Log in

View Full Version : FM 2010 Serial

demirsporlu
02.Aralık.2009, 22:17
geçen yıl olduğu gibi bu yılda fm yi steam üzerinden aldım. 39 dolar para verdim. ama bu aksam gördümki büyük bi hataymıs bu yaptıgım. sebebi ise arkadasımın internetten indirdigi korsan fm 2010. son güncelleme olan 10.1.1 patchini bu aksam yükledi ve suanda benimle birlikte multiplayer oynuyo. her seneki türkce dil yalanına kadar bir sürü para döküyoruz. simdi sırf sigamese inat orjinal fm yi silip internetten korsan bi fm indirip kuracagım. tabi onların ruhu bile duymayacak. ama belki türkiye temsilcisi olan bu site onlara benim ve tüm orjinal fm ye para verenlerin yerine bi sitemde bulunur...

yealkartal
03.Aralık.2009, 19:58
yanlışı yanlışla düzeltmek ne kadar mantıklı insanlar bi emek veriyo o oyunu çıkarmak için sonuçta böle bi oyun hiç olmayabilir de korsan almak eşittir hırsızlıktır sen orjinal alanların adına konusamazsın bu hakkı sana ben vermedim ojinal alma korsan indir oh ne ala...

Ahmet Göktaş
03.Aralık.2009, 20:13
Bunu burda istemek , 3 senedir buraya üye olan insanın nasıl aklından geçer :D

sentugo
03.Aralık.2009, 20:36
İstemiyor, adam haklı.. Helal olsun koçum..

degirmendereli
03.Aralık.2009, 20:46
geçen yıl olduğu gibi bu yılda fm yi steam üzerinden aldım. 39 dolar para verdim. ama bu aksam gördümki büyük bi hataymıs bu yaptıgım. sebebi ise arkadasımın internetten indirdigi korsan fm 2010. son güncelleme olan 10.1.1 patchini bu aksam yükledi ve suanda benimle birlikte multiplayer oynuyo. her seneki türkce dil yalanına kadar bir sürü para döküyoruz. simdi sırf sigamese inat orjinal fm yi silip internetten korsan bi fm indirip kuracagım. tabi onların ruhu bile duymayacak. ama belki türkiye temsilcisi olan bu site onlara benim ve tüm orjinal fm ye para verenlerin yerine bi sitemde bulunur...

Yazdıklarının neredeyse tümüne katılıyorum. Fakat imkanın dahilinde orjinal almaya devam etmeni öneririm. Artık korsanı, internetten sahte oyunu indirmeyi konuşmayalım bile. Siteminde yüzde yüz haklısın. Yanındayım.

yealkartal
03.Aralık.2009, 20:54
yanlışı yanlışla düzeltmek ne kadar mantıklı insanlar bi emek veriyo o oyunu çıkarmak için sonuçta böle bi oyun hiç olmayabilir de korsan almak eşittir hırsızlıktır sen orjinal alanların adına konusamazsın bu hakkı sana ben vermedim ojinal alma korsan indir oh ne ala...

size başka da bişey demem...

yealkartal
03.Aralık.2009, 20:58
senin o korsan alan arkadaşın ve onun gibiler yüzünden türkçe çıkmıyo dünyada en çok korsan bizde şimdi bu dediğimden sonra korsan almaya devam ediyosan inşallah türkçe çıkmaz daha ne diyim ya korsan alanlar yüzünden türkçe yok orjinal neden alıyoruz diyosun o arkadaşını orjinal almaya ikna etsen yada hiç almayıp bizim türkçe oynamamıza engel olmasa mesela bu neden aklına gelmiyor....

hexagoncw
03.Aralık.2009, 21:12
geçen yıl gittim orjinal dvdsini aldım ve 90 tl para verdim.
Tertemiz kutusunda duruyor.
Benimde bu yıl almama sebebim yukardaki arkadaşla aynıdır.
Hem 90 Tl verecem, hemde korsan alan adamla aynı şekilde oyun sahibi olacağım.
bi dvd kutusuna kullanım klavuzuna 80 tl fazla para verecek kadar enayi değilim.parayı sokakta kazanmıyorum.
Ama aynı ben gittim cm 2010'u orjinal aldım sitesinden,full türkçe diye, aynı ben PES2010'u orjinal aldım, niye korsanlardan farkım var online oyun oynayabiliyorum diye.Fifa2010'u orjinal aldım niye yine aynı sebepten.Nba2k10'u orjinal aldım... Korsancı değilim demek istiyorum ama böyle olunca insna keriz değil yönleniyor.
Bu yıl almadım gittim cd'ciden 10 tl verdim korsanını aldım çatır çatır oynuyorum.

Universal
03.Aralık.2009, 21:41
Korsan kullanmak sizin tercihinizidir, buna hiç kimse karışamaz.

Ama burada korsan oyun hakkında herhangibi bir yorum yapılamaz. Burası resmi araştırma sitesidir.

Orjinal oyun almadan, Türk dili istemek doğru bir mantık değildir, hiç kimse kendisine para kazandırmayan yere yatırım yapmaz. Bu kadar basit.