Log in

View Full Version : Makukula'nın Dünya Kupası hayâli

Del Piero_10
10.Aralık.2009, 17:25
Kayserispor'un Portekizli golcüsü, 2010 yazında Güney Afrika'da olmayı umut ediyor.

Benfica'dan kiralık olarak Kayserispor'da oynayan ve hem gösterdiği performans hem de attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Ariza Makukula, Portekiz'in Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayı umut ettiğini açıkladı.

Ağustos'ta Kayserispor'a imza atan Kongo asıllı santrfor, Turkcell Süper Lig'de attığı 12 golle Gol Krallığı yarışında önde giderken, takımının da ligin zirvesine oturmasına büyük katkı yaptı.

Makukula, basın muhabirlerine "Tabii ki Dünya Kupası kura çekimini izledim. Şu açık ki, herkesin hayâli Dünya Kupası'nda forma giymektir. İşlerin değişmesini ve doğru yöne gitmemi sağlayabilmek için çok çalışıyorum. Tanrı'ya şükür işler yolunda gidiyor. Portekiz kadrosuna çağrılacağımı umuyorum" şeklinde konuştu.

Daha önce 4 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Makukula, 2007'de milli takımla çıktığı ilk maçında Kazakistan ağlarını havalandırmıştı.

nerazzuri
10.Aralık.2009, 17:42
İleri uçda sorun yaşayan Portekiz için ilaç olabilir. Bence alınmalıdır. Pauleta'dan sonra golcü çıkartamadılar.

Makukula inanılmaz bir form grafiği yakaladı ve böyle devam ederse alınmaması için bir neden yok.

KaPaLı
10.Aralık.2009, 17:45
Liedson - Makukula etkili hucum gücü olur. Bu formla devam ederse Makukula yıkar geçer herkesi.

Fernando Gago
10.Aralık.2009, 18:40
Türkiye Ligini takip ediyorlarsa Makakula'nın bu performansını gözardı edemezler ...

attirson
10.Aralık.2009, 18:45
kayserinin son yıllardaki en iyi forvet transferi oldu makukula dünya kupasında cok iş yapar bence

tarikko
10.Aralık.2009, 20:09
Türkiye Ligini takip ediyorlarsa Makakula'nın bu performansını gözardı edemezler ...
Bencede...

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2009, 20:58
Sezon sonuna kadar bu performansını devam ettirirse Portekiz'in en zayıf hattı olan forvet bölgesi için kadroya alınmaması için hiç bir sebep yok..

bence alınmayacaktır fakat alınırsa Portekiz için çok faydalı olur

Universal
11.Aralık.2009, 13:26
Kayserispor için güzel haber. Alındığı taktirde hem Fifa'dan para alacaklar hemde kulübün adı geçmiş olacak.

deniz.91
11.Aralık.2009, 16:45
Eğer onlardada küçük takım oyuncusu ayrımı falan olmazsa alırlar bence çokta faydasını görürler