PDA

View Full Version : Sivasspor - Beşiktaş [14. Hafta]

DisCo
27.Kasım.2009, 20:22
http://i48.tinypic.com/18oswy.png

LaigLeNoiR
28.Kasım.2009, 13:36
Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maçtan öyle veya böyle alınacak 3 puan sonucunda ligde 2.sıraya yükseliyoruz.

Manu maçı sonrasında 2 sakat verdik, diğer oyuncularımız da çok yüksek efor sarfetti yorgunluk olabilir. Zor da olsa kazanırız.

Universal
28.Kasım.2009, 13:38
Beşiktaş üst üste çok maç kazandı. Bana göre bu fazla rehavet yaratır ve Beşiktaş kaybeder diye düşünüyorum.

I3esiktas
28.Kasım.2009, 14:08
Sivasspor'un Bize gol atabilecegini düşünmüyorum. Bizde ilerde son vuruşları saglam yaparsak 0-2, 0-3 gibi skorlarla 3 puanı alabiliriz.

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2009, 15:14
Sivasspor geçen seneye oranla çok güç kaybetmiş durumda.Geçen seneki performanslarını devam ettirselerdi çok zor bir maç olması daha muhtemel olurdu.Çünkü Sivasspor karşısında hep zorlanmıştık.Fakat bu sefer karşımızda daha güçsüz bir Sivasspor var ve bizde inanılmaz bir yükseliş içerisindeyiz.Açıkcası favori olan taraf biziz fakat yinede kolay maç olmayacaktır.İleri hattaki verimliliğimiz bu maçın sonucunu tayin eder.İnşallah bu haftayı kayıpsız kapatırız.

sergennnn
28.Kasım.2009, 15:31
Çok daha önemli artık bu maç. Rehavet olmaz takımda insallah. Olmazsa 2-0 alacağımızı düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
29.Kasım.2009, 11:40
Geçen hafta haftanın en karlı takımıydık.Bu haftada bu şansımız var.Mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.

TraKya
29.Kasım.2009, 11:50
fener ve galatasarayın yenildiği bu haftada puan alabileceğini sanmıyorum beşiktaşın. hem sivas artık seyircisine kendisini affetirecek hem de beşiktaş puan kaybedecektir.

El Barto
29.Kasım.2009, 11:57
Bu moralle ve GS ile FB 3'er puan kaybetmişken bu maçı ne yapıp edip kazanacağımızı düşünüyorum. Ama umarım bir hakem hatasıyla atılmış gol ile kazanmayız. Ortalık fena karışır o zaman.

footballer33
29.Kasım.2009, 12:01
Tek korkum, üst üste gelen önemli ve zor galibiyetler sonrası takım üzerinde bir rehavetin oluşması. Ayrıca rakiplerimizin 2 haftadır kaybettikleri puanlardan sonra bir rahatlık da oluşabilir. Umarım bu dediklerim yoktur futbolcular üzerinde. :) Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş'ım.

ForCimbom
29.Kasım.2009, 12:04
beşiktaş tutturduğu istikrarı kesinlikle devam ettirecektir diye düşünüyorum.

LaigLeNoiR
29.Kasım.2009, 13:40
Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maçtan öyle veya böyle alınacak 3 puan sonucunda ligde 2.sıraya yükseliyoruz.

Manu maçı sonrasında 2 sakat verdik, diğer oyuncularımız da çok yüksek efor sarfetti yorgunluk olabilir. Zor da olsa kazanırız.

Hele şimdi Fenerbahçe de kaybetmişken bu maçı ne olursa olsun kazanmalıyız. Yarım - Sıfır olsun bizim olsun. :)

garydelgadov
29.Kasım.2009, 13:55
Ben beraberLik bekLiyorum takımdan.Nedendir biLmiyorum ama berabere bitecek sanki...

el.nino
29.Kasım.2009, 13:55
bende tam aksine bu maçı sivasspor'un alacağını düşünüyorum.gs-fb puan kaybetti diye değil.sivas'ın artık kazanmak zorunda olduğu için

Bordo61Mavi
29.Kasım.2009, 14:16
Besiktas bu macida alip iyice zirvenin ensesinde olur :) Ve insallahta boyle olur

MaTRaKaN
29.Kasım.2009, 16:03
Fener yenilmiş,CimBom yenilmiş.
Beşiktaş hafta içi bi Dünya Devini yıkmış.
Futbol 3 sonuçlu bir oyundur, ama Bu maçta tek bi sonuç var oda BJK.

