Log in

View Full Version : Eskişehirspor - Fenerbahçe [15.Hafta]

The.Crow
03.Aralık.2009, 23:07
http://i48.tinypic.com/2cy3ygk.jpg

anil luque
03.Aralık.2009, 23:56
Fenerbahce Twente galibiyetiyle büyük moral depoladı ama bu onların yorgun olacagı gercegını degıstırmeyecek ve ben bu maçta liderliği bizi devretmelerini istiyor ve bekliyorum ..

Bordo61Mavi
04.Aralık.2009, 06:43
Zorda olsa Fenerbahce almasi lazim artik :)

nannar
04.Aralık.2009, 08:13
Es-es puan ya da puanlar alır diye düşünüyorum... ;)

bursa_mc
04.Aralık.2009, 12:18
Eskişehirspor maçı bırakmaz diye düşünüyorum.En azından Es-Es 1 puan kopartır.Belki de gönlüm öyle istediğindendir :D

yaman76hakanFB
04.Aralık.2009, 12:31
İnşallah kazanacağız çünkü kazanmak zorundayız..Kredi tükendi..Son iki sezonda yaşananlardan sonra puan olarak geriye düşüp,arkadan gelen konumuna düşmek bizi psikolojik olarak çok yıpratır..Bu yükü ne taraftar,ne de futbolcular kaldırabilir..

KA-ZAN-MAK ZO-RUN-DA-YIZ..

scar face
04.Aralık.2009, 13:34
Hasta olmama rağmen tribünde yerimi alacam :)

atraksyonlu bir deplasman bizleri bekliyor.Maçı alacağımızı düşünüyorum...

LaigLeNoiR
04.Aralık.2009, 14:59
Zor maç olacak çekişmeli gidecek karşılaşmada iki taraftan bir tanesi 1 farkla kazanır. Berabere bitmez.

Lucas Neill
04.Aralık.2009, 17:10
Carlos maç kadrosuna alınmamış.

TuNdRaLoWeR
04.Aralık.2009, 17:54
En az 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Biliyorum Es-Es deplasmanları zor olur fakat şu an ki psikolojim böyle hissettiriyor, umarım yanılmam.Ki yanılmazsam iyi olur çünkü puan kaybının olmaması lazım şu ilk devrenin sonlarında, bu maçtan en kötü ihtimalle 1 puan çıkartamazsak bence ilk devreyi lider kapatamayız.

Ahmet Göktaş
04.Aralık.2009, 17:58
Bende es-esin puanlar alacağı görüşündeyim.

GodfatheR
04.Aralık.2009, 20:28
Kazanmak zorundayız kazanırız.

Universal
04.Aralık.2009, 21:15
Fenerbahçe kazanması için rakibinden bir birim daha fazla mücadele etmesi gerek. Ettiği taktirde fark bile atar.

tarikko
04.Aralık.2009, 22:15
Ben kazanacağımız düşünüyorum.Maç elbette çok zor olacaktır ama futbolcuların moralleri yerinde ve bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlar + Emre ve Bilica gibi iki önemli as oyuncularımızın takıma dönmeside çok önemli takım için.

İnşallah 3 puanı alıp döneriz Eskişehir'den..

MK14
04.Aralık.2009, 22:23
İşimiz zor çünkü Eskişehir en zor deplasmanlardan biri.
Ama en az 1 puan alırız, en az.
Ayriyeten Emre Eskişehir'e götürülebilirmiş.
Bence yapmasınlar çünkü sakatlığı nüksedebilir falan, riskli iş..

tarikko
04.Aralık.2009, 22:30
İşimiz zor çünkü Eskişehir en zor deplasmanlardan biri.
Ama en az 1 puan alırız, en az.
Ayriyeten Emre Eskişehir'e götürülebilirmiş.
Bence yapmasınlar çünkü sakatlığı nüksedebilir falan, riskli iş..
Götürüldü Emre Eskişehir'e..

sananes
04.Aralık.2009, 22:34
emre oynarsa kazanırız emre oynamazsa da yerine selçuk oynarsa her şey olabilir

Vixen
04.Aralık.2009, 23:04
emre oynarsa kazanırız emre oynamazsa da yerine selçuk oynarsa her şey olabilir

Selçuk oynamassa kazanırız :icon_biggrin:

Varonil
05.Aralık.2009, 00:59
Ligde ilk yarıyı lider bitirmek için kalan 3 maçımızı kazanmamız lazım.Bu durumda zor bir 3 hafta Fenerbahçe yi bekliyor.

Ligin zor deplasmanlarından biri,kazanmamız gerek.Öteki ihtimalleri düşünmüyorum.Kazanıp liderliğimizi sürdürürüz.

SAİT71
05.Aralık.2009, 02:51
ben yeneriz diyorum yeniliyoruz o nedenle yeniliriz diyorum belki yeneriz..

TR.CaPTaiN
05.Aralık.2009, 18:38
Eskişehir ligin zor deplasmanlarından ama şampiyonluk yarışı veren takımlar bu tip deplasmanlardan gereken sonuçla ayrılmalı ki avantaj sağlasın. Geçen hafta puan farkını açma fırsatını yakalamışken geri teptik. Bu hafta da en azından şimdilik Beşiktaş'la puan farkını açma fırsatı yakaladık, değerlendirmeliyiz. Kart sınırında olan oyuncularımız dikkatli olmalı. Haftaya seyircisiz maçta Ankaragücü'ne karşı fazla eksiğimiz olmamalı. 1-0 olsun bizim olsun.

