View Full Version : cimbom kamerayla geliyor
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 03:10
Sarı-kırmızılı kulüp, Kadıköy'deki tarihi karşılaşmaya kendi özel kameramanını da götürecek, güvenlik zaaflarını tespit edecek.
Galatasaraylı yönetici, soyunma odasına giden koridorlarda emniyetin yanı sıra kendi kameralarıyla çekim için emniyetten izin aldıklarını da açıkladı. Polat, "Bundan sonra iş Fenerbahçe yöneticileri, emniyet güçleri ve stat görevlilerinde olacak" ifadesini kullandı
Kaynak: Milliyet
Böyle bir şey ilk defa yapılıcak heralde ama neden yapılıcak onu analayamadım
koray_capello
21.Nisan.2006, 03:17
heralde maç tarihi bir maç olacağından gerilimi yüksek bir maç olacağından fenerbahçenin kazanamaması halinde istenmeyen şeyler olabileceği düşüncesiyle yapılacaktır.ki bu tarz olaylar da olabilir bence iyi bir uygulama çünkü biz türkler olarak bu tarz gereksiz kavgalara kaybedilen maçlardan sonra rakibe saldırmalara alışkın bir milletiz.en sonki türkiye-isviçre maçındaki aptallığı aağır bir şekilde ödeyeceğiz.
nic-39
21.Nisan.2006, 13:21
tıpık bır adnan polat uygulaması!!bılmeyenler ogrensın bu derbılerdekı %5 uygulaması bu adam yuzunden basladı..gene sacma ve ortamı geren bı uygulama..polıs e basvur polıs kamerası gorev yapsın..
o polis kamerası malesf herşeyi görüntülemiyor.... ama bir mahsuru var heralde noldu ki .... ayrıca bu adnan polat size ne kadar rahatsızlık veriyor anlamadım ....
RoCCo_42
21.Nisan.2006, 14:50
o polis kamerası malesf herşeyi görüntülemiyor.... ama bir mahsuru var heralde noldu ki .... ayrıca bu adnan polat size ne kadar rahatsızlık veriyor anlamadım ....
Neden rahatsızlık vermesinki ADNAN POLAT FB'ye adam görevini yapıyor hemde mükemmel bir sekilde GS'yi en zor anında FB'nin üzerine cıkardı enkaz olmus GS'nin özgüvenini yerine getirdi ve gene mükemmel bir uygulama ile kamera ile gidmeye karar verdi bundan dogal birsey yok 55binkisilik statta ne olacagı belli olmaz bu uygulama gayet iyi olmus hem oradaki polis kamerasınında hangi maksadla cekim yapacagıda gayet acık bir sekilde ortada.
Neden rahatsızlık vermesinki ADNAN POLAT FB'ye adam görevini yapıyor hemde mükemmel bir sekilde GS'yi en zor anında FB'nin üzerine cıkardı enkaz olmus GS'nin özgüvenini yerine getirdi ve gene mükemmel bir uygulama ile kamera ile gidmeye karar verdi bundan dogal birsey yok 55binkisilik statta ne olacagı belli olmaz bu uygulama gayet iyi olmus hem oradaki polis kamerasınında hangi maksadla cekim yapacagıda gayet acık bir sekilde ortada.
;;) ;;) ;;) katılıyorum
nic-39
21.Nisan.2006, 14:56
bi mahsuru yok ıstedıgını ceksın hatta macıda ceksın hatıra olarak saklarsınız fb bızı nasıl yendı dıe..ortamı germek ıcın yapılan bısey bu kamera sokcaz falan..biz rahatız merak etme..adnan polat o yaptıgı hareketle debı macların guzellıgını bozmustur..10 tana polat olsun farketmez..
TüMeR_yAğıZ
21.Nisan.2006, 15:12
Sarı-kırmızılı kulüp, Kadıköy'deki tarihi karşılaşmaya kendi özel kameramanını da götürecek, güvenlik zaaflarını tespit edecek.
