View Full Version : Beşiktaş - Bursaspor [17. Hafta]
DisCo
18.Aralık.2009, 16:47
http://i46.tinypic.com/125hv5v.png
Homer J.S
18.Aralık.2009, 16:49
Oyumu beraberlikten yana kullandım ancak Bursaspor'un çıkışı nedeniyle bu maçta onları favori görüyorum umarım onlar kazanır.
GeNç KaRTaL
18.Aralık.2009, 17:01
Bu maça gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.İnşallah gidişimin şerefine kazanırız.2 haftadır puan kaybı yaşayarak puan kaybetme lüksümüzü tamamladık.Bu maçı mutlaka kazanıp devreyi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmeliyiz ama zor maç olacak gerçekten.Allah yardımcımız olsun..
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 17:36
Ben bu kez farklı bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü artık bu makus talihe bir son vermek gerek.
Bursaspor
18.Aralık.2009, 20:04
Maça gidebilirdim ama evden izlemeyi tercih ettim. Bakalım genelde bizim takımın evden izlediğim maçlarında ya kazandık ya kaybettik, kolay kolay berabere kalamıyoruz.
Bu maçta da gol atacağımızı düşünüyorum. Hatta rakibimizden fazla gol bulacağımızı da düşünüyorum ve bunu da hesaba katarak kazanırız diyorum.
Bakalım yine haftanın açılış maçı bize düştü :D:D Nedense haftayı bir süredir hep biz açıyoruz.
Başarılar ve bol şans her iki takımada...
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 20:23
BURSASPOR: İvankov, A.Tandoğan, İbrahim, Zapotocny, M.Keçeli, Hüseyin, Ozan İpek, Ergiç, Bekir, Volkan Şen, Sercan
Çok ilginç bir kadro gelmiş Ertuğrul Hoca'dan. Ömer - Turgay - Kirita ilk 11'de yoklar. . .
Universal
18.Aralık.2009, 20:39
Güzel bir mücadele bekliyor. Beşiktaş'ın maçları genelde golsüz bitiyor ama; bu sefer bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Bursaspor ise bu maçı Beşiktaş'tan daha çok isteyecektir. Bursaspor kazanır düşüncesindeyim.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 20:39
Stadyum boş gibi. . .
GodfatheR
18.Aralık.2009, 20:42
İddaa da hem alt hem 0 oynadım umarım yanılmam :)
GodfatheR
18.Aralık.2009, 20:46
Saha çok ama çok ağır. Maç iptal edilebilir.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 20:47
Peki.
Başlamadı henüz yaa :/
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 20:49
Anam valla İsmail yedek yine...
2.yarı uğurun ve nobrenin gireceği kesin olduğu için , kalan 1 değişiklikte ya yusuf girer ya ismail. OYnat şu adamı artık hoca yaa
GodfatheR
18.Aralık.2009, 21:10
Zemin bir felaket oyun Bjk yarı sahasında oynanıyor.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 21:11
Bursa fena bastırıyor
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 21:12
Ozan İpek ve 1-0
GodfatheR
18.Aralık.2009, 21:12
Derken attı Bursa. Ozan İpek 0-1.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 21:13
Bursa fena bastırıyor
Bende derken attı bursa :D demez olaydım :D
Belliydi ya , çok fena geliordu bursaspor.
Olsun nasılsa Denizliye göre önemli değil hiçbi mağlubiyet ...
sentugo
18.Aralık.2009, 21:13
ve ozan ipek attı. Az kalsın kırmızıyı yiyordu da..
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 21:29
%100 'lük bir gol kaçırdık. Kaleci ile karşı karşıya. . .
GodfatheR
18.Aralık.2009, 21:34
Rüştü değişiklik işareti yaptı. H.Arıkan da yok.Bakalım genç kaleci ne yapıcak.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 21:36
Korcan girdi. Rüştü çıktı. . .
Universal
18.Aralık.2009, 21:37
Korcan bakalım nasıl oynayacak, şu dakikadan sonra kilit oyuncu olacak.
yunusgs
18.Aralık.2009, 21:39
Hakem,Ozan İpek'i atamadı o da golünü attı.Bu haftada bir hakem hatası daha.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 21:41
Hakem,Ozan İpek'i atamadı o da golünü attı.Bu haftada bir hakem hatası daha.
Haklısın Ozan'a iki kere kırmızı kart göstermeliydi. Bir hareketten bir de neden gol attın diye (!)