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe, Fenerbahçe'nin de Emre Belözoğlu tercihinin ne kadar doğru olduğu özellikle bu sene iyice ortaya çıktı. Inter'den ayrılacağı dönemde de bizimle ismi geçmişti fakat Newcastle'ı tercih etmişti, üzülmüştüm. Kısmette Newcastle'da da oynayıp çubuklu giymek varmış. Geldiği günden beri kendisine çok güveniyordum ve özellikle geçen sene 2. devreden itibaren çok iyi oynuyor. Avrupa'da oynadığı dönemde genelde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Emre, şimdilerde devreyi kapattı denilmesine rağmen hızla düzelip Eses maçı kadrosuna giriyor. - genel sakatlık-

Rsa
05.Aralık.2009, 19:54
Fenerbahçe:Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Andre Santos, Alex, Semih

TR.CaPTaiN
05.Aralık.2009, 20:04
Daum Güiza'nın soyunma odasına giderek verdiği tepkiye onu oynatmayarak cevap vermiş. Gerçi bence Semih her zaman ilk tercih olmalı ama Daum'un gözünde normal şartlarda Güiza'nın ilk tercih olduğunu biliyoruz.

Sekopej
05.Aralık.2009, 20:33
Takımda kaybolan disiplinin tekrar sağlanması gerekiyor ve bu nedenle Güiza'nın kulübeye geçmesi doğru. Semih'in çok etkili olacağını sanmıyorum ama yine de girdiği pozisyonları Güiza gibi kaçırmayıp gol yaparsa kazanırız.

Universal
05.Aralık.2009, 20:50
Takımda kaybolan disiplinin tekrar sağlanması gerekiyor ve bu nedenle Güiza'nın kulübeye geçmesi doğru. Semih'in çok etkili olacağını sanmıyorum ama yine de girdiği pozisyonları Güiza gibi kaçırmayıp gol yaparsa kazanırız.

Semih'ten bu saatten sonra birşeyler beklemek hata olur. Çünkü oynamıya oynamıya futbolu unuttu. Birde arada bir şans buluyor, bu şansı değerlendirmek isterken stres yapıyor ve iyi bir performans gösteremiyor. Büyük bir yeteneği kaybettiğimizi düşünüyorum. Kaldı ki Eskişehir gibi bir deplasmanda iyi bir performans göstermesi çok zor. Ama eğer ben buradayım diyecekse onun en önemli maçı. Bu deplasmanda gol atmak her futbolcuya nasip olmaz.

Universal
05.Aralık.2009, 21:42
Çok sıkıcı bir ilk yarı izledik. İki takımda bu skora razı bir görünüm sergilediler. Fenerbahçe gol atabilmesi için sahada bulunan bir oyuncunun bireysel yeteneklerini sergileyip takımı pozisyona sokması gerek. Bu isimde Alex gibi gözüküyor. Kral eline sazı almadan Fenerbahçe'nin gol atması çok zor.

KanaKe
05.Aralık.2009, 21:42
cok daginik oynuyoruz bu oyunla 3 puan zor.. selcuk ile santos top kaybetmekten baska birsey yapmadilar 2. yarida selcugun yerine emre oyuna girmeli en azindan oyuna biraz hareket gelir

Universal
05.Aralık.2009, 21:46
cok daginik oynuyoruz bu oyunla 3 puan zor.. selcuk ile santos top kaybetmekten baska birsey yapmadilar 2. yarida selcugun yerine emre oyuna girmeli en azindan oyuna biraz hareket gelir

Selçuk iyidi. Selçuk'un bu takımda yapması gereken tek olay defansdır. Youla'nın topunu topuğu ile iyi kesti. Selçuk ve Baroni yan yana oynarken Fenerbahçe'nin atak bulması çok zor. Çünkü iki aynı karakterde futbolcu oynuyor. Baroni, Emre'nin yaptıklarını yapmaya çalıştı ama; bu yeteneği ile yapması mümkün değil. İkisinden birisi yedeğe alınıp yerine hücumu düşünen bir ortasaha alınmadan bu maçı kazanmamız zor. Özellike Emre ve Özer bu ikilinden birisinin yerine girmesi gerek.

Rsa
05.Aralık.2009, 22:16
Eskişehir 1-0 öne geçti

xxvolkan09xx
05.Aralık.2009, 22:31
sIkIdim artik köln maclarinin kopyasini izlemekten.

LadroN
05.Aralık.2009, 22:35
Belki kimse inanmaz ama maçtan öce adem sarı gol atcak dedim adam çoştu.Babam fener kazanır dedi haklı ben çıktım:D

BaFraLı
05.Aralık.2009, 22:36
Es-Es 2-0 önde.

GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 22:39
Eskişehirspor keşke bir tane daha atsada lider biz olsak..:icon_smile:

LadroN
05.Aralık.2009, 22:44
İnşallah yarın belediye bize çalışmaz hemde yarın pazar:DAllah nasip ederse yarın lideriz.

SAİT71
05.Aralık.2009, 22:44
Daum yeter artık aldığın paranın hakkını ver, rezil ettin takımı be..

Universal
05.Aralık.2009, 22:54
Çok uzun bir yorum yazmayacağım. Çünkü; bu takım üç maç üst üste kazanınca kendimi yalanlamak istemediğim için.

