Log in

View Full Version : Galatasaray - Gençlerbirliği [17. Hafta]

DisCo
18.Aralık.2009, 16:56
http://i47.tinypic.com/23k2h47.png

DisCo
18.Aralık.2009, 16:58
İyi futbol oynamıyoruz. Olumsuzluklar var ama kazanmamız gereken bir maç. Aslında tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor fakat bu haftada puan kaybı yaşamamalıyız. Çünkü rakiplerimizin birbirleriyle oynadıkları bir haftayı yaşıyoruz.

Teknik ekibe güvenemiyorum. Oyunculardan Kewell hariç güvenemiyorum. Bakalım.

Ahmet Göktaş
18.Aralık.2009, 17:37
Ben beraberlik yada Gençler alır diyorum. Gençlerbirliğinin hızlı hücum adamlarının Galatasaray savunmasını çok zorlayacağını düşünüyorum. Umarım Gençlerbirliği kazanır.

Homer J.S
18.Aralık.2009, 17:43
Umarım kazanırız ancak Burak abinin dediği gibi iyi oynayamıyoruz.

sitte
18.Aralık.2009, 22:40
G.Birliği'nin 2 stoperi ve golcüsü Mustafa Pektemek olmadığın için iddaada handikaplı 1 oynayacağım ...

Alicanfmfan
19.Aralık.2009, 01:20
Maça gidiyorum biletimö hazır yeni acık üst :D

Maça gelirsek , kazanacagız tek kelime...

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 11:28
Kaybetmeyiz

el.nino
19.Aralık.2009, 11:46
bende kazanacağımızı düşünüyorum gençlerbirliği iyi top oynamıyor.bizde hafif hafif toparlanıyoruz.bu maç bizim 3-0

yunusgs
19.Aralık.2009, 12:52
Ne olursa olsun kazanıp son haftalarda Sami Yen'de kazanamama şanssızlığımızı kırmak zorundayız.

Antalya maçındaki kadro çıkarsa fazla zorlanmayız.Nonda olmaz Elano olursa gayet iyi olur.Fakat stoperde ne olursa olsun Servet-Topal oynamalı ki az pozisyon verelim.

Suicider
19.Aralık.2009, 20:14
GALATASARAY
Leo franco
Uğur
Servet
Balta
Caner
Keita
Arda
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Elano

GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Mahmut
Aykut
Cem
Burhan
Kerem
Harbuzi
Hurşut
Sandro
Kahe

Addolorato
19.Aralık.2009, 20:20
4-6-0 oynuyoruz sanırım.. Umarım kazanırız ya..

GodfatheR
19.Aralık.2009, 20:33
Kewell tek forvet oynuyor bakalım neler olucak.

DenizlispoR
19.Aralık.2009, 20:36
Kewell eğer cem can ve aykut demir ile mücadele edecekse,maç kafadan alt biter.

Suicider
19.Aralık.2009, 20:45
Baros düzelmediği sürece bizim maçlar alt bitmeye mahkum

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 21:22
Caner sürekli oyunun içinde birşeyler yapmaya çalışıyor.

Ard yine harika oynuyor.Gol gelir birazdan

KanaKe
19.Aralık.2009, 21:31
Galatasaray'in 2 golü iptal edildi ..

SAİT71
19.Aralık.2009, 21:32
Evet son olarak Kewell in golü ofsayt nedeniyle iptal oldu

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 21:36
Kewell son toplarda acaip saçma yerlere vuruyo bu maçta,ya tribünlere yada farklı şekilde auta atıyor.

Bu arada hakem 2 golümüzüde vermedi.Haklı veya haksızdı onu ben bilemem

KanaKe
19.Aralık.2009, 21:39
Arda'nin golünde top sadece eline carpti yani elle bir kontrol yoktu bence bariz goldü.. Kewell ise bariz ofsaytti 2. goldeki karar dogru.

Uchiha Itachi
19.Aralık.2009, 21:43
Serdar'ın 2. sarıdan atılması lazımdı.Her kale vuruşu 35 saniye sürücekse yandık.

