Log in

View Full Version : Galatasaray - Büyükşehir Bld.Spor [15.Hafta]

The.Crow
03.Aralık.2009, 23:15
http://i46.tinypic.com/2zylpjm.jpg

ThersoN
04.Aralık.2009, 14:09
Rahat alırız gideriz

EL-Hadji
04.Aralık.2009, 14:31
Zor maç oluır. İbo Akın sakatlığı sebebiyle oynayamıyacak bildiğim kadarıyla... Galatasaray yorgun olacaktır. Ya da bahane edecektir diyelim. Zor maç İBB kolay teslim olmaz. Berabere bitebilir.

LaigLeNoiR
04.Aralık.2009, 14:58
İBB her zaman G.Saray için kolay olmuştur. G.Saray kazanıp ligde biraz nefes alacaktır.

Ahmet Göktaş
04.Aralık.2009, 14:58
Galatasaray her İBB maçında oldugu gibi rahatça alır.

tarikko
04.Aralık.2009, 22:17
GS her zaman olduğu gibi yine kazanır İBB önünde..

Alicanfmfan
05.Aralık.2009, 00:27
Liderlik için büyük fırsat , bu hafta lider olacagız inanıyorum.

Nocna Mora
06.Aralık.2009, 22:46
Zorla attırdılar golü, tebrikler hakem

Vieri
06.Aralık.2009, 22:48
hayatımda izlediğim en garip maçlardan birisiydi : )

Oghuse
06.Aralık.2009, 22:49
Hakem 2 takım adına da skandal kararlar verdi.. İlginç bi maçtı.

Ahmet Göktaş
06.Aralık.2009, 22:51
Her yerinden öpüyorum Hasan Ali :D

Kayseri lider oldu :S

nerazzuri
06.Aralık.2009, 22:55
Son saniye golü ile aldılar bir puanı. Tebrikler İbb.

MaTRaKaN
06.Aralık.2009, 22:56
Tamamen bir rezillik.Bu maçta kesinlik hakeme suç bulmayın.Ne olursa olsun Galatasaray gibi bir takım böyle rezil durumlara düşmemeli.Kaç haftadır birisi bana Galata'nın durumunu sorduğunda kafamı öne eğip konuyu değiştirmek bıktım artık.

Yazıklar olsun...Biz nasıl bu hale geldik anlamakta zorluk çekiyorum.

SAİT71
06.Aralık.2009, 22:57
İBB tebrik ederim 1 puanı çıkardılar bu maçtan...

Her hafta aynı senaryo Fener ile göbeği bitişik midir nedir bi yenipte lider olamadı Gs..

garydelgadov
06.Aralık.2009, 22:58
Kardeşim bu fb gs ne kadar düşünceLi takımLar ya,biz puan kaybetsek hemen kaybediyoLar.:D
Benim korkum bu mağLubiyetLerLe Rikartın kredisinin azaLması.SabrediLmesi gerekiyor çünkü...

ShevAnil
06.Aralık.2009, 23:05
Tebrikler Hüseyin B.Belediyesi

Bekq
06.Aralık.2009, 23:06
Kardeşim bu fb gs ne kadar düşünceLi takımLar ya,biz puan kaybetsek hemen kaybediyoLar.:D
Benim korkum bu mağLubiyetLerLe Rikartın kredisinin azaLması.SabrediLmesi gerekiyor çünkü...
Riijkaard 3 kulvarda 3 kupa kazansada takımda kalacağını düşünmüyorum. Zaten sözleşmeside 1 yıllık. Aklı Milan'da :D

Universal
06.Aralık.2009, 23:11
Şaşırdım kaldım. Büyük takımlar puan kaybederek yarışmaya devam ediyor.

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 23:12
Futbolun adaleti yok kaçan pozisyonlar direkten dönenler rakibin ilk sutu gol olamaz inanamıyorum 90+4'de , tabi bunlara işgüzar ve haysiyetten yoksun bir hakem ekleniyor ...

Evinde Rahat Uyu Hüseyin Göçek ;)

tarikko
06.Aralık.2009, 23:13
Tebrikler İBB..Bir puan çıkarmayı başardılar son saniyelerde..

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 23:17
Olmadık yerlerde faul verdi anlamsız kartlar cıkardı , kısacası görevini yaptı !

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 23:19
Sarp dogru söylemiş neden böyle birileri çıkıp birşeyler söyleyince bizim canımız yanıyor...

DenizlispoR
06.Aralık.2009, 23:21
Bu ne yahu.90+lara uzatılması normaldir.Anıl sende evvelden sakin.Herkesin yorum yapmaya hakkı var.Bu arada nedense hakemler gol yenince berbat oluyor :confused:.

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 23:22
Biz paranoya yapıyoruz ondandır...

Alicanfmfan
06.Aralık.2009, 23:25
Senin yorumun degilse başkasının yorumunu buraya eklemenin anlamı ne ?

ShevAnil
06.Aralık.2009, 23:25
Ben zaten gerginim. Birde senin attığın bu mesaj beni acayip gerdi. Bu saçmalığı buraya yazarak ortamı geriyorsun birde üste çıkıyorsun. Verdiğim tepkininde arkasındayım sert bi dille belirttim ama haklıyım !

DenizlispoR
06.Aralık.2009, 23:27
Bir maç içinde bu kadar agresif olunmaz,öteki türlü ben her hafta birini dövmem gerekiyor :n:.

Vieri
hakem koptu gitti orası ayrı gerilim yarattı ve önemli kararlara imza attı... Galatasaray bunun altına sığınmamalı, önemli olan Galatasaray'ın oyundan düşmesi neden, son dakikalarda ayağında top tutamayıp 2.lig takımı gibi oyundan düşmesi, rakibi karşılamasına ne demeli? Üstelik liderlik şansın var, bu maçın hakkı bu mu olmalıydı? Son 15 dk oyundan resmen düştü takım ve teknik direktörün oyuncu değişikliklerine yaptığı hata çok bariz.

Suicider
GS son 15 dk ya kadar üstün taraftı 3-4 gol atabilecekken yine berabere kaldık yazık çok yazık

xxvolkan09xx
Dün Aziz Yildirim "Bu Hakemlerle olmaz. Sirf bizim degil baska takimlarinda canini yakiyor" derken herkes gülüyordu. neyse bende klasik herkesin dedigini diyip hakemin bir sucu yoktu diyip geciyorum...

ibbde gsde hic güzel oynamadi, gsnin net firsatlari vardi degerlendiremedi. ligimiz gittikce bundesligaya benzemeye basliyor (Hakemler yüzünden) aslinda güzel birseymis gibi gözüksede cogu takimin hakkini yiyorlar (sadece 3büyüklerin degil;) )

SAİT71
06.Aralık.2009, 23:33
Dünde söyledim, hakemler en iyi performansı vermek zorundalar. Galatasaray, Fenerbahçe nin formda olması olmaması hakemleri ilgilendirmez. Yapılan hatalar bu bahanelerin arkasına atılamaz.

üstelik bu maçta kaybedilen puanın faturasıda Aziz Yıldırıma çıkarılamaz.. Dünde biz kaybettik canı yanan nasılda konuşuyor işte.. Dün Aziz Yıldırım konuştuğunda gereksiz bulmuştum konuşmasını ama 2 pozisyon izledim hak verdim adama..

Takımın form durumu ise ayrıca sorgulanması gereken kısım. Ve bence iki takımada ciddi anlamda sorgu lazım. (FB-GS)

tarikko
06.Aralık.2009, 23:34
Sarp dogru söylemiş neden böyle birileri çıkıp birşeyler söyleyince bizim canımız yanıyor...
Ağzı olan konuşuyor...

Uchiha Itachi
06.Aralık.2009, 23:39
Maçın skoru gerçekten canımı ''Yaksada'' Elano'nun gittikçe takıma alışması tek tesellim oldu.Forvetsiz bir takım ne kadar oynarsa Galatasarayda o kadar oynadı.Hakem hatalıydı, Fakat yenilgiyi pozisyonları harcayıp gol attıktan sonra geriye yaslananlara sormak lazım.

Ahmet Göktaş
06.Aralık.2009, 23:41
Ben zaten gerginim. Birde senin attığın bu mesaj beni acayip gerdi. Bu saçmalığı buraya yazarak ortamı geriyorsun birde üste çıkıyorsun. Verdiğim tepkininde arkasındayım sert bi dille belirttim ama haklıyım !

Gerginsin diye gelip bana burda hakaret edemezsin yiğidim. Senin gergin olman beni alakadar etmez. Karşında senden ufak çocuk yok.

Bu yorum normal bir yorum , eminim normal bir zamanda yazsam bunu birşey olmayacak.

Peki ben hakem hatalıydı desem nolcaktı , seninle aynı fikirdeyim diye birşey olamyacaktı. Sorunun kaynagı burası işte. Aman siz puan kaybetmeyin yaa vallahi ağzını açanın kulakları çınlıyor ... Yapın yorumunuzu küfredin bana , bende yorumlarımın arkasındayım .

ShevAnil
06.Aralık.2009, 23:41
Lütfen bukadar negatif olmayın.. Kimse geriye yaslanmadı. Hüseyin Göçek Bizi geriye yaslanmaya mecbur etti. 20 Saniyede 1 faul vererek,Saçma sapan kararlara imza atarak..

ShevAnil
06.Aralık.2009, 23:42
Gerginsin diye gelip bana burda hakaret edemezsin yiğidim. Senin gergin olman beni alakadar etmez. Karşında senden ufak çocuk yok.

Bu yorum normal bir yorum , eminim normal bir zamanda yazsam bunu birşey olmayacak.

Peki ben hakem hatalıydı desem nolcaktı , seninle aynı fikirdeyim diye birşey olamyacaktı. Sorunun kaynagı burası işte. Aman siz puan kaybetmeyin yaa vallahi ağzını açanın kulakları çınlıyor ... Yapın yorumunuzu küfredin bana , bende yorumlarımın arkasındayım .

Sen o attığın mesajla 30 milyon Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsun. Ben burda sert çıktığım için hakaret ediyor gibi gözüküyorum =))

Gncl1905
06.Aralık.2009, 23:43
Ağzı olan konuşuyor...

Sizin gibi mi?

