PDA

View Full Version : Beşiktaş - CSKA | Şampiyonlar Ligi B Grubu 6.Maçı

anilton
07.Aralık.2009, 17:46
http://img31.imageshack.us/img31/1287/bjkcska.jpg

Final karşılaşması...

Galibiyet yetmeyebilir...

Wolfsburg'un Manu'dan alacağı puan ve ya puanlar çok önemli...

Ben galibiyet alacağımıza inanıyorum.Bu yüzden Wolfsburg - Manu maçının bu maçtan daha önemli olduğunu düşünüyorum...

Sevindirici bir haber;

Manu'da eksik çok...

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic,Berbatov,Giggs,Rooney, Wes Brown, Gary Neville, Rafael, Fabio, John O’Shea, Jonny Evans kadroda yoklar...

Ahmet Göktaş
07.Aralık.2009, 17:48
Manu'da eksik çok...

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic,Berbatov,Giggs,Rooney, Wes Brown, Gary Neville, Rafael, Fabio, John O’Shea, Jonny Evans kadroda yoklar...

Kim var o zaman abi :D

Ben kazanacağımızı düşünüyorum , gol atarsak kazanırız.

SAİT71
07.Aralık.2009, 20:31
Ben CSKA moskovanın iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş ın tek ilacı rakibi sıkıştırmak ondan daha fazla hırs, koşu, pres vs her türlü futbol teriminde rakibinden üstün olmaktır.

Beşiktaş alır 3. olur diyorum.. Nobre ile Boboda gol atar.. Hatta İboda orta açar asist yapar. :D

footballer33
07.Aralık.2009, 20:36
Gol yemezsek kalırız Avrupa Ligi'ne, yersek 2 fark lazım. O yüzden önce gol yememeyi düşünmeliyiz. ;) Gerçi o konuda bir problem yaşamıyoruz, ama gol yollarındaki sıkıntımız bu maçta sürmemeli. Başarılar Beşiktaş'ım.

gerrrard
07.Aralık.2009, 20:54
Beşiktaş mutlak favori. Fakat beni korkutan kazanılması gereken maçları şuana kadar pek kazanamadı Beşiktaş. Umarım sorun yaşamayız.

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 21:02
Valla her şey pozitif duruyor bizim adımıza maç öncesinde ama bana istediğimiz sonucu alamayacağız gibi geliyor.İnşallah yanılırım.Bu maçı seyretsem mi seyretmesem mi kararsız kaldım valla.Bu sezon ne zaman maç seyretsem puan kaybı yaşadık.Valla psikolojik baskı oluşmaya başladı üzerimde..:icon_biggrin:

Maça gelirsek ilk golü biz atalım gerisi çorap söküğü gibi gelecektir diye düşünüyorum.Gol sıkıntısını bu maçta kesinlikle yaşamamalıyız.Gol ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur bizim için.Gol geciktikçe baskıda artar ve maalesef o zaman istemediğimiz sahneyle karşılaşmak zorunda kalırız.Diğer maçtan ise istediğimiz sonucun çıkacağına inanıyorum..

garydelgadov
07.Aralık.2009, 21:53
Bu maçta totem yapabiLirim bende.:D
Hani fm'de oLur ya,birini yenip öbürünün kaybetmesini bekLersinizde maçı sadece spiker diyip son skorLardan rakibinin maçını kontroL edersiniz.Ama o spiker hiçbir zaman sizin takımınızın kazandığını söyLemez.ÖyLe oLmasından korkuyorum.Manunun kaybedip bizim de puan kaybetmemizden korkuyorum...

tarikko
08.Aralık.2009, 00:18
Beşiktaş kazanacak gibi geliyor bana.Başarılar..

Oghuse
08.Aralık.2009, 00:20
Krasic'in uzaktan şutları çok etkili ceza içi savunması zaten iyi Beşiktaş'ın yay önündeki savunmayı çok iyi yapması gerekiyor..

xxvolkan09xx
08.Aralık.2009, 03:09
Gecen sefer 1-0 veya 2-1 kazaniriz demistim tutmustu :) buseferde 1-0 yada 2-0 yeneriz diye düsünüyorum. tabi Bobo'yu ilk 11e alirsa Denizli

eXcitinG
08.Aralık.2009, 10:42
WoLfsburg - Manu Maçında Manu savunmasında Carrick ve FLetcher oynayacakmış.

