View Full Version : Trabzonspor - Fenerbahçe [17. Hafta]
DisCo
18.Aralık.2009, 16:59
http://i49.tinypic.com/2njdn4p.png
GodfatheR
18.Aralık.2009, 17:13
Büyük maçların büyük takımı geri döner 0-1 veya 1-2 kazanırız diyorum. Ancak Emre'nin dönmesi çok önemli.
nekop
18.Aralık.2009, 19:30
2. yarıya umutlu girebilmek için bu maçı kazanmamız şart..Şenol Güneş'le başlayan çıkışımızı sürdürüp 1-0 veya 2-1 alırız.
Universal
18.Aralık.2009, 20:43
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?goto=newpost&t=82672
Bu maçı Turksportal eşliğinde izlemek istiyorsanız, bu konuyu okuyunuz.
Fenerbahçe kazanır. Aklıma 1995-96 sezonuna gidiyor. Aykut Kocaman'ın gol atıp Şenol Güneş'li Trabzon'u yıktığını. Tarih tekrar edecektir. Fenerbahçe işi ciddiye alır ve Trabzonspor'u yener. Tahmini skor: Trabzonspor: 0-4 :Fenerbahçe. Goller; Alex(2), Güiza ve Özer.
GodfatheR
18.Aralık.2009, 20:45
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?goto=newpost&t=82672
Bu maçı Turksportal eşliğinde izlemek istiyorsanız, bu konuyu okuyunuz.
Fenerbahçe kazanır. Aklıma 1995-96 sezonuna gidiyor. Aykut Kocaman'ın gol atıp Şenol Güneş'li Trabzon'u yıktığını. Tarih tekrar edecektir. Fenerbahçe işi ciddiye alır ve Trabzonspor'u yener. Tahmini skor: Trabzonspor: 0-4 :Fenerbahçe. Goller; Alex(2), Güiza ve Özer.
Ağzın bal yesin : ) Umarım Özer başlar ilk 11 de.
Lucas Neill
18.Aralık.2009, 20:53
Trabzon'da hoca değişikliğinden sonra bir çıkış var.Fb de bu maçı kazanmak isteyecektir berabere biter diye düşünüyorum.Oyumu yanlış gönderdim galiba:D
Cengo
18.Aralık.2009, 23:15
Aşırı yağmurlu olmaz inşallah, kazanabileceğimizi düşünüyorum.
TuNdRaLoWeR
18.Aralık.2009, 23:20
Şu maçı alalım da ilk yarıyı moralli bitirelim..2-1 alacağımızı "umuyorum".
sananes
19.Aralık.2009, 00:01
emre oynarsa ve zemin yagmur yüzünden falan bozuk olmazsa kazanırız özer 11 başlar insallah uguru yada vedersonu açık oynatmasında.santos özer baslasın.mehmet topuz'u begenmiyorum ben yani takıma dinamizm katıyo kabul ama ofansta yeteri kadar yok eger emre yoksa göbekte oynamasını tercih ederim.cristian emre özer topuz alex 5lisi ile baslayıp kazanamayacagımız maç yok bu ligde
Bordo61Mavi
19.Aralık.2009, 05:21
Bu mac cok zor olcak Fenerbahce kazanir gibime geliyor. Buyuk maclarda biz bisey yapamiyoruz. Ama yinede supriz bi tahmini skor yapcam
Trabzon 5 Fenerbahce 0 :D
tarikko
19.Aralık.2009, 11:53
Mutlak kazanmamız gerekiyor.Son haftada liderlik şansımız var Kayseri yenilirse..Tabii ki zor bir deplasman ama futbolcular gerekeni yaparlarsa iyi mücadele ederlerse kazanmamız kolaylaşır..
İnşallah ilk yarıyı bu önemli maçta galibiyetle kapatırız..
el.nino
19.Aralık.2009, 12:00
bence trabzonspor fenerbahçeyi yenecek son haftalarda çok iyiler çünkü
Trabzonspor
19.Aralık.2009, 12:32
Allahın izni ile şu maçı alalım başka bişe istemiyorum ligi bu sıradada bitirebiliriz yani yeterki kazanalım.
Varonil
19.Aralık.2009, 12:42
Tek farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Kayseri'nin maçı ne olur bilemem ama devreyi lider bitiremesek de bu maçı kazanmak çok önemli olacak.
yunusgs
19.Aralık.2009, 12:49
Trabzonspor,Şenol Güneş ile iyi bir hava yakaladı.Ama Denizlispor maçında 2.yarıda hiçte iyi değildiler.
Bu maçı alırlarsa zirveye bir adım daha yaklaşacaklar.Kendi sahalarında oynamaları büyük avantaj.
Son yıllardaki TS-FB derbilerini de göz önüne alarak maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
nannar
19.Aralık.2009, 12:50
kısa ve net yorum :) iyi mücadele eden takım yani Trabzonspor sahadan gülerek ayrılır....Tabi hücum hattındaki oyuncuların becerileri de önemli :)
scar face
19.Aralık.2009, 23:18
Maçı kazanmak bizim için çok önemli eminim ki 3 puanla zorlu deplasmandan döneceğiz.
Volkan-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos-Mehmet-Cristian-Emre-Özer-Alex-Güiza
11i tahminim..
Güiza gol atacak eminim :)
GodfatheR
19.Aralık.2009, 23:23
Maçı kazanmak bizim için çok önemli eminim ki 3 puanla zorlu deplasmandan döneceğiz.
11i tahminim..
Çıkabilecek en iyi kadro budur. Nedense bende de Güiza'nın gol atacağı gibi bir his var : )
HooijDonk07
19.Aralık.2009, 23:26
Guiza gol atıcak bu maçı alıcaz :)
TR.CaPTaiN
19.Aralık.2009, 23:39
Şenol Güneş'le birlikte hava yakalayan Trabzonspor'a karşı deplasmanda oynamak kolay olmayacak. İkinci yarı fikstür avantajımız olduğunu da gözönüne alırsak bu maçtan alınacak bir beraberlik de kötü sonuç olmayacaktır; ama tabi ki Fenerbahçe bu ligde her maça 3 puan için çıkar.
Bu maçta sabırlı olursak ilerleyen dakikalarda Trabzonspor'un üstüne yük bineceğini ve devreye Alex, Güiza gibi oyuncuları sokarak avantaj yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Colman'a şut pozisyonu, Alanzinho'ya da boş alan vermemeliyiz.
Emre'nin yetişmesi halinde;
Gökhan--Lugano--Bilica--Santos
Mehmet--Cristian--Emre--Özer
----------------Alex
---------------Güiza
Yetişmemesi halinde ise; Özer'e, Emre'nin yerinde, solda da Uğur'a forma verilmeli.
nekop
19.Aralık.2009, 23:44
Çıkabilecek en iyi kadro budur. Nedense bende de Güiza'nın gol atacağı gibi bir his var : )
Böyle gol sorunu yaşayan forvetler bizim maçları boş geçmezler zaten.. :D
BeeTLeJuiCe
19.Aralık.2009, 23:48
Emre yetişmezse Selçuk oynar, solda da Uğur oynar. Özer gene oynamaz bu maçta.
Emre yetişmez ise Mehmet ortada Özer sağ tarafta daha iyi olabilir.
Neyse maç saatini bekleyip görücez Daum nası bi tercih yapacak. Sonunda kazanalımda kim oynarsa oynasın...
SAİT71
19.Aralık.2009, 23:52
Aslında Özer Sağ açıktada çok güzel oynadı. Bence oraya koymalı. Uğur istekli göründü belki iş yapabilir. Carlostan sonraki Carlossuz ilk maçımız olacak..