Futbolcular hiç mi yorum vs. yapmayacak, nedir bu laf yani?

Öncelikle maçı izlemedim;
Hakemlere yüklenmeyi uygun bulmuyorum, sonuçta Galasataray İBB'ye 1 golden fazlasını atmalıydı; bunun yapabilecek güçte ve yapmalıda.1-0 gibi skor hiç garanti değildir.Hakem ne kadar hata yaparsa yapsın kazanmamız gerekirdi; sonuçta o kadar çok hata oluyorki artık ben kasti olduğunu düşünmüyorum.IBB'nin taraftarları olsaydı onlarda kendi aleyhlerine yapılan hatalar olduğunu söylerdi, ki mutlaka hatalar vardır...

Umarım artık kazanmaya başlarız, Baros olmadan biraz zor olacağını düşünüyorum ama kazanmak zorundayız artık...

LaigLeNoiR
06.Aralık.2009, 23:45
Tebrikler İbb'ye.

2 puan bıraktığımız bu haftada rakiplerimizden birisinin daha puan kaybetmesi çok iyi oldu.

tarikko
06.Aralık.2009, 23:47
Sizin gibi mi?

Futbolcular hiç mi yorum vs. yapmayacak, nedir bu laf yani?
Ben yorum yapmayacak diye birşey demedim.

Böyle gereksiz demeçler vererek sadece ortamı geriyor M.Sarp..

Ahmet Göktaş
06.Aralık.2009, 23:51
Sen o attığın mesajla 30 milyon Galatasaray taraftarına hakaret ediyorsun. Ben burda sert çıktığım için hakaret ediyor gibi gözüküyorum =))

Haklısın canım kardeşim tmm mı sen haklısın .

Suicider
06.Aralık.2009, 23:56

Aziz Yıldırım yeterince ortamı gerdi yenilgiye kılıf buldu madem öyle bizde kılıf bulalım biraz..Aziz yıldırım doğru yapıyor diyordunuz bu da doğru ozaman oda hakemleri eleştiriyor hatta federasyona haddinizi bilin diyor sarp ın konuşması hiç birşey onun yanında

Universal
06.Aralık.2009, 23:58
Lütfen sevgi, saygı çerçevesinde tartışalım.

Gncl1905
07.Aralık.2009, 00:05

Hakemi kötüleyen yorumlar her takımdan; futbolcu, teknik direktör, başkan her hafta yapıyor dikkat ederseniz.Ortamda da pek bir değişiklik olmuyor, sadece büyük kulüplerinki yankı uyandırıyor o kadar.En basitinden TRT'nin Telelig veya Stadyum programlarını seyrederseniz göreceksiniz.Fenerbahçe, Beşiktaş, Galasataray, Trabzonspor vs. vs. farketmiyor.Her hafta hakeme itiraz ediliyor, takımlar başka; tema aynı.Eğer gerilecek birileri varsa onlarda Hakemler, yaptıkları hatalarda belkide ondan; kendilerine güvenilinmiyor...

Sizin deyiminizle herkesin ağzı var işte(!)...

Aziz Yıldırım'ı ima ettiği sözlerine gelirsek;
Pekte germiyor sadece kendinin ve birilerinin düşüncelerine tercüman oluyor ki bir insan düşüncelerini açıklayabilmeli, söyleyebilmeli, Mustafa Sarp bunları söyledi diye gerginlik olacaksa varsın olsun; kimler zamanında neler söylemedi ki...

Suicider
07.Aralık.2009, 00:06
Kötü oynasak yenilsek valla üzülmiyeceğim bursa maçı yada berabere kaldığımız manisa maçı gibi ama hakikaten kazanmayı haketmiştik olmadı olmuyor...

SAİT71
07.Aralık.2009, 00:08
Aziz Yıldırım yeterince ortamı gerdi yenilgiye kılıf buldu madem öyle bizde kılıf bulalım biraz..Aziz yıldırım doğru yapıyor diyordunuz bu da doğru ozaman oda hakemleri eleştiriyor hatta federasyona haddinizi bilin diyor sarp ın konuşması hiç birşey onun yanında

Aziz Yıldırım klasikleşmiş olan her başkanın yenilgiden sonra kendi takımına yapılan aleyhte hataları eleştirdi. Tek Aziz yıldırım yapsa haksız ama klasik dedim çünkü ülkemizde klasikleşti. Yapılan hatalarda haddi aştı 2 haftadır ekstra ofsayt golleri verilmeyen penaltılar vs.

Mustafa Sarp konuşabilir fakat sanki maçı satın almış gibi bir başkanı zan altına sokacak açıklamalar yapamaz. bu bana göre sadece performanslarını örtmek için ilgiiyi başka yere dağıtma politikasıdır. Medya Aziz yıldırıma yüklensin diye yapmıştır. Ben futbolcu olsam işime bakarım milletin başkanına laf yetiştirmem. Zaten gerekli kişiler gerekli cevabı verirler haklı oldukları konu varsa.. Ama yarın bir gün aynı şeyi Adnan polatta yaparsa o zaman susmasın konuşsun.

Burada birde şu var; dün biz kaybettik kazanmadık. çıkarımıza bir durum olsa bi yerde ama sanki biz hakemlerle maç aldık gibi oldu durum..

Suicider
07.Aralık.2009, 00:11
Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem :)

KanaKe
07.Aralık.2009, 00:14
bu hakemlere neden bu kadar yükleniyorlar anlamiyorum ? tamam hata yapiyorlar fakat avrupa liglerindede hakem hatalari oluyor kimse cikipta hakeme atip tutmuyor sen maci kazanmak icin hicbirsey yapmassan hakemin sucu ne yanlis anlamayin sözüm 3 büyük kulüp icinde gecerli.. yillardir ayni muhabbet kaybedilen her puandan sonra hakemlere yüklenilir.. millet yemiyor artik bunlari.

SAİT71
07.Aralık.2009, 00:15
Koskoca fener başkanı performansı örtmek için açıklamalar yapıyorsa ben mustafa nın performansı örtmek için yaptığı bu konuşmaya bişey diyemem :)

Bakın, bizde yapılan hataları saydım bir değil iki değil, elbette susması beklenemez belli bir noktadan sonra. Takımın form durumu ayrı konu, Galatasaray a yapılan hata var mıdır yokmudur bu maçta bilemem ama Galatasaray 2 hafta üst üste ofsayttan gol yemedi, maçta ciddi pozisyonları harcanmadı. Son haftalarda hataları üst üste katmerli gofret gibi oldu. Aziz yıldırım bunu söyledi. Performansı zaten ayrı konu berbat..

İkisi farklı. M.sarp bu hafta için konuşuyor Aziz yıldırım bir kaç hafta için.

Dünkü fener maçındada hatalar normal her maç oluyorda verilmiyor diyorlardı performansına baksınlar diyorlardı bazı arkadaşlarımız ama bu maçta görüşler değişmiş gibi.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 00:18
Manisa maçında kewella yapılan künde penaltıydı, verilen endirek yanlıştı devamı gol oldu.
Çıkıp demedim burada hakem diye. Çünkü iyi bir oyun oynamamıştık. Daha bu türlü bir çok maç oldu bu sene alehimize. Kötü oynadığımız maç oldukları için üzerinde durmadım pek.

Bugünkü çok başka bir olay. Bu derece bir takımın doğrandığını daha önce hiç görmemiştim. Bakın olay tam nerede başlıyor. 1-0 öndeyiz. Hakem nereden buluyorsa bir maddeyi gidip gözlemciye veriyor. Tribünü geriyor. Yaptığı hareket doğru tamam ama sahaya yağan maddeler olduğu zaman da bunları görmek isteriz. Bunu geçelim ama hakemin niyeti burada belli oldu.
Dakika 90. Uzatmalar başlamış. Kewell korner bayragının orada topu saklıyor. Hakem olayın dibinde. 50-60 cm ya var ya yok. Net bir şekilde rakipten çıktı top, aut verdi. Üstüne Kewell'a sarı. Dönen top. İbb uzun oynuyor. Topal gayet temiz kafayyıı vuruyor. düt yine faul. Hakem futboldan anlıyor. Farkında ki ibb duran top harici gol atabilecek gibi değil. Her pozisyona faul çalıyor. son 4 dakikada rakibe caldığı faul sayısı tam 7! 7 faul. Basketbolda mümkün değil bu. 90 dakika boyunca bir maçta bir takımın yaptığı ortalama faul 20 falan zaten. ceza sahası önünde önce servetin sonra topalın aldıkları hava topuna faul veriyor-ki alakası yok.- Gerci bizi asıl çileden çıkaran Kewell pozisyonunda korneri vermemesi. Onu verse orada maçı bitireceğiz muhtemelen. 3-5 santimden ofsaytı görmezsin, eyvallah da 1 metreden az mesafede bu korneri görmüyorsan, ki gördüğünün üzerine kalıbımı basarım hakemliği falan bırak sen müsvette. Daha sonra ceza sahası sagında bizim bir adam indiriliyor, top uzun yollanıylıyor. Barış sanırım rakibe dokunmadıgı halde faulu calıyorsun. Aynı pozisyon 20 saniye önce bizm oyuncuya yapılıyor, o zaman devam diyorsun. Hadi faulu verdin, Hasagiç faul verilen yerin 20 metre ilerisinden atışı kullanıyor, buna göz yumuyorsun. Fakat aynı hassasiyeti santrayı doğru kullanmadık diye 3 kere tekrar ettiriyorsun, müthiş titiz davranıyorsun.

Nihateyinde de golü atıyorsun hüseyin göçek.

Bugün ilk yarı kötü oynadık ama 2. yarı tek kale oynadık. Bugün bizi durduran diger maçlarda oldugu gibi rakip değildi. Mesela manisa maçında rakibin durdurduğu gibi bir olay yok. Hakem dedi ki dur bakalım. Golden sonrada 5-6 net pozisyonumuz var zaten.
Şuraya gelip 2 dakika Elano'nun güzel futbolundan bahsedecektik. Kewell'ın takımı komutan gibi yönetmesinden bahsedecektik. Uğur'un müthiş bir şekilde geri dönüşünden bahsedecektik. Sen hepsinin içine ettin hüseyin göçek. Ne diyim sana en kısa zamanda hakettiğini bulasın. Hakettiğin neyse onu bulursun inşallah.

