View Full Version : F.Bahçe ve G.Saray'a zorlu kura
Facx
18.Aralık.2009, 15:29
Gruplarını lider tamalayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakipler belli oldu.
Galatasaray, İspanya'nın Atletico Madrid ekibiyle eşleşti. Fenerbahçe ise Fransız Lille ile eşleşti.
Temsilcilerimiz grubu lider bitirdikleri için ilk maçlarını deplasmanda oynayacaklar. Karşılaşmalar 18-25 Şubat 2010 tarihlerinde yapılacak.
Kaynak=Mynet
açıkcası madridi yenebilirz ancak korkmuyoda deilim
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 15:36
GS çok zor kura çekmiş. İlk bakışta kuralar için şunu söyleyebilirim , Atletico , Galatasarayı eler , Fenerbahçe lille'i eleyip Liverpoolun rakibi olur.
GodfatheR
18.Aralık.2009, 16:24
Bi sonraki turda Lpool gelmesi kötü oldu. Ama kupayı alamk istiyorsak bu tür rakipleride elememiz gerek.
SAİT71
18.Aralık.2009, 16:56
Ne zoru ya. Bunlar zorsa birşey demiyorum. Tamam en kolayı olmadıkları açık ama Lille yi eleyemeyeceksek nerede bizim büyüklüğümüz. At. Madrid Gs nin rakibi olacak takım değil. Gs de zamanında ne takımları devirmişti. Sonraki turda Liverpool olması ise tamamen talihsizlik. Ama onu eleyip büyük sükse yapmak daha zevkli olabilir.
Redrum
18.Aralık.2009, 17:18
Ne zoru ya. Bunlar zorsa birşey demiyorum. Tamam en kolayı olmadıkları açık ama Lille yi eleyemeyeceksek nerede bizim büyüklüğümüz. At. Madrid Gs nin rakibi olacak takım değil. Gs de zamanında ne takımları devirmişti. Sonraki turda Liverpool olması ise tamamen talihsizlik. Ama onu eleyip büyük sükse yapmak daha zevkli olabilir.
Bence bayağı taraflı yaklaşıyoruz, (biliyorum fenerbahçelisin ama milli açıdan söylüyorum: ) Eğer At. Madrid, Galatasaray için rakip değilse, Galatasaray, At. Madrid için hiçbir şey değil. Buraya kadarmış diyorum ben.
SAİT71
18.Aralık.2009, 17:24
Maçtan sonra büyük bir keyifle maç konusuna yazacağım.. Biraz abartmış oldum ama eleyeceğini düşünüyorum. Görün bakın İki takımımızda turu geçecek Allah'ın izni ile..
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 17:35
Hakan Sükürü , o kadarda büyük fark yok 2 takım arasında. Bence GS'nin tek talihsizliği Galatasrayın zayıf olan savunmasına karşı Forlan,Agüero,Simao ve Rodriguez dörtlüsünün oynaması olacaktır. Umarım maç zamanı geldiğinde bu dört oyuncudan en az ikisi cezalı yada sakat olur.
Ama nedense Türk takımları birşekilde talihsiz kura çekiyor , şöyle baktıgımızda Fenerbahçe kolay bir rakip olan Lille'i çekti ama yine fazla sevinçli değiliz,çünkü Liverpool gelecek birsonraki turda.
TuNdRaLoWeR
18.Aralık.2009, 17:36
İçimden bir ses Galatasaray geçecek Fenerbahçe elenecek diyor:D
Umarım her iki temsilcimiz de başarılı sonuçlarla turu atlatırlar..
Bu arada Ahmet Lille hiçte kolay bir rakip değil:) Hatta az buçuk mübala yaparsak Lille Atletico Madrid'den daha zor bir kura.
KaRaBükLü KraL
18.Aralık.2009, 17:41
Galatasaray eleyecek bence A.Madrid'i çünkü
1-Onların savunmada çöküntü
2-A.Madrid'de Forlan,Aguero varsa bizde Baros,Keita var+yeni transferler mutlaka olacak
3-Grubunda denk takımlara karşı 3 puan toplayıp UEFA'ya zorla gelen bir takım Galatasaray'ın rakibi kesinlikle olamaz
Fenerbahçe'de Lille'yi eler inşallah.Kalbim o maçta da FB'den yana olacak.Ama Liverpool'un büyük ihtimal Unirea'yı eleyecek olmas ve FB'nin üst tura çıkması FB'yi çok zorlar diye düşünüyorum:)
SAİT71
18.Aralık.2009, 17:43
Birde şöyle bir durum vart. Belki Liverpool UEFA yı takmayıp lige konsantre olabilir. O nedenle ciddiye almazsa eleyebilme ihtimalimizde var. Hemen ümitsiz olmayalım. Hele bi ilk maçlar oynansın sonra daha net fikir sahibi oluruz.
