View Full Version : Sabri'ye şok talip
tarikko
12.Aralık.2009, 13:12
Galatasaray bu sezon istikrarsız bir performans sergilese de futbolcuları Avrupa takımlarının gözdesi olma yolunda.
Arda başta olmak üzere bir çok futbolcusu Avrupalı takımları tarafından takip edilen Galatasaray'ın kapısını bu kez Monaco çaldı.
Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Ligue 1 takımlarında Monaco, Sabri Sarıoğlu'nu renklerine bağlamak istiyor.
7 kez Fransa Ligi şampiyonluğunu kazanan takımın, Sabri için 6 milyon avoyu ödeyebileceği söyleniyor. 25 yaşındaki milli futbolcu için Monaco'lu yöneticilerin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Uğur Uçar'ın yavaş yavaş forma girmesi ile birlikte yönetimin bu cazip teklifi kabul edebileceği söyleniyor.
Goal
KaPaLı
12.Aralık.2009, 13:16
Monaco N'kolou'yu sağ bek olark kullanıyo genelde Sabri'yi alsalarda pek sanmıyorum alacaklarını. Çünkü ondan çok şey bekliyo Monaco yönetimi.
Oghuse
12.Aralık.2009, 15:54
Şok Talip.. :D Şok oldukları açık.. :n:
Ama Sabri Fransa liginde iş yapabilir, gerek hızı gerek yorulmazlığı ile..
MaTRaKaN
12.Aralık.2009, 16:21
Yalan haber gibi geliyor.
Uğur 1 maç iyi oynadı diye, medya hemen Sabri'nin ipini çekmeye çalışıyor.
Redrum
12.Aralık.2009, 16:58
Kaç para istiyomuş Monaco?
KanaKe
12.Aralık.2009, 18:16
Monaco'da manyakti Sabri'ye 6 milyon euro bonservis verecek :) 1 milyon euro verirlerse öpüp basina koysun Galatasaray yönetimi.
IcedEarth
12.Aralık.2009, 18:27
Kaç para istiyomuş Monaco?
Ahaha ne kadar da komiksin böyle...
Sabri bu yılın parlayan yıldızlarından biri, giderse de başarılı olacağına inanıyorum, ama daha büyük bir takıma gitmeli bana göre...
Redrum
12.Aralık.2009, 18:55
Ahaha ne kadar da komiksin böyle...
Sabri bu yılın parlayan yıldızlarından biri, giderse de başarılı olacağına inanıyorum, ama daha büyük bir takıma gitmeli bana göre...
:) Sanırım farkında olmadan komik şeyler yazman daha doğal ve hoş geldi bana :)
Sabri iyidir hoştur, tamam da, daha büyük takım falan.. Yok yok, en baştan başlayalım..
Sabri 20 yaşından beri A takımda Galatasaray'da. Genç çocuktur, iyi olacak , iyi olacak dedik durduk.. Son iki - üç yıldır sağ bek mevkisine adapte edildi, sağ kanattan. Bu arkadaşın bir özelliği var ki kimse inkar edemez, adam hızlı. Çok iyi depar atıyor. Bu bazen top sürme konusunda da epey avantaj sağlıyor. Ha, Galatasaray gibi bir takımda sağ kanat oynayabilir mi? Bence kaldıramaz. Yetersiz sağ kanat için. Her neyse. Bayağı zamandır sağ bekte ne kadar eleştirsek de (belki de alternatifsizlikten) vazgeçilmezimiz. Hızını savunma konusunda da avantaja çevirebiliyor. Fakat onlarca kez, yediğimiz gollerden sonra Sabri'nin pozisyon hatasını konuştuk. Frikik çekmeye yüz kere gitse ben yüz kere tuvalete gidiyorum, neden çünkü beklentim yok adamdan o konuda. Ortaları keza öyle. Çok nadir güzel orta kesiyor ama gerçekten nadir, hani Sabri ortayı açtığında "Ahanda gol" diyemiyoruz içimizden, inana inana.
Bu sene Sabri parlayan yıldız mıdır? Bence kendisini en çok gösterebilecek bir takım ve sistem ona bunu sağlamakta. Şu sezon maalesef sistem itibariyle yediğimiz gollerden ziyade atamadığımız golleri konuşuyoruz. Ofansif anlayış. Dolayısıyla Sabri adam kaçırsın önemli değil, rakipten bir gol fazla atmamız yeterli anlayışı daha hakim. Tabii ki de biraz abartılı şekilde basite indirgesem de olay genel itibariyle böyle. Sistem yanlıştır doğrudur birşey diyemeyeceğim, Rijkaard'ın da dediği gibi "Keşke hep rakipten bir gol fazla atabilsek". Sabri bu takımda, bu sistemde, bu oyuncularla, Galatasaray'da, sağ bekte , iş yapar mı? Yapar, yaptı, yapıyor da.. Fakat Sabri dediğimiz adamı o kadar büyütmüşüz ki, Monaco kesmiyor. Bana kalırsa Sabri 6 M € etmez, ama Türkiye standartlarında oyuncular pahalı, malum İ. Köybaşı 5.5 M € + S. Kurtuluş ediyorsa, (düz mantıkla bakarsak) Sabri de 6 M € eder diyebiliriz. Sabri için 6 M € verilirse, ne yöneticiler ne de Sabri ısrar etmeden transfer olmalıdır ki bence olur (eğer doğruysa bu haberler tabi). Sabri için Monaco ayarındaki takımlar idealdir. Monaco'ya giderse tutunur. Sabri iyidir hoştur, tamam da, daha büyük takımlara gitmesini beklememiz bana göre hayalperestlikten başka birşey değildir.
