View Full Version : Bursaspor - Galatasaray [14.Hafta]
sakary Ali
27.Kasım.2009, 19:01
http://i45.tinypic.com/ksq3d.jpg
Konu açılmamış ben açayım dedim.Bayram yöneticilerimizin işleri vardır.
G.Saray Rijkaard'sız!
Frank Rijkaard, hamile eşinin rahatsızlığı nedeniyle sabaha karşı ülkesine gitti. Hollandalı, Bursaspor maçında takımın başında olamayacak.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, hamile olan eşinin geçirdiği ciddi bir rahatsızlık sonucu sabaha karşı kamptan ayrılarak Hollanda'ya gitmek durumunda kalmıştır. Bu ani gelişen olay karşısında yapılan durum değerlendirmesi sonucu teknik direktörümüzün ülkesine dönmesi sağlanmıştır.Bu nedenle Bursaspor maçında Frank Rijkaard'ın aramızda olamayacağını bildirir, eşine acil şifalar dileriz."
LaigLeNoiR
27.Kasım.2009, 20:01
Bursaspor'un kazanmak zorunda olduğunu düşünüyorum. En kötü berabere sonuçlanır.
SAİT71
27.Kasım.2009, 20:37
berabere bitecek gibi geliyor..
Raten
27.Kasım.2009, 20:47
1-1 biter gibi geliyor bana da...
SAİT71
27.Kasım.2009, 21:16
Bursaspor son 10 dakikadır müthiş bir baskı yapıyor... 12. dakikada Ergic in şutu direkten döndü..
MaTRaKaN
27.Kasım.2009, 21:46
İki takımda süper mücadele veriyor.
Maçın hakkı şu an için beraberlik.
Şanstan birşey olurda bi takım skoru 1-0 yaparsa, maçı kazanır.
IcedEarth
27.Kasım.2009, 22:10
Baros'suz ancak bu kadar oluyor, forvet yok takımda...
1-0 gerideyiz ve maalesef çevirmemiz mümkün görünmüyor...
SAİT71
27.Kasım.2009, 22:14
Şu bayram günü maç olmamalı bence. En azından ilk 2 günü. Ben oyuncu olsam şahsen hiç canım istemez şu günde maç yapmayı..
Bursa iyi takım kurmuş gerçekten. 1-0 öne geçtiler..
Universal
27.Kasım.2009, 22:15
Şu bayram günü maç olmamalı bence. En azından ilk 2 günü. Ben oyuncu olsam şahsen hiç canım istemez şu günde maç yapmayı..
Bursa iyi takım kurmuş gerçekten. 1-0 öne geçtiler..
Bursalıların istiyor Bana göre yapılmalı tatil günü, insanlar akşamları maça gitmek için güzel bir fırsat. Stadlar normalinden daha fazla doluyor. Bu arada Bursaspor bu maçı buradan vermez.
Crocodile1963
27.Kasım.2009, 22:15
İlk yarı 2 şutumuz direkten döndü. Volkan'ın golüyle öne geçtik ancak çok gol kaçırıyoruz. . .
Universal
27.Kasım.2009, 22:16
Bursaspor ikinci golü şimdi kaçırdı. Servette topu kurtarmak için sakatlık yaşadı. Nonda oyuna giriyor.
barahir
27.Kasım.2009, 22:18
İyi oldu bu gol, maç böyle biterse bizim için daha iyi olacak..
Crocodile1963
27.Kasım.2009, 22:38
Elano hakemin üzerine yürüdü hakem oyundan atamadı kendisini. Bu arada Galatasaray'da orta saha kalmadı . Topal - Barış dışarıda bir tek Sarp var. . .
barahir
27.Kasım.2009, 22:45
Son 2 dakka artık..
garydelgadov
27.Kasım.2009, 22:46
Kavga çıktı...
barahir
27.Kasım.2009, 22:47
Neeskens'i çok agrsif gördüm.. Ozan ipek kırmızı kart gördü..
Uchiha Itachi
27.Kasım.2009, 22:48
Neeskens'den şahsen baya tırstım.
garydelgadov
27.Kasım.2009, 22:50
Bursa kazandı...
SAİT71
27.Kasım.2009, 22:52
Hayırlı olsun ben berabere biter dedim ama Bursa dişli çıktı. Akın akın geliyorlar. UEFA ya katılma şansları çok yüksek. Tebrikler Ertuğrul Sağlam..