Alicanfmfan
07.Aralık.2009, 00:18
Hakem bi yanada

Neler kactı nasıl bir şanstır bu nasıl bir lanettir anlamıs degilim 90 dakika tek kale gibi bişey oynadık yani rakip 90+4 te 100 kere vursa 1 i zor girecek bi pozisyonda yine vurdu gol oldu ilk kaleyi tutan sutları bizlerde ise neler kactı neler her maç aynı şeyleri görüyorum , üstümüzde acayip bir şansızlık var , Allah'ım sen aklıma mukayet ol !.

Suicider
07.Aralık.2009, 00:20
Bakın, bizde yapılan hataları saydım bir değil iki değil, elbette susması beklenemez belli bir noktadan sonra. Takımın form durumu ayrı konu, Galatasaray a yapılan hata var mıdır yokmudur bu maçta bilemem ama Galatasaray 2 hafta üst üste ofsayttan gol yemedi, maçta ciddi pozisyonları harcanmadı. Son haftalarda hataları üst üste katmerli gofret gibi oldu. Aziz yıldırım bunu söyledi. Performansı zaten ayrı konu berbat..

Dünkü fener maçındada hatalar normal her maç oluyorda verilmiyor diyorlardı performansına baksınlar diyorlardı bazı arkadaşlarımız ama bu maçta görüşler değişmiş gibi.

Ben hakem hatalarından şikayetçi değilim artık alıştık bu hatalara berabere kalmamıza rağmen de oynanan oyun beni mutlu etti çünkü maç çok rahat 3-0 4-0 olurdu diyebiliyorum içim rahat ben sadece arkadaşın sarp ın konuşmasına laf atmasına takıldım onun hakkında görüş bildirdim hatam olduysa k.bakmayın

ShevAnil
07.Aralık.2009, 00:20

Yanlış anlamassanız birşey soracam bu dediğinizi yazan 1 tane gsli,bjkli yada başka takım taraftarı gösterirmisiniz.. Oraya bu takım taraftarları neredeyse mesaj atmıyor denilebilir. Ama konu gs olunca maşallah diyorum. Üstelik maç izlenmeden yorum atılıyor. Bu mesajımıda " sen kimsenin mesaj hakkına karışamazsın " diye yorumlamayın. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın sözüm size değil polemik falanda çıkmasın :)

Gncl1905
07.Aralık.2009, 00:21
Aziz Yıldırım klasikleşmiş olan her başkanın yenilgiden sonra kendi takımına yapılan aleyhte hataları eleştirdi. Tek Aziz yıldırım yapsa haksız ama klasik dedim çünkü ülkemizde klasikleşti. Yapılan hatalarda haddi aştı 2 haftadır ekstra ofsayt golleri verilmeyen penaltılar vs.

Mustafa Sarp konuşabilir fakat sanki maçı satın almış gibi bir başkanı zan altına sokacak açıklamalar yapamaz. bu bana göre sadece performanslarını örtmek için ilgiiyi başka yere dağıtma politikasıdır. Medya Aziz yıldırıma yüklensin diye yapmıştır. Ben futbolcu olsam işime bakarım milletin başkanına laf yetiştirmem. Zaten gerekli kişiler gerekli cevabı verirler haklı oldukları konu varsa.. Ama yarın bir gün aynı şeyi Adnan polatta yaparsa o zaman susmasın konuşsun.

Burada birde şu var; dün biz kaybettik kazanmadık. çıkarımıza bir durum olsa bi yerde ama sanki biz hakemlerle maç aldık gibi oldu durum..
Herkez boğaz köprüsünden atlasa Aziz Yıldırım'da atlayacak mı?Bu hakemlere yüklenmeyi hiç doğru bulmuyorum, herkez hata yapıyor diye de hata yapılmaz, artık Türk Futbolu hakemlere çekişmeyi kesmeli, herkes için geeçerli bu...

Katılmamak elde değil, eğer birileri Mustafa Sarp'ın bu sözleri bunun için söylediğini düşünüyorsa; ilk önce başkalarına bakmalılar...

bu hakemlere neden bu kadar yükleniyorlar anlamiyorum ? tamam hata yapiyorlar fakat avrupa liglerindede hakem hatalari oluyor kimse cikipta hakeme atip tutmuyor sen maci kazanmak icin hicbirsey yapmassan hakemin sucu ne yanlis anlamayin sözüm 3 büyük kulüp icinde gecerli.. yillardir ayni muhabbet kaybedilen her puandan sonra hakemlere yüklenilir.. millet yemiyor artik bunlari.
Katılıyorum...

Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...

nannar
07.Aralık.2009, 00:26
Hakem falan bahane değil yaww:) Adamlar balına 90+4 de uzaktan vurdular ,gol oldu! Barış topun önüne atladı,orda barışa çarpsa top dağlara giderdi ama işte şans... Sonuçta 1 puan daha yaklaştık tepeye :n: Hiç merak etmeyin önümüzdeki 2 hafta ankaragücü ve Trabzon maçlarında FB en fazla 1 , bilemedin 3 puan alır :n: Eğer önümüzdeki 2 maçı kazanırsak FB'nin üstünde bitiririz...Kayseri'nin zaten orada kalacağını düşünmüyorum da BJK katı savunmayla 1-0 lık galibiyetlere devam edebilir :D

SAİT71
07.Aralık.2009, 00:30
Yanlış anlamassanız birşey soracam bu dediğinizi yazan 1 tane gsli,bjkli yada başka takım taraftarı gösterirmisiniz.. Oraya bu takım taraftarları neredeyse mesaj atmıyor denilebilir. Ama konu gs olunca maşallah diyorum. Üstelik maç izlenmeden yorum atılıyor. Bu mesajımıda " sen kimsenin mesaj hakkına karışamazsın " diye yorumlamayın. Tekrar söylüyorum yanlış anlamayın sözüm size değil polemik falanda çıkmasın :)

İzlemeden maç hakkında yorum yapmadım ki :) Ben son bir kaç haftadır galatasaray ın bizim kadar net bariz hakem hatalarına maruz kalmadığını söyledim. Maçta hatalar olmuştu olmamıştır bilmiyorumda dedim..

Altta yazdığım mesaj aynen geçerli. Amacım fenerbahçenin kaybettiği maçı hakemlere yüklemek değil. Eğer herkes hakemler konusunda samimiyse gelin bundan sonra hiç bir maçta hakemleri konuşmayalım. Bunu başarabilirsek bu site internette tek olabilir :)

Nedeni Fenerbahçe'nin 2-3 haftadır kötü oyunu olabilir mi?
Fenerbahçe 2-3 haftadır puan kaybetmeye başladı ve gene sardılar hakeme, bunu aynı şekilde yapıyor diğer takımlarda; onlarda sütten çıkmış ak kaşık değil...

Zaten en önemli 2 neden hatta 1. neden bana göre.. Bu sitede hakemleri konuşmak yasaklansın en başta destekçi olarak ben olabilirim ağzımdam 1 kelimede hakem lafı çıkmaz. Yani klavyemden... dün yazmıştım bizim kadromuz bana göre yeterli değil, kadron taş gibi olsun hakem birşey yapamaz diye. Benim anlatmak istediğim koskoca fenerbahçe kulübünü hakemlerin doğradığı veya kasıtlı birşeyler yaptığı değil, sadece yapılan bu hataların artık en aza indirgenmesiydi. Hata olur normal hatta türk hakemleri çokta başarılı avrupada ama gel görki tr de işler böyle yürüyor niyeyse.

1. nedeni takımın formudur evet ama şahsen hakemin arkasına sığınmıyorum bakın 1. nedeni kötü formumuz fakat hakeminde yaptığı hataların payıda yok değil..

nannar
07.Aralık.2009, 00:30
Hem Gs'lilerin takıma yüklenmesi de yanlış :) çıkıp babalar gibi mücadele etti oyuncularımız.Hepsine helal olsun...Barlarda gezmiyor bizim oyuncularımız Allah'a şükür :) Yani hala disiplinli bir takımımız var merak etmeyin.Ligdeki puan kayıpları normal.Artık Tr ligi eskisi gibi 4-5 fark atarak ilerlenecek bir lig değil.Tüm takımlar çatır çatır mücadele ediyor. Bunun örnekleri sadece tepeye oynayan Bursa ve Kayseri değil, Alttaki Manisa,Kasımpaşa, Antalya vs vs hepsi de elinden geleni yapıyorlar... FB forumlarında maç öncesinde geleneksel yatış maçı deniyordu, acaba şu anda neler yazıyorlar merak ediyorum ama okumayacağım :) çünkü böyle bir ligde hiçbi takımın rakibine bile bile boyun eğeceğine inanmıyorum.Bunlar geçmiş yıllarda oldu ancak artık çok zor. Olsa da ayda yılda değil 5-10 yılda bir kez ancak ;) Yani anadolu takımalrından sahaya çıkan her 11 mücadele ediyor. GS'yi de , İBB'yi de tebrik ederim. Hakemler şu aralar baskı altında...hata yapmaları normal... Her maçta maçın içine ediyorlar :D

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 00:31

Dostum yaptıgın ironiyi anlamayacak kadar gerizekalı değiliz. Sen haklısın dedik tatmin olmadınmı ? Rahat duramıyormusun uzatmadan ?

Alicanfmfan
07.Aralık.2009, 00:32
Ahmet gidip Beşiktaş-Diyarbakır macını yorumlasana ?

ShevAnil
07.Aralık.2009, 00:34
O yazdığım satırı tamamen okumayı deneseydin 10 saniye daha gözlerini yorsaydın bu mesajı atmazdın.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 00:34
@Ali

1. si konuyu kapadıkça , alttan aldıkça uzatıyorsunuz ,

2. hakaret ediyorsunuz eyvallah diyoruz

3.sü sen benim hangi konuya yorum yapıp yapmayacağıma karar veremezsin.

La havle ya.... Ha bir deyim vardırda kullanmak uygun düşmez , tam sizin mentalitenizi açıklardı ama sabır sabır sabır....