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 22:08
Defans yine pozisyon hataları yapıyor.

Transfer dönemini 4 gözle bekliyorum.

Crocodile1963
19.Aralık.2009, 22:16
Ne goller kaçıyor öyle. . .

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 22:22
Frank Rijkaard'ın oyuna müdahele etmesi gerek yoksa büyük bir ihtimal berabere kalacağız.

dk.73 penaltı bekliyoruz ama verilmedi :(

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 22:26
GoooL GooooL Keweğğğl :n:

1-0 oldu

Elano mükemmel bir ara pasla Keita'yı kaçırdı, Keita yerden arka direğe kesti Kewell'a sadece dokunmak kaldı

Uchiha Itachi
19.Aralık.2009, 22:28
Frank Rijkaard'ın oyuna müdahele etmesi gerek yoksa büyük bir ihtimal berabere kalacağız.

dk.73 penaltı bekliyoruz ama verilmedi :(

Aynı pozisyondan 10 saniye sonra M. topal benzer hareketle rakibini düşürüyor ve faul verdi.Yazıklar olsun gerçekten.Ayrıca (K)eweL(E)Lano(Keita) tadında bir gol.l

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 22:30
Aynı pozisyondan 10 saniye sonra M. topal benzer hareketle rakibini düşürüyor ve faul verdi.Yazıklar olsun gerçekten.Ayrıca (K)eweL(E)Lano(Keita) tadında bir gol.l

Hakem (Bence) bu gün çok yanlış kararlara imza attı,Helede o penaltı kesin verilmeliydi.

el.nino
19.Aralık.2009, 22:49
katılıyorum ilk yarıda kötüydü.ikinci yarıda da o penaltı pozisyonun da kötüydü ama 2.yarı tek hatayla kapattı diyebilirim.teşekkürler aslanlarımıza yeni lider biziz.

nannar
19.Aralık.2009, 22:49
yendik allahtan :) artık yarın koltuga yayıla yayıla Trabzon'u desteklicez :n:

MaTRaKaN
19.Aralık.2009, 22:50
yendik allahtan :) artık yarın koltuga yayıla yayıla Trabzon'u desteklicez :n:

Ben o maçtan çok ümitliyim.Trabzon yenecektir bence :)

Sirius Black
19.Aralık.2009, 22:55
Hakeme selam olsun. (::)

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2009, 23:08
İlk yarıdaki Gençlerbirliği ile ikinci yarıdaki Gençlerbirliği arasında siyahla beyaz kadar fark vardı. İlk yarı bolca pozisyon veren, hücumda etkili olamayan Gençlerbirliği'nin yerini ikinci yarıda savunmada dikkatli, hücumda daha etkili Gençlerbirliği aldı. Kahe bu maçta yakaladığı 2 net pozisyonu antremanlarda bile yakalayamaz; Caner'in çıkarken gecikmesi Galatasaray'a pahalıya patlayabilirdi ama Kahe bu fırsatları değerlendiremedi. Thomas Doll bile kenarda öyle bir vuruş olur mu dercesine pozisyonu yardımcılarına tekrar anlattı. Galatasaray'ın da ilk yarıda Kewell ile ikinci yarıda da Sarp ile yakaladığı pozisyonlar vardı. Hakemin iki iptal kararı da doğru.

Tebrikler Gs.

GodfatheR
19.Aralık.2009, 23:21
Atamayana atarlar ne kadar doğru bir sözmüş gerçekten. 3 tane inanılmaz pozisyonun harcanması üzerine yenen bir gol ve 0 puan. Tebrikler Gs.

