı ciddiymiş. 4 hafta oynayamayacakmış.
Bu sürede umarım Özer forma şansı bulabilir. Hazır Kazım cezalıyken Mehmet sağ tarafta formdayken. (Bu maç hariç)

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:28
[QUOTE=yunusgs;1592978]Futbol 2 ayağın da kullanılmasıyla oynanan bu oyundur.Bu mantığa göre sol ayaklı oyuncular topu sağ ayaklarına aldıkları anda pozisyon durdurulsun.Şans kelimesi biraz abes kaçtı bence.

İbrahim Üzülmez'den bahsediyoruz. Hani topu sağ ayağına aldığında çıldırmak için hazırlanan taraftarlar olan.

Gerçi yine bize atmıştı sanırım sağ ayak ile bir gol :)

Lucas Neill
21.Kasım.2009, 23:29
[QUOTE=yunusgs;1592978]Futbol 2 ayağın da kullanılmasıyla oynanan bu oyundur.Bu mantığa göre sol ayaklı oyuncular topu sağ ayaklarına aldıkları anda pozisyon durdurulsun.Şans kelimesi biraz abes kaçtı bence.

İbrahim Üzülmez'den bahsediyoruz. Hani topu sağ ayağına aldığında çıldırmak için hazırlanan taraftarlar olan.

Yanlış hatırlamıyosam bize atmıştı o golü sağ ayağıyla.

garydelgadov
21.Kasım.2009, 23:29
Maç eşitti,ezmedik ama siz bizim üstün oLmadığımızı kanıtLamayı bırakın kendinizi üstün çıkarmaya çaLışıyorsunuz.Eğer iş Emrenin o anda sdahada oLsa ve orda buLunduğunu varsayarak o topu keseceğine geLdiyse,o maLum keLimenin gerçek,yan,mecaz anLamına kaLdıysa yorum yapmaya gerek yok demektir...

yunusgs
21.Kasım.2009, 23:30

Bize atmıştı.O zaman tartışmaya gerek yok.Demekki futbolcular 2 ayağını da kullanabilirmiş.

titates1
21.Kasım.2009, 23:33
Futbol 2 ayağın da kullanılmasıyla oynanan bu oyundur.Bu mantığa göre sol ayaklı oyuncular topu sağ ayaklarına aldıkları anda pozisyon durdurulsun.Şans kelimesi biraz abes kaçtı bence.
.
.

beyin de iki taraflı bir organdır , bazen yazılan cümleden istediği anlamı çıkarır bazen de anlatılmak isteneni anlar

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:33
Ben Beşiktaş üstün değildi demiyorumki. Aksine kırmızıdan sonra perişan ettiniz, oleylerle gol attınız.

Kendimi üstün çıkarsan ne kazanıcam bu saatten sonra. Haticeye değil neticeye bakıyorum 3-0. Ben yanlışları söylüyorum zaten bu başlıkta bunu konuşmak için değil mi? Ben olasılıkları söylüyorum ya Emre olsaydı, ya hakem Kazım'ı atmasaydı falan filan? Ha bu bişiyi değiştirmeyecek bunlarıda biliyorum...

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:34
[QUOTE=BeeTLeJuiCe;1592982]

Bize atmıştı.O zaman tartışmaya gerek yok.Demekki futbolcular 2 ayağını da kullanabilirmiş.

Beni aydınlattığın için teşekkür ederim.

TR.CaPTaiN
21.Kasım.2009, 23:34

Ben geçen seneki Ankaragücü maçından bahsettim sadece.

Mustafa şöyle bir bakıldığında Kazım için; doğru düzgün Türkçe bilmiyorsun, söyleyeceğin bazı şeyler yanlış anlaşılabilir, hele ki 4 harfli dediğin şeyi bir futbolcu söylediğinde hakem bu farklı anlama gelir diye düşünmez. Kaldı ki eğer bu şekilde ne demek istediği konusuna girilirse çoğu yabancı oyuncuya kırmızı gelmez. Küfürü de geçtim, yahu top zaten taça çıkmış, haklı bile değilsin ne gerek var o kadar itiraza ? Söylediklerimden Kazım'ı günah keçisi olarak gördüğüm anlaşılmasın. Sadece aynı şeyi 2 kez yapmasına sinirlendim. Bugün takım olarak iyi değildik ve kaybettik.

MaTRaKaN
21.Kasım.2009, 23:37
Helal olsun Beşiktaş'a bu kadar zor günler geçirdiği bir dönemde, Fenerbahçe'yi aslanlar gibi oynayarak yendi.

MaliKaya
21.Kasım.2009, 23:39
Ben geneld bu bolumlerde faza takılmam ama sadece kriti maclarda goz gezdirrim.

Dikkat ettigim birsey var, Fenerbahce taraftarları kaybettigi her mactan sonra rapikten daha iyi oynadiklarini iddaa ediyorlar. Bunu gayet makul karsiliyorum sonucta taraftarsiniz ancak sunu unutmamanizi tavsiye ederim,

Tarih kazananlari yazar oynayanlari degil!!!

garydelgadov
21.Kasım.2009, 23:40
beyin de iki taraflı bir organdır , bazen yazılan cümleden istediği anlamı çıkarır bazen de anlatılmak isteneni anlar
Oraya hiç girmeyeLim...

Ben Beşiktaş üstün değildi demiyorumki. Aksine kırmızıdan sonra perişan ettiniz, oleylerle gol attınız.

Kendimi üstün çıkarsan ne kazanıcam bu saatten sonra. Haticeye değil neticeye bakıyorum 3-0. Ben yanlışları söylüyorum zaten bu başlıkta bunu konuşmak için değil mi? Ben olasılıkları söylüyorum ya Emre olsaydı, ya hakem Kazım'ı atmasaydı falan filan? Ha bu bişiyi değiştirmeyecek bunlarıda biliyorum...

Bişey değiştirmeyecek evet,ama ihtimaLLer ihtimaLLeri doğurur bunu da biLiyoruz.Yani maça TeLLo ve NobreyLe başLasaydık beLki maçı iLk yarı da koparabiLirdik,beLki siz iLk yarıda koparabiLirdiniz vs vs vs...
Bence bu maçtan çıkan sonuç bizim için;Demirören ömrünü uzattı.Kongreye koz iLe girecek.WoLsburg maçı unutuLdu.İ.Ü hayatının maçını oynadı.
FB için;aynı sıkıntıLar yine tekerrü etti.Kazım yine aynı Kazım.Emre bence yine aynı Emre.ALex uzun süre sonra bir derbide sahada yok gibiydi.Gerisini de size bırakıyorum...

BeeTLeJuiCe
21.Kasım.2009, 23:44
Ben geneld bu bolumlerde faza takılmam ama sadece kriti maclarda goz gezdirrim.

Dikkat ettigim birsey var, Fenerbahce taraftarları kaybettigi her mactan sonra rapikten daha iyi oynadiklarini iddaa ediyorlar. Bunu gayet makul karsiliyorum sonucta taraftarsiniz ancak sunu unutmamanizi tavsiye ederim,

Tarih kazananlari yazar oynayanlari degil!!!

Maçın geneli için daha iyi oynadığımızı iddaa eden var ise sorarım ona skor niye 3-0 atsaydık ya 1 gol :)

İlk yarıda 15-45 arasındaki 30 dakikalık periyotta oynadık sadece oyunumuzu.
O Alex'in frikiği direkte patlasamaydı of of of, Alex'te açılabilirdi ama olmadı işte.

Oghuse
21.Kasım.2009, 23:46
İyi savunmadan sonra beşiktaş golü bekledi ve beklediğini de aldı.. Gollerden sonraki kırmızı'da maçı kopardı.. Tebrikler Beşiktaş..

ColdPlay1985
21.Kasım.2009, 23:50
Deli ibo 15 yıllık futbol kariyerinde barça maçından sonra en iyi oyununu oynadı onuda tebrik etmek isterim buradan.

yunusgs
21.Kasım.2009, 23:51
Deli ibo 15 yıllık futbol kariyerinde barça maçından sonra en iyi oyununu oynadı onuda tebrik etmek isterim buradan.

Oynayamaz mı?Bir futbolcuyu küçümsemek bu kadar mı kolay.15 yıl bu dile kolay.

MeMo
21.Kasım.2009, 23:53
Oynayamaz mı?Bir futbolcuyu küçümsemek bu kadar mı kolay.15 yıl bu dile kolay.

Yunus maşşalahın var bugün.Her şeye bir savunma yapıyorsun Beşiktaş'lı oyunculara bile.Hoşuna gitmeyecek bir şey varsa söyle ona göre konuşalım.

HooijDonk07
21.Kasım.2009, 23:56
Pehh Yenildik kader varmış :D

SAİT71
22.Kasım.2009, 00:02
Bir Cl maçından sonrada demiştim İbrahim Üzülmez bu takımda fizik ve taktik açısından bir çok oyuncuyu cebinden çıkarabilir diye..

(BKz: * (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1583872&postcount=17)
Kendi fikrimdir Bu beğenmediğim İ.Üzülmez, bugünkü fiziğiyle saha içindeki taktik ve teknik bilgisiyle ve yaptıklarıyla bu takımdaki bir çok oyuncuyu cebinden çıkarır. Gerçekten takdir edilecek birisiymiş bugün gördüm. Hiç bir şey yapmazsa ruh ile basıyor koşuyor birşeyler deniyor.)

Bazı şeyleri takdir etmek gerek. Hiç mi hiç beğenmediğim adamı bir gün takdir edeceğim hiç aklıma gelmezdi. En azından bazı kişilerde ruh, mücadele, hırs görüyorsam hele 35-36 yaşında, o insanı takdir ederim.

IcedEarth
22.Kasım.2009, 00:02
Biraz futbola dönsek beyler ;;)

Forumda okuduklarımdan sonra ortada oynanmış bir maç bekliyordum. Özetlerde ise çok farklı bir durum söz konusu. Beşiktaş çok net bir galibiyet almış bana göre.

Fenerbahçe'nin Kazım'dan kurtulması gerekli bana göre. Çok agresif, çok kart görüyor, ayrıca gereksiz yere ortamı geriyor, çok disiplinsiz, ve büyük takım kalitesinde bir oyuncu da değil bana göre. Fenerbahçe bugün Kazım yerine Semih'le (duyduğuma göre iyileşmiş olmasına rağmen sahaya sürmemiş Daum, yanlış da biliyor olabilirim) başlamış olsaydı sonuç farklı olabilirdi.

Beşiktaş'a gelince, yıllardır eleştirilen Üzülmez şahane bir maç çıkarmış. Gol atamıyor bilmemne diye eleştirilirken sessiz sedasız zirve yarışına katılıyor Beşiktaş, 7 haftadır ligde kazanıyorlar, bakalım bu seriyi sürdürebilecekler mi...

İki tarafı da tebrik ediyoruz, kazanan Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ediyoruz :zuhaha

LaigLeNoiR
22.Kasım.2009, 00:03
Maçın bana göre 2 adamı vardı.

1.si Delinho idi. Sol tarafı adeta felç etti. İleri geri ileri geri 35 yaşında kolay değil. Yaptığı sağ ayakla asist öncesinde de hep tam tersini yaptığı şeyi yaptı.Sol ayağından sağ ayağına çekti rakibini oyundan düşürdü. Uğur'un kaçırdığı goldeki pası da o vermişti. Attırdığı son golde de golden önce oleyler geldi Delinho gaza geldi CR7 hareketi bile yaptı sonucunda da pasını verdi golü attırdı. Gol net birşekilde göründü ki ofsaytmış. Tartışılacak birşey yok. Ancak artniyet aramıyorum çünkü aynısı bir kaç dakika sonra Nobre'de oldu hakem onu da çalmayabilirdi artniyetli olsa.

2.si ise Fink idi. Alex'i sahadan adeta sildi. 80'den sonra Alex bir ara defansın içine kadar geldi top almak için 3-0'dı skor ve dakika baya bir geçmişti ama Fink o anda bile onun ensesindeydi. Attığı golde muhteşemdi.

Kazım'ın kart posizyonunda da çok agresif bir şekilde haksız olduğu durumda hakemi adeta azarladı ve küfür etti. Yan hakem de bu durumu ısrarla orta hakeme bildirdi ve Kazım'ı oyundan attırdı. Fırat Aydınus atma taraftarı değildi aslında Kazım'ı bunu da çok net anlayabiliriz.