KanaKe
08.Aralık.2009, 11:35
WoLfsburg - Manu Maçında Manu savunmasında Carrick ve FLetcher oynayacakmış.
Ilginc bir mac olacak ozaman :) Wolfsburg dagitir o savunmayi.

besiktas1903
08.Aralık.2009, 14:33
CSKA'da doping şoku!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda bugün karşılaşacağı CSKA Moskova takımında doping skandalı yaşandı.

Rus ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde M.United'la yaptığı maçın sonrasında yapılan doping incelemesinde Sergei Ignashevich and Alexei Berezutsky de yasaklı maddeye rastlandığı ve bu iki futbolcunun bugünkü karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.

Defensta görev yapan bu iki oyuncunun bu sezon sürekli CSKA Moskova ilk 11'inde görev alması ve bu maçta oynayamayacak olmaları siyah beyazlı ekip adına olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

Fanatik

Ahmet Göktaş
08.Aralık.2009, 14:59
Evet ntvsporda dedi , ignasevitch ve berezusiki yokmuş. Hadi bakalm aferim WADA :D

LaigLeNoiR
08.Aralık.2009, 18:13
Diskalifiye edin CSKA'yı direkt geçelim Avrupa Ligine :D

Şaka bir yana eğer kazanırsak Avrupa Ligine devam ederiz diye düşünüyorum.

Başarılar ve bol şans Kartalım.

sananes
08.Aralık.2009, 18:17
hem bjk hem wolfsburg kazanacak insallah iddaada sistem 4 5 6 oynadım ayrıca kazanmak zorundalar:) şaka bi yana avrupa liginde 3 türk takımı görmek süper olacak

brotha
08.Aralık.2009, 18:22
Cok iyi olmus defanslarinin en onemli 2 adami oynamicam umarim kazaniriz.Wolfsburg eminim puan alicak Manchesterdan ama bizim kazanabilecegimizden supheliyim.

besiktas1903
08.Aralık.2009, 20:06
Bu is olacak gibime geliyor.. :D

Tonguc86
08.Aralık.2009, 20:08
İnşallah sahadan istedikleri skor ile ayrılır Kara Kartallar.

Ahmet Göktaş
08.Aralık.2009, 21:57
acil bilgi lazım... Maç şifreli mi yayınlanacakmış ?

BaGa TaRKaN
08.Aralık.2009, 21:57
Bu Maçı Kasmadan Rahat Alırız. Ama Almanyada Hayal Kırıklığına Uğramayız İnşallah:o

DenizlispoR
08.Aralık.2009, 22:33
Ertem Şener 3.golü attığımızda ne diyecek gerçekten merak ediyorum :zuhaha.

Cengo
08.Aralık.2009, 22:33
Hem kalbim hem de mantığım Bjk alır diyor, hadi aslanlar.

Flawless Victory
08.Aralık.2009, 22:39
Bence Beşiktaş kazanır. Skor : 1-0

el.nino
08.Aralık.2009, 22:40
taraftar yine çok güzel.inşallah bjk alır.

ShevAnil
08.Aralık.2009, 22:49
Tello bu pozisyonu kaçırmamalıydı..

ForsakeN
08.Aralık.2009, 22:58
İbo-Krasic kapışmasını izlemek zevkli oluyor. :D

GodfatheR
08.Aralık.2009, 23:06
Tello o nasıl kaçar yahu yatır kaleciyi at boş kaleye :) Neyse daha var avrupa ligine 3. Türk gelicek inşallah : )

GodfatheR
08.Aralık.2009, 23:09
Az kalsın yiyorduk.

GodfatheR
08.Aralık.2009, 23:18
Bu adam büyük futbolcu. Milos Krasic 1-0.

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2009, 23:20
Kötü oldu bu.

Fernando Gago
08.Aralık.2009, 23:23
ManUtd'de de golü buldu .. Beşitaş'ın işi mucizelere kaldı

Ahmet Göktaş
08.Aralık.2009, 23:24
2. devre hakanda gircekmiş , 2 kaleci ile oynucakmışız....

GeNç KaRTaL
08.Aralık.2009, 23:30
Man.Utd'de attı.Wolfsburg çevirebilir o maçı ama bizim şu aşamadan sonra 3 gol atabileceğimize inanmıyorum.En fazla 1-1 yapabiliriz gibi geliyor.İnşallah yanılırım ve turu geçen biz oluruz..