Bu gün Fenerbahçe'yi izliyorum. Sağdan soldan durmadan orta açıyorlar. Ama o ortaya kafa vuracak oyuncu Fenerbahçe'de yok? Semih'de Güiza'da önüne atılan toplarla gol atabilen oyuncular. O zaman neden kanatlardan geliyoruz?

Baroni ve Selçuk aynı karakterde iki oyuncu neden yanyana oynatılır? İkiside defans yapan oyuncular. Kazanmaya mı geldik? Yoksa bize bir puan yeter mi?

Santos, Vederson formsuz. Zaten Vederson'un form tuttuğunu görmedim. Bir iki maçda geldiğinden beri iyi oynamıştır o kadar. Bu oyuncuları oynatarak birşey beklemek doğru bir mantık mı?

Daum, neden gol yemeden oyuncu değişikliği yapmaz. Daha ilk yarıda belli oldu bu taktikle gol atamıyacağın, erken bir değişiklik yapsan incilerin mi dökülür?

Fenerbahçe'de neden hep defans oyuncuları gol atar? Lugano iki maçtır üst üste gol atıyor. Bu takıma neden topu ayağına alınca fizik gücü yüksek adam geçebilecek bir golcü alınmaz. Örnek; Anelka, Grafiti gibi. Bu tarz oyuncular ile Fenerbahçe iş yapabilir. Bunu görmek için daha kaç yıl bekleyeceğiz?

TuNdRaLoWeR
"Lugano geç oğlum forvete, Güiza sen göbeğe."

İlk yarı liderliği unutmaya başlasak iyi olacak bence, tamam zor bir deplasman da böyle de yenilinmez ki be kardeşim..

C h A o S
Yarın Kayseri puanını 31 yaparsa üst sıralar cadı kazanına dönecek.Enteresan bir lig oluyor.Es-Es'ide tebrik ediyorum.

xxvolkan09xx
05.Aralık.2009, 22:56
yaziklar olsun nediyelim, twenteyi dagit eskisehire yenil. oyuncularin hicbirine lafim yok, selcuk haric. Gerci Selcukunda bir sucu yok ya onu oynatan zihniyette süphe ararim ben. bi önceki mesajimdada bellirtigim gibi Köln maclarini izliyorum sanki son 4-5 haftadir. Bu takimin türkiyede dagitamicagi takim yok tek sorun motivasyon. tabi bunuda Zico'dan baska kimse basaramadi, basaramicak gibide gözüküyor.. (::)

SAİT71
05.Aralık.2009, 22:57
Helal olsun Lugano golünüde attı maçıda kaybettik hayırlı olsun nereye gidiyoruz bilmiyorum... Şu Daum Twente maçındada oyunda dengeleri kaybettiğimiz zaman ne müdahale etti, ne bir uyarı yaptı.. İlla bi 67-70 olacak ilk değişiklik için..

LaigLeNoiR
05.Aralık.2009, 22:58
Tebrikler Eskişehirspora. Güzel bir galibiyet aldılar. 2 puan kaybettiğimiz haftada liderin de 3 puan birden kaybetmesi çok güzel oldu. Darısı diğer takımların başına :)

RaSenGan
05.Aralık.2009, 23:02
Bilica'nın kırmızı kart görmemesine şaştım kaldım.Fenerbahçeli oyuncular sürekli kale dibine havadan ortalıyorlar.Kalecinin boyu zaten belli.O golde de İvesa ilk topu tuttu diğeri de önce Lugano'ya sonra kendisine çarpıp girdi.Volkan o ikinci golü nasıl yedi anlamış değilim ilk gol neyse de.Es-Es taraftarları müthişti yine.Tebrik ediyorum Eskişehirspor'u hakettiler ve kazandılar.

TR.CaPTaiN
05.Aralık.2009, 23:05
İlk yarısı baya sıkıcı beraberlik havasında geçen bir maçtı. Esasında maçın hakkı da beraberlikti ama hakemin verdiği saçma sapan bir korner, Fenerbahçe defansının uyuması ve Adem'in güzel vuruşuyla geriye düştük. Hem geriye düşmenin verdiği saldırma psikolojisi hem de oyuncu değişiklikleriyle baskılı oynamaya başladık fakat yediğimiz şanssız golle 2 farklı geri düştük ve o dakikadan sonra maçı çevirmek de ancak mucize olurdu. Lugano'nun golünün ise sadece +1 averaj anlamı olmuş oldu.

Fenerbahçe'de Bilica ve Lugano iyidiler. Zaman zaman da Gökhan gözebattı.

Tebrikler Eskişehirspor.

barahir
05.Aralık.2009, 23:11
Maçın yorumu: Tebrikler Es-Es

TuNdRaLoWeR
05.Aralık.2009, 23:17
yaziklar olsun nediyelim, twenteyi dagit eskisehire yenil.
Bu şekilde düşünmemen gerekiyor bence, o zaman Beşiktaş'ta "deplasmanda" dünyanın en iyi 2-3 klübünden biri olan Manchester United'ı yendi ama Diyarbakırspor ile evinde berabere kaldı.Bu şekil mantık bana göre yanlıştır.

xxvolkan09xx
05.Aralık.2009, 23:29
Bu şekilde düşünmemen gerekiyor bence, o zaman Beşiktaş'ta "deplasmanda" dünyanın en iyi 2-3 klübünden biri olan Manchester United'ı yendi ama Diyarbakırspor ile evinde berabere kaldı.Bu şekil mantık bana göre yanlıştır.

