View Full Version : Galatasaray - Panathinaikos | UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçı
DisCo
01.Aralık.2009, 13:21
http://i47.tinypic.com/n1dq4g.png
03 Aralık 2009 21:05 - TR 22:05
Ali Sami Yen - Istanbul - Turkey
DisCo
01.Aralık.2009, 13:23
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçında Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray - Panathinaikos karşılaşmasının biletleri tüm Biletix gişelerinden satışa sunuldu.
Panathinaikos Maçı Bilet FiyatlarıNumaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2: 100 TL
Yeni Açık Alt: 50 TL
Yeni Açık Üst: 50 TL
Eski Açık: 50 TL
Ali Sami Yen Gişe FiyatlarıNumaralı Grup 1: 207 TL
Numaralı Grup 2: 152 TL
Kapalı Alt Grup 1: 137 TL
Kapalı Alt Grup 2: 87 TL
Yeni Açık Alt: 44 TL
Yeni Açık Üst: 44 TL
Eski Açık: 44 TL
Suicider
01.Aralık.2009, 13:25
eğer formumuz böyle devam ederse maalesef bir galibiyet beklemiyorum takımdan berabere kalsak iyidir.Tabi şöyle bir şeyde var oyuncular avrupa maçlarında daha bir hırsla oynayabilir izleyip görücez..
DisCo
01.Aralık.2009, 13:29
http://www.galatasaray.org/images/haberler/124/B_5481_B_5103_2288_b.bmp
UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçında Panathinaikos ile 3 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu mücadelede 2288 formaları ile sahaya çıkacak.
Haydi Galatasaraylılar, Ali Sami Yen'de 2288 formalarımızla sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...
2288 Formayla Sahadayız, 2288 Formayla Tribündeyiz!
Kage
01.Aralık.2009, 13:39
Bu maçın önemi bence ayrı Türkiyede biz bunları yeneriz diye düşünüyorum.Tabi Galatasarayın son haftalarda kötü bi performansı var ama yunanlılarla oynadığımız maçlarda daha farklı oynarız diye düşünüyorum ben.
Alicanfmfan
01.Aralık.2009, 13:46
Maçı Taraftar alır başka birşey olamaz .
Allah Yardımcımız Olsun.
Lucas Neill
01.Aralık.2009, 14:12
Maçı star mı veriyor?
Suicider
01.Aralık.2009, 14:15
evet perşembe saat 10 da sanırım canlı verecek
Alicanfmfan
01.Aralık.2009, 14:23
Star veriyorsa süper.
SAİT71
01.Aralık.2009, 15:44
Panathinaikos alacak gibi geliyor bu maçı. Tıpkı Türkiye-yunanistan maçındaki gibi olacak.. İçime öyle doğuyor.. İnşallah gs alır..
PesimiSTyLa
02.Aralık.2009, 01:45
Geçen sene oli ile oynadığımız maç gibi olur. Rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Beraberlikte yetiyor liderlik için ama biz galibiyetin tadını çıkarmak istiyoruz.
el.nino
03.Aralık.2009, 18:47
bir baros bu takımı etkiler mi? hemde çok.baros olsaydı kazanacağımızı düşünürdüm ama şu an için beraberlik diyorum.çünkü geçen maçta çok etkili olan iki isim leto ve salpingidis yok.cisse var o ayrı.takımıma başarılar.
eXcitinG
03.Aralık.2009, 18:49
Biz onLarı denize dökmekten, onLar denize döküLmekten bıkmadı. Döker gideriz.
KaRaBükLü KraL
03.Aralık.2009, 19:23
Galatasaray'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.Çünkü Avrupa'da bu sene maşallah çok iyi gidiyoruz.Bu iyi gidişin bu maçada yansıyacağını düşünüyorum
nerazzuri
03.Aralık.2009, 23:07
e yuh yani bu aydın doğana. dakika 5. şifreye geçti.
barahir
03.Aralık.2009, 23:10
Fenerbahçe'nin maçlarında da aynısını yaptı.. Her devrenin ilk 5 ve son 5 dakkaları açık oluyo nedense..