King_91
27.Kasım.2009, 22:55
yazıklar olsun . çok kötü oynadık . hakan balta , sabri rezalettiler . olumlu şey yapanlar sadece leo franco , biraz barış biraz da mustafa sarptı . arda'nın tek forvet oynaması tam bir taktiksel rezaletti . hakem kartları zamanında çıkaramadı abuk subuk kartlar çıkardı maçı taşıyamadı . sonunda da işler çığırından çıktı . kazara bir gol atsaydık bursaya yazık olacaktı . tebrikler bursa .
xxvolkan09xx
27.Kasım.2009, 22:56
bursa güzel oynadi. insallah sivasspor gibi tek senelik performans sergilemezler. böyle giderse 3büyüklere kafa tutacak bir takim haline gelirler. tebrikler
Crocodile1963
27.Kasım.2009, 22:57
Helal olsun hepsine, maçı sonuna kadar hakettik. Sıralamada Galatasaray'ın önüne geçtik. Bayram yeni başlıyor. . .
yunusgs
27.Kasım.2009, 22:57
Böyle kadere lanet olsun!
Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.
Çok kötü oynadık.Dağınık,sorumsuz ve forvetsizdik.Bu sene de bizim için kötü geçecek gibime geliyor şu saatten sonra.
Anadolu klüplerinin de maşallah'ı var.Hepsi bize gelince aslan kesiliyor.Nedir bu Şampiyonlar Ligi sevdası anlamadım gitti.Daha 3 büyük takımımız Avrupanın en üst klasman 32 takımı ile boy ölçüşemezken Anadolu klüplerinin bu isteği garip ama değil mi?
C h A o S
27.Kasım.2009, 23:01
İkinci yarı kaleye şut bile atamazsan yenilirsin tabi.Nereden nerelere geldik yahu.Büyük ihtimal yarın 4.olucağız.Umarım en kısa sürede toparlanırız.Takımın gidişatı bana Beşiktaş'ın ilk haftalardaki halini hatırlattı.Umarım bizde Beşiktaş gibi biran önce toparlanırız.
Nocna Mora
27.Kasım.2009, 23:02
Bence Sabri iyi oynadı. Bu yenilgi teknik yönetimin suçu değil di oyuncular kazanmaya inanmamışlardı yani belliydi bu, bir boşvermişlik falan vardı. Ayrıca Mehmet Topal bu takımda oynamamalı yavaşlatıyor takımı ayrıca Bursa'da çok güzel oynadı tebrikler :) Bir sonraki maça artık ;)
DisCo
27.Kasım.2009, 23:03
Nonda hiç oynayamacak durumdamıydı bilmiyorum ama neden Fenerbahçe'ye özeniliyor anlamadım. Nonda varken hücum oyuncusu olmadan maça çıkarsan kaybedersin.
Galatasaray ekibi kendi taktiğini bulmaktan aciz bir ekipmidir ki Barcelona'ya özeniliyor onuda anlamadım. Senin oyuncu yapın herşeyin zıt. Olmayacak bir konu üzerine neden bu kadar uğraş veriliyor. Takımın hücumcuları iyi iken bu takımı durduramazsınız. Ama değilken bu taktikle olmuyor.
Hücum yapamayan bir sol bek ve orta açmayı bilmeyen aslında hiçbirşey bilmeyen ama sadece hızı olduğu için oynatılan bir sağ bek. Galatasaray takımı o bölgelere oyuncu bulamıyor bunuda anlayamıyorum.
Sürekli kendi kendini çalımlayan br Arda. 10 numara, kaptanlık...Herşeyin ayarını yapmayı beceremiyoruz.
Halısahada hepimizin yapabileceği kurtarışları yapabilen ve atılan şutlara uçacak kadar refleksi olmayan bir kaleci...
Galatasaray hücumcuları eski günlerine dönmezse bizi şampiyon yapacak başka hiçbir etmen yoktur.
Nocna Mora
27.Kasım.2009, 23:06
Yediğim golde Leo Franco hiç bir şey yapamazdı. Gökhan açısını kapatıyordu ve topta direğe çarptı girerken zaten ve de çok hızlıydı
Universal
27.Kasım.2009, 23:07
Nedir bu hastalık ve sakatlıklardan çektiğimiz ya.2 sene önceyi hatırlayın. Kalli,Almanya'dan Türkiye'ye gelmiyordu.Şimdide Rijkaard maç günü Hollanda'ya gitti.[/B]
Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...