RaSenGan
18.Aralık.2009, 21:43
Saha berbat.Top gitmiyor doğru düzgün.Devre arası temizlerler heralde suları yoksa daha da kötü olur.Şu ana kadar her şey Beşiktaş'ın aleyhine gidiyor.Gerek saha şartları gerek skor gerek 3.kalecinin sahada bulunması.Bakalım ikinci yarı neler olacak.
yunusgs
Haklısın Ozan'a iki kere kırmızı kart göstermeliydi. Bir hareketten bir de neden gol attın diye (!)
Aynı hareketleri Galatasaray maçında da yaptığını hatırlatırım.2 kez de topa elle müdahele etti bu maçta.
Universal
Neden kırmızı kart gerekti? Maçın o süresini izlemedim.
DenizlispoR
18.Aralık.2009, 21:44
Saha sayesinde maçta gülme krizine girdim :zuhaha.
yunusgs
18.Aralık.2009, 21:45
Neden kırmızı kart gerekti? Maçın o süresini izlemedim.
Topa 2 kez elle müdahele etti.2.sinde sarı çıktı.Bir de Ernst'e sert bir hareket yaptı,hakem sadece uyarmakla yetindi.
Universal
18.Aralık.2009, 21:50
Topa 2 kez elle müdahele etti.2.sinde sarı çıktı.Bir de Ernst'e sert bir hareket yaptı,hakem sadece uyarmakla yetindi.
Eğer yazdığınız gibi ise hakkı yenmiş, Beşiktaş'ın. Birde üstüne gol atması cabası olmuş.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 21:50
Haklısınız Beşiktaş çok iyi futbol oynuyor. 2 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçırdı. Bursaspor'u da hakem idare ediyor . . .
yunusgs
18.Aralık.2009, 21:51
Eğer yazdığınız gibi ise hakkı yenmiş, Beşiktaş'ın. Birde üstüne gol atması cabası olmuş.
Maçta tansiyon bir anda yükseldi. Ozan İpek'in Ernst'e müdahalesi sertti. Halis Özkahya sarı kartı olan Ozan'a sözlü bir uyarı yaptı.
(Sporx.com)'dan alıntı.
yunusgs
18.Aralık.2009, 21:53
Haklısınız Beşiktaş çok iyi futbol oynuyor. 2 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçırdı. Bursaspor'u da hakem idare ediyor . . .
Ben böyle bir yorum yapmadım.Ama maçın kırılma anı orası.Bursaspor gayet iyi oynuyor.Hızlı oyuncuları ile güzel hücuma çıkıyor ama orada 10 kişi kalsa durum çok farklı olabilirdi.
GodfatheR
18.Aralık.2009, 22:02
Sercan bütün savunmanın belini kırıp topu taca vurdu :D
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:03
Sercan defansı rezil etti gitti auta attı sonra . . .
KanaKe
18.Aralık.2009, 22:03
sercan o golü nasil kacirabildi hayret ettim
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:05
İlk yarının en iyilerinden Volkan çıktı. Turgay girdi. . .
KaF KeF
18.Aralık.2009, 22:12
Bursanın izlediğim çoğu maçında Volkan'ın maçı tamamladığını göremedim..Hep 2. yarı oyunda çıkıyor.Çözemedim..
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:13
Atamayana atarlar. . .
DisCo
18.Aralık.2009, 22:18
Böyle penaltı mı olur yahu...
yunusgs
18.Aralık.2009, 22:18
Dediğim gibi Tolga Özkalfa maça damgasını vurdu.Bu hakem bu ligi kaldıramıyor.
MeMo
18.Aralık.2009, 22:19
Bu Tolga Özkalfa penaltıdan anlamıyor galiba...
RaSenGan
18.Aralık.2009, 22:20
Hakem resmen katletti maçı.
GodfatheR
18.Aralık.2009, 22:20
Hakem maçı bi taraftan aldı bi tarafa verdi. Ama olsun olur böyle şeyler değil mi?
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:22
Bir klasik.... Deyvison Da Silva........ Bobo çok babasınn.....
Devam kartal durmak yok :D
Nobrede gol attı sahi :D
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:24
Bursa 2 yi atar , ama 3-2 biter sanki...
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:27
http://i47.tinypic.com/futmw.jpg
DenizlispoR
18.Aralık.2009, 22:27
Maçtan sonra Bursalı taraftarlara soracağım,hakeme karşı futbol oynamak nasıl bir his diye.Ne olur ne olmaz,biz Anadolu takımıyız.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:30
Hoca al şu tabatayı oyuna yaa yeter artık :( O kadar para saydık adama her maç kulübede.
Bu maçta alacaksın adam gol atsın kendine gelir belki... Maç oynasın bari bi tane yolanmadan.