HooijDonk07
19.Aralık.2009, 23:25
Kahe'nin pozisyonunda karnıma ağrılar girdi :D

el.nino
19.Aralık.2009, 23:28
İlk yarıdaki Gençlerbirliği ile ikinci yarıdaki Gençlerbirliği arasında siyahla beyaz kadar fark vardı. İlk yarı bolca pozisyon veren, hücumda etkili olamayan Gençlerbirliği'nin yerini ikinci yarıda savunmada dikkatli, hücumda daha etkili Gençlerbirliği aldı. Kahe bu maçta yakaladığı 2 net pozisyonu antremanlarda bile yakalayamaz; Caner'in çıkarken gecikmesi Galatasaray'a pahalıya patlayabilirdi ama Kahe bu fırsatları değerlendiremedi. Thomas Doll bile kenarda öyle bir vuruş olur mu dercesine pozisyonu yardımcılarına tekrar anlattı. Galatasaray'ın da ilk yarıda Kewell ile ikinci yarıda da Sarp ile yakaladığı pozisyonlar vardı. Hakemin iki iptal kararı da doğru.

Tebrikler Gs.

altıpasın içinden atamadığı pozisyonda hakjan balta yakalandı caner değil.ikinci pozisyonda yakalandı sanırsam.

el.nino
19.Aralık.2009, 23:29
Atamayana atarlar ne kadar doğru bir sözmüş gerçekten. 3 tane inanılmaz pozisyonun harcanması üzerine yenen bir gol ve 0 puan. Tebrikler Gs.

herhalde yanlışlıkla dedin galatsaray ilk yarıda gençlerde daha çok kaçırdı ve atmayana atarlar gibi birşey olmadı hakeden kazandı.futbolun adaleti yok

Ahmet Göktaş
19.Aralık.2009, 23:30
Arda dehşet paslar atmış yaa :D

RaSenGan
19.Aralık.2009, 23:31
Öncelikle takım ofsayt taktiğini uygulamaktan vazgeçmeli.Doğru düzgün uygulayamıyorlar çünkü.Maça gelirsek hakettik ve kazandık.Kaçırdığımız net gol pozisyonları da vardı.Onları atsak çok daha farklı bir skor olabilirdi.

Lucas Neill
19.Aralık.2009, 23:44
Serdar maçta kafadan 8-10 dk yedi:D Son dklarda tutuştu hızlı oynamaya başladı:) Savunmada 2.yarı yine çok hata yaptık allahtan kaçırdılar o pozisyonları.Kewell son vuruşları iyi yapsaydı 2-3 gol bulurdu.Keita çok hırslıydı bazen rakibine falan vurdu bunda hakemin katkısı çok büyük Keita'nın bi bacağını kırmadıkları kaldı.Galip geldik şu an için lideriz umarım yarın ki maçtan sonra da liderliğimiz devam eder.

yunusgs
20.Aralık.2009, 00:05
Bu savunma düzeni değişmezse işimiz çok ama çok zor.

Bugün iyi oynamadık sadece 3 puan için oynadık.Keita diyorum başka birşey demiyorum.Bu adam bizim için siyah inciden daha değerli.

Keita yapılan hareketlere hakem gerekli yaptırımları uygulamıyor,sonra Keita kızınca kızdı oluyor.

2 gol sayılmayınca -doğru kararlardı ikiside- galip gelemeseydik üzülürdüm.Ama galip geldiğimiz için mutluyuz teşekkürler ve tebrikler Aslanlarımız.

scar face
20.Aralık.2009, 01:06
Kahe nin yerinde ben olsaydım şimdi Bolu Dağında köfte partisiyle galibiyeti kutlardı Gençlerbirliği...

eGowiCh
20.Aralık.2009, 01:20
Kewell'ı çok beğeniyorum, keşke bir Fenerbahçeli olarak takımımda onu görebilsem. Her mevkide çok iyi performans gösteriyor, çok klas bir oyuncu. Tebrikler Galatasaray, üç puanı almasını bildi.

Ahmet Göktaş
20.Aralık.2009, 01:27
Bende Kewell'ı çok beğeniyorum. Açıkça söylemek gerekirse ilk geldiğinde önyargılıydım çünkü, ingilteredeki gibi sakatlıklarla dolu sezon geçireceğini düşünüyordum ancak TSL'nin en istikrarlı oyuncusu oldu. Gerçekten büyük başarı. Kanatta oynayarak gol krallığında 2.sırada olması da ayrıyetten harikulade birşey.

