Log in

View Full Version : Tuncaydan bir ayıp daha!!

Burak Duran
22.Nisan.2006, 11:54
fenerbahçe taraftar sitesi olan antuda geçen taraftar-tuncay konuşması:

- Tuncay lütfen yüreğini koyarak oyna bu maçta. Hasan Şaş'ın kafasını okşama. Bize bu haftaya kadar yapılanları aklına getir.
Tuncay: "Önce okşayıp, sonra Bir Baba Hindi diyeceğiz."
- Nasıl coplandık izlediniz mi?
Tuncay: "Her şeyin farkındayız. Bizim bizden başka dostumuz yok."
- Tuncay maçtan sonra Hindi Baba çektir.
Tuncay: "Bu sefer siz söyleyin, ben eşlik edeceğim. Daha maçlarımız var. Ceza alabilirim."
- Sadece 55 bin kişi değil, Dünya'daki tüm Fenerliler sizlerin yanında.
Tuncay: "Sizin için oynayacağız. Siz bu maça hazırsanız, biz de hazırız. Lütfen hiç susmayın."

ayıptır bu kadar olmaz

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 11:58
TUNCAY'ın ne oldugunu zaten herkes biliyor bu söledikleri az bile adam neyse simdi sölemeyim ceza ala ala bıkdım zaten

bursa_mc
22.Nisan.2006, 12:02
gerçekten ayıp turkıyenin en buyuk kuluplerinden biri olan fb de oynayan tuncay gerçekten HURMET in de dediği gibi harbi ************

SeZeRinHo
22.Nisan.2006, 12:57
Arkadaşlar Tuncay'ın ağzı var dili yok yaptı bir hata tmm bunu kim neresinden çıkardı şimdi

Hurmet bana kaynağını söle kardeşim sıkıp sıkıp durma gerçi senin ilk sıkman bu ama yargısız infaz yapma sanki sen yanlarındaydın

TüMeR_yAğıZ
22.Nisan.2006, 13:00
çok büyük ayıp yaptığı.

TüMeR_yAğıZ
22.Nisan.2006, 13:12
ya bu antu.com zaten kendini yeterince belli etmiş bir yer.kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.küfür hakaret bini bir para orada.ondan takmıyorum tuncayın dediklerini orada yapılanlar full ayıp.

Burak Duran
22.Nisan.2006, 13:23
Arkadaşlar Tuncay'ın ağzı var dili yok yaptı bir hata tmm bunu kim neresinden çıkardı şimdi

Hurmet bana kaynağını söle kardeşim sıkıp sıkıp durma gerçi senin ilk sıkman bu ama yargısız infaz yapma sanki sen yanlarındaydın

bu bir sıkma değil öyle araştırıp etmeden bana ithamlarda bulunma kaynak antu.com ve milliyet.com.tr buyur git oku arkadaşım

paco
22.Nisan.2006, 13:51
ya tuncay ı niye ciddiye alıyosunuz anlamadım ... ben tuncay ı hiç önemsemiyorum çok ilginç bir kişiliğe sahip maçlarda baksan en efendi kişi o sonra taraftarının yanında birden değişiyor onlara oynuyor resmen ....
Ayrıca man.utd maçında skoru 3-1 getirdikten sonra milleti susturan galatasaray maçında takım arkadaşı gol attıktan sonra taraftara sus işareti yapan ve isviçre milli maçında son dak. golunu attıktan sonra sanki turu geçmişçesine sevinmesi ... valla ben ne yalan söylüyeyim milli maçta gol sevincini görünce turu geçtik zannettim eminim o da öyle zannetmiştir ...

Burak Duran
22.Nisan.2006, 14:00
bence biraz az söylemişsin şahsiyetsiz die ben daha ağırlarını sölerdimde işte site kuralları bırakmıyo

site kuralları çerçevesinde bu kadar oluyor :D

comandante
22.Nisan.2006, 14:47
tamam tuncay bi hata yaptı.ama bence bu kadar ileri gitmez...sanmıyorum yani.antu da tuncayla röportaj yaptık diye sallamıştır ortaya.ayrıca zaten tuncay mehmet y gibi adamların ne olduğu geçen sene şampiyonluk kutlamalırnda arabanın tepesinde gs ye küfür ettiklerinde belli oldu.tuncay bunu yapmışsa da hiç şaşırmam yani.

Berkaiser
22.Nisan.2006, 15:03
Tuncay kendini belli ediyor zaten.Ona en iyi yanıtı bu akşam futbolcularımız verecektir.

VoLkaN BaROs
22.Nisan.2006, 15:52
Lütfen yazdığınız mesajlara dikkat edin, ağzınıza geldiği gibi yazmayın... Bu şekilde yazılan mesajlar silinir, sahibi ceza alır.

Ayrıca bu ropörtajın doğruluğundan emin değiliz, gerçekten de ropörtaj yapılmış gibi tepkiler vermek çok yanlış, böyle bir ropörtaj yapılsa bile kimsenin kişiliğine dil uzatmamak gerekir...

Burak Duran
22.Nisan.2006, 16:09
ropörtaj antu.com da var

VoLkaN BaROs
22.Nisan.2006, 16:20
ropörtaj antu.com da var
Anlıyorum tamam orada yayınlanmış olabilir ama sonuçta kulübün resmi sitesi değil bir taraftar sitesi, sen benim demek istediğimi anladın sanrım ;)

LeHeb
22.Nisan.2006, 16:24
yaw ben bu röportajda sakıncalı bişe göremedim ayıptır sölemesi

MKS_82
22.Nisan.2006, 16:30
tuncayın kişiliğini bende sevmem ama bu röportajda gerçekçi gelmedi bana. ya adam okadar manyakmıki böyle demeçler versin. taraftarla arasında konuştukları olsa neysede bunalrı hereksin duyucağı şekilde söyleyemez bence.

paco
22.Nisan.2006, 16:43
ya tribüne oynuyo hepsi bu bukadar söylentilerden sonra ki tahkim kuruluda tuncaya uyarı vermişken aynı hareketi tekrarlıyacağını zannetmiyorum belki taraftarla arasında bu dialog geçmiştir ama yapamaz bence .... yapsada cezasını alır çünkü uyarılmıştı önünde de bu kadar önemli maçlar varken bu riske girerse bence tahim kurulundan önce fb yönetimi ceza vermeli ...

ibo
22.Nisan.2006, 16:43
gerçekten dediyse terbiyesizlik etmiş...

Nedvedmania
22.Nisan.2006, 16:51
tuncaya yakışan bir davranış bravo tuncay hep böyle devamet doğru yoldasın :@:mad:

ibo
22.Nisan.2006, 23:37
maçtan sonra bu röğörtajda dediğini yapmış zaten :mad:

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:40
maçtan sonra bu röğörtajda dediğini yapmış zaten :mad:

suraya yazıyorum bu adam ileride avrupaya transfer olursa bence hicbirsey yapamaz bakın görürsünüz cünkü profesyonel oyuncud egil bu adam avrupada amatör yapıdaki oyuncular basarılı olamıyor örnekleri cok HAKAN SÜKÜR, HAKAN ÜNSAL daha cok var .

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:40
bu adam yine maç sonrası bir baba hindi tezahüratını yaptı. Artık bence ceza gelmeli bi kere uyarıldı

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:41
Bisey olmaz. :D

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:42
bu ropörtaj yapılmış dediğimde bana kanıt soruldu alın size kanıtı

Sekopej
22.Nisan.2006, 23:44
arkadaşım tezahuratı yaptı sayılmaz onun yaptığı taraftarın önune gidip 1-2-3 deyip sadece tezahuratı başlatmak yani azından herhangi bir rencide edici söz çıkmadı . ayrıca onun bunu yapmasının nedeni de haftalardır gs ve bjk taraftarının bu tezahuratla ona küfretmesidir. eğer fener bjk yi de yenerse bence orada da yapacaktır gibime geliyo ama doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum...

