Log in

View Full Version : Manisaspor - Beşiktaş [16. Hafta]

DisCo
10.Aralık.2009, 03:37
http://i47.tinypic.com/j6270w.png

ozaniel
10.Aralık.2009, 17:58
Yine 1-0 alıp yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2009, 21:20
Çok iyi giderken üst üste 2 tane kötü sonuç aldık.Umarım bu maç bu kötü gidişin devamı olmaz.Kazanıp tekrar bir seri başlatmamız lazım.Açıkcası bunu yapacak gücümüzde var.Sonucu yine ileri uç elemanlarımız belirler diyorum..

sananes
11.Aralık.2009, 05:06
besiktaş gol atabilirse kazanır ancak.beraberlik diyorum

brotha
11.Aralık.2009, 18:23
Çok iyi giderken üst üste 2 tane kötü sonuç aldık.Umarım bu maç bu kötü gidişin devamı olmaz.Kazanıp tekrar bir seri başlatmamız lazım.Açıkcası bunu yapacak gücümüzde var.Sonucu yine ileri uç elemanlarımız belirler diyorum..

sende hep ayni seyi soyluyosun kardesim :)

anil luque
11.Aralık.2009, 19:01
Şemsi haklı Rıdvan kardeşim, nazar boncuğu olsun artık onlar gerçi CSKA maçıyla herşey bitti pek nazar boncukluğu kalmadı onun ama =) Ben kazanıp yeniden bir seri yakalarız diyorum, bu hafta galibiz haftaya lideriz!

GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 19:11
sende hep ayni seyi soyluyosun kardesim :)

Yazarken bende fark ettim ama yazılacak başka bir şey mi var ki be usta? :icon_smile: Gol atarsak kazanıyoruz,atamazsak berabere kalıyoruz.Bu kadar hücum oyuncusu varken acaba bu maç gol atabilecekmiyiz diye düşünmek artık can sıkıcı bir hal almaya başladı yavaş yavaş.

footballer33
11.Aralık.2009, 20:23
Manisa, kendi sahasında etkili bir takım değil. Biz de, 2 kötü sonucun ardından bu maça ağırlığımızı koyarız ve kazanırız bence.

Knightmare
12.Aralık.2009, 11:24
02 çifte şans :p skor tahmini de 0-0, 0-1 olsun :)

HooijDonk07
13.Aralık.2009, 00:46
Manisaspor yenilmez bence Besiktas'ın yenilmesi lazım artık :D

LaigLeNoiR
13.Aralık.2009, 11:04
MUHTEMEL 11'LER...

MANİSASPOR

İlker
Güven
Kalabane
Burak Özsaraç
Eren
Mehmet Nas
Yiğit
Nizamettin
Simpson
Ergin
Isaac

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
Nihat
Bobo

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20:00
HAKEM: Selçuk Dereli
Saha içindeki dizilimimizi merak ediyorum. Muhtemelen Kaş sağ bekte oynayacak. Toraman'da CSKA maçındaki gibi ön libero oynayacak. E o zaman 4 defans 3 tane de ön libero olacak. /Toraman-Ernst-Fink\ hayırlı olsun bakalım bu maç için fazla defansif geldi bana kadro.

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 14:48
Manisa'ya güveniyorum , İnşAllah en azından bir puan alabilirler.

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 14:54
MUHTEMEL 11'LER...

MANİSASPOR

İlker
Güven
Kalabane
Burak Özsaraç
Eren
Mehmet Nas
Yiğit
Nizamettin
Simpson
Ergin
Isaac

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
İbrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
Nihat
Bobo

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20:00
HAKEM: Selçuk Dereli
Saha içindeki dizilimimizi merak ediyorum. Muhtemelen Kaş sağ bekte oynayacak. Toraman'da CSKA maçındaki gibi ön libero oynayacak. E o zaman 4 defans 3 tane de ön libero olacak. /Toraman-Ernst-Fink\ hayırlı olsun bakalım bu maç için fazla defansif geldi bana kadro.

Tello-Nihat-bobo

Hey gidi koca beşiktaş , 3 kişiyle gol arayacak hale düşmüşüz... 7 Tane savunma oyuncusu ile 105 yıllık tarihinde 1 maça dahi çıkmamıştır Beşiktaş.

