PDA

View Full Version : Necati Şatanın yazısı

Burak Duran
22.Nisan.2006, 11:49
Aziz Yıldırım derhal istifa etsin!...
Atatürk hangi takımı tutuyordu ben orasını bilmem ama Fenerbahçe Tesislerinde yaşanan rezaleti görseydi Aziz Yıldırım için hiç de iyi olmazdı herhalde.

Yarın oynanacak maç ile hiç alakası yok bu yazımın. Ama kim nasıl anlarsa anlasın. Bu işin artık suyu çıktı.

23 Nisan Kutlamaları için Fenerbahçe’nin Fikirtepe Tesislerine koşan minik yavrularımıza karşı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından uygulanandığı kapıdaki görevli tarafından da itiraf edilen “Holiganizm” artık bardağı taşırdı.

Kutlama programının provalarını yapmak üzere Fenerbahçe Kulübü Tesislerine koşan çocuklara kapıdaki görevlinin azarlarcasına söylediği;

“Buraya sadece sarı lacivert forma ile girebilirsiniz. Ya üstünüzdekileri çıkarın, ya da gidin!”

Hepsi şaşkın, hepsi ağlamaklı. Öğretmenler çaresiz. Ne yapacaklarını bilemediler. Tesislerdeki görevli devam etti: “Kulüp yönetiminden, Aziz Başkan’dan kesin emir var. Bunu uygulamak zorundayız.”

Posta Gazetesi yazarı Erdoğan Aktaş bu olayı doğruluyor ne yazık ki..

Ardından çocukların bazıları atletle, bazıları üstü açık ve bazıları da bulabildiği rastgele kıyafetlerle girebilmişler Fenerbahçe Cumhuriyeti’nden içeri.

Şimdi Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün kemikleri sızlamışmıdır yoksa sızlamamış mıdır? Geleceği emanet ettiği minik yavrularımıza Fenerbahçe Başkanı tarafından yapılan bu muamele mübah mıdır?

Yüce Atatürk’ün Dünya Çocuklarına armağan ettiği bu önemli güne bundan büyük ihanet olur mu?

“Atatürk Fenerbahçelidir” diye nutuk atan Aziz Yıldırım bu emri Atatürk’ün yaşadığı dönemde verseydi ne olurdu?

Ulu Önder Aziz Yıldırım’dan bunun hesabını nasıl sorardı? “Orasını bilmeyiz” demeyeceğim, çünkü tahmin edebiliyorum.

Tek kelime ile yazıklar olsun.

Bu başkan mı Fenerbahçe’yi Avrupa takımı yapacak?

Bu mu büyük başkan?

bu olay ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa çok büyük bir terbiyesizlik

TüMeR_yAğıZ
22.Nisan.2006, 12:42
ilk defa duyuyorum ilginç gerçekten.eğer başkanın gerçekten haberi varsa emir ondansa bencede istifa etmeli.yasalar görevini yerine getirmeli.

