Log in

View Full Version : BURSASPOR şampiyonluğu haketti mi

bursa_mc
21.Nisan.2006, 20:54
arkadaşlar bu aralar BURSASPOR çok kotu oynamasına karşın şampiyonluğu garantiledi gibi ama hakettimi? soruna cevap arıyorum

Jesus_FB
21.Nisan.2006, 20:56
her zaman süper ligde olması gereken bir takım bence hem kötü oynamış olsa şimdiden o kadar fark atıp garantileyebilirmiydi?
seneye süper ligde iyi işler yapıcaktır Bursaspor

Berkaiser
21.Nisan.2006, 20:57
Bursa şampiyonluğu sonuna kadar haketti.

RoCCo_42
21.Nisan.2006, 21:00
Bence sonuna kadar haketti Aramıza Hosgeldin BURSA ben bi KONYASPOR'lu olarak BURSASPOR'un Süper ligde olmasından dolayı oldukca memnunum.

bursa_mc
21.Nisan.2006, 21:01
eyw.arkadaşlar

saka_onur
21.Nisan.2006, 21:06
bence sakaryaspor olmalıydı bulunduğu yer sakaryanın gerçek kimliğini göstermiyor....

ama tabi 1.yarıdaki ilk 17 haftada bursa 2.yardıaki performanslara göre sakarya diyoru m

Selman Ozturk
21.Nisan.2006, 21:21
Bursaspor ligin kalburüstü takımlarından biri.Tabi ki sonuna kadar hakettiler şampiyonluğu.Puan farkı birara açılınca rehavete kapıldılar bu yüzden puan kayıpları yaşadılar.Seneye Süper Lig'de de çok iyi işler yapacaktır Bursaspor.Tıpkı geçen senelerde olduğu gibi.Bir Çanakkale'li olarak Bursa'nın vaşarılı olmasını çok istiyorum.

Jesus_FB
21.Nisan.2006, 21:27
bir de Altay gelse İzmir takımları her zaman renk katmıştır ligimize

gezenti
21.Nisan.2006, 21:44
bir de Altay gelse İzmir takımları her zaman renk katmıştır ligimize
altayda zaten 2. sırada.
bide bursa şampiyonluğu daha ilk yarıda hak etti bütün takımları yenip acayip puan farkı yarattı bu kadar puan farkını galatasaray yada fenerde atsa onlarda rehavete kapılırdı...

Onur000
21.Nisan.2006, 22:34
Bence Bursa Antalya böyle büyük sehirlerin takimlari birinci ligde olmali
ve ben bi Ordu lu olarak ORDUSPOR u da birinci ligde görmek istiyorum

Sekopej
22.Nisan.2006, 00:16
arkadaşlar altay 2. sırada ama bu sene 3 teknik direktör değiştirdi ve hala başa oynuyo. kafkaftan umudu kestik ama altay önümüzdeki 3 hafta bursa antalya ve sakaryanın birbirleriyle oynayacak olmasından dolayı çok şanslı çıkmak için. bu hafta dardanel maçında altayımıza başarılar....

Eray Dengiz
22.Nisan.2006, 00:33
Bursaspor Süper Lig'den zamanında düşmemesi gerek takımlardan biriydi.. Ama oldu işte.. Bu sene Süper Lig'e yeniden merhana diyorlar.. Sonuna kadarda hakettiler.. Helal olsun..

ibo
22.Nisan.2006, 10:00
sonuna kadar haketti bursa şampiyonluğu. ben balıkesirde yaşıyorum. Ve bu bölgeden bir takımın süper lig -de olmasıda beni memnun ediyor...

bursa_mc
22.Nisan.2006, 11:59
bu pazar belki garantilerizz ordu maçında

Burak Duran
22.Nisan.2006, 12:08
altay-bursa el ele hep beraber TSL ye :D bursa haketti sonuna kadar bence altayda çıksında bizde maçlara gidebilelim :D

jarosik_61
22.Nisan.2006, 13:10
bursa gibi bir takım zaten süper lige yakışır.raşit hoca varsa zaten düşünme.ha birde bursaya hala bir gıcıgım var.akçaabat da(ben maçtaydım)sebat ile oynarken sebat ın 3 puanını aldılar.başkanınıza baya bir küfür geldi.onun için kendi adıma özür diliyorum.

alex_ander
22.Nisan.2006, 23:23
bir bursaspor taraftarı olarak bursanın 1. lig de olmasını haketitini düşünürüyorum bu arada 2008 yılında 40 bin kişilik stad yapacamızın haberini verelim yani yakında inşşalah 3 büyüklere kafa tut camıza inanıyorum...... texas taraftarı....

deli_kadir
23.Nisan.2006, 00:34
bence bursaspor kesınlıkle 1. lıgde olması gereken bır takım zaten basta cok ıyı baslayınca gevsedıler ama kesın olması lazım 1.lıgde

ibo
23.Nisan.2006, 00:38
bir bursaspor taraftarı olarak bursanın 1. lig de olmasını haketitini düşünürüyorum bu arada 2008 yılında 40 bin kişilik stad yapacamızın haberini verelim yani yakında inşşalah 3 büyüklere kafa tut camıza inanıyorum...... texas taraftarı....
inş. Bir büyük daha olması güzel olur. zaten taraftarıda ateşli BURSA nın :)

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 01:43
ne demek haketti mi ?
tabi ki haketti..

bursanın diyarbakır gibi masabaşı olaylarına ihtiyacı yok 1.lige çıkabilmek için.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 12:03
ne demek haketti mi ?
tabi ki haketti..

bursanın diyarbakır gibi masabaşı olaylarına ihtiyacı yok 1.lige çıkabilmek için.

isde ben bunu sözleri ayakta alkıslarım. :D

gezenti
23.Nisan.2006, 13:00
isde ben bunu sözleri ayakta alkıslarım. :D
aman rocccum diyarbakır olaylarına biz karışmayalım 1 hafta daha uzaklaştırmayı benyem bünyem kaldırmaz:D
gelelim yukarıda bahsedilen stad olayına bursa maçlarını yeni yapılan bursa merinos sahasında oynayacakmış diye duydum.ama stad kapasitesi 40000 olunca çektiğimiz bu eziyetlerin hepsi bitecek türkiyeye bir tane daha futbol mabedi kazandıracağız...

