View Full Version : Roberto Carlos Ayrıldı
Universal
13.Aralık.2009, 00:29
R.Carlos yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'den ayrıldığını söyledi. Cumartesi günü Brezilya'ya dönüyor.
Herşey için teşekkürler R.C3. Doğru zamanda ayrıldın. :)
Fenerbahçe'de Roberto Carlos için veda vakti !.. Brezilyalı yıldız, Lig TV Muhabiri Tunç Elibol ile ayaküstü yaptığı sohbette "Sheriff maçından sonra, hafta sonu Türkiye'den ayrılıyorum. Fenerbahçe artık benim için bitmiştir" dedi.
Ankaragücü maçında gördüğü sarı kart nedeniyle gelecek haftaki Trabzonspor maçında cezalı duruma düşen Carlos, maçın ardından Lig TV Muhabiri Tunç Elibol ile sohbet etti. Carlos, hafta içindeki Sheriff maçında son kez Fenerbahçe formasını giyeceğini belirterek "Cumartesi ya da Pazar İstanbul'dan ayrılıyorum. Artık Fenerbahçe benim için bitti" dedi.
GeNç KaRTaL
13.Aralık.2009, 00:31
Öyle kafasına göre nasıl ayrıldım diyebiliyor? Fenerbahçe bonservis felan alacak mı?
Universal
13.Aralık.2009, 00:32
Büyük ihtimalle Fenerbahçe, Brezilya'da uygun bir kulübe satmıştır. Aziz Yıldırım'da zamanı geldiğinde açıklayacağız demişti. Birde detay ekledim.
scar face
13.Aralık.2009, 00:35
Fenerbahçe benim için bitmiştir de ne demek sanki sana burda kötü davranıldı.Güzel bir cümle kuramamış bence.Gitmesi doğru olandı.Her seye rağmen son kez teşekkürler Roberto Carlos
Sekopej
13.Aralık.2009, 00:35
Kafasına göre ayrılmıyor, muhtemelen iyi bir uğurlama ile ayrılacak, Sheriff maçında son defa seyircinin önünde oynamasını isterim. Fenerbahçe'ye 1 sezon önce geleceğini ama o dönemde Madrid yerini dolduramadığı için son anda vazgeçtiğini söylemişti. Keşke 1 sene önce gelmiş olsaydı.
Bu taraftar seni unutmayacak, dünyanın en iyi solbeklerinden birinin bir dönem Fenerbahçe forması giymiş olarak anılması da hoş olacak. Kazandığı para ile sanırım O da bizi kötü hatırlamayacaktır.:D
BeeTLeJuiCe
13.Aralık.2009, 00:46
Benim için bitmiştir diye Samet mi çevirmiş?
Çeviri hatası yok ise ayıp etmiş o sözünde.
Onun dışında takımımızda böyle TopClass bir oyuncu oynadığını gördüğümüz için çok şanslıyız. Onu canlı izleme şansına eriştiğim içinde çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bu taraftar onu kolay kolay unutmayacaktır.
E bi RC3 formasıda alalım bari hatıra olarak kalsın bi köşede.. :)
enforcer
13.Aralık.2009, 00:51
bence futbolda da büyük katkılar yaptı. volkan bir açıklamasında demişti ki: "carlosun saha içinde olması bize güven veriyor. onun soğukkanlılığı takıma yansıyor." keza gökhan da "onun 35 yaşında bindirmelerini görünce neden ben yapamayayım diyorum ve yeniden güç geliyor bana" demişti. tabi ilk geldiği sezonla şimdiki arasında fark var ancak onun takıma verdiği güvenle soğukkanlılıkla biz o sezon çeyrek final oynamayı başardık. takım ruhu, güzel oyunun yanısıra mental olarak çok şey kattı bize. bence sheriff maçında da oynamalı ve bizler güzel bir veda gösterisi hazırlamalıyız carlosa...
Sekopej
13.Aralık.2009, 00:51
Fenerbahçe benim için bitti, artık Fenerbahçe'de oynamayacağım anlamında söylediği kesin, benim için bitmiştir gibi racon keser gibi söyleyeceğini sanmıyorum, medya yine ilgi çekmek için birşeyler bulmak zorunda.
Sekopej
13.Aralık.2009, 00:54
bence futbolda da büyük katkılar yaptı. volkan bir açıklamasında demişti ki: "carlosun saha içinde olması bize güven veriyor. onun soğukkanlılığı takıma yansıyor." keza gökhan da "onun 35 yaşında bindirmelerini görünce neden ben yapamayayım diyorum ve yeniden güç geliyor bana" demişti. tabi ilk geldiği sezonla şimdiki arasında fark var ancak onun takıma verdiği güvenle soğukkanlılıkla biz o sezon çeyrek final oynamayı başardık. takım ruhu, güzel oyunun yanısıra mental olarak çok şey kattı bize. bence sheriff maçında da oynamalı ve bizler güzel bir veda gösterisi hazırlamalıyız carlosa...
