View Full Version : Fenerbahçe SK - FC Sheriff | [Uefa Avrupa Ligi H Grubu 6. Maçı]
DisCo
14.Aralık.2009, 17:54
http://i49.tinypic.com/a0w0nl.png
17 Aralık 2009 Saat: 22.05
Türkiye
İstanbul
Şükrü Saracoğlu
ozaniel
14.Aralık.2009, 17:57
Fener zaten garantilediği için maça asılmaz ama yine de 1-0 alır diye düşünüyorum.
scar face
14.Aralık.2009, 18:45
Gençlerden kurulu bir kadro bekliyorum :)
Star verecek galiba maçı...
Sekopej
14.Aralık.2009, 19:49
Maçın herhangi bir önemi yoktu Carlos ayrılacağına açıklayana kadar. Carlos'un son maçı olacak, dolu tribünler önünde Carlos'a güzel bir veda gerçekleştirmeliyiz galibiyet alarak. Daum muhtemelen bazı oyuncuları dinlendirecektir.
goosfraba
14.Aralık.2009, 20:00
Forma bulamayan futbolcuların oynaması gerektiği maç. Maç eksiklerini bir nebze kapatırlar böylece. Olası cezalı veya sakat oyuncuların artışında panik yapmayalım sonra.
MeMo
14.Aralık.2009, 20:27
Vermiyor.Politikalarından şaşmıyorlar...
TR.CaPTaiN
14.Aralık.2009, 20:30
S. Graz - Gs maçını veriyor. Bizim maçın da geniş geniş özetini veriyorlarmış.
Maçın pek bir önemi olmasa da kendi sahamızda alabileceğimiz farklı bir galibiyet hem Trabzonspor maçına moral olur hem de Avrupa istatistiklerine katkı anlamında güzel olur. Gökhan'ı, Lugano'yu, Alex'i, Cristian'ı, Mehmet'i de dinlendirmek gerek. Takımımıza başarılar.
Sekopej
14.Aralık.2009, 20:32
Galatasaray'ın 4. maçı olacak açık kanaldan verilen, tamam Fenerbahçe taraftarı daha çok paket sattırıyor olabilir ama yine de bir eşitlik olması gerekiyor, ayıptır bu yapılan...
GodfatheR
14.Aralık.2009, 21:03
Galatasaray'ın 4. maçı olacak açık kanaldan verilen, tamam Fenerbahçe taraftarı daha çok paket sattırıyor olabilir ama yine de bir eşitlik olması gerekiyor, ayıptır bu yapılan...
F.Bahçe taraftarı zengin ya. Her şeyin kazığı bize. Deplasmana maça gidicez bilet fiyatları 70 den aşağı değil iki hafta sonra aynı takıma Gs geliyor onlara misafir takım tribinü 35-40. Nedir bu F.Bahçe taraftarını yolma isteği bi anlayabilsem.
V.Babacan, Ali Bilgin, Bekir, Deniz, RC3, Selçuk, Özer, Uğur Boral, Abdülkadir, A.Santos, Semih. Şöyle bir kadro çıksa güzel olur en azından yedek oyuncularımızı da görebiliriz.
Sekopej
14.Aralık.2009, 21:18
Dün başıma bir olay geldi, arkadaşlarla dolaşıyoruz, Vatan Bilgisayar'a girdik, harici harddisk fiyatları sorduk, arkadaşın üzerinde orjinal Fenerbahçe poları vardı, vatanda çalışan eleman direk, siz zengin taraftarsınız, fiyat farkını verip şunu alırsın sen diye konuya girdi. Zenginiz ama enayi değiliz diyerek almadan çıktık bizde.
Bu herkese yerleşmiş mantığı anlayamıyorum ben, hadi Kadıköy'de oturanlar engin kesim olabilir ama Fenerbahçe Türkiye'nin takımıysa herkesi düşünmek gerekir ki bunu düşünmedikleri belli yoksa geçen hafta grubun en önemli maçını açık kanaldan verirlerdi ya da adalet açısından bu hafta bizim maçı açık verirlerdi. Galatasaray'ın maçını yine vereceksen açık olarak ver ama Fenerbahçe'nin de 3 maçını vermiş ol, mutlaka tepki gösterilecektir bu karara.
SAİT71
14.Aralık.2009, 21:42
Sizde benim gibi Azeri kanalının şifresini kırın bu çıkarcı zihniyete pabuç bırakmayın..
