Log in

View Full Version : Youla: "Çalımbay sahtekârın teki"

Del Piero_10
21.Aralık.2009, 16:50
Eskişehirspor'da kadro dışı kalan Gineli forvet, teknik direktör Rıza Çalımbay'la ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra apar topar Fransa'ya giden Souleymane Youla, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

Konuyla ilgili olarak Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Youla, "Bir daha Rıza Çalımbay ile asla çalışmam. Kendisi tam bir sahtekâr. Bana başka konuşuyor, yönetime başka konuşuyor. Beşiktaş ile oynadığımız maçtan önce bana 'Defol git' diyor, daha sonra Antalyaspor maçında bana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Hiçbir şey anlamadım" ifadelerini kullandı.

Çalımbay'ın, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın da arkasından konuştuğu dile getiren Youla, "Bana 'Onlar yönetici falan değil, hepsi yalancı. Sen onlara değil, sadece bana inan' diye konuşuyor. Ama sıkıştığı zaman beni yolda bırakmasını biliyor" diyerek iddialarını sürdürdü.

Türkiye'den teklif aldığını sözlerine ekleyen Gineli oyuncu, "Rıza Çalımbay o kulüpte olduğu sürece, Eskişehirspor'a dönmem mümkün değil. Türkiye'den büyük bir takımdan teklif aldım, onu değerlendireceğim. Şu an için bu takımı açıklayamam. Önümüzdeki günlerde zaten her şey netleşecektir" şeklinde konuştu.

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 17:03
Bugün bir kanalda Youla'yı Bursaspor alacak diye birşey duydum ama hangi programdı, kanaldı hatırlamıyorum.

bursa_mc
21.Aralık.2009, 17:07
Youla kaliteli futbolcu..Hangi takıma gitse faydalı olur..

Crocodile1963
21.Aralık.2009, 18:07
Ertuğrul Hoca'nın transferdeki en önemli kriterlerinden biri karakter özelliği. Aman Youla falan bizden uzak olsun. Bize pivot santrafor lazım. Youla'nın 3 gömlek üstü zaten bizde var. . .

Ahmet Göktaş
21.Aralık.2009, 18:18
Türkiye'den büyük bir takımdan teklif aldım, onu değerlendireceğim. Şu an için bu takımı açıklayamam. Önümüzdeki günlerde zaten her şey netleşecektir"

Amanın kesin Beşiktaş . 12 milyon euro + tabata + serdar özkan + bi 5 milyon euro daha + ernst .

böle bi bonservis bedeli öderiz kanımca.

DisCo
21.Aralık.2009, 18:28
Sercan'ı Galatasaray, Youla'yı Bursaspor alsın. :)

GeNç KaRTaL
21.Aralık.2009, 21:18
O büyük kulüp biz değilizdir.Değilizdir,değilizdir.O kadar düşmez yönetim herhalde..

brotha
21.Aralık.2009, 22:30
Bence trabzonspor,kayserispor olabilir . makukulanın yanında iyi oynayabilir youla yada gökhan ünalın gideceğini düşünürsek trabzonspor olabilir. Bu arada ne kadar terbiyesizbir adammış bunu gördüm.

Addolorato
21.Aralık.2009, 22:33
O büyük kulüp biz değilizdir.Değilizdir,değilizdir.O kadar düşmez yönetim herhalde..

Beşiktaş Youla'yı alıp ne yapsın zaten daha önce alıp sattılar , korkmaya gerek yok :D

sananes
22.Aralık.2009, 01:28
bursadır bence forvet ihtiyaçları vardı çünkü trabzon youlayı almaz isaaci geri cagırsınlar youlayı alacaklarına

KaPaLı
22.Aralık.2009, 09:24
Diyarbakır maçından sonra ülkesine gitmek istemiş. Rıza hocada Antalyaya götürmek istemiş Youlayı. İzin vermeyince tartışmışlar falan. Rıza hoca eğer bunları söylediyse mahkemeye vericem eğer söylemediyse yazanları mahkemeye vericem demiş. Karıştırdı yine ortalığı Youla.