İlklerin adamı (rezilliklerin) Mustafa Denizli....

ozaniel
13.Aralık.2009, 17:46
Bu 11'ler muhtemel 11 değil mi? Sanmıyorum CSKA maçındaki kadroyla çıksın Beşiktaş.

SAİT71
13.Aralık.2009, 19:25
Manisa erken gol atarsa kazanabilir ama büyük bir ihtimal berabere biter.

tarikko
13.Aralık.2009, 20:42
MANİSASPOR
İlker
Ferhat
Kalabane
Burak
Eren
Güven
Yiğit
Mehmet
Mehmet Nas
Simpson
Isaac

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
Sivok
Ferrari
İsmail
Ernst
Fink
Ekrem
Nihat
Tello
Bobo

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 20:51
Hadi bakalım.Kadro fena değil.İnşallah kayıpsız atlatırız..

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 21:18
Bobo attı.Helal Bobo.Bu maçı alırız artık.

brotha
13.Aralık.2009, 21:18
Iste goll , 0-1.

Bu adam golcu yahu!!! Kontrol ve vurus mukemmel.

garydelgadov
13.Aralık.2009, 21:24
Bobo atmış..

tarikko
13.Aralık.2009, 21:24
Gol Kalabane 1-1..

garydelgadov
13.Aralık.2009, 21:25
Haydaa o ne yahu..

SAİT71
13.Aralık.2009, 21:26
Keşke bu hafta hep üst oynasaymışım :D

TSI tahmin yarışmasında Alt üst olmasınıda talep ediyorum :D

Crocodile1963
Kalabane kornerden gelen topa çok güzel bir kafa vuruşu yaparak eşitliği sağladı . . .

tarikko
Nihat önemli pozisyon kaçırdı..

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 21:27
Alıcazz farketmez... yanlız gol yedik :( :D

Hadi bobo yine bekliyoruz :D

el.nino
13.Aralık.2009, 21:31
nihat yine topu beşiktaş tribünlerine armağan etti.

SAİT71
13.Aralık.2009, 21:33
Bu Niahatta ne zaman form tutacak merak ediyorum valla

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 21:39
Bu Niahatta ne zaman form tutacak merak ediyorum valla

Zamana ihtiyacı var :D :icon_biggrin::icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 21:46
İlk yarının sonlarına doğru tempo arttı.İlk golü attıktan sonra kazanırız demiştim.Gerçi hala umudumda azalma yok ama gol yiyeceğimizi düşünmüyordum doğrusu.İnşallah 2.yarı galibiyeti getirecek golü bulabiliriz.Gecikmezse çok iyi olur valla..:icon_smile:

garydelgadov
13.Aralık.2009, 21:48
Farkettiniz mi biLmem,3-4 yıL önce bir Beşiktaş vardı.MaçLarını geneLde 1-0 kazanan,iLk yarı goL atamayan,sıkıcı bir takım.Yavaştan eskiye dönüyoruz gibi...

SAİT71
13.Aralık.2009, 22:37
Zamana ihtiyacı var :D :icon_biggrin::icon_biggrin:

Şaka maka Milli takımımız içinde önemli oyunculardan birisi. Bir an önce formuna kavuşsun.

yankiler 1959
13.Aralık.2009, 22:42
Maç berabere biticek gibi..

Ziya38
13.Aralık.2009, 22:46
1-1 sona erdi...

yankiler 1959
13.Aralık.2009, 22:46
Maç berabere bitti.
Beşiktaş herzaman kötüydü ve bu devam edecek.
Bursaya nasıl cıkacak ?? Allah bilir ??
Konusun Nobre,Denizli diğerleri...

brotha
13.Aralık.2009, 22:49
Maç berabere bitti.

Besiktas kotu motu degil, bugun ikinci yarida bi 30 dakika haric gayet iyi oynadik. 2-3 tane daha bile gol atabilirdik.

Maca gelirsek,
Yaratici oyuncu eksikligi net belli, Nihat form tutarsa (!) ,Holosko gelince ve Delgado gelince cok daha iyi olacak eminim. Tellodanda yararlanamiyoruz, Nihati oynaticam diye Telloyu cikartti.

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 22:50
Maç berabere bitti.

