Log in

View Full Version : Ankaragücü'ne İspanyol Hoca

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2009, 23:32
http://img262.imageshack.us/img262/1643/victorfernandez.jpg (http://img262.imageshack.us/i/victorfernandez.jpg/)
Ankaragücü'nün, İspanyol teknik adam Victor Fernandez ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Norveçli teknik adam Trond Sollied ile anlaşma sağlayamayan Ankaragücü yönetimi, Alman, İspanyol, Fransız ve Belçikalı teknik adamlarla yaptığı görüşmelerin ardından İspanyol çalıştırıcı Victor Fernandez'de karar kıldı. Geçen hafta içerisinde İspanya'da Fernandez ile görüşen ve her konuda anlaşma sağlayan Ankaragücü yönetiminin, bu hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısından çıkacak sonuca göre İspanyol teknik adamla sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bu arada yaklaşık 1 aydır teknik direktör arayışı içerisinde olan Ankaragücü yönetiminin, herhangi bir aşama kaydedemesi, Ankaragücü camiasında tepkilere neden oldu. Yönetimin, teknik direktör konusunda bu hafta sonuna kadar karar alması bekleniyor.

VICTOR FERNANDEZ KİMDİR?

49 yaşındaki İspanyol teknik adam, Real Zaragoza'nın başında 1994 yılında İspanya Kral Kupası'nı, 1995'de UEFA Kupa Galipleri Kupası'nı kazandı. Fernandez, Celta Vigo ile 2000 yılında Inter Toto Kupası'nın sahibi oldu. Victor Fernandez, 2004 yılında Porto ile Kıtalararası Kupa'yı kazandı.

DHA

BeeTLeJuiCe
13.Aralık.2009, 23:33
İspanyollar ile iyi anılarımız yok, umarım sonu diğerlerine benzemez...

SAİT71
14.Aralık.2009, 00:43
Süper bir transfer olur gerçekleşirse. Tr şartlarında iyi bir isim..

Universal
14.Aralık.2009, 00:45
İspanyol futbol yapısı, Türkiye'ye uygun değil. Ne bir İspanyol futbolcu ne de bir İspanyol teknik adam bu ligde başaramadı. Ankaragücü iyi bir kariyeri olan hoca aldı ama; yanlış tercih.

enforcer
14.Aralık.2009, 00:49
porto'yla kazandığı kıtalar arası kupa muhtemelen mourinho'nun ayrılmasından sonra yerine geldiğinden, bu başarıyı ona mal etmek doğru olmaz. ayrıca işin ilginç yanı 2005'te sezonu 3. sırada tamalayınca kovulmuş ve yerine şuan gaziantep'in teknik direktörü jose couceiro getirilmiş...

pek mantıklı bir hamle gibi gelmiyor bana. şu an için yabancı bir teknik adamla anlaşmak isteyen yönetim özellikle italya ligine yoğunlaşmalı çünkü orasıyla türkiye liginin benzer özellikleri var. çünkü burada işler umduğumuz gibi gitmiyor. bir ispanyol real madrid ile büyük başarılar kazanmıştı ve şimdi milli takımın başında, diğeri ise avrupa şampiyonu apoletiyle geldi. haa bir de sabır faktörü var ki ben onu hiç saymıyorum...

SAİT71
14.Aralık.2009, 00:59
Buradaki en büyük sorun İspanya'dan gelenlerin Türkiye'de de taktik futbolu takımlarında uygulatmaya çalışması aslında. Halbuki İtalya, Türkiye gibi sert ve mücadeleci bir oyun şablonu benimseseler daha başarılı olabilirler. malum aragones i gördük başaramadı. Umarım bu hoca Tr şartlarını biliyordur. Tazminatlık olmasınlarda.. Yinede ben inanıyorum başarılı olacağına. Elindeki kadro buna müsait. Kaliteli isimler var. Çok iyi bir isim geldi.

sananes
14.Aralık.2009, 01:02
bence türk hoca tercih etmeliydiler

garydelgadov
14.Aralık.2009, 01:06
Gereksiz bir hamLe daha.100.yıL diye ne yapacağını şaşırıyor ama oLmaz bu kadroyLa..

Sheriff
14.Aralık.2009, 02:11
İspanyollardan hiç bir zaman umduğunu bulamamış bir ülkeye yine bir umutsuz vakaa olarak gelir.

KaPaLı
14.Aralık.2009, 09:33
Hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyo. Sollied gelsin falan derken onun eşini ikna etmemeleri sonunda 3 haftadır yardımcı antrenör çıkarıyodu takımı devreyi onunla bitiririz diyodum ama son maçta yeni hoca çıkaracak herhalde.

Trabzonspor
14.Aralık.2009, 15:04
İspanyol futbol yapısı, Türkiye'ye uygun değil. Ne bir İspanyol futbolcu ne de bir İspanyol teknik adam bu ligde başaramadı. Ankaragücü iyi bir kariyeri olan hoca aldı ama; yanlış tercih.

İyide şimdi bir Aragones Guzia var diye böyle bir teori ortaya atamayız.Onlar Fenere uymamış olabilir ama belki Fernandez Ankara ile başarılı olabilir.

sekilaso
14.Aralık.2009, 16:02
İyide şimdi bir Aragones Guzia var diye böyle bir teori ortaya atamayız.Onlar Fenere uymamış olabilir ama belki Fernandez Ankara ile başarılı olabilir.

Del bosqe ve juanfran josico hatta nihat bile ispanya kültüründe olgunlasan isimler oldugundan türkiyeye alısamadılar bi türlü

enforcer
14.Aralık.2009, 18:11
fernandez ile de anlaşılamamış...

ForsakeN
14.Aralık.2009, 18:13
Fernandez de olmadı!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ankaragücü'nde, Norveçli Trond Sollied'den sonra İspanyol Victor Fernandez ile de anlaşma sağlanamadı.

Teknik direktör Hikmet Karaman ile 12 Aralık'ta yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışını sürdüren Başkent temsilcisi, Norveçli Teknik Direktör Trond Sollied ile görüşmelerde bulunmuş, ancak anlaşamamıştı.

Daha sonra İspanyol Teknik Direktör Victor Fernandez'e rotayı çeviren sarı-lacivertli kulübün, İspanyol hocayla yaptığı görüşmelerden de sonuç alamadığı öğrenildi.

Başkent temsilcisi, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesine 2 hafta kalmasına karşın henüz herhangi bir teknik direktörle anlaşamadı.

Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından ligde Eskişehirspor, Denizlispor, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarına antrenör Fikret Yılmaz yönetiminde çıkan Ankaragücü, bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak, 4 puan toplayabildi.

AA

Fernando Gago
14.Aralık.2009, 18:35
Ankaragücü kimi getirirse getirsin bu kaosta başarılı olması mucize ..

KaPaLı
15.Aralık.2009, 10:08
Bir an önce gelsede şu devre arası kim gönderilecekse gönderilse. Gelecek olan teknik adamlar kadroyu duydukları anda zaten cayıyolar. 40 kusur oyuncu var takımda.

BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 10:24
En sonunda Ersun Yanal'a kalacaklar gibi ama bakalım ne olacak.

Ahmet Göktaş
15.Aralık.2009, 15:02
kimse istemio gelmek anlaşılan :D