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2009, 15:31
Rıza Çalımbay sabah Ntvspor'da Youla'nın bu sezon hiçbir alacağı yoktur, dolayısıyla serbest kalma gibi bir durumu yoktur dedi. Youla takım içinde çok fazla problem çıkarıyormuş fakat bu takıma olumsuz yansımasın diye bir bakıma Eskişehirspor alttan alıyormuş. Geçen sezon Youla'nın parası garanti değilmiş ve bu nedenden dolayı Youla her maçta oynamak istiyormuş. Bu sene ise parası garanti olduğundan kafasına göre takılıyormuş. Rıza Çalımbay, Youla'nın 450 bin € ile Eskişehirspor'da en fazla ücret alan oyuncu olduğunu da söyledi. Youla ise Çalımbay'ın söyledikleri için yalan dedi ve ben iki senedir garanti parayla oynuyorum, bu sene de alacaklarım var; o hocayla bir daha çalışmam ama Türkiye'de başka takımlarda oynayabilirim dedi.

Trabzonspor
22.Aralık.2009, 15:36
Aman aman allaha yakın bize uzak bu takım öyle her adamın gelebileceği bir takım olmamalı.

TuNdRaLoWeR
22.Aralık.2009, 17:00
Eğer bir teklif aldığı söyleniyorsa %80 ihtimalle Fenerbahçe'dendir bence:)

bugra 1905
22.Aralık.2009, 18:31
Hemşomun Böyle Biri Olmadığını Düşünüyorum Youlanın Açıklamalarını Kınıyorum

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2009, 18:42
Beşiktaş Youla'yı alıp ne yapsın zaten daha önce alıp sattılar , korkmaya gerek yok :D

Yönetimin ne yapacağı hiç belli olmaz.:icon_biggrin:

Ahmet Göktaş
22.Aralık.2009, 19:03
Eğer bir teklif aldığı söyleniyorsa %80 ihtimalle Fenerbahçe'dendir bence:)

Eren fener napsın youlayı ? :D Türkiyede youlayı alacak en son takım fb.:icon_eek::icon_smile:

TuNdRaLoWeR
22.Aralık.2009, 19:14
Eren fener napsın youlayı ? :D Türkiyede youlayı alacak en son takım fb.:icon_eek::icon_smile:
Fenerbahçe'den başka hangi takım bu kadar yüksek bir parayı gözden çıkartabilir?:)

Beşiktaş'ın olma ihtimalini düşünmüyorum çünkü sonuçta bir kaç yıl öncesin de yolladığı futbolcuyu kat kat para katarak almayacak kadar akıl sahibi bir takım olduğunu düşünüyorum ki zaten Youla Gaziantepspor'da da oynamıyor:D

Galatasaray olabilir fakat.Bir forvet alacaklarını düşünüyorum.Baros yokken çok zorlanıyorlar, Nonda'da her zaman formda yada sağlam olamayabiliyor fakat Galatasaray'ın bildiğim kadarıyla borçları var onları kapamadan yüksek fiyatlı transfer yapmazlar.

Fenerbahçe'ye baktığımızda hiç bir olumsuz olay yok.Güiza aslında atmaya başladı ama belki yönetim onun yanına bir forvet düşünebilir.Ya da onu yollayabilirler işler karışık aslında.Gerçi Toni bir kez daha gündem de fakat yüksek fiyat cümlesini görünce aklıma ilk gelen takım Fenerbahçe oldu ne yalan söyliyeyim:)

tarikko
22.Aralık.2009, 19:29
Yok yahu o kadarda degil.Youla`yi almamiz soz konusu olamaz bence..

E.Cartman
22.Aralık.2009, 21:23
O kulüp Galatasaray olabilir ama Rijkaard disiplinsiz bir Youla'yı kabul eder mi bilmem Fener olacağını sanmıyorum Beşiktaş'ta olabilir bu yönetimin işi belli olmaz derim ben ya da Batuhan Youla takasına bile gidebilirler tabii ki Trabzon'u da unutmamak Lazım :D

El Barto
22.Aralık.2009, 22:04
http://video.ntvmsnbc.com/?462943#v20701203006808715708417207905907024314711 5084011

http://spor.video.mynet.com/video/425673

SAİT71
22.Aralık.2009, 22:36
Bence umut ve gökhan nedeniyle trabzon ilgileniyordur Youla ile.. Fenerbahçe almaz Youla'yı..