Sekopej
27.Kasım.2009, 23:11
Sistem Burak sistem, eleştirilmez, Rijkaard sistemi oturtmaya çalışıyor. Gerçi oturtmak istediği sistem 3'lü orta sahaya dönülünce değişmişti ama olsun, bakalım neteye kadar böyle ısrarcı olunacak?
Bir şekilde düzelir ama, tekrar 4 hücumcu ile oynamaya başlarsın, defans aksasa da yediğinden fazlasını atıp kazanırsın. Benim kafama takılan kaleci. Geçmişte de söylemiştim, artı özelliği yok, baskı yapıldığında mutlaka top kaybı yapıyor, çok özel kurtarışları yok, aynısı Türk kaleciler de yapardı, en azından oynamış olurlardı.
7 defansif oyuncu ve önlerinde Arda, Keita ve Kewell'i görünce zaten Galatasaray bu maçta gol atamaz demiştim. Bursaspor iyi oynadı ve hakederek kazandı, tebrikler.
RasAnt
27.Kasım.2009, 23:15
Bursa seviyorum seni hakediyor kesinllikle taraftarıyla camiasıyla teknik kadrosuyla sampiyonluk yaşamayı biz olamassak hep Bursa olsun :D
yunusgs
27.Kasım.2009, 23:16
Adam gitmekte tamamen haklı. Benimde eşim hamile olsa ve çok önemli hastalık geçirse, dünya yıkılacağını bilsem genede giderim...
Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
IcedEarth
27.Kasım.2009, 23:19
''Sen Yenil Bize Inat! Biz Sevelim Sana Inat!'' Benim için maçın özeti budur!!!
yunusgs
27.Kasım.2009, 23:21
Sabri Kanser Ettin Ulan Beni :mad:
Bu takımda,bir Sabri iki Elano takımdaki bütün huzuru alt üst ediyorlar.Elano alınacağına o parayla bir sağ bek ya da bir stoper alınsaydı şu anda bu halde değildik.
IcedEarth
27.Kasım.2009, 23:27
Yapmayın etmeyin Sabri bu sezon kendini her yönden aşmıştır. Her mağlubiyet bu çocuğun üstüne yüklenmemeli, Lincoln'e bile sabır gösteren taraftar Sabri'yi nasıl bu kadar çabuk silebiliyor?
Universal
27.Kasım.2009, 23:28
Rijkaard bencede tamamen haklı.Buna hiçbirşey demedim.Bu şanssızlıklara kızdım ben.Neden hep biz?
Şansızlık işte, hani bunun nedeni hiç bilmiyorum, başa geldi mi çekilir. Yapacak bişi yok. Sonuçta biz insanız, robot değil o nedenle hemen iyileşemiyoruz. =))
Elano geldiğinde kraldı ama yunus. tutarsızlık etmeyelim lütfen.
RasAnt
27.Kasım.2009, 23:29
Yapmayın etmeyin Sabri bu sezon kendini her yönden aşmıştır. Her mağlubiyet bu çocuğun üstüne yüklenmemeli, Lincoln'e bile sabır gösteren taraftar Sabri'yi nasıl bu kadar çabuk silebiliyor?
sabriyi kolluyan bir gs li ilk kez görüyorum :D
Nedvedmania
27.Kasım.2009, 23:32
Silmek ? Sabri ne yaptıda silelim ? 5 maçta 59 şut çekiyor biri son dk golü oluyor taraftar 5 Hafta sabriye tapıyor. Ne yapatım böyle adamı. 4 maç kanser ediyor 5. maç (5. maç ta da 10 şut çekiyor biri gol oluyor diğer 7 si taç 2 si aut) rahatlatıyor.
Ayrıca bu maçtan konuşuyor. Sence sabri iyimi oynadı ? top 10 kere geldiyse 7 sinde İvankova attı 3 ünde Leo Franco ya
World Hollow o1
27.Kasım.2009, 23:33
Bu lige ağır geleceğini sandığım Cimbom beni şaşırtıyor yahu..
Bursaspor'da sercan takımını 10 kişi oynattığı için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun Cimbom'a çok hayal dünyasında tur attı.. :p
IcedEarth
27.Kasım.2009, 23:35
sabriyi kolluyan bir gs li ilk kez görüyorum :D
Düşün bu Galatasarylı Uğur Uçar hayranı üstelik. Sabri'nin ne kadar üst düzey performans gösterdiğinin kanıtıdır bu bence, ki bu maçta suçlu aranacaksa en son sunulacak isim Sabri'dir bence...