Oghuse
03.Aralık.2009, 23:53
Bu hakemler yüzünden puan kaybedersek kaçıncı olmuş olacak acaba.. Sarı kartları yine de 2 takım bazında düşünürsek çok tartışmalı.
nerazzuri
03.Aralık.2009, 23:54
çok zevksiz bir ilk yarı izledik, üstün olan taraf Galatasaray'dı diyebilirim. vasat bir futbol koydu iki taraf fakat. Mustafa Sarp'ın golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi ve Barış'ın kaçırdığı pozisyon dışında önemli bir pozisyon yok.
Oghuse
03.Aralık.2009, 23:57
Barış pozisyonunun hazırlanışı çok estetikti.. :) Sarp'ın golü ofsayt gibi karar doğru.. Gökhan Zan'ın sakatlanmasına üzüldüm çıkmasına sevindim.. :)
sergennnn
04.Aralık.2009, 00:03
İlk başta karar yanlış gibi gelmişti ama sonra bakınca ofsayt olduğunu gördüm, karar doğru. Umarım takımlar biraz daha toparlanıp çıkarlar sahaya :)
anil luque
04.Aralık.2009, 00:09
bu sefer oldu :D
tombul taho
04.Aralık.2009, 00:14
Mustafa Sarp'in $ansa attigi golle one gectigimiz icin sevincliyim. ba$ka turlu de gol atamicaz bu gidi$le zaten. Baros'un eksikligi gercekten fazlasiyla hissediliyor. Nonda'nin aslinda bir yedek oyuncu oldugu fikri gittikce aklima yatmiyor degil. bir zamanlarin Semih'i belki de...
ayrica takimda Elano'ya pas atmama durumu var. nedir bu olay bilmiyorum. adam bombo$ duruyor ama bizimkiler her zaman ki gibi ya geri donuyorlar ya da topu kaptiriyorlar. ya birader adam da sahada yani! kilo vermek icin ko$muyor orada.
Elano'nun Galatasaray'a ali$amamasinin en ba$ nedeni bu yuzdendir gibime geliyor bana.
sergennnn
04.Aralık.2009, 00:23
Maçı hep izlemiyorum arada bakıyorum ama bir pozisyonda kewell sanırım, elano boştu geri dönmüştü. Belki görememiştir bilmiyorum ama dediğin gibiyse gerçekten bu kötü bir durum. Golü de izleyemedim ama nasıl olursa olsun gol atılması bu tarz maçlarda çok önemli. Son 30dk...
tombul taho
04.Aralık.2009, 00:28
hayir boyle olunca oyunda yokmu$ gibi gorunuyor ve suc Elano'nun ustune atiliyor. kac mactir seyrediyorum ve bu durumu goruyorum. adam da boyle olunca kusuyor oyuna dogal olarak ve top kayiplarina ba$liyor. eger gordugumuz bu durum dogruysa cuvaldizi oncelikle Elano'ya degil takima batirmamiz gerekecek.
edit: ben bu yaziyi yazarken Arda bo$taki Elano yerine topu gerideki Hakan Balta'ya(!) atti. ben burada dellendim yahu..!
ThersoN
04.Aralık.2009, 00:56
istediğimizi aldık
Fernando Gago
04.Aralık.2009, 00:58
Roller değişti Takımlarımız Avrupada daha rahatlar :D Tebrikler Galatasaray
Ahmet Göktaş
04.Aralık.2009, 00:59
tebrikler gs.
Börk
04.Aralık.2009, 01:00
Tebrikler Galatasaray...
tombul taho
04.Aralık.2009, 01:03
bu takim i$igini kaybetmi$ ve gercekten uzuluyorum. ilk haftalardaki o guzelim oyun yerini o kadar kotu bir oyuna birakti ki. Turkiye'de $u anda bizi yenemeyecek takim yok. cok net bu bence.