Demek istedigim Skor degildi aslinda, Mücadeleden bahsetmistim. Dün Besiktas okadarda kötü oynamadi Diyarbakirspor karsisinda, sadece Nobre ile baslamasi hata oldu bence yoksa golüde bulabilirlerdi ama biz bugün Twente ile oynadigimiz mactaki mücadeleyi göremedik.

GodfatheR
05.Aralık.2009, 23:31
Uyuma Aziz Yıldırım uyuma bu takımda revizyon şart.

yunusgs
05.Aralık.2009, 23:36
Aziz Yıldırım da kötü gidince hakemlere yüklenmeye başladı :D

KanaKe
05.Aralık.2009, 23:38
Macin basindan belliydi zaten kazanamayacagimiz oyuncularda bir yorgunluk havasi vardi daginik futbol oynadilar beni en cok sinirlendiren Alex oldu sahada bos bos dolasmaktan baska hicbirsey yapmadi sürekli kendisini yere atti zaten Alex'in Türkiye'ye geldiginden beri mac sectigini bilmeyen yoktur.. bence Alex'in miladi doldu yerine daha genc isimlere yönelmeliler devre arasinda.

Vixen
05.Aralık.2009, 23:39
bu daum'u anlamak mümkün değil.Neden gol yedikten sonra?? takım kötü gidiyor oyuncu değiştir ya gol yemeden oyuncu değiştirmek yasakmı!!

GodfatheR
05.Aralık.2009, 23:41

Evet takım çok kötü oynuyor. Amaaa öyle bariz hatalar yapılıyor ki artık yeter ! Bu kadar göz göre göre de puan çalınmaz tek suçlu hakemler değil ama onların da katkısı yatsınamaz yani.

SAİT71
05.Aralık.2009, 23:45

Yunus biz kötü oynuyoruz ama son maçlarda ofsayttan 2 gol yedik, dahada hataların olması oldukçada garip bir durum :icon_smile:

BeeTLeJuiCe
05.Aralık.2009, 23:46

Açıklama yaptı mı bilmiyorum ama açıklamasında hatalı olduğu, içi boş olduğunu düşünüyorsan söyle bizde bilelim.

Yediğimiz golden önce Youla'nın, Bilica'ya pozisyonuna faul verebilirdi hakem. Onun dışında hem Fener, Hemde Es-es alehine hatalı fauller verdi, faulleri görmedi. Yine ştandartı tutturamayan bir hakem vardı.

Volkan'ın 2 golde de yapabileceği birşey yoktu. İlk golde Adem'i orada bom boş bırakanların hatası vardı, ikinci golde de ortasaha ofansı düşündüğü için geriye yardım azdı bu yüzden pozisyon almada sıkıntı oldu gibi.

Bakalım daha ne kadar devam edecek bu görüntü. GS maçından beri galip gelemiyoruz ligde. Güizayla, Deividle, Carlosla, Uğurla olacak iş değil bu. Devre arası forvet ve sol açık şart!

Ayrıca 3 maçtır sağ kanadımızda bir sıkıntı var. Gökhan çok yanlız kalıyor. Mehmet yeterince yardımlaşmıyor. Bakın 3 maçtır gollerin %90'ı sağ kanadımızdan geldi.

Neyse sadete gelelim Tebrikler Es-es. Umarm hatalarımızdan bizde artık ders çıkarırız.

yunusgs
05.Aralık.2009, 23:46
Yunus bi kötü oynuyoruz ama son maçlarda ofsayttan 2 gol yedik, dahada hataların olması oldukçada garip bir durum :icon_smile:

Ofsayttan 2 gol yiyene kadar durum nasıldı önce bunu sorgulamak lazım.Tamam kabul 2 golde de ofsayt vardı ama skorlar zaten 3-1 ya da 3-0 olmuştu zaten.

BeeTLeJuiCe
05.Aralık.2009, 23:49
Ofsayttan 2 gol yiyene kadar durum nasıldı önce bunu sorgulamak lazım.Tamam kabul 2 golde de ofsayt vardı ama skorlar zaten 3-1 ya da 3-0 olmuştu zaten.

Birde Her Fener konusunda rakibi savunuyorsun. Maşallah bir lehimize kelime yazdığını görmedim.

Bunları görmek aslında beni sevindiriyor. ;)

SAİT71
05.Aralık.2009, 23:49

Ama sonuçta hata.. Skor önemli değil. iş averaja kalırsa ne olacak:icon_smile:

yunusgs
05.Aralık.2009, 23:51
Birde Her Fener konusunda rakibi savunuyorsun. Maşallah bir lehimize kelime yazdığını görmedim.

Bunları görmek aslında beni sevindiriyor. ;)

2 gol de ofsayt dedim değil mi?Skora direkt etki etmedi dedim sadece.Ayrıca rakibi değil,Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin yanlış olduğunu belirttim.

Suicider
05.Aralık.2009, 23:52
tek tek her maçtaki hataları saymayalım bence her maçta hata oluyor son birkaç maçtır fener maçlarında bir iki hata fazladan olmuştur buna kimse hayır demez ama bu kadar yaygara yapmaya gerek yok eskişehirin galibiyetine gölge düşürmeyelim çünkü 1 sayfa sonra bu konuda maç değil aziz yıldırımın söyledikleri konuşulacak buda tam istenilen şey..