Galatasaraylı yönetici, soyunma odasına giden koridorlarda emniyetin yanı sıra kendi kameralarıyla çekim için emniyetten izin aldıklarını da açıkladı. Polat, "Bundan sonra iş Fenerbahçe yöneticileri, emniyet güçleri ve stat görevlilerinde olacak" ifadesini kullandı
Kaynak: Milliyet
Böyle bir şey ilk defa yapılıcak heralde ama neden yapılıcak onu analayamadım
Böyle birşey ilk defa değil.Dahan önce 2000 yada 2001 yılında(tam hatırlayamıyorum)Fatih Altaylı Gs de iken yapılmıştı.Kadıköydeki maç öncesi ortam gergindi.Fatih Altaylı koridorda görevsiz bir kişiyi görürsek maça çıkmayız yarıda bırakır gideriz diyerek rest çekmiş kafilede kameraman ve niye geldiğini anlayamadığım noterde yer almıştı.
saka_onur
21.Nisan.2006, 15:25
görgüsüzlük.....
enesao
21.Nisan.2006, 15:40
görgüsüzlük.....
git görgüsüzlük ne demek sözlüğe bak öyle gel... adamlar tedbirli geliyolar daha ne istiyon..
saka_onur
21.Nisan.2006, 15:46
sence böle bişey avrupanın hangi ülkesinde var düşünsene yabancı bi ülkenin yapacaklarını... daha kendi takımları güvenmio biz nasıl gidelim 6maçlık ceza haktır vs...
barahir
21.Nisan.2006, 15:48
şükrü saraçoğlu stadında ek kameraya gerek yok çünki heryerde camera var. diğer stadlarla ve diğer polis cameralarıyla karıştırmayın lütfen. ayrıca neyin önlemi bu. Gs yönetimi fb taraftarınımı takip edecek anlamadım.
enesao
21.Nisan.2006, 15:51
sence böle bişey avrupanın hangi ülkesinde var düşünsene yabancı bi ülkenin yapacaklarını... daha kendi takımları güvenmio biz nasıl gidelim 6maçlık ceza haktır vs...
illa ki ülkemizde yapılacak olan birşeyin avrupadamı yapılması gerek... ayrıca nerden biliyosun avrupada yapılmadığını bütün maçları takip mi ediyosun?
saka_onur
21.Nisan.2006, 15:55
bunun anlamı nedir biliyonmu biz türk polisine vbeya herkimse o güvenlikçilere ve ligtv kameralırna güvenmiyoruz.
demekki gsde maçı kaybetme korkusu var kameraman ufak bi taşkınlığı çekecek ordan yenilince gs işte hep bu olaylar yüzünden oldu abartırda abartır... futbolcularda ölüm korkusu vardı ondan oynayamadı..
eğer takımına güveniosan çıkar takım oraya takır takır oynar maçı kazanır olan olaylarıda tff ye bırakır ceza neyse verilir..
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 15:59
maç öncesinde rakibi germek için yapılan akıllıca bir taktik Adnan Polat iyi akıl etmiş futbol sadece saha da oynanmıyor Polat'ında aklının bu işlere çok iyi çalıştığını bir kez daha görmüş olduk
enesao
21.Nisan.2006, 16:03
eğer takımına güveniosan çıkar takım oraya takır takır oynar maçı kazanır olan olaylarıda tff ye bırakır ceza neyse verilir..
galatasarayımız kendine güveniyor zaten biz çok rahatız..
bak kendinde demişsin olan olayları tff ye bırakır ceza neyse verilir diye... olan olayları işte o kamera görüntüleyecek stad fenerin stadı olduğu için o görüntüler belki yok edilebilir.. anladın mı şimdi kameranın neden geldiğini..