Maç Carlosun uğurlanma maçı olacak.. Kazanıp ona armağan etmek lazım..
Sheriff
14.Aralık.2009, 23:04
Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum ve Carlos'un maça asılacağını düşünüyorum.. İyi şanslar takımımıza..
sananes
16.Aralık.2009, 16:21
gruplar bittikten sonrada kapalı kanalda mı olacak maçlar? anlamıyorum yani biz şampiyonlar liginde oynadıgımızda kurallar gereği kilitliyoruz diyolar ama o sene uefa maçları kilitlenmeden veriliyo sonra biz uefada oluyoruz bu sefer uefa maclarına kurallar gereği kilitlemek zorunda kalıyoruz diyolar bjk maçlarını dijitürkten izliyorum ben mesela bu yıl geçen yıl fenerbahce maçlarını uyduda vs kilitliyolardı şampiyonlar liginde.bu mantıgı anlamıyorum bizi aptal yerine koymaya kalkıyolar gibi geliyo bana
scar face
16.Aralık.2009, 17:23
Tek kelimeyle kandırıldık bu nedir kardesım 4 maç Gsnin 2 maç bizim macımız veriliyor.Gel de isyan etme yahu..
TR.CaPTaiN
16.Aralık.2009, 17:32
Maçın birini rezil etmişlerdi Burak. Ekranı kaplayan dsmart logosu, alt-üst yazı, Emre Tilev'in her 30 saniyede bir yayın haklarının kendilerine ait olduğu uyarısı vs. Yani bizim sadece 1 maçı verdiler desek daha doğru olur. İnşallah Turkcell Süper Ligi alamazlar. Ligi alırlarsa asıl o zaman yandığımızın resmidir.
SAİT71
16.Aralık.2009, 17:42
Böyle basit yöntemlerle zorlamalarla aldırabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. En azından Tr de 1 kişiye hiç bir şekilde aldıramazlar o D smart denen zımbırtıyı
tarikko
16.Aralık.2009, 18:59
Yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacağız.Deniz,Uğur,Bekir,Ali,Volkan Babacan gibi isimler oynarlar heralde 11'de.Özer'de Alex oynamazsa gerçek mevkiisi yani forvet arkasında oynayacaktır diye düşünüyorum.Forvette de Semih oynar tahminimce..
Sahamızda ülke puanı + grubu fazla puanla bitirme açısından kazanırız diye düşünüyorum..
el.nino
16.Aralık.2009, 19:47
Maçın birini rezil etmişlerdi Burak. Ekranı kaplayan dsmart logosu, alt-üst yazı, Emre Tilev'in her 30 saniyede bir yayın haklarının kendilerine ait olduğu uyarısı vs. Yani bizim sadece 1 maçı verdiler desek daha doğru olur. İnşallah Turkcell Süper Ligi alamazlar. Ligi alırlarsa asıl o zaman yandığımızın resmidir.
1-ligi alamazlar çünkü büyük ihtimalle trt türk telekomla ortaklaşa alıyor.
2-bence 3çturda iki kez fenerin maçını verecekler.çünkü galatasaray daha çok para kazandırır diye.eskiden hep ffener kazandırırdı derdim ama bu sene gs.
xxvolkan09xx
17.Aralık.2009, 03:28
Daum yeni taktik denemeye kalkarsa as oyuncularin cogunu oynatir diye düsünüyorum. Umarim Carlosada ayni v.Hooijdonk'a yaptiginin aynisini yapmaz.
Star Tv konusunada gelince, yukarda bi arkadasin bahsettigi gibi Azeri kanallarin sifrelerini kirin gitsin. ;;)
SAİT71
17.Aralık.2009, 03:44
Bence sıkmadan alırız maçı önemli olan R.Carlos'u güzel bir şekilde uğurlamak..
Birde Azeri kanalı yarın Bizden öncede bir maçı verecek. Sanırsam Genoa-Valencia maçı. Süper oluyor maça doyuyoruz :D
Universal
17.Aralık.2009, 17:05
Moral bulmak için kazanmamız gerek.
TR.CaPTaiN
17.Aralık.2009, 17:24
S.Bükreş'in Twente'yi mağlup etmesi, Sherrif'in de bizden 3 puan alması durumunda Sherrif Avrupa Liginde yolunda devam ediyor.
Fenerbahçe: Volkan Babacan, Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, Özer, Selçuk, Deniz, Uğur Boral, Semih, Güiza.