Beraberliklede dönsek çok kötü sonuç olmaz. Ama ben kazanacağımızı tahmin ediyorum..
GodfatheR
20.Aralık.2009, 00:02
Böyle gol sorunu yaşayan forvetler bizim maçları boş geçmezler zaten.. :D
Bende ona güveniyorum zaten :D Güiza'ya değil sizin şansızlığınıza :D
eGowiCh
20.Aralık.2009, 00:23
Özer oynarsa pozisyon üretmekte sıkıntı çekmeyiz, fakat savunmayı merak ediyorum, zira Santos sol bekte nasıl oynayacak, defansa nasıl katkı sağlayacak, belli değil. Çok zor bir maç, Alanzinho'ya dikkat edilmeli.
KaF KeF
20.Aralık.2009, 19:50
Kesin 11;
Volkan Demirel,
Gökhan Gönül,
Fabio Bilica,
Diego Lugano,
Andre Santos,
Mehmet Topuz,
Emre Belözoğlu,
Özer Hurmacı,
Christian Baroni,
Alex de Souza
Daniel Güiza
Suicider
20.Aralık.2009, 19:54
TRABZONSPOR
Onur
Ömer
Song
Egemen
Cale
Gabric
Serkan
Selçuk
Colman
Alanzinho
Umut
YEDEKLER
Sylva
Gökhan
Giray
Tjikuzu
Barış
Ferhat
Ceyhun
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Özer
Alex
Güiza
YEDEKLER
Volkan Babacan
Vederson
Bekir
Uğur
Selçuk
Semih
Deniz
Fener güzel kadroyla çıkmış
tarikko
20.Aralık.2009, 20:03
Süper 11..
Mehmet - Cristian - Emre - Özer
Orta sahaya bak yahu müthiş :) Özer'den iyi performans bekliyorum..İnşallah galip geleceğiz..
TR.CaPTaiN
20.Aralık.2009, 20:03
Ortasaha dörtlümüz oyunu çift yönlü oynayabilen oyunculardan oluşuyor. Baya zevkli, mücadele gücü yüksek bir maç olacak gibi. Takımımıza başarılar.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:13
İnşallah Umut yine kaçırmaz ya.
Alanzinho'dan bişeyler bekliyorum.
Alicanfmfan
20.Aralık.2009, 20:19
İnşAllah derbide gülen taraf Trabzonspor olur , başarılar Fırtınalara.
SAİT71
20.Aralık.2009, 20:21
Emre geldiğine göre pres gücümüz yüksek olacak buda demek oluyorki Trabzon rahat oyun oynayamayacak. Özer ve Alex güizayı kaçırırlarsa 2-3 gol atabilir.. Haydi aslanlar..
nerazzuri
20.Aralık.2009, 20:23
Özer,Alex Güiza'yı kaçırırda, Güiza atar mı bakalım:D
ozaniel
20.Aralık.2009, 20:26
Trabzon'un çıkışını sürdürmesini ve kazanmasını bekliyorum. Alanzinho ve Guiza maçın kilit adamları olacaklar.
BeeTLeJuiCe
20.Aralık.2009, 20:29
Umut ve Güiza'nın maçı olur kanısındayım. Çok kaçıran forvetlerden hangisi kaleyi bulursa o takımına maçı kazandırır.
Daum'dan hiç beklemediğim bir 11 gördüm. Hiç hayra alamet değil bu 11 :)
SAİT71
20.Aralık.2009, 20:33
Özer,Alex Güiza'yı kaçırırda, Güiza atar mı bakalım:D
Yok yok Güiza geçen senede durdu durdu son haftalarda açılmıştı ligde. Trabzon maçındada atmıştı bu maçta birikimi patlama yapacak gibi geliyor :D
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:54
duram toplardan tırsıyorum.:D
KaF KeF
20.Aralık.2009, 20:55
Direkten döndü.Şansız an ..
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:55
aha direk.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:56
yuh yahu bu kadar olmaz neye ofsayt verdi adam
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:58
Guiza atamadı anam anam.defansın arkasına atıldı.kontra yedık.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 20:59
Alanzinho etkili olmaya çalışıyor tempo güzel.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:00
Fener iyi pas yapıyor bizimkiler biraz daha zorlanıyor pas yapmakta
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:11
Abi hep bu saçmalıklar bıze denk gelıo keske su dunku gs macındakı yan hakem gelse adam nelerı yakaldı ya
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:14
gabriç kaçırdık.
IcedEarth
20.Aralık.2009, 21:22
Güiza 3 metreden kaçırmış :zuhaha
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:22
Ofsayt yok mu yahu orda
nannar
20.Aralık.2009, 21:23
Yawww bu Guiza varya tam Allah'lık :n: Sabaha kadar izle gül :D
KaF KeF
20.Aralık.2009, 21:23
O golü sadece Güiza kaçırabilirdi..:D
CeNTeR_TR
20.Aralık.2009, 21:25
Güiza'nın yerine Semih oLsa 2-0 öndeydik heralde :0:
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:25
Yahu adam gabrıcı resmen cekıyo daha ne yapsın ya ne yapsın lanet olsun ya
nannar
20.Aralık.2009, 21:26
Yalnız ben Trabzon'un bu kadar kötü oldugunu bilmiyordum... Kazandığı topları çok kötü kullanıyor... Bence Gabriç AMC , alanzinho solda oynamalı...
nannar
20.Aralık.2009, 21:27
2 metreden pas atmaktan aciz mi bunlar bu kadar yawww ?
nannar
20.Aralık.2009, 21:29
pas hatalarına bak yaww Trabzonda :n: şaka gibi
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:30
onu dıorum abı çok kötüler anlamadım Gabrıc saga gectı.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:32
of of sürekli oyun duruyor ızlemıcem yenilsin
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:48
http://img85.imageshack.us/img85/1980/2qui25y.jpg (http://img85.imageshack.us/i/2qui25y.jpg/)
şu pozısyondan sonra bu hakeme nasıl güvenirsin
bu adam ikinci yarı fenerin ofsaytını es bile geçer bakın görün
böyle olunca izleme isteği kalmıo
eGowiCh
20.Aralık.2009, 21:48
Güiza mutlak 2 pozisyonu değerlendiremedi, hele o Alex'in pasında boş kaleye 1 metreden atamadı. İnanılır gibi değil. Trabzonspor'un atağı ofsaytla kesildi, ofsaytla ilgisi yok. Selçuk'un ceza sahasında bariz elle oynaması var, penaltımız verilmedi.
Tempolu, zevkli bir maç geçiyor. Umarım ikinci yarı da bu güzel futbol sürer ve galip gelen taraf oluruz.
RaSenGan
20.Aralık.2009, 21:54
http://img85.imageshack.us/img85/1980/2qui25y.jpg (http://img85.imageshack.us/i/2qui25y.jpg/)
şu pozısyondan sonra bu hakeme nasıl güvenirsin
bu adam ikinci yarı fenerin ofsaytını es bile geçer bakın görün
böyle olunca izleme isteği kalmıo
Yok artık.Bir de gözünün önünde.Şaka gibi resmen.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:56
Colman muthıs bır pozısyonu kacırdı.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 21:59
Selcuk oyle bı pas hatası yaptıkı öldüm gülmekten.
IcedEarth
20.Aralık.2009, 22:04
Güiza gol attı :zuhaha
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 22:05
Böyle gol mü yenir ya adamalr ilk geldinde attı ya
KanaKe
20.Aralık.2009, 22:06
Ne asistti be :D Alex'in sanirim kariyerindeki ilk kafa topuyla asisti :D
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 22:07
Bide solla vurmus Guiza
CeNTeR_TR
20.Aralık.2009, 22:13
Trabzonspor risk aLmaya başLadı bi gol daha buLmamız Lazım.