Bordo61Mavi
08.Aralık.2009, 23:54
almanyada mac 1-1 hadi saldir Besiktas

KanaKe
09.Aralık.2009, 00:01
Hakem cok kötü maci CSKA'ya vermeye kararli gibi.. Allah Besiktas'in yardimcisi olsun..

Universal
09.Aralık.2009, 00:11
Beşiktaş'a 3 gol atması artık mucizevi bir durum. CSKA'da ki bu doping olayı gerçeklemesi tek ümidi.

Alicanfmfan
09.Aralık.2009, 00:16
İlker Yasin ; ''Beşiktaş kanatlardan gelmeli , Kartal kanatlarıyla uçar ''

:D:D:D

DisCo
09.Aralık.2009, 00:21
Soldan İbrahim Üzülmez ortaladı. Bobo kayarak vurdu ve 1-1

Dakika 86...

Tello yerinede Nobre girdi.

Wolfsburg 1 - 2 Man Utd.

Bordo61Mavi
09.Aralık.2009, 00:22
manchesterda atti

GeNç KaRTaL
Bir mucize olur mu? :icon_smile: Zor..

DisCo
CSKA %100 kaçırdı. Beşiktaş'ın yüklenmesi gerekiyor. Sanki beraberlik yetiyor gibi bir hava var. Hem stadta hem oyuncularda...

Wolfsburg 1 - 3 Man Utd. Owen...

ForsakeN
09.Aralık.2009, 00:24
cska puan alırsa gruptan çıkıyor

Universal
09.Aralık.2009, 00:24
ManU galip, Beşiktal elendi. Beşiktaş'ta tarih yazıyor. 6 puan ile sonuncu oldu, 5 puan ile sonuncu oldu. Bu puanlar ile elenen tek takım.

ForsakeN
09.Aralık.2009, 00:25
Nihat şut çekeceğine ortalasa... İçeride 2 kişi uygundu

DisCo
09.Aralık.2009, 00:26
Beşiktaş ard arda pozisyonlar veriyor.

DisCo
09.Aralık.2009, 00:29
Aldonin

Sağdan girdi ve sert vurdu. Zeminde füze etkisi oluşturdu.

Beşiktaş 1 - 2 Cska

Bordo61Mavi
09.Aralık.2009, 00:31
Boyle daha iyi oldu Wolfsburgin gecmesini istemedim. Ya Bjk olcakti yada Cska

DisCo
09.Aralık.2009, 00:32
Beşiktaş şuanki şartlarda Avrupa'ya veda etti. Yazık oldu.

Bende Wolfsburg'un CL'ye devam etmesini istemiyordum.

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2009, 00:33
Olmadı,yapacak bir şey yok.Sağlık olsun..

SAİT71
09.Aralık.2009, 00:38
Krasic e önlem almazsan adam böyle tek başına hepsiyle oynar.. Bjk kazanmak için bir şey yapmadı. Haketmedi. Tello 7-8 korneride ön direğe açtı. İleride top tutamıyor, pas yapamıyor, şut çeken yok.. Sonuçta bu takımı da yenemezsen sonuncu olursun.. Giderken bari ülke puanına katkı yapsın dedim beraberliği buldu ama Rüştü sayesinde 2. golüde yedi. Hadi ilk golde Rüştünün hatası yok ama 2. gol bariz kaleci hatası. Yalnız Mustafa Denizli taktik bilgisini gösterdi bir kez daha.. Krasic gibi bir adama önlem almadı çok şaşırdım. CSKA akın akın geldi Denizli bilmiyorum ne yaptı ama sonuçta BJK elendi gitti.

Ben CSKA moskovanın iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş ın tek ilacı rakibi sıkıştırmak ondan daha fazla hırs, koşu, pres vs her türlü futbol teriminde rakibinden üstün olmaktır.

Beşiktaş alır 3. olur diyorum.. Nobre ile Boboda gol atar.. Hatta İboda orta açar asist yapar.

ilk sayfadaki yorumumda sadece Asist ve golü atanı bildim. Gerisi yoktu..

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 00:41
Denizli geç dalganı hey koçum benim be....

Fink sen insan değilsin yaa... Git bu takımdan yazık oluyor sana ...

Ferrari-Sivok sizde gidin , yazık etmeyin kendinize... Hatta ikinizde aynı takıma transfer olun , 20 senelik kardeş gibi anlaşıyorlar...

İbo ... Rezil et sen ancak ortalıgı...

İsmail - Tabata , kulübeyi ısıtması için dünyaada en çok para sayan takım biziz bence....