SAİT71
29.Kasım.2009, 18:56
Bu maç berabere bitebilir gibi geliyor.

brotha
29.Kasım.2009, 21:23
Bu adam golcu yahu... Su haftalara kadar oynamamasi bizim icin kayip. Umarim ciddi bir seyi yoktur cok uzulurum.

sergennnn
29.Kasım.2009, 21:43
Ben de çok üzülürüm önemli bişeyse Bobo'nun sakatlığı... Tam kendine gelmişken 2.golü de atmışken (ofsayt diye saymamış olsalar da ) sakatlanması kötü oldu.

Ayrıca biri o bahsettiğim gol olmak üzere 2 pozisyonumuz ofsayt diye kesildi.

sergennnn
29.Kasım.2009, 23:11
Tebrikler Beşiktaş'ım.

Ayrıca;

http://resim.haber1903.com/icerik/bobo23.jpg

http://resim.haber1903.com/icerik/5(1)(1).jpg

1. resimin devamı goldü,
2. resmin devamında karşı karşıya kalıyordu devamı gelemedi. :D

tarikko
29.Kasım.2009, 23:23
Bu sonuçla Beşiktaş 2. sıraya yükseldi.Gerçekten bu haftayı inanılmaz karlı kapattılar.. :)

TraKya
29.Kasım.2009, 23:35
Bu sonuçla Beşiktaş 2. sıraya yükseldi.Gerçekten bu haftayı inanılmaz karlı kapattılar.. :)

tıpkı geçen haftaki gibi

tarikko
29.Kasım.2009, 23:43
tıpkı geçen haftaki gibi
Aynen.....

anil luque
29.Kasım.2009, 23:50
Yan hakemler geçen haftaya nazire yaptılar resmen .. Ama olsun fazla kasmadan 3 puan aldık, son dakikalarda fark daha da açılabilirdi ama bizimkiler alt oynamıslar maca heralde hiç biri atmak istemedi =)) Tebrikler BEŞİKTAŞIM ...

LaigLeNoiR
30.Kasım.2009, 00:09
Tebrikler Kartalım.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Son 10 dakika biraz oynamaya çalıştı Sivas ama o ara da biz baya bir posizyon bulduk.

Bu hafta alınacak galibiyet çok önemliydi aynen de öyle oldu. Devamı gelecek inşallah.

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2009, 00:31
Maçtan önce hücum elemanlarımızın göstereceği performans skoru belirler tahmininde bulunmuştum.Hakikaten öyle olmuş.1-0 bitsede daha farklı kazanabilirmişiz.Neyse önemli olan rakiplerin puansız geçirdiği bu haftayı galibiyetle kapatmaktı.Takımımızı tebrik ediyorum galibiyetlerinden dolayı.

Bobo'ya gelirsek.Bobo kesinlike bu takımın 1.santraforudur.Nobre bu sezon inanılmaz kötü.Kesinlikle aldığı parayı hak etmiyor ve bizim takımın seviyesinde olmadığını düşünüyorum.Keşke sezon başında sözleşme yenilenmeseydi.En kısa zamanda gönderilmeli bence.Onu oynatarak zaman kaybedeceğimize Batuhan'a asılmak daha iyi olur bizim için.

Bu galibiyetle yarışa iyice dahil olduk.Artık en büyük adaylardan birisiyiz.Hatta ben hücum elemanlarımızın daha forma girmesiyle birlikte en büyük aday olduğumuzu düşünüyorum.İnşallah böyle devam ederiz ve sezon sonunda yine ipi göğüsleriz..

sakary Ali
30.Kasım.2009, 01:44
Ya bu Nobre nedir arkadaş ya..

Alex'in ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu şimdi anlıyorum adam bu takoz Nobreye 80 gol attırdı ya :D

anilton
30.Kasım.2009, 11:06
http://2.bp.blogspot.com/_haQQJO_VL34/SxLrds3j9pI/AAAAAAAAAEg/yDjUM-uCa5c/s1600/tablo1.jpg

Tebrikler Beşiktaşım...

Bu arada bakalım ne zaman gol yiyeceğiz...

Ahmet Göktaş
30.Kasım.2009, 18:00
Bu takım gol yemez :D

Rıdvan Dilmeninde ddiği gibi , hücumu biraz geliştirirsek ligi sürklase ederiz.Bu sene böyle giderse zorlanmadan, geçen seneden daha kolay bi şekilde şampiyon tamamlarız.