Elemelerde Anderlecht maçı vardı, Carlos o maçtan sonra bu sene evimizde maç kaybetmeyeceğiz avrupada demişti, hadi oradan, burası Madrid değil Fenerbahçe, evimizde mutlaka kaybederiz diye gülmüştüm Carlos'a. Ama O, o güveni takıma da vermişti ve o sezon içeride yenilmeden tamamladık avrupa macerasını.
1 sene erken gelip, bu sezon başında ayrılsa çok daha iyi olurdu kesinlikle, yine de şu takımda oynayabilecek en iyi isim solbekte, bu haldeki Santos, Vederson ve Uğur o boşluğu doldurabilecek mi acaba?
Universal
13.Aralık.2009, 00:57
Elemelerde Anderlecht maçı vardı, Carlos o maçtan sonra bu sene evimizde maç kaybetmeyeceğiz avrupada demişti, hadi oradan, burası Madrid değil Fenerbahçe, evimizde mutlaka kaybederiz diye gülmüştüm Carlos'a. Ama O, o güveni takıma da vermişti ve o sezon içeride yenilmeden tamamladık avrupa macerasını.
1 sene erken gelip, bu sezon başında ayrılsa çok daha iyi olurdu kesinlikle, yine de şu takımda oynayabilecek en iyi isim solbekte, bu haldeki Santos, Vederson ve Uğur o boşluğu doldurabilecek mi acaba?
Sadece iki kez yenildik. Porto ve Arsenal ama; bu iki maç kazanılanların yanında solda sıfır kalır. :)
Sekopej
13.Aralık.2009, 00:59
Sadece iki kez yenildik. Porto ve Arsenal ama; bu iki maç kazanılanların yanında solda sıfır kalır. :)
Sadece o seneyi kastetmiştim Batuhan, geçen seneyi hiç hatırlatma.:D
scar face
13.Aralık.2009, 01:01
Zico zamanındaki çeyrek finalde büyük payı vardı...
Porto,Arsenal maçları Dede'nin eseri...
enforcer
13.Aralık.2009, 01:04
evet cidden bir sene de form olarak bayağı farketti, hele bir sene daha erken gelseydi çok daha iyi olurdu. santos veya vederson düzenli oynarsa form tutar ve istikrarlı bir performans gösterir. zaten bu sene carlos pek sivrilen bir performans göstermedi, şimdilik idare edebiliriz bence.
enforcer
13.Aralık.2009, 01:05
scarface'in avatarını görünce aklıma geldi herkese carlos maskesi dağıtabiliriz maçtan önce :D
SAİT71
13.Aralık.2009, 01:08
Süper bir fikir olur Enforcer :D
Ben hala muhabirin biraz çarpıttığını düşünüyorum. Yinede Brezilyaya dönecek olmanın heyecanıyla demişmidir bilemem ama ihtimal vermek zor geliyor
enforcer
13.Aralık.2009, 01:11
adam fenerbahçe kariyerim bitmiştir der, bizimkiler fenerbahçe benim için bitmiştir yazar :) olay olsun da insanlar konuşsun...
Universal
13.Aralık.2009, 01:17
Sadece o seneyi kastetmiştim Batuhan, geçen seneyi hiç hatırlatma.:D
Kaldı ki Arsenal maçında, Arsenal'dan fazla pozisyon bulduk sağ olsun Güiza bol bol harcadı. Neyse konu dağılmasın.
MeMo
13.Aralık.2009, 01:23
Büyük bir topçu...Bazıları erken göndermek istedi ama o yinede layığıyla ayrılacaktır.Roberto Carlos olmak kolay değil.
TR.CaPTaiN
13.Aralık.2009, 01:29
http://img135.imageshack.us/img135/5196/n120893487038163802052.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg135.imageshack. us%2Fi%2Fn120893487038163802052.jpg%2F) http://img402.imageshack.us/img402/5552/15101464.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg402.imageshack. us%2Fi%2F15101464.jpg%2F)
Carlos gibi bir dünya markasına çubuklu giydiren, bizlere onu ülkemizde izleme fırsatı veren yönetimimize sonsuz teşekkürler.Umarım Carlos'a yakışır bir veda düzenlenir. Herşey için teşekkürler Roberto Carlos.
IcedEarth
13.Aralık.2009, 10:47
Güzel bir fikir gerçekten de...
Bu sezon özellikle Keita ya karşı harika oynadı.Neler denildi Keita Carlosu rezil eder köyüne yollar diye...
Ama Roberto Carlos bu ne Keitalar gördü kimleri savundu üstelik dünyanın en iyi hücumcu sol bekiydi zamanında.Böyle bir yıldızın geldiği 3 Haziran 2007 gününü unutamam...Roberto Carlos ooo ooo ooo
Carlos kendi zamanının en iyi sol beklerindendi gerçekten de. Fenerbahçe'ye gelmeden yıllar önce Winning Eleven'in yanılmıyorsam 2002 serisinde Master League yaptığım zaman ilk önce onu alırdım, forvetin sol tarafına koyar, yardırırdım :zuhaha Son derbiden sonra kendisinden pek haz etmiyordum, yine de yolu açık olsun. Umarım bir gün böyle yıldızları daha erken yaşlarında getirmeyi başarabiliriz.
