View Full Version : polisin taraftarlar üzerindeki uygulamaları
bursa_mc
20.Nisan.2006, 20:32
yeter artık polislerden job yemekten bıktık insaf yok bunlarda
Resim kaldırılmıştır
perpetua
20.Nisan.2006, 20:35
Polise neden verilmezse, nicin taraftar dovsun ki?
barahir
20.Nisan.2006, 20:35
evet yaa o ne biçi vuruyolar adamlara adam tamam diyo gidiyorum diyo göre göre kafasına kafasına vuruyo yaa
bursa_mc
20.Nisan.2006, 20:39
Polise neden verilmezse, nicin taraftar dovsun ki?
neden mi onlar için neden yokki maçtan sonra neden caddede yuruyom diye adam saldırmaya kalktıı
ALAYI İNSAFSIZ
perpetua
20.Nisan.2006, 20:42
neden mi onlar için neden yokki maçtan sonra neden caddede yuruyom diye adam saldırmaya kalktıı
ALAYI İNSAFSIZ
Caddenin neresinde yuruyorsun, ne yapiyorsun yururken? Madem birsey yapmiyordun, dava ac..
Berkaiser
20.Nisan.2006, 20:43
Polisin ne derdi var ki boşu boşuna adam dövsün?:confused:
bursa_mc
20.Nisan.2006, 20:46
kardeşim sen hiç sopa yedin mi polislerden
bursa_mc
20.Nisan.2006, 20:47
burda munakaşa yapmayalımm
perpetua
20.Nisan.2006, 20:48
Polislere saygili davranmaya ve yasadisi seyler yapmamaya ozen gosterdigim icin yemedim.
gorkemyilmazkarasu
20.Nisan.2006, 20:51
bende hiç dayak yemedim polisten ama adamların inadına giden bişeyde yapmadım yani
TüMeR_yAğıZ
20.Nisan.2006, 20:53
Polis ve Jandarmanın görev alanı olmadığı halde on saatten fazla statta bekliyorlar.orada bende bulunduğum için biliyorum gözümüzün içine bakarak güvenlik güçlerine küfür ediyorlar.kendi kendilerine olay çıkartıp kavga edenleri ayırmak için güvenlik araya giriyor araya giren memur dayak yiyor.Ondan sonra polis kendisine vuranlara bir tane vurdumu yada aynı tepkiyi verdimi kıyametler kopuyor.Memur dayak yesin sorun yok ama oraya olay çıkartmak için gelenlere müdahale oldumu kıyamet.bu zihniyet ile çıkan yasalar yüzünden zaten sokakta adam vurana bıçak sallayana bile doğru dürüst müdahale edemiyoruz ve ortalık suçtan geçilmiyor yıllara göre suç oranları ortada.güvenlik güçleri stadlara gitmeye mecbur değil.milyon dolarlar ile transfer yapan kulüpler 100000 dolar harcayıpta güvenliği kendileri kurup sağlasınlar,sorumluluğu üstlerine alsınlar.tabi işlerine gelirse.
Selman Ozturk
20.Nisan.2006, 20:53
Bu ne kadar densiz bir konu başlığı böyle.(polis terörü):mad: Polisle terör kelimesini yanyana koymak nasıl bir mantıktır.Polisler insanların güvenliğini sağlamak için var gücüyle uğraşırken bu ne kadar ciddiyetsizliktir ki polislere adice bir suçlama yapılıyor.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Herkes haddini bilecek!Başlığı değiştiriyorum.Birdaha da bu tür başlık görmek istemiyorum.
comandante
20.Nisan.2006, 21:24
protestoı yürüyüşü yapan öğretmenlere joplarla giriştikten sonra,cami önünde şeriat isteriz diye bağırıp cumhuriyete atatürke hakaret eden yobazları sadece izleyen polisi gördükten sonra asla polisler ve BAŞLARI hakkında konuşmuyorum...
polisin taraftara uygulamaları tartışılır ama taraftarın polise uygulamaları tartışılmaz. Zaten biz türkler hep işimize gelen tarafı aldığımız için böyleyiz. Taraftarın polise yaptıkları sanki çok normal bişey :mad:
TüMeR_yAğıZ
20.Nisan.2006, 21:52
protestoı yürüyüşü yapan öğretmenlere joplarla giriştikten sonra,cami önünde şeriat isteriz diye bağırıp cumhuriyete atatürke hakaret eden yobazları sadece izleyen polisi gördükten sonra asla polisler ve BAŞLARI hakkında konuşmuyorum...