Devre arasında alınacak bir forvet ve Delgado,Holosko gibi isimlerinde dönmesiyle pek zorlanmayız.

barahir
30.Kasım.2009, 18:04
Delgado gelince kim gitcek?

footballer33
30.Kasım.2009, 18:09
Maçı izleyemediğim için teknik, taktik olaylar için pek bir şey diyemem. :) Fakat özetten bakabildiğim kadarıyla skor böyle bitmemeliydi. Daha farklı bir galibiyet almalıydık. Tabi bunun olmamasında, Bobo'nun erken çıkması ve kaçan net goller de etkiliydi. Yine de rakiplerin kaybettiği bir haftada önemli bir 3 puan aldık. Bu açıdan bakınca kazançlıyız. Tebrikler BJK...

sergennnn
30.Kasım.2009, 18:16
Valla yemeyecek gibi duruyor. :) Anca penaltı falan verirlerse. :P

Umarım böyle devam ederler. Sağlam bir defans görmeyi ne kadar da özlemişiz... Yenilen gol sayısını tek hanelerde görmeyi.

Defansı bozmadan ileriye yapılacak kaliteli bir transfer takımı uçurur. Aslında eksiklerin (holosko-delgado) gelmesi de bu seneyi götürebilir.

Bu arada Bobonun önemli bir şeyi yokmuş.

@FenerBahceLi

Valla orası da muamma... Fink gider diyorlardı son 2 maçtır iyi oynuyor kalıcaktır. Tello bu sene kötü gözüküyor. Bence Tello yolcu.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2009, 02:07
Delgado için Tello'yu harcamanın hiç gereği yok bence.

besiktas1903
01.Aralık.2009, 02:23
Bobo kesinlikle bu takimin birinci golcusu. ikinci yari nobrenin yerine artik batuhan girmeli.

yabanci konusuna gelince bence tabata gitsin, artik 1mil. mi yoksa bedava yada kira mi farketmez yeterki gitsin.

brotha
01.Aralık.2009, 04:38
Bencede 8 milyona bakmadan tabata kiralik gonderilmeli en azindan, ne kadar erken donsek kardir. Eger 8 m verdik diye tabata yerine tello yada finki falan gondermeye kalksak mazallah daha buyuk hata yapariz. Delgadoda kesinliklle donmeli bu kadroda cok is yapar.Ayrica Telloya 7-8 mac kotu oynadi diye vefasizliki yapmayalim.

eXcitinG
01.Aralık.2009, 11:59
Sanırım TeLLo gidicek. Bir süpriz Bobo da gidebiLir..

Herşey bir anda yine toz pembe oLuverdi. Sivas maçını daha farkLı kazanabiLirdik. Haftaya Diyarbakır maçında fark bekLiyoruz.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2009, 13:27
Niye illa birisi gidiyor ki? Hiç kimse gitmesin,Delgado'da dursun.Sanki Delgado bizim için bulunmaz hint kumaşı..

Sekopej
01.Aralık.2009, 13:36
9 yabancı oluyor Şemsi, mutlaka birisinin gitmesi gerek.

GeNç KaRTaL
01.Aralık.2009, 13:46
9 yabancı oluyor Şemsi, mutlaka birisinin gitmesi gerek.

Evet biliyorum Serkan abi.Dursun değil gitsin olacaktı.Yanlış ifade oldu..:smismileyiw2: Mustafa hoca Tabata yada Delgado ikisinden birisine versin kararı.Battı balık yan gider..:0:

Alicanfmfan
01.Aralık.2009, 13:58
Her takımın muhakkak iniş ve çıkısları olacaktır Beşiktaş suan çıkısta elbet böyle sürdüremeyecekler ligi muhakkak inişleri olacaktır Beşiktaş'ın degil her takımın.Onun için erken konusmak yanlıs yok busene alırız ligi seneyede ambargo koyarız felan.

eXcitinG
01.Aralık.2009, 14:30
Her takımın muhakkak iniş ve çıkısları olacaktır Beşiktaş suan çıkısta elbet böyle sürdüremeyecekler ligi muhakkak inişleri olacaktır Beşiktaş'ın degil her takımın.Onun için erken konusmak yanlıs yok busene alırız ligi seneyede ambargo koyarız felan.

Senin dediğin tarz bir söyLemde buLunan göremedim ben aLican.

Ahmet Göktaş
01.Aralık.2009, 14:43

Evet de kimse böyle birşey demedi.Bence senin bilinçaltında yoğunlaşan düşünceler bunlar.

sergennnn
01.Aralık.2009, 18:58
Erken konuşmak tabiki de yanlış...
8.haftada ligin şampiyonluğunu ilan ediyordu basın. Şimdi yarış kızıştı diyorlar. Son haftaya kadar hiç bir şey net değildir, basın bunları hep yapıyor gaza gelmemek lazım takım olarak da.