Sen iyimisin ? Bi git burda kışkırtma milleti maç biter bitmez pusudamı bekliyordun ?

Her zaman kötüymüş...Bu böle devam etçekmiş... Ne bildin istihbaratmı geldi BJK bu sene hep böle gitçek , devre arası transfer yapmıcak vs. diye... Bursaya nasıl çıkacakmışşş... Bu takım old trafforda çıktı , yendi geldi.

Bursaya mı çıkamayacak cidden komiksiniz... Aradaki farkı görün artık , siz anadolunun mütevazi bir takımı , biz ise Türkiyenin 3 lokomotifinden biriyiz.

Maça gelince , Ekremi çıkarıp uğur incemanı aldı. Bu yeter sanırım anlatmaya.

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 22:50
Golü erken bulduk bu sefer ama kazanamadık.Maçtan önce puan kaybedeceğimiz gibi bir his vardı.Golü erken bulunca baya umutlanmıştım.Yediğimiz gol bu umutlarımı azaltmamıştı ama ikinci yarının başında sahadaki oyunumuzdan sonra anladım maçın böyle biteceğini.Her çıkışın bir inişi vardır sözü doğruymuş.Uzun galibiyet serisinin ardından rakiplerimiz gibi düşüşe geçtik.Devre arasınının yaklaşmış olması bu açıdan iyi.Haftaya Bursa'yı yenip devreyi zirveye çok yakın bir şekilde kapatmamız lazım.

Crocodile1963
13.Aralık.2009, 22:51
Geçen hafta 10 sarı kart çıkartan Selçuk Dereli bu hafta 1 tane bile sarı kart çıkarmadı. Çok kart çıkarsın veya hiç çıkarmasın demiyorum ama bir istikrar tutursun hakemlerimiz.

Maç ile ilgili söylenecek birşey olmadı. İki takımda hatalardan faydalanmaya çalıştı 1'er golle yetindiler. Haftanı kaybedeni Bjk oldu. . .

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 22:53
Helal olsun Manisa'ya müthiş oldu bu :)

Universal
13.Aralık.2009, 22:54
İzlemedim maçı ama; puan kaybını beğendim. Artık zirvede iki takım var, umarım haftaya zirvede bitirirz. :)

SAİT71
13.Aralık.2009, 22:55
Ya Delgado dümdüz, vasıfsız diye yeriyorlardı adamı ama şimdi kabak gibi eksikliği çıktı ortaya. Gerçekten ben bile özledim o uzaktan çaktığı golleri..

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 22:55
Fakat devreyi Gs lider bitirecek malesef ki :)

tarikko
13.Aralık.2009, 23:01
Tebrikler Manisaspor.Çok iyi oldu bu skor..

Lucas Neill
13.Aralık.2009, 23:06
Tabata oynamadı galiba yine madem oynatılmayacaktı neden verildi ki o kadar para gerçi bence iyi oldu ama yine de yazık..

anil luque
13.Aralık.2009, 23:07
Ya Delgado dümdüz, vasıfsız diye yeriyorlardı adamı ama şimdi kabak gibi eksikliği çıktı ortaya. Gerçekten ben bile özledim o uzaktan çaktığı golleri..
Bu ligin en vasıflı oyuncularından biri yahu O'na vasıfsız diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya da inadına söylüyorlar ..

Geçen haftaki maça lafım yok bir türlü girmedi onca pozisyona rağmen ama bugünkü maçta çok gevşeklik vardı kanımca, umarım bir an önce düzelir takım 8'de 8 yapan takım aynı takım hiçbir şey kaybetmedi!

Nihat'ın da bir an önce kendine gelmesi lazım, O'nun gibi bir oyuncunun o pozisyonları gol yapamaması akıl almaz gerçekten..

brotha
13.Aralık.2009, 23:08
İzlemedim maçı ama; puan kaybını beğendim. Artık zirvede iki takım var, umarım haftaya zirvede bitirirz. :)

zirvede iki takim mi var ? 1. ile 5. ile arasinda 2 puan fark var . gecen haftaya kadar gs 5. idi, fb ve gs ninde bu hafta nasil kazandiklarini gozlerimle gordum iyi oynayip kazanmadi ikiside. Biz de cok iyi oynamadik su an hersey esit , bi bakarsin haftaya fener 4. olmus bu isler simdiden belli olmaz.

brotha
13.Aralık.2009, 23:09
Geçen hafta 10 sarı kart çıkartan Selçuk Dereli bu hafta 1 tane bile sarı kart çıkarmadı. Çok kart çıkarsın veya hiç çıkarmasın demiyorum ama bir istikrar tutursun hakemlerimiz.