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:46
bu ropörtaj yapılmış dediğimde bana kanıt soruldu alın size kanıtı

olacak dosdum yapar ben zaten adım gibi biliordum mac icindede necatiye laf sokmaya calısdı ama dalgayı aldı sonra kuzu kesildi tabi macdan sonra en dogal hakkı sevinmek ama adam futbolcu oldugunu unutuyor olacak o kadar.

ibo
23.Nisan.2006, 00:01
bu insan oğlu böyle dostum. Bİraz itibar yaptın mı ya da bir kademe yükseldin mi şaşırır.

dinaMYt
23.Nisan.2006, 00:03
bir insan nasıl bu kadar görgüsüz olabilir.hemde fb gibi büyük bir camianın ve milli takımın önemli bir futbolcusu olmasına rağmen.nasıl sevineceğini bile öğrenenemiş!

ibo
23.Nisan.2006, 00:05
bir insan nasıl bu kadar görgüsüz olabilir.hemde fb gibi büyük bir camianın ve milli takımın önemli bir futbolcusu olmasına rağmen.nasıl sevineceğini bile öğrenenemiş!

zaten biz tükrler olaraks evinmeyi bile bilmiyoruz herşeyin suyunu çıkarıyoruz malesef. :mad: :(

dinaMYt
23.Nisan.2006, 00:05
tezahuratı ciddiye alıp gerçekten hindi getirdiler yauw.yuh!

ibo
23.Nisan.2006, 00:08
keşke buradan dewam etseydik forum temizliği açısından. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=8266&page=2

BaTuHN
23.Nisan.2006, 00:09
ewet maç sonunda sahanın tam ortasına fenerin amigosu Sefa yla birlikte bi hindi getirdiler we Sefa Beşiktaş'ın maçlarında Alen in üçlüsü gibi bir baba hindi çektirdi ben burda 'çocuklar inanın...' bestesi gibi yine Beşiktaş tan bi esinlenme gördüm ama neyse bi başka polemik yaratmış olmiyim zatn maçın yorumları hala yapılıo:D:D

Nedvedmania
23.Nisan.2006, 00:12
bu mevsimde hindiyi nasıl buldular ya :D:D

Burak Duran
23.Nisan.2006, 00:30
arkadaşım tezahuratı yaptı sayılmaz onun yaptığı taraftarın önune gidip 1-2-3 deyip sadece tezahuratı başlatmak yani azından herhangi bir rencide edici söz çıkmadı . ayrıca onun bunu yapmasının nedeni de haftalardır gs ve bjk taraftarının bu tezahuratla ona küfretmesidir. eğer fener bjk yi de yenerse bence orada da yapacaktır gibime geliyo ama doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum...

bu küfürlerin kendisine edilmesine kendi sebep oldu sami yende yaptıklarıyla

TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 00:38
böyle daha çok tezahürat yapar ceza yok bişey yok.aynısı hasan şaş yada tümer yapsa gene aynı olurmuydu acaba?insanda mantık olur ya geçen haftalarca konuşuldu olay hadi onu yorduk gençliğine verdik bu ne peki.yaptığı çok ayıp.

Jesus_FB
23.Nisan.2006, 00:50
maçtaydım gördüm, duydum, bağırdım hatta:D
Tuncay "1-2-3 Bir baba Hindi" dedi ve gerisini bize bıraktı Tuncayın ağzından herhangi bir şey çıkmadı

Hurmet
bu küfürlerin kendisine edilmesine kendi sebep oldu sami yende yaptıklarıyla
Tuncay o tezehüratı yapmdan önce ali samiyende küfür yedi kim bilir belkide o gün sırf bu yüzden yaptı bu tezehüratı yanlış anlaşılmasın ben hiç bir zaman hak vermedim Tuncaya ama yapmıştır

ibo
23.Nisan.2006, 00:52
maçtaydım gördüm, duydum, bağırdım hatta:D
Tuncay "1-2-3 Bir baba Hindi" dedi ve gerisini bize bıraktı Tuncayın ağzından herhangi bir şey çıkmadı

Tuncay o tezehüratı yapmdan önce ali samiyende küfür yedi kim bilir belkide o gün sırf bu yüzden yaptı bu tezehüratı yanlış anlaşılmasın ben hiç bir zaman hak vermedim Tuncaya ama yapmıştır

bence ne tuncayın bir baba hindi yapması doğru nede GS taraftarının tuncaya "bir baba hindi" yaptı diye küfür etmesi. Sonuçta küfür her zaman her yerde haksızdır...

lazyboy7
23.Nisan.2006, 00:52
sami yen de kufur cok yedı ama onundas sebebi o mactakı hareketlerı!bu gun yıne yapmıs eskıden olsa yakısmıo derdım ama artık tam tuncay lık ısler dıorum...

paceywitter
23.Nisan.2006, 00:59
arkadaşlar maç içinde 2.yarıda taraftarlar yaptı hindi tezehüratı o zaman 52 bin taraftarada ceza mı verecekler en nihayetinde sadece bi tezehürattır küfürmü etsinler :)

enesao
23.Nisan.2006, 01:00
taraftarı buna tahrik ediyor.. taraftara tezahüratın yapılması için amigoluk yapıyor yetmezmi.... cezadan korkmasalar hindiyi tuncaya kesitreceklerdi orda.. yuuh yani ayıp be abi.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:00
arkadaşlar maç içinde 2.yarıda taraftarlar yaptı hindi tezehüratı o zaman 52 bin taraftarada ceza mı verecekler en nihayetinde sadece bi tezehürattır küfürmü etsinler :)

Kardes sen daha mantıgı cözememissin istersen tuncay 52bin kisinin arasında oturup tezaruhat yapan bir taraftarmıydı sonra gözlerin üstünde oldugu bir sahısmıydı diye bir düsün istersen.:D

ibo
23.Nisan.2006, 01:02
Kardes sen daha mantıgı cözememissin istersen tuncay 52bin kisinin arasında oturup tezaruhat yapan bir taraftarmıydı sonra gözlerin üstünde oldugu bir sahısmıydı diye bir düsün istersen.:D

evet katılıyorum. sonuçta futbolcu ile taraftar arasında bir fark olmayacaksa Tuncayın sahada işi ne :);)

paceywitter
23.Nisan.2006, 01:04
kardeş bencede senin cevabın alakaya cay demle oldu sen bnim ne kasdettiğimi kestirememişsin ben böle iddaalarda bulunmadımki tekrar oku bence sadece bi yorumm

Universal
23.Nisan.2006, 01:04
taraftarı buna tahrik ediyor.. taraftara tezahüratın yapılması için amigoluk yapıyor yetmezmi.... cezadan korkmasalar hindiyi tuncaya kesitreceklerdi orda.. yuuh yani ayıp be abi.

ona bakarsan futbolcular maçı kazandıktan sonra sevinmesin öyle ot gibi içeri gitsinler şampiyonluk yolunda alınan bir derbi galibiyetinde sevindi bunu her oyuncu yapar alt tarafı tribünleri turlayıp 1 2 3 yaptırdı bumudur şuç

Universal
23.Nisan.2006, 01:06
TUNCAY'ın ne oldugunu zaten herkes biliyor bu söledikleri az bile adam neyse simdi sölemeyim ceza ala ala bıkdım zaten

tuncay böylese hasan nie öptürüyor ondada bir gariplik var zaten davranışa değil oyuna bakcan