SAİT71
20.Aralık.2009, 22:17
Hadi lan Güüü bi gol daha at.. O kadar kaçırdın bir kere işe yara..
Dediğim gibi Güüü bu maçta açılacak.. 1 gol daha atarsa gol kralı bile olabilir :D
CeNTeR_TR
20.Aralık.2009, 22:19
Güiza Emre çıktı Semih Deniz oyuna girdi.
CeNTeR_TR
20.Aralık.2009, 22:22
Bu arada 75 dakika itibariyle trabzonun 10 şutundan kaleyi bulan şutu yok Fenerbahçenin ise 5 topundan 4 ü kaleyi bulmuş.
SAİT71
20.Aralık.2009, 22:27
Trabzonspor defansı neredeyse orta yuvarlakta. Maç Fenerbahçe yarı alanına sıkışmaya başladı, Fenerbahçe rakip yarı alandaki büyük boşluklardan yararlanabilir.
Kontra atakla her an golde atabiliriz, her an golde yiyebiliriz..
80' http://www.sporx.com/live2/20091220_trabzonspor_fenerbahce/images/substs.gif Fenerbahçe'de Vederson oyunda. Özer kenarda.
81' http://www.sporx.com/live2/20091220_trabzonspor_fenerbahce/images/substs.gif Trabzonspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Gabric yerini Barış Memiş'e bıraktı.
nannar
20.Aralık.2009, 22:31
Fenerbahçe'nin hücum ettiği tarafta yer alan yan hakeme gözlük lazım :) İlk yarıda Trabzonun gol şansını ofsayt diye kesti...şimdi de Semih'in kabak gibi elle aldığı pozisyonu görmedi... Az daha atacaktı Alex :)
nannar
20.Aralık.2009, 22:32
Bu arada cidden Umut + Gökhan < Nonda yawww :n: Bunlar forvetse başka şey demiyorum yani :D
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 22:42
Hakemleri bu adil maç yönetiminden dolayı tebrik ediyorum.
Takımızıdaki forvetlere acil şifalar diliyorum.
İnşallah bir santrafor alırlarda ikinci yarı bi rahat nefes alırız.
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 22:43
Bi takım hava toplarında bu kadar mı kötü olur.
SAİT71
20.Aralık.2009, 22:44
Trabzonspor'u 1-0 yenerek zirvenin yeni sahibi olduk.. Teşekkürler Güüü kazanmasını bildik. Geçmiş olsun Trabzonlu arkadaşlar..
Trabzonspor
20.Aralık.2009, 22:44
Bu arada 75 dakika itibariyle trabzonun 10 şutundan kaleyi bulan şutu yok Fenerbahçenin ise 5 topundan 4 ü kaleyi bulmuş.
bu bizim kaderimiz
KaF KeF
20.Aralık.2009, 22:46
İlk yarıyı lider bitirerek çok büyük avantaj yakaladık.Tebrikler Fenerbahçe'm..
el.nino
20.Aralık.2009, 22:47
ilk devrede trabzonun yarısahasındaki hakem maç iğrenç yönetti tebrik ediyorum.semih'in elle aldığı pozisyonu görüyor vermiyor.yazık.tebrikler fenerbahçe.
ozaniel
20.Aralık.2009, 23:00
Tebrikler Fenerbahçe.:)
Trabzon'a Nobre'yle Nihat'ı yollayalım o zaman Gökhan'la Umut'a taparlar. :p
Sekopej
20.Aralık.2009, 23:02
Maç hızlı başlamıştı, hakem ofsayt diye kesmeseydi ve o pozisyon gol olsaydı (gerçi ortada Umut vardı, gol olmama ihtimali daha yüksek:D:D ) maç daha da zevkli geçebilirdi.
Daum ayağında top tutan, pas yapabilen bir 11 seçmiş, Güiza bildiğimiz Güiza ama yine de pozisyonlara girebiliyor, Semih olduğunda pozisyon da bulamıyoruz.
Tek gol, kötü giden dönemin artık sonu, çok iyi oyun olmasa da iyi mücadele, 2 kulvarda da alınan liderlik, araya iyi girdik, tebrikler Fenerbahçe.
MeMo
20.Aralık.2009, 23:10
Beklenenin aksine maçı bir süre rahatça izleyen biz olduk.Guiza'nın gol atması güzel oldu.Bazı şeyler tahmin edilirken takımın Fenerbahçe olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
nekop
20.Aralık.2009, 23:46
Trabzonspor haketti demek yanlış olur.Ortada bir maçtı biz bulduklarımızı değerlendiremedik Fenerbahçe bir tanesini gole çevirdi ve kazandılar.Tebrikler..
Yönetim umarım devre arası bir forvet alır.Gökhan'ın ruhsuzluguna(anca gol atınca hırs yapıp korner direğine vurur.) alıştık.Umut'un pozisyonları harcamasınada alıştık.Bari ortahasa oyuncularına bi hava topu indirin bi pas verin pozisyon yaratın hiçbirini yapamıyorlar.Ceyhun'u forvete koysak sadece açılan ortalarla 6-7 golü olurdu sezon başından beri..
nannar
20.Aralık.2009, 23:46
Beklenenin aksine maçı bir süre rahatça izleyen biz olduk.Guiza'nın gol atması güzel oldu.Bazı şeyler tahmin edilirken takımın Fenerbahçe olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
sana yazının sonunda cevap yazayım :)
öncelikle şunu söylemeliyim, Fenerbahçeli oyuncular eğer bu zihniyetle devam ederlerse 2. devrenin yarısına gelmeden 5. sıraya falan gerilerler...Çünkü oyuncular resmen büyük takımlarla oynarken motive olmalarına rağmen diğer anadolu ekiplerine karşı bu mücadeleyi veremiyorlar... Eğer bu zihniyet değişmezse 2. yarıda ben haklı çıkarım :)
Bugünkü maça gelince Trabzon aşırı derecede çok pas hatası yaptı. ofsayt diye kesilen pozisyon gol olsaydı maç ya 1-1 biterdi ya da 1-2 FB alırdı çünkü inanın Trabzon'un forvetleri belki de ligdeki en beceriksiz adamlar yaww :D O Umut falan ne biçim kafa vuruyor anlamadım :n:
Bazı şeyleri tahmin ederken takımın FB olduğunu göz önünde bulundurun demişin :) Ben oyumu Trabzona verdim çünkü rakibi Fenerbahçe'ydi... Son 3-4 deplasmanda Fenerbahçe'nin galip geldiğini hatırlamıyorum :) Rakip Bursa ya da Kayseri olsaydı "deplasmanda iyi mücadele ediyorlar, belki puan alırlar" derdim. Ama FB olunca "mücadele" kelimesi baya uzak kalıyor... Fenerbahçe'nin son 6-7 maçına bakarsanız kaç tanesinde "mücadele" var iyi analiz etmek lazım :) Bugün iyi mücadele etti mi?Evet , etti.... bu yüzden de maçı kazandı... Peki 2. devre yine her maçta böyle mücadele eder mi? Bence ,hayır :) Çünkü tekrar söylüyorum; Fenerbahçe'li oyuncular maç seçiyor ..... Üzgünüm ama gerçek bu, gelecek karanlık....