BeeTLeJuiCe
18.Aralık.2009, 22:30
Bu sene hakemler herkesin alehine çalışıyor. Sadece Bursa, BJK, GS, FB, TS değil herkesin. Böyle saçma kararların her hafta tekrar ettiği başka bir lig varmı bildiğin?
Puanları ondan al buna ver Süper Lige can ver yapıyorlar...
Geçen senenin ikincisi Sivas son sıralarda diyemi böyle:D, hakemler Sivas'a çalışıyor sanırım bu sene :p
eXcitinG
18.Aralık.2009, 22:35
Hakem adamı atmadı ama
Birisi bir daha Jimnastiği daLga geçer şekiLde vurguLamaya devam ederse, ben birisini atacağım ona göre..
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:35
Sercan at artık birtanesini de !
RaSenGan
18.Aralık.2009, 22:41
Sercan atamadı İvan Ergiç attı 2-2 oldu.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:42
Galatasaray maçında direkte patlayan top bu sefer gol oldu. Ömer forvet oynuyor. . .
sentugo
18.Aralık.2009, 22:42
oh be kardeşim 2-2 oldu.
RaSenGan
18.Aralık.2009, 22:44
3-2 oldu helal olsun Bursa'ya.Zapo eski takımına attı.
KaF KeF
18.Aralık.2009, 22:45
Zapo 2-3...
Crocodile1963
Heryerinden öpüyorum Zapo. . .
sentugo
gol olduu.. inşallah 3-2 oldu dedim oldu
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:46
Vuuuu ilahi adalet olsa gerek :D
Tebrikler ZAPOM !
yunusgs
18.Aralık.2009, 22:47
Vuuuu ilahi adalet olsa gerek :D
Tebrikler ZAPOM !
Kiralık gönderdiğiniz adam,size karşı gol atınca tebrik eden takım taraftarını da ilk defa gördüm :D Tebrik ederim Bursa'yı.Ertuğrul Sağlam'ın hamleleri işe yaradı.
GodfatheR
18.Aralık.2009, 22:49
Hak eden kazanıyor Helal olsun Bursa.
Universal
18.Aralık.2009, 22:52
Tebrikler Bursaspor, hakemin damga vurduğu bir maçı kazandı. Önce lehine hata yapıldı, sonra alehine. Ama şu gerçek var, Beşiktaş ne olursa olsun kendi evinde 2-1 gibi bir skordan son 20 dk'da 3-2 maçı verdi.
KanaKe
18.Aralık.2009, 22:52
Bursaspor sonuna kadar haketti... Tebrikler.. Besiktas'a verilen penalti cok komikti.
Crocodile1963
18.Aralık.2009, 22:54
İlahi adalet bu olsa gerek. Lideri karşılamaya Yalova'ya. . .
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:54
Kiralık gönderdiğiniz adam,size karşı gol atınca tebrik eden takım taraftarını da ilk defa gördüm :D Tebrik ederim Bursa'yı.Ertuğrul Sağlam'ın hamleleri işe yaradı.
Neden hala bizim oyuncumuz ve çok seviyorum ben ZAPO'yu. 2-3 olmasına başkası atsa çok üzülürdüm ama , ZAponun atması , hemde inönüde atması başkana iyi bir mesaj oldu. Bu yüzden üzülmüyorum.
Seviyoruz seni altın kafa....
RaSenGan
18.Aralık.2009, 22:55
Tebrik ederim Bursaspor'u.Hakettiler ve kazandılar.Hakem berbattı..Sercan'a diyecek lafım yok.İkinci yarının başında kaçırdığı gol neydi öyle.86'dan sonra 2 gol atmak büyük bir başarı gerçekten.Bursaspor sağlam ilerliyor.
Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 22:55
İlahi adalet bu olsa gerek. Lideri karşılamaya Yalova'ya. . .
Yalovaya derken ? Anlamadımda :D
yunusgs
18.Aralık.2009, 22:56
Bu arada ligde de her hafta birileri liderliğin tadına bakıyor :D Çok eğlenceli oluyor lig bu sene.
RaSenGan
18.Aralık.2009, 22:56
İstanbul'dan dönecekler ya Bursa'ya :)
Universal
18.Aralık.2009, 22:57
Yalova'da ki feribot iskelesinden bahsediyor. Araba ile bastın mı 30 dk'da alırsın Nilüfer'den. =))) Bizat başardık babamla beraber. =)) Tabii Pendik'den gelen feribot için geçerli bu. :)
GodfatheR
18.Aralık.2009, 22:59
Bursa'ya helal olsun Muhteşem bir takım yaratmış E.Sağlam. Sonuna kadar hak ettiler.