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:07
BATU varya sen cok yanlıs anlıyorsun herseyi ve hep alakasız yerlere cekiyorsun olayları ya kardesim eglen sevin alla alla her zaman dedigims ey hakettiniz kazandınız sevinin ama göz önünde olan bir sahsında bunu yapması tasvip edilecek bisey degil.Ya biraz insaf artık.

ibo
23.Nisan.2006, 01:08
ona bakarsan futbolcular maçı kazandıktan sonra sevinmesin öyle ot gibi içeri gitsinler şampiyonluk yolunda alınan bir derbi galibiyetinde sevindi bunu her oyuncu yapar alt tarafı tribünleri turlayıp 1 2 3 yaptırdı bumudur şuç
sevinmesin diyen yok zaten sevinmeyide adabıyla yapmak gerekir. ;)

enesao
23.Nisan.2006, 01:11
sevinmeninde bir kuralı vardır.. biz sevinmeyin demiyoruz istediğiniz kadar sevinin.. biz gs miz ile gurur duyuyoruz. ilk ve teklerin takımı

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:12
tuncay böylese hasan nie öptürüyor ondada bir gariplik var zaten davranışa değil oyuna bakcan

sen varya harbi neyse zafer sarhoslugundan saldıracak yer arıyorsun vaziyet kardesim gid eglenmene bak burada agresiflestirme milleti hala devam edecem diorsan buyur ö.mesajla hallet sorununu.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:14
sevinmeninde bir kuralı vardır.. biz sevinmeyin demiyoruz istediğiniz kadar sevinin.. biz gs miz ile gurur duyuyoruz. ilk ve teklerin takımı

güzel özetlemissin kardesim olayı ben takımımla gurur duyuyorum her zamanda duyacam fb den 10 yesekde bu degismez.

Vieri
23.Nisan.2006, 01:19
tuncay bu konuda tam profesyonel olarak davranmıyor. sadece tuncay değilde o biraz fazla ön plana çıkmış. böyle bir röportaj yapıldıysa tuncay uslanmamış. eğer yarın avrupada oynayacağım diyorsa tavırlarına daha dikkat etmeli.

enesao
23.Nisan.2006, 01:20
bırakın ya şu tuncayı daha dün sakarya daydı bugün artist oldu... sonradan görme iştee.. iyice şımardı arıkk...

Vieri
23.Nisan.2006, 01:21
tuncay futbolu bıraktıktan sonra amigo sefanın yerine amigo olarak gelecek gibi görünüyor.

enesao
23.Nisan.2006, 01:22
tuncay futbolu bıraktıktan sonra amigo sefanın yerine amigo olarak gelecek gibi görünüyor.
puhahaha :D :D çok doğru sölemişsin...

Burak Duran
23.Nisan.2006, 01:23

hahah ilerisini garantiye alıyor yani :D

ibo
23.Nisan.2006, 01:24
güzel :) adam geleceğini de sağlama aldı :D

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 01:32
tuncay bu kafayla 2 sene sonra tarık gibi olabilir..

ayakların konuşsun çenen değil..

ibo
23.Nisan.2006, 01:35
evet gerçek bir profosyonel hem oyunculuğu hemde kişiliği iyi olandır... bu mantıktan düşünürsek TUNCAY gerçek bir PROFOSYONEL değil..

TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 01:36
hakikaten amigo olarak iyi görev yapar :D
ya şu hindi tuncay konuları moderatörlerimiz birleştirse iyi olacak.bi kaç tane var ayrı ayrı.gerçi bu gidişle her maçta bir tane daha açılmaması için sabit bile olabilir konu :D

gezenti
23.Nisan.2006, 13:09
wallahi bu tuncay her ewe lazım cinsinden.(futbola göre uyarlarsak her takımalazım)tamam bu röportajı hatalı olabilir ama o bir baba hindi olayın fazla abartmadıkmı adam maçı kazanmış karşısında binlerce insan var gaza gelip sevinci paylaştı o tezahüratta ne bir hakaret nede bir takımın ismi geçmektedir.
not:ben bir bursaspor taraftarıyım ama 3 büyüklerden desteklediğim takım galatasaray kimse beni fenerli zannetmesin.

Selman Ozturk
23.Nisan.2006, 13:14
binlerce insan var gaza gelip sevinci paylaştı o tezahüratta ne bir hakaret nede bir takımın ismi geçmektedir.

Eğer büyük bir takımın profesyonel oyuncusuysan gaza gelmeyeceksin.Gaza gelmemeyi öğreneceksin.Ayrıca o tezahüratın bir kısmında geçen "Cimbom'a b..." cümlesinin içinde hem bir hakaret var hem de bir takımın ismi geçiyor...

Vieri
23.Nisan.2006, 13:21
benim kendi düşünceme göre bir profesyonel futbolcuysan taraftara gidersin alkışlarsın onlara gösterdikleri destekten ötürü teşekkür edersin hatta hediye olarak terlettiğin formayı atarsın ama gidip tezaruhat başlatmak ne büyük ayıp. sen bir milli futbolcusun, senin gibi bu işe emek veren milli takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın ulusal takımda? nerede kalacak birlik beraberlik..

Burak Duran
23.Nisan.2006, 13:42
dünkü maçta tucayın ağzını okuyabilen arkadaşlar fenerin ikinci golünden sonra tribünlere dönüp sevinirken 2-3 defa küfür etmiştir. necati ile tartışırkende necati arkasını dönüp uzaklaşırkende araksından küfür etmiştir. sonra bu insanlar nasıl milli takımda beraber oynıcak? vieri sana katılıyorum

Maymuncuk
23.Nisan.2006, 13:49
benim kendi düşünceme göre bir profesyonel futbolcuysan taraftara gidersin alkışlarsın onlara gösterdikleri destekten ötürü teşekkür edersin hatta hediye olarak terlettiğin formayı atarsın ama gidip tezaruhat başlatmak ne büyük ayıp. sen bir milli futbolcusun, senin gibi bu işe emek veren milli takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın ulusal takımda? nerede kalacak birlik beraberlik..

Altına imzamı atarım..

Tuncay Şanlı geleceği değil bugünü düşünüyor ama bilmiyor ki yaptığı terbiyesizlikleri, özellikle rakip oyuncuya yaptığı terbiyesizlikleri Milli Takımda o arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacağını..Veya Milli maçta iken Başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere diğer atraftarların tepkisini ;)

FmMomo
23.Nisan.2006, 13:52
yav sizleri anlamyorum. Fenerliler yaptigi zaman hemen ayipa giriyor. Peki niye Demirörenin dedikleri ayip olmuyor,veya baska bisey oldugunda niye AYIP OLMUYOR?????!!!!!!!!!! Hep fenerlilerin üstüne gidiyorsunuz,yeter artik. Bu tezahürat 20 senedir var,simdi mi akliniza geldi bunu bi yerlere sikayet etmeye? Haa...simdi biraz köseye sikisinca (özür bende I harfi yok) hemen su ayip,bu ayip diye basliyorsunuz. Asil bu yaptiginiz ayiptir. Benden bu kadar.

Maymuncuk
23.Nisan.2006, 13:57
Bende anlamıyorum niye Fenerliler bu kadar objektif bakmıyorlar ( sözüm her Fenerli'ye değil! )

Tuncay genç ve Milli bir oyuncu..Bunları yapıp kötü örnek olmaması lazım..

Tezahürat mevzusunda ise Bir futbolcu rakibi kışkırtacak hareketleri en azından canlı yayında YAPAMAZ!!!

Demirören kendi düşüncesini söylemiş burada ne varki..

Ona bakarsan Aziz Yıldırım Beyefendi niye dün 2. golden sonra yanında rakibin başkanı olmasına rağmen zıpladı, hopladı, sevindi.. ( Her maçta yapıyor ama yanındaki başkan 6-0 lık maçta bile alkışlamış bir başkan! )

Bunları söyleyebilirmisin ??