Helal olsun denizli , 1 kaleci , 4 defans , 3 önlibero , 1 ekrem ( ne oldugu belli deil ondan öle yazdm) , 1 Tello ... Ve tek forvet...

tarikko
09.Aralık.2009, 00:42
Yazık oldu..

Ilhan
09.Aralık.2009, 00:43
Evet, sinirimi nerede boşaltabilirim dedim, aklıma burası geldi.

Bu adam, futboldan anlıyorsa ben de futbolun F'sinden anlamıyorum. Ben Beşiktaş başkanı olsam bu adamı saniye takımın başında tutmam.

7 adet savunmacı ile maça başlayıp, Ernst yorulana kadar futbol oynuyor gibi gözüken bir Beşiktaş vardı sahada. Defans çizgisi bu kadar geride olabilir mi? Sanki yenilmemeye çalışan bizmişiz gibi oynadık. Senin demode 3-5-2'in 0 çekti Mustafa Denizli!

Ki, ileride oynatılan adamlardan biri Ekrem'di. Toraman'ın fazlalık olduğu o kadar netti ki. Hadi bu anlayışla gittin, Nihat'ı alırken çıkardığın adam neden Ekrem'di? Ekran karşısında bağırdım, Toraman'ı al oyundan diye. Fink'i çıkarıp Uğur İnceman'ı aldın sen Denizli! Ve bunu, takımın gerideyken ve öne geçmesi gerekirken yaptın. Bu, senin takımının son maçı. Hurra hücum yapmak zorundasın sen! Oyunu kuracak adam yok.

Hadi bunları geçtim, CSKA ligi bitmiş, ciddi konsantrasyon problemi yaşayan takım. Bir de, iki banko defans adamının maçtan 5 saat önce maç kadrosuna bile giremeyeceği belliyken, sen halen 7 savunmacı ile çıkıyorsun Denizli!

Denizli ne olur git, yalvarırım git.. Git yahu, git..

LaigLeNoiR
09.Aralık.2009, 00:49
Denizli geç dalganı hey koçum benim be....

Fink sen insan değilsin yaa... Git bu takımdan yazık oluyor sana ...

Ferrari-Sivok sizde gidin , yazık etmeyin kendinize... Hatta ikinizde aynı takıma transfer olun , 20 senelik kardeş gibi anlaşıyorlar...

İbo ... Rezil et sen ancak ortalıgı...

İsmail - Tabata , kulübeyi ısıtması için dünyaada en çok para sayan takım biziz bence....

Helal olsun denizli , 1 kaleci , 4 defans , 3 önlibero , 1 ekrem ( ne oldugu belli deil ondan öle yazdm) , 1 Tello ... Ve tek forvet...

Hepsine okey de İbrahim Üzülmez'e laf atıyorsun ya helal olsun diyorum sana.

Kaybettik ve elendik. Açıkcası doping olayından dolayı turu geçmek istemiyorum. Elenelim paşa paşa ligimize dönelim.

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 00:53
Abi yapma ibrahim üzülmez rezil bir futbol oynadı. Yada bilemiyorum ben takığım ondandır ama Krasiç elini kolunu sallayarak girdi her istediğinde pozisyona. KAdeme anlayışı 0 olan bir bek , bence bek değildir.

LaigLeNoiR
09.Aralık.2009, 00:56
Krasiç sadece maçın başında sağ kanatta oynadı ve etkili olamayınca ortaya hatta sol kanada kadar geldi bir ara. İbrahim Üzülmez onun peşinde oralara gidecek değildi. Golü de zaten sol kanattayken attı Krasiç.

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 00:58
İyi oynasın madem İbo , ben artık bu yd-md ikilisi gidene kadar takımla ilgim yok zaten. Ne maça giderim bi daha , ne forma alırım ne başka bi ürün. İsmailde harcansın sonra serdar kurtuluş gibi ,üstüne para vererek gönderelim.

Alicanfmfan
09.Aralık.2009, 01:05
Beşiktaş ürünü almamakla Yd'nin ne alakası var , taraftar bu zor günlerde belli olur bence.

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 01:06
Beşiktaş ürünü almamakla Yd'nin ne alakası var , taraftar bu zor günlerde belli olur bence.