Universal
18.Aralık.2009, 23:01
Milli Takımın teknik drektörünü kaf dağında aramaya gerek yok. İstanbul'a 2 saat uzaklıkda bir yerde, takımı zirvede tutan birisi var.
ozaniel
18.Aralık.2009, 23:06
Korcan nasıl oynadı? Yenilen gollerde etkisi var mıydı?
Bursaspor
18.Aralık.2009, 23:10
Kazandık mutluyuz, Yalova'da karşılayacak tüm kardeşlerime dikkatli gidin derim. Malum yağış vs.
Maç fazlasıyla lider konumuna geçtik, güzel oldu. Valla her şeyi bir kenara bırakırsak eğer maçın rejisinde Musa Çözen varsa maç sonundaki olaylar neden gösterilmedi diye soruyorum sadece, bu mudur yayıncı kuruluş?
yunusgs
18.Aralık.2009, 23:11
Korcan nasıl oynadı? Yenilen gollerde etkisi var mıydı?
2 golde de yapacağı birşey yoktu.Vuruşlar gayet düzgündü.Hatta bir iki kere kurtarış bile yaptı.Heyecan yapmadı.
Universal
18.Aralık.2009, 23:12
Kazandık mutluyuz, Yalova'da karşılayacak tüm kardeşlerime dikkatli gidin derim. Malum yağış vs.
Maç fazlasıyla lider konumuna geçtik, güzel oldu. Valla her şeyi bir kenara bırakırsak eğer maçın rejisinde Musa Çözen varsa maç sonundaki olaylar neden gösterilmedi diye soruyorum sadece, bu mudur yayıncı kuruluş?
Kesinlikle, yıllardır çifte ayrımcılık yaptıklarını düşünürüm yayıncı kuruluşun buda bir kanıtıdır.
TuNdRaLoWeR
18.Aralık.2009, 23:14
Helal olsun Bursa'ya, tebrik ederim.
World Hollow o1
18.Aralık.2009, 23:24
Tebrikler Bursaspor'a..
Maçın adamları Ömer Erdoğan ve İvankovdur..
ivankovun nobre pozisyonu çok harikaydı, Ömer Erdoğan çok iyi kafa topu indirdi indirmesede rahatsız etti defansı ve ergicin önüne düştü çok sağlam vuruşla güzel gol oldu..
tebrikler Bursaspor..
GodfatheR
18.Aralık.2009, 23:29
Tello hakemin topun önünden çekilmesini istiyor. Hakem Tello'ya düdüğümü bekle diyor. Ama Tello beklemeden kullanıyor ve hakem atış kullanıldaktan sonra düdük çalıyor. Nasıl hakem bunlar anlaşılır gibi değil.
DisCo
18.Aralık.2009, 23:31
Sanlı Kaptan yorum yaparken yorumunu beğenmeyen birisi cama vurup müdahale ediyor. Böyle bir şey var İnönü'de demek ki adamlar yayınlayamıyor. Ayıptır yahu...
HooijDonk07
18.Aralık.2009, 23:35
Bursaspor'dan beklediğim bir galibiyetti helal olsun ne diyelim iddaa'da 2/2 oynadık yanıltmadılar
KanaKe
18.Aralık.2009, 23:39
Sanlı Kaptan yorum yaparken yorumunu beğenmeyen birisi cama vurup müdahale ediyor. Böyle bir şey var İnönü'de demek ki adamlar yayınlayamıyor. Ayıptır yahu...
Inönü'de daha neler var neler.. Koro halinda futbolcularin annelerine küfürler vs.. bu macta yine küfür edildi ayiptir ya, küfür edenlerin annelerine koro halinde küfür edilse hoslarina gidecekmi birde Türkiye'nin en iyi taraftariyiz diye övünüyorlar hayret ediyorum.. Lütfen kimse beni yanlis anlamasin kiskirtmak amacli yazmadim.. ayni seyler diger kulüpler icinde gecerli artik stadlarda küfürün son bulmasi lazim.. millet ailece coluk cocuk maca gidiyor koro halinde küfür ediliyor, bizim milletimize yakismiyor..
I3esiktas
18.Aralık.2009, 23:41
Bu konuları neden hep beşiktaş bölümünde tartışma geregi bululuyosunuz ?
El Barto
18.Aralık.2009, 23:42
Yenildik mi yahu? :) Neyse bize geçmiş olsun o zaman Bursa'ya da tebrikler. Kayseri ve Bursa bu sene lige renk katıyorlar cidden.