Burak Duran
23.Nisan.2006, 13:59
yav sizleri anlamyorum. Fenerliler yaptigi zaman hemen ayipa giriyor. Peki niye Demirörenin dedikleri ayip olmuyor,veya baska bisey oldugunda niye AYIP OLMUYOR?????!!!!!!!!!! Hep fenerlilerin üstüne gidiyorsunuz,yeter artik. Bu tezahürat 20 senedir var,simdi mi akliniza geldi bunu bi yerlere sikayet etmeye? Haa...simdi biraz köseye sikisinca (özür bende I harfi yok) hemen su ayip,bu ayip diye basliyorsunuz. Asil bu yaptiginiz ayiptir. Benden bu kadar.
bu tezahürat isterse 4000 yıldır olsun bunuy bir futbolcu daha önce yapmamıştır. yaparsada bu tepkiyi alır ve bunu çıkıp bana burda savunma.
ayrıca maymuncuk arkadaşımızın sana yönelttiği soruların aynısını bende sana yöneltiyorum

Sekopej
23.Nisan.2006, 14:01
tuncayın yaptığı hareketten ceza almamasının nedeni 2002 dünya kupasında aynı şeyi futbolun lideri federasyon başkanının japonyadan indi koreye b..... şeklinde taraftara yaptırmasıdır. herkesin beğendiği başkanımız bunu yaparsa bir futbolcuya bunu yaptığı için ceza verebilir mi? ha inanmayıp kanıt isteyen arkadaşlar olabilir ama ben tv de o zaman kendim gördüğüm için biliyorum sizlere bir kanıt sunamam o nedenle bu olayın fazla büyütülmesini istemiyorum bu tezahurat yıllardan beri yapılmaktadır bir de şunu söyleyeyim aynı şeyi sizin bir oyuncunuz yapsa siz de onun arkasında olurdunuz ve biz burda diğer taraftarlar onu eleştiridik yani bu olay fazla büyütülmemeli onların hepsi arkadaş göreceksiniz ki milli takımda en iyi anlaşan yine o oyuncular olacaktır biz de burda tartıştığımızla, birbirimizin kalbini kıdığımızla kalacağız...

saygılar.....

Burak Duran
23.Nisan.2006, 14:04
tuncayın yaptığı hareketten ceza almamasının nedeni 2002 dünya kupasında aynı şeyi futbolun lideri federasyon başkanının japonyadan indi koreye b..... şeklinde taraftara yaptırmasıdır. herkesin beğendiği başkanımız bunu yaparsa bir futbolcuya bunu yaptığı için ceza verebilir mi? ha inanmayıp kanıt isteyen arkadaşlar olabilir ama ben tv de o zaman kendim gördüğüm için biliyorum sizlere bir kanıt sunamam o nedenle bu olayın fazla büyütülmesini istemiyorum bu tezahurat yıllardan beri yapılmaktadır bir de şunu söyleyeyim aynı şeyi sizin bir oyuncunuz yapsa siz de onun arkasında olurdunuz ve biz burda diğer taraftarlar onu eleştiridik yani bu olay fazla büyütülmemeli onların hepsi arkadaş göreceksiniz ki milli takımda en iyi anlaşan yine o oyuncular olacaktır biz de burda tartıştığımızla, birbirimizin kalbini kıdığımızla kalacağız...

saygılar.....

arkadaşım çok güzel yazmışsın ama bu iki yere katılmıyorum.1.si onlar yaptırmış olsalarda o takımlar yabancıdır tuncay çıksın ister manchestera ister milana b... burdaki iki türk takımıdır bunu yapması yanlıştır ve bence ceza şarttır.
2.si ise ben bunu bir Galatasaraylı futbolcu yapsa kesinlikle arkasında durmam hatta keşke çıkıp özür dilese derim

barahir
23.Nisan.2006, 14:10
ya objektiflikten bahsediyosunuz az önce açtığım konu taraflı die kapatıldı. peki bu tuncaya edilen hakaretlere ne demeli bu kadar küfüre bi ceza yokmu hele hele ilk msj lar yıldızlardan gözükmücek o. lütfen herkese eşit davranılsın adalet istiyorum

Sekopej
23.Nisan.2006, 14:10
peki bu senin düşüncendir bişey diyemem ayrıca kupa ilk maçından sonra ümit karanın yaptığı hareketin aynısını öne geçince yapan tuncay maçtan sonra özür diledi fakat ümitten bununla ilgili bir özür gelmedi. ve ümit herhangi bir tepki almadı hatta yaptığı unutldu ...

Burak Duran
23.Nisan.2006, 14:14
ya objektiflikten bahsediyosunuz az önce açtığım konu taraflı die kapatıldı. peki bu tuncaya edilen hakaretlere ne demeli bu kadar küfüre bi ceza yokmu hele hele ilk msj lar yıldızlardan gözükmücek o. lütfen herkese eşit davranılsın adalet istiyorum

burda fener galatasarayı sevmek vs tartışılmıyor burda yapılmış bir hareket tartışılıyor. 2 tane yıldızlanmış msj var ve o arkadaşlardan biri cezalı. konu kaldırmak la ceza vermek aynı şey değildir. burda olabildiğince eşit davranılıyor.

Vieri
23.Nisan.2006, 14:15
bu olayı sadece tuncayla bağdaştırmak değil olay. burada konuşulanlar bir milli futbolcunun tavrı bu başka bir oyuncuda olabilirdi. yapılanın yanlış olduğundan bahsediyoruz. eskilerde fatih terimde tuncay tarzında hareketler yaparmış. ben görmedim okudum duydum bugun bir galatasaraylı oyuncuda aynı hareketi yapsa ben tasvip etmem, savunmamda. Savunanada burada verdiğim gibi cevabımı veririm. Sonuç olarak eğer bu şekilde oyuncular amigoluk yapacaklarsa şiddet dahada artacak. çünkü taraftara örnek olması gereken kişiler bile sağ duyulu olamıyor

Burak Duran
23.Nisan.2006, 14:17
peki bu senin düşüncendir bişey diyemem ayrıca kupa ilk maçından sonra ümit karanın yaptığı hareketin aynısını öne geçince yapan tuncay maçtan sonra özür diledi fakat ümitten bununla ilgili bir özür gelmedi. ve ümit herhangi bir tepki almadı hatta yaptığı unutldu ...

tuncay özür diledi ve gerçekten helal olsun dedim ümitten de özür bekledim. Ama tuncay o özürünü tamamıyla yok edecek hareketi yüzünden bugün bu anda bunu tartışıyoruz. Özür diledikten sonra böyle birşey yapmasaydı kendisini kutlardım

Sekopej
23.Nisan.2006, 14:19
bu olayı sadece tuncayla bağdaştırmak değil olay. burada konuşulanlar bir milli futbolcunun tavrı bu başka bir oyuncuda olabilirdi. yapılanın yanlış olduğundan bahsediyoruz. eskilerde fatih terimde tuncay tarzında hareketler yaparmış. ben görmedim okudum duydum bugun bir galatasaraylı oyuncuda aynı hareketi yapsa ben tasvip etmem, savunmamda. Savunanada burada verdiğim gibi cevabımı veririm. Sonuç olarak eğer bu şekilde oyuncular amigoluk yapacaklarsa şiddet dahada artacak. çünkü taraftara örnek olması gereken kişiler bile sağ duyulu olamıyor

ben bu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ayrıca tuncay doğru yapmıştır da demedim ama onlar ailecek görüşen insanlar onların sahada yaptıkları sahada kalıyor arkadaşlıkları devam ediyor diye düşünüyorum şimdi gidip hakana necatiye sorsanız gençtir yapmıştır der ve konuyu kapatır arkadaşlıkları devam eder olayı bizlerin büyüttüğünü düşünüyorum...