Boşver sen ;)

LaigLeNoiR
09.Aralık.2009, 01:15
Boşvermesine gerek yok haklı bence Alican. Desteğimi ben BJK kazanacak veya kaybedecek diye vermiyorum ki. Yense de yenilsede seviyorum takımımı.

xxvolkan09xx
09.Aralık.2009, 01:25
cska'nin dopingden dolayi elenme durumu varmi?

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 01:26
Boşvermesine gerek yok haklı bence Alican. Desteğimi ben BJK kazanacak veya kaybedecek diye vermiyorum ki. Yense de yenilsede seviyorum takımımı.

Ya nedenini aççıklarımda bazı kişilerle diyolga girmek istemiyorum o yüzden.

Sebebini açıklyayım , tabiiki skor taraftarı değilim , ama artık dalga geçildiğini görüyorum tarftarla , topalmda 15 milyon euro bonservis ödene 2 oyuncu kulübede oldugu ve inat oyuna alınmadıgı için ... Ve en önemlisi şu söz için , "Ne yapalım , bizden sonra gelecek yönetim öder"

bosque davasında başkan aynen bunu söylemiş. Ben onun "çocuklarının rızkı" nı ödeyemem şahsen.

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 01:27
cska'nin dopingden dolayi elenme durumu varmi?

Büyük ihtimalle.

Levent bıçakçı da bu yönde açıkalam yaptı radyosporda aydın cingöze.

Ama oyuncular takımdan habersiz almışsa oyuncuya verilir ceza , ama 2 kişide birden aynı doping çıkması bana cskanın bilgisi dahilinde oldugunu düşündürüyor.

TR.CaPTaiN
09.Aralık.2009, 01:33
Beraberlikle sonuçlanır diye tahmin ettiğim bir maçtı. İki takımda oyun anlamında birbirlerine pek üstünlük kuramadı ama Cska girdiği pozisyonları daha iyi şekilde değerlendirerek kazandı. Cska'nın kadrosu geçmiş senelere göre daha zayıf olmasına rağmen gruptan çıkmayı başardılar. Beşiktaş için tek teselli ŞL'den kasasına giren ciddi paralar olacaktır.

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 01:33
Beraberlikle sonuçlanır diye tahmin ettiğim bir maçtı. İki takımda oyun anlamında birbirlerine pek üstünlük kuramadı ama Cska girdiği pozisyonları daha iyi şekilde değerlendirerek kazandı. Cska'nın kadrosu geçmiş senelere göre daha zayıf olmasına rağmen gruptan çıkmayı başardılar. Beşiktaş için tek teselli ŞL'den kasasına giren ciddi paralar olacaktır.

O teselli antep için olacaktır.

SAİT71
09.Aralık.2009, 01:52
İbrahim Üzülmez kötüde oynasa yapabileceği pek birşey yok. Sonuçta hocası koyuyor oda elinden geleni yapıyor. Eğer oynayamıyorsa suç onu koyanın olması lazım. Çünkü yaşlandı artık. Fakat yinede bir kaç pozisyon hariç kötü bir oyun oynamadı gibi geldi bana..Hatta O ibo kimsenin yapamadığını yapıp adam gibi bir orta açtı. Oda Gol oldu :D

Ş.liginde gruptan çıkanlara ekstradan 5 puan bonus verildi portekiz hollandayı geçti bakalım A.Liginde gruptan çıkanlara bonus verilecekmi bu 5 puanla üstteki ülkeler baya bir farkı açacaklar ileri turlarda da çeyrek f /yarı f/ final bonus alırlarsa fark iyice artar

9 Portugal 5.500 8.083 7.928 6.785 6.833 35.129 4/ 6
10 Netherlands 7.583 8.214 5.000 6.333 7.583 34.713 5/ 6
11 Turkey 4.000 6.100 9.750 7.000 6.800 33.650 2/ 5

KaPaLı
09.Aralık.2009, 10:49
Maçın ilk yarısını izledim Beşiktaş'ta kaç oyuncu var sayamadım parmak hesabı yapıyorum oyuncuları sayıyorum yok. İbrahim Kaş varken Toraman diyo acaba o nerde oynuyo dedim bir ara. Baktım ön libero. Ee hadi güzel oynasın sarkık libero yapacak herhalde diye düşündüm. Bu seferde Ferrari - Sivok ceza sahası çizgisinde bekliyolar. ibrahim Kaş hiç çıkmıyo. Ekrem forvet oynuyo ( Nihat yedek kadrosunda ) Ernst yorulana kadar Beşiktaş iyiydi ama oda yoruldu bu sefer oyuna müdahele etmek saçmalığına düştü. Sürekli koşan rakibi yıldıran Fink çıktı ne yaptığı belli olmayan Uğur girdi.