yukarda yazdım.sebebi yasalar.gösteriyi izlerken polisler zevk almıyor yani.avrupa birliği diyerek başkalarının boyunduruğuna girmek isteyenlere uyum yasaları diyerek iç huzur bırakmayan siyasilere soracaksın hesabını.polis ekmek derdinde üç kuruşa günde onbeş saat çalışıyor.onun günahı ne :)
VoLkaN BaROs
20.Nisan.2006, 22:12
Size küçük bir örnek vereyim, Vestel maçında olaylar nasıl başladı birçoğunuz biliyorsunuz ama olay nasıl devam etti belki de çoğunuz bilmiyorsunuz. Anons sırasında bir kısım fenerbahçe taraftarı koltukları söküp sahaya atmaya başladı, buna tepki gösteren diğer çoğunluk fener taraftarına bu grup saldırdı, koltukların sahaya atılması ve taraftarın birbirine saldırması esnasında içeride bulunan sivil polisler devreye girdi. Bunlardan da uyarı alan bir kısım fanatik grup sivil polislere vurmaya başladı ve iş çığrından çıktı...
Burada belli bir takıma suç yüklemek değil niyetim, asıl anlatmak istediğim tüm taraftar topluluklarının içinde yönetimce desteklenen, sırtları sıvazlanan organize edilen gruplar oldukça, bu gruplar dilediklerinde başkaldırma hakkına sahip olduklarını, dilediklerinde diğer kendi taraftarlarını sindirme hakkına sahip olduklarını düşündükçe yada bildikçe trübünlerdeki bu şiddet bitmez.
Stadlara taraftarın çoğunluğu maçı izlemek için gidiyor ama orada yerleşik bulunan gruplar bunun tam tersine işler yapıyor. Öncelikle bu grupların asıl taraftarlardan ayrılması gerekir, yönetimin bunları desteklememesi hatta bitirmesi gerekir. Amigoluk müsessesini! kaldırması profesyonel organizatörlerle çalışması gerekir. İşte o zaman eşimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu alıp maçlara gidebiliriz, işte o zaman maça gitmek bir eziyet olmaktan çıkar dinlendiğimiz stresimizi attığımız yer olur...
Ayrıca konu spor alanlarındaki polislerin taraftar üzerindeki uygulamaları, lütfen din veya siyaset üzerinden konuşmayınız...
koray_capello
21.Nisan.2006, 03:40
valla polis birisine veyahut bir topluluğa taraftarda olabilir protesto yapan insanlarda olabilir polis bunlara saldırıyorsa kesin bir nedeni vardır.herşeyin bi kuralı bir sınırı vardır.taraftarlığında protestonunda.o yüzden polisin saldırdığı görüntüleri görünce orada dayak yiyen insanlara da hiç üzülmüyorum.polisi kışkırtmadıkça polisi mecbur bırakmadıkça türk polisi türk milletine saldırmaz.
Laz_Asker_61
21.Nisan.2006, 12:11
yeter artık polislerden job yemekten bıktık insaf yok bunlarda
normaldir bursa taraftarısınız olaysız maçınız olmaz sizin
nic-39
21.Nisan.2006, 13:10
ben 2 senedır maclara gıtmıorum bunun ılk sebebı saglık sorumlarım olsa da ıkıncısı polısten cektıklerımdır..ıstedıgınız kadar saygılı durun sorun cıkarmayın gene de bır fırsatını bulup cop u sallıolar vucudunuza..
onların ılk gore huzuru saglamak guvenlıgı saglamak daha yatıstırıcı olmak gerekıo..sıze soyle bır ornek vereyım samı yen e gıderken gıdenler bılır fb taraftarı fulyada toplanıp topluca gıder stada..tam samı yen e yaklasmısken polis sıra yapmamızı ıstedı ee 1000 kusur kısının bır anda sıraya gırmesı mantık olarak ımkansız..sıraya gır komutunu verelı daha 2 dakıka bıle olmadan basladılar bızı coplamaya..ve ınanın sırf bel ustu calıstılar..kafaya vurulan bı cop kısa vadede olmasa da uzun vadede cok agır sorunlar cıkarabılır ama buna onem vermedn kafaya coplar ındı..bu her samıyene gıdıste olan bı mevzu..
bırakın deplasmanı kadıkoyde bıle dayak yedık bız..bundan sadece ben degıl asagı yukarı tum fenerlıler sıkayetci..onlara hak vermemek elde degıl tumer kardesımın dedıgı gıbı 10-12 saat orda kalıolar bu onların gorevı degıl tamam ama gerekırse 2 grup gelsınler ve mesaı ucretı alsınlar ve parayı daklupler versın,,boyle bı yasa cıkarmak cok mu zor..
Burak Duran
21.Nisan.2006, 17:20
ya nedense ben polisten gittim 200 üstünde maçtan sadece 1inde cop yedim. efendi olup olay çıkarmazsan polis sana vurmaz adam manyak mı vursun sorunu mu var adam görevini yapğıyor
bursa_mc
21.Nisan.2006, 20:43
BURSASPORUMUN KUME DÜŞTÜĞÜ SENE SON MAÇ SAKARYADA OYNANDI.ve o maçta sakat adamı dövdülerr