Sekopej
23.Nisan.2006, 14:23
tuncay özür diledi ve gerçekten helal olsun dedim ümitten de özür bekledim. Ama tuncay o özürünü tamamıyla yok edecek hareketi yüzünden bugün bu anda bunu tartışıyoruz. Özür diledikten sonra böyle birşey yapmasaydı kendisini kutlardım

o da bu yaptığının yanlış olduğunun farkına varacaktır ama bu ortamda onu düşündüğünü zannetmiyorum ne zaman ki sezon bitip sağlıklı kafayla bunları izleyip düşünecek o zaman anlayacaktır eminim ki bunları tekrar etmeyecektir.

ha tekrar etti ne olur taraftarın gözünde değeri artar kredisi artar ama gün gelir sen futbolunu yaterli oynayamazsan kimse seni desteklemez.

barahir
23.Nisan.2006, 14:32
ya beyler tuncayın böle bişi dediğini resmi olarak biliyomuyuz hayır. artık biz kendi aramızda tuncayın ağzından çok yez yazmışızdır ve yazarızda yani şunu demek istiyorum tuncay böle bişi demedi. ayrıca dediyse bile bunu kameraların önünde yaptı mı medya gördü mü duydu mu kim şahit.

Nedvedmania
23.Nisan.2006, 14:35
bu söyleşiyi yapanlar şahitlik kavramına girmiyomu

enesao
23.Nisan.2006, 14:38
ya beyler tuncayın böle bişi dediğini resmi olarak biliyomuyuz hayır. artık biz kendi aramızda tuncayın ağzından çok yez yazmışızdır ve yazarızda yani şunu demek istiyorum tuncay böle bişi demedi. ayrıca dediyse bile bunu kameraların önünde yaptı mı medya gördü mü duydu mu kim şahit.
böyle bişey dediğini maç sonundaki yaptığı hareketiyle ıspatladıı..

barahir
23.Nisan.2006, 14:41
maç sonunda ne yaptı merak ettim

enesao
23.Nisan.2006, 14:43
nemi yaptı??? ya arkadaşım git allah aşkına yaa.. daha ne yaptığını bilmiyosun bu konuya yazılar yazıyosunn

barahir
23.Nisan.2006, 14:46
tamam işte ne yaptığını söle adam gibi sordum. belki kaçırmış olabilirim ne yaptığını

Selman Ozturk
23.Nisan.2006, 14:52

Maç sonunda stadın ışıkları kapatıldıktan sonra kupa maçında yaptığı gibi taraftarın yanına gidip daha önce yaptığı bu tezahüratı yine başlatan isim oldu.Ama unuttuğı birşey vardı: "Stadın ışıkları her ne kadar kapalı olsa bile kameraların ışıkları olayları ve yapılanları aydınlatmaya yetiyor"

barahir
23.Nisan.2006, 14:55
haa sen onu mu diyosun arkadaşlar olay medyada göründüğü gibi değil stadın ışıkları galibiyeti kutlamak için kapatıldı. daha sonra orta sahaya bi ışık tutuldu ayrıca bu tezahuratı tuncay yapmadı amigomuz yaptı ben bizzat gördün tuncayın alakası yok. amigonun elinde bi mikrofon wardı ve 2 güvenlik görevlisinin elinde de bi hindi vardı gördünüz mü bunları. o sırada tuncay aziz yıldırımla kucaklaşıyordu beyler.

Nedvedmania
23.Nisan.2006, 14:55
+ sahaya hindi getirdi :@

barahir
23.Nisan.2006, 14:57
ya o getirmedi yaaaa amigo getirdi anlamak istemiyomusunuz siz.

Vieri
23.Nisan.2006, 15:22
tuncayı neden savunuyorsunuz ki? daha öncede yaptı uyarı aldı gene yapabilir belki yapmamıştır. burada böyle bir davranışın bir milli ve profesyonel futbolcu tarafından yapılmasının ne kadar doğru olup olmadı tartışılmalı.

barahir
23.Nisan.2006, 15:25
savunurum tabi yapmadığı bişeyi yapmış gibi lanse edemez kimse kimsenin buna hakkı yok. tamam bi kere yaptı orda haklısınız ama. bu konuda kimse kusura bakmasın onun suçu yok. ortada suç yok!!!!

Vieri
23.Nisan.2006, 15:32
nasıl suç yok? Tuncay amigoluk yaptığı için burada ismi geçiyor. Haliyle bizede eleştirmek düşüyor. Bu konuyu biraz araştırırsanız zaten kimin amigo kimin anons krizi yarattığını görürsünüz.

Sekopej
23.Nisan.2006, 15:36
Tuncay'dan duygu dolu sözler

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, 4-0'lık Galatasaray galibiyetinin ardından, bugün sadece Galatasaray'ı yenmediklerini belirterek, ''Birçok engeli aştık. Şampiyon olamayacağımızı söyleyenler vardı. Ama biz bir bütün olduk ve engelleri tek tek aşıyoruz'' dedi.
4 yıldır Fenerbahçe'de forma giydiğini, ancak bugünkü kadar kendisini baskı altında hissetmediğini belirten Tuncay, maç öncesi çok duygulu anlar yaşadıklarını, Appiah'ın ve kendisinin gözlerinin dolduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Ayrıca Ümit Ağabey'e lösemili bir çocuktan mesaj gelmiş. (Üst üste 3. şampiyonluğu görmeden ölmek istemiyorum) demiş. Bunlar bizi oldukça duygulandırdı. Başkanımız da maç öncesi bize bir konuşma yaptı. Bugün Fenerbahçe forması ile bu sahaya çıktığım ve mücadele ettiğim için gururluyum. Bu galibiyet nedeniyle bütün arkadaşlarımı kutluyorum.''

ALINTIDIR

bu da tuncay ama siz buna da reklam yapıyo oynuyo dersiniz...

Jesus_FB
23.Nisan.2006, 15:44
http://rapidshare.de/files/18724416/tuncay.rar.html
ahanda bu da görüntüsü çok güzel bir açıklama yaptı gerçekten bravo Tuncay'a

barahir
23.Nisan.2006, 15:45
nasıl suç yok? Tuncay amigoluk yaptığı için burada ismi geçiyor. Haliyle bizede eleştirmek düşüyor. Bu konuyu biraz araştırırsanız zaten kimin amigo kimin anons krizi yarattığını görürsünüz.
Tuncay amigoluğu 3-2 lik maçta yapmadı mı biz şu anda bu maçtan bahsediyoruz abicim

Vieri
23.Nisan.2006, 15:59
bende bu maçtan bahsediyorum :) tabi lig tvyi kaynak alarak konuşuyoruz.

Berkaiser
23.Nisan.2006, 16:00
Tuncay amigoluğu 3-2 lik maçta yapmadı mı biz şu anda bu maçtan bahsediyoruz abicim
Haberin yok galiba.Tuncay bu maçta da amigoluk yaptı.Bu sefer de ihtar vermezler heralde.:mad:

barahir
23.Nisan.2006, 16:02
ama tuncay bu sefer hindiyi sölemedi. hindiyi gerçek amigo orta sahada söledi elinde mikrofonla. hatta stada gelen gsliler bile izledi bu görüntüleri.

Vieri
23.Nisan.2006, 16:06
abicim hindi dedi diyemi eleştiriyoruz hayret birşey :) biz hareketen bahsediyoruz. bir milli oyuncu bunu yapmalımı yapmamalımı? adam geçmiş amigoluğa soyunuyor. o hareketleri yapmak bile yeter illa hindi demedi abi sorun yok diyorsunuz ben bunu anlamıyorum..