Tabi ilk önce Lille yi elememiz lazım
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 17:55
Ama Liverpool Europa league'i çok önemsiyor bu sene , hatta Torres bir açıklamasında bu sene lig ve CL'den erken koptuk , taraftarımıza Europa Lig kupasını hediye edeceğiz demişti. Fakat Liverpool'un elenme şansı yokmu ? Tabiiki var , fakat o zamanki formları belirler herşeyi.
@Eren
Eren ben kadro kalitesi olarak söyledim , yani Madrid şuan tarihinin en önemli çöküşlerinden birini yaşıyor , kadro kalitesi olarak bakıldığında en önemli adamı olan Bastos'u da satan Lille' , ATL.Madridden daha zayıf. Ama şu da var , İspanyolların stratejileri bellidir , Fransız takımlarının ne yapacağı belli olmaz.
yunusgs
18.Aralık.2009, 18:09
Bence 2 temsilcimiz de gerçekten zor kura çekti.
Dikkat edecek olursak çıkan 2 takımında forvet hatları oldukça güçlü.Süratli ve güçlü oyuncular bunlar.
2 takımımızın da işi zor ama deplasmanda iyi sonuçlar elde edersek İstanbul'da temsilcilerimiz turu geçerler.
el.nino
18.Aralık.2009, 18:56
iki takımda istanbulda yenilmeyecek.kaderimizi deplasman maçları belirleyecek.
Invincible
18.Aralık.2009, 19:05
Bence En Kolay Galatasarayın Rakıbı Cunku A.Madird Formsuz Cok Kotu Oynuyolar Ama Lille 4 Haftadır Gelne Gecene 4 Gol Atıyor Eyer Ara Transferde Adam Gıbı Transfer Yapılmazza Fenerbahce Elenebılır Cok Hızlı Hucuma Cıkıyor Lille Zencı Oyuncuları Cok Atletich.. Galatasarayın Rakıbı A.Madrid Apoelı Bıle Daha Yenemezken Gs Hıc Yenemez
Redrum
18.Aralık.2009, 19:31
Maçtan sonra büyük bir keyifle maç konusuna yazacağım.. Biraz abartmış oldum ama eleyeceğini düşünüyorum. Görün bakın İki takımımızda turu geçecek Allah'ın izni ile..
inşallah herkes keyifli yazar canım ben orasında değilim :) Hadi bakalım.
İyi bir A.Madrid olsaydı onlardan çekinebilirdik ama bu A.Madrid'e karşı çekinecek bir şey yok. Önemli olan bizim takımın performansı...
MaTRaKaN
18.Aralık.2009, 19:52
Madrid eski Madrid değil.Ezeriz :n:
gerrrard
18.Aralık.2009, 19:53
2 ay sonra At.Madrid'in yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz?
RaSenGan
18.Aralık.2009, 19:56
2 ay sonra At.Madrid'in yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz?
2 ay sonra Galatasaray'ın yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz ? :)
gerrrard
18.Aralık.2009, 20:04
2 ay sonra Galatasaray'ın yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz ? :)
Sırf cevap yazmak için cevap yazdığın ne kadar belli Aygün. Herkes diyor ya At.Madrid çok formsuz falan diye bende 2 ay sonra belki böyle olmayacak diyorum sen ne diyorsun.
RaSenGan
18.Aralık.2009, 20:39
Sırf cevap yazmak için cevap yazdığın ne kadar belli Aygün. Herkes diyor ya At.Madrid çok formsuz falan diye bende 2 ay sonra belki böyle olmayacak diyorum sen ne diyorsun.
Ben de diyorum ki G.Saray 2 ay sonra çok daha iyi olursa At.Madrid'in formunu dinlemez eler geçer.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 20:43
Ben de diyorum ki G.Saray 2 ay sonra çok daha iyi olursa At.Madrid'in formunu dinlemez eler geçer.