The.Crow
17.Aralık.2009, 22:44
Bekir sol bek mi oynayacak ne oynayacak nasıl bir kadro bu :D
The.Crow
17.Aralık.2009, 22:45
Yok solda dos santos ve uğur var sanırım Bekir sağ bek :D
Suicider
17.Aralık.2009, 22:56
ajax yenilmiş hamburg yenilmiş bütün iyi takımlar 2. şuan bu kadar şansızlık olmaz yahu takımalrımıız çok şansız
goosfraba
17.Aralık.2009, 23:11
Uğur gol attı. 1-0
TR.CaPTaiN
17.Aralık.2009, 23:11
Güiza-Semih-Uğur üçlüsünün çabalarıyla mükemmel bir gol. Oyuncular golden sonra Carlos'a koştu.
HooijDonk07
17.Aralık.2009, 23:26
Santos çok iyi oynuyor.Böyle oynıcaksa hep biraz daha abartsın basın :zuhaha:
Universal
17.Aralık.2009, 23:31
Çok güzel oynuyoruz, Selçuk bile çalım attığına göre...
The.Crow
17.Aralık.2009, 23:36
İyi ki Trabzon maçımız deplasmanda. Nitekim ince ince yağmur yağıyor. Zemin berbat durumda. 75.dakikada zeminin halini tahmin bile edemiyorum. Çamur deryası olacak gibi. Şu işe bir çözüm bulunmalı artık.
Ayrıca Özer geçen hafta süper oynayınca kendine güveni gelmiş. Sanki 30 yaşında bir virtiöz gibi takımını yönlendiriyor. Ayrıca Deniz çok diri görünüyor.
TR.CaPTaiN
17.Aralık.2009, 23:54
Fazla forma şansı bulamayan oyuncuların hırslı olması da sevindirici. Uğur, Bekir beklediğimden daha iyiler. Özer yine parlıyor, Santos biraz toparlamış. İlk yarı fena oynamadık.
barahir
17.Aralık.2009, 23:59
İyi ki Trabzon maçımız deplasmanda. Nitekim ince ince yağmur yağıyor. Zemin berbat durumda. 75.dakikada zeminin halini tahmin bile edemiyorum. Çamur deryası olacak gibi. Şu işe bir çözüm bulunmalı artık.
Ayrıca Özer geçen hafta süper oynayınca kendine güveni gelmiş. Sanki 30 yaşında bir virtiöz gibi takımını yönlendiriyor. Ayrıca Deniz çok diri görünüyor.
Abi o zemin işinin sonu yok.. Kurbağalı Dere'nin yüzünden zemin sürekli çeşitli gazlara maruz kalıyormuş.. O yüzden ne kadar bakım olursa olsun Hiç bi zaman Premier lig stadı gibi olamaz gibime geliyor...
The.Crow
18.Aralık.2009, 00:22
Abi o zemin işinin sonu yok.. Kurbağalı Dere'nin yüzünden zemin sürekli çeşitli gazlara maruz kalıyormuş.. O yüzden ne kadar bakım olursa olsun Hiç bi zaman Premier lig stadı gibi olamaz gibime geliyor...
O zaman kurbağa katliamı şart :))
Universal
18.Aralık.2009, 00:23
Carlos oyuna giriyor...
RaSenGan
18.Aralık.2009, 00:41
Carlos girdi ve kaptanlık pazubandını taktı.Bakalım maç sonu neler olacak.
Sheriff
18.Aralık.2009, 00:50
Maç sonundaki görüntü çok güzeldi. Roberto Carlos, Roberto Carlos gibi uğurlanıyor. Onu izleme fırsatı yakaldığımız için çok şanslıyız, tebrikler ve teşekkürler Carlos.
Bu maçıda kazandık takımımı tebrik ediyorum. Uğur gerçekten güzel bir gol attı. Devre arasında güzel bir transferle uefa avrupa liginde daha da ilerleyebiliriz. Artık Trabzon maçına bakacağız..
Universal
18.Aralık.2009, 00:52
Helal olsun Roberto Carlos, bize bu oyuncuyu izleten herkese teşekkürler. Bir ömür boyu unutmayacağız. Umarım daha nice R.C3'ler gelecek... Bu efsane'nin ismi her anıldığında Fenerbahçe'nin de adı geçecek olması güzel.
tarikko
18.Aralık.2009, 00:57
Vay be dünyanın gelmiş geçmiş en iyi solbeki geldi geçti takımdan :)
Güle Güle Efsane..Seni unutmayacağız..
nerazzuri
18.Aralık.2009, 01:01
Güle güle Carlos.
http://www.1907arena.com/arena/wp-content/uploads/2009/10/roberto-carlos-fenerbahce.jpg
xxvolkan09xx
18.Aralık.2009, 01:03
Mac hakkinda fazla konusulcak birsey yok. Mac sonu güzeldi ama. Elveda RC3
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 01:14
Türkiyeye gelmiş en ünlü futbolcuyu izleme şansı bulan Fenerbahçeli arkadaşlar gerçektende şanslılardı.