Ayrıca ortamı gerecek üyelerin mesajlarını siliyorum.

eGowiCh
23.Nisan.2006, 16:08
Ya her futbolcu yapıyor bunu. En mutlu anında mutlaka yapar. Hasan Şaş vb. oyuncular da yapar, Tuncay da... Nouma da sevincini göstermişti Bjk tribünlerine :D

Yani bence normal, onlar robot değil, insan...

barahir
23.Nisan.2006, 16:11
abicim hindi dedi diyemi eleştiriyoruz hayret birşey :) biz hareketen bahsediyoruz. bir milli oyuncu bunu yapmalımı yapmamalımı? adam geçmiş amigoluğa soyunuyor. o hareketleri yapmak bile yeter illa hindi demedi abi sorun yok diyorsunuz ben bunu anlamıyorum..
haklısın yapmamalıydı. umarım bi daha da yapmaz. ama bazen taraftarın gözüne girebilmek için futbolcu herşeyi yapar. istediği kadar profesyonel olsun. işte tuncayda bu hırs yüzünden bunları yapıyo. yoksa kimseye kastı olmadığını hepimiz biliyoruz.

eGowiCh
23.Nisan.2006, 16:15
Tuncay neden ihtar cezası aldı PFDK'dan?

Çünkü; Federasyon Yöneticileri de zamanında (2002 World Cup) "Bir baba hindi, Kosta Rika'ya bindi, Kosta Rika'dan indi, Çin'e bindi" demişler yanılmıyorsam. FB Asbaşkanı ve Hukuk İşleri Sorumlusu Şekip Mosturoğlu da bu video görüntüleriyle savunmayı yaptı ve Tuncay ceza almadı.

TFF'nin 1 numaralı adamları bunu yaptığına göre, bence Tuncay'ın yapması da normal...

Kaç yaşında adamlar yapıyor, hem de sen TFF yöneticisisin; genç futbolcu Tuncay yapmış, hırsıyla.. Çok mu ?

Vieri
23.Nisan.2006, 16:20
evet bunu PROFESYONELLİK ve bunu DOĞRUYMUŞ gibi gören beyinler yüzünden Türk futbolunun yerini görüyoruz. Galatasaraylısı, fenerbahçelisi, beşiktaşlısı her nerelisi olursa olsun bu mantık değişmediği sürece ne avrupada başarı gelir nede oyuncularımız avrupada kaliteli takımlarda oynarlar..

sonra yabancılar böyle derbilerde golleri atar, bizim tuncay gibi türk oyuncularda tribünlere oynar. nasıl olsa yaptığımız tek şey bu değil mi? tribünlere oynamak...

barahir
23.Nisan.2006, 16:21
her takım tribüne oynuyo mustafa abi yapma. bak sen daha iyi bilirsin ingilterede yaşıyosun. bizim öyle bi şansımız yok

FeYYaz1989
23.Nisan.2006, 16:23
Zaten tribüne oynamakla adam olunsaydı.Alpay bizde o kadar hırs yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye gittikten sonra ben Fenerbahçeliyim demezdi.Yada Çağdaş tribünelere oynayıp ondan sonra Beşiktaş taraftarına dil uzatmazdı.

Vieri
23.Nisan.2006, 16:25
ben Türkiye'de hangi takımda olursa olsun bir futbolcunun bu şekilde hareketlerini uygun görmüyorum. Siz uygun görüyorsanız o sizin düşüncenizdir saygı duyarım. Ben ingiltere'de bu şekilde maçlar ile kıyaslıyorumda izlediklerim arasında bu şekilde olay görmedim. maç biter oyuncular birbirlerini kutlar ve duşlarına giderler. Sanırım bu tek bizim ülkemizde farklı :)

barahir
23.Nisan.2006, 16:28
yok bu fulham chelsea maçını izledin dimi. taraftarlar galibiyeti kutlamak için sahaya indiler. nerdeyse futbolcuları döveceklerdi.

Vieri
23.Nisan.2006, 16:32
taraftarların oyuna müdehalesi tüm dünyada oluyor ama ben hiç john terry nin veya frank lampard'ın böyle bir hareket yaptığını görmedim :) bir tek eskilerden şu anda man city menajeri suart pearce'ı biliyorum ki onada deli lakabı takmışlardı

eGowiCh
23.Nisan.2006, 16:37
Türk futbolunun yapısı bu, Türk kültürünün. Galeyana gelme vb... TFF yetkilisi de yapıyor, Tuncay da.. Dolayısıyla Türk insanı yapıyor. Türk kültüründe rakip olduğunu tebrik etme az görülür. Ezeli rakibine gol atınca bizde sevinçten çıldırır oyuncu; ama Avrupada böyle değil...

J.M SaLas
23.Nisan.2006, 17:53
Tuncay bu hareketiyle tamamen rekLam pesinde olduunu, ve Profesyonellikten nasip almadığını göstermis bulunmaktadır. ßana Göre Tuncay Futbolcu Değil. Mahalle Takımında Oynayan Adamların Hareketlerini Taklit ediOr reSmen.

barahir
23.Nisan.2006, 17:54
tuncayın reklama ihtiyacı yok arkadaşım onu ferguson bile tanıyo gerenk yok yani. reklamı yapanlar dün gördüler reklamı zaten

emirduman
23.Nisan.2006, 18:01
Tuncay bu kadar sevgi sempati nasıl yok edilir, yerle bir edilir sorusunun çok canlı ve taze bir örneği...

1 aydır Tuncay'ın yaptıklarını okuduktan sonra buna şaşırmadım artık..

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 18:04
Tuncay bu kadar sevgi sempati nasıl yok edilir, yerle bir edilir sorusunun çok canlı ve taze bir örneği...

1 aydır Tuncay'ın yaptıklarını okuduktan sonra buna şaşırmadım artık..

Aynen katılıyorum 1 ay öncesine kadar Türkiyenin en efendi 2 oyuncusundan biriyken allah razı olsun bu sayıyı 1'e indirdi.

ozzy
23.Nisan.2006, 18:28
Aynen katılıyorum 1 ay öncesine kadar Türkiyenin en efendi 2 oyuncusundan biriyken allah razı olsun bu sayıyı 1'e indirdi.

kim o bir tane kalan efendi oyuncu merak ettim valla;;)

Maymuncuk
23.Nisan.2006, 18:35
Herhalde Ergün Penbe'dir ;;)

O değilse bile listeye Ergün'ü de koymamız gerekir...

barahir
23.Nisan.2006, 18:40
nayır bence hakanı kasdetti

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 19:09
Herhalde Ergün Penbe'dir ;;)

O değilse bile listeye Ergün'ü de koymamız gerekir...

aynen ERGÜN PENBE'den baskası degil zaten olamazda.

barahir
23.Nisan.2006, 19:11
bence hakan da çok efendi bi insan her ne kadar dalga geçsem de şaban die o sahada kalır saha dışında her zaman kendime örnek almışımdır onu

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 19:13
HAKAN'da efendi akıllı adam.adam diyorum saha dısını kastederek ama ERGÜN PENBE'nin yeri farklı adam bi itiraz eder yok ya adam yeminli ne.

barahir
23.Nisan.2006, 19:14
evet yaa buz adam o kendi altıpasında çalım atıyo

Burak Duran
23.Nisan.2006, 20:10
ergünü bi gün hakeme itiraz ederse o günlerde kıyamet kopacak demektir :D konuda baya saptı dur tartışma ortamına dönelim tuncay çok ayıp yaptı :D

ibo
23.Nisan.2006, 21:25
ergünü bi gün hakeme itiraz ederse o günlerde kıyamet kopacak demektir :D konuda baya saptı dur tartışma ortamına dönelim tuncay çok ayıp yaptı :D
harbi haa nereden nereye gelmiş konu :D

