View Full Version : Schalke 04 Beşiktaş'ı Şikayet Etti
Universal
22.Aralık.2009, 00:19
Schalke 04, Beşiktaş'ı borçlarını ödemediği gerekçesi ile UEFA ve FIFA'ya şikayet etti.
http://www.htspor.com/2009/12/21/resim/haber_ic_195198.jpg
Bundesliga takımlarından Shalke 04, Beşiktaş'a verdiği 3 futbolcunun transferinden doğan alacaklarını alamadığı için Beşiktaş'ı UEFA ve FİFA'ya şikayet etti. Shalke, UEFA ve FİFA'ya çektiği faksla Volkan Ünlü'nün transferinden 3.446 euro, Ailton'un transferinden 1.319 euro ve Fabian Ernst'in transferinden 263.158 euro taksitleri ve toplamdaki 1.518.948 euro alacağını Beşiktaş Spor Kulübünden tahsil edemediğini yazdı.
Shalke Kulübü'nün yöneticileri, Türk - Alman ilişkilerinin bozulmaması için bugüne kadar herhangi bir işlem başlatmadıklarını belirtirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in de kendileriyle muhatap olmadığı için böyle bir girişimde bulunduklarını ifade etti. Schalke'nin UEFA ve FİFA'ya şikayet ettiği Beşiktaş Kulübü'nün ise bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.
Alicanfmfan
22.Aralık.2009, 00:21
Yıldırım Demirören klasigi :)
scar face
22.Aralık.2009, 00:28
Beşiktaş'ta bi Antep'ten bi Schalke'den fmde pilot kulüp falan olur mu acaba ?
KaPaLı
22.Aralık.2009, 09:39
Anadolu takımlarıylada böyle sorunları olmuştu Beşiktaş'ın daha önce.
LaigLeNoiR
22.Aralık.2009, 13:09
1,5 milyon euro hiçbirşey değil.
MeMo
22.Aralık.2009, 13:16
Antep'e vermekten para kalmamış anlaşılan...
Ahmet Göktaş
22.Aralık.2009, 15:28
Verilir yani o kadarcık para da :) Beşiktaş Çarşısı kendi öder o parayı istese :) Hiçbirşey yani :)
I3esiktas
22.Aralık.2009, 15:51
Biz o paranın 15 katını bu sene çıkardık. Kafanı yorma o para bizim kulüb için çok fazla sorun deil 1 hafta içinde ödenir (::).
KaPaLı
22.Aralık.2009, 16:01
Osman 15 katını çıkardınız ama zaten kazandığınız para olduğu gibi Gaziantepspor'un oldu : )
Universal
22.Aralık.2009, 16:23
Biz o paranın 15 katını bu sene çıkardık. Kafanı yorma o para bizim kulüb için çok fazla sorun deil 1 hafta içinde ödenir (::).
Küçük bir matematik hesabı ile Gaziantespor'a öndenen para 15 milyon €, 15 katı 225milyon €, kısaca Beşiktaş bu kadar para kazansa, Dünya'nın en zengin bir kaç kulübü içinde olurdu, hani onu geçtim, Beşiktaş bunu kazandıysa, ManU ne kazandı acaba. :D
koray_capello
22.Aralık.2009, 16:26
Madem daha Ailton ve Volkan Ünlü'nün parasını tahsil edemedin Ernst'i niye veriyosun :D
KaPaLı
22.Aralık.2009, 16:29
Küçük bir matematik hesabı ile Gaziantespor'a öndenen para 15 milyon �, 15 katı 225milyon �, kısaca Beşiktaş bu kadar para kazansa, Dünya'nın en zengin bir kaç kulübü içinde olurdu, hani onu geçtim, Beşiktaş bunu kazandıysa, ManU ne kazandı acaba. :D
1,5 milyon € 'nun 15 katı Batuhan ne yaptın :D
I3esiktas
22.Aralık.2009, 17:50
Osman 15 katını çıkardınız ama zaten kazandığınız para olduğu gibi Gaziantepspor'un oldu : )
Giden para için bisey dememiştim zaten :). Sadece Kücük bir miktar para için alttan laf sokan arkadaşaydı lafım.