barahir
21.Nisan.2006, 16:06
o zaman bizde tüm deplasmanlara götürelim kameralarımızı. Gs ye bi önerim olcak ben cep telefonumu da vereyimde onlada kaydetsinler bari:D:D
enesao
21.Nisan.2006, 16:10
o zaman bizde tüm deplasmanlara götürelim kameralarımızı. Gs ye bi önerim olcak ben cep telefonumu da vereyimde onlada kaydetsinler bari:D:D
ilahi fenerbahceli çok komiksin sen bizi güldürdün Allahta feneri güldürsün dicem ama belki gelecek sezon artık.. puahahahhaa :D
barahir
21.Nisan.2006, 16:11
merak etme bi laf vardır son gülen ii güler die
enesao
21.Nisan.2006, 16:14
merak etme bi laf vardır son gülen ii güler die
tamam arkadaşım biz tartışmayı bırakalım cumartesi günü maça bakalım.. boşuna birbirimizin kalbini kırmayalım şu yalan dünyada...
Berkaiser
21.Nisan.2006, 16:16
Çok mantıklı bir uygulama.Adnan Polat akıllıca davranmış.
saka_onur
21.Nisan.2006, 16:20
arkadaşım benide güldürdün :)
neyse 1gün sonra görecez kameralar ne işe yarıo ozaman konuşuruz bu konuyu haklıda olabilir haksızda
Burak Duran
21.Nisan.2006, 16:31
bi mahsuru yok ıstedıgını ceksın hatta macıda ceksın hatıra olarak saklarsınız fb bızı nasıl yendı dıe..ortamı germek ıcın yapılan bısey bu kamera sokcaz falan..biz rahatız merak etme..adnan polat o yaptıgı hareketle debı macların guzellıgını bozmustur..10 tana polat olsun farketmez..
konuşmaların rahatsızlık varmeyi başladı oynanmamış bir maç için maç sonu ile ilgili emin konuşma ortamı germe. adam getirsin kamerasını sanane utangaç bişeyin mi var. Aziz yıldırımın dedikleri derbiye gölge düşürmüyoda bu hareket mi düşürüyor git işine allah aşkına ya
nic yazdığın şeylere inararak yazda bizde inanalım burda holiganlık yapma bu yazılarını git gfb lerin formunda yaz ama bence biraz daha sakin ol gs maçı yenerse altında kalırsın kaldıramazsın çünkü çok konuştun .....
ağzı olan konuşuyor ya. Her kes kafasına göre konuşuyo.
1- Stadda yeterli kamera var demiş bir arkadaş 1. sayfada yeterli kamera varsa isviçre maçındaki olaylar neden görüntülenmedi koridorda?
2- Görgüsüz lük diyen arkadaş adnan polat senin tabirinle GÖRGÜSÜZLÜK yapmışsa YILDIRIM DEMİRÖREN konuşmalarıyla GÖRGÜSÜZLÜĞÜN KRALINI yapmıştır.
3- Fb li kardeşlerim neden bu kamera işinden rahatsız bu kadar? Kamera ile kurallara aykırı bişey olursa tespit edilecek işte ne güzel ;)
Berkaiser
21.Nisan.2006, 17:55
ağzı olan konuşuyor ya. Her kes kafasına göre konuşuyo.
1- Stadda yeterli kamera var demiş bir arkadaş 1. sayfada yeterli kamera varsa isviçre maçındaki olaylar neden görüntülenmedi koridorda?
2- Görgüsüz lük diyen arkadaş adnan polat senin tabirinle GÖRGÜSÜZLÜK yapmışsa YILDIRIM DEMİRÖREN konuşmalarıyla GÖRGÜSÜZLÜĞÜN KRALINI yapmıştır.
3- Fb li kardeşlerim neden bu kamera işinden rahatsız bu kadar? Kamera ile kurallara aykırı bişey olursa tespit edilecek işte ne güzel ;)
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.;)
senderson
21.Nisan.2006, 17:58
kamera getirmesi gereksiz gerginlik yaratacak başka bişi değil........
dinaMYt
21.Nisan.2006, 18:07
aziz yıldırım küfürlerle ben ilgilenmem dedikten sonra zaten maçta olaylar çıkacağı tüm galatasaraylılara ve başkana ana avrat küfür edileceği belli oldu.muhtemelen sahaya da pet şişe yağacak.üstüne birde galatasaray maçı kazanırsa ne galatasaray ne de galatasaray taraftarı o stadtan kolay kolay çıkamaz.önlem alınıp elde kanıtlar tutulması açısından kameralar normal karşılanabilir.ama bunların hepsi tabiki komplo teorisi kim bilir belki fb taraftarı herkesi şaşırtır.sonuçta işin ucunda şampiyonluk var.