Beşiktaş'ta tam toparlandı derken yine düşüşe geçti. Allahtan ilk yarı bitti yoksa yine başlardık yeter demeye. :D
Sağlık olsun napalım ucunda ölüm yok. :p
DeNiZ_1903
18.Aralık.2009, 23:47
Tello hakemin topun önünden çekilmesini istiyor. Hakem Tello'ya düdüğümü bekle diyor. Ama Tello beklemeden kullanıyor ve hakem atış kullanıldaktan sonra düdük çalıyor. Nasıl hakem bunlar anlaşılır gibi değil.
http://www.youtube.com/watch?v=7Qc7FbtvyT8&feature=player_embedded
Şöyle bir gol de var kendisi istemiyor herhangibir takviye ve kendisinin başlatma gibi bir hakkı varmış ama gol bana da şüpheli geldi doğrusu.Tebrikler Bursaspor.
sentugo
18.Aralık.2009, 23:50
Eh maç başşında da belirtmiştim.. Biraz sert söylediğim için yorumum silinmiş ama bjk Bursa'yı yenemedi işte..
Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor :D
DisCo
18.Aralık.2009, 23:52
Bu konuları neden hep beşiktaş bölümünde tartışma geregi bululuyosunuz ?
Açıkçası ben ilk defa canlı yayındaki yoruma bir stadta karışıldığını görüyorum. Gidip Avrupa liglerindeki bir konuda yazamam.
I3esiktas
19.Aralık.2009, 00:01
Senin için bisey dememiştim Burak abi. Sadece küfür konularını bu lafım. Sürekli Beşiktaş taraftarına bir laf atma derdinde herkez. Neymiş küfürmüş? Neymiş her tribündede ediliyomuş, Git başka takımın konusunda yaz Her tribünde ediliyosa. Şahsen ben kendi adıma bunların sürekli Beşiktaş konularında tartışılmasından sıkıldım.
Maça gelirsek İzlemedim maçı bisey demicem. Tebrikler Sadece
Crocodile1963
19.Aralık.2009, 00:25
Erman Toroğlu fena giydiriyor hakeme.
"Bjk'nın ilk golü hakemin" diyor. . .
"Uzaktan, yakından, sağdan, soldan, çaprazdan penaltı değil ! :)
http://i48.tinypic.com/wvxy0y.jpg
Ahmet Göktaş
19.Aralık.2009, 00:30
İmza süper bu arada :D Cuk oturmuş :D
Universal
19.Aralık.2009, 00:46
Eğer hakem raporuna düdük çaldım diye yazarsa yapılacak bir durum yok ama; yazmassa kaybeden taraf itiraz ederse maçın tekrarı yapılır.
MeMo
19.Aralık.2009, 00:52
Kaybeden takımın leyhine yapılmışsa hata zaten tekrar gibi bir şey söz konusu olmaz.
Lucas Neill
19.Aralık.2009, 00:53
Eğer hakem raporuna düdük çaldım diye yazarsa yapılacak bir durum yok ama; yazmassa kaybeden taraf itiraz ederse maçın tekrarı yapılır.
O hata maçta benimde dikkatimi çekti ama yanıldım sanıyodum burda da öyle bi hata olduğu söyleniyor.Ama hata Bjknin lehine yapıldı ben tekrar edileceğini sanmıyorum sonuçta Bursa yendi.
Universal
19.Aralık.2009, 00:58
Beşiktaş'ın bunun üstünde duracağını sanmıyorum, lehine yapılmış bir hata. Büyük ihtimalle itirazı negatif sonuçlanabilinir ne kadar maçı kaybeden tarafda olsa.
TR.CaPTaiN
19.Aralık.2009, 00:59
İlk yarı gölde oynanmış. Oyuncular topu atıp hızlanıyorlar, top arkada kalıyor. :} Beşiktaş'ın ilk golünde Tello düdüğü çalmış, hakem oynamış. Penaltı pozisyonunda Toraman iyi yutturmuş. Ergic'in golü mükemmel. Son saniyede Ivankov'un kurtardığı top aynı şekilde mükemmel. Sercan'ın kaçırdığı 2 net pozisyon ve Bobo'nun 80-85 civarı kaçırdığı skoru 3-1'e getirme şansını yakaladığı pozisyon maçın kırılma anları olmuş.
Ertuğrul Sağlam maçtan sonra hedeflerinin arasında birgün Milli takım teknik direktörlüğü olduğunu ancak şuan teklif gelmesi halinde kibarca reddedeceğini söyledi.