Anlamadığım kendi evinde oynuyosun, gruptan çıkmak için galip gelmen lazım ama sen İbrahim Kaş - İbrahim Toraman - Sivok - Ferrari ( 4 stoper ) Ernst - Fink ( 2 defansif ortasaha ) İbrahim Üzülmez ( Sol bek ) Ekrem ( ? ) Tello ( Sportingte sol bek oynamış Beşiktaş'ta sol açıktan sağ açığa geçmiş oyuncu ) ve ileride tek başına oynayan Bobo. Nasıl gol atacaktınki hoca ? Rakibin savunması yokken bastıracağın yerde sen onları beklemeyi tercih ediyosun.

İlk golde kimse suçlu değil falan demiş 1-2 kişi. Topu getiren adam, Krasic'e pası veren adam Stoper olarak oynadı. Oraya kadar o adam nasıl rahat çıkıyo. Dzagoev'i durdurmaya çalışıyosun ama CSKA'nın bireysel oynamadığını akıl edemiyosun. Şampiyonlar Ligi sana XXXXL hoca.

Şimdi 17 aralıktaki toplantıyı beklemeye başlayacak Beşiktaş. CSKA'nın 3 oyuncusunda veya daha fazla oyuncuda doping çıkarsa diskalifiye edilecekmiş. Kullandıklarıda grip ilacıymış ama bunun kullanıldığı zaman UEFA'ya bildirilmesi gerekirken ruslar bunu bildirmemiş. Savunmalarını iyi yaparlarsa sıyrılırlar işin içinden.

eXcitinG
09.Aralık.2009, 11:09
TaktikseL hataLardan kaybediLmiş bir maç. Tek avuntumuz Manu da yenmiş zaten oLuyor..

Doping feLan oLayLarından doLayı UEFA da devam etmek istemem ben. UEFA Ligini hakedecek bir takım değiLiz.

Aşk-ı Şehir
09.Aralık.2009, 11:12
Büyük ihtimalle.

Levent bıçakçı da bu yönde açıkalam yaptı radyosporda aydın cingöze.

Ama oyuncular takımdan habersiz almışsa oyuncuya verilir ceza , ama 2 kişide birden aynı doping çıkması bana cskanın bilgisi dahilinde oldugunu düşündürüyor.

Orası Rusya yahu. Doping'in, vücut geliştirici maddelerin en çok bulunduğu ülkedir heralde. Artı birde CSKA'nın askeri destekli bir takım olmasıda bunu muhtemel kılıyor. Rusya'da askerler üzerinde bir çok denemeler yapıldığı söylenir. Bu maddelerden birisi olabilir. Bence kesin haberi vardır takımın. Ayrıca Vasiliy kullanıyosa bence Alexey'de kullanıyodur Rıdvan Dilmen'in dediği gibi. :)

footballer33
09.Aralık.2009, 11:51
Tam 4 tane stoperle sahaya çıkıyorsun 3 tane hatta Yusuf ve Tabata'yı sayarsan 5 tane orta saha elemanın var. Ama gidip Toraman'ı ön liberoya koyuyorsun. O da yetmiyor, kurtarıcı diye bitik bir Nihat ve gole uzak bir futbolcu olan Uğur'u oyuna alıyorsun. Valla şaka gibi. Neyse, yine lige döndük artık. Yapacak bir şey yok. Lige yansımaz umarım bu sonuç. Ha bu arada, doping olayı bu seneki Timisiora - D.Zagreb maçında olmuş hiçbir şey olmamış, duyduğum kadarıyla. En fazla, doping yapan topçular ceza alır o kadar. Elendik biz geçmiş ola artık. :(

brotha
09.Aralık.2009, 16:54
taktigi maktigi yok bu isin, iyi oynadik kazanamadik bana gore. Tek eksik orta sahada delgado gibi bir oyuncu ve hucumda holosko gibi bir oyuncu. Zaten ikisi de olsa su mac 2-3 tane atardik. Ama yine de bir cok pozisyon harcadik.

RaSenGan
09.Aralık.2009, 17:28
Üzüldüm Beşiktaş adına.Ama Avrupa Ligi'ne gitseler bile tur atlayacaklarına inanmıyordum açıkçası.