E.Cartman
12.Aralık.2009, 23:06
:) Sanırım farkında olmadan komik şeyler yazman daha doğal ve hoş geldi bana :)
Sabri iyidir hoştur, tamam da, daha büyük takım falan.. Yok yok, en baştan başlayalım..
Sabri 20 yaşından beri A takımda Galatasaray'da. Genç çocuktur, iyi olacak , iyi olacak dedik durduk.. Son iki - üç yıldır sağ bek mevkisine adapte edildi, sağ kanattan. Bu arkadaşın bir özelliği var ki kimse inkar edemez, adam hızlı. Çok iyi depar atıyor. Bu bazen top sürme konusunda da epey avantaj sağlıyor. Ha, Galatasaray gibi bir takımda sağ kanat oynayabilir mi? Bence kaldıramaz. Yetersiz sağ kanat için. Her neyse. Bayağı zamandır sağ bekte ne kadar eleştirsek de (belki de alternatifsizlikten) vazgeçilmezimiz. Hızını savunma konusunda da avantaja çevirebiliyor. Fakat onlarca kez, yediğimiz gollerden sonra Sabri'nin pozisyon hatasını konuştuk. Frikik çekmeye yüz kere gitse ben yüz kere tuvalete gidiyorum, neden çünkü beklentim yok adamdan o konuda. Ortaları keza öyle. Çok nadir güzel orta kesiyor ama gerçekten nadir, hani Sabri ortayı açtığında "Ahanda gol" diyemiyoruz içimizden, inana inana.
Bu sene Sabri parlayan yıldız mıdır? Bence kendisini en çok gösterebilecek bir takım ve sistem ona bunu sağlamakta. Şu sezon maalesef sistem itibariyle yediğimiz gollerden ziyade atamadığımız golleri konuşuyoruz. Ofansif anlayış. Dolayısıyla Sabri adam kaçırsın önemli değil, rakipten bir gol fazla atmamız yeterli anlayışı daha hakim. Tabii ki de biraz abartılı şekilde basite indirgesem de olay genel itibariyle böyle. Sistem yanlıştır doğrudur birşey diyemeyeceğim, Rijkaard'ın da dediği gibi "Keşke hep rakipten bir gol fazla atabilsek". Sabri bu takımda, bu sistemde, bu oyuncularla, Galatasaray'da, sağ bekte , iş yapar mı? Yapar, yaptı, yapıyor da.. Fakat Sabri dediğimiz adamı o kadar büyütmüşüz ki, Monaco kesmiyor. Bana kalırsa Sabri 6 M € etmez, ama Türkiye standartlarında oyuncular pahalı, malum İ. Köybaşı 5.5 M € + S. Kurtuluş ediyorsa, (düz mantıkla bakarsak) Sabri de 6 M € eder diyebiliriz. Sabri için 6 M € verilirse, ne yöneticiler ne de Sabri ısrar etmeden transfer olmalıdır ki bence olur (eğer doğruysa bu haberler tabi). Sabri için Monaco ayarındaki takımlar idealdir. Monaco'ya giderse tutunur. Sabri iyidir hoştur, tamam da, daha büyük takımlara gitmesini beklememiz bana göre hayalperestlikten başka birşey değildir.
Aynen katılıyorum ama Sabri'nin Monaco değilde bir tık daha üstün bir takıma gitmesini isterim en azından Galatasaray kadar iyi bir takıma çünkü eski Monaco'yla şimdiki Monaco arasında dağlar kadar fark var bence...
sananes
14.Aralık.2009, 02:47
monaco sabriyi istiyosa gitmeli bence yani oyuncularımız bizim takımlarımızdan iyilerine gitmeli beklentisinde değilim ben sonucta bizim bizden ii kabul ettigimiz takımlarda sadece dünya devleri ve ardadan baska ki bence arda da oynayamaz ama kamuoyuna göre konusuyorum.ardadan baska o takımlarda oynayabilecek oyuncumuz yok.monaco udinese dortmund blackburn espanyol vs vs. gibi takımlara olsun türk oyuncu vermeliyiz kendilerini daha cok gelistirebiliyolar bu da milli takıma katkı saglıyo.
Oghuse
14.Aralık.2009, 02:53
.monaco udinese dortmund blackburn espanyol vs vs. gibi takımlara olsun türk oyuncu vermeliyiz kendilerini daha cok gelistirebiliyolar bu da milli takıma katkı saglıyo.
Aynen onaylıyorumi, katılıyorum.. Daha bir disipline oluyor oyuncular..
goosfraba
14.Aralık.2009, 23:29
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=486