Bence formuna bağlı değil ya... GS 1 stoper ve extra olarak bir sağ bek alsın form felan önemli olmaz geçer diye düşnüüyorum ben :)
scar face
19.Aralık.2009, 00:10
Lille e elenmezsek Liverpoolu da deviririz zor ama imkansız değil.
DisCo
19.Aralık.2009, 00:22
Deplasmanda zorlanmayız. Ancak Sami'yende Galatasaray eski yıllardaki gibi değil. Turu geçebilirizde takılabilirizde. Ama iki takım arasında fark olduğunu düşünmüyorum.
TuNdRaLoWeR
19.Aralık.2009, 00:24
iki takımda istanbulda yenilmeyecek..
Sözün bittiği yer..:D
World Hollow o1
19.Aralık.2009, 00:27
ALLAH utandırmasın yeterli..
Helal olsun Türklere dedirttikmi iş biter.
iki ekibede iyi takımlar geldi, şimdiye kadar idman tipi maçlardı şimdi gerçek futbolları göstermenin vakti olduğunu düşünüyorum Türkiye ligi bir yana bakalım Avrupada başarı için ne kadar iyi kadrolar kurmuşlar takımlarımız görücez, herşey gönlümüzce olsun.. :)
Alicanfmfan
19.Aralık.2009, 01:06
Bogulacaksak okyanusta bogulalım...
Allah Yardımcımız Olsun iki takımda eleyecek rakiplerini.
Sheriff
19.Aralık.2009, 01:40
İki takımımızında zorlanmadan turu atlayacağını düşünüyorum. Çok zor rakipler değil, Atletico Madrid'i gözde büyütmemek lazım, Galatasaray'ın kadrosu çok daha kuvvetli bence. Lille içinse hafızamda kaliteli bir oyuncusu bile bulunmuyor..
kral452
19.Aralık.2009, 01:49
GS için çok zorlu bir tur oalcak
SAİT71
19.Aralık.2009, 03:41
Halbuki Özgüven herşeyin başında çok önemli.. 2 sene evvel İnter'i yenip büyük sükse yaptıktan sonra finale gideriz diyorduk niye çünkü kazanabileceğimizi anlamıştık. Ve hiçte hayal değildi. Yarı Final'in kapısından döndük. Ne takımları devirdik. İçerde kim gelirse gelsin farketmez diyorduk. Belki imkansızdı elememiz ama Sevilla yı eledik, bir çok takımı devirdik..
Galatasaray Realleri Barçaları Milanları yendi. Tamam yenemeyebiliriz ama özgüven, motivasyon yüksek olmalı. Yoksa baştan eksi ile başlarız..
Şu grup aşamasında iki takımda elini kolunu sallayarak lider çıktı. Cidden hiç zorlamadılar. Gs Yunanistanın devi Pana yı 2 maçtada zorlanmadan yendi. Biz 1 kere yenildik ve tüm maçları aldık.. Avrupadaki formumuza bakarak 2 takımda daha avantajlı çünkü grup aşamasında her ne kadar çok dev takımlar olmasada ciddi sayılabilecek en az bir rakip ile karşılaştı çok sıkmadan da aldı..
fb_16
19.Aralık.2009, 06:01
Fenerbahçe zor bi kura çekti.
Lille 4 - 0 Valenciennes
Lille 4 - 3 Lyon
Lille 4 - 0 St Etienne
Monaco 0 - 4 Lille
son dört lig maçı böyle adamların.
Kadrolarında da;
7 Yohan Cabaye
10 Ludovic Obraniak
24 Rio Mavuba
26 Eden Hazard
9 Tlio De Melo
11 Pierre-Emerick Aubameyang
14 Robert Vittek
gibi kaliteli oyuncuları var. Fenerbahçe devre arasında gereken yerlere takviye yaparsa çok rahat eler...
SAİT71
19.Aralık.2009, 06:11
Hemde şubat ayında oynanacağı için ben formlarının bu şekilde devam edeceğine inanmıyorum. Gürkan Kubilay ı izlediyseniz bugün, Lille takımı bir kaç sezondur bu mevsimlerde hep böyle çıkışa geçmiş. İlk kez olan bir durum değil. 2 ay sonrası için bu kadar üst düzeyde formları olacağını düşünmüyorum. Ama siyahi oyuncuları tehlikeli. Tipik bir Fransız takımı bu konuda. Zencileri bi biz keşfedemedik...
