PDA

View Full Version : Futbolcusunu tekme tokat dövdü!



MaTRaKaN
07.Aralık.2009, 20:09
1. Amatör Küme'de oynanan Esentepespor-Kafkaspor maçında antrenör-futbolcu krizi yaşandı.

http://www.internethaber.com/images/news/110404.jpg

Gerilimin yüksek olduğu ve Amatör Lig'lerde zaman zaman görmeye alışık olunan görüntülerin biri Kayseri'de yaşandı.

Esentepespor kalecisi Mehmet, orta alanda yapılan faulün takımının aleyhine verildiği gerekçesiyle Hakem Serkan Sarıkaya'ya itirazları sonucu karşılaşmanın 40. dakikasında önce sarı kart, daha sonra çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kaleci Mehmet'in yaptığı harekete çok sinirlenen antrenör Özgür Güneri saha içerisine girerek tekme tokat oyuncusuna saldırdı. Hocasının bu tavrı karşısında neye uğradığını şaşıran ve sinirleri daha da gerilen Mehmet'i ve antrenör Özgür Güneri'yi sakinleştirmek kolay olmadı.

Olaya müdahale eden teknik heyet ve takım oyuncuları iki tarafı da yatıştırmakta güçlük çektiler. Mehmet'in saha dışına çıkarılmasıyla olay yatıştı.

kaynak ; internethaber

tarikko
08.Aralık.2009, 00:16
Yuh ya :) ..

KanaKe
08.Aralık.2009, 00:27
resmen rezillik.. sonrada futbolcu yetistirmekte neden bu kadar zorlaniyoruz diyoruz böyle antrenörler oldukca insanin futbol oynama hevesi biter..

SAİT71
08.Aralık.2009, 01:29
Daha çok şeyleri aşmamız gerekiyormuş.. Sıfıra yakın konumda amatör liglerdeki durum. Daha 1 bile olamadık