Aydin
22.Kasım.2009, 00:04
Fb-gs maçı konusunda Disco'nun yazdığı mesajın yanlış olduğu konusunda sonradan mesaj yazmıştık. Hala ona laf çakmak isteyenlerin yazarlığını alacağız.

Özellikle daha geçen gün yazarlığını geri verdiğimiz arkadaşların da burada tekrar kaplan kesilmesi ilginç.

Futbol yorumu okumak istiyoruz. Kahve yorumu değil.

Mesajlarınızı buna göre yazın lütfen.

ColdPlay1985
22.Kasım.2009, 00:07
Biraz futbola dönsek beyler ;;)

Forumda okuduklarımdan sonra ortada oynanmış bir maç bekliyordum. Özetlerde ise çok farklı bir durum söz konusu. Beşiktaş çok net bir galibiyet almış bana göre.

Fenerbahçe'nin Kazım'dan kurtulması gerekli bana göre. Çok agresif, çok kart görüyor, ayrıca gereksiz yere ortamı geriyor, çok disiplinsiz, ve büyük takım kalitesinde bir oyuncu da değil bana göre. Fenerbahçe bugün Kazım yerine Semih'le (duyduğuma göre iyileşmiş olmasına rağmen sahaya sürmemiş Daum, yanlış da biliyor olabilirim) başlamış olsaydı sonuç farklı olabilirdi.

Beşiktaş'a gelince, yıllardır eleştirilen Üzülmez şahane bir maç çıkarmış. Gol atamıyor bilmemne diye eleştirilirken sessiz sedasız zirve yarışına katılıyor Beşiktaş, 7 haftadır ligde kazanıyorlar, bakalım bu seriyi sürdürebilecekler mi...

İki tarafı da tebrik ediyoruz, kazanan Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ediyoruz :zuhaha
Semih tam hazır değildi bide Kazım'ın Galatasaray maçındaki iyi futbolundan sonra burda oynaması aslında en doğru olanıydı.Bugün daum'un hatası emre sakatlandıktan sonra oyuna özeri almaması ve onun akabinde oyunu iyi okuyamamsıydı.

BeeTLeJuiCe
22.Kasım.2009, 00:08
Maçın bana göre 2 adamı vardı.

1.si Delinho idi. Sol tarafı adeta felç etti. İleri geri ileri geri 35 yaşında kolay değil. Yaptığı sağ ayakla asist öncesinde de hep tam tersini yaptığı şeyi yaptı.Sol ayağından sağ ayağına çekti rakibini oyundan düşürdü. Uğur'un kaçırdığı goldeki pası da o vermişti. Attırdığı son golde de golden önce oleyler geldi Delinho gaza geldi CR7 hareketi bile yaptı sonucunda da pasını verdi golü attırdı. Gol net birşekilde göründü ki ofsaytmış. Tartışılacak birşey yok. Ancak artniyet aramıyorum çünkü aynısı bir kaç dakika sonra Nobre'de oldu hakem onu da çalmayabilirdi artniyetli olsa.

2.si ise Fink idi. Alex'i sahadan adeta sildi. 80'den sonra Alex bir ara defansın içine kadar geldi top almak için 3-0'dı skor ve dakika baya bir geçmişti ama Fink o anda bile onun ensesindeydi. Attığı golde muhteşemdi.

Kazım'ın kart posizyonunda da çok agresif bir şekilde haksız olduğu durumda hakemi adeta azarladı ve küfür etti. Yan hakem de bu durumu ısrarla orta hakeme bildirdi ve Kazım'ı oyundan attırdı. Fırat Aydınus atma taraftarı değildi aslında Kazım'ı bunu da çok net anlayabiliriz.

İbrahim'in Tello'ya olan pasını gördükten sonra Bobo'ya gelmeden gol demiştim pozisyona. :) İbrahim'i nadiren böyle görürsün, gördünmüde gol olacağından emin olabilirsin :D

el.nino
22.Kasım.2009, 00:09
gerçekten bu kadar yapmayın.beşiktaş %100 hakkıyla kazandı.fenerbahçe top oynamadı.sahada dolaştı sadece.

nerazzuri
22.Kasım.2009, 00:11
gerçekten bu kadar yapmayın.beşiktaş %100 hakkıyla kazandı.fenerbahçe top oynamadı.sahada dolaştı sadece.
yok yahu. sahaya çıkmadık. bu kadar düşürmeyin. gayet iyi top oynadık.

el.nino
22.Kasım.2009, 00:14
serkan abi o kadar iyi değildi bence fener bir normal lig maçında oynadığını bile oynamadı bence.gs maçındaki oyununu oynasa beşiktaşı yenerdi hatta barcelonayı bile yenerdi ama oynayamadılar bugün.

BeeTLeJuiCe
22.Kasım.2009, 00:16
serkan abi o kadar iyi değildi bence fener bir normal lig maçında oynadığını bile oynamadı bence.gs maçındaki oyununu oynasa beşiktaşı yenerdi hatta barcelonayı bile yenerdi ama oynayamadılar bugün.

Her maça öyle konsantre olsunlar ŞL bile kazanırız :D
Daum takımı iyi motive edememiş, açıklamalarıda bu yöndeydi zaten. Puan almak mucize falan filan...

Lucas Neill
22.Kasım.2009, 00:17

Gs maçında savunma arkasına kazımı kaçırarak uzun top atıyolardı.Ama bu maçta Bjk savunması buna izin vermedi.

eXcitinG
22.Kasım.2009, 00:18
GüLsem mi, AğLasam mı biLemedim..

Sheriff
22.Kasım.2009, 00:20
Beşiktaşı tebrik ediyorum. Yenildiğmiz için üzgünüm tabi ama şaşırmadım, içime doğmuş sanki (: Maçı izlemedi pek yorum yapamayacağım oyüzden, sanırım bir penaltı pozisyonu var tartışmaya açık, birkaç pozisyon daha var. Bunların hiç biri maçın sonucu için bir bahne olamaz. 3 gol yemişiz ve hiç gol atamamışız. Şu anki temennimiz GS'nin yenilmesi artık..

tarikko
22.Kasım.2009, 00:23
Yazik oldu gercekten.GS macindaki mucadele,hirs ve kazanma arzusundan eser yoktu bugun.Ilk yarida Besiktas`tan daha iyiydik diyebilirim.Gokhan`in verilmeyen penaltisida var ilk yarida.O verilse farkli olabilirdi bugun.Ama bahane etmiyoruz tabii ki.

Ikinci yarida ise Besiktas 3 dakikada 2 gol(yanlis hatirlamiyorsam)buldu ve maci o anda kopardi.Ben tv basinda ne oldugunu anlamadim 2. golden sonra.Resmen dagildik.Zaten 3. gol ofsaytmis tekrarini izlemeden kapattim tv`yi.Neyse saglik olsun diyelim.Besiktasi`da tebrik ederim.Bu zor donemlerinde cok onemli bir galibiyet aldilar.

Kazim`a da diyecek bir sey bulamiyorum.Yeter artik !! Yonetimin iyi bir ceza vermesi gerekiyor artik Kazim`a.Bu ne sorumsuzluktur taca giden topa itiraz ediyor ve kirmizi kart goruyor.Olmaz boyle bir sey..

Arkadas`in dedigi gibi maca Semih ile baslasaydik mac daha farkli olabilirdi.Ama tabii neden Kazim ile basladi diye hesap sorulmaz.Herkes Kazim ile baslamasi daha iyi olur diye dusunuyordu cunku..

Bu arada Emre`de kotu oldu takim icin.Cok uzuldum gercekten.Umarim kisa sure icinde iyilesir ve takima doner..

Neyse tekrardan tebrik ederim Besiktas`i.Hak ettiler ve kazandilar.Bizimde artik ilk yarinin sonuna kadar puan kaybetmememiz gerekiyor.

nerazzuri
22.Kasım.2009, 00:25
çok iyi değildik evet, fakat sahada gezindiler cümlesi çok düşürücü oluyor müdahele etmek zorundayım.

beşiktaş'ın, sivok,ferrar,fink ve ernst 4lüsü; fenerbahçenin en etkili olduğu bölge, emre,baroni,alex,kazım 4lüsünü adeta kilitledi, Daum'un bu defansif gücü bilmesine karşın nasıl böyle bir 4lü ile maça çıktı hala aklım almıyor.

Alex'in bu maçta etkili olması bir mucize idi zaten bu maçtan öncede belliydi. o 4lü orada alex'e adım attırmaz, attırmadıda. Çaresizlikten Kazım bile defansa gelip top aldı aynı şekilde alexde.

sivok ve ferrarinin iyi pozisyon almaları kanat organizasyonlarınıda başlamadan bitirdi. yani beşiktaş defansif anlamda gözümde muhteşemdi. eğer gerçek anlamda kaliteli bir ofansif güce sahip olurlar ise kasıp kavurabilir ligi. bu konuda çok iddalıyım.

göz göre göre kazım ile başlaması beraberliğe razı olmasıydı. ortadan zaten etkili olamayacaktık, kanat akını yapmak zaten çok zordu. tek eksik yön ernst'in eksik yönü olan (baskı yiyince top kaybetmesi) bunu kullanıcaktık emre ve baroni ile. kullanamadık. ernste o kadar geniş bir alan verdik ve hiç baskı yapmadıkki elini kolunu sallaya sallaya kontraya çıkardı takımını.

beşiktaş'ı tebrik ediyorum tekrardan. mustafa denizli ne kadar bilgili bir hoca olduğunu yine gözler önüne serdi.

Börk
22.Kasım.2009, 00:28
Bir Galatasaray'lı olarak maçı izlerken inanılmaz seyir zevki duydum.Fink'in ve Bobo'nun golleri gerçekten güzel gollerdi.Beşiktaş Alex'i sıkı markaj yaptı,her atakta Fink boşa kaçtı görenler olduysa da Fink çoğu atakta boş durumdaydı.Yani Fink'in yaptığını Alex yapamadı.Ayrıca Ersnt yine harika oynadı.Ersnt çok koştu,çok çalıştı.Rüştü'de hatasız oynadı diyebiliriz.İbrahim Üzülmez Sol tarafı felç etti diyebiliriz.Yani her maç Gökhan'ın yaptığını bu maç İbrahim Üzülmez yaptı.Helal OLsun,Tebrikler Beşiktaş...

Ahmet Göktaş
22.Kasım.2009, 00:58
Çok güzel oynadık , Fenerbahçeden kat kat daha iyi oynadıgımızı düşünüyorum.

Gökhanın pozsiyonu penaltı. 3. gol fosayt. Maçın hakkı 2-1. Tabii penaltı verilse belki çok değişk skor olurdu.Ama sonuca bakmak lazım.

Daum bir özelliği olmayan teknik direktör.Bunu belirteyim.

Fink - Ernst bozulmazsa her maç böyle olur.

Giggs'e makjal yapıp İbo'ya benzetmey çalışmışlar olmamış. 2 asist , özelikle sağ ayakla olan asist açığa çıkardı Giggs' oldugunu.

Ernst bildiğimiz gibi. Toraman gittikçe soğukkanlı olmaya başlıyor.

Maç kopmuşken neden Nobreden daha kaliteli olan Batuhan girmez anlamıyorum.

Lugano sakindi.Şaşırdım.

Kazım 8taşı dağıtacağını söylemişti. Büyük konuşmanın zararlarını gördü.

Fenerbahçenin 3 sol bek ile oynamasına anlam veremedim.

Zevkli maç oldu Beşiktaşlılar adına.Teşekkür ederim takımıma.Fenerbahçeyide tebrik ediyorum.

Bir sayfa geride bir yorum vardı fenerbahçeli bir arkadaştan. İşte tüm futbolseverler o kafa yapısına geldiği gün Türk futbolu düzelir.Tribün terörü biter.

İyi geceler.

scar face
22.Kasım.2009, 01:22
Fırat Aydınus ve kalan 3lüsüne selamlarımı yolluyorum buradan!

Emre nin sakatlığı yıktı bizi...

Daum ise yine her zaman deliliğini yaptı Özer varken Vederson u almak deli işi..