Maalesef çok çabuk oyuncu harcıyoruz, her yerde Mehmet Topal ve Hakan Balta da topa tutulmuş adeta. Bunlar da insan, bunların da formsuz olduğu dönemler olabiliyor, illa suçlu arıyorsanız şu maçta 3 yaratıcılık yoksunu orta sahayı aynı anda oynatırken aynı zamanda forvet sürmeyen adamlar eleştirilmeli...
4-6-0 filan anlamam kardeşim, ben bu oyunda forvet istiyorum, Nonda bile olsa forvet istiyorum.
Baros Allah rızası için dön artık, senin sakatlandığın güne lanet olsun...
yunusgs
27.Kasım.2009, 23:41
Bu lige ağır geleceğini sandığım Cimbom beni şaşırtıyor yahu..
Bursaspor'da sercan takımını 10 kişi oynattığı için teşekkür ederim.
Geçmiş olsun Cimbom'a çok hayal dünyasında tur attı.. :p
Hayal dünyası derken?Avrupa Ligi'nde hala çok iddialı olduğumuzu hatırlatırım Serhat.Ayrıca şu anda sadece biz değil,Liverpool,Milan,Roma,Bayern M.,Stutgart,Valencia ve Lyon gibi üst düzey takımlar da aynı durumda ;)
IcedEarth
27.Kasım.2009, 23:42
Silmek ? Sabri ne yaptıda silelim ? 5 maçta 59 şut çekiyor biri son dk golü oluyor taraftar 5 Hafta sabriye tapıyor. Ne yapatım böyle adamı. 4 maç kanser ediyor 5. maç (5. maç ta da 10 şut çekiyor biri gol oluyor diğer 7 si taç 2 si aut) rahatlatıyor.
Ayrıca bu maçtan konuşuyor. Sence sabri iyimi oynadı ? top 10 kere geldiyse 7 sinde İvankova attı 3 ünde Leo Franco ya
Bu adam sende nasıl böyle körlük yaratan bir kin yaratmış anlamıyorum, neyse avunmak için kendimi yormayacağım, Sabri bu sezonki performasını genele yayabildiği sürece her zaman arkasında durduğumuzu bilsin yeter bana. Lincoln, Elano gibi oyuncular tarafından sabote edileceğimize Sabri her maç 8 kere tribüne top atsın, 5 isabetsiz orta yapsın ben razıyım...
Nedvedmania
27.Kasım.2009, 23:46
Bu adam sende nasıl böyle körlük yaratan bir kin yaratmış anlamıyorum, neyse avunmak için kendimi yormayacağım, Sabri bu sezonki performasını genele yayabildiği sürece her zaman arkasında durduğumuzu bilsin yeter bana. Lincoln, Elano gibi oyuncular tarafından sabote edileceğimize Sabri her maç 8 kere tribüne top atsın, 5 isabetsiz orta yapsın ben razıyım...
Bu maçtan neden bahsetmiyorsun hiç ? Yada son maçlardan ? Sabri yıllardır berbat oynuyor. Dediğim gibi arada bi parlıyor öyle kadroda kalıyor. Bu sene başında kendine çekidüzen vermişti. Adam gibi oynamaya başlamıştı. O zaman destekliyorduk zaten. Ama şimdi yine eskiye döndü. Doğal olarakda eleştireceğiz.
He ayrıca bunu diyen sadece ben değilim. Samiyendeki 30 bin kişi + Klubedeki Teknik adamlar
Crocodile1963
27.Kasım.2009, 23:51
Ergic'in direkten dönen şutu hızı 128 km/h hız ile gitmiş. TSL'deki rekor hız olabiiir. .
IcedEarth
27.Kasım.2009, 23:57
Bu maçtan neden bahsetmiyorsun hiç ? Yada son maçlardan ? Sabri yıllardır berbat oynuyor. Dediğim gibi arada bi parlıyor öyle kadroda kalıyor. Bu sene başında kendine çekidüzen vermişti. Adam gibi oynamaya başlamıştı. O zaman destekliyorduk zaten. Ama şimdi yine eskiye döndü. Doğal olarakda eleştireceğiz.