Tebrikler Bursaspor.
scar face
19.Aralık.2009, 01:01
Helal bursaya :)
macla ilgili komik bir anım var onu paylasayım.Maçı üst katta izlerken skor 2-1di aşağı inip yukarı cıktım Ergic topa vurduğunda gol olacağını anladım gooll dedim 20 kişi üstüme atladı :D
sigara için yine aşağı indim,bağırıslar üzerine yukarı cıktığım an bu kez Zapo golü attı.Bu sefer 25 kişi falan üstümdeydi şu an boynum,belim facia durumda :D
Bu arada Beşiktaş'a gol atan Bursalılar gerçek Bursaspor lu mu oluyor :p
Ahymania
19.Aralık.2009, 01:34
Yahu Beşiktaş'ın hakemle maç kaybettiği söyleniyor da bunca sene hakkı yenilen Beşiktaş'ın hakkını kimse savunmuyor. Hakem kötü,takım kötü,saha kötü.. hepsine tamam da bu kadar da olay abartılmasın. 65-80 arası saçma şekilde geri yaslanan bir takım karşısında Bursa daha farklı kazanabilirdi. Sercan üç net pozisyonu yedi.. iyi hoş ama kimse çıkıp da Beşiktaş'ı hakemler korudu demesin. Atatürk Halk Kütüphanesinden 1996-1997 sezoundan bu yana tüm gazetelerin spor sayfaları yeniden incelensin. Gerçekler orada saklı..
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2009, 02:19
İlk kez İnönü'de maç seyretme fırsatı buldum.Ondada kaybettik.:icon_smile: Sağlık olsun..
Maçın ilk yarısında açıkcası futbol adına çok güzel anlar yoktu özellikle bizim adımıza.Bunda zeminin çok ağır olmasının katkısı vardı.İlk yarıda daha etkili olan taraf Bursaspor'du.İleride kaptırdığımız topları hızlı oyuncularıyla iyi değerlendirip pozisyonlar buldular.Bunlardan bir tanesinide gole çevirmeyi başardılar.
2.yarıda zemin biraz daha iyiydi.Bununla orantılı Beşiktaş'ta daha iyiydi.Geride olmanın vermiş olduğu baskıyla bastıran taraf biz olduk.5 dakikada 2 gol bulduk ve öne geçtik.Açıkcası böyle bir şeyi beklemiyordum.Nobre'nin nihayet suskunluğunu bozması iyi oldu.Umarım morali düzelir ve katkı sağlamaya devam eder.Öne geçtikten sonra skoru artırmak için bastırdık ama 3.golü bulamadık.70'den sonra Bursa bastırmaya başladı.Bu arada Ferrari'nin sakatlanması kötü oldu.Zaten savunma dün akşamki maçta dökülüyordu,üstüne birde Ferrari çıkınca 4 dakikada çok basit 2 gol yedik elimize gelen şansı geri ittik.2 haftadır Öne geçiyoruz ama bunu koruyamıyoruz.Neyse sağlık olsun.İnşallah sezon sonunda bu kayıpları aramayız ve umarım devre arasında toparlanıp geçen sezonki gibi sonradan gelip tekrar şampiyon oluruz.Eğer toparlanabilirsek bunu yapabiliriz bence.
Konuda hakeme çok fazla eleştiriler gelmiş.Valla maç atmosferinin heyecanıyla pek takip edemedim bahsedilen pozisyonları.Zaten yeni açıkta yani kale arkasında seyrettim maçı.Görüş mesafesi baya uzaktı yani tartışmalı pozisyonlarda.Tezahurat yaparken felan çok iyi takip edemiyorsun felan.Bu arada hava çok soğuktu.Üstüne birde yağmur olunca açıkcası tribünlerin boş olması garipsenmemeli.Maçta ellerimi ve ayaklarımı hissetmiyordum bir ara.O kadar kötüydü hava şartları.Hava şartları tribünleri ve maçı etkiledi diyebiliriz yani.Çok yorucu olmasına rağmen,son dakikalarda kaybetmemize rağmen yinede değdi valla.
Son olarak galibiyetinden ötürü Bursaspor'u tebrik ediyorum..
İzleyenlerin zevk aldığı güzel bir maçtı.Tebrikler Bursaspor.
SAİT71
19.Aralık.2009, 03:37
Tek sözle Zapo ve Ertuğrul Sağlam'ın Bjk Çıkarması :D
Güzel bir ekip Bursa.. Sercan bir pozisyon harcadı ki oldukça saçma bir vuruş yaptı atsa tarihe geçecek bi gol olurdu..
brotha
19.Aralık.2009, 04:46
tebrikler bursaspor.
tek söyleyecegim takım kötüydü ve hakemde çok kötüydü. bizim lehimize ve aleyhimize çok net hatalar yaptı. ben hakemlık yapsam orda daha iyisini yapardım.
