View Full Version : Broos istifa etti .
C h A o S
22.Kasım.2009, 21:56
Bross istifa etti
Beş oyuncu kadro dışı!
Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, görevinden istifa etti. Futbolculardan Egemen, Gökhan, Sylva, Song ve Engin Baytar ise kadro dışı bırakıldı. Futbolculara maksimum düzeyde para cezası kesileceği öğrenildi.
Kaynak : DHA
El Barto
22.Kasım.2009, 21:58
Hep bu teknik direktörler zaten. Yönetimler sütten çıkmış ak kaşık. ;;)
Hayırlı olsun bakalım Trabzon için.
Ahmet Göktaş
22.Kasım.2009, 22:00
Sanki daha iyisi getirilecek.
BaFraLı
22.Kasım.2009, 22:02
Valla ya nasıl sabredemiyorlar ben bilmiyorum.Lig uzun maraton.2 Maç yenildin diye menajer göndereceksen ohoo sizin gibi yönetime derim ben :)
nannar
22.Kasım.2009, 22:02
adam belçikada çalıştırdıgı tüm takımlarda başarılı olmuştu ama TR ligi onu da yedi :n: hayırlı olsun
C h A o S
22.Kasım.2009, 22:04
Şu anda gelecek ismi merak ediyorum.Acaba şu saatten sonra kim gelicekte daha iyi bir takım yöneticek.Bakalım hayırlısı olsun TS için.
Ahmet Göktaş
22.Kasım.2009, 22:04
TS yönetimi her sene başı diyor ,3 istanbul takımının bütçeleri bizim kat kat üsütümzde ,onlarla çekişemeyiz diyorlar.
Daha ligin ilk yarısı bitmeden 3 büüyklerin biraz arkasına düşünce obaa onu gönder, şunu getir.
El Barto
22.Kasım.2009, 22:07
Ersun Yanal. :n:
nannar
22.Kasım.2009, 22:08
önce bir şenol güneş konuşulur... sonra ersun yanal gelir ya da metin diyadin falan :D
Ahmet Göktaş
22.Kasım.2009, 22:08
Bülend Uygun :icon_twisted:
sakary Ali
22.Kasım.2009, 22:09
Büyük hata.Ben Broos!'a güvenmiştim.İyi hoca gibiydi.Göndermek büyük hata.
Gidecekte şimdi yerine kim gelecek?
Bence Şenol Güneş gelecek.Şenol hoca zaten Türkiye'ye geri dönüyorum demişti banko gelir Trabzona.
Corpus
22.Kasım.2009, 22:09
Ersun Yanal. :n:
Katılıyorum :D Trabzonun başına bir taraftar geçse daha iyi yönetilir bu takım idaresi
ForsakeN
22.Kasım.2009, 22:11
Büyük ihtimal Bülent Uygun'u getirirler takımın başına. O oyuncular neden kadro dışı kaldı? Bir açıklama yok mu
garydelgadov
22.Kasım.2009, 22:12
Ayıptır yahu.FutboLdan bıktırdınız...
Universal
22.Kasım.2009, 22:12
Yıllardır aynı hikayeyi izliyoruz. Trabzonspor, teknik drektör mezarlığı olma yolunda adım adım ilerliyorlar. Bana göre teknik drektörden önce, teknik drektörün isteklerine ne kadar yanıt verdiklerine baksınlar. Ziya Doğan veya Şenol Güneş gibi kararlı kişiler lazım.
Redrum
22.Kasım.2009, 22:15
Ersun Yanal iyiydi yahu. Aptallık ettiler en başından. Sen ilk 11'e 8 yeni adam kat, sonra ilk sezonundan şampiyon olamayınca laf et. Olur mu öyle şey? İlk 3 bile başarıdır Trabzon için, sanırım 25 seneden fazladır şampiyon olamadılar, yepyeni gıcır bi takımla nereye şampiyon olacaklardı? Ersun Hoca'yı milli takımdayken çok eleştirmiştim ama kulüp takımlarındaki başarısının göz ardı edilmesine karşıyım..
Crocodile1963
22.Kasım.2009, 22:23
Büyük kaptan Egemen'in kaptanlığını almışlar. . .
ForsakeN
22.Kasım.2009, 22:24
Broos istifa etti
Beş oyuncu kadro dışı!
Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Kasımpaşaspor mağlubiyeti sonrası istifa etti. İstanbul'da acil olarak toplanan yönetim ise Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen'i kadro dışı bıraktı ve tüm futbolculara da maksimim düzeyde para cezası kesti.
Trabzonspor'da Kasımpaşaspor mağlubiyetinin faturası ağır oldu. Yönetim kurulunun, "İstifa etmen şık olur" dediği teknik direktör Hugo Broos yönetime, 'Tamam bırakıyorum" dedi. İstanbul'da Sadri Şener başkanlığında toplanan yönetim kurulu, kaptan Egemen, Song, Sylva, Gökhan ve Engin'i kadro dışı bırakma kararı aldı. Yönetim ayrıca tüm futbolculara prim yönetmeliğine göre en yüksek miktarda ceza kesti. Kadro dışıların daha da artabileceği belirtildi.
Başkan Sadri Şener, konuyla ilgili olarak DHA'ya yaptığı çok özel açıklamada, "O kulübeye ben otursam bu takım Kasımpaşa'yı mağlup ederdi. Bu mağlubiyeti kabullenemiyorum. Hoca zaten istifa etti. Ama futbolcuların ruhsuzluğu ise beni çok üzdü. Benim tespitlerime göre 5 futbolcu bundan sonra takımdan ayrı olarak çalışacak. Kaptanlığı ile Trabzon'a döndüğümüzde Tolga veya Tayfun'dan birine vereceğiz. Sylva bu sezon kaleye giden topların yüzde 90'ını içeri aldı. Hoca ise yaptığı teknik hataların yanı sıra idari hatalarda yaptı. Hiç maçtan bir gün önce mi deplasmana gidilir. Onun yüzden 4 saat takım ayakta kaldı. Bütün futbolculara maksimum cezayı kestim. Hem de bu para alacaklarından değil. Gelip nakit olarak yatıracaklar kulübün hesabına. Artık bu mağlubiyetleri kaldıramıyorum. Malzemeciden idari kadronun en tepesine kadar olan kişilerde gerekli cezaları ödeyecek. Buna Sportif Direktör Ünal Karaman ve İdari Menacer Caner Çuvalcıoğlu'da dahil" şeklinde konuştu.
Şener, Şenol Güneş'in Pazartesi günü Güney Kore'deki eşyalarını toplayarak Trabzon'a geleceğini belirterek, "Onunla sürekli olarak görüşüyoruz. Yarın takımı yardımcı antrenörler çalıştırır. Şenol Güneş'le anlaşmaya çalışıyoruz. O bizden biri. Eğer yaptığımız bu radikal kararlarda işe yaramazsa biz burada durmayız. O zaman da ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.
DHA
nekop
22.Kasım.2009, 22:29
Bazıları gibi kovulduktan sonra degil görevinin başındayken söyledin gerçekleri ama bunu yaparken kendi kuyunuda kazdın.Birde bunun üzerine şanssız puan kayıpları yaşanınca gönderilmen kaçınılmaz oldu.Belki kazandığın maçlarla degil ama açık yürekliliğinle hatırlayacağım seni..Güle güle cesur Belçikalı..
Ayrıca başlıkta Bross yazılmış Broos olacak..
Universal
22.Kasım.2009, 22:35
Bazıları gibi kovulduktan sonra degil görevinin başındayken söyledin gerçekleri ama bunu yaparken kendi kuyunuda kazdın.Birde bunun üzerine şanssız puan kayıpları yaşanınca gönderilmen kaçınılmaz oldu.Belki kazandığın maçlarla degil ama açık yürekliliğinle hatırlayacağım seni..Güle güle cesur Belçikalı..
Ayrıca başlıkta Bross yazılmış Broos olacak..
Aynen, doğruları söyledi. Ama belkide bilerek söyledi, sonunun geleceğini biliyordu.
Cengo
23.Kasım.2009, 03:09
Broos istifa etti
Beş oyuncu kadro dışı!
Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Kasımpaşaspor mağlubiyeti sonrası istifa etti. İstanbul'da acil olarak toplanan yönetim ise Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen'i kadro dışı bıraktı ve tüm futbolculara da maksimim düzeyde para cezası kesti.