Neron_FB
22.Nisan.2006, 13:18
Bunun Adı Terbiyesizlik!
21 Nisan 2006 Cuma

Posta Gazetesi’nde bugün Erdoğan Aktaş’ın köşesinde yer alan “Bu Ayıp Fenerbahçe’ye Yeter” başlıklı haber, gerçeği yansıtmamaktadır.
Haberde; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Fenerbahçe Fikirtepe Altyapı Tesislerimize prova yapmak için gelen öğrencilerin, kapıdaki görevli tarafından aralarında Fenerbahçe haricindeki takımların formalarını giyenlerin soyunmaları gerektiği söylendiği hatta bunun gerçekleştiğine dair hayali bir senaryoya yer verilmiştir.
Fenerbahçe Dereağzı ve Fikirtepe Tesislerimizde bulunan halı sahalara maç yapmak için gelen kişilerin, herhangi bir tartışma ve olay çıkmaması için başka takımlara ait forma giymemeleri istenmektedir. Bu, tesislerimizde uzun zamandır uygulanan bir kuraldır.
Konu ile ilgili olarak bu haberi yapan kişiler, bu kuralın yazılı olduğu tabelayı gördükten sonra, tesislerimizde geçerli olan bu uygulamayı prova için gelen öğrencilere uyarlayarak kendilerine göre bir senaryo yazmışlar ve kendi senaryolarını “ayıp” olarak nitelendirip, olayı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve Başkanımız Aziz Yıldırım’a mâl etme yoluna gitmişlerdir.
23 Nisan etkinliklerinde görev alacak olan okullardan gelen öğrenciler, üstlerinde hangi forma veya hangi renkten kıyafet olursa olsun, son derece nizami bir şekilde öğretmenleri gözetiminde provalarının yapmış ve aynı şekilde de geri dönmüşlerdir. Provalar 2 gün sürmüş ve her okulun yönetimi, gösterilen misafirperverlikten dolayı Kulübümüze ve Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri’ne teşekkür yazısı yollamıştır.
T.C. Kadıköy Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 21 beden eğitimi öğretmeninin Posta Gazetesi’ndeki bu habere ilişkin duydukları rahatsızlıklarını içeren yazıları şu şekildedir. 21 öğretmenin imzalarının da bulunduğu yazı; Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne ve bilgi olarak Kulübümüze de faks olarak yollanmıştır.
Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne;
21.04.2006 tarihli Posta Gazetesi’nde çıkan Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri hakkında yazı ile ilgili olarak; Kadıköy İlçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamada görevli öğretmenler olarak aşağıdaki açıklamaların yapılmasını zorunlu gördük.
1- Uzun yıllardan beri gerek Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri’ni gerekse Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nu bayram hazırlıklarında ve tören kutlamalarında rahatlıkla kullanmaktayız.
2- Bu çalışmalarımızda tüm tesis çalışanlarından yakın ilgi ve destek görmekteyiz.
3- Bahsedilen tarihte ve diğer günlerde bahsedilen şekilde bir baskıyla karşılaşmadığımız gibi tüm öğrencilerimiz çalışmalarını üzerlerindeki giysiyle tamamlamıştır.
4- Gazetede yayımlanan yazının Fenerbahçe – Galatasaray maçı öncesi, aslı olmayan, gerçek araştırılmadan yazılmış bir yazı olduğunu düşünmekteyiz.
5- Tesis çalışanlarından gelecek böyle bir teklif olsa dahi, her biri farklı bir kulübün taraftarı olan, görevli öğretmenler tarafından kabul edilmeyeceği bir gerçektir.
Durumu görevli öğretmenler adına, bilgilerinize iletirken gerekli düzeltmenin yapılması gerektiği inancımızı belirtmek isteriz.

--Alıntdır--

Burak Duran
22.Nisan.2006, 13:26
sağol bilgilendirdiğin için bende bunu okuyunca şok geçirmiştim

Neron_FB
22.Nisan.2006, 13:31
:) önemli değil..Bana pek de inandırıcı gelmemişti üzülürdüm ztn öyle bişeye..:)

Gravity
22.Nisan.2006, 14:30
Yine de dikkat çekici bir durum yok mu sizce de? "Halı sahamızda başka takımın formasıyla oynamayınız, oynadığınız taktirde çıkacak sorunlardan kulübümüz mesul değildir." Bu nasıl bir şey yahu. Bu kadar mı hoşgörüsüz oldukta korkuyoruz, buluttan nem kapıyoruz? Üstelik önünüze koyabileceğim bir örnek de var bu kadar hoşgörüsüz olmadığımıza dair; kapanana kadar Beşiktaş Fulya Tesisleri'nin halı sahasında defalarca Galatasaray formasıyla maça çıktım, hiç de bir şey olmadı. Yok yok, kesinlikle bazı şeylere yönlendirildiğimize karar verdim ben.