Vieri
23.Nisan.2006, 13:38
Bursaspor deplasmanının tekrardan diğer takımlar için puan kaybetme korkusu yaşayacakları gibi olması lige zevk getirecek.

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 17:07
Bursa Atatürk stadı yıkılıyor mu ? Yoksa başka bir yere yeni stad mı yapılıyor ?

Bursaspor'a 1. ligde başarılar dilerim... Bu akşam orduspor karşısında turu atacaklardır..

Jesus_FB
23.Nisan.2006, 17:24
aman rocccum diyarbakır olaylarına biz karışmayalım 1 hafta daha uzaklaştırmayı benyem bünyem kaldırmaz:D

Neden ceza aldığınıda bilmiyorsun galiba

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 18:07

walla gokhancım benim icin farketmiyorda isde forum kuralları neyse zaten ben gerekli mesajı msn de veriorum baska bisey dememe hic gerek yok.:D

Neron_FB
23.Nisan.2006, 18:10
Sonuna kadar haketti...

gezenti
24.Nisan.2006, 11:59
Neden ceza aldığınıda bilmiyorsun galiba
merak etme biliyorum.

fresi87
24.Nisan.2006, 22:34
bu hafta maçtaydım taraftarı görmeniz gerekirdi hepinizin muhteşemdi.bilet fiyatları 8 milyon kapalı kale ama yinede tıklım tıklım stad.haftaya da antalya buraya geliyo çok zevkli geçiceği kesin!! BAŞKENT-BURSA ELELE

ekonomerist
25.Nisan.2006, 13:19
Ben Antalyalıyım. üniversiteyi kazanınca buraya geldim. ama kesinlikle bi çok bursalıdan daha çok Bursasporluyum. benim yıllardır düşündüğüm şey şu; bu takım öyle zamanlar oluyorki taraftara cevap veremiyor. sanırım ben bursaspordan daha çok MUHTEŞEM taraftarı seviyorum... :)

gezenti
25.Nisan.2006, 21:15
tamam teşekkür ederim biz böyle taraftarız işte pazara kadar değil mezara kadar taftarız.dünyada böyle bir şey varmıdır 2.lige düşeceksin kale arkasını 8 ytl yapacaksın ondan sonra 20000 kişik stadyum 30000 kişi alacak muhteşemiz bizya allah kahretsin:D
maçtan anektod:maça gelen 78 yaşındaki amca ilk önce texas taraftarını ve amigolarını selamladı daha sonra stadyumu selamladı.bursaspor aşkı sınır tanımaz başkadır...

SeZeRinHo
26.Nisan.2006, 00:24
Süper ligi yakışan bi ekip kısa zaman öncesine kdr çok iilerdi.Hatta 2 sezon önce ilk defa 2.lige düştüler heralde.Şimdi yine hak ettiği yerde.İnanın Diyarbakırdan iidir.Takımda bişey yokda yazık o seyirciye ben Denizliliym gurur duyorum Tel Örgü olmayan tek stada sahibiz be

enesao
26.Nisan.2006, 00:42
tek stad siz deilsiniz tranzon da var...

ekonomerist
26.Nisan.2006, 13:44
tamam teşekkür ederim biz böyle taraftarız işte pazara kadar değil mezara kadar taftarız.dünyada böyle bir şey varmıdır 2.lige düşeceksin kale arkasını 8 ytl yapacaksın ondan sonra 20000 kişik stadyum 30000 kişi alacak muhteşemiz bizya allah kahretsin:D
maçtan anektod:maça gelen 78 yaşındaki amca ilk önce texas taraftarını ve amigolarını selamladı daha sonra stadyumu selamladı.bursaspor aşkı sınır tanımaz başkadır...

sanırım benim msj ıma karşılık bi teşekkür ama üstüne almana gerek yok. ben sana muhteşem demiyorum çünkü en az senin kadar, bende BURSASPORLUYUM ve BURSASPOR taraftarıyım... ANTALYA lı olmam çok fazla önemli değil...

By_aBuNis
26.Nisan.2006, 13:47
Bence Bursaspor Lig a ya fazla gelıyor :D:D cok ıyı takım gercekten bence fazlasıyla hakettı süperligi tebrikler :D

bence bursaspor kesınlıkle 1. lıgde olması gereken bır takım zaten basta cok ıyı baslayınca gevsedıler ama kesın olması lazım 1.lıgdeInsallah 5. buyuk olursunz :D 1 sampıyonluk yeter Bursa taraftarı gercekten ınanılmaz sekılde ateslı .. BI kere bızım play off macı vardı beykoz oyakrenoult bursa taraftarıda maca gıdıyordu bunları gorduk şok olduk sebat deplasmanına gıdıyorlardı sanırım ;)

en az 10-15 otobus :D:D vardı bursa taraftarı gercekten süper taraftarlar :D onlardan bırı olmak ısterdım:D