SAİT71
20.Aralık.2009, 23:49
Emre geri geldi bu nedenle baya bi mücadele gücümüz yükselecek.. Emrenin olmaması nedeniylede çok puan kaybettik..
nannar
20.Aralık.2009, 23:52
orasını bilemem ama 1 adamla takımın mücadelesi artıyor ya da yoklugunda düşüyorsa o zaman o takıma büyük takım demek de zor olur :)
SAİT71
20.Aralık.2009, 23:54
E ne yapalım bu kadar küçük olmamıza rağmen hala lideriz :D
Tabiki önemli oyuncuların olmayışı büyük takımlarıda etkileyebilir. Belki yabancı sınırı olmasa bu kadar etkilemez ama Bir Chelsea gibide kadro derinliği beklemeyelim. Selçuk Deniz vs. gibi yerine oynayanlarda anca bu kadar. Pres gücü Emre'nin çok farklı
Sekopej
20.Aralık.2009, 23:55
Mücadele etmemiş halimizle hem ligde hem avrupada lideriz, ya mücadele edersek, bence siz ondan korkun, mücadele etmezsek yine bu şekilde tamamlarız sezon sonunda da lider.
Sheriff
21.Aralık.2009, 00:01
Galatasaray topiclerinde aynen böyle yapılıyor kusura bakmayın.
Zevk alıyorsunuz zaten bunu yapmakta foruma girme amacınız bu. Bundan sonra buna karşıda önlem almak gerekicek sanırım. Kendi alanlarınızı kendiniz kısıtlıyorsunuz. Tartışmaya izin verdik forumu teksasa çevirdiniz.
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 00:05
Maça Güiza'nın füzesiyle başladık. İlk yarı boyunca zaman zaman Trabzonspor topla daha çok oynamış gibi gözükse de ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyon hariç pozisyon vermedik. Buna karşın, Trabzonspor kalesinde önemli fırsatlardan yararlanamadık. İkinci yarıda Baroni ve Santos'un bir anlık uyumasıyla Trabzonspor en önemli fırsatını yakaladı ve Colman değerlendiremedi. Sanıyorum 55-75 civarı Trabzonspor'un birkaç pozisyonu daha oldu fakat böyle bir deplasmanda kesinlikle gereğinden fazla pozisyon bulup, az pozisyon vererek liderlik koltuğuna kurulduk.
Emre sadece 3 gündür takımla birlikte çalışıyordu ve enerjisi 55-65 dakika yetti. Çıkarılması doğruydu ama daha önce de söylediğim gibi Emre'nin yerine girecek oyuncu ne Deniz ne de Selçuk olmamalıdır; yeni bir yerli transfer gerekiyor o bölgeye. Genel olarak, X kişi maçın yıldızıdır diyemiyorum ama oyuncularımızın hepsi üstlerine düşeni yapmıştır, gerekli mücadele gösterilmiştir. İlk yarının sonunda msnde Mehmet'le konuşurken ikinci yarı Güiza atacak dedim ve okçu beni yanıltmadı. Teşekkürler Güiza.
İkinci yarıda sadece 4 kez İstanbul dışına çıkıyoruz. Bunlardan 2 tanesi zaten Ankara. Ankara da deplasman sayılmadığına göre; Sivasspor ve Manisaspor maçları kalıyor. Bunun haricinde Bursaspor, Kayserispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi güçlü takımlarla Kadıköy'de oynayacağız. Bugün alınan galibiyetin çok büyük önemi var. Şampiyonluk yarışında büyük engelleri aştık. Güzel günler bizi bekliyor.
Hem liderlik hem galibiyet için tebrikler Fenerbahçe'm.
nannar
21.Aralık.2009, 00:09
E ne yapalım bu kadar küçük olmamıza rağmen hala lideriz :D
Tabiki önemli oyuncuların olmayışı büyük takımlarıda etkileyebilir. Belki yabancı sınırı olmasa bu kadar etkilemez ama Bir Chelsea gibide kadro derinliği beklemeyelim. Selçuk Deniz vs. gibi yerine oynayanlarda anca bu kadar. Pres gücü Emre'nin çok farklı
Mücadele etmemiş halimizle hem ligde hem avrupada lideriz, ya mücadele edersek, bence siz ondan korkun, mücadele etmezsek yine bu şekilde tamamlarız sezon sonunda da lider.
Yaww siz de memnun değilsiniz takımın sahada mücadele etmemesinden... Ne diye savunuyorsunuz ? :)Yani zaten Süper ligde liderlik ya da şampiyonluk iyica laçkalaştı... Her hafta saysan en az 10-15 tane çok ciddi hakem hatası yapılan maçların sonuçlarıyla kim şampiyon olursa olsun hakkıyla oldu demeyeceğim ben... Galatasaray'lıyım ve eğer biz şampiyon olursak da bu durum böyle... Afedersiniz de bir yeri yanan bağırıp hakemleri baskıya alıyor... Zaten sırf bu yüzden artık maçlara gitmiyorum ve evde izliyorum netten... Avrupa liginde sağlamına oynayan bir takım gelirse , yani hem kadro hem de oyun olarak formda olan bir takım... İşte o zaman büyük takımmıyız , küçük takımmıyız belli olacak :) Bu bizim kupa aldığımız senenin 2-3 sene sonrasında Avrupa'da oynanan futbolu özledim... Bir Barcelona vardı o da son zamanlarda düşüşte sanırım... Eskiden maçlarda hakemleri bu kadar çok konuşmazdık... Adam gözünün önünde 1,5 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor ve net gol gidiyor sonra maçı 0-1 kaybediyor takım... Hade şimdi çıkıp bağırsaya Aziz başkan :) Herkes takmış at gözlüğüyle bakıyor lige... Mücadelesiz heryerde lidersek mücadeleyle nerelere gideriz demişin de Serkan, UEFA'da lider oldugumuz gruplara bak...GS'ye de bak...FB'ye de bak :) Lider olmasalar utanırdım ben açıkcası... Ligde sen eğer 14 milyonluk Guiza ile , ya da işte öve öve bitiremediğiniz Alex ile... Andre Santos ile... Baroni ile... Türkiye'nin en iyileri diye alınan Özer ve Mehmet Topuz'la ... ya da say da say işte ,bitmez...Bunlarla yırtına yırtına lider oluyorsan; Bursa gibi, Kayseri gibi Anadolu ekipleri mütevazi kadrolarda dibindeyse , o zaman yapılacak en güzel şey sadece galibiyete sevinip susmaktır :) Çıkıp da biz iyi takımız, iyi mücadele ediyoruz falan demeyin bence... Çünkü ben Gs için bu demiyorum... Sizin kaç puan gerinizdeyiz ? "1" !!! Yazıyla "Bir" !!!! Yani eğer sizin için ne yazdıysam , aynısını kendi takımım için de düşünüyorum :) Üzgünüm ama TR liginde lider olduk diye iyi mücadele eden takım olmuyoruz :)
Sekopej
21.Aralık.2009, 00:13
Abi aynı düşündüklerini orada da yazsan ben zaten böyle mesaj atmam. Bende görüyorum ne oluyor, nasıl oynanıyor, rakipler nelerdir. Ama sürekli bir kötüle olursa bende çıkar dur derim, nasıl mesajlar görürsem, o derece cevabımı veririm. Gülerim diyen adama gülerim, adam akıllı tartışalım diyen adamla da tartışırım. Nabza göre yani...
nannar
21.Aralık.2009, 00:14
Ayrıca ligdeki bu sıralamanın 20. haftadaki Kayseri- GS maçına kadar bozulmadan devam edeceğini düşünüyorum... Fakat o hafatdan sonra her hafta ligin yeni bir lideri olabilir :n:
Crocodile1963
21.Aralık.2009, 00:15
Zevk alıyorsunuz zaten bunu yapmakta foruma girme amacınız bu. Bundan sonra buna karşıda önlem almak gerekicek sanırım. Kendi alanlarınızı kendiniz kısıtlıyorsunuz. Tartışmaya izin verdik forumu teksasa çevirdiniz.