Ayrıca ben de öncelikle tabatanın gitmesini isterim. Ama tellonun gönderileceğini düşünüyorum.

anil luque
02.Aralık.2009, 17:05
Mustafa Hoca Tabata'dan pek memnun değilmiş şunun surasında 1 ayda da fikrini değiştirtecek bir performans beklemiyorum açıkçası Tabata'dan, bence Tabata yolcu .. Delgado hiçbir yere gitmesin yahu..!

El Barto
02.Aralık.2009, 18:18
Hocanın verdiği röportajda Delgado'yu övmesi tamamen mevcut oyuncuları gaza getirmeye yönelik bir tutum bence. Mustafa Denizli için yabancı oyuncuları gazlamakta kullanılacak en güzel malzeme şu anda Delgado. Bak kötü oynarsan Delgado diye bir adam geliyor gidersin diyor. Ama Delgado'nun bu kadar uzun süren sakatlıktan sonra kendini bulması yine sezon sonu olur zaten.

Senaryo şu; Delgado gönderilecek bence bir şekilde devre arasında. Ama gönderilene kadar kimin gideceği belli değilmiş havası yaratılacak ki zaten Hocanın Delgado'yu övmesi bu yüzdendir. Eğer yabancılardan birine geri çevrilemez bir teklif gelirse ki sanmıyorum o gönderilip Delgado tutulacak ama yok olmazsa böyle bir durum Delgado yolcu.

brotha
02.Aralık.2009, 18:53
Hocanın verdiği röportajda Delgado'yu övmesi tamamen mevcut oyuncuları gaza getirmeye yönelik bir tutum bence. Mustafa Denizli için yabancı oyuncuları gazlamakta kullanılacak en güzel malzeme şu anda Delgado. Bak kötü oynarsan Delgado diye bir adam geliyor gidersin diyor. Ama Delgado'nun bu kadar uzun süren sakatlıktan sonra kendini bulması yine sezon sonu olur zaten.

Senaryo şu; Delgado gönderilecek bence bir şekilde devre arasında. Ama gönderilene kadar kimin gideceği belli değilmiş havası yaratılacak ki zaten Hocanın Delgado'yu övmesi bu yüzdendir. Eğer yabancılardan birine geri çevrilemez bir teklif gelirse ki sanmıyorum o gönderilip Delgado tutulacak ama yok olmazsa böyle bir durum Delgado yolcu.

Abi kesinlikle yaniliyorsun, hocanin Delgado'yu ne kadar cok tuttugunu biliyorum. Defalarca bunu belirtti , hatta yorumcuyken dahi Turkiyenin en cok dikine oynayan ve en tehlikeli oyuncusu diye defalarca yorumu var. Bu takim savunmasi yakalanmisken, kesinlikle hucum gucune Delgado ile takviye yapicaktir .

Yalniz tabi ki soyle bir sey var devre arasina kadar idmanda hoca futbolcularla birlikte ve en cok o taniyor, o yuzden idman performansina gore de secicektir eminim.Delgado ki bana gore gercekten profesyonel bir oyuncu calisiyor ise idmanda kesin takimda tutar.

Tello ise bundan onceki 2 sene takimin en iyi oyuncularindandi, bu seneye iyi baslayamadi ki takimda kotuydu. Gecen gunde tam hatirlamiyorum Mustafa Denizliye yakin bir kisi bir programda Telloyu cok sevdigini, bir cok sey bekledigini soylemisti ki o da gitmeyecek bence. Bobo zaten giderse yaziklar olsun, he Bobo gidicekse yerine Pavlyuchenko falan alicaklarsa ancak olabilir.Ernst,Sivok,Ferrari saymaya gerek yok bence.

Geriye tek bir kisi kaliyor o da Tabata, basindan beri mecburiyetten oynatti Mustafa hoca, kendi istemedigine de eminim. Su anda bence zaman kazaniyor, eminim yonetim 8 m euro verdik gonderemezsin diyordur. Ama devre arasina kadar ikna ederse ( tabi bir de secim var ne olacagi belirsiz) , eminim Tabatayi en azindan kiralik yollacaktir.

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2009, 19:23
Tabata'nın bonservis bedeline 8 milyon avro ödenmesi bile başlı başına bir sebep yönetimin gitmesi içim ama adamlar hala inat ediyorlar..

El Barto
02.Aralık.2009, 20:50
Bir de Tabata gönderilirse kongre öncesi Yıldırım Demirören'in Tabata'nın parasını cebimden vereceğim gibi bir şeyler söylediği dolanıyor ne kadar doğruysa.

Alicanfmfan
02.Aralık.2009, 23:56
Evet de kimse böyle birşey demedi.Bence senin bilinçaltında yoğunlaşan düşünceler bunlar.

Senin dediğin tarz bir söyLemde buLunan göremedim ben aLican.

Evet her gece bu paranoyı yapıyorum kendi kendime