Açıkçası kıskanıyorum Kewell'ı . Evet cidden kıskanıyorum. Keşke Beşiktaş'ta olsaydı. Galatsaraylılar böyle karakterli ve kaliteli , rakiplerin bile özendiği , takdir ettiği bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.

World Hollow o1
20.Aralık.2009, 01:52
Kewell tam bir prof. topçu daha söylenecek bir şey yok.
Tebrikler Galatasaray'a..

Bu arada GB'nin Mahmut diye oyuncusu kaç yaşındaydı 18 diye duydum ama yanlış mı duydum bilen varsa söylerse sevinirim..

PesimiSTyLa
20.Aralık.2009, 02:17
güzel mac oldu. genele baktığmız zaman maçı hakeden bizdik. ilk yarı 2-3 olup iş bitebilirdi, olmadı...
Keita-Kewell muhtesem. Takıma ısınan Elano çok iyi. Daha cok onu topla buluşturmalıyız. Özellikle stoperler ve topal, sarp 2lisi. Arda da bugün iyiydi. 3 müthiş pas attı, 2si kewella, diğeri sarpa %100lük pozisyonlardı.

Kewellın verilmeyen golü sırf keitanın müthiş top getirişi, kewellın müthiş vuruşu hatrına verileblrdi :)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs017.snc3/12432_213535041029_775526029_3018197_5256783_n.jpg

Attığımız gol derslikti.
Golden sonra kewell elano dansı süperdi :)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1098438680082&ref=nf

ve son olarak;
http://img526.imageshack.us/img526/286/harrygk.jpg

nerazzuri
20.Aralık.2009, 02:24
Kewell'ı çok beğeniyorum, keşke bir Fenerbahçeli olarak takımımda onu görebilsem. Her mevkide çok iyi performans gösteriyor, çok klas bir oyuncu. Tebrikler Galatasaray, üç puanı almasını bildi.

Bende Kewell'ı çok beğeniyorum. Açıkça söylemek gerekirse ilk geldiğinde önyargılıydım çünkü, ingilteredeki gibi sakatlıklarla dolu sezon geçireceğini düşünüyordum ancak TSL'nin en istikrarlı oyuncusu oldu. Gerçekten büyük başarı. Kanatta oynayarak gol krallığında 2.sırada olması da ayrıyetten harikulade birşey.

Açıkçası kıskanıyorum Kewell'ı . Evet cidden kıskanıyorum. Keşke Beşiktaş'ta olsaydı. Galatsaraylılar böyle karakterli ve kaliteli , rakiplerin bile özendiği , takdir ettiği bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.

Açık yürekliliğiniz için özel bir tebrik,teşekkür etmek istedim sizlere :)

Kewell gibi bir oyuncuyu bende Fenerbahçe'de izlemek isterdim.

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2009, 02:35
Maçın özetinin son kısımlarını seyredebildim.Kahe'nin pozisyonu gördüm.Orada ofsayt olduğunu düşünerek öyle bir vuruş yaptı gibi geldi bana.Yoksa gerçekten öyle bir vuruş zor yani.:icon_smile: G.Saray'ı tebrik ediyorum..

SAİT71
20.Aralık.2009, 02:37
Ben kahe yi beğenmiyorum açıkçası. Daha hızlı bir adam alınabilir onun yerine.

Bordo61Mavi
20.Aralık.2009, 05:49
Bu Kewell bi baska ya :) Kucuken benim idolumdu ne kadar solak olmasamda :) Leedsdeyken ikinci forvet olarak oynuyodu ve bana gore en verimli oynadigi yer orasi.

KaPaLı
20.Aralık.2009, 09:12
Avustralya milli takımındada öyleydi : ) Viduka'nın arkasında oynardı hep..

Kazanmış Galatasaray izleme şansım olmadı hayırlı olsun 3 puan. Kewell'a ayrıca tebrikler adam nerde görev verilirse hiç sırıtmadan oynamaya çalışıyo.