Inadına Teksas :icon_biggrin::icon_biggrin:
Yenen takımı tebrik edin geçin illede yorum yapıcam derseniz maç ile ilgili gözünüze çarpan ilginç atlanan bir pozisyon var ise söylersiniz polemiğe gerek yok.
Trabzon'un lider ile olan farkı 10'a çıktı. Kapanmayacak bir fark değil ancak bir forvet takviyesi şart gibi. Gökhan - Umut ikilisi ile olmayacağı çoktan ayyuka çıktı.
Fenerbahçe için beklenenden kolay bir maç oldu. Özer sol kanatta takıma ne kadar katkıda bulunur düşündürücü ?
Universal
21.Aralık.2009, 00:16
Turksportal olarak her renkde taraftar içeren bir toplulukta maçı izledik. Topluca verdiğimiz karar Trabzonspor daha ağır bastı, maçı kazanmayı hak etti, hakem kararları hep Fenerbahçe lehine oldu ve sonuç olarak Fenerbahçe lider bitirdi. :)
Güiza için söylenecek söze gerek yok, bir ara Çağrı kendini yerlere atmıştı, o kaçırdığı akıl almaz golden sonra ben futbol izlemekten utandım. Zaten bir ara ağlamaya başladı.
tarikko
21.Aralık.2009, 00:44
Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.
İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza :D ve maçı bize getirdi...
Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte :D Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..
İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 00:46
http://img710.imageshack.us/img710/8001/20091220trabzon16.jpg (http://img710.imageshack.us/i/20091220trabzon16.jpg/)
Universal
21.Aralık.2009, 00:48
Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.
İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza :D ve maçı bize getirdi...
Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte :D Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..
İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..
Santos zaten sol bekte oynamak zorunda, orada oynatmadığımız için en son milli takım kadrosuna alınmadı. Santos orada oynayıp tekrar kendini göstermek zorunda. Eğer gösteremesse Dünya Kupasına gidemez. Buda bizim için büyük avantaj. Bu takımı sırtalayacak bir forvet aldık mı devre arası takımın tadından yenmez.
scar face
21.Aralık.2009, 01:14
11i tahminim..
Kahin miyim neyim :DHem ilk 11i bildim hem de Güiza nın gol atacağını..
İlk yarıyıLider bitirmek harika oldu.Çok akıllı top oynadık bence Trabzon deplasmanında nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık istediğimiz 3 puanı aldık...
nerazzuri
21.Aralık.2009, 01:19
Kahin miyim neyim :DHem ilk 11i bildim hem de Güiza nın gol atacağını..
İlk yarıyıLider bitirmek harika oldu.Çok akıllı top oynadık bence Trabzon deplasmanında nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık istediğimiz 3 puanı aldık...
tapıyoruz sana hacım:D
DisCo
21.Aralık.2009, 01:34
İki takımda başladığı tempo ile devam etseydi zevkli bir maç izleyebilirdik. Dakikalar ilerledikçe maçın kalitesi düştü. Böyle maçlarda herzaman Fenerbahçe'nin istediği maçlardır. İyi savunma yapar ve bulduğu golle/gollerle maçı kazanır.
Trabzon seyircisi kaç ayrı gruptan oluşuyor bilmiyorum ama bir grup farklı öbür grup farklı bir tezahürat söylüyordu. Zaten maraton kısmı sadece izlemeye gelmiş. Bu şekilde destek olunulmaz.
Hakemlere gelirsek yine maçı bir takımdan alıp öbürüne verme noktasındaki hatalarına devam ediyorlar. Trabzonspor'un pozisyonunda hakem istem dışı bayrağı kaldırdı heralde. Başka açıklaması yok çünkü. Bir bakıyorsun Guiza'nın pozisyonunu kesiyorlar. Bunlar direk skoru değiştiren kararlar...
Diğer noktalara bakarsak Guiza yanılmıyorsam 6 golü geçmiş... Ben sanki bitane bile atmamış diye hatırlıyorum. O kadar çok kaçırıyor ki attığını unutturuyor. Yorumcuları anlamak ise imkansız. Guiza istediği topları alırsa etkili olurmuş. Kaçırdığı golden daha fazlası nasıl istenir bilemiyorum.
Fenerbahçe iyi top oynamıyor. Sadece iyi savunuyor. Takım krize girmişken geçen haftaki kritik hakem kararı ile nefes alındı. Bu hafta yine hakem damga vurdu. Fenerbahçe'nin liderliği ne kadar gerçekse ve kabul edilmesi gerekiyorsa bunlarda o kadar gerçek ve kabul edilmesi gerekir.
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 02:24
Takımın krize girmesinde çalınan/çalınmayan düdüklerin de büyük etkisi vardı. Geçen hafta son dakikadaki çizgi kararı nasıl kritikse 2. goldeki faul de kritikti ama hem büyük takım lehine yapılmış olması özellikle Aziz Başkanın açıklamalarından sonra yapılmış olması nedeniyle basında o golü hazırlayan pozisyondaki faulü kimse görmezken son saniye pozisyonuyla hakem Fenerbahçe'ye maçı hediye etmiş gibi gözüktü; ama tabi ki öyle değil. Dereceleri aynı olmasa da sonuçları aynı olan 2 ciddi hata yapıldı. Bu akşamki maçta yan hakemin kritik bir bayrağı oldu, bunun haricinde ortahakemin aynı hareketlerde Alex'e sarı verip Egemen için Trabzon lehine faul çalması haricinde ciddi bir hatası olmadı. Yan hakemin kaldırdığı bayrağın önemli bir bayrak olduğunu kabul ediyoruz ama bize liderliği hakemler vermedi. Hatta aksine tüm ilk yarıya bakıldığında hem puan farkı azaltıldı hem de takımın yakaladığı hava kaybettirildi.
DisCo
21.Aralık.2009, 02:42
Özer'in o haftadaki asistini hepimiz övdük. Ama kimse o pozisyonun başında yapılan faulü söylemedi. Hakem zaten bilerek yada bilmeyerek ordaki hatasını telafi etmişti. Bu şekilde hataları toplayarak zaten sonuca varamayız. Ama şunu diyebiliriz. Hakem ortasahada skandal bir karara imza atar. Kaleye giren bir topta skandal bir hata yapar. İkiside hatadırda arasında ister istemez fark vardır. Bugün Trabzon maçında olan ofsaytın tartışılması ise olmayacak bir ofsaytın kaldırılmasıdır. Pozisyon sonrasında da yüzünde ben ne yaptım ifadesi vardı.
Takımların geneline baktığında hakemle alınmış haksız puanlar yatıyor. Bugün şartlar Fenerbahçe'yi bu konuma koydu. Yarın başka bir takımı bu konuma koyabilir. Şayet bu hatalar olmasa ve Galatasaray biraz takım olabilse puan farkını söylemekten korkuyorum. Halamın bıyığı olsa mevzusu gibi oldu belki ama bunlardan olayın diğer boyutlarıdır.
Bordo61Mavi
21.Aralık.2009, 05:11
3.47 metre ofsayt degilmis pozisyon :D Hey Allahim sen bize sabir ver hemde bol bol
Fenerbahceyi tebrik ederim ligin ilk yarisini lider bitirdi
MaTRaKaN
21.Aralık.2009, 10:31
Daha ilk dakikalarda Trabzon'un o pozisyonu iptal edilmesi, maç çok farklı olabilirdi.
Ama Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı.
