Log in

View Full Version : PAF ligi Fenerbahce-Galatasaray

Burak Duran
22.Nisan.2006, 14:40
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan derbi maçta lider Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 yendi.

Sarı-lacivertli kulübün Dereağzı Tesisleri'nde yapılan maçta Galatasaray'ın gollerini 9. dakikada Aydın, 45. dakikada Cafercan atarken, Fenerbahçe'nin tek golü 83. dakikada Uğur'dan geldi.

PAF Ligi'nde bu sonuçla Galatasaray puanını 76'ya çıkararak liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe ise 36 puanda kaldı. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı da Galatasaray 4-1 kazanmıştı.

Berkaiser
22.Nisan.2006, 15:07
Devamı akşam.:D

Burak Duran
22.Nisan.2006, 15:07
ayrıca bişey belirtmek istiyorum fenerbahçenin artık alt yapıya önem verme vakti geldide geçiyor. şuna bakın ligde şampiyonluk kovalayan takımın paf takımı lider Galatasarayın 30 puan gerisinde bence yabancı sınırlaması kaldırılsın deniceğine paflara önem verilsin

Berkaiser
22.Nisan.2006, 15:40
ayrıca bişey belirtmek istiyorum fenerbahçenin artık alt yapıya önem verme vakti geldide geçiyor. şuna bakın ligde şampiyonluk kovalayan takımın paf takımı lider Galatasarayın 30 puan gerisinde bence yabancı sınırlaması kaldırılsın deniceğine paflara önem verilsin

Katılıyorum.Fenerbahçe altyapısından uzun zamandır iyi oyuncu çıkmıyor.

Eray Dengiz
22.Nisan.2006, 15:42
Fenerbahçe değil tüm kulüplerimiz için geçerli aslında.. Galatasaraydan başka doğru düzgün alt yapından futbolcu çıkmıyor artık.. Ayrıca güzel bir galibiyet almışız :D

Burak Duran
22.Nisan.2006, 15:44
beşiktaşa haksızlık etme beşiktaşın PAF takımıda iyi

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 15:50
Fenerbahcenin altyapısından bir tana oyuncu sölermisiniz.Kaleci VOLKAN BABACAN ile ALİ MELİH ÖZCELİK harici bir tane oyuncu söyleyin zaten bu kalecilerde bu gidişle olmadan kaybolacaklar altyapıya önem vermeyen bir klupte bunun olması zor degil.

Dikkat ederseniz GS'nin gollerini atan iki oyuncuda zaman zaman A Takımda forma bulan oyuncular AYDIN YILMAZ ve CAFERCAN AKSU işte iki klup arasındaki ALTYAPI farkı buradan belli oluyor.

ibo
22.Nisan.2006, 16:56
helal olsun gençlere. GAlatasarayımmızın alt yapıya çok önem vermesi çok hoşuma gidiyor :)

LaKe
22.Nisan.2006, 17:25
helal olsun gençlerimize. onlar geleceğimizin oyuncuları, inşallah galatasaray böyle oyuncular yetiştirmeye hep devam eder ;)

nart_susruko
22.Nisan.2006, 22:30
abileri yapamadı aynısını...

lazyboy7
22.Nisan.2006, 22:40
lıg maclarına da onlar cıksın bence...bu sezonun en kotu futbolunu ızlemek zorunda kaldık malasef :(

Universal
22.Nisan.2006, 22:41
yendide ne oldu skor 4-0

Burak Duran
22.Nisan.2006, 22:46
yendide ne oldu skor 4-0
bu nedemek bilader???

nart_susruko
22.Nisan.2006, 22:52
yendide ne oldu skor 4-0
ortalığı yalandan yere germe

lazyboy7
22.Nisan.2006, 22:54
yendide ne oldu skor 4-0
tarzını pek begenmedım...

MKS_82
22.Nisan.2006, 23:00
Galatasaraydan başka doğru düzgün alt yapından futbolcu çıkmıyor artık.

benim bildiğim birçok takım altyapıdan çok güzel gençler çıkatrıyor. gs yi destekle ama diğerlerininde hakkını yeme .

Neron_FB
22.Nisan.2006, 23:01
yendide ne oldu skor 4-0
ok batu o ayrı maç bu ayrı maç sakin olalım...