Trabzonspor'da Kasımpaşaspor mağlubiyetinin faturası ağır oldu. Yönetim kurulunun, "İstifa etmen şık olur" dediği teknik direktör Hugo Broos yönetime, 'Tamam bırakıyorum" dedi. İstanbul'da Sadri Şener başkanlığında toplanan yönetim kurulu, kaptan Egemen, Song, Sylva, Gökhan ve Engin'i kadro dışı bırakma kararı aldı. Yönetim ayrıca tüm futbolculara prim yönetmeliğine göre en yüksek miktarda ceza kesti. Kadro dışıların daha da artabileceği belirtildi.
Başkan Sadri Şener, konuyla ilgili olarak DHA'ya yaptığı çok özel açıklamada, "O kulübeye ben otursam bu takım Kasımpaşa'yı mağlup ederdi. Bu mağlubiyeti kabullenemiyorum. Hoca zaten istifa etti. Ama futbolcuların ruhsuzluğu ise beni çok üzdü. Benim tespitlerime göre 5 futbolcu bundan sonra takımdan ayrı olarak çalışacak. Kaptanlığı ile Trabzon'a döndüğümüzde Tolga veya Tayfun'dan birine vereceğiz. Sylva bu sezon kaleye giden topların yüzde 90'ını içeri aldı. Hoca ise yaptığı teknik hataların yanı sıra idari hatalarda yaptı. Hiç maçtan bir gün önce mi deplasmana gidilir. Onun yüzden 4 saat takım ayakta kaldı. Bütün futbolculara maksimum cezayı kestim. Hem de bu para alacaklarından değil. Gelip nakit olarak yatıracaklar kulübün hesabına. Artık bu mağlubiyetleri kaldıramıyorum. Malzemeciden idari kadronun en tepesine kadar olan kişilerde gerekli cezaları ödeyecek. Buna Sportif Direktör Ünal Karaman ve İdari Menacer Caner Çuvalcıoğlu'da dahil" şeklinde konuştu.
Şener, Şenol Güneş'in Pazartesi günü Güney Kore'deki eşyalarını toplayarak Trabzon'a geleceğini belirterek, "Onunla sürekli olarak görüşüyoruz. Yarın takımı yardımcı antrenörler çalıştırır. Şenol Güneş'le anlaşmaya çalışıyoruz. O bizden biri. Eğer yaptığımız bu radikal kararlarda işe yaramazsa biz burada durmayız. O zaman da ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.
DHA
Bunun çözüm olmadığını anladıkları gün şampiyonluk hedefi daha gerçekçi görünebilir.Böyle düşünen hiç bir yöneticiyi kabul edemiyorum, ilk yarı bitmeden hatta doğrusu bir sezon bitmeden hoca kovmak da neyin nesi? Söyledikleri doğru değil miydi? Bu nasıl bir yorumdur ki o oyuncular yarın Şenol Hoca kalsın dediğinde kalmak isteyecekler mi? Nasıl isim gösterilebilir? Burada bir sorumlu varsa yönetimdir, kimse kusura bakmasın.
Bordo61Mavi
23.Kasım.2009, 04:37
Yonetim kendi suresini azda olsa uzatti.
Hatta bana gore cokta akkililar, camuru 1 yere degil 2 yere attilarki onlar o arada kaynasin devam etsin. Hem Broosa hemde 5 futbolcuya.
Senol gelsin tamam, cok iyi hoca ama Trabzonspor ayni. Niyemi ayni, cunki yoneltmiyoruz !
Belki Broos sahada istenileni veremedi ama kendi kuyusunu kazacani bildigi halde gercekleri GOREVININ BASINDAYKEN soyledi bazilari gibi gittikten sonra sallamadi.
Trabzonsporun bi forvet(Umut) ve bi stoperi(Giray) var Ankaragucu macina hayirli olsun :)
KaPaLı
23.Kasım.2009, 09:53
Transfer haberlerinde hep demiştim. Alanzinho - Yattara - Engin - Barış varken Gabric alınmasına gerek yok Isaac hiç değilse kadroda kalmalı veya uzun forvet almalı diye. O zamanki 2-3 tane prof. arkadaş bana tepki göstermişti. Gabric'i çekemiyosun diye. Gökhan kadro dışı tek forvet Umut kaldı bakalım o ne yapacak. Defans konusunda Tayfun Cora ortaya geçer Giray'la oynarda forvet kolay değil.