World Hollow o1
21.Aralık.2009, 12:30
Trabzon seyircisi kaç ayrı gruptan oluşuyor bilmiyorum ama bir grup farklı öbür grup farklı bir tezahürat söylüyordu. Zaten maraton kısmı sadece izlemeye gelmiş. Bu şekilde destek olunulmaz.
2. Yarıda Fenerbahçenin korudğu kalenin arkasındaki tribün aynı maket gibiydi çok düşündüm acaba görsellik olsun diye mi koymuşlar..
hiç mi tepki olmaz ya sürekli oturdukları yerden izlediler ne bi heycan ne bir şey :)
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 12:40
Bizdeki taraftar guruplarını düşan başına vermesin arkadaş her kafadan ayrı ses çıkıyor.Her bulduğum yere yazıyorum ama nafile.Bi değişmedi şu olay güya görsel şölen destek felan yapıyoruz ama gerisi yok bi bütün olun da destekleyin sahada oynayan Fenerliler acaba bunlar ne diyor demiştir içlerinden.
Hakem konuşmak istemiyorum ne desek boş.
Fener'in 11 çok iyiydi bence iyi pas yaptılar.Bizim oyuncular tam aksine berbat 10 metre önündeki adama pas veremediler yahu.
KaPaLı
21.Aralık.2009, 12:41
Mustafa Trabzon çok pas yapmış ve çoğuda isabetli paslar. Fenerbahçe'den daha iyi paslaşmışlar. Ama tabi yana pas vermek var ileri doğru dikine oynamak var.
World Hollow o1
21.Aralık.2009, 12:54
ilk devrede trabzonun yarısahasındaki hakem maç iğrenç yönetti tebrik ediyorum.semih'in elle aldığı pozisyonu görüyor vermiyor.yazık.tebrikler fenerbahçe.
O nasıl oluyorda maç yönetiyor Yan hakemden bahsediyorsun heralde.
Sen o anki pozisyonla baktın mı ne el görürsün ne bir şey..
+ Semih'in pozisyonunu görseydi ne olcaktı Trabzsonspor heline penaltı mı verilcekti?
DisCo
21.Aralık.2009, 13:12
İnsandır göremedi diyoruzda hakem görmek için var. Zaten en tölerans geçilen mesleklerden biriside hakemliktir. Ben işini yapamayıpta hala görev verilen başka bir meslek dalı bilmiyorum. Mesela bilgisayardan anlamayıp bilgisayarcılık yapan birine insandır yapamıyor ama ben yinede götürüp teslim edeyim demiyoruz.
Konuda artık hakem skoru etkilediden çok bunuda görmüyorsan ne işe yarıyorsuna geldi. Vermişler bayrağı eline canı istedikçe kaldırıyor. Olacak iş değil.
KaPaLı
21.Aralık.2009, 13:16
Yaa bırakın gidin allah aşkına. Herkes takmış yüzüne maskeleri burda meleksiniz forum dışında gerçek düşünceleriniz yazıyosunuz. Tutturmuşsunuz Fenerbahçe kötü Fenerbahçe kötü. Kötü dediğiniz takım şu anda lider. Geçenlerdede vardı utanmasanız yaşasın Lille diyeceksiniz. Hoşş forum dışında yazdıklarınız bunlardan beter ama neyse.
İlk yarıda ofsayt diye kestiği pozisyon saçmalıktı. Yaklaşık 3 metre vardı ve ofsayt bayrağını kaldırdı. Umut vardı içeride falan ama ne olursa olsun devam ettirmesi lazımdı. Yine ilk yarıda Selçuk eline çarptı bir pozisyonda herkes onu es geçmiş mesela. Gûiza'nın ilk yarıda zoru başardığı pozisyon ofsaytla alakası yok. Top Alex'e geliyo o içeriye çeviriyo.
Sağlam maç oldu Trabzon'dan daha aktif oynamasını bekliyodum ben çok kötü oynadı. İstatistiklere baktım daha çok pas yapmış bunların çoğuda isabetli. Ama işte ileride bitirici adamları yok. 1 Alex olsa herşey daha farklı olabilirdi. Alanzinho'yu çok geriye çekiyo Şenol hoca. O adam Alex'in hızlı versiyonu pire gibi adam.
Güzel maç geride kaldı artık 33günlük ara var bütün takımlar takviye yapacak ve 2. yarıya girecekler daha güzel ve çekişmeli lig bekliyo bizi.
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 13:23
O nasıl oluyorda maç yönetiyor Yan hakemden bahsediyorsun heralde.
Sen o anki pozisyonla baktın mı ne el görürsün ne bir şey..
+ Semih'in pozisyonunu görseydi ne olcaktı Trabzsonspor heline penaltı mı verilcekti?
Tartışmak istemiyorum ama yinede yazacam fazla uzatmıcam adam onu çalmadı penaltı vermicek tabi Taha da penaltı versin demedi.
O hakem vermedi kaldırmadı bayrağını ve semih gol attı skor 2-0 sonra Umut'un kafası girdi.2-1 oldu ama normalde 1-1 olması lazım şimdi adil mi oluyor bu ?
Yada biz 1-0 öndeyiz gol oldu o el pozisyonu 1-1 oldu e yine adil mi oldu?
Demekki neymiş maçın kaderini etkilicek pozisyonlarda dikkat etmek lazım gördüysen çalman veya bayrağını arkanda saklamadan kaldırman lazımmış ha tabi sen dersen ben takımımn hakemler yardımıyla kazanmasından memnununm o zaman kazansın sende mutlu ol.
eGowiCh
21.Aralık.2009, 13:24
Art arda alınan 3 mağlubiyet yerine, daha olması gereken sonuçlar alabilseydik şu an daha rahattık zirvede. Beşiktaş'a mağlup olmamız normal, derbi; Eskişehir ile berabere kalmak da normal; Kasımpaşa'ya karşı galip gelmemiz de normal olandı. Böyle bir tablo olsa 5 puan farkla liderdik şu anda. O art arda 3 mağlubiyete rağmen lider olmamız güzel.
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 13:31
Özer'in güzel asistinden önce Güiza'nın kayarak aldığı topta faul yok. Elyasa'nın fotoğraf çektirircesine düşüşü bile bunun kanıtıdır. Bilica'ya yapılan ise direkt rakibi bozan bir hamledir. Ara sıra hakem hataları olmasaydı puan durumu ne olurdu şeklinde gazeteler haber yapar; öyle bir haber çıktığında biz de görmüş oluruz durum ne olurmuş. Sezon sonunda yine aynı şekilde leyhe ve aleyhe olan hakem hatalarını çok rahat çıkarırız.
Dün hakemin yaptığı hatada Lugano'nun ani büyük adımı göz yanılgısına neden olmuş olabilir. Zaten çekilen çizgide Lugano nerdeyse havada gibi gözüküyor. Tabi ki hata için bu savunma değildir; nihayetinde orada doğruyu görmek için bulunuyorlar. Ek olarak ligtv göstermese de pozisyonun hemen oluşum sürecinde bir oyuncumuz yerdeydi; en başta ben faul diye bekledim fakat tekrarını göremedik; yayıncı kuruluşun aynı pozisyonu 40 kez göstermek yerine kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde 30 kez bir pozisyonu 10 kez de diğer pozisyonu göstermesi gerekir.
scar face
21.Aralık.2009, 13:34
Ofsayt bayrağına bu kadar takan arkadaşlar neden Fenerbahçe nin hakem tarafından Kayseri maçından beri doğranmasına tepki göstermiyor.Siz vicdan sahibi misniz yoksa fanatik mi?Buraya gelip ofsayt olsamasaydı söyle böyle olurdu diyip adil olacağınızı ya da galibiyet ve liderlğimizi gölgeleyeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...