Kaleye gelemediler demek ne demek bunu anlamadım da ben?

anil luque
22.Kasım.2009, 01:32
Bu sezonki en iyisi maçlarımızdan birini çıkardık açıkçası, o açıdan takımımı kutlamak istiyorum. Fenerbahçe'yi de tebrik etmek lazım özellikle ilk yarının son 15-20 dakikası iyi top yapıp yüklenmeye çalıştılar ancak kabullenmek lazım ki Beşiktaş şuanda ligin en iyi savunmasına sahip ve dolayısıyla en iyi savunma yapan takımı ..

Takımın bunca sıkıntının arasnda (özellikle hafta arasında çıkan maddi sıkıntı dedikoduları) bu kadar hırslı olmaları, maçı istemeleri başka bir memnuniyet verici unsur.

Bunu tamamen objektif olarak yazıyorum, kimse alınmasın darılmasın kızmasın ama, Fenerbahçeli arkadaşlar özellikle bu maçtan sonra, önceki galibiyetlerinde neler hissettiğimizi daha iyi anlayabiliyorlar mı??

Sözün özü, sonuna kadar hakedilen bir 3 puanı söke söke hanemize yazdırdık, mutluyuz tebrikler BEŞİKTAŞIM..

ForsakeN
22.Kasım.2009, 02:13
"Sağ ayakla salladım"

http://www.sporx.com/images/1/29/7106_1158_sondakika001.jpg

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetin kendilerine önemli katkılar yapacağını söyledi.

Deneyimli oyuncu, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki oyunlarını tersine, ikinci yarıda takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Liderin 7 puan gerisindeydik. Kazanmak için de elimizden geleni yaptık. Bu galibiyetle camia olarak kenetleneceğiz. Moral ve motivasyon olarak daha iyi olacağız" dedi.

Fenerbahçe karşısında önce Fink'e, daha sonra Uğur'a gol asisti yapmasıyla ilgili olarak da İbrahim Üzülmez, "Uzun zamandır asist yapamıyordum. Sol ayağımla yaptıklarım olmadı, sağ ayağımla salladım, gol oldu. O top giderken gol olacağını biliyordum. Fink'in golü atacağını hissettim. Çünkü o tip vuruşları antrenmanlarda da çok yapıyordu. O top oraya giderken Fink'e bakınca, gol olacağını anladım" diye konuştu.

Kaynak : AA

RaSenGan
22.Kasım.2009, 02:35
Golleri izledim şimdi.İlk gol çok güzel gerçekten.Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı.

farfarforfor
22.Kasım.2009, 02:40
Bir arkadaş fırat aydunusa selam yollamış bence hakemlerle oynamayı değilde takım olarak oynamayı deneseniz daha fazla seyir zevki yüksek ve kaliteli bir lig izleriz her kaybettiğiniz maç sonrası hakeme sallamak olmaz kazımın küfürü veya söylediği söz kırmızı deyilmiydi ilk beşiktaş atağında lugano boboyu formadan çekip indiriyor ama serdar özkan vuruyor ve aut oluyor peki bu penaltı değilmiydi gökhan gönülün düştüğü pozisyon hakemin insayatifine kalmış verile bilirdi de verilmiye bilirdide ama hakem devam dedi saygı duyun biraz yaaa yenemiyorsanız hazmetmeyide öğreneceksiniz veya tebrik etmeyide burası fanatiklik yeri değildir

anilton
22.Kasım.2009, 03:04
Maç hakkında pek birşey söylemeye gerek yok.Net bir skorla galip geldik...

Maçın yıldızı hem rakibin bütün hücum organizasyonunu üzerine kurduğu Alex'i oyundan silen hemde mükemmel bir golle perdeyi açan Fink...

Tebrik ediyorum Beşiktaşımı.Bugün tribünde çok iyiydi...

Ankara'dan gelen puanıda sayarsak 7'de 7 yaptık...

Bu seride sadece Kasımpaşa'dan penaltı golü yedik...

Bireysel ve takım savunmamız mükemmel...

İlk 5-6 haftadan sonra "Beşiktaş bu sene birşey yapamaz,yarış Fb ile Gs arasında geçer" diyenlere her zaman "hiçbir şey belli olmaz,geçen senede böyle oldu" dedik,dinletemedik...

Gelinen noktada daha ilk yarının bitmesine 4 hafta varken puan farkı 12'den 4'e indi...

İki haftadır gol sorunumuzuda hallettik ve zorlu rakiplere toplamda 5 gol attık...

Hücum organizasyonumuzu daha iyi duruma getirirsek bu savunma anlayışı ile şampiyonluğun en büyük adayıyız...

Colin Kazım,büyük konuşmamak lazım...

http://resim.haber1903.com/icerik/bjk_fener_sevinc.jpg

LaigLeNoiR
22.Kasım.2009, 03:23
Maçın fotoğrafı olmuş.Teşekkürler Anıl.

anilton
22.Kasım.2009, 03:39
Geçen sene bal,şans,rakipler kötü...

Bu sene Anadolu takımı gibi oynayarak...

Mustafa Denizli bu ne yapacağı belli olmaz...

brotha
22.Kasım.2009, 03:54
Mustafa Denizliye bak gercekten, Anila katiliyorum helal olsun. 7 de 7 yapti anadolu takimiyla,7 macta 1 gol yedi anadolu takimiyla,gol atamiyor denilen anadolu takimiyla 3 gol atti takimi derbide,2 kupayi aldi 2008 2009 da,13 haftada 6 gol yedi anadolu takimi.

Ben boyle anadolu takiminin agzini yirim :)

brotha
22.Kasım.2009, 03:58
Bugün 3 gol attığınız iyi hücum hattınız olduğunu göstermez,nasıl 6.hafta Galatasaray'dan 3 gol yediğinizide bunun sizin kötü bir savunmanız olduğunu göstermeyeceği gibi.İlerdeki oyuncularınız çok düz oyuncular Ekrem olsun Serdar olsun enerjik,çabalayan ama gol yollarında çok etkisiz oyuncular tabata desen yararından çok zararı var takıma Yusuf ve Tello istikrarsız oyuncular ne zaman ne yapacakları belli olmaz hal böyle oluncada Beşiktaş'ın hücum gücünün zayıflığı konuşulması gayet doğal.

Tamam savunmanız çok güçlü ama ne demişler Savunma yaparak maçlar kazanabilirsiniz ama kupalar kazanamassınız.Uzun maratonda sırf defans yapmak Beşiktaş'ı belli bir noktaya kadar götürür fakat devamı gelmez ha devre arası ileriye adam alırsın ofansını düzeltirsin o zaman dediğiniz gibi savunma-ofans uyumuyla şampiyonlugun adayı olursun ama şu halinizle bence şampiyonluk yarısını cok fazla götüremessiniz.

Saydigin adamlardan cok zaten Tello haricinde saymadigin adamlar bu takimin hucum hattini olusturuyor :). Tello da bu sene istikrarsiz ,gecen sene 30 macin ustunde oynamis asist ve golleriyle 2 kupada buyuk katkisi olan oyunculardan birisi.Bobo bugun gosterdi ne olursa olsun durup durup gol atabilecegini,Holosko takimin banko oyuncusu sakat,Nihat ne olursa olsun 2. yari cosacagina eminim insallah sakatlik olmaz ise,Birde Batuhan var daha yeni toparlamaya basladi.Ekrem zaten hucum oyuncusu degil yokluktan oynuyor,Serdar Ozkanda bu takimin yedegi,TAbata konusunda bisey diyemicem cok fazla yarari oldugunu savunmayacagim ama yararindan cok zarari var demek yanlis.Bir de Delgado gelince ne olacak bende kestiremiyorum :)

SAİT71
22.Kasım.2009, 04:00
Aslında takımın 1 pozisyon bulmasının altında Daum efendi yatıyor. Bu takımın gerçek kimliği bu değil. Fenerbahçenin genel görünümü oyun tarzı böyle değil bu maçta Daum a ve Emrenin sakatlığına bağlı olarak kısırlık çektik.

ColdPlay1985
22.Kasım.2009, 04:00
tamam yenseydiniz o zaman. Çok düz adamlardan yemeseydiniz 3 tane. Çok düz adamlara karşı oynadınız madem maçı 1 pozisyonla tamamlamasaydınız.

Her macı kazanacaz diye bir kaide yok bugün yenildik yarın yeneriz sonuçta bizim belli bir istikrarımız var ama bizde olan bu istikrar sizde yok benimde bahsetmek istediğim olay bu zaten ilerdeki oyuncularınız düz ve istikrarsız oyuncular ve bu oyuncularla gol atmanız kolay değil kaç haftadır gol yemiyorsunuz iyi güzel ama eninde sonunda gol yiyeceksiniz bu böyle gitmyecek golü yediğiniz zaman sen maçı çevirebileceginize inanıyor musun?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Saydigin adamlardan cok zaten Tello haricinde saymadigin adamlar bu takimin hucum hattini olusturuyor :). Tello da bu sene istikrarsiz ,gecen sene 30 macin ustunde oynamis asist ve golleriyle 2 kupada buyuk katkisi olan oyunculardan birisi.Bobo bugun gosterdi ne olursa olsun durup durup gol atabilecegini,Holosko takimin banko oyuncusu sakat,Nihat ne olursa olsun 2. yari cosacagina eminim insallah sakatlik olmaz ise,Birde Batuhan var daha yeni toparlamaya basladi.Ekrem zaten hucum oyuncusu degil yokluktan oynuyor,Serdar Ozkanda bu takimin yedegi,TAbata konusunda bisey diyemicem cok fazla yarari oldugunu savunmayacagim ama yararindan cok zarari var demek yanlis.Bir de Delgado gelince ne olacak bende kestiremiyorum :)

Delgado sorunu var bide sizde dimi:)1 ay önce falan Fink yerine gelecek deniyordu ama son 2-3 maçtan sonra muhtemeln Fink takımda kalacak.Acaba yeni kurban kim olacak:)

GeNç KaRTaL
22.Kasım.2009, 04:04
Öncelikle Beşiktaş'ımı tebrik ederek yazıma başlamak istiyorum.Açıkcası bu galibiyet beni çok keyiflendirdi.Üstüne sonuç birde farklı olunca keyfi bir başka oluyor tabi.

Maçı seyretmedim,hatta takip bile etmedim(edemedim).Çünkü maçtan önce çok fazla umudum yoktu doğrusu.Maçtan sonra Beşiktaş'lı bir abimden mesajla sonucu öğrendiğimdede açıkcası çok şaşırdım.Bir an önce maçla ilgili bir şeylere bakmak için sabırsızlık içimi kapladı.Sırf bu yüzden gecenin köründe kalkıp abimin laptopundan maçın ayrıntılarına bakıyorum.(yorumlar,özet vs.) :icon_smile:

Yorumlar demişken.Fenerbahçeli çoğu arkadaş direk hakeme sallamışlar.Normaldir.Çünkü bunu bizde özellikle son zamanlarda çok yaşadık.Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ve anlayabiliyorum.Ama onlara tek diyebileceğim hep sizin lehinize mi olacak hakem hataları? Ve ekleyeceğim bir şey daha var.Bu cümle ile çok karşılaşmışlığım vardır.Maçı hak etmek için ne yaptınızda hakeme direk suç buluyorsunuz?

Neyse maça yorumuma gelelim.Aslında çok fazla fikrimde yok seyretmediğim için.İnternet sitelerinde maçın hikayesi,forumlardaki yorumlar ve seyrettiğim özetten çıkarabildiğim kadarıyla maçın özeti çok iyi savunma ve hücumda bulunan şansları değerlendirme olarak söyleyebilirim.Açıkcası maçtan önce azda olsa umudu olan Beşiktaş taraftarlarının en büyük güvencesiydi savunma hattımızın olağanüstü olması.100.yılımızdan beri çok çektik savunma elemanlarımızdan.(Boyu omzuna gelen adama kafa attırmalar,ufak hamlelerle yıkılan savunma oyuncuları,ofsayt taktiği yapacağız diye yenilen goller,çok basit adam kaçırmalar vs.) Bu sene tam olarak oturttuk diyebiliriz savunmayı.Bu seferde hücumda sıkıntı çekiyoruz.Onuda yavaş yavaş aşmaya başladık.Yine takip edebildiğim kadarıyla Fink ve İbrahim Üzülmez ön plana çıkan isimler.Fink'in golü gerçekten harika.Kilidi açan gol ayrıca.Bu gol çok önemli hücumsal anlamda sıkıntılar çektiğimiz şu dönemde.Üstüne Bobo'nun gol gelince zaten maç kopmuş.Bobo bu takımın 1.santraforudur sözüne her zaman katılmışımdır,katılmayada devam edeceğim bu gidişle.İbrahim Üzülmez'de asistlerde harika işler çıkartmış valla.Maçtan önce İsmail sakatlandı diye üzülmüştük ama helal olsun mükemmele yakın oynamış Deli İbo..

