View Full Version : Trabzonspor Şenol Güneş'le Anlaştı.
DisCo
01.Aralık.2009, 12:53
Şenol Güneş, Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
http://www.htspor.com/2009/12/01/resim/haber_ic_189878.jpg
Teknik direktör Şenol Güneş düzenlenen imza töreninde Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
Trabzonspor başkanı Sadri Şener, "Kendisi ile oldukça rahat bir anlaşmaya vardık, Güneş ile bağımız hiç kopmamıştır. Bu konuda teşekkür ediyoruz. Kendisi artık yetkili olarak çalışacakatır. Şenol hocamıza hoş geldin diyoruz" dedi. Şener, kendisine her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Şenol Güneş ise "Gördüğüm tablo duygusal bir tablo, yine hep birlikteyiz. Bana düşen görev beklentilere cevap vermeye geldim" dedi. Güneş, Trabzonspor'un marka değeri olan bir takım olduğunu ancak dünya markası haline gelmesini söyledi. Güneş "Buraya deneyimlerimi Trabzonspor'un geleceği için ortaya koymaya geldim. Taraftar bu takımın sembolüdür geleceğidir. Taraftar seyretmeyi ve desteklemeyi bilrise başarıya ulaşırız. Doğru işlere dokunmayacağım ama yapılan yanlış varsa onları düzeltmeye çalşacağım" dedi.
ForsakeN
01.Aralık.2009, 12:59
İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'un başında kalır.Artık ligimizin istikrara çok ihtiyacı var.
DisCo
01.Aralık.2009, 13:10
Açıkçası herkes kendi takımının şampiyon olmasını ister ama rekabet olmadan, sıkıntı yaşamadanda şampiyonluğun tadı çıkmıyor. Trabzonspor'da bu rekabeti artırabilecek vizyonu olan bir takım. Gönül ister ki Trabzonspor'da üst sıraları zorlasın. Şenol Güneş'in gelmesi kısa süreli bir etki yaratacaktır diye düşünüyorum.
Ahmet Göktaş
01.Aralık.2009, 14:47
Şenol Güneş'e de yazık oldu.
Eray Dengiz
01.Aralık.2009, 15:39
ben pek zannetmiyorum başarılı olacağına..bizim ülkemizde futbolu bilmeyen cahiller olduğu sürece bu iş burada doğru düzgün yapılamaz...büyük bir heyecanla geldi ama ne olacağını az çok ezberledik artık..2-3 yenilgi alınır, hocamızın arkasındayız denir daha sonra ufak tefek çatlaklar derken bi bakmışın Şenol hoca kapının önünde...
tüm kulüplerimiz için maalesef böyle.
SAİT71
01.Aralık.2009, 15:41
Hugo Broos un açıklamaları doğruysa kimi getirirlerse getirsinler pek başarılı olacaklarını sanmam. Ama türk bir teknik adam bu şartlarda daha iyi takımı idare edebilir. Daha ülkemizde oyuncu paralarını ödeme sıkıntısını aşamamışız..
Trabzonspor
01.Aralık.2009, 15:54
Neden Şenol Güneşe yazık oldu anlamadım.
Şenol hoca bu ortamı tanıyan bilen bir isim bu krizde gelebilcek en iyi isim oldu.Ha neden Bros geldi ve bu şekilde ayrıldı bunun faturası kime yazılır bence yönetim orda müthiş hatalar yaptı.Artık herkes hatalardan ders alıp doğruları yapmaya başlamalı.
Ahmet Göktaş
01.Aralık.2009, 16:02
3.5 yıllık sözleşme imzalamış.Burada yazıyorum görevi başında en fazla 3.5 ay kalacak.Malesef böyle.
Trabzonspor
01.Aralık.2009, 16:16
3-5 ay mı?Abartmanın anlamı yok tamam yanlış hoca seçimi yapıldı ve bu hatadan dönüldü artık istikrar yakalanıp birşeyler yapılacak zaten yeniden hoca değişmeye kalkarlarsa toplasınlar pıllarını pırtlarını insinler o koltuktan.
Melekovic
01.Aralık.2009, 16:37
Aslında duruma normal boyutta bakacak olursak Şenol Güneş'in bu zamanda gelmesi hem onun hem de Trabzon için büyük şans, çünkü Trabzon bu seneyi bitirdi,ve Şenol Güneş'e de sistemini oturtup kafasındaki takımı yerleştirene kadar olabilecek maç yenilgileri için ortam oluştu. Tabi bu taraftarında aynı şekilde düşnmesine bağlı.Eğer böyle düşünürlerse uzun vadede başarı gelir.