Lider Fenerhahçe 37 puanı var!
KaPaLı
21.Aralık.2009, 13:36
Tartışmak istemiyorum ama yinede yazacam fazla uzatmıcam adam onu çalmadı penaltı vermicek tabi Taha da penaltı versin demedi.
O hakem vermedi kaldırmadı bayrağını ve semih gol attı skor 2-0 sonra Umut'un kafası girdi.2-1 oldu ama normalde 1-1 olması lazım şimdi adil mi oluyor bu ?
Demekki neymiş maçın kaderini etkilicek pozisyonlarda dikkat etmek lazım gördüysen çalman veya bayrağını arkanda saklamadan kaldırman lazımmış ha tabi sen dersen ben takımımn hakemler yardımıyla kazanmasından memnununm o zaman kazansın sende mutlu ol.
Mustafa olsalarla konuşmayı pek sevmem. Mesela BJK - FB maçında ilk yarıda Gökhan Gönül'e olan penaltıyı çalsa Fenerbahçe maçı kazanacaktı belki. Ama çalmadı hakem devam ettirdi Fenerbahçe 3-0 mağlup oldu. Veya Selçuk eliyle dokunduğunda Penaltıyı çalsa maç belki farka gidecekti. İlk yarıdaydı bide pozisyon. Veya Ofsaytı kaldırmasa Trabzon 1-0 yapsa Fener fark yiyecekti.
MeMo
21.Aralık.2009, 13:37
Benim anlamadığım gelecek bu kadar karanlıkken 37 puan toplayıp lider oluyor,Avrupa'da grubu lider bitiriyorsak.Eğer devre arasında transfer yapar ve işler yoluna girerse neler yapacaz onu tahmin edemiyorum.
Ve bu geleceği karanlık,kötü takıma yetişemeyen takımlar var onların geleceği nasıl onu bilemiyorum...
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 13:38
Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?
Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!
Kızıdrma len beni:D
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 13:39
Mustafa olsalarla konuşmayı pek sevmem. Mesela BJK - FB maçında ilk yarıda Gökhan Gönül'e olan penaltıyı çalsa Fenerbahçe maçı kazanacaktı belki. Ama çalmadı hakem devam ettirdi Fenerbahçe 3-0 mağlup oldu. Veya Selçuk eliyle dokunduğunda Penaltıyı çalsa maç belki farka gidecekti. İlk yarıdaydı bide pozisyon. Veya Ofsaytı kaldırmasa Trabzon 1-0 yapsa Fener fark yiyecekti.
yahu biraderim adam demişki el için bayrak kaldırsa ne olacak bende açıkladım sanki ben verseydi maç böyle olmazdı mı dedim İsmail bari sen yapma ya.
MeMo
21.Aralık.2009, 13:40
Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?
Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!
Kızıdrma len beni:D
Sanki Aziz Yıldırım her hafta çıkıyor konuşuyor.En son canına tak ettiğinde çıkıp konuştu.Geçen seneye bakın kaç kere çıkıp bir şeyler demiş?Geçen sene çok mu farklıydı.
Zaten bu ülkede ne olsa Aziz Yıldırım'dan bilecekler.
scar face
21.Aralık.2009, 13:44
Mustafa ben genel olarak konuştum canımı sıkıyor bu tür mesajlar...Resmen Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor.Tamam ofsayt diye kaldırılan pozisyon büyük hata.
Aziz Yıldırım sonuna kadar haklı bence milyon dolarlar koy ortaya takım için.11.haftadan beri hakem tarafından doğran.Zaten taraftarlar artık şampiyonluktan başka bi sey düşünmüyor.Geçen sene sizin Bursa maçından sonraki yürüşünüzü aklına getir bi de asabı bozulan bozuluyor.Sadri başkanı beğenirim o da Aziz Başkan gibi konuşmuştu hatta yürüyüş bile yapıldı
KaPaLı
21.Aralık.2009, 13:44
yahu biraderim adam demişki el için bayrak kaldırsa ne olacak bende açıkladım sanki ben verseydi maç böyle olmazdı mı dedim İsmail bari sen yapma ya.
Dur yahu hemen kızma bende sana öyle dedin demedim :D sen olasılıktan bahsedince ona ithafen yazdım. Genel bişeydi : )
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 13:47
Aziz Yıldırım 1.5 sene konuşmadı. Bu dönemde barkovizyon gösterisi yapanlar leyhlerine hata olduğunda çıkıp tüm basına bunu gösterdiler mi ? Veya Aziz Yıldırım'dan çıkıp açıklama yapmasını bekleyenler, o dönemde çıkın leyhimize yapılan hatalarda da aynısını yapın dediler mi ? Fenebahçe'de en azından Eskişehirspor'un 7 cm içerde olan, verilmeyen golü için Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç çıkıp yazık oldu Eskişehirspor'a diyebilmiştir. Ben hatırlamıyorum bunun gibi başka bir açıklama diğer takımlardan. Hatırlayan varsa bize de hatırlatabilir mi ?
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 13:53
Bizim lehimize pek karar olmuyor Muhammed :d ben hatırlamıyom pek bizim yönetimden öyle şeyler.
Bu arada Ali koç fb de hangi görevde merak ettim?
KaPaLı
21.Aralık.2009, 13:58
Asbaşkan görevinde. Next to Aziz Yıldırım :p
Trabzonspor
21.Aralık.2009, 14:05
Hıımm anladım paralı adam FB için yararlı:D
TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 14:12
Mustafa mesele şu; Türkiye'de hakemler hakkında sadece Aziz Yıldırım konuşmuş gibi davranılıyor. Sadece senin için söylemiyorum, kendi kulüp yöneticileri, başkanları çıkıp aleyhte hakem hatalarına isyan edip, ilerleyen dönemde leyhine hatalar olduğunda konuşmuyor ve şimdilerde Aziz Yıldırım çıksın konuşsun diyenler o dönemlerde kendi başkanlarına, yöneticilerine leyhimize hata yapıldı, hadi şimdi de çık konuş diyebilmişlerse; Aziz Yıldırım'a da hadi şimdi de çık konuş deme hakkına sahipler. Mesele bundan ibaret.
İsmail'in de dediği gibi muhtemelen Aziz Yıldırım bıraktıktan sonra Ali Koç adaylığını koyacak ve Aziz Yıldırım da Ali Koç'u desteklediğini açıklayacak. Benim tahminim de o yönde.
el.nino
21.Aralık.2009, 14:23
Sanki Aziz Yıldırım her hafta çıkıyor konuşuyor.En son canına tak ettiğinde çıkıp konuştu.Geçen seneye bakın kaç kere çıkıp bir şeyler demiş?Geçen sene çok mu farklıydı.
Zaten bu ülkede ne olsa Aziz Yıldırım'dan bilecekler.
ee takım bu kadar kötü gidince bişeyler yapmak lazım dimi.bizimde aleyhimize lehimize birçok şey veriyolarlar.sen duydun mu belediye maçından sonra adnan polat'ın hakmelerin aleyhine birşey dediğini.biz hakemlerimizin arkasındayız dedi.aziz yıldırım neden demiyor.sonra biz fanatik oluyoruz.
Memedov
21.Aralık.2009, 15:07
ee takım bu kadar kötü gidince bişeyler yapmak lazım dimi.bizimde aleyhimize lehimize birçok şey veriyolarlar.sen duydun mu belediye maçından sonra adnan polat'ın hakmelerin aleyhine birşey dediğini.biz hakemlerimizin arkasındayız dedi.aziz yıldırım neden demiyor.sonra biz fanatik oluyoruz.
geçen seneye say. geçen sene Adnan Polat kadar kimse konuşmadı. bu senede Aziz Yıldırım patladı. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı. geçin bunları.