Maç ile ilgili söylenecek birşey olmadı. İki takımda hatalardan faydalanmaya çalıştı 1'er golle yetindiler. Haftanı kaybedeni Bjk oldu. . .

saniyorum sari kart sinirindaki oyuncularimiz sari kart gormeyip haftaya bursaspora karsi oynayacagi icin boyle konustun ama sari kart vermek icin sari kartmi verilir?

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 23:37
http://resim.haber1903.com/icerik/istat8504uy.jpg

Evet bu halimiz kötüyse yani....

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 23:40
İstatistiklerin hiçbirşey ifade etmedigini , Galatasaray - İBB macını izleyerek anlayabilirsiniz.

GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 23:42
Delgado'ya umut bağlayan kişi sayısı küçümsenecek boyutta değil ama açıkcası benim çok fazla bir beklentim yok.Delgado bugüne kadar çok fazla bir katkı yapamadı bize.Hele ki şu sakatlıktan yeni çıkmış,uzun süredir oynamamış maç eksiği olan Delgado'nun bize ne verir hiç umutlu değilim doğrusu.Onun toparlanması baya sürer ki en baştada demiştim toparlanmış olduğu zamanlar bile verdiği katkı tartışılır.Ben daha çok Holosko'nun dönmesini dört gözle bekliyorum.Çünkü Nihat'ın toparlanması da Emre gibi bir seneyi aşacak gözüküyor..

brotha
13.Aralık.2009, 23:44
İstatistiklerin hiçbirşey ifade etmedigini , Galatasaray - İBB macını izleyerek anlayabilirsiniz.

ne alakasi var zaten gs ibb macinda iyi oynamisti kotu degildiki. biz de bu macta kotu degildik. onu anlatmaya calisiyoruz.

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 23:47
Kim kötü dedi ki ?

brotha
13.Aralık.2009, 23:54
Kim kötü dedi ki ?

yukarida , besiktas kotu diyen birisine karsilik ahmet istatistikleri koyarak iyi oldugunu savunuyor.

Sende istatistikler hic bir sey ifade etmiyor bunu gs ibb macinda gorduk demissin. bende burdan istatistikler bir takimin iyi oynadigini gostermez demissin diye anladim.yukarida zaten mac sonucuyla ilgili bir tartisma yok iyi oynayip oynamamasiyla alakali bir tartisma var.

Ahmet Göktaş
14.Aralık.2009, 00:12
Kim kötü dedi ki ?

yankiler 1959

sananes
14.Aralık.2009, 00:51
sarı kart konusunda iki kez kızdım hakeme ilk yarıda ferrari sanırım orta sahanın orda bebbeyi düşürdü hızlı hücumdu yani sarı kartlıktı göstermedi ve ikinci yarı direkten dısarı cıkan manisa frikiginden önce toramanın yaptıgı harekete sarı cıkmalıydı bence.bencesi yok aslında faul calmayabilirsin anlarım ama bu durumlarda faul veriliyosa kart sarttır.hakemlik kursuna gidicem de:) kim sınırda falan bilmiyorum ama bunlar macı seyrederken dikkatimi cekti.Ayrıca bjk gayet iyiydi bence hatta nihatın yerinde tabata oynasa bugün farka bile gidebilirdi bjk.bu sezon iki kez begendim bjkyi ilginctir biri gs biri manisa maçı sorun bende galiba:)

KaPaLı
14.Aralık.2009, 09:31
Fakat devreyi Gs lider bitirecek malesef ki :)

Beşiktaş'ın renginde sarıyla kırmızı yok ama sizdeki Galatasaray aşkı bambaşka : )

Manisa'dan böyle bir skor beklemiyodum açıkçası. Ligin en zayıf kadrolarından birine sahipler tek silahları ileride tuttukları Isaac'e uzun top atmak. Nasıl olduysa dün beraberlik yakaladılar Kalabane'yle.