Baros'un eksikligi cok buyuk bir $ekilde hissediliyor ve devre arasi Baros'un acigini kapatmak icin hava toplarina hakim, aralara kacan, takim arkada$larina yardimci kisacasi Football Manager tabiriyle "Target Man" dedigimiz bir santrafor lazim.
bunun di$inda ileriye donuk tek topla cikma olaylarini hala beceremiyoruz. yine soyluyorum bu geriye donmeler hem zaman kaybina hem de atak kaybina yol aciyor ve o kadar gereksiz ki kar$i takimi bile rahatlatiyor.
kazanmamizin bizi yaniltmamasini umuyorum. ilerleyen turlarda bizi bu gruptakilerden daha zorlu takimlarin bekledigi garanti. dilerim ki her $ey takimim adina daha guzel olur.
Vieri
04.Aralık.2009, 01:07
ben bu gece Galatasaray'ı hiç ama hiç beğenmedim.
Kalede franco nedense çok tedirgin ediyor insanı, top her ayağına geldiğinde ya hata yapıyor yada yapacakmış gibi hissettiriyor. Üstelik topu topu tutmakta çok zayıf ve üzerine gelen topları kucaklayamıyor .. Bence mondragon ve volkan demirel gibi bir top tutamıyor ve kalenin çokta sağlam olduğunu düşünmüyorum..
savunmada servet her zamanki gibi mücadeleci savaşçı ve bir çok pozisyonda kademeye girerek günü kurtarıyor ama tek başına olmaz. Hata yapmasının sebebi diğer savunmadaki arkadaşlarının hataları...
Hakan Balta, mücadeleci güçlü ama hiç mi hiç teknik sahibi değil. Topa olan ilk müdahalesi nedense çok yetersiz..
Sabri, çok koşuyor mücadele ediyor her zamanki gibi düz.. Ortalarını düzeltmiş.
Gökhan Zan, çok birşey yaptığını göremedim zaten sakatlandı çıktı..
Gecenin en beğendiğim oyuncuları Mehmet Topal ve Mustafa Sarp orta alanda çok mücadele ettiler ve büyük yükü onlar sırtladılar.
Kewell, birşeyler yapmaya çalıştı, mücadele etti ama rakip onu iyi kapattı
Elano, nedense takımda ona karşı bir antipatik bakış açısı mı var anlamadım, nedense ne zaman boşta görsem pas alamıyor.. Buda canını sıktı tahmin ediyorum ki.. Kendisini oyuna sokmakta zayıf kalıyor ama bunda takım arkadaşlarınında payı olmalı.. Hayalet gibi dolaştı sahada..
Arda Turan gerçekten çok iyi maşallahı var bu adamın. Topla oynama, topa basma yetenek bende diyor bağırıyor resmen.
Nonda çok ağır kalıyor bence devre arasında yollar ayrılmalı. Baros'un yokluğu gözüküyor.
Ayhan ve Barış için çok birşey söylemek istemiyorum. Mücadele ettiler ve kendilerine verilen görevi yaptılar..
Keita ise ayrı bir parantez açmak lazım. Topla canla başla mücadele ediyor ve gerçekten sağ çaprazdan attığı şut skor olsaydı uzun süre akıllardan çıkmazdı :)
Atılan gol şansta olsa kazandığımız için yinede sevindim ama oynanan oyun beni hiç tatmin etmedi. Golü attıktan sonra geriye yaslanma, panik futbolu ve yapılan basit hatalardan pozisyon vermelere artık bir dur denmesi lazım yoksa sonraki turlarda ciddi hırpalanırız
Uchiha Itachi
04.Aralık.2009, 01:22
Elano aslında bir AMC den çok CM dir bence.Zaman geçtikçede düzeliceğine inanıyorum.
''3. dakikada Karagounis (http://www.webaslan.com/s/)'in uzun pasıyla hareketlenen Cisse, sağ kanattan getirdiği topu kale önüne ortalarken, sarı-kırmızılı takımın savunmasının çok geride kaldığı pozisyonda Rukavina'dan önce araya giren Elano (http://www.webaslan.com/elano-blumer/), meşin yuvarlağı kornere gönderip, tehlikenin büyümesini önledi.''