Kayseri maçından sonra umutlar tükenme noktasına gelmişti.Yine mi bir kayıp sezon diyorduk.Tıpkı geçen sezonki ilk yarının sonundaki Galatasaray mağlubiyetinden sonra olduğu gibi.Ancak bu sezonda durumlar değişti.Sezon sonu belki şampiyon olamayız ama erkenden havlu atmayacağımız belli oldu artık.Sonuna kadar bizde varız yarışta.Üstün savunma kalitemizin yanında yetenekli hücum elemanlarımızıda doğru kullanmayı başarabilirsek bence son şampiyon yine en büyük aday şampiyonluk için..

Son olarak yönetime yine salvomu yapacağım.:icon_smile: Maçtan önce bir çok Beşiktaş'lının kafasında yav kazansak iyi mi olacak acaba sorusu vardı.Ama gönül yinede el vermiyor Beşiktaş'ın kaybetmesini istemeye.Zaten kaybetsekte adamlar pervasızın önde gideni.Bugüne kadar ne maçlar kaybettik hala tık yok.Maçtan sonra çıkıp yine reklamlarını yapmışlar.Yok Beşiktaş için en iyisini yapıyorlarmışta,değerleri bilinmiyormuşta..Bu sezon yine şampiyon olsakta Demirören ve yönetimini istemiyorum arkadaş.Kredilerini bu sezon başında kati şekilde bitirdiler.

Son olarak bize bu galibiyet sevincini yaşatmada payı olan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum..

ColdPlay1985
22.Kasım.2009, 04:05
Aslında takımın 1 pozisyon bulmasının altında Daum efendi yatıyor. Bu takımın gerçek kimliği bu değil. Fenerbahçenin genel görünümü oyun tarzı böyle değil bu maçta Daum a ve Emrenin sakatlığına bağlı olarak kısırlık çektik.

Kazım'ın Galatasaray'ın kötü savunmasını dağıtması hem Daum'un hemde bizim gözümüzü baya bi boyamış bugünde öyle olacak diye düşünüyorduk hepimiz ama Beşiktaş savunması Kazım'ı oynatmadı,Fink'de Alex'i kitleyince hücumumuz tamamen düştü.

nannar
22.Kasım.2009, 10:46
Bence Fenerbahçeliler sessiz kalma haklarını kullansınlar çünkü inanın son golü ofsayt olması falan hikaye... Adamlar 3. golü taraftarın "oley" "oley" çektire çektire paslaşmalarla getirerek attılar.Fenerbahçeyi hiç bu kadar aciz görmemiştim BJK karşısında... Eğer varya BJK skoru yetersiz görüp fark atmaya çalışsaydı FB-GS maçındaki 6-0 bile tarihe karışırdı... Hemen alevlenip yanlı yorum yapmışsın diyenler çıkacaktır mutlaka ama önce kendilerine şu soruyu sorsunlar. "Biz dün gece galibiyeti hak edecek ne yaptık?"

farfarforfor
22.Kasım.2009, 11:01
Eğer serdar özkan o golü atsaydı farka giderdik ama serdar orada yapabileceği en iyi vuruşu yaptı bence ama şans bu işler biz sadece günümüzdeydik bazı arkadaşlar bizi anadolu takımı olarak nitelendirmişler ama onlar G.Antepe, Kayserispora puan verdiler hatta kayseri sahadan sildi diye biliriz gel görki fanatizmin önüne geçilemiyor ister forumda olsun ister sokakta olsun ben o arkadaşa pek cevap vermiyeceğim biz sevincimizi de üzüntümüzüde içimizde yaşarız zaten anlayan anlar bence fenerin rahatsızlığı bu kötü sezonda kötü beşiktaşa nasıl yenildik evet bizim takım 4 sezondan beri kötü şans eseri geçen sezon şampiyon olduk keşke Galatasaray ve Fenerbahçe biraz becerikli olsaydılarda onlarla kapışsaydık şampiyonluğu ama olsun her zaman onlar olacak diye bir kural yok sivasta ola bilir bişey denmez ama hazmetmeyi öğrenecekler kaybetmeyi öğrenecekler kaybetse bile karşısındaki rakibe saygı duyacak eğer saygı duymuyorsa zaten taraftar kimliğini oluşturamamıştır biz fenerbahçeyi 4-3 yendik fenerliler ayakta alkışladı stadda budur yaa işte taraftarlık budur taşkınlık çıkartarak bişeyleri elde edemeyiz eğer o arkadaş yazdıklarımdan sonra kendisini tutamıyorsa okumayacak koca fenerbahçe alexin ayağına bakıyorsa ben bilmem buda fenerin acizliğidir...

Universal
22.Kasım.2009, 11:45
Fenerbahçe maçı Alex durduğu için kaybetmedi. Emre oyundan çıkınca Fenerbahçe çöktü ve geri kalan 40 dakika boyunca hiçbir varlık gösteremedi. Üstüne Emre kadar etkili olan M.Topuz'un çıkmasına hiçbir anlam veremedik zaten. Fenerbahçe ilk yarı etkiliydi. Beşiktaş'ın üstüne iyi gidiyordu Baroni özellikle bu sezon ilk kez bu kadar fazla top sürdü. Zaten son dakika kaçan gol ve direktler Fenerbahçe'nin ilk yarıda gol atmasına izin vermedi. Birde Beşiktaş ikinci yarıya istekli başlaması ve üstüne Emre'nin sakatlanması Beşiktaş'ı haklı bir galibiyete götürdü. Sekiz maç sonra Beşiktaş'a ligde yenilmiş olduk. En önemlisi bir derbi kaybettik.

LaigLeNoiR
22.Kasım.2009, 11:46
İnönü'de sis dağıldı: 3-0

Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın dev maçında Beşiktaş evinde, yoğun sis altında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. BJK İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona eren karşılaşmada siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller 54. dakikada Fink, 57. dakikada Bobo ve 83. dakikada Uğur İnceman'dan geldi. Sarı-lacivertlilerde Kazım Kazım 75. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle başkanlık seçimleri öncesinde yoğun eleştiriler alan siyah-beyazlı takımın Başkanı Yıldırım Demirören de rahat bir nefes almış oldu.

İnönü'de ezeli rakibi karşısında ligde 2004 yılından beri kazanamayan, ligde de son 5 maçtır kazanamayan Beşiktaş bu galibiyetle şanssızlığını kırıp puanını da 27'ye yükseltirken, ligde oynadığı son 7 derbide mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe'nin bu serisi sona ererken, sarı-lacivertliler 31 puanda kaldı.

Maça Beşiktaş hızlı başlarken, Fenerbahçe ilk yarım saatten sonra maçta dengeyi sağladı. İkinci yarıya hızlı başlayan ve golleri bulan Beşiktaş maçı kopardı, Fenerbahçe'nin daha sonraki çabaları mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Uğur İnceman'ın son golü maça noktayı koydu.

FİNK'TEN MÜTHİŞ FÜZE...

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Fink, Fenerbahçe'ye jeneriklere geçecek güzellikte bir gol attı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde, sol kanattan İbrahim Üzülmez çok iyi bindirdi, Vederson'u geçtikten sonra ceza sahası ön çizgisi üzerinde bekleyen Fink'e doğru topu ortaladı, Alman oyuncu top yere inmeden sağ ayağıyla çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-0.

http://www.sporx.com/img/2009/11/211258835809.jpg

KİMSE BEKLEMİYORDU BOBO ATTI...

Beşiktaş'ın ikinci golü kimsenin beklemediği bir anda geldi. Siyah-beyazlı takımın attığı ilk golden yalnızca 3 dakika sonra Bobo takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı. Ekrem'in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Bobo, arkasında Lugano olmasına rağmen kimsenin beklemediği bir anda dönerek vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 2-0.

UĞUR NOKTAYI KOYDU...

83. dakikada İbrahim Üzülmez'in ceza sahası içinde bekleyen Uğur İnceman'a doğru çıkardığı pasta sarı lacivertli savunma çizgi halindeydi! Uğur'a sadece dokunmak kaldı ve top filelere gitti. 3-0.

ALEX'E DİREK İZİN VERMEDİ...

İlk yarının son dakikasında Fenerbahçe'nin Alex ile kullandığı bir frikikte top üst direkten döndü. Fenerbahçe'nin ceza sahasının hemen önünde kazandığı frikikte topun başına Alex geldi. Alex'in kesme vuruşu, üst direkten döndü, dönen topa Kazım vurdu ancak bu topu da Rüştü kontrol etti.

ÖNCE BEŞİKTAŞ, SONRA FENERBAHÇE...

İnönü'deki dev maçta ilk etkili pozisyonları bulan Beşiktaş oldu. Hem sağdan, hem soldan etkili kanat organizasyonları yapan siyah-beyazlı takım, 8. dakikada Serdar Özkan ile ilk önemli pozisyonu bulurken, bu oyuncu etkili vuruş yapamayarak takımını öne geçirmeyi sağlayamadı. İlerleyen dakikalarda rakibinin temposuz oyununa ayak uyduran Beşiktaş, kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı. İlk bölümdeki baskılı oyununu sürdüremeyen Beşiktaş, kalesinde tehlikeli pozisyonlar verirken, hücumda ise istediğine ulaşamadı.

http://www.sporx.com/img/2009/11/211258835833.jpg

Mehmet Topuz ile ilk dakikada kaleyi yoklayan Fenerbahçe, savunmada dikkatli oynayarak rakip kalede gol aradı. Rakibin yüklendiği dakikalarda kalesinde tehlikeler yaşayan konuk ekip, hücumda da istediği gibi çoğalamadı. Kalesinde yaşadığı tehlikelerin ardından tempoyu tamamıyla düşüren konuk ekip, pozisyonlar üretmek için yüklenmeye başladı. Özellikle Gökhan ile etkili olan sarı-lacivertli oyuncular, 19. dakikada bu oyuncunun İbrahim Üzülmez'in müdahalesi sonrası yerde kalınca penaltı itirazında bulundular. Rakibinin ilk bölümdeki hücum iştahını yokeden Fenerbahçe, sağdan ve soldan topu ceza alanına taşıyarak etkili noktalarda kullanmaya çalıştı. İlk 10 dakikalık bölümden sonra oyunun kontrolüne elinde bulunduran Fenerbahçe, son dakika içinde Alex ile kullandığı serbest vuruşta top üst direkten dönünce gole ulaşamadı.

BEŞİKTAŞ COŞTU...

İkinci yarının başında iki ekip de hücumda biraz daha kendini hissettirmeye çalıştı. Kanat organizasyonlarda derbi mücadelesinde başarılı olan Beşiktaş, bu anlayışla aradığı golü buldu. Soldan başarılı bindirmeler yapan İbrahim Üzülmez'in 54. dakikada güzel ortasında takım arkadaşına adeta nazire yapan Fink, çok güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. 1-0'lık skorun ardından yine soldan yüklenen siyah-beyazlı ekip, Tello-Bobo paslaşmasında son olarak Brezilyalı oyuncunun ayağından 57. dakikada farkı 2'ye (2-0) çıkarmasını bildi. Evsahibi ekip, 2. golün ardından oyunun temposunu düşürmeye çalıştı. Savunmada tamamıyla kapanan Beşiktaş, üstüne gelen rakibin savunmanın arkasında bıraktığı boşluklarını iyi değerlendirdi ve 83. dakikada Uğur'un golüyle 3-0 öne geçti.