TaşkınMahmut
23.Nisan.2006, 21:33
konu git gide dağılıyor :D

Laz_Asker_61
23.Nisan.2006, 21:43
konu dağılıyor ama güzelleşiyor :D

comandante
24.Nisan.2006, 00:34
ergün bi kere arkadan bi adam müdahale etmişti ayağı kaydığı için o da.adam dönüm tam bağırıyodu ergün olduğu gördü elini sıktı...konu nerelere geldi...

ben tuncayı gerçekten severdim.hatta fenerde sevdiğim ender adamlardan BİRİYDİ.bu son kelimeyi kök ve eklerine ayırın bakalım ne göreceksiniz:D

Burak Duran
24.Nisan.2006, 01:04
ergün bi kere arkadan bi adam müdahale etmişti ayağı kaydığı için o da.adam dönüm tam bağırıyodu ergün olduğu gördü elini sıktı...konu nerelere geldi...

ben tuncayı gerçekten severdim.hatta fenerde sevdiğim ender adamlardan BİRİYDİ.bu son kelimeyi kök ve eklerine ayırın bakalım ne göreceksiniz:D

baya çok türkçe dil bilgisi çalışmışsın unut hepsini artık ünidesin :D:D

enesao
24.Nisan.2006, 01:17
aynen katılıyorum fenerde tek sevdiğim kişi tuncaydı artık fenerde kimseyi sevmiyoruumm...

ozzy
24.Nisan.2006, 11:41
valla al benden de o kadar bende gsde kimseyi sevmiyorum ne tesadüfff

Universal
28.Nisan.2006, 16:41
bırakın ya şu tuncayı daha dün sakarya daydı bugün artist oldu... sonradan görme iştee.. iyice şımardı arıkk...

hakan sükür nerden gelme yada roberto carlos böyle 100lerce oyuncu sayabilirim

Maymuncuk
28.Nisan.2006, 17:12
Hakan Şükür ve Tuncay'ın efendiliklerini karşılaştırıyormusun ???

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 13:01
trabzon maçında da hatasız oynayan stepanov a attığı dirsekle meslektaşını hastanelik etti..

lakin basın fbli işte, 1 kare görüntü bile göremedik maçtan sonra.. bravo fenerasyon hep böyle... umarım tuncay ın o şeker kız candy suratına biri yanlışlıkla basarda biz de çok üzülürüz... türk futbolu senin gibi haysiyetsizlerle bir yere gelemez tuncay ..

nic-39
30.Nisan.2006, 13:12
ne tuncaymıs ya..bi dirsek attı adam hastaneye kaldırıldı!!isinize gelmıo dımı fblı oyuncular hırslı oynayınca..ayhan o kadar hareket cektı bılmem neresını gosterdı burda 1 kere bıle konusulmadı olay ama tuncay haftalardır top-10 da 1 numara..yok sole yaptı yok bole yaptı!!sevmeyın kardesım bızım oyuncumuzu ıstemıoruz zaten bızım sevgımız yeter de artar bıle onlara..

bi de fenerasyon yazılmıs mesajda..cok komık ya bırkın artık bu federasyon fenerın yanında teorılerını..sampıoynluga gıden hangı takımın sahası 1 mac kala kapatılmıs seyırcısız oynama cezası aldı!!!
gs macı sonrası bi rapor yazılmıs yok su dakıkada su kadar madde atıldı yok bole oldu masaalah gozlemcı robot gıbymıs herseyı algılamıs ondan da ceza versın ler vız gelirr..

Frank_Castle
30.Nisan.2006, 17:25
sen herhalde kupa maçında yazılan raporu okumadın ... teker teker sayılmıştı .. bu uygulama ne hikmettir hep gs maçlarında başlıyor..

hırs başka şey, adam sakatlamak başka şey.. tv görüntüsünden ceza almasın diye tvler bile göstermedi .. bişi diyemiyorum artık ..

Burak Duran
30.Nisan.2006, 22:06
ne tuncaymıs ya..bi dirsek attı adam hastaneye kaldırıldı!!isinize gelmıo dımı fblı oyuncular hırslı oynayınca..ayhan o kadar hareket cektı bılmem neresını gosterdı burda 1 kere bıle konusulmadı olay ama tuncay haftalardır top-10 da 1 numara..yok sole yaptı yok bole yaptı!!sevmeyın kardesım bızım oyuncumuzu ıstemıoruz zaten bızım sevgımız yeter de artar bıle onlara..

bi de fenerasyon yazılmıs mesajda..cok komık ya bırkın artık bu federasyon fenerın yanında teorılerını..sampıoynluga gıden hangı takımın sahası 1 mac kala kapatılmıs seyırcısız oynama cezası aldı!!!
gs macı sonrası bi rapor yazılmıs yok su dakıkada su kadar madde atıldı yok bole oldu masaalah gozlemcı robot gıbymıs herseyı algılamıs ondan da ceza versın ler vız gelirr..

ya adam terbiyesizlik yapıyor çekemiyor oluyoz ne alakası var ki... dirsek olayına gelince adamı dağattı ama bir tane tv kanalıda çıkıp göstermedi... seyircisiz oynama cezasını hak etmedik dersen ayıp etmiş olursun sana bunu söyliyim bence daha maçınız olsaydı 1-2 maç fazla verilmeliydi. ve bizim maçta 200 bilmem kaç su 4 taş iki bilmem ne adam hepsini saymış o robot değilde bu mu robot