Keita'nın son freekickte kendini topa nasıl attığını görmeyeniniz varmı ? Bir de forvete Keita lazım bize.
Takım olarak çok dengesisiz.Atak yaparkende savunma yaparkende.Yinede kazandığımız için mutluyum.Tebrikler Galatasaray.
nerazzuri
04.Aralık.2009, 01:31
Elano aslında bir AMC den çok CM dir bence.Zaman geçtikçede düzeliceğine inanıyorum.
''3. dakikada Karagounis (http://www.webaslan.com/s/)'in uzun pasıyla hareketlenen Cisse, sağ kanattan getirdiği topu kale önüne ortalarken, sarı-kırmızılı takımın savunmasının çok geride kaldığı pozisyonda Rukavina'dan önce araya giren Elano (http://www.webaslan.com/elano-blumer/), meşin yuvarlağı kornere gönderip, tehlikenin büyümesini önledi.''
Keita'nın son freekickte kendini topa nasıl attığını görmeyeniniz varmı ? Bir de forvete Keita lazım bize.
Takım olarak çok dengesisiz.Atak yaparkende savunma yaparkende.Yinede kazandığımız için mutluyum.Tebrikler Galatasaray.
hayır, bence fm'dir elano :p
evet yahu, keita nasıl attı kendini topun önüne. nasıl bir hırstır o, helal olsun yani. oyuna girdikten sonrada azda olsa tempoyu arttırdı.
bu arada Keita'nın forvet özelliği olduğunu biliyoruz,neden forvet oynamıyor acaba?
tombul taho
04.Aralık.2009, 01:37
bu takimda Keita mutlaka olmali. yani en azindan bunu gormu$ olduk bugun. oyuna girdikten sonra resmen canlilik kazandirdi ve o girdikten sonra takim o girmeden onceki koca zamandan cok daha fazla atak bulup kaleye $ut cekti bence.
Rijkaard'a tabii ki de laf soylemeyecegim. ancak elimizdeki bu kadroyla 4-3-3 taktigi yerine eski taktik olan 4-2-3-1'in daha iyi bir taktik oldugunu en azindan daha uygun oldugunu du$unuyorum ben. cunku 4-2-3-1 taktigiyle 4-3-3 taktiginden cok daha fazla atak oluyoruz. belki gol yiyoruz ama yedigimizden de fazla atabiliyoruz. 4-3-3 oynarken $ut bile atamiyoruz, ileride organize olamiyoruz, habire geriye pas yapiyoruz ve bu benim acaip sinir ediyor.
bu takimin $u andaki tek arti tarafi sisteminden asla odun vermemesi. tipki buyuk bir takim gibi oynamasi. burada buyuk takim demekten kastim bir man utd bir barca gibi oynamasini kastediyor olmam. onlar da tipki boyle oynuyorlar. sistemlerini bozmuyorlar. gelen oyuncu o sistemin icine yerle$tiriliyor. zaten bi$eyler olacaksa kesinlikle bu yontem kullanilmali. oyuncuya gore taktik degil, taktige gore oyuncu modeli...
SAİT71
04.Aralık.2009, 01:37
Kim ne derse desin maçın adamı Arda Turan dır.. Helal olsun dağıttı adamları bugün. Ama 65-70 de tükendi. Galatasaray golü attıktan sonra oyun felan oynamadı daha çok topu savmayı, skoru korumayı çabaladı. Rakip bastırdı Allah'tan yapılan bazı hatalar savuşturuldu. Hakemi beğenmedim. İnce ince doğradı.
Arda ya faulü vermedi, çocuk güzel oynuyordu sinirlendirdi ikincisindede vermedi itiraz edince kartı gösterdi. Ayhana faul vardı vermedi. Genel olarak faullerde kötüydü. Ama penaltı pozisyonu doğruydu Topal tertemiz aldı topu. Tebirkler.
Biz Avrupada bir adamız. Bir kolu Galatasaray Bir kolu fenerbahçe Boynu Beşiktaş. Diğer uzuvları ise bizler yani taraftarlarız. Tek vücuduz..