------------------------

Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda dün Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen, ancak maçtan önce 2 futbolcusu dopingli çıkan CSKA Moskova'nın, ligden ihraç edilmeyeceği açıklandı.

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), dün Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda Beşiktaş ile yapacağı maç öncesinde, defans oyuncuları Sergei Ignashevich ve Aleksei Berezutsky'nin dopingli çıkması üzerine, ''Moskova temsilcisi, kupadan ihraç edilir'' iddialarına açıklık getirdi.

UEFA'dan yapılan açıklamada, numunelerde tespit edilen söz konusu maddenin, kulübün ihracını gerektirmediği, sadece futbolculara ceza verileceği ifade edildi.

3 Kasım'da deplasmanda Manchester United ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında, savunma oyuncuları Sergei Ignashevich ve Alexei Berezutskiy'den alınan numunelerde dopinge rastlanmıştı.

Her iki futbolcunun (A) örneğinde de ''S6. Stimulants'' arasında sayılan yasaklı doping maddesi görüldüğünü belirten UEFA yetkilileri, bu oyuncuları, 17 Aralık'a kadar geçici olarak maçlardan men etmişti.

Yasakları hemen başlayan futbolcular, dünkü Beşiktaş maçında yer almamıştı.

Kaynak : AA

Ahmet Göktaş
09.Aralık.2009, 17:34
mesele çok karıştı arkadaşlar

UEFA, CSKA Moskova’nın doping kullanan iki oyuncusu Berezutski ve Ignasevic’in dosyasını incelemeye başlar başlamaz Ruslar harekete geçti!

Premier League'de Abramovic başta olmak üzere Rus kulüp sahiplerini barındıran İngiltere'den ilk yönlendirme haber kamuoyuna ulaştı...

İçi çelişkilerle dolu olan BBC haberinde CSKA'nın kupadan ihraç edilemeyeceği yazılırken, haberin sonunda da UEFA'nın kararının 17 Aralık'ta vereceği yazıldı!

Dün Tuğrul Yenidoğan'ın altını çizdiği Rus lobisinin çalışmalara hemen başladığı da bu haberle kesinleşmiş oldu.
Beşiktaş cephesi, Türkiye'nin UEFA'da ki yegâne gücü Şenes Erzik'in bu hamleler karşısında suskun kalmamasını ve nihai karar açıklanana kadar CSKA'nın diskalifiye edilmesi yönünde çaba sarf etmesini bekliyor...
İşte BBC'nin az önce geçtiği o haber;
"CSKA Moskova'nın, iki oyuncusunun doping testlerinin pozitif çıkmasına rağmen turnuvadan ihraç edilmeyeceği UEFA tarafından onaylandı.

Sergei İgnashevich ve Aleksei Berezutsky, 3 Kasımdaki doping testini geçemedikleri için Uefa tarafında men cezası aldılar.

Fakat,iki oyuncuda da tespit edilen madde, WADA'nın dopingli madde listesinde yer alan maddelerden biri olmadığı için, UEFA CSKA'yı ihraç etmeyecek.

Dün akşam İstanbul'da Beşiktaş'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura ismini yazdıran CSKA'nın iki oyuncusunun, 3 Kasım 2009'daki Manchester United maçı sonrası yapılan doping testleri pozitif çıkmıştı.
Uefa'nın disiplin statüsünün 12. Maddesine göre: "Eğer, bir takımda oynayan birden fazla oyuncuda doping tespit edilirse, söz konusu takımın mevcut ya da bir sonraki Avrupa turnuvasından diskalifiye edilmesi söz konusu olabilir".
Disiplin statüsündeki bu madde, CSKA'nın turnuvadan ihraç edileceği iddialarını canlandırdı fakat, bir Uefa yetkilisinin Press Association'a yaptığı açıklamaya göre, "Söz konusu madde,mevcut listede doping maddesi olarak geçmiyor ve bu yüzden sadece oyunculara ceza verilmesi gündeme gelebilir, takımın diskalifiye edilmesi değil" dedi.
Hem Berezutsky hem de Ignashevich'den alınan ilk örneklerde, WADA'nın 2009 yılı "S6 Stimulants(Doping maddesi)" kategorisinde bulunan madde tespit edildi.
CSKA ekibi ise , oyuncularının grip olduklarını ve bu yüzden bu ilaçları kullandıklarını fakat maçtan önce Uefa yetkililerine bu durumu iletmeyi unuttuklarını ifade ederek oyuncularını savundu.
Kulüp, iki oyuncularında da bulunan maddenin, "Uefa'nın yasaklı listesi"nde bulunmadığına dikkat çekerek, " bu sorun, bizim sağlık ekibimizin yaptığı bir hatadan kaynaklanan, kulüp ve oyuncularımız adına şoke edici bir durumdur" dedi.
Açıklamaya şöyle devam edildi: "Ne yazık ki, olayın tüm içeriğini henüz anlayabilmiş değiliz fakat bizim saklamamızı gerektirecek hiçbir durum yok ve taraftarlarımızın bunu bilmesini istiyoruz. Bu durum, oyuncularımızın milli takım kampı sırasında geçirdikleri soğuk algınlığının tedavisi için verilen ilaçlar yüzünden oluşmuştur ve bu da Uefa tarafından bilinmektedir."
UEFA, davayı detaylı olarak, Şampiyonlar Ligi kura çekiminden bir gün önce, 17 Aralıkta inceleyecek ve nihai kararını açıklayacak.
Kasım ayındaki Manchester United maçında, CSKA 3-1 öne geçmiş fakat Shchennikov'un son dakikada kendi kalesine attığı gol ile karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı."