Burak Duran
21.Nisan.2006, 18:13
ordan her türlü çıkarız bu BİİİR ikincisi senderson sana cvp verirdim ama seviye farkı naparsın
Nedvedmania
21.Nisan.2006, 18:13
bence kesinlikle doğru bir karar
Selman Ozturk
21.Nisan.2006, 20:51
maç öncesinde rakibi germek için yapılan akıllıca bir taktik Adnan Polat iyi akıl etmiş futbol sadece saha da oynanmıyor Polat'ında aklının bu işlere çok iyi çalıştığını bir kez daha görmüş olduk
Tıpkı sayın Aziz Yıldırım gibi...:)
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 20:53
Aziz Yıldırım bir şey mi yaptı?:eek:
RoCCo_42
21.Nisan.2006, 20:53
Perfect. :D
Berkaiser
21.Nisan.2006, 20:59
Küfürün serbest olduğunu ima etti.Başka napsın ki?(f)
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 21:01
Küfürün serbest olduğunu ima etti.Başka napsın ki?(f)
ne zaman söyledi böyle bir şey ben bilmiyorum?
Berkaiser
21.Nisan.2006, 21:15
Sürekli olarak Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda küfürü durdurmakla övünen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım,kritik derbi öncesi ağız değiştirdi.Kendisine en yakın gazeteci Alaattin Metin'e konuşan Aziz Yıldırım "Bundan sonra küfüre karışmam.Kim küfretmiş kim küfretmemiş umrumda değil" dedi.
Alıntıdır.
Selman Ozturk
21.Nisan.2006, 21:17
"Adnan Polat futbolun saha dışında da oynandığını çok iyi biliyor" sözlerinin üzerine yazmıştım o mesajı.Yani Aziz Yıldırım da bu işleri en az Adnan Polat kadar iyi bilir.:)
perpetua
21.Nisan.2006, 21:20
Iki gun once sanirim. Kufure artik ben karismiyorum demis. Cok talihsiz bir aciklama bence. Hem de tam bu onemli mactan once bunu demesi sadahaki veya kenardaki Galatasarayli oyunculara ve tribundeki taraftarlara herseyi yapabilirsiniz demek.
Butun sezon her ne kadar Aziz Yildirim'in kufure ve siddete karsi durusunu takdir ettiysem bu aciklama bu konuda kendisine karsi besledigim her turlu olumlu bakis acisini koreltti. Buyuk insanlar, onemli zamanlarda cikip agirligini koyup insanlari dogru sekilde yonlendirmelidirler. Aziz Yildirim'in kufur konusunda son zamanlardaki durusunun icten olmadigini gosteren bir aciklama ne yazik ki.
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 21:24
Allah allah hangi gazeteye yapmış bu açıklamayı hiç görmedim ben
koray_capello
21.Nisan.2006, 21:29
bende bugün okudum sabah ta yazıyordu.kendisine çok yakın bir gazeteci varmış ismini hatırlayamıyorum ama ona yapmış bu açıklamaları
Berkaiser
21.Nisan.2006, 21:32
bende bugün okudum sabah ta yazıyordu.kendisine çok yakın bir gazeteci varmış ismini hatırlayamıyorum ama ona yapmış bu açıklamaları
Gazetecinin ismi Alaattin Metin.