Oghuse
04.Aralık.2009, 01:40
Yemekten çok korktuğum bi şekilde karambole gol atarak rakibi yenmemiz beni mutlu etti, onları onların silahıyla vurduk gibi birşey oldu.. :D Genel olarak topla oynayan takım olmamız skor olarak öndeyken bile rahat hissetmemizi sağladı.. Seyir zevki yüksek olmasa da tebrikler Galatasaray..
tombul taho
04.Aralık.2009, 01:40
Biz Avrupada bir adamız. Bir kolu Galatasaray Bir kolu fenerbahçe Boynu Beşiktaş. Diğer uzuvları ise bizler yani taraftarlarız. Tek vücuduz..
bunu ustune daha bi$ey soylenmez, konu bile kapatilir (::) :66: (ı)
Alicanfmfan
04.Aralık.2009, 01:58
Verilen gol abes şekilde hatalı olsa bile ilk defa iptal edildigini gördüm önce vrilip sonra iptalini
Maça gelirsek cok kötüydük , Maçın adamı kesinlikle Barış'tır orta sahada her yerdeydi kötü oynadıgımız bir maçta Hele hele Yunanlıları yenmek büyük zevk
Tebrikler ve Helal olsun Aslanlara.
PesimiSTyLa
04.Aralık.2009, 02:17
Maçta 3 puandan hariç beni mutlu eden nokta özellikle ilk yarıda Arda’nın istekli ve iyi oyunu oldu. Daha da iyiye doğru devam et kaptan. Bir de gol yemedik
Açıkçası devre arasına kadar umarım servetin partneri Mehmet olur. Stoperde bana güven veriyor. Pozisyon alma işini biraz daha öğrense çok iyi olur. Bugün penaltı tartışması yapılan pozisyonda müdahelesi çok iyiydi. Devre arasında zaten stoper alınacak. 3 maçta idareten oynayabilir.
Bir de dön be Baros...
Birkaç istatistik verelim;
Bu sezon Avrupa Karnesi:
Maç : 11
Galibiyet: 8
Mağlubiyet: -
Beraberlik: 3
Attığımız: 31
Yediğimiz: 6
Bu maçta İsabetli Paslarda,
Takımımız 500
Pana 271
Arda haricinde Topal, Sarp, Sabri, Servet ve Barışı beğendim. Keita da oyuna sonradan girmesine rağmen hemen farkını belli edip ben buradayım dedi. Yalnız bu listeye onu 30 dakikalık oyunuyla yazmayı uygun bulmadım. Maçta tam kötü diyemesekte vasat diyebileceğimiz isimler ise Elano ve Nonda'ydı. Elano'nun ilk yarı Nonda'ya attığı orta(Nondanın göğsüyle indirip kaptırdığı) ve verilmeyen goldeki pası harici hücum anlamında pek insiyatif alırken göremedik. Ortasahada köşuyor, mücadele ediyor ama bizim ondan beklediğimiz daha çok ofans anlamında takımı yönlendirmesi. Sanırım ilk yarı boyunca bunu pek göremeyeceğiz.
Tebrikler takımımıza. Lider olmak çok önemliydi.
Alicanfmfan
04.Aralık.2009, 02:23
Elano belki önemli işler yapmadı ama takımın en cok kosan oyuncularından biriydi kuskusuz verilen görev farklı demek ki...