İlk yarıya oranla daha fazla rakibin üstüne giden Fenerbahçe, savunmasında açıklar verince 4 dakika içinde bir anda 2-0 geriye düştü. Zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşayan, özellikle Emre'nin hareketleriyle motivasyonu düşen sarı-lacivertli ekip, Fink ve Bobo'nun gollerine engel olamayınca 2-0 geriye düştü. Lig lideri, gol için yüklenmeye başladı. Teknik direktör Daum, Semih'i de oyuna sürerek hücumda direnci artırmaya çalıştı. Ancak 75. dakikada Kazım'ın kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmasıyla Fenerbahçe bunda da başarılı olamadı. Oyun disiplinin tamamıyla kopan Fenerbahçe, 83. dakikada bu sefer Uğur'un golüne engel olamadı ve 3-0 geriye düştü.

http://www.sporx.com/img/2009/11/211258835847.jpg

DENİZLİ'NİN TERCİHİ BOBO...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe derbisinde forvetteki tercihini Bobo'dan yana kullandı. Turkcell Süper Lig'de son 2 haftada yapılan maçlarda yedek soyunan Bobo, Fenerbahçe karşısında sahaya ilk 11'de çıkarken, Nobre ise yedek soyundu. Bu arada siyah-beyazlılarda, sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı'nın yerine Serdar Özkan, Tabata'nın yerine de Yusuf oynadı. Ekrem'i sol kanatta oynatan Denizli, Serdar Özkan'ı sağda, Yusuf'u ise Bobo'nun arkasında görevlendirdi.

SERDAR ÖZKAN, LİGDE 4 MAÇ SONRA 11'DE...

Teknik direktör Denizli tarafından Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürülen Serdar Özkan, Turkcell Süper Lig'de 4 maç sonra ilk 11'de oynadı. En son 8. haftadaki Denizlispor maçında ilk 11'de sahaya çıkan, sonraki hafta da Kasımpaşa karşısında son 30 dakika oyuna giren Özkan, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarında ise forma giyememişti. İlk yarıda girdiği net fırsatları kullanmayan genç oyuncuya Mustafa Denizli ikinci yarıda şans vermedi. Serdar, ikinci yarının başında yerini Tello'ya bıraktı.

Bu arada Beşiktaş'ta, Hakan Arıkan'ın sakatlığında kaleyi sakatlıktan yeni çıkan Rüştü korudu. Hakan, 18 kişilik kadroya alınmazken, yedek kaleci olarak da Korcan sahada yer aldı. Denizli, derbi maçta Batuhan Karadeniz'i 18 kişilik maç kadrosuna aldı. Bu sezon ilk kez kadroya giren Batuhan'ın yanısıra genç kaleci Korcan, İbrahim Kaş, Nobre, Tello, Tabata ve Uğur da yedek kulübesinde bulunan isimler oldu.

Sakatlıkları süren Nihat, Hakan, İsmail ve Rıdvan ile Erhan, Necip ve Erkan kadroda yer almayan oyunculardı.

KAZIM YİNE FORVETTE...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, derbi maçta Beşiktaş karşısında son maçlarda yaptığı gibi yine Kazım'ı tek forvet olarak sahaya sürdü. Ligde Galatasaray'ı 3-1 yendikleri derbi karşılaşmasında da Kazım'ı forvette görevlendiren Alman teknik adam, 18 kişilik kadroda yer alan tek forvet oyuncusu Semih'e yedekler arasında şans verdi.

GÜİZA KADRODA YOK...

Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Güiza, Beşiktaş'a karşı derbi mücadelesinin kadrosunda yer almadı. Dün akşamki antrenmanda sol ayak topuğunda ağrı oluşan İspanyol forvetin, bugün yapılan kontrollerden sonra kadroya alınmadığı öğrenildi. Cezalı Bilica da Beşiktaş'a karşı derbi mücadelesinde takımını yalnız bıraktı. Bilica'nın yerine savunmada Önder görev aldı. Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçının kadrosunda Uğur, Deivid ve Bekir de yer almadı.

KARŞILIKLI HAMLELER...

Mustafa Denizli ilk oyuncu değişikliğini ikinci yarının başında Serdar Özkan - Tello değişikliği ile yaptı. Fenerbahçe'de Daum ise 55. dakikada ilk değişikliğini zorunlu olarak yaptı. Sakatlanan Emre Belözoğlu yerini Vederson'a bıraktı. Daum ikinci hamlesini ise golleri bulabilmek adına yaptı. 66. dakikada risk alan Daum, orta sahadan Mehmet Topuz'u çıkartırken, Semih'i oyuna aldı. Mustafa Denizli, Daum'un bu hamlesine cevap vermekte gecikmedi. 68. dakikada Yusuf'u kenara alan Denizli, orta sahayı daha dirençli yapabilmek adına Uğur İnceman'ı oyuna sürdü. Hücumda beklediği etkinliği sağlayamayan Daum, 74. dakikada bir değişikliğe daha gitti. Bu dakikada Dos Santos yerini Özer Hurmacı'ya bıraktı. Denizli son oyuncu değişikliğini 78. dakikada gerçekleştirdi. Günün başarılı isimlerinden Bobo yerini bir başka golcü Nobre'ye bıraktı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
8. dakikada Ekrem'in soldan yerden ortasında ceza alanında Yusuf ve Bobo'yu geçen topu altıpasın önünde kontrol eden Serdar Özkan, dönerek yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
16. dakikada Dos Santos ile paslaşan Gökhan, ceza alanında sol çaprazda İbrahim Toraman'ı geçtikten sonra sert vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı bir biçimde auta çıktı.
18. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Carlos'un sert şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
27. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ortasında Bobo, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.
29. dakikada Mehmet Topuz'un arapasında ceza alanında topla buluşan Alex, etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Rüştü meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.
32. dakikada Roberto Carlos'un yaklaşık 40 metreden sert şutunda, Rüştü meşin yuvarlağı güçlükle çelebildi. Ceza alanında sol çaprazda topu kontrol eden Dos Santos'un vuruşunda, Rüştü bu sefer meşin yuvarlağı kontrol etti.
45 artı 1. dakikada Alex'in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Rüştü'nün müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra Kazım'ın vuruşunda, Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu ve derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada Bobo'nun savunmanın arkasına bıraktığı topla buluşan Ekrem, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu, Volkan ilk hamlede çeldiği meşin yuvarlağı daha sonra kontrol etti.
54. dakikada İbrahim Üzülmez, solda rakibini geçtikten sonra güzel bir orta yaptı. Ceza yayı içinde topla buluşan Fink, çok güzel bir vuruşla sert bir biçimde meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı önünde Tello, meşin yuvarlağı ceza alanındaki Bobo'ya bıraktı. Brezilyalı oyuncu, rakibinin müdahalesine karşın dönerek sert vurdu ve meşin yuvarlağı bir kez daha takımı adına filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0
70. dakikada Ekrem'in soldan ortasında ceza alanında bomboş pozisyonda Uğur, topa dokunamadı ve meşin yuvarlak taca gitti.
83. dakikada İbrahim Üzülmez, bir kez daha sahneye çıktı. Bu oyuncu, soldan ceza alanına indiği anda topu ceza alanındaki Uğur'a bıraktı. Uğur'un bekletmeden vuruşunda, kaleci Volkan'ın ayaklarına çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Bahattin Duran
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Ernst, Fink, Serdar Özkan (Dk. 46 Tello), Yusuf (Dk. 68 Uğur), Bobo (Dk. 78 Nobre)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Mehmet Topuz (Dk. 66 Semih), Emre (Dk. 55 Vederson), Cristian, Dos Santos (Dk. 74 Özer), Alex, Kazım
Goller: Dk. 54 Fink, Dk. 57 Bobo, Dk. 83 Uğur (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 38 Lugano, Dk. 53 Emre (Fenerbahçe), Dk. 55 Ferrari (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 75 Kazım (Fenerbahçe)

http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_87fe187ff292b2a844536ff13bf7f70f.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=3)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_904d798a0f2c5f0bd8a8ab7731f72f28.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=6)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_619b38ef863dc4e7b93ce9c30281eca2.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=7)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_d353d4d6e35d2ce01b7353e3b920a4ee.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=11)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_c03219657e8c233b268976665e249951.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=14)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_f3ba62e809bfa1cdfac1d07895e0daf2.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=17)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_a666fbc71e126e7c6e59c43b3e7a0e6e.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=24)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_15bb60bf1a718a322caddd36ea2fa0ab.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=25)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_7a3740844f0985c053fcf1f3ec29c9e1.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=26)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_94b0d2c2caea1f3a379e7b16a23309f6.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=29)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_88d0ed3623b6dc10577988dac3ef6263.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=39)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_904de1fd49e5a60a7553556e45f8e4ae.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=41)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_79b50df18a586742cf3408295da169ee.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=42)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_3de90473ff85cc5348d202a9455ca862.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=43)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_f1b80a1e06745df8995fcc96808c74a3.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=51)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_1b36b013c5a992b0bc247ae907cbd767.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=44)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_abc23ff73929eae802d81030c9c22e27.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=45)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_cb60827524a6974176e9dea3316a2749.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=46)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_56d4a5a1488665671fdcdb3a2e95dcab.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=47)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_bc9f15159fe115c97e21d10e656b058b.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=48)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_e23a5e3b045dca125f84cd45a48f1f99.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=49)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_5be3132fe2404ec24d7f90a7c46cfdbf.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=50)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_7bc3a62439172df5341687ed48fd571b.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=52)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_5601e9d02db22f2c5557412fb5d2b054.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=53)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_be3ccd00071003acb6e8a665c39263ab.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=54)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_420b29281dfcd7cb115bcd6d824884b2.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=55)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_f4033aedf7eef5b825125fbd78677f2a.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=57)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_ff870eb76f039948f0b707dadc683f6c.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=69)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_4c91116ddb0f3fb850690d4b17831664.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=71)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/8702/B_f19c84de52753d1adf8beffa24d141dd.jpg (http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8702&resim=72)

attirson
22.Kasım.2009, 12:37
maçın kırılma anı alex in direkten dönen topuydu gökhan pozisyonuna penaltı verilmemesi de kırılma anı maçın adamı ise bence carlos

I3esiktas
22.Kasım.2009, 12:58
Maç Hakkında bence fazla yorum yapmaya gerek yok 90 Dakika üstün bir performans ve Net skor 3-0. Maçın yıldızı Alex'e adım attırmayan Fink'dir.

Maç öncesi kendisinde demişti Maçın yıldızı ya ben ya Alex oluruz diye, Dedigi çıktı ve Maçın yıldızı bana göre olmayı hakketti. Galibiyet serimize devam ediyoruz Bu maçla beraber 7'de 7 Yapmayı başardık. Eksiklerimize ragmen Son haftalarda çok iyi maçlar çıkarıyoruz. Diğer oyuncularımızında takıma dönmesi ile gücümüz 2ye katlanıcaktır. İlk yarıyı Kayıpsız atlatırsak 2. Yarı bizim için iyi olur.

Tekrar Tebrikler Beşiktaş'ım.. Tebrikler Taraftarım.. Tebrikler Mustafa Denizli

TR.CaPTaiN
22.Kasım.2009, 13:14
Dün kaybımız maalesef sadece 3 puan olmadı. Ligde 5 yıllık İnönü serisi bozuldu. Bu seri birkaç yıl daha devam etseydi, ilerleyen yıllarda medyanın bu yönde haberleri Beşiktaş'a psikolojik baskı olabilirdi. Ayrıca son dönemde formda olan Kazım cezalı duruma düştü. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Emre'nin sakatlığı da dünkü büyük kaybımızdı. Tek tesellisi Kazım ve Emre'nin olmadığı maçlarda Daum Özer'i oynatmak zorunda kalacak.

SAİT71
22.Kasım.2009, 13:35
Bakalım, bu hafta Özer Hurmacı nasıl bir performans gösterecek. Ciddi eksiklerimiz var. Daum zorlada olsa oynatacak. umarım bu önüne gelen kısa fırsatı avantaja çevirip ilk 11 i kapar..

BeeTLeJuiCe
22.Kasım.2009, 13:37
Selçuk'un forma şansı Özerden daha fazla, hatta Deivid bile oynar Özer gene 70'den sonra girer oyuna.

El Barto
22.Kasım.2009, 13:38
Güzel bir galibiyet oldu. Bütün takımı tebrik etmek lazım ama özellikle Fink-Ernst-İbrahim Üzülmez üçlüsünü tebrik etmek lazım. Maç 3-0 olmuşken tribünlerin yaptığı saçmalığa anlam vermek ise mümkün değil. Teee başında da söyledim bunu bu takım iyi takım biraz sabır lazım diye. Şurada genel kurula 2 ay 3 ay neyse kalmışken hala yeter meter diye bağırmak yakışık almıyor bence. Takıma da yarardan çok zararı var bu işin.