Börk
07.Aralık.2009, 00:36
Galatasaray bu sezon en iyi oyunlarından birini oynadı.Eğer şans biraz daha yanımızda olsaydı ne güzel 2'lerdik.Hüseyin Göçek o kadar da hata yapmadı.Elano ve Arda oyundan alındıktan sonra ilerde top tutamamaya başladık.Sonrasında güle oynaya,kaybedecek bir şeyi olmayan,kendisinin değilde Galatasaray'ın yara alacağını düşünen İbb,üzerimize üzerimize geldi.Bu dakikalarda yapılan en küçük ayrıntı faul maçın kaderini değiştirebilirdi.Öyle de oldu son dakikalarda Hüseyin Göçek denilen hakemin verdiği kararlar sayesinde durum 1-1 oldu.Lig uzun bir maraton.Umarım haftaya da son dakika yemeyiz:)

SAİT71
07.Aralık.2009, 00:38
Bu maçlardan sonra hakem muhabbetleri ne zaman biter biliyor musunuz?

millet olarak futbolu sadece eğlenmek için izlediğimiz zaman ve hakemler hata yaptıktan sonra sadece ağzımızdan olabilir lafı çıktıktan sonra. Yoksa her maçta ufakta olsa kocamanda olsa hata oluyor önemli olan bu ortamda onun hata olabildiğini kabullenmek... Ben de bahsediyorum burada hakemler şöyle böyle bu sistemde birşey var demekki. Birisiyle ikisiyle olmuyor topluca eyvallah deyip bırakacağız o zaman hakemlerde elini kolunu sallayarak maç yöntecek. Hatta bizim yöneticiler futbolcuları hata yapınca ilk önce oyuncusunu azarlayacak, sonra cezasını verecek. Ama bu ülkede herşeyimiz tersten işliyor. hatta gazeteyi bile spor sayfasından okumaya başlıyoruz. belki manşetten okumaya başlasak artık daha iyi olacak

Dediğim gibi sitemizde bir kural çıkıp sadece futbolcuların hareketleri, golleri vs. maçı yorumlayacağımız bir ortam oluşturulsa en azından TSI kitlesi nde hakemler indindeki baskı geri çekilmiş olur ve bi nevi medya olarak bizde baskı yapmamış olabiliriz.. TAbiki gerçekten türk futbolunu kalkındırmak adına birşeyler başarmak istiyorsak bu dediğim olabilir..

Alicanfmfan
07.Aralık.2009, 00:45
Türkiye futbol ne zaman gelişir biliyor musunuz ? ne zaman cıkıp adam gibi maç yönetirler gördüklerini calarlar o zaman türk futbolu adına bişey olabilir. ama bu hakemlerde kurgunun bir piyonu esas büyük başları yakalamalıyız.

SAİT71
07.Aralık.2009, 00:54
Bir şey beklemek için bence birşey vermek lazım. Onlarca başkan hakeme demediğini bırakmazsa hakemde çoğu kez gördüğünüde çalmaz. Buda kısır döngü olur. İşe birinin biryerden başlaması lazım..

ozaniel
07.Aralık.2009, 01:23
Artık her maçta hakeme yüklenilmesinden bıktım, arkadaşlarımla da konuşuyorum hemen hakem hataları diyorlar. Bizim maçımızda da(Sivasspor maçı) hakem hataları vardı, hatta bariz hatalar vardı ama yendik. Yenemeseydik de hataları çok dert etmeyecektim çünkü belki 10 maç sonra rakibin alehine bir hata olacak biz maçı kazanacağız. Maç konusunda da Büyükşehir Belediye'yi tebrik ediyorum, zorlu deplasmanda 1 puanı son dakikada olsa da çıkardılar.

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 01:25
Bu Elano bu maçta nasıl oynadı bilmiyorum ama şu ana kadar edindiğim futbol bilgimle konuşursam Galatasaray'ın ilacı değil ki zaten çok pasif oynuyor. Lincoln ile bir akrabalık olabilir belki. Belki Lincoln "emmoğlu ben gittim, iyi para verdiler. Sen de git bir sene paraları topla, sonra dönersin" demiştir Elano'ya..

TuNdRaLoWeR
07.Aralık.2009, 01:37
Tebrikler İBB.

Galatasaray'da bir ara 1.oldu maç sonu 5.liğe kadar düştü, çok garip bu sene lig yahu.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 01:50
Ntvspordan Banu yelkovanın twitterdaki bi yorumu çok hoşuma gitti yaratıcı olmuş :)

Ligin zirvei sarı-kırmızı ama tonları farklı

brotha
07.Aralık.2009, 06:44
ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :
:D
Boyle yaparak gulunc duruma dusuyorsunuz,

birincisi su forumu babanizin gibi sahiplenmissiniz sanki,

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.

KaPaLı
07.Aralık.2009, 09:59
Twitter'cı futbolcular artık susarlar herhalde (::) Kim olduğunu söylemeye gerek yok. Büyük konuşmamak lazım her zaman.

İBB'nin kaybedeceğini düşünüyodum ama son dk.da golu buldular. Kayseri'yi lider yaptılar.

SAİT71
07.Aralık.2009, 10:10
Bence İBB gibi takımlar olmamalı. Belediye takımlarına karşıyım. Ligin kaderi değişebiliyor. Bu maç için söylemiyorum. Her daim iddiası olan takımlarla daha zevkli bir lig olacaktır. O nedenle benim gönlümden hep şehir takımları yerine böyle kurum vs. takımlarının düşmesi geçer. Mesela Denizli düşmesin İBB düşsün... Ama kesinlikle bu yorum İBB ye hakemler haksızlık yapsın olarak algılanmamalı gönlümden geçeni diyorum. Hem taraftar yok hem kulübün bir iddiası yok. Düşün UEFA ya gitse ne olur Bence daha iyi takımlar olmalı..

HooijDonk07
07.Aralık.2009, 10:55
70 dk kadar Gs bu seneki en iyi futbolunu oynadı ama oLmadı :)

MeMo
07.Aralık.2009, 12:33
Görüntülerle bize sık sık ceza veren federasyon bakalım ne yapacak M.Sarp hakkında.En son Bilica'ya 3 maç verildi görüntülerle küfür daha ağır bi olay federasyonumuza göre bakalım neler olucak.

Alicanfmfan
07.Aralık.2009, 14:14
Sarp : '' Küfür etmemek için formamı yırttım ''

MeMo
07.Aralık.2009, 14:23

Formasını yırtmasaymış ne yapacakmış merak ediyorum.Küfür ettiği açık açık belli oluyor.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 14:32

Kaç ker bilmemne çocugu demiş. Küfür anlayışını merak ediyorum Sarpın.

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 14:32
Oturup şimdi bir oyuncunun küfredip etmediğini tartışmak çok mantıksız. En azından amatör olarak futbol oynayan herkes bilir ki, bir maç esnasında futbolcuların ettikleri küfürlerin belki de 50 de biri ekrana yansıyor. Bunu böyle sorgulamak lazım. Kim daha çok küfrediyor yersiz, gereksiz bir tartışmadır. Futbol yorumu yapmak gerek, eğer bu olaylardan zevk almıyorsak.

Alicanfmfan
07.Aralık.2009, 14:36
Ben herhangi bir küfür göremedim ... ama küfür etse bile , edirten işgüzar hakeme bakacaksın.

Melekovic
07.Aralık.2009, 14:37
Yeni yarış başladı ama ligde en çok kim puan kaybeder yarışı,her takım birbirine öyle puan kaybedilmez böyle kaybedilir diyor :D :D :D Bu arada Kayseri gazı alıp da önündeki son bir kaç maçı da kazanırsa ki zor takımlarla çok maçı kalmadı kimbilir sonuna kadar göütürebilir belki,çünkü bir hava geldi mi daha inançlı oynarlar daha çok performans sergilerler. Bursa da coşabilir onlarında durum öyle.Artık büyük takımların puan kaybetme lüksü kalmadı o yüzden başkanlar bu haftadan itibaren bir bir başlarlar ,zaten açılış yapıldı :D :D :D

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 14:42
Galatasaray'ın son dakikalarda bu kadar geri çekilmesi bir sorun olduğunu gösteriyor. O sorun da belli, ayağında top tutamıyor fazla. Tek pas vs iyi oynuyorlar ama maç sonuna yaklaşıldı mı devreye girmesi gereken Elano çok çok pasif kalıyor. Bence iyi bir yedek olur Elano.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 14:48
ilk basta mac icin yorumumu yapiyim, gs haftalardir oynadigi kotu oyunu oynamadi galibiyeti kesinlikle hak etti. Ama futbol bu , Diyarbakir karsisinda 4 tane 100 de 1000 lik gol kacirdik, tek kale oynadik kazanamadik. Ayrica Ibb nin cok kotu bir takim oldugunu dusunuyorum hele I.AKin yokken kume dusmeye aday bir takim bana gore.Ha birde Elano'yu elestirmeyin bari bugun en iyi oynayan 3 adamdan biriydi.

Hakemle ilgili ve Gs li arkadaslarin fevri cikislarina ise su yorumu yapiyorum :
:D

ikincisi hakem hatalari diye resmen cigiriyorsunuz ki dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.Adamlar bariz faul bir gol yediler ortaligi ayaga kaldirdilar, siz burda iki faul 3 tac yuzunden ortaligi ayaga kaldirmissiniz.
Besiktas'a hakem hatasi oluyor,Fenere oluyor,Gs ye oluyor sizce ozellikle mi yapiyorlar? 2-3 tane eyyamci hakem haric bana gore kasti yapilan bir sey yok.
Fenerlilerde,sizde,bazen bizde birisini sampiyon yapmak icin bariz hatalar yapiliyor diye yorumluyoruz. Ama son iki senedir ozellikle bir veya 2 kulube kasti bir sey oldugunu dusunmuyorum, sadece hakemlerimizin beceriksizleri yuzunden boyle seyler oluyor.
Zamaninda bize kasitli yapilan hatalari,Nobrenin olmayan el pozisyonu,verilmeyen penaltilar,verilen kirmizi kartlar da oldu. Ahmet Cakar denen herif bile Besiktas bu sene dogranmistir dedi ki hic sevmem kendisini.Demirorenin sacma sapan yumruk vuracagiz ve taraftarin lig tv protestosu disinda ortalik ayaga kalkmadi , gs ve fb ye yapilinca mi kalkacak?

Yapmayin guldurmeyin kendinize, bana dusmez ama siz takiminizin haline bakin bence.

Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Bakın anlamadığınız yada anlamamakta ısrar ettiğiniz şeyler var. Taç maç değil bizim itirazlarımız maçı izlediğinize emin misiniz? dakika 90 + 1 kewell korner direğinde vakit geçiriyor. Hakem 1 metreden az mesafede olayı izliyor ve topun net bir şekilde ibbden çıktığını görüyor, vermiyor. 3-5 santim ofsaytı kaçırırsın gol yer bir takım, 3-5 santim çok zor süzülmesi olabilir dersin böyle bir hata. Ama 1 metre önünde topun kimden çıktığını süzemiyorsan yada süzmek gibi bir niyetin yoksa assın o hakem düdüğünü. Korneri verse maçı orada bitireceğimiz belli bir olay zaten dönüşünde gol yedik.

Hasagic faul atıyor. Hadi faul var mı yok mu tartışmasını geç. Topu 10-15 metre ileri taşıyıp atışı kullanıyor. Bunu da mı görmüyor hakem. Faul rakip alanda yapılmışken birden bizim alanın 5-6 metre iç tarafına geldi top. Bunu hiç önemsemeyen hakemin, santrayı 3 kere tekrar ettirmesine ne diyorsun?

Hadi bunu da geç. Dakika 80ler sanırım. Arda ve Kewell rakip defansa basıyor. Arda tabiri caizse secdeye yatıp topu alıyor rakipten. Ceza sahasına 3 e1 gireceğiz, hakem önce düdüğü calmıyor, dikkat edin. Sonra 3-4 saniye geçiyor faul uydurup %100 golü kesiyor.

Takımıma bakıyorum. 80 dakika tek kale oynayan, 6-7 net pozisyon üreten, rakibe hiç pozisyon vermeyen 90+4 de pozisyon bile denmeyecek bir pozisyonda golü yiyen bir takım.

Bugün biz iyi oynamasaydık, yine manisa, fener maclarında olduğu gibi hakemin hataları 2. planda tutulabilirdi. Bugün öyle mi oldu? Maçı sonuna kadar hakeden bir Galatasaray ve gasp edilen 2 puan ve çalınan emek. Sahaya terini akıtan 11 futbolcumuzun emeğine yazık. Bunun için konuşuyoruz burada.

dun fenerbahceye yapilan hatadan sonra Aziz Yildirimin aciklamalarindan sonra cok ayipladim ama demekki o hata gs ye olsa siz burda hakeme kufur ediceksiniz.

sacmalıktan bahsedene bak? Burada saçmalamanın dibine vurmuşsun. Sana diyorum daha önceden örnekleri var alehimize hata olup kötü oynadığımız için sustuğumuz. Son örnek manisa maçı. Bu maç o maçla bir mi? Dahası, Aziz Yıldırım ile biz taraftarlar bir miyiz? Bu kıyas nasıl bi kıyas anlamadım. Aziz yıldırımı kıyaslayacağın kişiler bizim yönetimdekiler, Adnan polat vs dir. Maç sonu 1 kişi de çıkıp hakeme saldırmadı. Mehmet Helvacının açıklamalarını git oku.

Neyse lig uzun maraton daha oynanacak çok maç var. Bu berbat hakemlerle elbet birgün sizin de canınız yanar. Çok iyi oynadığınız bir maç elbet birgün sizden alınıp rakibe verilir. O zaman böyle sakin yorumlar yapabilecek misiniz merak ediyorum. Dikkat edin, "Çok iyi oynayıp galibiyetinizdeki maçın sizden alınıp rakibe verilmesi" diyorum...

Hadi selametle.

Börk
07.Aralık.2009, 14:49

Futbolda her an herşeyi yapabilmek mümkün.Öyle bir an,öyle bir pozisyon yaşanır ki oraya sen çıksan sen de küfür edersin.Oraya bedenini,canını koyarak,nefesini tüketerek,koşmaya hali kalmayacak kadar koşan futbolcular var.Eğer onları yaptıktan sonra hakkı yenilmeye devam edecekse sonuna kadar yapsın

Bu Elano bu maçta nasıl oynadı bilmiyorum ama şu ana kadar edindiğim futbol bilgimle konuşursam Galatasaray'ın ilacı değil ki zaten çok pasif oynuyor. Lincoln ile bir akrabalık olabilir belki. Belki Lincoln "emmoğlu ben gittim, iyi para verdiler. Sen de git bir sene paraları topla, sonra dönersin" demiştir Elano'ya..

Elano dünkü maçta elinden geleni ilk defa yaptığını gördüm.En azından pozisyonlarda vardı.Lincoln'le ise karşılaştırmak büyük hakarettir.Brezilya milli takımında vazgeçilmezlerden biri olmuş.Mevkisinde oynayınca nasılda güzel oynuyor.Maç eksiği de giderse güzel bir Elano izleyeceğiz.

Börk
07.Aralık.2009, 14:51

Abi sizin hakkınız yenildiği zaman sizinde neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz:)Hakkını savunmak suç olduysa hiç durmayalalım burda.Nasıl olsa babamızın yeri değil?!

BaFraLı
07.Aralık.2009, 14:59

Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 15:08
Galatasaray'ın son dakikalarda bu kadar geri çekilmesi bir sorun olduğunu gösteriyor. O sorun da belli, ayağında top tutamıyor fazla. Tek pas vs iyi oynuyorlar ama maç sonuna yaklaşıldı mı devreye girmesi gereken Elano çok çok pasif kalıyor. Bence iyi bir yedek olur Elano.

Abi dünkü maçta Elano takımda iyi oynayan 3-4 kişiden biriydi. Kewell- 2. yarıdaki Arda- 2. yarıdaki Uğur- elano
bu 4ü dünkü maçın kare asıydı bana göre. Hatta geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı desek abartmış olmam. Deplasmandaki Pana maçı buna dahil. Oyunun yönünü uzun paslarla hemen değiştirip takımı hızlı atağa kaldırıyor. Dünkü maçta bunu 4-5 kere yaptı. Ama basında yazıldığı gibi bizim ortasahadaki Sarp-Barış falan Elano ile oynamıyorlar. Az topla buluşuyor. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama ben televizyondan görüyorum elano bomboş, bizim ortasaha onu görene kadar rakip markaja geliyor yada hemen ardaya oynuyorlar. Dünkü maçta da dikkat ettim, Elano'nun pas aldığı oyuncular Kewell, Arda bazen Nonda falan. Gerideki oyuncular hiç onu düşünmüyor. Bir de dünkü maçta son vuruslarda dikkatli olsaydı 2 gol atmıştı elano. Uğurun ortası bomboş kafa ve ardanın ortasına boş durumda vurduğu vole.

Bir de bana kalırsa bu kalan son 2 maçta nonda ile başlanmasın. Topu her aldığında topu kontrol etmesi, pas atacak adamı görmesi falan 10 saniye geçiyor, rakip markaj altına alıyor adamlar. Mesela haftaya; Elano-Keita-Kewell-Arda ileri 4lüsü ile başlayalım. Yalnız bursa macındaki gibi de forvette arda olmasın. Keita olsun. zaten forvet oynama gibi bir özelliği var. Maç içinde bazen swap olacaksa da Kewell ile olsun. Nonda ile 10 kişi olmasa da 10.5 kişi oynuyoruz resmen.

KaPaLı
07.Aralık.2009, 15:26
Arda'nın maç öncesi yazdığı Twitter mesajı (::)

Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe'nin 2-1 yenildiği Eskişehirspor maçından sonra hakemlere yüklenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.
Arda, sosyal paylaşım sitesi "twitter"da yazdığı mesajda, "Aziz başkanın böyle mazaretleri göstererek konuşması gerçekten çok üzücü." dedi. Bir süre, "Maçta bir tane pozisyon bulamayıp hakemleri suçlamak kadar kolay bir şey yok ülkemizde. Bir çok pozisyon izledim, bence senenin en iyi hakemiydi." yazan Twitter hesabında, bu sözler bir süre sonra kaldırıldı.
Arda ayrıca sayfasına, "Yarın liderlik için, sizin için sahadayız.." yazdı. Genç oyuncu ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini de belirterek, "Hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmek. Siz de göreceksiniz ki bu olacak. Sabah toplantısında bunu konuştuk. Her şey büyük Galatasaray taraftarına..." dedi.
Elano'nun "Maçta pas alamıyorum" sözlerini de değerlendiren genç kaptan, "Elano'nun 'Arkadaşlarım yüzünden böyle oynuyorum' demesi asılsız bir haber. Kendisiyle konustum ve böyle bir şeyin imkansız olduğunu söyledi." yorumunda bulundu. Bir çok ünlü için sahte hesap açılan Twitter'da, Arda Turan'ın bu sözler hakkında ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 15:29
O twitter hesabının Arda'nın olduğu bile belli değil. Daha önce GS TV ye yaptığı açıklamada, Face, Msn vs hiçbir şekilde internette hesabım yok demişti.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 15:31
[QUOTE=Professional18;1600709][B]

[B]Futbolda her an herşeyi yapabilmek mümkün.Öyle bir an,öyle bir pozisyon yaşanır ki oraya sen çıksan sen de küfür edersin.Oraya bedenini,canını koyarak,nefesini tüketerek,koşmaya hali kalmayacak kadar koşan futbolcular var.Eğer onları yaptıktan sonra hakkı yenilmeye devam edecekse sonuna kadar yapsın

Tamam birşey demiyorum ki. Paşa paşa cezanı da yersin 4-5 maç oturursun yani sonuçta.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 15:33
Herşey bitti bumu kaldı şimdi ? Hayret bişey, sanki hiç bir futbolcu küfür etmiyo dimi ? Hiç böle melek gibi top oynuyorlar geç o işleri ya.Adam demiş işte sinirden formamı yırttım diye.

Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.

Suicider
07.Aralık.2009, 15:56
Arda'nın maç öncesi yazdığı Twitter mesajı (::)

lider olsakta eklicekmiydin yine bunu :)

anilton
07.Aralık.2009, 16:01
Önce futbol diyelim...

Cuma akşamı Diyarbakır sahaya nasıl çıktıysa İBB'de böyle çıktı...

