PDA

View Full Version : Takım Başına gecemiyorum ?!?!



inflamesc
29.November.2009, 18:52
Merhaba arkadaslar 2016/17 sezonuna kadar galatasarayda guzel bır tecrubem oldu soyle soyleyebılırım menajerler sıralamasında birinciyim evet şimdi asıl sorun burdan başlıyor ... Galatasarayı bıraktım aynı anda hem milli takım hem kulup olmadıgı ıcın ... sonra milli takım calıstırıcaktım fakat basvurumu yapıyorum kabul edılıyor gelen menajer olma onayını onayladıktan sonra hic birşey olmuyor suan da manager overviewden gorundugu kadarıyla Italya Turkiye Arjantin Brezilya ve R.madrid beni istiyor fakat ben bu takımlardan herhangi birinin başına gecemiyorum.... bu sorun neden olabilir bi fikriniz varmı acaba şimdiden tşkler

Addolorato
29.November.2009, 19:12
10.0.0 yamasını kullanıyorsan olabilir 10.0.1 yüklemeyi dene.

inflamesc
29.November.2009, 20:32
teşkkuler yardımcı oldu bu yamada 2 takım bırden yonetebılıyormuyuz? ve yamadan olsa gerek oyun yamadan once daha hızlı gıbıydı sanki?

gungorbdk
29.November.2009, 20:35
teşkkuler yardımcı oldu bu yamada 2 takım bırden yonetebılıyormuyuz? ve yamadan olsa gerek oyun yamadan once daha hızlı gıbıydı sanki?

Evet yönetebilirsin.