He ayrıca bunu diyen sadece ben değilim. Samiyendeki 30 bin kişi + Klubedeki Teknik adamlar
Yahu bu adam sadece 1 maçta kötü oynadı, ki sahanın en kötüsü olmadığı konusunda 100 lirasına bahse girerim, Barış, Sarp ve Franco varken... Herkesin döküldüğü maçta sağ bek oynayan Sabri'nin Tsubasa'ya dönüşmesini mi bekliyordunuz acaba? Kusura bakmayın Dünya üzerinde yok öyle oyuncu.
Kulübedeki teknik adamlar?? Yıllardır bu adamı ilk 11 oynatan teknik adamlar mı Sabri'nin berbat olduğunu söylüyor??
BaFraLı
27.Kasım.2009, 23:59
Sabri'ninde ayağını kırcaklarmış resmen Neskeens çok haklı itiraz ediyor futbolcuya ama ne olucak.
Tebrikler Bursaspor.
yunusgs
28.Kasım.2009, 00:05
Yahu bu adam sadece 1 maçta kötü oynadı, ki sahanın en kötüsü olmadığı konusunda 100 lirasına bahse girerim, Barış, Sarp ve Franco varken... Herkesin döküldüğü maçta sağ bek oynayan Sabri'nin Tsubasa'ya dönüşmesini mi bekliyordunuz acaba? Kusura bakmayın Dünya üzerinde yok öyle oyuncu.
Kulübedeki teknik adamlar?? Yıllardır bu adamı ilk 11 oynatan teknik adamlar mı Sabri'nin berbat olduğunu söylüyor??
Gerçekten çaresizlik Göktuğ.Sabri'den bek olmaz.Sabri sağ açık bunu herkes biliyor ama herkes mecbur onu bek oynatmaya.
IcedEarth
28.Kasım.2009, 00:10
Gerçekten çaresizlik Göktuğ.Sabri'den bek olmaz.Sabri sağ açık bunu herkes biliyor ama herkes mecbur.
Neden çaresizlik? Bence gayet yeterli bir alternatifi var, ki bu yıl değişimini görene kadar o çocuğun oynaması gerektiğini savunuyordum. Dizi 3 ayrı parçaya ayrılmasaydı Milli Takım'da EURO 2008'de piyasa yapacak Uğur Uçar var arkasında, ki Sabri'nin oynamasında üzüldüğüm tek nokta Uğur'a yer kalmamasıdır. Sabri'nin bir sağ bek olmadığını sanırım hepimiz biliyoruz, ama şunu da göz önünde bulunduralım ki Sabri şu ligde Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bektir ve Gökhan Gönül'le de yarışabilecek kadar iyi bir sağ bektir...
Nedvedmania
28.Kasım.2009, 00:19
İşte sen daha bunu anlıyamamışsın. Bahse girerim diyorsun. Ortada kanıtlanacak birşeymi var :) Herkes kendi görüşünü koyuyor ortaya neden bukadar kızıyorsun. Sanki sabriyle yazışıyorum :)
GeNç KaRTaL
28.Kasım.2009, 08:32
Açıkcası bu maçta Bursa'nın puan/puanlar alacağını düşünüyordum.Bunda haklı çıktığıma sevindim.Böylece haftayı 2.kapatma şansına sahip olduk çünkü.Bursaspor'u tebrik ediyorum.
Anadolu klüplerinin de maşallah'ı var.Hepsi bize gelince aslan kesiliyor.Nedir bu Şampiyonlar Ligi sevdası anlamadım gitti.Daha 3 büyük takımımız Avrupanın en üst klasman 32 takımı ile boy ölçüşemezken Anadolu klüplerinin bu isteği garip ama değil mi?
Bunu mağlubiyetin vermiş olduğu kızgınlıkla yazdığını var sayıyorum Yunus.Eğer normaldede böyle düşünüyorsan çok yanlış bir düşünce tarzına sahipsin bence.Büyük kulüplerimiz haricindeki takımlar her zaman figuran rolünde oynamak zorunda mı? Onlarında bir gün baş rol oynama hakları yada bunu istemeye hakları yok mu? Bence kesinlikle var ve bu yüzden Bursaspor'un Trabzonspor'dan sonra Türk futbolunda milat yaratacağını umanlardanım.Yeter ki şu yakaladıkları istikrarlı çizgiyi sürdürsünler ve üstüne koysunlar..