Yani Fenerbahçe başkanı tribünde iken Beşiktaş başkanının İnönü'de olmamasını ben bir Beşiktaşlı olarak içime sindiremiyorum...

nerazzuri
Selçuk'un forma şansı Özerden daha fazla, hatta Deivid bile oynar Özer gene 70'den sonra girer oyuna.
gene değil yine yahu:n:

evet sana katılıyorum. Deivid oynar Selçuk oynar, Özer'e yine son 10 dakika. Yazık ediyoruz.

SAİT71
Biz bu adamı niye aldık anlamıyorum. İlhan parlak ta aynı şekilde bizde kayboldu gitti halbuki çok gelecek vadeden bir çocuktu. Haftaya oynaması en büyük temennimiz..

Universal
22.Kasım.2009, 13:41
Asıl sorulması gereken, dün Vederson niye oyuna alındı hala çözemedim?

BeeTLeJuiCe
22.Kasım.2009, 13:43
gene değil yine yahu:n:

evet sana katılıyorum. Deivid oynar Selçuk oynar, Özer'e yine son 10 dakika. Yazık ediyoruz.

angaralıyık :)

nerazzuri
22.Kasım.2009, 13:45
Asıl sorulması gereken, dün Vederson niye oyuna alındı hala çözemedim?
Daum'un bildiğimiz fantezileri yüzünden. Santos'tan ön libero yapmadığı kalmıştı onuda yaptı. Topuz oyundan çıkarken aha dedim Sağ açık yapacak ama hayret.

İlk yarı bitmesine kaç hafta kalmış, Carlos gidecek devre arasında hala ilk11'de çıkıyor. Koy Santos'u alışsın yerine. hiç gerek yok bunlara. tabi daum bu '' ne yapsa yeridir ''.

scar face
22.Kasım.2009, 13:48
Asıl sorun Daum un demeclerinde beraberlik iyi sonuç falan demişti.

TR.CaPTaiN
22.Kasım.2009, 13:51
Biz bu adamı niye aldık anlamıyorum. İlhan parlak ta aynı şekilde bizde kayboldu gitti halbuki çok gelecek vadeden bir çocuktu. Haftaya oynaması en büyük temennimiz..

Özer'le İlhan'ı aynı kefeye koymamak lazım. Sonuçta İlhan gelirken Kayserispor'un bile ilk 11'inde yer bulamazken, Özer Ankaraspor'un en önemli oyuncusuydu. Ayrıca Daum'un Özer'in yeteneklerinin farkında olmadığını varsaysak bile Aykut Kocaman illa ki bu konuda bilgilendirecektir. Eğer Daum daha önceden Özer'i Alex'in veliahtı ilan etmiş olsaydı dünkü Vederson değişikliğine bir nebze katlanılabilirdi ama Özer'i Emre gibi kullanacağını ilan edip de Emre yerine Vederson'u alırsan Özer'in de moralini bozarsın.

Tümer bir ara sakatlanmıştı ve kadroya girene kadar sakallarını uzatmıştı. Sanıyorum Semih de ilk 11 çıkana kadar sakalları kesmeyecek. :}

Universal
22.Kasım.2009, 13:59
Daum'un bildiğimiz fantezileri yüzünden. Santos'tan ön libero yapmadığı kalmıştı onuda yaptı. Topuz oyundan çıkarken aha dedim Sağ açık yapacak ama hayret.

İlk yarı bitmesine kaç hafta kalmış, Carlos gidecek devre arasında hala ilk11'de çıkıyor. Koy Santos'u alışsın yerine. hiç gerek yok bunlara. tabi daum bu '' ne yapsa yeridir ''.

R.C3 dün iyidi. İlk yarı zaten takım olarak çok çok iyi oynadık. Ama eğer o üç direğin arasına o topu sokabilseydik maçı kazanırdık. Emre çıktıktan sonra yapılması gereken Özer'i veya Deniz'i oyuna almaktı. Daum hata yaptı. Bide Alex zaten varlık gösteremiyor, oyundan onu alıp Semih ile Kazım'ı çift forvet olarak oynatması gerekirdi.

nerazzuri
22.Kasım.2009, 14:05
R.C3 dün iyidi. İlk yarı zaten takım olarak çok çok iyi oynadık. Ama eğer o üç direğin arasına o topu sokabilseydik maçı kazanırdık. Emre çıktıktan sonra yapılması gereken Özer'i veya Deniz'i oyuna almaktı. Daum hata yaptı. Bide Alex zaten varlık gösteremiyor, oyundan onu alıp Semih ile Kazım'ı çift forvet olarak oynatması gerekirdi.
evet. hatta dün alex neden çıkmıyor diye tepki gösterdim maç sırasında. o 4lü zaten oynatmıyor alex'i hiç değilse mehmet'i göbeğe çekip özer'i alabilirdi oyuna.

bilmiyorum bunlar aklından geçmiyormu,yada kafasında ne gibi planlar var çözmek zor.

Universal
22.Kasım.2009, 14:09
evet. hatta dün alex neden çıkmıyor diye tepki gösterdim maç sırasında. o 4lü zaten oynatmıyor alex'i hiç değilse mehmet'i göbeğe çekip özer'i alabilirdi oyuna.

bilmiyorum bunlar aklından geçmiyormu,yada kafasında ne gibi planlar var çözmek zor.

Zaten dün Daum 1-0'dan sonra teslim oldu, takımda teslim oldu. Ben golü yedikten sonra bir gram kazanacağımızı düşünmedim. Halbuki ilk yarı bittikten sonra garanti üç puan bizim diyordum.

sergennnn
22.Kasım.2009, 14:20
Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.

BeeTLeJuiCe
22.Kasım.2009, 14:28
Daha önce forumda çok bulunmadığım için eskiden olanları bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Maça gelirsek Beşiktaş'ım sonuna kadar haketti galibiyeti. 1.golde emre sakattı ondan yedik diyenleri de gördüm, hakem emreye sormadan devam ettirmedi ki o sırada vederson hazır olsaydı degisiklige izin verirdi. Yani fenerbahce degisiklik yapmak istedi de hakem izin vermedi gibi bir sey yok benim gordugum kadarıyla.

3.gol bariz ofsayt ama macın kaderini degil sadece skorunu degistirdigi icin cok uzerinde durulacagını sanmıyorum.

Keşke maçı kaybetme riski olmadığı zamanlarda, bobo-> nobre yerine bobo-> batuhan degisikligini gorseydik.

Fenerbahce'ye gelicek olursam da,
alexsiz fenerbahce cok zorlanıyor buna kısa zamanda cozum bulmalılar sonucta alex hep olmayacak. fink onu savunma görevini iyi yaptı ve bir anlamda fenerbahce kitlendi.

Emre'den dolayı diyenlerden biriyim. Nedenini söylemişyim gözünden kaçmış olabilir. Oldu ya Emre sakat değild, Fink'in şut attığı bölge Emre'nin pozisyon alması gereken bölgeydi. O sakat olmasaydı belki gene gol olurdu ama en azından rahatsız edilirdi Fink. 116km hızla değilde 80 ile giderdi belki kaleye bunu demek istedim.

3. gol olmasaydı belki daha az dalga geçilirdi :p

LaigLeNoiR
22.Kasım.2009, 14:44
Maç : Beşiktaş oldukça güzel bir futbol sergiledi.
Skor : Net; 3-0

Sekopej
22.Kasım.2009, 15:11
Herkes Alex diyor ama bu takımın en önemli oyuncusu Emre'dir. Emre sakatlandıktan sonra orta sahanın ne kadar aciz duruma düştüğünü gördük, tabi herkes Emre'nin çıkmak istiyorum dediğinde Özer girecek diye düşünmesine rağmen Daum'un Vederson'u alması maçın en büyük hatasıydı.

Zaten Emre çıktıktan sonra düşen orta saha, ve 2 dakikada yenilen 2 gol, Kazım'ın saçma sebeple atılması, maçın dönmeyeceğini gösteriyordu.

3. gol çok net ofsayt, eğer 2'li averajlık bir durum olursa, bu golün hesabını hakem mi verecek? 2'li averajla şampiyonluk giderse ne olacak?

Emre'nin yokluğunda umarım Özer oynar. Takımın ve bazı taraftarın ayaklarının yere basması açısından bu mağlubiyet iyi oldu, fazla havalanmamak gerekir. Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı, daha çok tebrik ediyorum Galatasaray'ı.:p

sananes
22.Kasım.2009, 16:46
kötü maçtı yani zaten çok bakamadım maça arkadaşlarla takılıyoduk ama kötüydü yani fenerbahceli olarak zevk almadım:) kazımı attıran yan hakemi sevmedim ufak seylerden bahsediyorum ama mesela gökhan gönul net olarak faulsüz top calmısken faul verdirmesi falan yoksa bizim kazım hak etmiştir %90 orda atılmayı...besiktaslı arkadaslara tebrikler beklemedigim bi maglubiyet oldu en yakın arklarımdan biri inönüdeydi 3ten beri bagırıyoruz dedi yada ben öyle anladım cok belli olmuyodu sesi o kadar cok kısılmış ki:)

footballer33
22.Kasım.2009, 18:11
İlk yarısı ortada, 2. yarısı ise tamamen Beşiktaş'ımın üstünlüğüyle geçen bir maçtı. Gerçekten müthiş bir galibiyet aldık. Hem skor açısından hem de gollerin yapılışı ve bitirilişi açısından. Tebrikler Karakartal'ım. :)

TraKya
22.Kasım.2009, 19:31
ya onu bunu bırakın da, Fenerbahçede Wederson diye bir futbolcunun ne işi var :S
her önüne gelen yabancının Türk vatandaşlığı var diye onu Fenerbahçe'ye veya başka büyük bir takıma almak mı gerekir?
Üstelik oyuna kurtarıcı olarak giriyor. Hay Allahım ya, Daum da bazen uyudu mu tam uyuyor :D

I3esiktas
22.Kasım.2009, 22:00
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ezdi ama; sadece ikinci yarı. Fenerbahçe'de top sürmeyen Baroni defansdan topu alıp hücuma kadar gitti bir Beşiktaş'lı durdurmadı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. Özellikle son dakikada Beşiktaş'tan direkten döndü ve maçın kaderi oldu. Fenerbahçe ilk yarı bir gol atsa Beşiktaş o maçı kazanamzdı. Ama tabii ki olmamışları değil, olmuşları konuşmak gerek. Beşiktaş, Fenerbahçe'den fazla birşey yaptı ikinci yarı maça inandı.

Abi şu kelimeyi hakketten içinden gelerek söylüyosan Helal olsun. Ben Gökhan gönül ün 1 vurusundan başka tehlikeli atak görmedim.

Ahmet Göktaş
22.Kasım.2009, 22:03
Abi şu kelimeyi hakketten içinden gelerek söylüyosan Helal olsun. Ben Gökhan gönül ün 1 vurusundan başka tehlikeli atak görmedim.

Varya birde ilk yarı sonunda direkten döndü top alexin. Bir de o . Etti 2 pozisyon. TAbi herkesin pozisyon anlayışı ne bilemiycem , Carlos'ta vurdu bizim sahaya girer girmez hep , onlarda pozisyon olabilir tabii.

brotha
23.Kasım.2009, 06:57
Beşiktaş, Fenerbahçe'yi ezdi ama; sadece ikinci yarı. Fenerbahçe'de top sürmeyen Baroni defansdan topu alıp hücuma kadar gitti bir Beşiktaş'lı durdurmadı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. Özellikle son dakikada Beşiktaş'tan direkten döndü ve maçın kaderi oldu. Fenerbahçe ilk yarı bir gol atsa Beşiktaş o maçı kazanamzdı. Ama tabii ki olmamışları değil, olmuşları konuşmak gerek. Beşiktaş, Fenerbahçe'den fazla birşey yaptı ikinci yarı maça inandı.

harbiden batuhan ilk yarida gokhan gonulun caprazdan vurdugu ve alexin frikigi disinda ne pozisyonunuz var ? fenerbahce ilk yari gol atsa , soyle olsa diye bir mantik var mi? o zaman macin en basinda serdar ozkan 100 de yuz pozisyonda 7 metrelik kalede koseyi bulamadi ve auta atti, o gol olsa bana gore 5-6 olabilirdi bu mac.