SAİT71
04.Aralık.2009, 03:19
Galatasaray bu maçı alarak seribaşı oldu kura çekimlerinde ve Olası Cl den gelen takımlarla eşleşme ihtimalide ortadan kalktı şimdilik.. Bu arada gökhan Zan ın omuzu çıkmış..
tombul taho
04.Aralık.2009, 10:56
Galatasaray bu maçı alarak seribaşı oldu kura çekimlerinde ve Olası Cl den gelen takımlarla eşleşme ihtimalide ortadan kalktı şimdilik.. Bu arada gökhan Zan ın omuzu çıkmış..
onun omzundan zaten problem vardi. yani omuz konusunda muzmin sakat dedigimiz futbolculardan Gokhan Zan ve dun de bu tekrarladi. umarim bir an evel duzelir.
ancak dunku macta da gorduk ki bu takimin Baros haricinde hem iyi bir santrafora hem de Servet'le uyum icinde oynayabilecek iyi bir stopere ihtiyaci var. bunlar saglandigi takdirde zaten cok cok iyi olan kadro daha da iyi olacak uyum da saglanirsa ilerleyen zamanlarda daha iyi ba$arilar hatta belki kupalar kazanabilecek seviyeye gelecektir Avrupa'da...
tabii bizimkilerin gelecek oyunculara Elano'ya davrandiklari gibi davranmamalari gerekiyor. aslinda bi de anlamadigim noktalardan biri Elano'nun neden ortasahada oynuyomu$ gibi gozuktugu, pres yaptigi, bastigi... adami en son Hakan Balta(!) geri donemedigi icin sol bekte gordum yahu! hickimse ondan boyle bi goreve burunmesini beklemiyor yani en azindan taraftar olarak bunu soyluyorum. onu boyle oynatan teknik kadro buyuk ihtimalle ama adami yanli$ mevki de oynattiklarindan haberleri yok mu yahu? bu adam forvet arkasi yani Football Manager tabiriyle AMC dedigimiz pozisyonda Free Role'de oynamiyor mu? ben mi bu zamana kadar yanli$ seyrettim Elano'nun Man. City'deki maclarini? enteresanima geliyor gercekten..
ayrica boyle kotu gitmemize ragmen bi gun birine cok fena patlayip duzelecekmi$iz gibime geliyor ama. hadi hayirlisi...
Universal
04.Aralık.2009, 12:35
Bir Yunan galibiyeti kadar güzel bir duygu olamaz. Tebrikler Galatasaray. :)
PesimiSTyLa
04.Aralık.2009, 14:21
Bahsettiğin pozisyon :) http://gelgidersin.blogspot.com/2009/12/galatasaray-panathinaikos-macndan-iki.html
Topun önüne siper ediyor kendini :icon_smile: Aslan yürekli Keita.
Sirius Black
04.Aralık.2009, 16:50
Bahsettiğin pozisyon :) http://gelgidersin.blogspot.com/2009/12/galatasaray-panathinaikos-macndan-iki.html
Topun önüne siper ediyor kendini :icon_smile: Aslan yürekli Keita.
İşte gerçek Galatasaray'lı...
Melekovic
04.Aralık.2009, 16:54
Ben o CL'den gelen takımlarla eşleşme olayını anlayamadım,zaten kafa gelip gitti dün, maç çok bunaltıcıydı,iş yorgunluğundan uyukladım durdum ,2 golümüzü gördüm bir de Keita'nın uçuşunu,yetti galiba onlar tüm maç için :D :D :D Bir ara spiker yanlış anlamadıysam hem CL'den gelen takımlarla eşleşmeyecek gibi bir şey diyordu,sonrada 4 iyi CL seri başı tarafına 4 kötü cl ise 2. ler tarafına yerleşecek igib bir şey dedi ya da ben rüyamda duydum, öyle olursa neticede eşleşebiliyor çünkü :D :D :D
gerrrard
04.Aralık.2009, 17:06
Maçtaydım. Yunan taraftarlarla beraber 5 dk sını izledim beni ve 3-4 Türk'ü Yunan taraftarlara atmışlar yahu. :D İstanbul'da bir şey yapamazlar dedik ama adamlar çılgın attılar maç boyu. Biz tezahurat yaparken tip tip baktılar zaten. :D Sonra görevliler aldı falan sorun olmadı çok şükür fakat özellikle Mehmet Topal'ın penaltı pozisyonunda yapmadık taşkınlık bırakmadılar.
Onun dışında Elano'ya hiç pas verilmiyor adam kaç kere boş yere kaçtı ellerini kaldırdı hiç oralı değil bizimkiler.