KaPaLı
13.Aralık.2009, 13:14
Yolun açık olsun R.C. 3. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol bekini takımımda izlemekten gurur duydum hep. 36 yaşındada olsa Carlos Carlostur.
GodfatheR
13.Aralık.2009, 13:17
Seni bu forma altında görmekden hep mutlu olduk RC3. Umarım yeni klübünde de başarılarına devam edersin.
TR.CaPTaiN
13.Aralık.2009, 13:27
Bana Carlos'u arayacakmışız gibi geliyor. Her ne kadar Carlos zaman zaman kaçak güreşse de Fenerbahçe'de çok önemli işler yaptı. Yukarıda da bahsedildiği gibi futbolculara güven verdiği gibi ekran başında bizlere de güven verdi. Top Santos'un ayağına geldiğinde ne zaman kaybedecek diye bekliyorum, Vederson'a geldiğinde yine aynı şekilde ama Carlos'a geldiğinde verkaça girip soldan deparını bekliyorum veya diğer kanada adrese teslim uzun bir pas bekliyorum. En basitinden yakın zamandan bir örnek; Carlos yerine Santos veya Vederson oynasaydı Twente maçında çizgiye bile hareketlenmezlerdi; ama Carlos hemen çizgiye geçti ve adeta maçın kaderini değiştirdi.
Carlos'un kalmasını isterdim ama yeni evlendiği eşinden binlerce km uzakta olduğundan dolayı muhtemelen huzursuz olabilecek, yabancı basında hergün 'dönmek istiyorum' şeklinde haberler çıkan bir oyuncuyu da adeta bağlar gibi tutmak da olmazdı. Carlos nasıl bize gelirken verdiği sözü tutarak geldiyse bizim de onun ayrılma isteğini daha anlayışlı bir şekilde karşılayarak, uğurlamamız gerekir. Zaten yönetim de böyle yapacaktır.
http://www.youtube.com/watch?v=em5ygvSJh6c&feature=related
Hugo
13.Aralık.2009, 13:46
Corinthians'a transfer yasağı gelebilirmiş..
http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2009/12/11/1679974/carlosa-mahkeme-engeli
Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 14:08
Carlos Türkiyeye gelmiş en büyük transferdir şüphesiz. Ve en sempatik futbolcudur.
Böyle bir efsanenin Türk Bayrağı T-shirti giymesini sağlayan Fenerbahçe yönetimine teşekkürler.
tarikko
13.Aralık.2009, 14:34
Yolun açık olsun Carlos...Çubukluyu giymen büyük bir gururdu bizim için.Herşey için teşekkürler CARLOS...
http://img135.imageshack.us/img135/5196/n120893487038163802052.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg135.imageshack. us%2Fi%2Fn120893487038163802052.jpg%2F)
ForsakeN
13.Aralık.2009, 18:55
R.Carlos'un yerine bir oyuncu alınması şart.
Vederson Fenerbahçe'de oynayacak bir oyuncu değil.Nadiren iyi işler yapıyor ama genelde aldığı topu hiç bakmadan direk ortalar ya da önünde boşluk gördü mü ortasahada bile olsa kalaye vurur.
A.Sontos çok formsuz, dürtsen düşüyor,top kaybı fazla.Adı garip olaylara karışıyor.Bu şekilde devam ederse Türkiye kariyeri kısa sürer
Uğur Boral geldiğinde nasılsa hala öyle. Geliştiremedi kendini,fiziki üstünlüğünü(sürat,çeviklik, biraz da kuvvet) oyun zekasıyla birleştiremedi.
Özer dışında sol kanada gönül rahatlığıyla koyacağımız başka oyuncu yok
Suicider
13.Aralık.2009, 19:02
Carlos gerçekten çok iyi bir sporcu ve futbolcuydu Fenerbahçe takımından bir efsane geldi geçti Herşey için teşekkürler carlos
goosfraba
13.Aralık.2009, 19:14
Keita - Carlos kıyaslamasını ( gerçekten çok komik ) bir kenara bırakıp, Carlos Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna neler vermiş ya da verebilmiş mi bunları konuşalım.
scar face
14.Aralık.2009, 16:37
Keita Roberto Carlosu rezil edecek tarzındaki postlar komik miydi sizce?
Objektif olmak istiyorsanız maçın topiğine göz atabilirsiniz..
nekop
14.Aralık.2009, 19:48
2 gün erken gitmek için sarı kartını yiyip Trabzonspor maçında cezalı durumada düşmüş..Bu adam gerçekten profesyonel.. :D
GodfatheR
14.Aralık.2009, 20:56
Nasıl karşıladıysak öyle uğurlamalıyız. Ayrıca gidip bi RC3 forması almak şart oldu. İlerde çocuklarımıza gösteririz bu adam bizde oynadı aha da forması diye :n:
MeMo
14.Aralık.2009, 20:58
2 gün erken gitmek için sarı kartını yiyip Trabzonspor maçında cezalı durumada düşmüş..Bu adam gerçekten profesyonel.. :D
Ne olursa olsun R.Carlos'un profesyonelliğinden şüphe etmek pek mantıklı gelmiyor...
goosfraba
14.Aralık.2009, 23:29
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=486