KaPaLı
19.Aralık.2009, 09:19
Ortasahada Cabaye - Mavuba. İleridede Eden Hazard - Vittek en dikkat edilmesi gereken adamları. 3lü ortasaha oynuyolar 3'üde fizik olarak çok kuvvetli oyuncular.
nannar
19.Aralık.2009, 09:55
:) Atl. Madrid her ne kadar şu anda formsuz olsa da maçlara daha 2 aya yakın bir zaman var sanırım... O zamana kadar toparlanacaktır... Kadro yapısı birbirine benzeyen iki takım eşleşmişiz... Onların da bizim de hücum hattı savunmasından daha sağlam... Yani bol gollü maçlar izleriz :n: Ama tam olarak turu geçeriz ya da geçemeyiz diyemiyorum...
Fenerbahçeli arkadaşlar alınmasın ama eğer şu ana kadarki maçlardaki gibi mücadeleden uzak bir oyun sergilerse Lille Fenerbahçe'yi rahat eler... Çünkü Fenerbahçe'de şu anda çok büyük bir tehlike var...Arka arkaya kaybedilen puanlar hem yönetimi, hem de oyuncuları her anlamla çok yıpratmış durumda ve ligdeki son maç hariç iyi oyunu bir kenara bırakın mücadele olarak da çok kötü bir FB var şu anda... Ama tabi 2 ay sonraya kadar takviyeleri yapıp psikolojik anlamda da güçlenirse FB kadro olarak Lille ile başa çıkabilir... Lille'nin kadrosunda saydığınız adamlar bir Agüero, bir Simao, bir Forlan değil ancak yine de dikkat edilmesi gereken isimler...
Hayırlısı bakalım ama dediğim gibi 2 takımın da2 ay sonraki form ve kadro kalitesi iyi durumda olması lazım bu rakipleri elemek için... İki rakip de öyle sallana sallana sahaya çıkacak ekipler değil...
Sonraki tura geçerse Fenerbahçe'nin şansının olmadığını düşünüyorum....
el.nino
19.Aralık.2009, 11:16
şimdilikle internetten birkaç şey araştırdım.At.Madrid ve diğer rakiplerimiz hakkında.ilk önce atl.madrid le başlayalım.
http://i45.tinypic.com/9se1p5.jpg
Görüyoruz ki deplasmanda kazanmaktan aciz bir madrid var.7 gol atıp 16 gol yemiş.iç sahada da işler pek iç açıcı değil 13 gol atıp 10 gol yemiş.koskoca 15 haftada sadece 3 galibiyetleri var şimdi sorarım size bu agüerolar forlanlar bize karşımı oynayacak.
http://i50.tinypic.com/5x0a34.jpg
buda madrid'in avrupa,hazırlık,ispanya kupası ve ön eleme maçları.görüyoruz ki şampiyonlar ligine katılmak için play-off oynadığı takım bizim içerde dışarda zorlanmadan yendiğimiz bir takım.onlarda yenmiş.bakalım şampiyonlar ligine.apoel diye adını ilk defa duyduğum bir takımla berebere kalmış.hemde içerde dışarda.sonra gelelim porto'ya lisandrosunu,luchosunu kaybetmiş bir portoyla oynamış ve toplamda 5 gol yemişler portodan ve gol atamamışlar.chelseaye diyecek sözümüz yok.yani madrid böle oynamaya devam ederse içerde dışarda yeneriz biz bunları.
Şimdi diyelim madridi eledik ve karşımızda sporting-everton galibi var.Bu takımları bir inceleyelim.
http://i50.tinypic.com/2ngtqmf.jpg
Sporting Lizbon belkide tarihinin en kötü senesini geçiriyor.Portekiz ligi gibi bank asyaya eş değer bir ligte(birçok maç izledim portekiz liginde onun için söylüyorum.)7.sıradalar.:)gördüğümüz gibi dışarıda daha iyi oynayan bir ekip.yani kontra atak oynayabilen bir takım.ama içerde 2 mağlubiyetleri var.ve sadece 6 gol atıp 6 gol yemişler.Biz bu takımıda ezeriz.
http://i46.tinypic.com/2czv915.jpg
evet uefa avrupa ligi maçları.ilk 3 maçta galibiyet aldıktan sonra ventspils ve heerenveenle berabere kalmış ve berline yenilmiş norml galatasarayda öyle yaptı.gelelim şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına rakip twente kendi sahalarında 0-0 berabere kalmışlar deplasmanda ise şanslı bir şekilde 90+3 te gelen bir golle bir üst tura çıkmışlar.ne yazık ki o şans devam etmemiş.fiorentinada.