Kötü denilen Fenerbahçe nedense şuan lider durumda, diğer takımlar çok mu iyi acaba merak ediyorum. herkes kendi ekmeğine baksın iyi oynayana değil sonuca gidebilene veriliyor 3 puan. ve bu 3 puanlık sistemde Fenerbahçe ilk yarıyı lider kapattı.
gerrrard
21.Aralık.2009, 15:47
Şekip Mosturoğlu geçen dememiş miydi bizim lehimize bir hata bile olsa bakın göreceksiniz yine bunları söyleyeceğiz diye ?
World Hollow o1
21.Aralık.2009, 16:31
ya bi defa tartışma değil eğer adam gibi derdini anlatıyorsan neden tartışma çıksın sen derdini anlat ne dicek sana neden böyle mi diyon dicek.
İsmail abi demiş olsarla olcak işse o zaman işimiz zor oldu onun bakış açısı el ile değildi şimdi ne var bunda ?
illa her pozisyonu süzcek diye bir şey mi var o kadar çok iyi olsaydı zaten hakem eğer yanlış hatırlamıyorsam, Orta hakemin kıdemli yardımcısı olurdu, bir el pozisyonunu Galibiyete bağlıcaksanız Fenerbahçe hiç top oynamasın daha iyi.
bursa_mc
21.Aralık.2009, 17:13
Bu hafta hakemlerin maşallahı var ama yaptıkları hatalar hep İstanbul takımlarının işine yaradı.Ofsayt pozisyonunda hakemin yanlış bayrak kaldırması belki de Trabzonspor'un öne geçmesini engelledi..
SAİT71
21.Aralık.2009, 18:57
Allah Allah geçen sene Adnan Polat konuşurken birşey yok, BJK başkanı Paf takım çıkaracam derken birşey yok.. Bu kadar olur. Her hafta yenince hakemle aldınız diye nahoş şeyler yazıp Fenerbahçenin başarısını gölgelemeye çalışıyorsunuz.
Ankaragücü maçında yediğimiz gol faul... Özer'in asistindeki kayarak top aldığında faulün f si yok be. Tertemiz aldı topu.. Ankaragücü'nün golü verilmedi. Zaten Bilicanın faulü verilse bir gol yemeyecektik.. Ondan önce iki ofsayt gol yedik. Hele Beşiktaş maçında yediğimiz golü hakem görmeyince olur böyle zaten o golü yemeniz birşeyi değiştirmez denmedi mi?
İlk önce kendi yorumlarımıza bakalım.. İşimize geldiği gibi yorum olmasın.. Beşiktaştan yediğimiz ofsayt gole maçın kaderini etkilemedi deyip geçilmedi mi? geçildi.. Sonuçta ofsayttan yenilen hatalı bir gol. Madem hataları sayacağız bir kurul oluşturalım, maç maç pozisyon seçelim.. Bence bu pozisyonları cımbızla alıp şu öyle oldu siz bunun yüzünden attınız vs. vs. çok mantıksız bir hal adlı. Forum yöneticileri bence hakem hataları yerine sadece futbolun konuşulmasına izin vermeli. Bu hakem hatalarını konuşmak bizlere hiç birşey kazandırmıyor aksine çoğu kişiyi gerip arasını açıyor..
el.nino
21.Aralık.2009, 22:43
geçen seneye say. geçen sene Adnan Polat kadar kimse konuşmadı. bu senede Aziz Yıldırım patladı. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı. geçin bunları.
Kötü denilen Fenerbahçe nedense şuan lider durumda, diğer takımlar çok mu iyi acaba merak ediyorum. herkes kendi ekmeğine baksın iyi oynayana değil sonuca gidebilene veriliyor 3 puan. ve bu 3 puanlık sistemde Fenerbahçe ilk yarıyı lider kapattı.
burda bile kendi takımının iyi oynamadığını bilerek yorum yapıyosun.bu haftaya kadar genele bakarsak en iyi futbolu gs oynadı itirazı olan mhk ye bildirsin yardım eder.
MeMo
21.Aralık.2009, 22:48
Şekip Mosturoğlu geçen dememiş miydi bizim lehimize bir hata bile olsa bakın göreceksiniz yine bunları söyleyeceğiz diye ?
burda bile kendi takımının iyi oynamadığını bilerek yorum yapıyosun.bu haftaya kadar genele bakarsak en iyi futbolu gs oynadı itirazı olan mhk ye bildirsin yardım eder.
Siz bunları ciddi mi yazıyorsunuz?Aziz Yıldırım 1.5 sene bekledi 1.5 sene.Geçen sene yanılmıyorsam 5-2 yendiğimiz Bursaspor maçından sonra çıkıp hakemleri eleştirdiler.Çünkü niye bunu bir bahane olarak görmedikleri için.Bunun takımın kötü oynamasıyla bir alakası yok.
Muhammed abinin verdiği bir Ali Koç örneği var mesela.Her aleyhimizde çıkıp zor konuşuyorlar bir de lehimize olanlarda mı hep çıkıp konuşacaklar.
En iyi futbolu kimin oynadığı belli futbol sadece hücum da değil sandığının aksine.Ortada hiç bir takım tarafından ahım şahım bir futbol yok.
el.nino
21.Aralık.2009, 22:52
Siz bunları ciddi mi yazıyorsunuz?Aziz Yıldırım 1.5 sene bekledi 1.5 sene.Geçen sene yanılmıyorsam 5-2 yendiğimiz Bursaspor maçından sonra çıkıp hakemleri eleştirdiler.Çünkü niye bunu bir bahane olarak görmedikleri için.Bunun takımın kötü oynamasıyla bir alakası yok.
Muhammed abinin verdiği bir Ali Koç örneği var mesela.Her aleyhimizde çıkıp zor konuşuyorlar bir de lehimize olanlarda mı hep çıkıp konuşacaklar.
En iyi futbolu kimin oynadığı belli futbol sadece hücum da değil sandığının aksine.Ortada hiç bir takım tarafından ahım şahım bir futbol yok.
işte yine çelişki memedov ne diyor yukarda sonuca giden kazanıyo:)savunmayı yapan değil.sabaha kadar savunma yap ne olcak gol atamadıktan sonra.
MeMo
21.Aralık.2009, 22:56
işte yine çelişki memedov ne diyor yukarda sonuca giden kazanıyo:)savunmayı yapan değil.sabaha kadar savunma yap ne olcak gol atamadıktan sonra.
Bu cümleden bunu mu anladın gerçekten?
Bak bakalım ben orda iyi oynuyoruz falan mı dedim.Veya sadece savunma mı sonucu getirir dedim.
En iyi oynayan takıma kim karar veriyor ben onu anlamadım?Gene çelişkiye düşmeyelim...
el.nino
21.Aralık.2009, 23:02
ne yazmışsın hücum da değil sandığının aksine.ben burdan savunma anlarım.burda ikisi birden yazmıyor.en iyi futbolu kimin oynadığı belli demişsin.kim bu takım ? açıkla bakalım.
Alicanfmfan
22.Aralık.2009, 01:03
Bu hakem , Trabzonlu oyuncu 3.5 metre geriden cıktıgı halde ofsayt veren yardımcı hakem , Carlos'un geldigi ilk sene ''suladıgı'' yardımcı hakem degil mi ?
Bordo61Mavi
22.Aralık.2009, 02:02
Alican o hakem :) 3.5 metre ya az degil