Full savunma ve 0-0'lık skora yatmak.Ama İBB'nin bunda haklı bir yanı vardı.Çünkü takımda hücum edecek İ.Akın,Tum,Taner yoktu ve Ali'nin hafif sakatlığı vardı...

Hasagiç'in hatasına kadar herşey BJK-DB maçı gibi aynı gidiyordu.G.Saray tüm hatlarıyla yükleniyor ve goller kaçırıyordu.Hasagiç'te Gökhan Tokgöz gibi başarılı kurtarışlara imza atıyordu.Yaptığı kritik hatadan sonra maç 3 olur dedim...

Çünkü böyle takımları çözmenin en büyük yolu goldür.Golü bir şekilde bulduktan sonra gardı düşürür darbeyi vurursun...

Şimdi gelelim bu darbenin neden vurulamadığına;

Bana göre dün başka forvet oyuncusu yokken "santrafor" olan Nonda'nın oyundan çıkması başlı başına bir hata.Keita gibi dripling,sürat,teknik ve orta gibi özellikleri TSL'de en iyi olan kanat oyuncusu neden yedek bekler anlamış değilim.O bambaşka bir hata zaten.Dönelim Nonda'nın çıkmasına;Nonda çıktı santrafor mevkine Kewell geçti.Herkes G.Saray neden geriye yaslandı diyor.G.Saray geriye yaslanmadı,İBB itti G.Saray'ı geriye.Nasıl itti?Çok rahat,çünkü ileride bir tane top tutacak,kontra tehlikesiyle rakip savunmayı öne çıkartmayacak,bir "santrafor" yoktu.İstediği kadar kötü oynasın Nonda,Kewell onun bölgesinde en iyi oyunuyla bile ondan daha faydalı olamaz.Kewell ve ya Arda bir C.Ronaldo değil,bunu anlamalı Rijkaard.Kewell'ın kucağına düştüğünü gören Vinicius ve Barbosa rahatça ileriye çıkıp oyunu daraltıp,dönen topları alarak rakip sahaya yıkmayı bildiler oyunu.A.Avcı'da son dakikalarda stoper Metin'i fiziğinden dolayı rakip ceza sahasına yollayınca rahat top alamadı Gs savunması ve bocalamaya başladı...

G.Saray'ın geriye yaslanma meselesi budur...

Gelelim gole.Hasan Ali bir forvet oyuncusu.Hemde fiziği iyi,içeriye doldurulan o pozisyonda yayda beklemiş olması ve topu tam ayağına düşmesi büyük şans.Ama kontrol ve köşeye attığı şut şahaneydi...

G.Saraylı arkadaşların hakeme bu denli yüklenmelerini anlamıyorum.Evet,korner pozisyonunda hata yaptı,son faul pozisyonunun 2-3 metre önde kullanılmasını farketmedi ama bunlar öyle hakem bilerek maçı verdi dedirtecek pozisyon değil bir kere.Hakem orada korneri vermeyerek İBB'nin maçı almasını nasıl sağlayabilir ki.Uyduruk bir penaltı verir,bariz ofsaytı çalmaz anlarım ama böyle olmaz.Ben Beşiktaş'a karşı en kral hatalar yapılırken(bariz golün,penaltının,kırmızı kartların verilmesi vb) bile hakem bilerek aldı,verdi,artniyetliydi demiyorum.Her zaman hakem hatası diye itiraz ediyorum,veryansın ediyorum.Böyle iki basit pozisyon için çok büyük laflar bunlar...

Hakem gerçekten artniyetli olsa M.Topal'ın G.Süzen'in sırtına yüklenerek vurduğu kafaya ve hemen devamında Servet'in elle oynamasına penaltı çalardı.Hiçkimse sesini çıkaramazdı.Çünkü penaltı.Ama vermedi...

Aynı şekilde H.Balta'yı atmadı oyundan.Sarısı varken taç çizgisi kenarında kendisini geçen rakibine arkadan tekme attı.Kırmızı çıkarır art niyetli olsa.Artniyetli olmayada gerek yok bunun için,çünkü çok net kırmızı...

He hata yapmadı mı G.Saray aleyhinde.Yukarıda da dediğim gibi korner pozisyonu,faulun 2-3 metre önden atılması...

Ama bu gibi pozisyonlar yüzünden hakem yerden yere vurulacak,puan kaybı hakeme bağlanacaksa hiç maç oynatılmasın.Böyle onlarca hata oluyor çünkü her maçta.Bunlarda kusurabakmayın ama olağan hatalar.Haksız penaltıya,verilmeyen penaltıya,verilmeyen ofsayta ağlanır bazılarının tabiriyle,bende ağlarım ve ağlıyorum olduğu zaman ama buna hakikaten ağlanmaz arkadaşlar...

KaPaLı
07.Aralık.2009, 16:17
lider olsakta eklicekmiydin yine bunu :)

Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse (::)

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:18
Hakem gerçekten artniyetli olsa M.Topal'ın G.Süzen'in sırtına yüklenerek vurduğu kafaya ve hemen devamında Servet'in elle oynamasına penaltı çalardı.Hiçkimse sesini çıkaramazdı.Çünkü penaltı.Ama vermedi...

Bu 2 pozisyonun ciddi ciddi penaltı olduğunu mu savunuyorsun Anıl? Forumda yazılarını ciddiye aldığım 3-4 üyeden birisin böyle penaltı mı olur Allah aşkına ? Topal yükselirken bi kere rakibine yüklenme, itme gibi bir durum yok. Pozisyonun devamında top servetin eline çarpıyor, evet ama o pozisyonda serveti arkadan itiyor ibbli oyuncu düşerken eline çarpıyor top. Yani servete faul var orada.

Faul için de 2-3 metre demişsin. en az 10 metre topu ileri taşıdı Hasagiç nasıl 2*3 metre :s Korner pozisyonda kimse kusura bakmasın art niyet ararım abi. 1 metreden kısa mesafeden kimden çıktığını süzemedi hakem demesin kimse. İleri derecede kör olan adam bile orada kimden çıktığını bilir pozisyonun. Daha önce dedim, bu 4-5 santimden ofsaytı süzememe durumu değil yahu, anlık bir olay değil. 1 metre önünde net şekilde görüyorsun kimden çıktığını. Art niyetin babası bu. Korneri verse biliyor çünkü maçın orada biteceğini.

Hüseyin Göçek in bizi doğradığı tek maçta değil bu. Şampiyon olduğumuz yıl yine sami yen yine bir ibb maçı. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığımız maç. Bilen bilie net 2-3 penaltımz verilmemişti, Hasanı oyundan atmıştı yine aynı şahsiyet. Tüm bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum...

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:19
3 e 1 pozisyonda Ardanın topu caldığı, hakemin 3-4 saniye durup gole gittiğimizi görünce faul diye kesmesine ne diyorsun Anıl ?

MeMo
07.Aralık.2009, 16:23
Bu yorumları 3-0 evet 3-0 gibi net bir skorla yenildigin bizim maçta neden yapmadın acaba? Takımının haline bakıyor muydun?

Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:27
Sen yaptın mı acaba bu yorumları acaba 3-1 gibi net bir skorla yenildiğin bizim maçta?Hiç kimse bir şey yapmak zorunda değil.İğneyi kendine çuvaldızı başkasına.

Bu arada hakem art niyetli değil bence art niyetli olsaydı büyük bir hata yapardı.Büyük bir hata göremiyorum direk sonuca etki edecek.

Hakem hatalarından bahsetmiş, yanında da zaten maçı haketmediğimizi de söylemiştim genç adam rahat ol. Sen seversin eski postları karıştırmayı. arşivi incele istersen.

anilton
07.Aralık.2009, 16:29
Bu 2 pozisyonun ciddi ciddi penaltı olduğunu mu savunuyorsun Anıl? Forumda yazılarını ciddiye aldığım 3-4 üyeden birisin böyle penaltı mı olur Allah aşkına ? Topal yükselirken bi kere rakibine yüklenme, itme gibi bir durum yok. Pozisyonun devamında top servetin eline çarpıyor, evet ama o pozisyonda serveti arkadan itiyor ibbli oyuncu düşerken eline çarpıyor top. Yani servete faul var orada.

Faul için de 2-3 metre demişsin. en az 10 metre topu ileri taşıdı Hasagiç nasıl 2*3 metre :s Korner pozisyonda kimse kusura bakmasın art niyet ararım abi. 1 metreden kısa mesafeden kimden çıktığını süzemedi hakem demesin kimse. İleri derecede kör olan adam bile orada kimden çıktığını bilir pozisyonun. Daha önce dedim, bu 4-5 santimden ofsaytı süzememe durumu değil yahu, anlık bir olay değil. 1 metre önünde net şekilde görüyorsun kimden çıktığını. Art niyetin babası bu. Korneri verse biliyor çünkü maçın orada biteceğini.

Hüseyin Göçek in bizi doğradığı tek maçta değil bu. Şampiyon olduğumuz yıl yine sami yen yine bir ibb maçı. 2-0 geriden gelip 2-2 yaptığımız maç. Bilen bilie net 2-3 penaltımz verilmemişti, Hasanı oyundan atmıştı yine aynı şahsiyet. Tüm bunlar tesadüf mü? Hiç sanmıyorum...

Topal'ın pozisyonu için artniyetli olsa verir diyorum.Ama Servet'in pozisyonu el açık ve topa değmese arkadaki adama gidecek.Metin'in de Servet'e arkadan pek bir müdahalesi yoktu M.Topal gibi.Diyelim ki ben yanlışım penaltı yok ama artniyetli olsa tak diye çalar Emre...

10'da değil Emre taş çatlasa 5 metre olsun.Bende bunu diyorum.Orta sahadan atılan bir faulun 5 metre önden atılmasına bu kadar yüklenilmez ki.Tamam hatamıdır hatadır ama bu her maçta onlarca olan hatalardan.Kabul edilebilir hatalardan...

Korner pozisyonuda gene böyle.Her maçta olan hatalardan.Burada hatanın sebebi üç futbolcunun yani altı ayağın aynı anda pozisyonun içinde olması.Ve dikkat edin Kewell ile Rızvan'ın kramponları aynı.Karışabilir yani.He bu pozisyon G.Saray kalesinde atılan kornerde olur,İBB'den çıkan topa korner verir,yine veryansını anlarım.Ama bu dediğim gibi her maçta herzaman olan şeyler...