HooijDonk07
05.Aralık.2009, 23:59
Ali Koç Başkan olmadığı sürece bu iş zor..

LaigLeNoiR
06.Aralık.2009, 00:02
ZEHİR ZEMBEREK!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım baltaları çıkardı !.. Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Yıldırım zehir zemberek açıklamalar yaptı !.. Hakem kararlarına tepki gösteren, federasyonu ve kurullarını topa tutan Yıldırım, Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktığını da açıkladı. Yıldırım'ın zehir zemberek sözlerini videoda izleyebilirsiniz...

BİRLİK BAŞKANLIĞINDAN NİYE İSTİFA ETTİ?
Aziz Yıldırım uzun süre Kulüpler Birliği'ni tanımamış ve Fenerbahçe toplantılara katılmamıştı. Ancak 2008 Mart ayında Aziz Yıldırım oy birliğiyle Kulüpler Birliği Başkanı seçilmişti. Aziz Yıldırım bu göreve geldiğinden beri hakemler konusunda açıklama yapmaktan kaçınmış ve diğer kulüplerin de aynı şekilde davranmasını istemişti.

Yıldırım, bundan sonra hakemler konusunda susmayacağı için ilk hamle olarak Kulüpler Birliği başkanlığını bıraktı. Yıldırım "Artık Kulüpler Birliği yok, Fenerbahçe var" diyerek bundan sonraki politikasını ortaya koydu.

SAİT71
06.Aralık.2009, 00:04
Evet şimdi şampiyon oluruz :D

Universal
06.Aralık.2009, 00:08
İsyan bayrağını açtık. Geliyoruz. Hedef 19'da 19...

Suicider
06.Aralık.2009, 00:09
Evet şimdi şampiyon oluruz :D

:D :D :D Keşke büyük takımlarımızın başkanları birkaç maç üst üste yenildikleri zaman yenilgiye kılıf aramasalarda önce kendi takımı çatır çatır top oynuyomu ona baksalar ama olmuyor her takım için geçerli maalesef..

GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:11
İsyan bayrağını açtık. Geliyoruz. Hedef 19'da 19...

Sen bu ruhsuz topçularla, umursamaz yönetimle, oyunu okuma kıtlığı olan Daum ile bunun olabileceğine onu geçtim bu tahminin yanından geçebilceğimize inanıyormusun ?

LaigLeNoiR
06.Aralık.2009, 00:11
Zor maç olacak çekişmeli gidecek karşılaşmada iki taraftan bir tanesi 1 farkla kazanır. Berabere bitmez.

Doğru tahminde bulunmuşum :)

MaTRaKaN
06.Aralık.2009, 00:13
Böyle olacağı önceden belliydi.Tebrikler Es-Es

BeeTLeJuiCe
06.Aralık.2009, 00:18
2 gol de ofsayt dedim değil mi?Skora direkt etki etmedi dedim sadece.Ayrıca rakibi değil,Aziz Yıldırım'ın söylediklerinin yanlış olduğunu belirttim.

Allah razı olsun. Gözün gördüğünüde gözden saklamıyorsun...

TuNdRaLoWeR
06.Aralık.2009, 00:18
Neyse her takım kötü dönemlerden geçer, önemi olan her daim desteklemektir, önümüze bakacağız ama daha önce de belirttiğim gibi eğer Galatasaray İBB'yi yenerse ilk yarıyı lider bitirme şansımız bayağı zor olacak.

GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:19
Neyse her takım kötü dönemlerden geçer, önemi olan her daim desteklemektir, önümüze bakacağız ama daha önce de belirttiğim gibi eğer Galatasaray İBB'yi yenerse ilk yarıyı lider bitirme şansımız bayağı zor olacak.

Öenmli olan ilk yarıyı lider bitirmek değil ki yahu. Sezonu en tepede bitirmek ama bu takımla sezon biraz zor biter.

nannar
06.Aralık.2009, 00:20
tebrikler es-es ;) beni yanıltmadılar...

TuNdRaLoWeR
06.Aralık.2009, 00:21
Öenmli olan ilk yarıyı lider bitirmek değil ki yahu. Sezonu en tepede bitirmek ama bu takımla sezon biraz zor biter.
Evet onu biliyorum:)

Yalnız ilk yarıyı lider bitirmenin vereceği moralle rahat bir liderlikten farkı kapanmış bir ikincilikle bitirmeni vereceği moral arasında farklar olacaktır herâlde, ki zaten dedim önemli olan her daim desteklemektir.

Ki kaybedilen 1 puan bile bizi şampiyonluktan edebilecek nitelikte...

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 00:31
Helal olsun Es-es'e , hak ettiler ve aldılar tebrikler.

Vieri
06.Aralık.2009, 00:35
Eskişehir taraftarına ayrı bir parantez açmak lazım gerçekten keyifli hale getiriyorlar ortamı.

Fenerbahçe'nin kaybedeceğini biliyordum yanılmadım. Eskişehir skoru korumasını bildi ve akıllı bir futbol oynadı, kendi evinde 3 puanı cebine koydu.

Hakemin kararları tartışılır maça tam hakim olmadığı görüşündeyim, ha maçın gidişatını etkilermiydi pek zannetmiyorum . Eskişehir üstündü ve kazandı. Fenerbahçe'nin sağ kanatı yol geçen hanı gibiydi.