Ayrica sadece ikinci yari ezdi demissin ben sana macin kisa ozetini geciyim, mac basladi 15. dakikaya kadar top hep bizdeydi, 1-2 tehlikeli atagimiz oldu hatta, 15 45 arasi iki takimda pek etkili olamadi mac ortadaydi.2. yari basladigindan itibaren ekremle baslayan ataklarimiz vardi,macin basinda pozisyon oldu, sonra zaten erkenden golu attik ardindan ikinci gol geldi. 2. yari tek kale gecti mac.

Baroninin tek basina hucuma gitmesi ve top surmesini bir besiktaslinin durdurmamasi fenerin daha iyi oynadigini gostermez.O pozisyonlari dikkatli izle baroni pas atacak adam bulamiyor,ernst emre ile fink alex ile adam adama oynuyor zaten ileride kazim yok olmus durumda, baroni de mecbur gidip kaleye vuruyor yada baska birsey yapiyor.R.Carlosda keza ayni.

SAİT71
23.Kasım.2009, 10:52
Beşiktaş hakketi aldı ama birazda şu gerçekleride görelim. Gökhan'a yapılan hareket kesinlikle penaltının büyükbabası. 3. gol bariz ama bariz çok net ofsayt. Yani görmemek için kör olmak gerekir. 3-0 çok net ama bu unsurlarıda görmek gerekir. Görmeden geçersek hata ederiz. Biz nasıl dedik Carlos'un Gs ye attığı golde ofsayt var diye, yani 3-1 yendik ama ilk golümüz ofsayttı sizde diyebilmelisiniz. Gökhan ın pozisyon penaltı, 3. gol ofsayt :) Yendiğinize hakettiğinize kimsenin lafı olmaz. Ama sadece lehte yapılan hatalarımızıda söylersek belki internet siteleri arasında bir farkımız olabilir bu konuda.

anilton
23.Kasım.2009, 11:28
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yok,hala devam ediyorsunuz...

Tamam,kabul G.Gönül'ün pozisyonu penaltı.O gol olsa çok şey değişirdi diyorsunuz...

Ama şunu atlıyorsunuz ya da işnize gelmiyor;

http://www.youtube.com/watch?v=qOGAj_hvDpw&feature=related

İzleyin bakalım,videonun 14. saniyesinde Lugano'nun Bobo'ya yaptığı neymiş.Zaten G.Gönül'ün pozisyonuna penaltı deyip,buna yok diyen birisi çıkarsa hiç konuşmanın bile manası yok...

Emre'nin en az 2 kere kırmızı görmesi gereken hareketleri cabası.İki kere düdükten sonra topa vurması(biri direk taraftarın üzerine),iki kere kontraya çıkarken arkadan indirmesi(Cisse'nin Saracoğlu'nda nasıl atıldığını biliyoruz),en ufak pozisyonda kendini paralarcasına itiraz etmesi ve takım arkadaşıyla kavga etmesi.En az 2 kırmızı çıkar buradan...

He sizde biliyorsunuz bunları ama.Bir şekilde takımınızın sürklase olmasını yediremiyorsunuz.Uzay futbolu oynadığınızı sandığınız takım nasıl olurda Anadolu! takımından fark yer bunu konduramıyorsunuz...

Süper Kupa maçında biz Bilica kırmızı görmedi,penaltımız verilmedi derken;"maçın sonucu belli,daha fazla konuşmaya gerek yok" demeyi biliyordunuz...

Herşey net ve açık Beşiktaş 3 - 0 F.Bahçe...

SAİT71
23.Kasım.2009, 11:32
Ya bırak anilton senin gösterdiğin pozisyonda Lugano yıkıyor anında top Serdar ın önünde kalıyor avantaj oluyor. Birde pozisyon penaltı değilmi diyorsunuz. Değil avantaj uygulamış hakem. Serdar atamamış dibinden.. Eğerki Serdar olmasa top uzaklatırılsa penaltı olur. Ama gol olsa hakem penaltı çalsa neden penaltı orda golü attı adam denir. Bizim pozisyonla bu pozisyonun alakası yok, bir kere bizimklisi giderken arkadan çelme takılıyor.

anilton
23.Kasım.2009, 11:36
İşine gelmeyince bırak dersin tabi.Penaltının avantajı mı olur?Lugano indiriyor,top Bobo'yu geçiyor,Serdar'a geliyor,Serdar dönüyor,vuruyor.Düdük soyunma odasında değil heralde.Beş kere penaltı çalınır...

Bu pozisyon penaltı,G.Gönül'ün pozisyonuda penaltı.Bu kadar basit...

SAİT71
23.Kasım.2009, 11:43
Penaltı değil demedimki. Avantajı olur tabi. Ceza sahasında nasıl kasıtlı olarak ele çarpınca gol olduğunda penaltı verilmiyor, buda onun gibi Tamamen Beşiktaşlı Serdar a bağlı. İsterse penaltı çalardı kimse birşey diyemez. Ama devamda ettirebilir sonuçta Serdar atamıyor hakemin suçu yok. Biim Gökhan ın pozisyonunda kimse yok arkadan gelip çelmeyle indiriyor.

Penaltınında avantajı olabilir.. Burdada çok güzel avantaj uygulanmış.

anilton
23.Kasım.2009, 11:46
Penaltı değil demedimki. Avantajı olur tabi. Ceza sahasında nasıl kasıtlı olarak ele çarpınca gol olduğunda penaltı verilmiyor, buda onun gibi Tamamen Beşiktaşlı Serdar a bağlı. İsterse penaltı çalardı kimse birşey diyemez. Ama devamda ettirebilir sonuçta Serdar atamıyor hakemin suçu yok. Biim Gökhan ın pozisyonunda kimse yok arkadan gelip çelmeyle indiriyor.

Bak sen belirtmişsin.Penaltının sadece gol olduğunda avantajı olur.Aksi taktirde penaltıdır...

Hatta hatırlıyorum yakın zamanda böyle bir pozisyon.Ceza sahasında bir oyuncu elle oynadı,top hücum eden takımın önünde kaldı,vurdu auta gitti.Ondan sonra penaltıyı çaldı hakem...

Gol dışında penaltının avantajı olmaz.En büyük avantaj zaten penaltıdır.Topun Serdar'a gelmesi daha mı avantajlı penaltıdan?Hayır.Penaltıdan avantajlı tek birşey vardır.Oda gol.Sadece gol olduğu zaman avantaj uygulanır...

Bu pozisyon net bir penaltı...

DisCo
23.Kasım.2009, 11:55
Benimde bildiğim kadarıyla penaltı varsa ve pozisyon devam ettirildiğinde gol olmazsa hakem penaltıyı çalar.

Sekopej
23.Kasım.2009, 12:10
Penaltıymış, oymuş, buymuş ben bunalara hiç takılmadım, tek takıldığım nokta ofsayt golü. Zaten 2-0'dı ne olacak demesin kimse, eğer sezon sonu 2'li averajlık bir durum olursa ve Kadıköy'de Fenerbahçe 2 farkla kazanmış olursa, bu ofsayt golü nedeniyle Beşiktaş avantaj sağlamış olacak.

O nedenle maç 0-0 iken atılan ofsayt golü ile maç 2-0 iken atılan ofsayt golü arasında, önem açısından bir fark yok. Carlos'un ofsayt olduğu gol vardı, o ilk gol diye kabul edilmez, bu son gol diye kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum.

Fenerbahçe'nin ezildiğine de şöyle katılmıyorum, Emre çıkana kadar olan bölüm. Emre çıktı, zaten o arada maç 2-0 olmuş, moralman çökmüştü takım. Orta sahanın yükünü çeken Emre'nin de olmaması, orta sahayı aciz durumda bıraktı, Beşiktaş o dakikadan sonra istediği gibi oynadı, 10 kişiden sonra da zaten film kopmuştu.

İlk devre Beşiktaş iyi başladı, sonra oyun dengelendi, ilk yarının sonlarında Fenerbahçe öne çıkmaya başladı, Carlos'un çizgiye inip yaptığı 2 orta var, birinde kaleciye attı, diğerinde Alex'in olması gereken yere attı ama Alex yine ön direğe atar diye oraya koşmuştu, o arada 1-2 pozisyon daha oldu, mutlaka onlardan birini atıp devreye önde girmeliydik, olmadı.

Ama mantalite burada devreye giriyor, Emre çıkarken Vederson'un girmesi en son tercih olmalıydı, hadi maç daha 0-0'dı ama o arada golü yedik, vederson'u çağır geri, başka birisini al, Semih'i al, Kazım sağa Topuz ortaya geçer.Ayrıca Topuz'u çıkarmak yerine Kazım'ı çıkarmış olsa, 10 kişi de kalmayabilirdik, maç 2-0'dı, dönmeyeceği belliydi ama yine de atılacak 1 gol, son dakikaların heyecanlı geçmesini sağlardı.

Zico döneminde başlayan derbi üstünlüğümüz artık diğer takımlarla eşit seviyeye inecek gibi. Daum geçmişte daha cesurdu, bu sezon bu cesurluğu göremedik kendisinden, özüne dön Daum.:p

DisCo
23.Kasım.2009, 12:34
Ofsayt golünde şöyle bir durum var. Kahinlik üzerinden değil olasılıklar üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş 3. golü atmasa bile maçın dönme olasılığı düşüktü. Ama ilk gol ofsayttan gelseydi bu durumun Beşiktaş ve Fenerbahçe üzerindeki etkisi farklı olurdu. Yoksa hakemin hata yaptığı ortada. Gerçi golün aynısı daha öncede yaşandı ama Uğur topa vuramamıştı. İkinci kez aynısından gol yenmesi çöküntüyü gösteriyor.

Tribünde olay çıkaranlarıda kamera ile tespit edip hemen müdahale etmişler. 2. yarıyı izleyememişler. Uygulama oturtulursa güzel olur.

Sekopej
23.Kasım.2009, 12:59
Ofsayt golünde şöyle bir durum var. Kahinlik üzerinden değil olasılıklar üzerinden konuşuyorum. Beşiktaş 3. golü atmasa bile maçın dönme olasılığı düşüktü. Ama ilk gol ofsayttan gelseydi bu durumun Beşiktaş ve Fenerbahçe üzerindeki etkisi farklı olurdu. Yoksa hakemin hata yaptığı ortada. Gerçi golün aynısı daha öncede yaşandı ama Uğur topa vuramamıştı. İkinci kez aynısından gol yenmesi çöküntüyü gösteriyor.

Tribünde olay çıkaranlarıda kamera ile tespit edip hemen müdahale etmişler. 2. yarıyı izleyememişler. Uygulama oturtulursa güzel olur.

İşte bende senin gibi yorum yapanlar yanlış düşünüyor diyorum, ofsayttan gol atıldıysa, etkisi aynıdır, ilk ya da son olması önemli değil. Olasılıklar diyorsun ya, bilemezsin, ofsayttan golü yiyen takım bir anda uyuşukluğu üzerinden atar, korkaklığı üzerinden atar ve saldırmaya başlar, bu da bir olasılık.

O nedenle yazdım, yoksa hata hatadır, ilk de olsa son da olsa, ofsayt golü varsa etkisi aynıdır, biri kısa vadede olur, biri uzun vadede ama olmamalıdır ikiside.

Yapacak da başka bir şey yok, eldeki malzeme böyle, bu hakemlerle bu lig devam edecek ve bu tür golleri, pozisyonları görmeye ve her maçtan sonra, kendimize göre yorumlamaya devam edeceğiz. Bir maçta savunduğumuz şeyi, diğer maçta tu-kaka edeceğiz, huyumuz bu, napalım...

DisCo
23.Kasım.2009, 13:16
Futbolda yorum olarak aslında ilgisiz noktaları bir arada kullanıyoruz.

Hata vardır. Bunun tartışılacak yönü yok. Birde hatanın oyun üzerindeki etkisine bakılır. Yalnız bu etkiye bakılırken %kaç olduğuda yorumlanır. 0-0 giderken verilen bir hatalı karar ile 5-0'ken verilen bir yanlış kararın maç sonucuna etkisi aynı değildir.

Bariz bir gol atarsın veya bariz bir gol pozisyonun top ağlara gitmeden kesilir. İkisinde de hakem hatalı karar vermiştir. Ama biri meyveyi vermiş diğerinde ise meyve olasılığı %50'dir. Gol olunca yada gol olmadan kesilen karşı karşıya bir pozisyon arasındaki fark bu kadar büyüktür. Tabi buda benim yukarda yazdığım görüşün açılımı. Herkes katılmayabilir.