Arda'nın pozisyonunu hatırlıyorum ama faul pozisyonunu hatırlamıyorum.Sadece topun üstüne yattığı gözümün önüne geliyor.Aklımda kalmamış...

Dediğim gibi Hakan'a da çıkması gereken net kırmızı var...

Herneyse;

Ben hata yok demiyorum...

Umarım söylemek istediğim ifade edebilmişimdir...

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:31
Benim için galibiyet veya beraberlik veya mağlubiyet farketmez. Eğer böyle birşey yazıyosa herkes sonuçlarına katlanmak zorundadır. Kazım için tepki gösterenler Arda olunca hiçbirşey demiyolar niyeyse (::)

Zorunlu Açıklama: Arda Turan

Bazı internet paylaşım sitelerinde benim adıma açılmış, ancak bana ait olmayan hesaplar üzerinden yayınlanan haberler son günlerde bazı basın organlarında yer bulmaktadır.

Daha önce de resmi sitemiz kanalıyla kamuoyuna duyurmuş olduğum gibi internette, hiçbir sosyal paylaşım portalında hesabım bulunmamaktadır.

Adımı kullanarak kamuoyunu yanıltma amacı taşıyan bu yayınlara itibar edilmemesini hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,

Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takım Oyuncusu

Söylemiştim arka sayfada Twitter onun değil diye. Açıklamayı yapmış (::)

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 16:32
niye şimdiy kadar yayınlanmadı da şimdi yalanlandı diye düşünüyor insan.

Suicider
07.Aralık.2009, 16:33

Ben haberi şimdi görüyorum benim bildiğim arda bi açıklamada bulunmuştu internette herhangi biyerde hesabım yok diye ama eğer doğruysa haber güzel bir davranış değil hiçbirşey demiyoruz diye birşey yok ;;) Ayrıca yendiğimizde ekliceğinide hiç sanmıyorum bu benim düşüncem kötü birşey söylemiyorum ;;)

Not:Bak Ardadan da açıklama gelmiş :)

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:35
Valla Anıl 1 metreden korneri süzemedi diye birşeyi düşünmüyorum ben. Hadi görüş acında bir adam olur, uzak olursun pozisyona anlarım da burada öyle değil ki abi. Arda'nın dediğim pozisyonu evet doğru hatırlıyorsun. Dizlerinin üstüne çöküp secde edip aldığı top.

Neyse uzatmanın anlamı da yok. sonuç 1-1 olarak tecil edildi. Bir daha hiçbir maçımızda ne bize ne rakibe hata yapılmaz umarım diye bi temennide bulunayım diyeceğim ama çok zor böyle birşey. Hayırlısı artık.

Suicider
07.Aralık.2009, 16:35

E yuh yani bunda bile birşey mi arıyosunuz? :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

sananes
07.Aralık.2009, 16:37
sarp'ın forma yırtması abartılmamalı bence sinirle çekip yırtmıs bile olabilir keza tank gibi adam sarp güçlü kuvvetli olabilir yani maça gelince hakem kötuydu ama büyük hatalar yoktu bence gerçi izlerken gsli arkadaslarımda cileden cıktılar ama en fazla kornerken aut verdi bi kaç yanlış faul kararı verdi falan ama böyle şeylerde etkiliyo işte cok zor pozisyonu süzemezsin tamam ama gözunun önunde top korner olmuşken aut veriyolar bu ilginç...ayrıca sarp net bi sekilde bagıra bagıra küfür ediyodu hakeme lig tvde gösterdi sonradan bakalım ceza gelecek mi merak ediyorum

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:37

Açıklama çok yapıldı(GS TV vasıtasıyla falan) ama senin gibilerin haberi yokmuş işte. Bugün basında haberler çıkınca milletin gözüne sokarak açıklama ihtiyacı duymuş kaptan.

KaPaLı
07.Aralık.2009, 16:44
Burası senin taraftar grubunun sitesi değil. Yok rahat ol yok senin gibiler ne demek bunlar ? Kimseyi küçümseme hakkın yok senin. Herkes GS TV izlemek zorundamı ?

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 16:56
Seni ilgilendirmez arkadaşım. Memo ile benim aramdaki olay o. Rahat ol da derim, ayık ol da derim. Alınmayacağını biliyorum çünkü. Hala bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.

Gs tv izlemek zorunda değilsin ama arka sayfada sana gerçeği söyledik izleyen biri olarak. Hala meşhur (::) larınla milleti gerip garip garip mesajlarına devam ettin. Açıklama yine yapılmış işte. Dediğim gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atar gider yapmak (::) larla olmaz. hee yaparsan da aldığın cevap öyle olur. Nabza göre şerbet. Öyle başa böyle tarak vs vs daha bir çok deyim...

eXcitinG
07.Aralık.2009, 16:58
Tamam son verin tartışmanıza artık.

gerrrard
07.Aralık.2009, 17:09

Yok artık ya adam küfretmemek için formasını yırttığını söylüyor tamam bende 1 kere gördüm ama kendi kendine kızıyor adam. Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum.

Bu takımda bizi kanser edecek kanser !!! Evet hakem cidden son 10 dk da kontrolü yitirdi ama Nonda,Arda,Elano? Kaçar mı bunlar kaçar mı yahu nasıl futbolcusunuz siz? Hele Nonda ne yapıyorsun yahu sen? Takımı frenlemekten başka bişey yapmadın dün. Senin keyfine kaldı takım istediğin zaman leblebi gibi atmasını biliyorsun. Yazık çook yazık.

Hakem Kewell'ı bile çıldırttı ama böyle takım olunmaz hakeme kadar önce sen 2-3 yap bi rahatla hele.

BaFraLı
07.Aralık.2009, 17:17
Bakın tartışıtıgım nokta çok farklı.

Küfür etmemek için formamı yırttım diyor , yani küfür etmediğini söylüyor , ama bariz bir şekilde sövüyor . Hayır derdim küfür edip etmemesi değil , yalan söylenmesi. Kazım bile itiraz etmeden çıktı küfür edince bizim maçta.

Anlamıyorum başka bir takımdan biri küfretse kıyametleri koparrısınız , ama aleyhinizde bir durum olunca kimse birşey yazmasın , etmesin , sadece biz gsliler başbaşa kalalım diyorsunuz. Genel oalrak söylemiyorum 3-4 kişi için.

Ne alakası var ? Tartışıyoruz işte.Ben Fenerbahçe'li veya Galatasaray'lı bir futbolcu olsun, göz göre göre sövüyorsa hepsine aynı şeyi söylerim.Ama şuda bir gerçek her maçta illa futbolcular küfür ediyor yani.Şimdi sen gelmişsin Sarp küfür ediyor dersen bende gelir böyle derim tabi senin tuttuğun takımdaki futbolcuda benim tuttuğum takımdaki futbolcuda Trabzon'daki topçuda illaki ediyordu.Çıkıp bir pozisyonda faul vermeyince hakem basıyor kalayı :D olay bu yani.

MeMo
07.Aralık.2009, 17:23
Yok artık ya adam küfretmemek için formasını yırttığını söylüyor tamam bende 1 kere gördüm ama kendi kendine kızıyor adam. Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum.

Bu takımda bizi kanser edecek kanser !!! Evet hakem cidden son 10 dk da kontrolü yitirdi ama Nonda,Arda,Elano? Kaçar mı bunlar kaçar mı yahu nasıl futbolcusunuz siz? Hele Nonda ne yapıyorsun yahu sen? Takımı frenlemekten başka bişey yapmadın bugün. Senin keyfine kaldı takım istediğin zaman leblebi gibi atmasını biliyorsun. Yazık çook yazık.

Hakem Kewell'ı bile çıldırttı ama böyle takım olunmaz hakeme kadar önce sen 2-3 yap bi rahatla hele.

"Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum." cümlesinden daha saçma bir cümle görmemiştim.Adam küfür etmemek için yırttım diyor küfür ediyor.Sonra niye çamur atıldı.Hemen sıralıyayım;

Küfür eden Kazım'a 4 maç ceza verildiğinden,

Bilica'ya görüntülere bakılarak ceza verdildiğnden,

Aynı şekilde geçtiğimiz sezon Emre Belezoğlu'na görüntülerden ceza verdildiğinden olmasın?

Demek ki görüntülerden ceza verilebiliniyormuş tüm cezlarında Fenerbahçe'ye verilmesi ayrı bir olay.

Merakla bekliyorum gelişmeleri...

eXcitinG
07.Aralık.2009, 17:26
Ben size daha fazLa uzatmayın dediğimi hatırLıyorum

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 17:39
edit !!!!!!!!!

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 17:42
Sen önce hangi mesajı, kime yazdığımı idrak et, ondan sonra cevap yaz.

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 17:46
Ya yeter be yeter yaa millet ceza alsın diye uğ-raş-ma. Özelden mesaj attım niye hala ceza alması içn insanların burdan tartışmayı körüklüorsun.

Ben yeterince dikkat ediyorum kime yazdıgıma ve hakaret içermeyen mesajlar yazmaya.

ama senin gibilerle konuuşrken , senin gibi bir üslup takınmak gerekliymiş demek.Bu konuya attıgım son mesjadır , söz hakkı doğmadıkça mesaj yazarsamda beyaz olayım. Tartışmanın şeyini çıkarmaya meyilli kişiler az değil çünkü.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2009, 17:54
Güle güle :icon_smile:
Beyaz olmak nasıl bişey anlamadım gerçi. Senin için kötü bişey demek ki.

Ama sen hala anlamadın dur ben sana anlatayım merakta kalma. Orada yazdığım mesaj crespo009'a idi. Boşuna hiddetlenip celallendin yani. Ama iyi güldürdün beni kardeşim, sen sağol : )

yunusgs
07.Aralık.2009, 18:33
Maçın şokundan anca kurtulabildiğim için anca yorum yapma fırsatı buldum.

Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada,3.kez lider olma şansın eline gelmiş ve yine kaçırıyorsun.Burada tüm suç futbolcularındır.

Hakem,hatalı kararlar vermiş olabilir.Ama bunu Aziz Yıldırım'ın açıklamaları sonrasında da yazdım.Takımlar ve taraftarlar önce kendilerinde suç aramalı.Sen 2.golü atamıyorsan 90+4te gol yiyorsan bu senin kabahatindir.