KaPaLı
19.Aralık.2009, 09:31
Bu Ozan'ı sezon başı West Ham maçında izlemiştim 2-3 güzel orta kesmişti sonra 2. yarıda oyuna girmesine rağmen maçta kavga çıkınca oyundan almışlardı. O zamandan bu yana Ozan İpek hala daha hırsını devam ettiriyo. Kendisine zararda verebilirdi yaptığıyla ama devre arasında almıştır herhalde uyarıyı Zapo'nun golunda nasıl top atıp geçmedir öyle ya hayran kaldım valla. TFF 2.Lig'den gelen oyuncudaki hırs - teknik şaşırttı beni. Ramazan'ada biraz şans verse Ertuğrul hoca oda fena adam değil.
Hakeme karşı oynadı aslında Bursaspor. Zapo'nun hareketine penaltı çalması. Tello'nun serbest vuruşunda düdük Ekrem topa vurduktan sonra çalınıyo :D Sercan desen ayrı alemlerde. Transfer aklını karıştırıyo bu çocuğun. İlk yarıda kaçırdığı var bitane. Tello arkasından geliyodu direk attı kendini. 2. yarıda bütün herkesin belini kırdı geçti taca vurdu resmen. Fenerbahçe'yle oynanan maçta yapmıştı aynısını yine ayağından açmıştı topu.
Maçın adamı ne Zapo nede Ozan İpek. Maçın adamı Ertuğrul Sağlam. Ömer'i yedek bekletmesi. Sonra onu oyuna forvet olarak alması takdir edilecek davranış. Ergic'e müthiş indirdi kaptan Ergic'te ikramı geri çevirmedi. Zapo'nun golune diyecek birşey yok zaten. Müthiş galibiyet oldu Bursa için helal olsun. Keşke biraz cesaret gösterip taraftarıda alabilselerdi (::)
eXcitinG
19.Aralık.2009, 10:26
Bursaspor u canı gönüLden kutLarım..
ErtuğruL sağLama bir parantez açmak istiyorum. Kayseri ve Bursa da oynadığı atak futboL iLe önpLana çıktı. Beşiktaş ta göremedik nedense o atak futboLu ErtuğruL hocadan.
KaPaLı
19.Aralık.2009, 10:40
Abi o bence Yıldırım Demirören'den kaynaklı. Ertuğrul Hoca'ya bırakılsaydı transfer hoca kendi sistemine göre adam alıyo. bkz: Ozan İpek - Battala - Ergic - Turgay - Zapo - Ali Tandoğan. Sen adama Delgado varken Ricardinho getirirsen adamdan birşey beklemen hata olur. Kayseri'de aynı şekildeydi. Kendi istediği adamları aldırdı ve başarılı oldu.
eXcitinG
19.Aralık.2009, 10:46
Kendi adamı diye birşey yok. Beşiktaş ı çaLıştırdığı dönemde ki kadro Ligin en ofansif kadroLarından birisiydi. Her türLü o takım ofansif oynardı. Ama o inatLa tek forvet, çift önLibero diye ısrar ediyordu. Orda da mı suç demirörende.
Neyse ben ErtuğruL hoca yı beğenirim. Zaten bir gün dönecek geri. Döndüğünde bu oyun sistemini görmek isteriz. HaLa zaman var.
yunusgs
19.Aralık.2009, 10:49
Bursaspor u canı gönüLden kutLarım..
ErtuğruL sağLama bir parantez açmak istiyorum. Kayseri ve Bursa da oynadığı atak futboL iLe önpLana çıktı. Beşiktaş ta göremedik nedense o atak futboLu ErtuğruL hocadan.
Bu konuda Hayrettin abi %100 haklı.Anadolu klüplerini motive etmek büyük klüplere oranla çok daha kolay.O yüzden herkes büyük takım teknik direktörü olamaz.
tarikko
19.Aralık.2009, 11:47
Tebrikler Bursa'ya.Çok önemli bir galibiyet aldılar.Ben açıkçası Beşiktaş'ın 2-1'den sonra bırakacağını sanmıyordum maçı ama Bursa bastırdı,mücadele etti ve son 5 dk'da maçı çevirmeyi başardı..
Ertuğrul Hocaya'da helal olsun...
Trabzonspor
19.Aralık.2009, 12:36
kankamın elimden çekeceği var.:Ddedim Bursa alacak diye.:D
bursa_mc
19.Aralık.2009, 12:48
Tam ümidim gitmişti..