Not: Bazı internet sitelerinde "UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya" göre ibaresiyle verilen haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çünkü, UEFA'nın resmi internet sitesinde konu ile ilgili yeni bir haber yer almamaktadır.
Medyaspor

-----------------------

Siz UEFA'yı TFF mi Sandınız?

09.12.2009 15:49:00
Türk basını bir kez daha sınıfta kaldı. Koskoca Türk medyası, bir internet sitesinde yer alan haberi "doğrulatmadan" sayfalarına koyunca ortaya çok ama çok ilginç görüntüler çıktı. İşte detaylar:
Habertürk'te "UEFA'dan Kartal'a kötü haber", Milliyet'te "UEFA acıklama yaptı", NTV Spor'da "CSKA Moskova kurtuldu" ve son olarak Hürriyet'te "Beşiktaş'a UEFA'dan kötü haber" başlıklarıyla verilen haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulüplerin resmi siteleri gibi "yalanlama" yazmak veya konuyu daha da uzatıp nasihat vermek amacında değiliz...

4 büyük medya kuruluşunun internet sitelerinde yer alan haberleri üzülerek okumuş bulunmaktayız. UEFA'nın resmi internet sitesi "www.uefa.com" kaynak gösterilerek yapılan bu haberler öncesinde hiç "www.uefa.com"a baktınız mı sevgili meslektaşlar?

Soruyoruz; neye göre, kime göre verdiniz bu haberi milyonlarca okurlarınıza?

Saatlerdir "www.uefa.com"u refresh edip hit kazandırmaktan sıkılarak bu haberi yapma gereği duyduk. Çünkü, bu haber sitede yok! İnanmayanlar, "www.uefa.com"a girip bakabilir.
Not: Milliyet'in başlığı aynen sitede yer aldığı gibi, "açıklama" değil "acıklama" şeklinde yazılmıştır.

Saygılarımızla Medyaspor

scar face
09.Aralık.2009, 17:41
Nerde kalmıs yahu adam markajı.Yazık valla yazık 21.yüzyılda adam markajı izliyoruz...
Taktik çok kötüydü.Adamlar rahatça kazandı.Beşiktaş ise ligde kolay kolay gol yemez lig yarışını sürdürür...

anilton
09.Aralık.2009, 19:27
Sağlık olsun...

Addolorato
09.Aralık.2009, 20:48
Yahu adamlar supradinmidir nedir ondan içmişler.. Soguk algınlıgına birebirdir bu arada :D

ozaniel
09.Aralık.2009, 22:36
Bence M. Denizli mantıklı bir taktik uyguladı. Gol yemememiz gerekiyordu çünkü yediğimiz anda 3 gol atmamız gerekecekti. İlk başlarda Tello, Ernst, Ekrem ve Bobo ile golü aradık, bayağı bastırdık, o ara gol gelse rahat olurdu ama gelmeyince ve bir defans hatasında gol yiyince böyle oldu.

Knightmare
11.Aralık.2009, 01:48
supradyn multivitamin :p o Sudafed'tir :) uyarıcı özelliği de vardır o ilacın, psödoefedrin mi ne öyle bişey işte, bi tiryaki hastam vardı ordan biliyorum :D
iki günde bir gelir Sudafed şurup alırdı :p