Artık Arda'nın veya Adnan Polat'ın takıma kıdemli bir mevkide olarak bir konuşma yapmaları lazım ki takım toparlansın.Gidişat son derece kötü.Hatta berbat.

Bir oyuncu bir takımı bu kadar mı etkilir?Evet.Baros gitti herşey bitti.Nonda Nonda dedik ama Nonda'nın artık kendine hayrının kalmadığı geçen seneden belliydi.

Devre arası takıma yerli bir golcü alınmazsa ya da altyapıdan iyi bir oyuncu takviye yapılmazsa daha da kötü günler bizi bekliyor.

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 18:37
Abi dünkü maçta Elano takımda iyi oynayan 3-4 kişiden biriydi. Kewell- 2. yarıdaki Arda- 2. yarıdaki Uğur- elano
bu 4ü dünkü maçın kare asıydı bana göre. Hatta geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı desek abartmış olmam. Deplasmandaki Pana maçı buna dahil. Oyunun yönünü uzun paslarla hemen değiştirip takımı hızlı atağa kaldırıyor. Dünkü maçta bunu 4-5 kere yaptı. Ama basında yazıldığı gibi bizim ortasahadaki Sarp-Barış falan Elano ile oynamıyorlar. Az topla buluşuyor. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama ben televizyondan görüyorum elano bomboş, bizim ortasaha onu görene kadar rakip markaja geliyor yada hemen ardaya oynuyorlar. Dünkü maçta da dikkat ettim, Elano'nun pas aldığı oyuncular Kewell, Arda bazen Nonda falan. Gerideki oyuncular hiç onu düşünmüyor. Bir de dünkü maçta son vuruslarda dikkatli olsaydı 2 gol atmıştı elano. Uğurun ortası bomboş kafa ve ardanın ortasına boş durumda vurduğu vole.

Bir de bana kalırsa bu kalan son 2 maçta nonda ile başlanmasın. Topu her aldığında topu kontrol etmesi, pas atacak adamı görmesi falan 10 saniye geçiyor, rakip markaj altına alıyor adamlar. Mesela haftaya; Elano-Keita-Kewell-Arda ileri 4lüsü ile başlayalım. Yalnız bursa macındaki gibi de forvette arda olmasın. Keita olsun. zaten forvet oynama gibi bir özelliği var. Maç içinde bazen swap olacaksa da Kewell ile olsun. Nonda ile 10 kişi olmasa da 10.5 kişi oynuyoruz resmen.

Pas gelmiyora falan katılmıyorum. Top futbolcuya gitmez futbolcu topa gider, eğer oynamak istiyorsa. Bu tarz oyuncular hep top kimin ayağındaysa ona yaklaşıp pas ister oyun kurar ama Elano bu tarz bir oyuncu değil. Tam Brezilya milli takımı oyuncusu. Bizim lige gitmez bu tarz oyuncular. En fazla sezon sonuna kadar oynar GS'da.

King_91
07.Aralık.2009, 19:06
Galatasaray niye geri çekildi demişsiniz de rakip 30sn'de bir sağlı sollu serbest vuruşlar kullanıken defansı ilerde kurmamızı mı bekliyordunuz anlamadım . Hakem tam bir felaketti . Zaten santrayı 4 kere tekrar ettirmesinin art niyetten başka açıklaması olamaz . Hasagiç'in topu bizim yarı sahamıza taşımasına göz yuman hakem aynı hakem .

Maça gelirsek kaçan 3 puana yazık oldu çok iyi oynamıştık hatta haftalardır bu kadar iyi oynamıyorduk . Hakkımız olan bi maçı bu şekilde berabere bitirmek baya üzdü beni açıkçası . Manisa , Bursa puan kayıplarında bu kadar üzülmemiştim çünkü doğru düzgün oynayamamıştık . Güzel futbol gelecek haftalar için umut verdi en azından

scar face
07.Aralık.2009, 21:19
Vay be hakem diyince gülüyordunuz alın size hakem golden 4 dk önce korner verilmedi topiğin anasını ağlatmıssınız İBB ye helal olsun!!!

gerrrard
07.Aralık.2009, 21:25
"Sarp'a bile çamur atıldı ya daha bişey demiyorum." cümlesinden daha saçma bir cümle görmemiştim.Adam küfür etmemek için yırttım diyor küfür ediyor.Sonra niye çamur atıldı.Hemen sıralıyayım;

Küfür eden Kazım'a 4 maç ceza verildiğinden,

Bilica'ya görüntülere bakılarak ceza verdildiğnden,

Aynı şekilde geçtiğimiz sezon Emre Belezoğlu'na görüntülerden ceza verdildiğinden olmasın?

Demek ki görüntülerden ceza verilebiliniyormuş tüm cezlarında Fenerbahçe'ye verilmesi ayrı bir olay.

Merakla bekliyorum gelişmeleri...

Sana nedenini açıklayayım güzel kardeşim. Gerçi sen biraz daha dikkatli okusaydın bir bölümü almasaydın yine anlardın ama işte ... Kazım hakemin yüzüne yüzüne küfrediyor, Mustafa Sarp her futbolcunun bir maçta yaptığı kadar.

scar face
07.Aralık.2009, 21:30
Olamaz böyle bi sey Gökay...Hakemin yüzüne etmek başka,arkasına etmek başka mı:)

MeMo
07.Aralık.2009, 21:33
Hakeme küfür ederken pozisyon almanın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum...

Flawless Victory
07.Aralık.2009, 22:41
Galatasaray niye geri çekildi demişsiniz de rakip 30sn'de bir sağlı sollu serbest vuruşlar kullanıken defansı ilerde kurmamızı mı bekliyordunuz anlamadım . Hakem tam bir felaketti . Zaten santrayı 4 kere tekrar ettirmesinin art niyetten başka açıklaması olamaz . Hasagiç'in topu bizim yarı sahamıza taşımasına göz yuman hakem aynı hakem .

Maça gelirsek kaçan 3 puana yazık oldu çok iyi oynamıştık hatta haftalardır bu kadar iyi oynamıyorduk . Hakkımız olan bi maçı bu şekilde berabere bitirmek baya üzdü beni açıkçası . Manisa , Bursa puan kayıplarında bu kadar üzülmemiştim çünkü doğru düzgün oynayamamıştık . Güzel futbol gelecek haftalar için umut verdi en azından

Sorun zaten geri çekildiği için rakibin serbest vuruş kazanmasında. Aydın'ın sarı kartında bariz belli oluyor.

SAİT71
08.Aralık.2009, 01:35
Sana nedenini açıklayayım güzel kardeşim. Gerçi sen biraz daha dikkatli okusaydın bir bölümü almasaydın yine anlardın ama işte ... Kazım hakemin yüzüne yüzüne küfrediyor, Mustafa Sarp her futbolcunun bir maçta yaptığı kadar.

Kazım koridoru tekmelemiş diye ceza veriliyor ingilizce küfür ediyor...

Mustafa'da saha içinde ettiyse bununda aşağı kalır bir cezası olmamalı. Duydummu yazacaksın raporuna.. Kötünün iyisi olmamalı diye düşünüyorum.. Yanlışsam söyleyin..

Alicanfmfan
08.Aralık.2009, 02:17
Carlos gibi portekizce küfür edilmeli bundan sonra...

brotha
08.Aralık.2009, 04:30
Arkadaslar iyi oynadik , son dakikada sacma sapan gol yedik berabere kaldik deyip kabullenmek cok mu zor ?

Benim yazima sacma sapan cevaplar verilmis ben polemik olsun diye yazmadim, dusuncelerimi belirttim.

Sizin psikolojinizide anliyorum takimin gidisati dolayisiyla endiselisiniz ve bunu hakemlere baglamak istediniz. Ama macin beraberligini bir korner , 1-2 faul pozisyonuna baglamak sacmaliktan baska bir sey degil.

Flawless Victory
08.Aralık.2009, 12:25
Galatasaray'ın katili Elano'dur. Yarım voleyle gönderilmelidir takımdan.

ShevAnil
08.Aralık.2009, 14:21
Elano Pazar akşamı geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunu oynadı Emrah abi. Ne bekliyorsunuz adamdan 1 pozisyon kaçırdı diye gönderilecek mi? Daha yeni yeni uyum sağlamaya başlıyor ve farkındaysanız Rijkaard onu kazanmak uğruna Keita'yı yedek bırakıyor.. Hatta tahminlerimce İleri hattımız antalya karşısında da ; Arda - Elano - Keita - Kewell olacak..

Flawless Victory
08.Aralık.2009, 15:15
Ben o maçta iyi oynadı bu maçta kötü oynadı yorumu yapmıyorum. Elano'nun mücadele etmeyen oyun tarzı Türkiye ligine uygun değil diyorum.

ShevAnil
08.Aralık.2009, 15:20
Emrah abi bunun için biraz erken değilmi evet 15 hafta geçti ama Elano nekadar oynadı, nekadar oynatılabildi burası bir soru işareti değilmi. Elano şuan kesinlikle Türkiye Süper Liginin en iyi dağıtıcısı olabilir. Evet topa çok basmıyor fakat aldığı topları çok olumlu kullanıyor. Gereksiz top kaybı da yapmıyor. Elano'nun tam performansı için biraz daha beklemeliyiz sanırım..

PesimiSTyLa
08.Aralık.2009, 16:14
Ben o maçta iyi oynadı bu maçta kötü oynadı yorumu yapmıyorum. Elano'nun mücadele etmeyen oyun tarzı Türkiye ligine uygun değil diyorum.

Kusura bakmada hiç izlememişsin sen o zaman son oynanan 3-4 maçı. Elano nasıl mücadele etmiyormuş anlamadım ben. Ortasahadan rakibi kovalayıp bizim ceza sahası çevresinde rakibin pozisyonunu bozup kazandırdığı birçok pozisyon var aklımda.

Memedov
08.Aralık.2009, 16:49
Carlos gibi portekizce küfür edilmeli bundan sonra...

yok yok bizim hakemlerimizin Türkçesi baya bir kıt. ingilizce edersen anlarlarda Türkçede pek anlayamıyorlar. portekizceye gerenk yok.