Şenol Güneş gelir 6 ay sonra oda gider. Gelme hoca Güney Kore'de efsane olacaksın kurduğun takımla. Gelme bak işine. Senide yerler burda.
Gökhan Ünal'ın adı Ankaragücü'yle geçiyo. O konuda her an birşey olabilir. Egemen konusunda sürpriz yapabilir Ahmet Gökçek bekleyip görcez.
SAİT71
23.Kasım.2009, 10:44
Bu hoca seçimi baştan yanlıştı. Adam son çalıştırdığı takımı kurtaramamış, Belçikada başarılı olmuş ve tanınan birisi fakat ligimizi bilmiyor. Bu kadar iddialı bir takımın hoca seçerken daha takımı tanıyan bir hocayı seçmesi lazımdı diye düşünüyordum taa ilk zamanlarda. neyseki çok geçmeden art arda 2 mağlubiyette bileti hocaya kestiler.Yeni bir hoca gelsede ilk 3 takım Bjk fb gs kadro olarak finans olarak trabzondan daha güçlü. İstediğin hocayı getir bu takımla bir yere kadar gider. Diğer takımlarla mücadele etmek için ilk önce finans ve büyük transferler ardından iyi bir hoca gelmeli. Buda zor olduğuna göre hoca gönderimi yanlıştı. Tabiki Broos ta gitmek istiyormuş orası ayrı. İnşallah bundan sonraki gelcek hoca bu kadar çabuk gitmez..
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2009, 12:08
Geçenlerde bir yorumcu Trabzonspor'un 6 şampiyonluğunu 2 teknik direktörle aldığını söylemişti. Yani başarı her sene bir teknik direktör kovmayla değil istikrarla gelmiş. Trabzonspor'un kadrosu fena değil ama ortada bir başarısızlık var; fakat ben yine de suçlunun Broos olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor o kadar çok teknik direktör değiştirdi ki, suçun teknik direktörde olduğu inancı bende kayboldu.
Şenol Güneş Türkiye'ye dönmek istediğini açıklamıştı. Büyük ihtimalle Trabzonspor'da tekrar Şenol Güneş dönemi başlayacak.
eXcitinG
23.Kasım.2009, 12:13
Sadri Şener maç çıkışında soLuk soLuğa Broos gidecek dedi, sonra gazeteci ŞenoL Güneş iLe görüştünüz mü Başkanım deyince evet görüştük, Bu hafta içi herşeyi açıkLayacağız dedi.
Fatih Tekke de geLicek sanırım.
HayırLısı, ne diyeLim.
footballer33
23.Kasım.2009, 14:04
Geçen sene 20 tane yeni transferle girilmişti sezona ve Sadri Şener kendi ağzıyla açıklamıştı, bu yepyeni takımla hedefimiz şampiyonluk değil, avrupa kupalarına katılmaktır diye. Ama takım liderken ve iyi giderken birkaç kötü sonuç aldı diye hemen yolladılar Ersun Yanal'ı. Tabi bunda etken olarak taraftar baskısı da vardı. Şimdi de Broos'u yolladılar yine aynı nedenlerden ötürü. Halbuki devre arası beklenebilir ve birkaç iyi transferle takım yoluna girebilirdi. En azından UEFA'yı kovalayabilirlerdi. Şimdi yeni gelecek hoca, yeni bir şablonu ve sistemi oluşturana kadar zaten devre arası gelecek. Gereksiz bir hoca değişikliği olduğunu düşünüyorum. Ne diyelim, Trabzonspor açısından hayırlısı neyse o olsun.
nekop
23.Kasım.2009, 16:20
Bu hoca seçimi baştan yanlıştı. Adam son çalıştırdığı takımı kurtaramamış
Broos zaten Yunanistan'a gittiğinde göreve geldiği takım ilk yarı sonunda 8 puan toplayabilmişti.2. yarı Baroos'la birlikte 25 puan toplandı ama yinede ligden düşmekten kurtulamadılar.O saatten sonra oraya Broos degil Mourinho gitseydi yinede o takım %90 küme düşerdi.
tarikko
23.Kasım.2009, 21:53
Şenol Güneş gelecek heralde.Açıklamaları falan öyle gösteriyor...
Bakalım hayırlısı..
Nocna Mora
24.Kasım.2009, 15:56
Bir takım böyle yönetilmeye devam ettiği sürece bu manzaralarla daha çok karşılaşırız..