View Full Version : Trabzonspor - Eskişehirspor [14. Hafta]
DisCo
27.Kasım.2009, 20:20
http://i45.tinypic.com/2jzltt.png
LaZz_61
28.Kasım.2009, 09:27
Artık kazanma zamanı
fm26mer
28.Kasım.2009, 20:25
Trabzonspor kendi evinde kazanır diyorum bende.
Addolorato
29.Kasım.2009, 17:25
Trabzonspor Selçuk İnan'ın 21. dakikada attıgı golle 1-0 önde..
Şık bir goldü kafayla..
DenizlispoR
29.Kasım.2009, 18:26
Serkan Balcı inanılmaz bir gol attı.10 saniye kalakaldım :D.2-1 gidiyor maç.
LaZz_61
29.Kasım.2009, 20:19
Hala orta sahamız ÇA-LIŞ-MI-YOR !!!
Rakibe çok alan verıyoruz oynamak için, eskişehir yerine başka takım olsa gol atardı...Ömer Aysan'ı Bursa da bır-ıkı kere ızlemek dısına ılk defa daha once bılgım yoktu, hatta maç oncesı arkadasa Ankaraspor'dan ala ala bunu mu aldık demiştim.Maç başından itibaren gördükki Trabzonspor gerçek bek oyuncusuna kavuşmuştur.Inşallah bu performansı bozulmaz, sürekli ileri oynamayı düşünen, hücum organizasyonlara katılan bir bek izledik, açıkçası özlemiştim böyle bir beki emrah erenden sonra ... hele tjikuzu ile duvar pası yapıp attığı şutu görünce vay be(!) dedim http://www.turkforum.net/images/smilies/biggrin.gif Stoperlerımız sırıtmadı, ceyhunu hareketlı savunma karşısında merak edıyorum hata yapmadı ılk mudahalelerde genelde başarılı oldu, cale eski günlerinden daha iyi bir maç çıkardı...
Colman oyunda fazla yoktu, olduğu bölümlerde de saman alevi gibi parladı durdu, Alanzinho ileri taşıma adına takımı görevini tam olarak yerine getiremese de olumlu işler yaptı, Selçuk tek başına orta saha da savaşıp atakları karşılamaya çalıştı hucuma gıttı, atakları yonlendırdı, gol attı ( guzel goldu, en az orta kadar guzeldı ), Serkan sakatlanıp çıkana kadar Trabzonspor'un en ıyılerınden bırıydı, attıgı gol şapka çıakrtılacak türdendi.
GABRIC !!! Bu çocukta kumaş var, geldiği günen beri diyorum, adamı sola koyduk oynadı sağa koyudk oynadı, presse press koşuysa koşu çalımsa çalım, ileri gitmekse ileri gitmek ortaysa orta, pozısyonsa pozısyon hepsını yaptı, Trabzonspor'un en ıyısıydı bana göre, ilerleyen günlerde alıştığı takımına daha fazla katkı yapacak ...
Umut, tek başına varlık gösteremese de forvete orta sahaya yardımcı oldu, koştu, kapasitesinin sınırlarını zorladı, ıyı nıyetını gosterdı ...
Onur en sona bıraktım, kalemız emın ellerde , sylva da dahıl 3 kalecımızde ıyı kalecı ... Onur oynadıkça kendine gelecke, milli takımda yer bulacaktır buna inancımız var, tek olumsuzluğu önüne gelen kalecilerin iyi olmasıydı, artık forma onun, şans onun, gelecek onun ...
Tebrık edıyorum ıkı takımı da, eskısehır bos takım degıl, bursaspor ıle bırlıkte en cok dıkkat ettıgım takım, yanı bugun macı kazanabılırlerdı belkı de eksıklerı olmasaydı ... Trabzonspor bugun ıyı bır performans gosterdı, ozellıkle Gabric ve Selçuk ile etkılı oldu maçı kazandı ... Goller için tekrarlara bakın hepsı dogru karar, ofsayttır, şaibeli karar yoktur.
Trabzonspor
30.Kasım.2009, 13:32
Sonunda Onur?u kalede gördüm ya.
Artık hiç değişmemeli hata yapsada değişmemeli.
Corpus
30.Kasım.2009, 13:43
Bu maçın özet görüntülerini nerden bulabilirim acaba ? maçı kaçırdım güzel maç diyorlar özetini veya gollerini izlemek istiyorum.
El Barto
30.Kasım.2009, 13:50
100 tane vursan 1'i belki gol olurdu Serkan'ın pozisyonunda o da denk geldi şansına. :) Tebrik etmek lazım Trabzon'u artık bahane kalmadı yönetim adına bakalım neler olacak ilerleyen haftalarda.
KaPaLı
30.Kasım.2009, 13:50
Mustafa Onur'un yeteneği geçen sezon sonunda görmüştük zaten. Tony Slyva adamın geleceğini köreltecekti. Şenol hoca onda ısrar ederse çok iyi kaleci olur Onur.
Trabzonspor
30.Kasım.2009, 13:54
İniallah ya valla bu sylva yüzünden az günaha girmedim.:D
Maçın goller ligtvde var.Özette NTVspordan denk gelırse ızlersın ordada verılıyor sürekli maçlar.
tarikko
30.Kasım.2009, 14:04
Serkan ne gol atmış yahu :)
nekop
30.Kasım.2009, 14:47
Serkan ne gol atmış yahu :)
İnsan Serkan'ın attığından emin olmak için defalarca izliyor. :D
bursa_mc
01.Aralık.2009, 11:50
Kaleci dışarıya çıkacak diye bıraktı heralde yoksa o boyla golü yemezdi :D