Nedvedmania
21.Nisan.2006, 21:37
Sürekli olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nda küfürü durdurmakla övünen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kritik derbi öncesi ağız değiştirdi. Kendisine en yakın gazeteci Alaattin Metin'e konuşan Yıldırım, "Bugüne kadar kimsenin aklına elele yürümek gelmedi. Bundan sonra küfüre karışmam. Kim küfretmiş kim etmemiş umurumda değil" dedi. Başkanın bu açıklamaları iki şekilde yorumlandı: Birincisi; "Bu maçta tribündeki taraftarlara hakim olamayacağını bildiği için önden böyle bir açıklama yaptı." İkincisi yorum ise şöyle: "Bu
maçı almak için her yol mübah."
Sabah
zargı
21.Nisan.2006, 21:39
Sürekli olarak Şükrü Saracoğlu Stadı'nda küfürü durdurmakla övünen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kritik derbi öncesi ağız değiştirdi. Kendisine en yakın gazeteci Alaattin Metin'e konuşan Yıldırım, "Bugüne kadar kimsenin aklına elele yürümek gelmedi. Bundan sonra küfüre karışmam. Kim küfretmiş kim etmemiş umurumda değil" dedi. Başkanın bu açıklamaları iki şekilde yorumlandı: Birincisi; "Bu maçta tribündeki taraftarlara hakim olamayacağını bildiği için önden böyle bir açıklama yaptı." İkincisi yorum ise şöyle: "Bu
maçı almak için her yol mübah."
Sabah
YAA ABİ İSTERLERSE SAVAS CIKARSINLAR MAÇI ALICAZ
Jesus_FB
21.Nisan.2006, 21:39
Aziz Yıldırım Fenerbahçe yayın organları dışında hiç bir yere rüportaj yapmıyor diye biliyorum bu sene de bu hep böyle oldu bence hemen yarın yalanlama yayınlanır Fenerbahce.org'da
şimdi okudumda açıkcası pek inandırıcı gelmedi bana ;)
nekop
21.Nisan.2006, 21:41
bu olayı neden bu kadar büyütüyorsunuz anlıyamadım altı üstü bi camera
Berkaiser
21.Nisan.2006, 21:43
Aziz Yıldırım Fenerbahçe yayın organları dışında hiç bir yere rüportaj yapmıyor diye biliyorum bu sene de bu hep böyle oldu bence hemen yarın yalanlama yayınlanır Fenerbahce.org'da
şimdi okudumda açıkcası pek inandırıcı gelmedi bana ;)
Sana inandırıcı gelse de gelmese de Aziz Yıldırım bu açıklamayı yakın dostu Alaattin Metin'e yaptı.Ayrıca Fenerbahçeli arkadaşlarıma sordum bu haber resmi sitede yalanlanmamış.
Nedvedmania
21.Nisan.2006, 21:44
ewet ya konu dağıldı konuyu dağıtanlardan biride benim :D pardon
koray_capello
21.Nisan.2006, 21:52
bence de yalanlama diye birşey olmayacaktır.çünkü bugüne kadar bizim stadda küfür yok diyen aziz yıldırıma hep zaten durumunuz iyi niye küfür edilsin ki durumunuz biraz kötüye gitsinde görürüz denmişti.ve denildiği gibi de oldu.manisaya kaybeden fener yıldırım demirören in açıklamalarına fb-bjk maçında ana avrat küfürle karşılık verdi.aziz yıldırım da salonda bırakın küfürü kesmeyi alkışlamıştır.o yüzden haberi yalanlama diye birşey olamaz.bugüne kadar küfür edilmiyordu e bırakın da edilmesin zaten bende 2 senedir şampiyon olsam 3.şampiyonluğa koşsam niye küfür edimki.
ya bu olay neden bu kadar önemsendi anlamadım ne var ki kamera götürüyosa fb liler stadda bişey yapmıyacaklar ki yani kendileri öyle diyor dosthane bir hava olucakmış yani o zaman bizde o dosthane havayı çekeriz kamerayla .....
theorginalsin
05.Mayıs.2006, 23:53
nic-39 sana yüzde yüzbin katılıyorum adnan polat uygulamasında