Ahmet Göktaş
06.Aralık.2009, 00:36
Fenerbahçe deplasmanda kazanamıyor.Deplasmanda kazanamassan şampiyon olamazsın. Açıkçası acaba yine geçen seneki gibi olur mu diyorum Gs ve FB'nin hali :D Ama olmasın istiyorum şampiyonluk bal olarak yorumlanıyor sonra :D

Birde istifa etmesi birşey değiştirmez , kulüller birliğini bıraktı diye ruhsuz oyuncular canlanacak mı ?

Ayrıca bence ligin 2. yarısına lider giren , yani ilk yarıyı lider kapatan takımın işi zor , çünkü geriden gelmek çok daha iyidir ligin 2.yarısında. Ama tabi önemli bi avantajdır yinede lider bitirimek ilk devreyi.

Tebrikler se-es.

SAİT71
06.Aralık.2009, 00:38
Twente maçındada sağ kanat aksadı. Bir sorun var sağ kanatta. mehmet topuz gökhana pek yardımcı olmuyor. GÖkhan ileri çıkınca geriye dönmekte sorun yaşıyor. Dönse bile yoruluyor. Çok hırpalanıyor çocuk.. Şu sağ kanat bir tutmadı arkadaş..

Melekovic
06.Aralık.2009, 00:39
Daum'un çalışmadığı yerden sordular o yüzden yenildi Fenerbahçe,Daum Ivesa ya santrafor olursa diye çalışmıştı :p :p :p

Şaka bir yana Fenerbahçe'ye kısa vade kurtarıcısı Daum gibi teknik direktörler yakışmıyor, daha heyecanlı büyük düşünen biri gelmeli bence, bir de fazla para alıp düzeni bozanlar temizlenmeli.

GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:41
2.yarıki fikstürümüz çok iyi. Anadolu'daki zor deplasmanları büyük oranda bitiricez(Bursa,Eskişehir,Trabzon,Kayseri,Gaziante p,Diyarbakır) ama sorun şu ki bu takım hiç mi hiç ümit vermiyor.

Börk
06.Aralık.2009, 01:02
Hani o 8'de 8 yapan Fenerbahçe.Mücadele etmeyen,sahada ruh gibi dolaşan oyuncular var.Sorun herkese Fenerbahçe üst düzey bir takım mı?Herkes "evet" der.Sen her ne kadar üst düzey futbolcuları getir mücadele etmezsen kazanamazsın.Beşiktaş'a bakalım.Arı gibi koşan,inanılmaz bir mücadele gösteren Beşiktaş 12 puan geriden gelerek.Şu an olabileceği en iyi konumda...Artık küçük,büyük takımlarda yok.Mücadele eden kazanıyor.Daum oyuna müdahalelerde çok etkisiz.Eskişehir 2-0 öndeyken toplara şişirmese belki 3 belki 4 bile olabilirdi

Bilica,Lugano,Gökhan Gönül...Bilica inanılmaz mücadele etti.Fenerbahçe'nin belkide en çok mücadele eden adamıydı.Veysel'le çok çekiştiler.Veysel'le Bilica atılmalıydı

Lugano...Müdahaleleri her zaman ki gibi yerindeydi.Ama sorsanız Bilica,Lugano kaç kere oyuna olumlu top sokuyor?!Lugano'nun rakibini şiddetli bir şekilde ittiğini görenler olmuştur.Lugano atılmalıydı

Gökhan Gönül...Topla çıkışları gerçekten güzeldi.2 kişi arasına dalıp top kaptırınca Fenerbahçe'nin sağ tarafı çok boş kaldı.Son dakikalarda feci bir şekilde itiraz etti hakeme.Sarı kart görmeliydi.

Sonra çıksın Aziz Yıldırım fedarasyon fedarasyon.Söyleyin bakalım kaç tane net pozisyonu var Fenerbahçe'nin.Sadece 1 tane.Dos Santos'un şutu.Fedarasyon napsın.Sen net pozisyonlara gir oyununu oyna eğer aleyhine bir şey yapılıyorsa sonra fedarasyona laf et.Lafı da fazla uzattım:DTebrikler Es-Es

Addolorato
06.Aralık.2009, 08:45
Sen bu ruhsuz topçularla, umursamaz yönetimle, oyunu okuma kıtlığı olan Daum ile bunun olabileceğine onu geçtim bu tahminin yanından geçebilceğimize inanıyormusun ?

Yönetimin umursamaz oldugunu düşünmüyorum nitekim Aziz Yıldırım Klüpler Birliginden istifa ederek tepkisini koymuştur..

