PDA

View Full Version : Galatasaray'ın yeni Servet'i!

Suicider
15.Aralık.2009, 17:56
Cim-Bom’da altyapının başına getirilen Hollandalı Jan Derks ilk icraatına imza attı, 19’luk Çetin Güngör’ü profesyonel takıma yolladı. Rijkaard, genç defans oyuncusunu Büyükşehir ve Antalya maçlarının ardından Sturm Graz kadrosuna da aldı.

Galatasaray’da kısa süre önce Teknik Direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens’in referansıyla geniş yetkilerle donatılarak altyapının başına getirilen Hollandalı futbol adamı Jan Derks, yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı.

Geçmişte birçok yıldızı genç yaşlarda keşfeden ve bu konuda haklı bir üne kavuşan Jan Derks, A2 takımında forma giyen ve güçlü fiziğinin yanı sıra tekniğiyle de dikkat çeken 19 yaşındaki defans oyuncusu Çetin Güngör’ü yakın takibe aldı.

Derks, yaptığı gözlemin ardından savunmanın her iki kanadında başarıyla görev yapabilen Çetin için aynı zamanda yakın arkadaşı olan Teknik Direktör Frank Rijkaard’a, “profesyonel kadroya alınabilir” raporu verdi.

Barcelona’da çalıştığı yıllarda Messi ve İniesta gibi yıldızları vitrine çıkaran, bu özelliğini sarı-kırmızılı takımda da sürdüren Rijkaard, Derks’in olumlu görüşünün ardından Çetin’i ilk kez Büyükşehir maçının kadrosuna aldı.

Cim-Bom’un hocası, Antalyaspor deplasmanına götürdüğü, aylık 3 bin TL maaş alan genç futbolcuyu, Sturm Graz’la yarın Avusturya’da oynayacakları karşılaşmanın kadrosuna da dahil etti.

Kaynak : Milliyet

:s_galatasaray::s_galatasaray:

SAİT71
15.Aralık.2009, 18:07
Süper bir olay ya. İşte budur. Aynı hamlelerin devamını bekliyoruz vede tüm takımlarımız bu sistemi benimsemelerini.. helal olsun

Redrum
15.Aralık.2009, 18:16
İyi hoş, çok güzel bir haber de; yeni Servet dedikleri adam bek oynuyor. Ne alaka ki? Ben DC sandım haberi görmeden önce. Zaten bizim bek problemimiz hiç olmadı.

yunusgs
15.Aralık.2009, 18:21
Umarım Semih Kaya gibi talihsizlikler yaşamaz.Takıma uzun yıllar hizmet edebilir.Graz maçında izleme fırsatı bulabiliriz olmadı Türkiye Kupası'nda.

RaSenGan
15.Aralık.2009, 20:12
İyi hoş, çok güzel bir haber de; yeni Servet dedikleri adam bek oynuyor. Ne alaka ki? Ben DC sandım haberi görmeden önce. Zaten bizim bek problemimiz hiç olmadı.

Sağ bekimiz Sabri,sol bekimizde ikinci bek olarak kiralık Caner var ve sezon sonu gidecek büyük ihtimalle.Nasıl problem yok :) Eğer Çetin Güngör sağ bek ise gereksiz olur zaten Uğur var.

MaTRaKaN
15.Aralık.2009, 20:41
Şans versinler bi izleyip yorumumuzu öyle yapalım

Redrum
15.Aralık.2009, 21:38
Sağ bekimiz Sabri,sol bekimizde ikinci bek olarak kiralık Caner var ve sezon sonu gidecek büyük ihtimalle.Nasıl problem yok :) Eğer Çetin Güngör sağ bek ise gereksiz olur zaten Uğur var.
Sağ bek Uğur ve Sabri, sol bek H. Balta. Sağ bekin 10 yılı, sol bekin 6 , 7 yılı var. Caner'i bekten saymıyorum, ama sene sonu gideceği fikrine de karşıyım. O adamdan AML'de çok iyi yararlanırız. Arda gidici gibi sene sonunda, onun yerini alabilir bence.

Xipe Totec
15.Aralık.2009, 22:37
Rijkaard, genç defans oyuncusunu Büyükşehir ve Antalya maçlarının ardından Sturm Graz kadrosuna da aldı.

Dikkatimi çeken bir olay var.. Avrupa maçları için bu oyuncunun ismi verilmişmi ki Sturm Graz maçının kadrosuna alınıyor.. Yoksa bizim basın işlerinin saçmalıklarından biri mi?? Gerçi bir taraftan bek olduğunu söyleyip diğer taraftan da yeni Servet demeleri takdire şayandır da..

enforcer
15.Aralık.2009, 23:36
genç oyuncularda sınırlama olmaması lazım...

IcedEarth
15.Aralık.2009, 23:52
Belli bir yaşa kadar (yanılmıyorsam 21) altyapıdan kaydettirmeden de oyuncu alabiliyorsun diye biliyorum...

Knightmare
19.Aralık.2009, 18:52
bakarsınız dc mevkiine adapte ederler :) olur sana Servet Junior :D