IcedEarth
28.Kasım.2009, 08:52
İşte sen daha bunu anlıyamamışsın. Bahse girerim diyorsun. Ortada kanıtlanacak birşeymi var :) Herkes kendi görüşünü koyuyor ortaya neden bukadar kızıyorsun. Sanki sabriyle yazışıyorum :)
Evet ben Sabri'yim, ben Arda'yım, ben bu takımı seven ve yüreğiyle oynayan her futbolcunun sonuna kadar arkasında duruyorum, ve bu futbolcuların gitmesini istemiyorum... 11 tane Elano'm olacağına 11 tane Sabri'm olsun...
indie
28.Kasım.2009, 11:00
Sabri'nin bir sağ bek olmadığını sanırım hepimiz biliyoruz, ama şunu da göz önünde bulunduralım ki Sabri şu ligde Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bektir ve Gökhan Gönül'le de yarışabilecek kadar iyi bir sağ bektir...
Katılamıyorum. Galatasarayın kadro durumu tam anlamıyla "altı kaval üstü şeşhane." Süper ligde bireysel olarak sağ bekte Sabriden daha iyi en az 10 civarı oyuncu bulunabilir. Bu sene normal performansının üzerine de çıkmış olsa ne defansif anlamda ligin stoperden devşirme bekleriyle boy ölçüşebilir, ne de kanat oyuncusundan devşirme bir hücum bek olarak bir Gökhan Gönül, Ali Tandoğan etkinliği var. Sabriyi ben de dahil bir çok insan İbrahim Üzülmezle kıyaslar. Ancak ben Sabrinin İbrahim Üzülmez kadar çalışkan olduğuna da inanmıyorum. Yoksa bunca sene duran top kullanma hevesi ve azmi taşıyan insan illa ki kendini geliştirirdi. Yahut bu sevdadan vazgeçerdi. Çünkü bu işler (duran toplar ve uzaktan şutlar) mevkiisinin getirdiği bir zorunluluk değil. Maç içinde topu Kewell, Elano, Lincoln gibi ustalara bile bırakmayan Sabri acaba Hoijdonk'un 35 yaşında yaptığı gibi her antremanda bilmemkaç yüz frikik atıyor mudur? Hiç sanmıyorum.
Sabri ve Hakan Balta dün beni deli edenlerin arasındaydı.Rakip sağdan sağdan geliyor Hakan Balta adam kaçırıp,pas hatası yapmaktan kendini alamıyor.Arda'da hep bir etkisizlik.Mustafa Sarp'ta bir çöküş.Barış sahada yok.Sonra da gidiyoruz Elano'ya yüklüyoruz herşeyi.Elano geldiğinden beri gerçek mevkisiyle saha çıktı mı?Bir sağ açık,bir sol açık...Servet'te geçen senelere bakarsak bir düşüş var.Galatasaray geçen senede böyle başladı.Sonrasında bu haftalarda alınan puan kayıplarıyla ligi 5. bitirdik.Galatasaray toparlanmalı...Bu işin sonu pekte iyi değil...
IcedEarth
28.Kasım.2009, 11:32
Katılamıyorum. Galatasarayın kadro durumu tam anlamıyla "altı kaval üstü şeşhane." Süper ligde bireysel olarak sağ bekte Sabriden daha iyi en az 10 civarı oyuncu bulunabilir. Bu sene normal performansının üzerine de çıkmış olsa ne defansif anlamda ligin stoperden devşirme bekleriyle boy ölçüşebilir, ne de kanat oyuncusundan devşirme bir hücum bek olarak bir Gökhan Gönül, Ali Tandoğan etkinliği var. Sabriyi ben de dahil bir çok insan İbrahim Üzülmezle kıyaslar. Ancak ben Sabrinin İbrahim Üzülmez kadar çalışkan olduğuna da inanmıyorum. Yoksa bunca sene duran top kullanma hevesi ve azmi taşıyan insan illa ki kendini geliştirirdi. Yahut bu sevdadan vazgeçerdi. Çünkü bu işler (duran toplar ve uzaktan şutlar) mevkiisinin getirdiği bir zorunluluk değil. Maç içinde topu Kewell, Elano, Lincoln gibi ustalara bile bırakmayan Sabri acaba Hoijdonk'un 35 yaşında yaptığı gibi her antremanda bilmemkaç yüz frikik atıyor mudur? Hiç sanmıyorum.
Sabri'den iyi 10 tane isim :zuhaha
KaPaLı
28.Kasım.2009, 12:43
Ozan İpek niye kırmızı gördü anlayan varmı ? Sarı görmüştü sonra Kırmızı çıkardı hakem.