sananes
06.Aralık.2009, 09:15
sezon başında bu kadroyla olmaz dediğimde bana kızmıştınız şampiyon olsakta bu takımla olmaz arkadaşlar bu kadro temposuz oynuyo. santos en fazla bek oynar yavaslatıyo oyunu, wederson bildiğin 2. lig oyuncusu bi adamın hiç mi ekstra özelliği olmaz.her hafta sinir küpü oluyorum maç bitiminde zevksiz hırssız bi futbol.mehmet topuza verilen şansın yarısı özere verilse farklı olabilir belki takım yada santosun yerine özer denense.şu selcuk baroni ikilisi yerine genc abdulkadir denense sırıtmaz çocuk ya en basiti ligin en güclü takımı dediğimiz takım rakip kim olursa olsun rakip kornerlerde 11 kişi kapanıyo kendi ceza sahasına ya bi kişi bari bırak ilerde ayıp yahu daumun yaptıgını her türk hoca yapar fazlasını da yapar bi insan futbolu bilmez mi daum bilmiyo.eskiden derdik ki daum için kötude oynasa 90 dakika maçı cevirmeye calısıyo takımları bu seneki takımından hiç böyle bişey göremedik daha maalesef.olmuyosa başkanda yönetimde hatta ali koç dahil bıraksınlar ziconun son senesinden beri revizyon deniyo oynamayanlar gönderilip oynatılmayan oyuncular geliyo.aziz başkan bu kulübün gördugu en büyük başkandır bence ama onu gelmeden önce fenerbahce taraftarlarının bir cogu tanımıyodu demek ki tanınmayan yüzlerce başkan adayı çıkarabilir bu camia.

SAİT71
06.Aralık.2009, 22:32
Temizinden 2 penaltımız gitmiş kayseri maçında carlosunki penaltı oluyor dokunma ile bunlar adamı yere çalıyor ama devam.. Valla bravo böyle devam edin hakem arkadaşlar..

tarikko
06.Aralık.2009, 23:09
Yazık..Takım son 3 haftada dağıldı yahu.Nerede o 8'de 8 yapan takım..Futbolcularda hırs,mücadele hiç birşey yoktu dün maalesef.Daum da Emre'yi sonradan oyuna alıyor.Yahu madem alacaksın 11'de başlatsana.Gördük Daum'un çok güvendiği Selçuk'u.Takımı resmen çökertti Santos'la birlikte.Özer gibi önemli bir silahın var nasıl oynatmazsın.Sonradan da almadı oyuna zaten Daum.Heralde bu gidişle Özer'i bitirecek,öyle gözüküyor.

Eskişehir'i tebrik ediyorum.Önemli bir galibiyet aldılar..

Artık bizim takımda bir şeylerin değişmesi lazım.Bu böyle gitmez.Bu kafayla gidersek son 2 maçtan puan alamayız.Yönetimin işe el atması lazım...

MK14
07.Aralık.2009, 00:36
Brezilyalılarla bu iş yürümez. Lugano hariç bütün yabancılar gitsin.. Alex'te dahil.

MeMo
07.Aralık.2009, 12:21
Saygılar Aziz Babacım:D
Bu skor sana armagan.. Sezon başında çok buyuk laf ettin çok büyük trasnferler yaptın. Şimdi meyvelerini topluyorsun.

Avrupa maçlarından sonra da görmek isteriz bu tür yorumları.Çok büyük konuşuyordun gene Avrupa maçları hakkında.

Takım kötü oynuyor ve büyük sorunlar var ama halledilebilir sorunlar bunlar ama hakemler hakkımızı yiyemez 3 haftadır bariz hatalar yapıyorlar artık iş çığrından çıktı.Galatasaray derbisinden sonra hem hakemler hem federasyon inanılmaz işler yaptılar,uyandılar demek ki..

Artık Aziz Yıldırım da uyandı herkes aklını başına alıcak.

scar face
07.Aralık.2009, 21:21
Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!

MeMo
07.Aralık.2009, 21:25
Kendisine Fenerbahçeliyim diyen ne çok -içimizdeki İrlandalılar varmış- iyi günde kötü günde hep destek,tam destek...

Maçı tribünde izledim hasta olmama rağmen son dakikaya kadar susmadım olsun Fenerbahçe sevgimize kimse engel olamaz!

Sorma abi...

Sonradan gelip bir de ders vermeye kalkışanlar var bir de...

scar face
07.Aralık.2009, 21:33
Lugano dısında her yabancı gitsin mi?Sen maçları izliyor musun yahu?

Cristian,Bilica bu yabancılar nasıl savasıyor Alex sakat olmasına rağmen kaptanı olduğu takımı nasıl tasımaya calıstığını görebiliyormusun ?

Bizim taraftarımız skora endeksli olduğundan 2 kötü sonucta hemen o gitsin bu gelsin diyor.Devam devam böyle sonra cıkarsınız galibiyetten sonra en büyük Fener dersiniz.

MK14
07.Aralık.2009, 22:26
Lugano dısında her yabancı gitsin mi?Sen maçları izliyor musun yahu?

Cristian,Bilica bu yabancılar nasıl savasıyor Alex sakat olmasına rağmen kaptanı olduğu takımı nasıl tasımaya calıstığını görebiliyormusun ?

Bizim taraftarımız skora endeksli olduğundan 2 kötü sonucta hemen o gitsin bu gelsin diyor.Devam devam böyle sonra cıkarsınız galibiyetten sonra en büyük Fener dersiniz.

Bilica ile Cristian'ı unutmuşum.

Ama kararlıyım dediklerimde.
Alex'te dahil - Lugano, Cristian ve Bilica hariç - bütün yabancılar gitsin.
Ne Güiza, ne Santos.. Hiçbiri bize fayda sağlamaz..

2 Senedir diken üstünde maç seyrediyoruz sanki.

Alex ne kadar iyi olursa olsun artık miladını doldurmuştur bence. Alex'e kıytırık bi adam yapışıyor, Alex bitik.
Güiza zaten hiç alınmamalıydı. Kezman'dan da beter.
Santos iyi dedik o kadar. Adam milli takıma çağrılmıyor daha.. Güç yok hal yok..
Deivid'i de anca antrenmanlarda görüyoruz.
Carlos zaten gidiyor.

Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz hala. Ama bu oyuncularla UEFA - ki istiyorsak - zor.. Çok zor.

Şampiyon oluruz ite-kaka bir şekilde...

sananes
08.Aralık.2009, 00:50

eleştiri yapmak takımdaki kötü gidişten rahatsız olmak irlandalılıksa ben irlandalılıyım! sezonun en basında da söyluyodum simdide takım çok temposuz hele bide emre olmazsa hiç zevk vermiyo.sadece bilicada yanılmısım cidden nokta transfer olmuş bizim için.bunları söylemekte kötu günde sırt çevirmek değil daha iyisi olsun istemektir

SAİT71
08.Aralık.2009, 01:23
Bilica ile Cristian'ı unutmuşum.

Ama kararlıyım dediklerimde.
Alex'te dahil - Lugano, Cristian ve Bilica hariç - bütün yabancılar gitsin.
Ne Güiza, ne Santos.. Hiçbiri bize fayda sağlamaz..

2 Senedir diken üstünde maç seyrediyoruz sanki.

Alex ne kadar iyi olursa olsun artık miladını doldurmuştur bence. Alex'e kıytırık bi adam yapışıyor, Alex bitik.
Santos iyi dedik o kadar. Adam milli takıma çağrılmıyor daha.. Güç yok hal yok..
Deivid'i de anca antrenmanlarda görüyoruz.
Carlos zaten gidiyor.

Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyiz hala. Ama bu oyuncularla UEFA - ki istiyorsak - zor.. Çok zor.

Şampiyon oluruz ite-kaka bir şekilde...

Bravo kardeşim 2 dakikada doğradın takımı yahu 2. sıradayız herşeye rağmen. Ne bu karamsarlık. Bu takımda disiplin sorunu var. Bazı elemanlar uçkurunu, içki şişesini, bıçağını ölçülü tutamıyorlar. Nerde akşam orda sabah.. Bunları halletmedikçe takım rayına oturmaz. Az önce R.Muhtar açıkladı Aziz başkanımız hepsini adam edecek.

Gitmesi gerekenler bana göre;

Deivid; Uzun zamandır ne bir olumlu katkısını ne oyununu gördük..
Vederson: Belki iyi bir yedek olabilir ama bizim takımın sol beki olacak adam değil..

Önder: Önder Turacıyı yeterli bulmuyorum.. Aynı şekilde Bekir de biraz denenip olmazsa yollanması gereken isimler.

Güiza kaliteli ama bir yere kadar kaliteli. Bunu gösteremezse kalitesinin anlamı yok. Zaten mızmız iyi bir teklifte satılmalı.

Carlos zaten gidiyor..

xxvolkan09xx
08.Aralık.2009, 04:52

vallah alex bitik degil bitmezde kolay kolay arkadasim. Alex degil 35, 40yasina girse yine oynatirdim onu. adamin adi + zekasi yeter bile.

Güiza konusuna gelincede, Güiza'ya aciyorum gercekten, adam bagiriyor tek forvet oynayamiyorum diye ama dikkate alan yok. Aragonesde öyle Daumda öyle. Bu Güiza birgün patliyacak ama Fenerbahcede degilde baska bir takimda, asil merak ettigim acaba hangi teknik direktör Güizayi adam gibi oynatabilicek :)
Ha birde Güizanin cok kacirma sebebide sadece baski. adam topu kaleye dogru cekerken anlasiliyor resmen "simdi atamazsam yine tepki gelecek" diye ve %100 Gol olabilcek bisey deneyip (güizanin aklinca) ve oda girmeyice adam tamamen cöküyor.

Santosada cok acimasiz davraniyoruz yine. Adam 2-3 Ay icinde kac mac yapti araliksiz.tabi öncesinde birde brezilya ligindede oynadigini sayalim üstüne. Biraz sabir ;)
Milli takima alinmamasinin bir sebebi Daum. Dunga bir aciklama yapmisti "Daum Santosu bozuyor" diye, adam hakli santos sol acik yerine sol bek oynatilmasi lazim ama Daum israrla orda oynatiyor. yahu hatta MC de bile oynatti :D

Bir eklemede Cristian icin yapiyim, bu adamda aynen Santos gibi Brezilya Liginde oynayipta buraya geldi hic dinlenemeden. Bence Cristianda sezon sonu rahatca dinlenip seneye vazgecilmezlerimizden biri olacak. belkide sezon arasi bile yeter..

scar face
08.Aralık.2009, 17:09
@sananes

İçimizdeki İrlandalılar deyimi mensubu olduğu kulüp,ülkenin basarısızlıkları üzerinden sevinmekten dolayı kullanılır.Demek ki anlamını bilmiyormussun ondan tepki gösterdin...

Yoksa tabi ki eleştireceğiz ...

sananes
08.Aralık.2009, 18:24
bu başlık altında ki hiç bi fenerbahceli kaybettiğimiz için sevinmez zaten scar face

MeMo
08.Aralık.2009, 18:55
bu başlık altında ki hiç bi fenerbahceli kaybettiğimiz için sevinmez zaten scar face

Tabi ki...

Ama Daum ve Aziz Yıldırım kaybettiği için teselli bulanlar var.