KaPaLı
14.Aralık.2009, 10:31
Bu arada Beşiktaş maçını izleyenlere Allah sabır versin artık. Yeni moda Vuvuzela : )

footballer33
14.Aralık.2009, 11:52
Dün iyi top oynamadık, bilhassa 2. yarıda. Bu bir gerçek. Özellikle Ernst ve Ferrari konusunda hayal kırıklığına uğradım. Geldiği günden bu yana ikisinin birden kötü oynadığı tek maçtı bu. :( Acaba sürekli oynamalarının da bunda etkisi var mıdır diye düşünüyorum. Sonuçta onlar da insan, makine değil. ;) Yalnız, Nihat'a ayrı değinmek gerekirse dün kaçırdığı golleri onun dışında kim olursa olsun atardı. Hele ilk yarıda dağlara, taşlara vurduğu bir top vardı ki, o topu oraya atmak büyük bir beceri isterdi yani. Artık, Nihat'ın kızağa çekilmesi lazım. En azından, ilk devrede geriye kalan Bursa ve Türkiye Kupası maçlarında başka isimler oynatılabilir. Neyse, fazla uzatmak anlamsız. 2 maç üst üste puan kaybettikten sonra artık toparlanmak şart. Bursa maçının şakası olmaz. O maçın tek sonucu var, o da BJK galibiyeti. Aksini düşünmek istemiyorum.

anilton
14.Aralık.2009, 14:11
Dün özellikle ikinci yarı iyi bir futbol oynamadık...

İlk yarı maçı alacak pozisyonlar geldi ama olmadı.Hatta 15 dakikada Toraman'la 2-0'ı bulup rahatlayabilirdik ama biri direkten döndü diğeri geçen hafta olduğu gibi altı pastan kalecinin üstüne gitti...

Bobo'nun şık golüyle öne geçmeyi başardık ama Ferrari'nin bir anlık hatasından Kalabane çok şık bir gol attı...

İkinci yarı son 5-10 dakikaya kadar maç dengede gitti.Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın son dakikalarında yüklensekte galibiyeti getirecek golü bulamadık...

Bu puan kaybına pek üzüldüm diyemem.Rakiplerimizin maçlarını izliyorum ve bu ligi işte bu takım hakediyor diyebileceğim bir takım yok.Takımlar vasatın biraz üstünde.F.Bahçe ve G.Saray 5'lik olacak pozisyonlar veriyorlar.Bizim hücumda sıkıntılarımız var...

İlk yarı bir kaç puanlık farklarla biter.İkinci yarıya daha hazır olarak giren takım avantajlı duruma geçer...

Ahmet Göktaş
14.Aralık.2009, 15:10
Beşiktaş'ın renginde sarıyla kırmızı yok ama sizdeki Galatasaray aşkı bambaşka : )

Manisa'dan böyle bir skor beklemiyodum açıkçası. Ligin en zayıf kadrolarından birine sahipler tek silahları ileride tuttukları Isaac'e uzun top atmak. Nasıl olduysa dün beraberlik yakaladılar Kalabane'yle.

Bu forumda benim ne kadar Galatasaraya muhalefet yorumlar yazdıgımı herkes bilir.

Doğruları söylüyorum sadece.Ayrıca yorumuma iyi bakarsan "malesefki" diye bir kelime var.Senin için anlamı ne onu bilmiyorum ama türkçede pişmanlık belirten bir sözcüktür.

Ayrıca "sizdeki" diyerek tüm Beşiktaşlılara laf atmış oluyorsun , düzgünce tartışmak nedir harbiden bilmiyorsunuz.

brotha
14.Aralık.2009, 15:20

Birincisi Ahmetin yazisindan bunu cikardiysan tebrik ediyorum seni. Ayrica arkadas Galatasaraya sepmati duyuyor olabilir ki duymadigina eminim, bu senin butun besiktaslilar ile ilgili bir yargida bulunmani gerektirmez.

Ikincisi , bilmeden bir topluluk icin kafana gore atip tutmak laf kalabaligindan baska bir sey degildir.