DenizlispoR
20.Aralık.2009, 10:57
Kewell lazım Türkiye'de her takıma (:.Hem gençlere örnek hem profesyonel : ).Alt biter tahminim doğru çıktı,iddaa'mı da tutturdu, mutluyuz :D.

Trabzonspor
20.Aralık.2009, 13:22
bu kadar saçma bıtırşler olamaz yahu sen 3 tane net'in de neti pozisyonu harca sora gol ye müstehak tebrikler GS.

Alicanfmfan
20.Aralık.2009, 16:49
Maçı tribünden izledim Yeni Açık Üst'ten , müthiş bir atmosfer vardı , Serdar Kulbilge her aut atısında yaklasık 20 saniye yedi.

Ayrıca bu maçtan sonra Herkes Gençlerbirligi neler kacırmıs diyor , ilk yarıları izlemeden konusmamak lazım.

İlk yarıdaki gibi oynarsak karsımızda hiçbir takım duramaz.

DisCo
21.Aralık.2009, 01:48
Maçın ilk 10 dakikasını kaçırsamda devamını izleme fırsatını buldum.

Galatasaray bu maçta eski durumuna göre daha diriydi. Girdiğimiz net pozisyonlarda var. Kewell'dan beklemediğimiz vuruşlar görmeseydik çok rahat şekilde galip götürebilirdik. Tabi Gençlerbirliği'de çok net pozisyonlar kaçırdı. Her takım rakibine pozisyon verebilir. Ancak Galatasaray gibi büyük bir takım ard arda bu kadar net 3 pozisyon veremez. Ayıptır.

Hakeme gelirsek bana göre 2 hatası vardı. Kaleciye gereğinden fazla sabır gösterdi. Niyetini sezdiğin ilk anda sarıyı basacaksın. Sarı kart uyarı anlamındadır. 2.cide atacaksın. Kaleci dakikaları yedikten sonra 90+ bilmediğim bir dakikada tutup sarı kart verirsen sadece bir yerlere şirin görünürsün. Kuralı uyguladım diye. Önemli olan bu dakikaları geçirtmemektir. Gerçi kaleciye sarı kart verdi mi bilmiyorum çünkü son dakikalarda bir filme bağlandım ama klasik bir zaman geçirme ve sarı kart olayını anlattım. Anlamsız bulduğum diğer bir noktada sahte sakatlanmalarda hakemin saatini göstermesidir. Tamam saat sende biliyoruzda takımın o anki kurduğu baskıyı, temposunu, açlığınıda saatle geri verebilecekmisin.

2. hatasıda Kewell'ın golüde ofsayt değildi. Çizgi çekerseniz ofsayt görünüyor. Ancak tekrarlarda bir kamera tam hakemin ordan pozisyonu çekmiş. Kewell'ın sadece gövdesi öndeydi. Bacaklar gerideydi. Ben buradan anladım ki çekilen çizginin doğruluk payı tartışılır. Arda'nın golünde ise kuralı bilmediğim için birşey diyemiyorum ama kasti elle oynamadığı kesindi.

Alicanfmfan
21.Aralık.2009, 12:55
Saçmalıgın esası ilk yarıda belli oldu Serdar her aut atısında abartısız 20-25 saniye yedi ama müthiş hakem Kuddusi Müftüoğlu 44:58 de ilk yarıyı bitirmişti , ikinci yarıda ise aynı durumlar oldu ve 3 dakika ekledi , Arda ilk golde kasıtlı oynamıyor dün fb-ts macından selcuk'un eli gibi penaltı verilmediyse bizimkide gol olmalıydı , Kewell'ın golü sonra Keita'ya inanılmaz bir darbe ben artık kasıt arıyorum bu hakemlerde.

Serdar'a da son tezahüratımız cok güzeldi , ''Serdar Buraya , Serdar Buraya '' :D

PesimiSTyLa
21.Aralık.2009, 14:09
http://www.hurriyetmax.com/_np/8600/9488600.jpg

keitanın bacağının hali. bilal topla alakası olmada dize direk tekme atıyor, direk kırmızı ama hakem sarıyı zor verdi.