Hıncal Uluç gibi kendini bilmezler Şenol hocaya zamanında çok yüklendi, yok vizyonsuz yok misyonsuz diye ,hakketmediği şeylerle karşılaştı.
Halbuki Şenol Güneş'in en beğendiğim yanı takımın durumuna göre farklı farklı sistemler üretebilmesidir. Türkiye'de hücum beki sistemini ilk getiren kişide odur.Umarım çok başarılı olur.
Bordo61Mavi
01.Aralık.2009, 16:44
Bundan 6 hafta once Mustafa Denizli ninde gitmesi gerektigini yazioldular bakin birden bire ne oldu.
Dogru adimlar dogru yaklasimlar basariyi getirir. Trabzondada bu isleri en iyi yapcak adamlardan biri Senol Gunestir. Simdi sira Yonetimin adam olmasinda. Tum yetkiler Gunestedir dedi baskan Insallah oyledir
ThersoN
01.Aralık.2009, 16:47
Hayırlısı olsun!
Trabzonspor
01.Aralık.2009, 17:07
Aslında duruma normal boyutta bakacak olursak Şenol Güneş'in bu zamanda gelmesi hem onun hem de Trabzon için büyük şans, çünkü Trabzon bu seneyi bitirdi,ve Şenol Güneş'e de sistemini oturtup kafasındaki takımı yerleştirene kadar olabilecek maç yenilgileri için ortam oluştu. Tabi bu taraftarında aynı şekilde düşnmesine bağlı.Eğer böyle düşünürlerse uzun vadede başarı gelir.
Hıncal Uluç gibi kendini bilmezler Şenol hocaya zamanında çok yüklendi, yok vizyonsuz yok misyonsuz diye ,hakketmediği şeylerle karşılaştı.
Halbuki Şenol Güneş'in en beğendiğim yanı takımın durumuna göre farklı farklı sistemler üretebilmesidir. Türkiye'de hücum beki sistemini ilk getiren kişide odur.Umarım çok başarılı olur.
insallah abi.
Milli takımdanda boş yere bıraktırıldı.
bursa_mc
01.Aralık.2009, 17:24
Şenol Güneş'in Trabzonspor'a kaçıncı gelişi.? Umarım kötü sonuç alındığında takımdan gönderilme ve istifa olmaz..
Bordo61Mavi
02.Aralık.2009, 00:39
4 cu gelisi. Bu sefer ondan once gitcek bi yonetim var ;) Biz Senol hocanin sonuna kadar arkasindayiz
LaZz_61
02.Aralık.2009, 12:16
Herşey daha guzel olacak inşallah
eXcitinG
03.Aralık.2009, 14:50
ŞenoL Güneş iyi bir taktisyen mi tartışıLır ama bence iyi bir motive edici hoca. Takımda ki oyuncuLarı iLe arasını iyi tutan, onLara sürekLi moraL aşıLamasını iyi biLen birisi. Trabzonspor un da şu anda buna ihtiyacı oLduğundan doLayı başarı geLecektir diye düşünüyorum.
Ama Takımı Şampiyon yapabiLirmi, o kadar başarı eLde edebiLirmi bunu da zaman göstericek.
nekop
04.Aralık.2009, 01:32
Daha 2 gün önce kadro dışı kalan bir oyuncuya bugün kaptanlık veriliyorsa bu takımda bişeylerin değişeceğini beklemek(yönetim olarak) güç..Ne Şenol Güneş'le nede bir başkasıyla..
brotha
04.Aralık.2009, 03:10
Daha 2 gün önce kadro dışı kalan bir oyuncuya bugün kaptanlık veriliyorsa bu takımda bişeylerin değişeceğini beklemek(yönetim olarak) güç..Ne Şenol Güneş'le nede bir başkasıyla..
bende bunu yazmak icin girmistim, resmen bir komedi. iki gun once kadro disi kalan adam simdi kaptan olmus.
Trabzonspor
04.Aralık.2009, 12:03
Aynen Serhat haberi okuyunca direk'lanet olsun hiçbirşey değişmez bu takımda' dedim vallaha