Sercan derken,oynayıp oynamayacağı son anda belli olan,belirsizliklerin adamı Ivan Ergiç Beşiktaş'a yıldırım çaktırdı..3 te yoldaydı yenecektik,yerimde oturamadan çılgınca gözlerim ekrandaydı ve gözlerimim içi parlıyordu. Ve oldu,Denizli maçında karambolün adamı Zapo Beşiktas'a Osmanlı tokatı attı..Helal olsun çocuklar..
anilton
19.Aralık.2009, 13:39
Maçı hakedenin aldığını söyleyelim öncelikle...
Başından sonuna kadar Bursaspor maçı kazanacak havası vardı izleyenlerde.Ağır şartlarda bile daha iyi oynayan taraf Bursapor'du...
Öne geçtiler,Sercan ile farkı artırıp maçı koparabilirlerdi ama son vuruşlarda başarılı değildi Sercan...
Atığımız ikinci golde verilen penaltının uzaktan yakından penaltıyla alakası yok.O kadar huzursuz oldum ki o penaltı atışında anlatamam.Gole hiçbir tepki vermedim bile...
Maç 2-1 devam ederken içimde sürekli sıkıntı vardı.Bu hakem hatasıyla maçı kazanacak olmak canımı sıkıyordu çünkü...
Ferrari sakatlanmasa belki o iki hava topunuda alacak ve maçı kazanacaktık.Ve ya Bobo Sercan gibi maçı kopartabileceği pozisyonda topu auta atmasaydı maçı alacaktık.Ama yemin ediyorum 1 gram sevinemeyecektim.Zaten hak yerini buldu...
Ergic'e bir parantez açmak istiyorum.Geldiğinden beri hayranlıkla izliyorum ama dün bu ligin en güçlü,taktik ve oyun bilgisi en iyi,en disiplinli iki orta sahasına karşı sağladığı üstünlük seyre değerdi.Muhteşem bir oyuncu Ergic...
Tebrikler Bursaspor...
KaPaLı
19.Aralık.2009, 14:15
http://i48.tinypic.com/xeerlv.gif
Sercann Sercann Sercann : ) Ahh bide atsaydı golu :D
GeNç KaRTaL
19.Aralık.2009, 14:45
O kalenin arkasındaki tribündeydim.Sercan bizimkileri birer birer ekarte edip kaleciyle karşı karşıya kalınca aha yedik golü dedim ama Sercan sağolsun yanılttı bizi.:icon_smile: Birde ilk yarı Bursa'nın,ikinci yarı Beşiktaş'ın savunduğu yarı sahanın sol kanadında su öyle birikmiştiki çok komik görüntüler çıktı maç boyunca o bölgede.:icon_smile:
Bordo61Mavi
20.Aralık.2009, 05:56
Ertugrul Saglam icin cok sevindim :) Ligin zirvesini herkes tatio valla bakalim isin sonunda kim orda olcak
eGowiCh
20.Aralık.2009, 13:31
Sercan zoru başarıp tüm defansı ipe dizdi ama kolayını yapıp bitirişi yapamadı. Çok özel bir futbolcu ama sezon başından beri geçen sezonki futbolu yok. Bunda da şüphesiz transfer dedikodularının payı var. Geçen sene çok üst düzey oynadığından beklentiler arttı ama Sercan'ın kafası dolu belli ki.
Universal
20.Aralık.2009, 13:37
http://i48.tinypic.com/xeerlv.gif
Sercann Sercann Sercann : ) Ahh bide atsaydı golu :D
Şu pozisyon gol olsa Bursaspor farklı bir galibiyet alabilirdi, bütün maçın kaderi değişti.
GeNç KaRTaL
20.Aralık.2009, 14:14
Aynı şekilde İbrahim Üzülmez'in messivari hareketlerle ceza sahasına girip yaptığı ortada Bobo daha düzgün bir vuruş yapsaydı maç 3-1 olacaktı ve oradada kopabilirdi maç.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1199434703699&ref=nf
eXcitinG
20.Aralık.2009, 14:23
Zaten aynı Messi ye benziyor o harekette. Tip oLarak, hareket stiLi iLe feLan, çaLım stiLi aynı Messi..
Ah İbo bunLarı 25-26 yaşLarında yapmaya başLayacaktın ki şimdi O Messi iLe aynı takımda oynuyor oLurdun.
LaigLeNoiR
20.Aralık.2009, 14:28
Yahu ben bu adamı boşuna sevmiyorum :) DELİNHO #19
Memedov
20.Aralık.2009, 16:47
Messi'de laf mı ya, hık demiş Pele'nin burnundan düşmüş..