Sonuçta dünyanın en kariyerli ve en iyi sol beki Fenerbahçe forması giydi.
Aynı zamanda ligin en reklam değeri yüksek oyuncusu gitti , yenisini bekliyoruz artık Fenerden :D
Sekopej
18.Aralık.2009, 01:55
Santos Dünya Kupası'nın da etkisiyle solda iyi işler yapacaktır çünkü formunu arttıramazsa gidemeyecek Güney Afrika'ya. Bu nedenle Carlos'un boşluğunu dolduracaktır.
İlk yarı zaman zaman göze hoş gelen futbol vardı, 2. devre bitse de gitsek havasında, Fenerbahçe kontrolünde geçti. Bu maçtan hatırlayacağım tek şey Carlos'un vedası olacak. Dünyanın en iyi solbeki güzel bir şekilde uğurlandı, seni unutmayacağız demiyorum çünkü sen unutulmaz olmuştun bile...
scar face
18.Aralık.2009, 02:14
Roberto Carlos Roberto Carlos en iyi onbirlerimizin değişmez sol beki değil miydi o?
Winning Elevenda sol açığa koyup sov yaptığımız adam o değil mi?
Barthez e attığı efsane golle idol olan o değil mi?
Sevabıyla günahıyla 2.5 yıl çubuklu formayı giydi.Çok sevdik çok.Güle güle Carlos yolun açık olsun.
SAİT71
18.Aralık.2009, 03:58
Ne kadar mütevazi bir star.. Sözle anlatamayız adamlığını. 2.5 yıl öncesini hatırlıyorumda, Madrid li oyuncular nasıl uğurlamışlardı efsaneyi. Şimdide o görüntüyü izlerken aklıma o an geldi. Hele FB TV'den ilk formamızı Brezilyadaki evinde giyişi, özel uçakta Tr'ye getirilişi, sahada imza atışı, bir çok dünya medyasının bizi konuşması, hepsi film şeridi gibi. Geldikten sonra CL'de Anderlecht'ten Chelsea maçına kadarki özgüven aşısı, Kaldıki Sevilla maçından sonra oynayamadı ama onun takımda olması bile artı. Olurken büyük özgüven kazanmışlardı, Sakatlanıp Sevilla'yı geçince, onsuzda kazanabildiklerini görünce bu sefer yine artı bir motivasyon sağladılar. İlk takımdaki maçlarında tüm oyuncular Carlos'la daha fazla oynuyorlardı.. Belki bu kadar şöhretin az gelmesi sebebiyle medyada Carlos birşey yapmıyor, beklentilerin altında kaldı gibi haberler yapıyordu. Sanki Carlosun yıllara sığdırdığı gollerin hepsini 2.5 yıl süren Fenerbahçe kariyerinde atacaktı. Altı üstü 2.5 yıl oynadı yinede sol bek olarak Bu kısa zamanda 104 resmi maçta 10 gol attı. Kezman'ın asistiyle attığı kafa golü benim için çok farklı. Unutulmaz bir enstantaneydi.
Her haliyle bizim kalbimize geçti.
