View Full Version : Önder Turacı'nın atardamarı kesildi
Universal
05.Aralık.2009, 12:30
El bileği atardamarı kesilen Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, şu anda ameliyatta...
Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın sağ el bileği atardamarı kesildi. Turacı, şu anda Acibadem Hastanesi'nde ameliyatta. Konuyla ilgili gelişmeler burada olacak.
GodfatheR
05.Aralık.2009, 12:31
nasıl?? :S
Universal
05.Aralık.2009, 12:33
Bazı yerlerde intihar ettiği söyleniliyor.
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 12:33
Fenerbahçe'li oyunculara bir şeyler bu aralar.Geçmiş olsun..
nerazzuri
05.Aralık.2009, 12:34
oha yahu. ne oluyor. :S
Addolorato
05.Aralık.2009, 12:34
Geçmiş olsun ya umarım iyidir ve umarım intihar etmemiştir..
ForCimbom
05.Aralık.2009, 12:37
oha???
umarım hayati bir tehlike yoktur ve umarım intihara teşebbüs etmemiştir...
KaPaLı
05.Aralık.2009, 12:38
Futbolcuların üzerinde var bişeyler ama hadi hayırlısı.
Universal
05.Aralık.2009, 12:39
Bu arada intihar değildir. Önder Turacı sağ elini ve sağ ayağını kullanan birisi o yüzden sağ el bileğini kesemez.
C h A o S
Ntvspor kazayla evinde kestiğini söylüyor.Geçmiş olsun.
E.Cartman
hadi bakalım hayırlısı inşallah bir şey olmaz futbolcularda bu aralar bişeyler var zaten... nası becermiş atardamarını kesmeyi anlamadım...
C h A o S
05.Aralık.2009, 12:40
Evinde eşya değiştiriken kırılan cam sonucu kesmiş.
Suicider
05.Aralık.2009, 12:40
:S çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir
Addolorato
05.Aralık.2009, 12:41
Ev kazası yüzünden olmuş eşya taşırken cam kırıgı kesmiş..
ForCimbom
05.Aralık.2009, 12:48
inşallah öyle bir iş kazasıdır. ama bilemeyiz. saklana da bilir maalesef. umarım çabucak iyileşir...
GodfatheR
05.Aralık.2009, 12:50
Önder daha 2 gün önceki antremanda gördüm çok neşeliydi böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyordum zaten. Geçmiş olsun Önder umarım en kısa zamanda sahalara dönersin.
scar face
05.Aralık.2009, 13:43
Yahu neden intihar etsin kredi kartı borcu mu var?Karsılıksız aşk mı yasıyor?Ruh hastası mı?
kazaymıs sadece insallah bi sey olmaz Önder 'e.Geçmiş olsun Turacı
Ahmet Göktaş
05.Aralık.2009, 13:44
Belki karısıyla kavga etti ve yumruk attı cama :D
ForCimbom
05.Aralık.2009, 13:45
Yahu neden intihar etsin kredi kartı borcu mu var?Karsılıksız aşk mı yasıyor?Ruh hastası mı?
kazaymıs sadece insallah bi sey olmaz Önder 'e.Geçmiş olsun Turacı
yahu ne oluyor ki sana? enke intihar etmeden önce biliyor muydun neden intihar edebileceğini? problemleri olamaz mı yahu? hem ben intihar etti falan demedim. inşallah değildir dedim. "bilek atardamarı" deyince insanın aklına gelmesi son derece normal bir durum. sakin ol...
BaFraLı
05.Aralık.2009, 13:50
Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda iyileşir umarım.Çok önemli bir yeri kesmiş.İntihar olacağını zannetmiyorum.
Addolorato
05.Aralık.2009, 13:55
Belki karısıyla kavga etti ve yumruk attı cama :D
Gerçekler ortaya çıktı kız arkadaşıyla alkollü bir şekilde tartışıp cam sehpaya yumruk atmış.. Kaza falan degil yani..
Sekopej
05.Aralık.2009, 14:05
Futbolcumuz Önder Turacı sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir.
Evde sebebini bilemediğimiz bir hadise sonrası sağ el bileğinde radial atar damarında ve el bileği kirişinde kesik oluşmuştur.
Daha sonra ailesi tarafından Ataşehir'deki bir polikliniğe sonrasında da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştür.
Sabah 10'da Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyata alınan Önder Turacı, iki saat süren başarılı bir operasyon geçirdi.
Sağ el bilek seviyesindeki kesi ve buna ait damar ve kirişler primel olarak onarıldı.
Bir gece hastanede kalacak olan Önder Turacı'nın yarın taburcu edilmesi bekleniyor; oyuncunun bir hafta on gün içersinde de antrenmanlara başlayabileceği açıklandı.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Önder'e geçmiş olsun diyorum, yukarıdaki açıklamanın ilk kısmına bakınca da, Fenerbahçe'de yönetim yakında neşteri vurabilir. Birşeyler düşünmeseler, açıklamanın ilk bölümüne gece eğlenmiş yazmazlar, olayı kapatırlardı. Bu tür disiplinsizlikleri gidermek için yakında önemli gelişmeler olabilir.
eXcitinG
05.Aralık.2009, 14:07
Büyük geçmiş oLsun..
TR.CaPTaiN
05.Aralık.2009, 15:23
Geçmiş olsun.
Oghuse
05.Aralık.2009, 15:25
İyi vallahi allahtan ciddi bir sıkıntı olmadan atlatılmış.. Çok büyük geçmiş olsun.
LaigLeNoiR
05.Aralık.2009, 15:28
Geçmiş olsun ciddi bir olay.
RaSenGan
05.Aralık.2009, 18:32
Geçmiş olsun.
Bu doktor da bayağı ün yaptı :)
SAİT71
05.Aralık.2009, 19:22
GEçmiş olsun atardamarıda yanlışlıkla keseni ilk defa gördüm.. :(
scar face
07.Aralık.2009, 21:14
yahu ne oluyor ki sana? enke intihar etmeden önce biliyor muydun neden intihar edebileceğini? problemleri olamaz mı yahu? hem ben intihar etti falan demedim. inşallah değildir dedim. "bilek atardamarı" deyince insanın aklına gelmesi son derece normal bir durum. sakin ol...
Sen sakin ol diye uyarınca ben sakin olmam onun için bi daha yazma elin yorulmasın...
Öyle bi yazılmıs ki intihar falan filan ben onlara cevap vereyim dedim sende üstüne alınmıssın.Aferin
MaTRaKaN
07.Aralık.2009, 23:22
Ahmet Çakar "Gecenin 3'ünde banyoda ayağı kaymış ve bileği duşakabinin sivri yerine gelmiş." dedi
İnsanlık hali olabilir böyle şeyler,Geçmiş olsun
KanaKe
08.Aralık.2009, 00:25
Ahmet Çakar "Gecenin 3'ünde banyoda ayağı kaymış ve bileği duşakabinin sivri yerine gelmiş." dedi
İnsanlık hali olabilir böyle şeyler,Geçmiş olsun
Gercekten garip.. gecmis olsun.