IcedEarth
28.Kasım.2009, 13:00
Ozan İpek niye kırmızı gördü anlayan varmı ? Sarı görmüştü sonra Kırmızı çıkardı hakem.
Sabri'nin ayağını kırmaya teşebbüs ??
Alicanfmfan
28.Kasım.2009, 13:05
Sarıyı Sabriye verdi İso.
Maça gelirsekte rezil oynadık , hak ettik maglubiyeti yemine diyorum Hakan Balta'yı bu kadar aciz gördüm hepsi birbirinden rezil kimse kosmuyor , bu takımda kime iyi teklif gelirse düşünmeden satsınlar.
Eğer Rijkaard'da bu takımdan zorla ayrılırsa , helal olsun derim Galatasaray Rijkaard gibi bir hocayıda harcadı...
Birde Hakan Şükür gittikten sonra Galatasaray belini dogrultamıyor , keşke bir sene daha kalsaydı.
KaPaLı
28.Kasım.2009, 13:10
Yok hayır yanlışınız var. İlk geldi sarı verdi Neeskens tepki gösterdiğinde Ozan ona dönüp birşey demedi Sabri üstüne yürüdüğündede tepki göstermedi. Sabriye sarıyı çıkardıktan sonra Ozan'a Kırmızı çıkardı direk.
IcedEarth
28.Kasım.2009, 13:12
Sarıyı Sabriye verdi İso.
Maça gelirsekte rezil oynadık , hak ettik maglubiyeti yemine diyorum Hakan Balta'yı bu kadar aciz gördüm hepsi birbirinden rezil kimse kosmuyor , bu takımda kime iyi teklif gelirse düşünmeden satsınlar.
Eğer Rijkaard'da bu takımdan zorla ayrılırsa , helal olsun derim Galatasaray Rijkaard gibi bir hocayıda harcadı...
Birde Hakan Şükür gittikten sonra Galatasaray belini dogrultamıyor , keşke bir sene daha kalsaydı.
Her yerde çılgın attım Hakan Şükür gitmemeli diye, adam son sezonunda en golcü 3 oyuncumuzdan biriydi, üstelik asistleri de hesaba katınca gole en çok katkıda bulunan oyuncumuzdu. Alın size Hakan Şükür'süz Galatasaray...
Nocna Mora
28.Kasım.2009, 13:13
Adamın ayagını kırıydı loooo
anilton
28.Kasım.2009, 13:13
Ergic'in direkten dönen şutu hızı 128 km/h hız ile gitmiş. TSL'deki rekor hız olabiiir. .
Bu olabilir...
Daha önce Kazım'ın şutu 123km/h ölçülmüştü...
Alicanfmfan
28.Kasım.2009, 13:15
Birde şey var tabi Hakan Şükür'ün sahada olması yetiyor geçen senelere baktıgımızda Nonda ve Ümit Karan hep 10 golün üstünde atıyorlardı ama Hakan Şükür gittikten sonra Ümit Karan ligde geçen sene gol bile atamadı bu bile ne kadar büyük bir oyuncu oldugunu anlatmaya yeterli.
Birde Volkan Yaman'ın ahını almısız.Hakan'da sigara içmeye devam etsin böyle giderse cok kötü olacak sonu.
LaigLeNoiR
28.Kasım.2009, 13:34
Bursaspor'un kazanmak zorunda olduğunu düşünüyorum. En kötü berabere sonuçlanır.
Beklediğim gibi bir maç oldu. Tebrikler Bursaspor'a.Averajla da olsa 2.liğe yükseldi.
Bu arada Ozan'ın pozisyonda resmen Neskeens attırdı adamı.
scar face
28.Kasım.2009, 14:01
Helal sana Bursa.Harika mücadele harika gol.Komşu mahallenin yetiştirdiği Volkan ın gol atması çok da anlamlı oldu bayram için...
bursa_mc
28.Kasım.2009, 16:06
Tribünde olduğum için maçı seyretme şansım fazla olmadı.Sonradan maçın görüntülerini izledim.Galibiyeti hakeden Bursaspor'muş ve nitekim öyle de oldu.Maç ilk yarıda kopabilirdi Bursaspor açısından.
Maç fazlasıyla 2.sıradayız.Sağlam Geliyoruz..
