Log in

View Full Version : G.Saray taraftarı ırkçıların hedefinde

mertcan1304
21.Nisan.2006, 18:51
http://www.spor3.com/haberimaj/gstaraftar1703.jpgİspanya’da ülke genelinde faaliyet gösteren ırkçı grupların profili çıkartıldı...

http://ads2.haber3.com/adlog.php?bannerid=296&clientid=184&zoneid=99&source=&block=0&capping=0&cb=074c6e74879ae8d2ebe8ee0de1e3b1f2
http://ads2.haber3.com/adview.php?what=zone:99&n=ad0cc0a1 (http://ads2.haber3.com/adclick.php?n=ad0cc0a1)
Hoşgörüye Karşı Olanlarla Mücadele Örgütü sözcüsü Angel Galan, İspanya futbolunda ırkçı saldırıların tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkat çekerek bu grupların özellikle müslüman seyircilere yönelmeye başladıklarını söyledi. İspanya’daki ırkçı gurupların tüm müslümanları Galatasaraylı olarak gördüğüne da işaret eden Galan, kendilerine Galatasaraylı Morolara (Galatasaraylı müslümanlara) ölüm adı takan gurupların bile olduğunu belirtti.

Angel Galan, temiz giyimli mesleği olan bu insanların Avrupa ve Amerika’daki ırkçı gruplarla internet aracılığı ile çok sıkı çalıştığının da altını çizerek “Dışardan baktığınızda bu insanlara ırkçı demezsin. Ancak emir geldiği zaman hemen örgütlenerek harekete geçiyorlar ve sayıları da her geçen gün artıyor dedi. Kendisine "Guille 88" adı takan bir neonazi grubun sözlerini de delil gösteren Galan, bu grubun amacının Galatasaraylı müslümanları dövmek olduğunu, maça gitmeyerek, maç çıkışında stad etrafında beklediklerini ve bir müslüman seyirci görmeleri halinde de toplu halde Galatasaraylılara ölüm diye saldırdıklarını söyledi.
ALINTIDIR.

Burak Duran
21.Nisan.2006, 18:55
buyursun gelsinler türkiyede yapsınlar bakalım onu sami yen saraçoğlu inönü çıkışında ister galatasaray ister fener ister beşiktaş adını tanısınlar müslümanlara yapmaya çalıştıkları saldırıları bu stadlarda denesinler bakalım ne oluyor

LaKe
21.Nisan.2006, 18:59
buyursun gelsinler türkiyede yapsınlar bakalım onu sami yen saraçoğlu inönü çıkışında ister galatasaray ister fener ister beşiktaş adını tanısınlar müslümanlara yapmaya çalıştıkları saldırıları bu stadlarda denesinler bakalım ne oluyor

evet hurmete katılıyorum.

ve böyle çirkin bir olayı kınıyorum:mad:

emirduman
21.Nisan.2006, 19:14
Hiç hoş birşey değil, futbola futbol hariç karışan herşeyden büyük rahatsızlık duyuyorum...

Gravity
21.Nisan.2006, 19:25
Bunun aynısı Türkiye'de olsaydı, örneğin Türkiye'de R.Madrid'li Hıristiyanlara Ölüm diye bir grup kurulsaydı ne olurdu çok merak ediyorum. Leed's maçı öncesi olanları hatırlarsak, adi bir suç olduğu ve örgütlenme ve kasıt olmadığı halde neler yazıldığını, söylendiğini hepimiz biliyoruz. Leed's maçı öncesi yaşananları tasvip etmiyorum, sadece örnek olarak yazdım ama açıklamaya yetecektir sanırım. Bir de sonunda "Barbar Türkler" oluyoruz. Benim bakış açımı yumuşatan tek şey yine İspanya'da şampiyonluk yaşamış bir kulübün kendisine Türk lakabını yakıştırması ve her maçlarında Türk bayrağı açmalarıdır. Bu kulüp de Deportivo la Coruna'dır.

Sekopej
21.Nisan.2006, 19:33
medeniyetten bahseden insanlar neden ırkçılık yapar anlamıyorum. ha bi de anlamadığım senin takımında da var zenci ona neden yapmıyon madem sadece rakibe yapıyon eto gibi futbolcular çoğalırsa yaptıklarını anlarlar sanıyorum adam her şey para değil dedi ve al ittihat la anlaştığını açıkladı. bir kaç yıldız böle yaparsa belki anlarlar(yok bunlar anlamaz) .....

ibo
21.Nisan.2006, 19:50
şerefsiz bunların hepsi...

Selman Ozturk
21.Nisan.2006, 20:34
1 avuç beyinsiz insanın yaptığı bu terbiyesizlikleri bu ahlaksızlıkları görmezlikten geliyorum.Zaten kendi kendilerini tüketiyorlar.

zargı
21.Nisan.2006, 21:17
medeniyetten bahseden insanlar neden ırkçılık yapar anlamıyorum.
medeniyetsiz oldukları için

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 15:54
İşte Avrupadan böyle görünüyoruz ama biz ne yapıyoruz Avrupada bile birbirimizi desteklemek yerine engel oluyoruz birlik olacagımız yerde grupcuklar olusturuyoruz umarım bu konu olumlu düsüncelerin olusmasında bir nebze olsun fayda saglar en azından AVRUPA arenasında. Orada türk ve müslüman oldugumuz için böyle serefsizliklere maruz kalıyoruz orada GS'li FB'li BJK'li yada baska takımlı oldugumuz için degil onlardan Kat ve Kat Üstün Onlardan Kat ve Kat Yüce onlardan Kat ve Kat Medeniyet bir halk olan TÜRK oldugumuz için bunlara maruz kalıyoruz.

MKS_82
22.Nisan.2006, 18:01
İşte Avrupadan böyle görünüyoruz ama biz ne yapıyoruz Avrupada bile birbirimizi desteklemek yerine engel oluyoruz birlik olacagımız yerde grupcuklar olusturuyoruz .

yani tebrik ediyorum süper bir yorum yapmışsın. altına aynen imzamı atabilirim.

enesao
22.Nisan.2006, 23:07
seneya şampiyonlar liginde elbet TÜrkiye ye gelirler onlar...

lazyboy7
22.Nisan.2006, 23:10
uzaktan konusması kolay tabıı..leed macı geldı aklıma...geçmiş zaman olur ki...

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:11
seneye gs fb bjk hiç fark etmez artık kenetlenmeli ve avrupada yeni destanlar yazmalıyız

enesao
22.Nisan.2006, 23:30
seneye gs fb bjk hiç fark etmez artık kenetlenmeli ve avrupada yeni destanlar yazmalıyız
ve bu hareketlerini onlara yedirmeliyizzz