Maça gelince, ilk yarı daha iyiydik. ikinci yarıdada fazla zorlamadık. Aslında takım zorlanmadı. Öyle ciddi pozisyonları yoktu. ÖZer yine heryerdeydi. Santos çok hareketliydi. Ama sonlara doğru düştü. Bilica çok güzel oynadı. Güiza Semih bitmiş ikili. Semihe bir pas geldi adam tıkandı kaldı bize atletik yapıda topu alınca götürecek bir adam lazım. Özellikle Afrikalı siyahi oyunculara yönelmeliyiz. Bu forvetlerle çok birşey elde edemeyiz. Güiza yollanabilir bence. Uğur Boral iyiydi. Çalışkandı. Attığımız gol çok güzel bir organizasyonla geldi. Uğurda çaktı :D
Deniz Barış'ı beğenmedim. Adam kurmalı saat gibi geriye oynayıp durdu. Baroni yana oynuyor deniliyor ama deniz geriye oynuyor. Kesin yol verilmeli bu adama. Özer Hurmacı oynamalı. KEsinlikle yıldız doğuyor. Bugün Bilicanın yanından bile top aldı. Çok güzeldi. Ama Carlos'un gitmesine üzüldüm. Böyle bir efsaneyi en azından sezon sonuna kadar tutmalıydık diye düşünmeye başladım. Gitsin demiştim ama bugün öyle görünce fikrim değişti. En azından belki bu yıl şampiyon olursak 1 şampiyonluk görecekti. Bu kontenjanı dahada açmak lazım Deivid de yollansın. Zaten Daum oynatmıyor. Boşuna masraf. İyi değerlendirip güzel transferler bekliyoruz. Bakalım devre arası gelsin bombalar gelecek gibi :D
scar face
18.Aralık.2009, 13:08
Renkdaş Emre nin yokluğuna Deniz i Selçuk a tercih ederim.İnan Trabzon açında o daha iyi iş yapar.
Santos da solda etkili göründü.R.Carlos un gitmesiyle sol bekte ona güvenmemiz gerektiğini gösterdi.
Universal
18.Aralık.2009, 13:38
Rekdaş Emre nin yokluğuna Deniz i Selçuk a tercih ederim.İnan Trabzn açında o daha iyi iş yapar.
Santos da solda etkili göründü.R.Carlos un gitmesiyle sol bekte ona güvenmemiz gerektiğini gösterdi.
Aynen bu formaya sanki daha çok yakışıyor. :) Bir duruşu var hiç olmassa. Maldonado gibi ama; en azından depar atabiliyor.
Dün gece Selçuk'un çalım girişimleri beni adeta şaşırttı. Bir kaçında başarabildi ama; gende olmaz. Çünkü; öyle bir çalım atıyor ki kaptırdığı anda kalemizde o top gol olacak. Dün iyi ki bunlar yaşanmadı.
TR.CaPTaiN
18.Aralık.2009, 13:57
Yedek ağırlıklı kadronun istekli olması, kulübenin gücü açısından önemliydi. Maçın tamamında oyuna hakim olan taraf bizdik ve maçın sonuna kadar oyunu istediğimiz şekilde yönlendirdik.
Bekir Gaziantepspor maçında oyuna son dakikalarda girmişti ve çok müsait bir pozisyonda çok kötü bir orta açmıştı; ardından Julio Cesar'ın attığı frikik golünde gereksiz bir faul yapmıştı ve o maçtan sonra çoğu kişi tarafından Fenerbahçe ağırlığında oyuncu değil şeklinde nitelendirilmişti. - Normalde o maçta yaptıkları büyük hatalar değil belki ama mağlubiyetin de getirdiği olumsuz etkiyle bir bakıma kurban seçilmişti.- Dün Bekir'i çok beğendim. Sağ bekte ileri yeterince destek verdi, defansta kritik olabilecek pozisyonları başladan önledi. Dünkü performansıyla Gökhan olmadığında veya iki stoperden biri olmadığında kadroda Bekir ismini görürsem kesinlikle korkuya kapılmam Selçuk'u gördüğümde kapıldığım gibi. Dile kolay 6-7 sene Fenerbahçe formasını giyeceksin ve geldiğin gün nasılsan 7 sene sonra aynı şekilde olacaksın. Selçuk Fenerbahçe'de en kötü oynayan oyuncuydu. Anlamsız kaptırdığı toplar, pas hataları, topu ayağından çıkarmasının 5 dakikayı alması vs. Deniz kapasitesi belli olsa da en azından arı gibi çalışan bir oyuncudur normalde; fakat dün o da yeteri kadar mücadele etmedi. Devre arası ortasahaya Emre'nin yokluğunda forma giyebilecek bir Murat Ceylan transferi güzel olur.
Uğur uzun zamandır giyemediği Fenerbahçe formasının kıymeti anlamış. Çok iyidi. Santos kendini toparlamış. Defansımıza pek iş düşmese de Bilica ve Tota ender gelişen ataklarda üzerlerine düşeni yaptılar.
Takımımızı tebrik ediyorum.
SAİT71
18.Aralık.2009, 17:04
Yalnız semih ayağında çok gereksiz yere topu tutuyor. PAsları berbat. Kendini toparlar bir kaç hafta içinde umarım. Bizim semihimiz bu değildi..