KaPaLı
28.Kasım.2009, 17:01
Ozan'ın kaç maç alacağını merakla beklemekteyim. Önce sarıyı gördü Neeskens üstüne yürüdü Sabri üstüne yürüdü kırmızı gördü.
brotha
28.Kasım.2009, 17:48
Aynen benimde dikkatimi ceken o oldu, hakem sari karti cikarip kosmaya basladi tam sari vericektiki neskeens ozanin ustune yurudu. Sonra karisiklik oldu ve sariyi sabriye verip kirmizi ozana verdi.
Alicanfmfan
28.Kasım.2009, 17:51
Hakemin şöyle bi düşüncesi olmus olabilir pozisyon o kadar sert ki rakip takım menajeri tepki gösterdi diye kendi kendine demiş olabillir ki Ozan bunları cok yapan bi futbolcu geçen hafta mı ne görmüştüm o herifi şimdi görsem :D
sananes
28.Kasım.2009, 18:01
2 maç ceza alır bence ozan hakem zorda olsa doğru kararı verdi zaten sert girmişti ozan ligimizde o hareketler sarı ile geçiştiriliyo ama avrupada kırmızı hep
Aydin
28.Kasım.2009, 19:12
Sabri haftaya cezalı olduğundan dolayı bu hafta fazla birşey kaybetmedik bence.
DenizlispoR
28.Kasım.2009, 20:47
Helal sana Bursa.Harika mücadele harika gol.Komşu mahallenin yetiştirdiği Volkan ın gol atması çok da anlamlı oldu bayram için...
Komşu mahalle :confused:.Volkan Şen Denizlili :zuhaha.
Lucas Neill
28.Kasım.2009, 20:54
Komşu mahalle :confused:.Volkan Şen Denizlili :zuhaha.
Volkan değil Veli Acar Denizlili.
SAİT71
29.Kasım.2009, 19:03
Bir maçta hocanın oyuna bu şekilde müdahale etmesi abest bir durum. ORada madem cezasını teknik adamlar verecek hep birlikte dalsınlar sahaya. Adam elinde sarıyla geliyor sonrada atıyor.Etki altında kalmak yakışmadı. Kırmızılık bir hareket yok. Sert fakat sarı kart. Neskens in tutumu çok abestti..
gerrrard
29.Kasım.2009, 19:34
Bir maçta hocanın oyuna bu şekilde müdahale etmesi abest bir durum. ORada madem cezasını teknik adamlar verecek hep birlikte dalsınlar sahaya. Adam elinde sarıyla geliyor sonrada atıyor.Etki altında kalmak yakışmadı. Kırmızılık bir hareket yok. Sert fakat sarı kart. Neskens in tutumu çok abestti..
Bence hakem çok şanslıydı. Sarı kart verecekti yanlış karar olacaktı. Sabri sıçramasa ayağı kırılacağını Rıdvan Dilmen söyledi zaten. Neeskens'in hareketinden sonra kırmızıyı göstermesi yanlış, ama böyle olunca nötürlendi.
Nedvedmania
29.Kasım.2009, 23:59
Evet ben Sabri'yim, ben Arda'yım, ben bu takımı seven ve yüreğiyle oynayan her futbolcunun sonuna kadar arkasında duruyorum, ve bu futbolcuların gitmesini istemiyorum... 11 tane Elano'm olacağına 11 tane Sabri'm olsun...
:D:D:D:D Senin görüşündür bişey diyemem.
Son birşey söyliyeyim . Ataklar nedense sürekli Sabrinin kanatından geldi. Neden acaba ?
Crocodile1963
30.Kasım.2009, 00:08
Ataklar nedense sürekli Sabrinin kanatından geldi. Neden acaba ?
Hakanda geldiğinden beri en kötü maçlarından birini çıkardı. Volkan çok hırpaladı Hakan Balta'yı. .
Alicanfmfan
30.Kasım.2009, 00:35
Hakan Balta son 5-6 maçtır böyle... Sigaradan olabilir !
Nedvedmania
30.Kasım.2009, 18:17
Evet Hakanda kötüydü.
gerrrard
01.Aralık.2009, 01:14
Hakan'ın koltuk bu sene sallanıyor !
bursa_mc
01.Aralık.2009, 11:49
Hakan'ın koltuk bu sene sallanıyor !
Cska'dan gelen Caner'i de yolluyormuş Galatasaray.Hakanda giderse o bölgede kim oynayacak :)
Alicanfmfan
01.Aralık.2009, 14:00
Uğur Uçar daha iyi Hakan'dan solda en azından bindirebiliyor topa müdahale yapabiliyor yürümüyor !