Küçük bir matematik hesabı ile Gaziantespor'a öndenen para 15 milyon �, 15 katı 225milyon �, kısaca Beşiktaş bu kadar para kazansa, Dünya'nın en zengin bir kaç kulübü içinde olurdu, hani onu geçtim, Beşiktaş bunu kazandıysa, ManU ne kazandı acaba. :DNe kasteddigimi İsmail abi yazmış zaten :)
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2009, 18:49
Ondan sonrada Galatasaray'lılara laf ediyorsun neden Fenerbahçe'ye laf sokuyorlar diye.Koskoca Beşiktaş şu bahsi geçen parayı ödeyemeyecek bir kulüp mü Allah aşkına gelip bu cümleyi yazıyorsun? De ki Beşiktaş kötü yönetiliyor.Tamam eyvallah.Ona sözümüz yok ama gelip para kalmamış felan yakışmıyor..
Konuya gelirsek açıkcası şaşırmadım hiç böyle bir şey olmasına.Hatta yalandır diyede düşünmedim hiç.Çünkü alıştık artık bu tür kulübe yakışmayacak düşüncesizliklerle karşılaşmaya.Ama inşallah Ocak ayında kurtulacağız bu zihniyetten..
Universal
22.Aralık.2009, 18:57
1,5 milyon € 'nun 15 katı Batuhan ne yaptın :D
Ne 1,5 milyon €'su. Tabata için 8,5 verdiler, İsmail için 5,5 mu ne vermişlerdi, bunun toplamı nasıl 1,5 milyon € ediyor analmadım.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2009, 19:00
Ne 1,5 milyon €'su. Tabata için 8,5 verdiler, İsmail için 5,5 mu ne vermişlerdi, bunun toplamı nasıl 1,5 milyon € ediyor analmadım.
1.5 milyon avro Schalke'ye ödenmediği iddia edilen para..
RaSenGan
22.Aralık.2009, 20:32
Batu abi dün çok nargile içtin sanırım sende kafa yaptı hala ayılamadın :D
Universal
22.Aralık.2009, 21:07
1.5 milyon avro Schalke'ye ödenmediği iddia edilen para..
İyide orada yazılan mesaj Antep içindi, Antep'e verilen paradan bahsediyorlardı. Kısaca Antep için yazmışlardı, bende böyle hesapladım.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2009, 21:13
İyide orada yazılan mesaj Antep içindi, Antep'e verilen paradan bahsediyorlardı. Kısaca Antep için yazmışlardı, bende böyle hesapladım.
Sorun senin o mesajı doğru anlamamandan kaynaklanıyor.I3esiktas Beşiktaş'ın bu sene G.Antep'ten aldığı oyuncular yüzünden bu borcu ödeyecek parasının olmadığının tahmin edildiği mesaja mevzu bahsi geçen borcun (1.5 milyon avro) 15 katının 1 sezonda kazanıldığını yazdı.
Valla bundan daha açık bir şekilde anlatılamaz sanırım..:icon_smile:
Universal
22.Aralık.2009, 21:18
Sorun senin o mesajı doğru anlamamandan kaynaklanıyor.I3esiktas Beşiktaş'ın bu sene G.Antep'ten aldığı oyuncular yüzünden bu borcu ödeyecek parasının olmadığının tahmin edildiği mesaja mevzu bahsi geçen borcun (1.5 milyon avro) 15 katının 1 sezonda kazanıldığını yazdı.
Valla bundan daha açık bir şekilde anlatılamaz sanırım..:icon_smile:
"Antep'e vermekten para kalmamış anlaşılan..."
Direk bu mesaja alıntı yapılmış ve bende bu yüzden G.Antepspor'a verilen paradan bahsedildiğini düşünüdm ve bunun 15 katını düşündüm.
nerazzuri
22.Aralık.2009, 21:19
şu an demirören sana lanet etti ve parayı ödedi batuhan :n:
E.Cartman
22.Aralık.2009, 21:26
Bizim kulüpler bonservisi taksitlendirip sonra ödemeyi mi unutuyolar ya da ödedik mi sanıyolar n'apıyolarsa hep böyle haberler çıkıyor:D:D