Gelelim Evertona bakalım o neler yapmış ligte.
http://i45.tinypic.com/2yniczp.jpg
Evet şu anda premier ligte 15.sıradalar.içerde de dışarda da çok kötüler -8 averajları var.everton onu taşıyan andy johnson'ı sattıktan sonra bir daha onun gibisini bulamadı ve toparlayamadı.adny şu anda fulhamda.şimdi de avrupa maçlarına bakalım everton'ın
http://i48.tinypic.com/k2nvnm.jpg
Evet bakıyoruz.ilk 2 maçını kazanmış.ama sonra bizim geçen sene yendiğimiz benfiadan 2 maçta 7 tane yemişler.gerçekten benfica bu sene iyi.sonra aekayı yenmişler.ama bate borisov'a mağlup olmuşlar.gruptan zorla çıkmışlar.Biz everton'ı da yeneriz.Çünkü Bir madrid kadar kadroları yok ve onlar kadar formsuzlar.
RaSenGan
19.Aralık.2009, 13:03
Everton'a nolmuş öyle dağılmışlar resmen.Benfica'dan 5 yemişler kendi sahalarında BATE Borisov'a yenilmişler.
yunusgs
19.Aralık.2009, 13:38
Everton'a nolmuş öyle dağılmışlar resmen.Benfica'dan 5 yemişler kendi sahalarında BATE Borisov'a yenilmişler.
Everton'un bu sene çok sakatı varmış Aygün.Ondandır.
Sekopej
19.Aralık.2009, 17:04
Liverpool ligde şansı kalmadığından ve ŞL'den elendikleri için Avrupa Ligi'ni mutlaka kazanmaları gerekiyor. Zaten kuralar çekilmeden de benim favorim Liverpool'du. Elemek büyük ihtimalle çok zor olacak ama o maçları düşünmek bile şimdiden heyecanlandırıyor beni.
Lille son haftalarda çıkışta olan bir takım ama bu formunu bu şekilde sürdereceklerini sanmıyorum, sürdürseler zaten Fransa şampiyonluğuna ulaşırlar. Yine de gelmemesini istediğim bir ekipti.
Atletico Madrid eğer bu formunu sürdürürse 2 ay sonda kümede kalma mücadelesine başlamış olur. Bu sezon kimsenin beklemediği kadar kötü gidiyorlar, ligde toparlanır gibi oldular, mutlaka devre arası takviyeler yapacaklardır çünkü bu hali kimseyi memnun etmiyor. Eğer bu dönemde olsaydı maçlar Galatasaray rahat geçerdi derdim ama devre arası araya girecek, Madrid ne olursa olsun belli kalitesi olan bir takım, eğer ligde durumlarını düzeltirlerse, Liverpool'da olduğu gibi camiayı mutlu etmek adına Avrupa Ligi'ne asılabilirler. Galatasaray bu turu geçerse, gelebilecek diğer 2 takımı da zorlanmadan geçer.
scar face
20.Aralık.2009, 01:14
Valla Fenerbahçe'nin Zico zamanındaki oyun iştahıyla Avrupa'da içerde yenemeyeceği takım yok.İddalıyım ben gerekli takviye yaparsak Liverpoolu da eleriz.Konu burda dönüp bakarsınız.
Sheriff
20.Aralık.2009, 04:01
Artık bizde takımlarımızın büyüklüğünün farkına varmalıyız. Tekrar söylüyorum rakipler gerçekten her iki takımımızdan da daha altta. Bu takımları yenemeyeceksek zaten üst turlarda işimiz yok. Üst turlarda daha büyük takımlar gelir ve biz bunları yenecek güçte değilse büyük takımlar bizi rezil eder gönderir. Sadece motivasyona ihtiyacımız var, kalanlar bizde fazlasıyla mevcut.
eGowiCh
20.Aralık.2009, 13:35
Galatasaray da Atletico Madrid'i eleyecek güçte. Devre arası Galatasaray savunmasına takviye yaparsa At. Madrid'i elemek hayal olmaz, ama bu şekilde epey zor. Galatasaray At Madrid'e gol atar ama Forlan-Agüero ikilisi sayesinde çok da gol yer. Mutlaka defansa takviye lazım. Servet-Zan ikilisiyle olacak bir iş değil.