Sekopej
23.Kasım.2009, 13:27
Katılmıyorum diyorum bende. Sen hep kısa vadede bakıyorsun, düşünüyorsun, ben uzun vadede. Sen atılan gol maça etki eder diyorsun ben şampiyonluğa. Böyle düşününce hangisi büyük hata oluyor?

Bana göre hepsi hata, hepsinin etkisi aynı.

DisCo
23.Kasım.2009, 13:33
Bu maça gelene kadar Fenerbahçe'yi belki haksız şampiyon yapacak belki haklı şampiyonluğunu elinden alacak maçlar var. 3. gole bağlamamak lazım şampiyonluğu.

Sekopej
23.Kasım.2009, 13:38
Tamam işte, bende yapılan her hata aynıdır diyorum. Fenerbahçe'ye karşı olunca daha az etkili, diğerinde daha çok gibi bir iddiam yok ki, her hata yanlıştır, ofsayttan atılan her gol aynı derecede hatadır bence. İlk veya son olmasının etkisi yok.

Melekovic
23.Kasım.2009, 13:46
Serkancım bende sana katılıyorum neticede Fenerbahçe 3 puan geride girse diğer Beşiktaş maçına ve dediğin gibi 2-0 kazansa belkide şampiyonluğu kaybedecek o verilsede verilmesede bir şey olmaz denen gol yüzünden.

Madalyonun diğer yüzünde ise olayların süregelme ihtimali etkisi vardır. Onu da biraz Disco açıklamış ona da katılıyorum o konuda. Çünkü maç 0-0'ken atıyorum Fenerbahçe penaltıdan gol atsa maç 3-1 bitmez hiç bir zaman,belki de Fener 2-0 falan kazanacak çünkü Fener'e gol attıktan sonra gol atmak zor. (Beşiktaşlı arkadaşlar kızmasınlar ilk pozisyonuda izledim , avantaj verilir eğer avantaj sonuçlandırılamazsa düdük çalınır,avantaj verilmesinin nedeni de penaltının kesin olmamasından kaynaklanır,gol olmazsa şansı penaltı ile mağdur durumdaki takıma sağlarlar)

bir diğer yandan da bunu bazen belirtiyorum hakem maça dışarıdan etki etmez hakemin etkisi maçın içindedir. Bunu böyle kabul ettiler ve o yüzden insanlarla maç yönetiliyor hala. O yüzden İrlanda Fransa sonuçsuz kaldı. Anca fair play adına olabilirdi ama Fransa federasyonu sessiz kalınca o ihtimal ortadan kalktı.

Hakem kararları maçın içindedir bu yüzden maça tesir etmiştir denilemez fakat burda önemli olan kararları en keskin olabilecek hakemlerle maç yönetmektir ki bu tür hatalar hiç bir taraftarın gözüne batmasın. Tutarlı,bilinçli ve tam eğitimli hakemlere sahip olduğumuz zaman taraftarın bakış açısıda değişir.

Örnek veriyorum İskoç bir hakem vardı ismini unuttum, taraftar onun için der ki bu adam böyle mücadeleye penaltı çalmaz,bu pozisyona faul çalmaz, birisi kasıtlı hareket etmediği sürece oynatır.O zaman örnek veriyorum sahaya bu tür bir hakem çıksa tam donanımlı her konuda, taraftar der ki penaltı pozisyonu olduğunda,penaltı bile demez hatta,bu adam bu pozisyonlara çalmaz,kendini atacağına kalksana der. Zaten sorun hakemlerimize olan güvensizlik, çünkü güvenilecek bir şey yapmadılar. Artık sözde tam profesyonellik değil de direkt tam profesyonellik mi getirirler hakemler için tam olarak meslek olur bu çözüm olur onu bilemem, ama en azından eğitimlerine sürekli bir şekilde ,seminerlerede sürekli bir şekilde kendilerini kanıtlamış yabancı hakemlerin getirilmesi gerekiyor. Çünkü yeni yetişen hakemlerede eğitimi bu hakemler veriyor o yüzden sonuçta hiç bir şey farketmiyor.Sıfıra sıfır elde var sıfır.

eXcitinG
23.Kasım.2009, 14:08
Herşey bir yana Eğer İbrahim ÜzüLmez 28 yaşLarı civarında bu futboLunu yıLda 10-12 kez tekrarLayabiLecek gibi gösterebiLseydi şimdi BarceLona da feLan oynardı.

Bir oyuncuya 9 yıL sonra orta yapmayı öğretebiLmiş Teknik heyeti ben kutLarım arkadaş, kim ne derse desin.

El Barto
23.Kasım.2009, 14:18
Abi bence orta açmayı öğretmiş falan dememek lazım. Zira kendi açıklamasıdır;

"Uzun zamandır asist yapamıyordum. Sol ayağımla kestiklerim yine bir şey olmadı. Sağ ile salladım gol oldu."

Biraz şans işin içinde. :) ve ben Fink'in attığı golde İbrahim Üzülmez'in Fink'i gördüğü için oraya attığını da düşünmüyorum topu. Kendi dediği gibi salladı ve top iyi bir yere gitti.

Melekovic
23.Kasım.2009, 14:19
Geçen senede İbrahim önüne bakmayı öğrenmişti abisi, senelerdir ayağına bakarak koşuyordu, hatta ilk senelerinde cizgiyi geçeceğini zor farkediyordu :D :D :D

Bunlar bizim futbol eğitimimizin ne kadar iyi olduğuna işaret. Hep İbrahim'den yakındık ama acaba İbrahim o eğitimi aldı mı ki senelerce ondan bu kadar çok şey bekledik.

Belkide ne Messiler ve CRlar ne Cafular ne Carloslar geldi geçti bizim futbolumuzdan ama bizim hic haberimiz bile olmadı.

eXcitinG
23.Kasım.2009, 14:20
Yok son oynadığı bir kaç maçtır dikkatimi çekiyor. ÖyLe karavana ortaLar açmıyor artık İbo. Tamam sağ iLe attığı ve Fink in vurduğu tamamen şans bir durum ama ciddi anLamda İbo artık orta yapabiLiyor bazı zamanLarda. Eskisi gibi bütün hepsi karavana oLmuyor.

SAİT71
23.Kasım.2009, 14:38
Şaka maka bu Fink in attığı gol son haftalarda izlediğim en muhteşem goldü. Keşke yediğimiz goller hep böyle güzel olsa :D

eXcitinG
23.Kasım.2009, 14:41
Şaka maka bu Fink in attığı gol son haftalarda izlediğim en muhteşem goldü. Keşke yediğimiz goller hep böyle güzel olsa :D

Rıdvan DiLmen ben bu goLü aLır, futboL okuLLarında vuruş tekniği oLarak öğrenciLere öğretirdim dedi :icon_eek:

El Barto
23.Kasım.2009, 14:43
Zaten o topu gol yapacak iki adam var Beşiktaş'ta. Onlardan birine denk gelmesi de Beşiktaş'ın şansı. Yoksa bir Nihat'a gelseydi o top denize giderdi. :D

LaigLeNoiR
23.Kasım.2009, 15:07
Delinho bu takımda en çok sevdiğim oyuncudur. Beni tanıyan tanır sadece bu maç için değil bundan öncede hayran olduğum bir oyuncu. Adam ne olursa olsun oynuyor. Son 1-2 senedir de cidden gelişme var. Orta yapma konusunda pas verme konusunda daha da başarılı. Kimse son golden bahsetmiyor orada da Uğur'a pas vermeden CR7 hareketleriyle rakibinin üstüne üstüne gitti :D

Belki de İsmail son anda kadrodan çıkartılmasa hiç oynamayacaktı.

nannar
23.Kasım.2009, 15:17
:n: Yaww murat eğer sen ibo'^yu ciddi ciddi beğeniyorsan TR'de tüm sol bekler oynar sizin sol kanatta :D Atamın tek tip çalımı var o da rakibin üzerine giderek topu vurdurmak :n: Eğer şansına top önüne düşerse çalım atmış oluyor :n:

Universal
23.Kasım.2009, 16:16
Zaten o topu gol yapacak iki adam var Beşiktaş'ta. Onlardan birine denk gelmesi de Beşiktaş'ın şansı. Yoksa bir Nihat'a gelseydi o top denize giderdi. :D

Ben Üsküdar'dan tutardım o topu, tabii sis engelliyebilirdi. :)

brotha
23.Kasım.2009, 18:41
:n: Yaww murat eğer sen ibo'^yu ciddi ciddi beğeniyorsan TR'de tüm sol bekler oynar sizin sol kanatta :D Atamın tek tip çalımı var o da rakibin üzerine giderek topu vurdurmak :n: Eğer şansına top önüne düşerse çalım atmış oluyor :n:

Iboyu begenip begenmemek ayri ama en iyi 3 turk sol bekinden birisidir. Hakan Balta ve Ismail ile birlikte.

LaigLeNoiR
23.Kasım.2009, 19:22
Bana göre Türkiye'de ki en iyi sol bek. Bir kadro kursam sol beke direk yazarım Delinho'yu. Şakamaka değil ha.

Addolorato
23.Kasım.2009, 19:25
Bana göre Türkiye'de ki en iyi sol bek. Bir kadro kursam sol beke direk yazarım Delinho'yu. Şakamaka değil ha.

Bana ne zaman ne yapacagı belli olmayan bir oyuncu gibi geliyor. Çok güzel oynarken gol atıp asist yaparken bir adam kaçırır gol yedirir , penaltı yaptırır. Sahada olması bence büyük risk nitekim Gökhan Gönül'e yaptıgı hareket penaltıydı bence.

BLaCKSMoKE
23.Kasım.2009, 22:31
Maçın kaderini değiştirebilecek o kadar çok pozisyon vardı ki bunlara gösterebilecek en önemli örnek G. Gönül'ün penaltı pozisyonuydu.Bana göre o pozisyon penaltı olarak değerlendirilmeliydi ama hakemin kararı tersi yönünde bir karardı.Bunu es geçsek bile Fenerbahçe'nin ilk golü yemeden önceki yaptığı ataklar kaçırılmıyacak pozisyonlardı.Kazım'ın kırmızı kart pozisyonundaki yardımcı hakemin sözleri gerçekten garipsenecek sözlerdi.

Universal
23.Kasım.2009, 23:14

Benim senden eksik olmasın fanatik bir arkadaşım var hatta iki yıl önce dershane duvarlarını boyamıştı, sevgisinden. Çocuk 8. kattan atlıyordu, İbrahim Üzülmez'e olan tepkisinden dolayı, ki atlarken arkasından atlayacak baya kişi vardı. =)))

ForsakeN
23.Kasım.2009, 23:52

Yapma etme abicim. İbrahim Üzülmez'den bahsediyoruz 1 maçlık performansı, bunca yıldır bizi çıldırtmasının önüne geçmemeli.

LaigLeNoiR
24.Kasım.2009, 01:18
1 maçlık değil. Ben onun her hareketini seviyorum. İşin tuhaf yanı çıldırtmıyorda beni :D

Zaten ben TR teknik direktörü olsam kadromda iki banko isim olur.

Sol bek Delinho
Sağ bek Sabri.

2 sine de hastayım :D

brotha
24.Kasım.2009, 05:50
1 maçlık değil. Ben onun her hareketini seviyorum. İşin tuhaf yanı çıldırtmıyorda beni :D

Zaten ben TR teknik direktörü olsam kadromda iki banko isim olur.

Sol bek Delinho
Sağ bek Sabri.

2 sine de hastayım :D

kardesim sen mazosist olabilirsin

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2009, 13:38
Murat abi benim kuzende İbrahim Üzülmez'e toz kondurmuyor.O babadır,istediğini yapar gibi bir düşünce tarzına sahip.:icon_biggrin:

SAİT71
24.Kasım.2009, 18:39
Sabride büyüyünce İbo abisi gibi olur kanımca Ama biraz daha iyisi :D

ulasfb
24.Kasım.2009, 20:19
İbrahim Üzülmez kadar balık bir adam yok :icon_lol:,adam kaç tane top kaptırdı gol atamadık ortaya açıcam diye ters ayağıyla topu tepti,Fink'e gitti gol oldu.
Ama Finkte güzel attı golu.:D