nic-39
01.Mayıs.2006, 21:56
" 22 Nisan 2006 tarihinde oynanan Fenerbahçe – Galatasaray A.Ş. müsabakası başlamadan önce; Galatasaraylı sporcuların sahayı gezmeye çıktıklarında numaralı tribün sağ tarafındaki (Telsim) açık tribünden üzerindeki harfleri siyah-beyaz ve sarı-kırmızı renklerden oluşan “Köpekliğin kardeşliği havlayıncaya kadardır” yazılı pankart asıldığı, bu pankartın müsabaka boyunca kullanıldığı; müsabakanın 72. dakikasında kapalı tribün sağ tarafındaki açık tribünden (Telsim açık Tribünü) “g….den s…..mi” yazılı pankart çıkartıldığı, yaklaşık 4 dakika sonra kaldırıldığı; müsabakanın 73. dakikasında maraton tribününden “sizden nefret ediyoruz” yazılı pankart çıkartıldığı ve yaklaşık 8-10 dakika sonra kaldırıldığı;Müsabakadan önce Galatasaray sporcularının sahayı gezmeye çıktıklarında, tünelden her çıkışta ve girişte, maraton tribünündeki seyirciler, Galatasaraylı sporcuların üzerine kalem pil, 1 adet pet cola şişesi, 21 adet ses bombası, yoğun olarak bozuk para ve çakmak attıkları, müsabaka öncesi Galatasaray kalecisinin ısınmak için sahaya çıktığında maraton tribününden üzerine 2 adet pet su şişesi atıldığı; müsabaka öncesi ısınmak için sahada bulunan Galatasaray sporcularının kendi seyircilerini selamlarken, üzerlerine numaralı tribünden 3 adet pet su şişesi, numaralı tribün ve numaralı tribün sağ tarafındaki açık tribünden (Telsim tribünü) yaklaşık 10’a yakın elma, armut meyveleri atıldığı; yine müsabakadan önce Galatasaraylı futbolcular ısınma hareketlerini yapıp soyunma odasına dönerken maraton tribününden üzerlerine 2 adet ses bombası ve yoğun olarak para, çakmak attıkları, müsabaka için takımlar sahaya çıkarken, maraton tribününün her iki açık tribün ile birleştikleri noktanın üstünden saha içerisine konfeti atıldığı, rüzgârın etkisiyle Migros tarafından atılan konfetilerin sahayı kirlettiği, ayrıca yine Galatasaray takımı müsabakaya çıkarken kendilerine maraton tribünlerinde oturan Fenerbahçeli taraftarların 4 adet pil, 3 adet çakmak, 4 içi dolu pet ayran, 10’a yakın içi su dolu pet bardak ve içi yarı dolu büyük boy 2 adet bira kutusu fırlattığı, fırlatılan cisimlerin polis kalkanları sayesinde kimseye isabet etmediği ve atletizm pistine düştüğü, müsabakanın 2. dakikasında kapalı tribünün sol tarafındaki açık tribünden (Migros Tribünü) Galatasaray kalecisinin üzerine 1 adet pet su şişesi atıldığı; müsabakanın 4. dakikasında kapalı tribün sağ tarafındaki açık tribünden (Telsim tribünü) Galatasaraylı futbolcu Necati’nin üzerine 2 adet pet su şişesi atıldığı, müsabakanın 12. dakikasındaki Fenerbahçe’nin 1. golünden sonra maraton tribünde (Telsim tribünü) 3 adet bengal ateşi yakıldığı, müsabakanın 20. dakikasındaki Fenerbahçe’nin 2. golünden sonra maraton tribününden 4 adet Migros açık tribünden 3 adet bengal ateşi yakıldığı, numaralı tribünde 1 adet lacivert duman çıkartan sis bombası kullandıkları, 2. devrenin başında seyircilerini selamlamaya gelen Galatasaraylı sporcuların üzerine Telsim açık tribününden 3 adet pet su şişesi atıldığı, 2 . devrenin başlamasıyla 45. dakikada maraton tribünden 3 adet bengal ateşi yakıldığı, müsabakanın 47. dakikasında numaralı tribünden müsabakanın 1. yardımcı hakemin üzerine 1 adet pet su şişesi atıldığı, 57. dakikada maraton ve Migros açık tribünlerinden 2. yardımcı hakemin üzerine 1’er adet pet su şişesi atıldığı, 59. dakikasında maraton tribünden 1 adet bengal ateşi yakıldığı, 62. dakikada korner atışı yapan Galatasaray’lı sporcunun üzerine Migros açık tribününden 1 adet pet su şişesi atıldığı, 69 dakikada Galatasaraylı sporcuların üzerine Migros açık tribününden 1 adet pet su şişesi atıldığı, 70 dakikada Fenerbahçe’nin 3. golünden sonra Maraton tribünde 11, Migros açık tribünde 3, Telsim açık tribününde 4 adet bengal ateşi yakıldığı, 78 dakikada Fenerbahçe’nin 4 golünden sonra Maraton tribününde 3, Telsim açık tribünde 2 adet bengal ateşi yakıldığı, müsabakanın 90. dakikasında maraton tribünde 2 adet bengal ateşi yakıldığı, müsabaka bittikten ve sporcular içeriye girmeden önce maraton tribününde 3 adet bengal ateşi yakıldığı; ayrıca müsabaka öncesi sahayı gezmeye çıkan Galatasaray sporcusuna dönük olarak tüm Fenerbahçe tribünlerinden 2 kez " Avrupa fatihi imiş Galatasaray, Galatasaraylıymış bütün oğlanlar, Göklerde yıldız gönüllerde ay, Ananı s...... Galatasaray; 3 kez "hepiniz o...... çocuğusunuz" diyerek tezahüratta
bulundukları, müsabaka öncesi ısınmak için sahaya çıkan Galatasaray sporcularına maraton tribününden süreklilik arz etmeyecek şekilde Ananın a....... Galatasaray diyerek tezahüratta bulundukları müsabakanın devre arasında maraton ve açık tribününden 2 kez "Avrupa fatihi imiş Galatasaray, Galatasaraylıymış bütün oğlanlar, Göklerde yıldız gönüllerde ay, Ananı s...... Galatasaray diyerek tezahüratta bulundukları; Fenerbahçenin 12, 20, 70, 78 dakikalarında attıkları gollerden sonra 3 kez “i.... Cimbom, olamazsın Şampiyon” diyerek tezahüratta bulundukları Fenerbahçenin 3. golünden sonra numaralı tribünden 2. kez, sallasana sallasa mendilini Adnan Polat göndersene p...... diyerek tezahüratta bulundukları 83. dakikada tüm Fenerbahçe tribünlerinin 4. kez Fenerbahçe Cimbomla d...... geçiyor diyerek tezahüratta bulundukları müsabakanın 85. dakikasından önce Migros açık tribünün tamamının kendi söylemek üzere daha sonra nakaratları sırasıyla Maraton tribünü Telsim tribünü ve numaralı tribünlere söyletmek üzere 4 kez bir baba hindi eyvallah, arabaya bindi eyvallah arabadan indi eyvallah, cimboma bindi eyvallah slogan attıkları; Müsabakada anons sisteminin Fenerbahçe’nin attığı goller sonrasında takımınız lehine kullandığı ve müsabakanın bitmesinden sonra 5 ve 10 numaralar yazan yeşil yelekli iki stad görevlisi tarafından saha ortasına hindi getirildiği ve sahaya inen bir Fenerbahçe taraftarının bu hindiyi eline alarak tüm tribünlere anons ederek "birbaba hindi eyvallah, arabaya bindi eyvallah, arabadan indi eyvallah, cimboma bindi" sloganı attıkları, futbolcuların saha içersine yeniden dönmeleri sırasında Migros ve numaralı tribünlerden birer bengal ateşi yakıldığı; Ayrıca yine müsabaka bitiminde Galatasaraylı futbolcular soyunma odasına giderken körük girişinde özel güvenlik personeli ile Galatasaraylı futbolculardan Hasan Şaş’ın birbirlerini ittikleri, bu kargaşa sonucu özel güvenlik elemanı Nufer Bülbül’ün Galatasaray futbolcusu Hasan Şaş’a yumruk savurduğu ve savrulan yumruk Hasan Şaş’a tam isabet etmediği;
temsilciler raporlarında belirtildiğinden kulübünüzün konu ile ilgili savunmasının üç gün içinde Profesyonel Futbol Disiplin kuruluna göndermeniz gerektiği aksi takdirde savunma hakkından vazgeçmiş sayılacağını bilgilenize arzederim.

bence bu rapor u hıcbır ınsan evladı gorerek bılerek yazamaz...

Frank_Castle
01.Mayıs.2006, 22:04
bunun bir benzerinin 3-2 lik kupa maçında da yazıldığını eklemeliyim .. 221 pet şişe, atıldığı dakika ve mevkiilerin hepsi yazıyordu raporda.. edilen küfürlü tezahüratların da belirtildiğini söylemem lazım .. raporları kim tutuyor bilmiyorum ama en azından 10 kişi olmaları gerek ..saysan sayılmaz yahu..

nic-39
01.Mayıs.2006, 22:09
kupa macında tw goruntulerı de kullanılmıs raporda cunku mac sırasında sahaya baya bı madde atıldı..neyse hakıkaten abartmıslar olayı..bu kadar dıkkat edılırse her takım her sene en az 3-4 mac ceza alır...bu arada birayı nasıl soktular ıcerı bılmıorum ama bence stadlarda bira satılmalı :)

meddah
01.Mayıs.2006, 22:36
Şişeyle satılsın da yazık olmasın, içmeden atmasınlar..

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 23:45
Böle konuşmasının Fenerliler açısından bi zarar olacağını düşünmüyorum Gsye ayıp oluyor olabilir.Bu Tuncaydaki hırsın göstergesi