Fenerbahçe de Lille'i eleyecek güce sahip. Oyun disiplininden kopmadan iyi savunma yaparak oynaması halinde turu geçebiliriz. Orta sahada kırılgan olmayan oyuncuların oynaması gerekiyor Lille maçlarında zira onların fizik gücü epey var.
el.nino
20.Aralık.2009, 15:57
bugün okuduğum bir haberde agüero ocak'ta chelsea gitmesine kesin gözüyle akılıyormuş.60m EURO.inşallah gider
RaSenGan
20.Aralık.2009, 16:01
bugün okuduğum bir haberde agüero ocak'ta chelsea gitmesine kesin gözüyle akılıyormuş.60m EURO.inşallah gider
Yalnız o parayla devre arasında adam alırlarsa çok daha sağlam bir kadroları olur.
nerazzuri
20.Aralık.2009, 16:02
60 milyon € gibi bir rakama gider ise, At.Madrid rahat durmaz.
Bulduğu parayı çar çur eden bir takım.
Bakarsınız şansa şağlam takviyeler yaparsa çok çok zora girer bu sefer tur şansı :)
GodfatheR
20.Aralık.2009, 16:09
Defansa takviye yapacaklar zaten o kesin. Felaket bir savunmaları var.
RaSenGan
20.Aralık.2009, 16:14
Eğer bi oyuncu Avrupa maçında oynamışsa transfer olursa oynatılamıyor diye bir şey hatırlıyorum.Hala geçerli mi bu ?
tarikko
20.Aralık.2009, 19:06
Lille ligde Le Mans karşsında 1-0 önde maç Kanal A'da canlı olarak yayınlanıyor şu an..
el.nino
20.Aralık.2009, 19:21
lille şuan da 3-0 önde.dakika 30 daha fenerbahçe'nin işinin bizden daha zor olduğunu görebiliriyorum şu anda
tarikko
20.Aralık.2009, 19:23
27'de Gervinho,29'da Hazard attı..3-0..
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2009, 19:33
Eğer bi oyuncu Avrupa maçında oynamışsa transfer olursa oynatılamıyor diye bir şey hatırlıyorum.Hala geçerli mi bu ?
Geçerli ama UEFA'da oynayan sanırım Şl'de de oynayabiliyordu.Buna benzer bir şey vardı..
tarikko
20.Aralık.2009, 19:36
İlk yarı 3-0 bitti + Lille'nin kaçan penaltısı var..
KaPaLı
21.Aralık.2009, 09:47
Lille maçını izledim adamların tek silahı dikine giden oyuncuları var. Le Mans takımının savunması 2 tane aygırdan kurulu adamlar birbirine girdi gollerde. Lugano - Bilica önlerinde Cristian - Emre olacak o konuda çok sıkıntı olmaz. En çok çekindiğim ortasaha 3lüsü. Balmont - Mavuba - Cabaye hiç sıkıntıya düşmeden topları anında kesiyolar. Savunmaları berbat zaten.
Alicanfmfan
21.Aralık.2009, 13:02
İsmail Lille'nin + bir özelligi ise 90 dakika oyun disiplininden hiç kopmadan mücadele etmesi ...Cok rahat gol yiyor ama çok ta atabiliyor.
fatih akin
14.Ocak.2010, 00:02
arkadaşlar belki yeri değil ama en uygun yer olduğu için buraya yazıyorum acaba artık biletix gişelerinden bilet satışı yapılmıyor mu çünkü öyle bişeyler duydum da sadece internet sitesinden ve stad gişelerinden yapılıyor diye duydum da a.madrid maçına bilet almak istiyordum hani şimdiden öğreneyim dedim bilginiz varsa bu konuda.
Alicanfmfan
14.Ocak.2010, 00:31
Satılıyor yahu , rahatca alabilirsin.
Geçen ay gençlerbirligi macına aldık yarında Denizli macına alacagım .
fatih akin
14.Ocak.2010, 02:39
anladım teşekkürler cevap için ona göre geceden sıraya giricem çünkü:D
DisCo
09.Şubat.2010, 20:57
Avrupa Ligi’nde finali hedefleyen Galatasaray Atletico Madrid’e karşı çok kritik maçlara çıkacak.
Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında veda eden, La Liga’ya şimdiden havlu atan Kırmızı-Beyazlılar, Kral Kupası’nda final yolunda büyük avantaj yakalamanın getirdiği moralle Avrupa Ligi maçlarına hazırlanıyor. Ancak ne zaman ne yapacağı belli olmayan Atletico’da rakibin adının Galatasaray oluşunun bir endişe oluşturduğu bir gerçek. Kırmızı-Beyazlılar’ın süperstarları Simao Sabrosa ile Jose Antonio Reyes, ses getirecek açıklamalar yaptı.
Kral Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Santander ağlarına birer gol bırakan iki oyuncu da Galatasaray’a karşı bu sezonki en zor maçlarına oynayacaklarını ve kazananın finale çıkmaması için hiçbir sebep bulunmadığı görüşünde birleşti. Söz şimdi Atletico’nun yıldızlarında...
En zayıf halka Lopez!
Atletico Madrid bu sezon iki kulvarda ciddi anlamda iddiasını sürdürüyor. Bir faciaya dönüşen Şampiyonlar Ligi macerası hafızalarına kötü bir anı olarak kazındı. La Liga’da pozisyonlar iyi değil ama mücadeleyi sonuna kadar sürdürecekler. Geçen sezon da özellikle bitime doğru attıkları sprintle Devler Ligi biletini kaptılar. Sonuçta buna elverişli bir oyuncu topluluğuna sahipler. Kırmızı-Beyazlılar’ın öncelikli hedefleri Kral Kupası’nı kazanmak... Galatasaray maçları sanki onlar için sanki ikinci ana hedef, biraz da prestij niteliğinde gibi... Santander’i ilk maçta 4-0 yenip, kupada finale dev bir adım atmaları Atletico’yu tekrar havaya sokmuş durumda. Bu nedenle Galatasaray maçının kapalı gişe olması bekleniyor.
Calderon, Bernabeu’ya benzemez!
Vicente Calderon’daki taraftarlar, şehrin diğer büyüğü Real Madrid seyircisinin Bernabeu’da yaptığı gibi tiyatro izler havasında maç izlemiyor. Cim Bom karşısında Calderon’da ambians olacaktır. Teknik açıdan İspanyol ekibinin en zayıf halkası solbek Antonio Lopez... Onun karşısında Keita gibi çabuk ve seri bir ismin oynayacak olması İspanyollar’ı kara kara düşündürüyor. Teknik direktör Quique Flores zaman zaman bu bölgede kaptanın yerine stoper özellikli Dominguez’i deniyor ama o da ofansta eksik kalıyor.
Savunma çok hata yapıyor
A.Madrid’in savunma yerleşimi hataya çok açık ve her zaman tedirginlik veriyor. Ancak İspanyol meslektaşlarımın şu saptamaları da çok doğru: Eğer, Kun Agüero ve Forlan gününde olurlarsa Atletico’nun önünde değil Galatasaray herhangi bir takımın durması çok zor... Sonuçta şu andaki oyuncu profilleri ve takım yapılarıyla Galatasaray ve A.Madrid benzer özelliklere sahip iki ekip. Ve birbirleriyle yapacakları maçlarda savunmada az hata yapanın, turu geçmesi kuvvetle muhtemel...
TR.CaPTaiN
12.Şubat.2010, 01:52
Star TV'de alt yazı geçmiş; Lille-Fenerbahçe maçını Star TV verecekmiş. Umarım kıvırıp, karar değiştirmezler.
Sekopej
12.Şubat.2010, 01:57
Evet ben de gördüm, deplasman maçı olduğu için kıvırmayabilirler, asıl içeride takımlarımızın oynayacağı maçı nasıl verecekler o önemli, D-Smart'tan mı acaba?
RasAnt
12.Şubat.2010, 13:21
inş bir fenerbahçe gs finali izleriz
A.FaruK
12.Şubat.2010, 13:44
Evet ben de gördüm, deplasman maçı olduğu için kıvırmayabilirler, asıl içeride takımlarımızın oynayacağı maçı nasıl verecekler o önemli, D-Smart'tan mı acaba?
Herzaman ki gibi yine D-Smart yada kablosuz yayından vercek star maçı