Ucuncusu bir insan nasil 2 takim tutar bende bunu merak ediyorum, bu da ilginc bir durum olsa gerek.

anilton
14.Aralık.2009, 15:22
Ucuncusu bir insan nasil 2 takim tutar bende bunu merak ediyorum, bu da ilginc bir durum olsa gerek.

Çok basit Rıdvan...

Bir hafta tuttuğun takımın birisi kötü sonuç alır o takımın maç başlığına uğramazsın,iyi giden takımın maç başlığına yazarsın.Diğer hafta öteki türlü.Böyle gider işte...

KaPaLı
14.Aralık.2009, 15:53
Bu forumda benim ne kadar Galatasaraya muhalefet yorumlar yazdıgımı herkes bilir.

Doğruları söylüyorum sadece.Ayrıca yorumuma iyi bakarsan "malesefki" diye bir kelime var.Senin için anlamı ne onu bilmiyorum ama türkçede pişmanlık belirten bir sözcüktür.

Ayrıca "sizdeki" diyerek tüm Beşiktaşlılara laf atmış oluyorsun , düzgünce tartışmak nedir harbiden bilmiyorsunuz.

Benim söylediğim Beşiktaş kulup başkanı içindi. Sen yazınca ondan alıntı yaptım. : ) Doğru düzgün tartışmak ne demek merak etme çok iyi biliyorum (::) ama huy işte arada gıcıklık yapmakta hoşuma gidiyo : )

Birincisi Ahmetin yazisindan bunu cikardiysan tebrik ediyorum seni. Ayrica arkadas Galatasaraya sepmati duyuyor olabilir ki duymadigina eminim, bu senin butun besiktaslilar ile ilgili bir yargida bulunmani gerektirmez.

Ikincisi , bilmeden bir topluluk icin kafana gore atip tutmak laf kalabaligindan baska bir sey degildir.

Sen yazmasan hatrım kalırdı bak :D

bkz: Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve Adnan Polat yakınlaşması. Fenerbahçe - Galatasaray maçları oynanırken Beşiktaşlıların Galatasaray'lı olması. vs vs vs gibi bir çok örnek var.

Çok basit Rıdvan...

Bir hafta tuttuğun takımın birisi kötü sonuç alır o takımın maç başlığına uğramazsın,iyi giden takımın maç başlığına yazarsın.Diğer hafta öteki türlü.Böyle gider işte...

Ankaragücü başlıklarına bak bakalım iyi giderkenmi yazmışım ? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma istersen bak dalgana (::) Ne kadar Ankaragücü taraftarını size anlatacak değilim.
,

: )

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm804764.jpg
Güney Afrika’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda taraftarların elinden düşmeyen vuvuzela, Süper Lig’de de tribünlerin şovu olacak. Manisaspor taraftarlarının tribünlere taşıcağı vuvuzela, Beşiktaş ataklarında çalınacak ve rakibi olumsuz etkilemeye çalışılacak.

Ahmet Göktaş
14.Aralık.2009, 15:57
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm804764.jpg
Güney Afrika’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda taraftarların elinden düşmeyen vuvuzela, Süper Lig’de de tribünlerin şovu olacak. Manisaspor taraftarlarının tribünlere taşıcağı vuvuzela, Beşiktaş ataklarında çalınacak ve rakibi olumsuz etkilemeye çalışılacak.[/QUOTE]

hadi herşeyi anladık bu ne şimdi ?

KaPaLı
14.Aralık.2009, 15:59
Arkadaşım sen kendindemisin ? Manisa maçında Vuvuzela çalınmıştı onun haberini koydum.

anilton
14.Aralık.2009, 15:59
Ankaragücü başlıklarına bak bakalım iyi giderkenmi yazmışım ? Bilmediğin şeyler hakkında konuşma istersen bak dalgana (::) Ne kadar Ankaragücü taraftarını size anlatacak değilim.

Son haftalarda F.Bahçe tökezlerken seni göremez olduk F.Bahçe başlıklarında,A.Gücü başlıklarına yazıyordun ben bundan bahsediyorum...

Bana öyle bak dalgana falan diyemezsin,akıllı konuşacaksın.

brotha
15.Aralık.2009, 03:17
tamam beyler uzatmaya gerek yok herkes goruyor kimin ne oldugunu