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:12
Batu sen hangi diyarda yasıyorsun bilader hakkınla macını aldın susda eglenmene bak ortamıda germe.gerersen baskalarıda gerer ortalık toz duman olur bu macla o mac ayrı arasındaki farkıda yıllar sonra görürsün zaten.

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:13
rocco kardeş sakin ol ya cvp verme boş ver

dinaMYt
22.Nisan.2006, 23:59
paf galibiyeti ile teselli olumuyor kupayı ali sami yene getirmeleri lazım.

ibo
23.Nisan.2006, 00:04
benim bildiğim birçok takım altyapıdan çok güzel gençler çıkatrıyor. gs yi destekle ama diğerlerininde hakkını yeme .

mesela? ben bilmiyorumda söylesen?

deli_kadir
23.Nisan.2006, 00:31
ya bence gergınlık cıkarmamak bosver adamlar gercekten guzel oynadılar ve 3 puanı hakkıyla aldılar ve aynı zamanda bence galatasarayda en berbat futbolunu oynadı 6-0 yenıldıgımız macta bıle daha ıyıdık dıyebılırım yanı

ama onlarda ortalıgı germesınler yanı :)

ibo
23.Nisan.2006, 00:33
deli_kadir bunların hepsini tek mesajda yazabilirdin ;) Bu konuda paf takım konuşuluyor arkadaşım sen A takımlar hakında yazıyorsun...

MKS_82
23.Nisan.2006, 00:37
mesela? ben bilmiyorumda söylesen?

bilmiyorsan nedne sadece gs diyorsun? şuan ts nin en önemli oyuncuları zatenb kendi içinden gelme. ayrıca giresunspor genç milli takıma 2 oyuncu gönderiyor. takımdada oyuncuların çoğunluğu altyapıdan. ve o takım alisamiyende gs ile başabaş mücadele etmiştir. (2-0 a kadar). ve hem gs li oyuncuların hemde spor yorumcularının ortak görüşü bu takımın 1. ligi haketiği yönünde. bern sadece kendi takımlarımı saydım. anadolunun birçok takımı altyapıdaki futbolcularına ağırlık veriyor.

ibo
23.Nisan.2006, 00:40
bilmiyorsan nedne sadece gs diyorsun? şuan ts nin en önemli oyuncuları zatenb kendi içinden gelme. ayrıca giresunspor genç milli takıma 2 oyuncu gönderiyor. takımdada oyuncuların çoğunluğu altyapıdan. ve o takım alisamiyende gs ile başabaş mücadele etmiştir. (2-0 a kadar). ve hem gs li oyuncuların hemde spor yorumcularının ortak görüşü bu takımın 1. ligi haketiği yönünde. bern sadece kendi takımlarımı saydım. anadolunun birçok takımı altyapıdaki futbolcularına ağırlık veriyor.
iyi bak bakalım ben sadece GS demişmiyim?

MKS_82
23.Nisan.2006, 01:00
iyi bak bakalım ben sadece GS demişmiyim?

herkesten önce sen suvununca senin söylediğini sandım. ayrıca sen demedinmi ben hiç görmedim diye? ayrıca sende öyle söyleyen kişiyi savunduna göre şimdi ben dememiştim diye sıyrılma bence. başka görmedini söyleyen sen değilmiydin? bunun anlamı ne? aynı şeyi farklı kelimelerle anlatmışsın. kelime oyunu yapmanın manası yok. hereks sözlerinin arkasında dursun.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:03
Ya arkadaslar siz neyi tartısıyorsunuz allah askına her takımda süper yetenekler var ama bazıları takımların prensibleri nedeniyle kayboluyor bazıları ise isminden sıkca bahseddiriyor GS Altyapıya cok önem verdigi ve yararlandıgından su anda en göze batan o.

Ayrıca BESİKTAS'daki KENAN'ı bence yakından izleyin müthis bir oyuncu olacak.

Ayrıca konuyuda dagıtmayalım rica ediyorum hepinizden.

MKS_82
23.Nisan.2006, 01:07
Ya arkadaslar siz neyi tartısıyorsunuz allah askına her takımda süper yetenekler var ama bazıları takımların prensibleri nedeniyle kayboluyor bazıları ise isminden sıkca bahseddiriyor GS Altyapıya cok önem verdigi ve yararlandıgından su anda en göze batan o.

Ayrıca BESİKTAS'daki KENAN'ı bence yakından izleyin müthis bir oyuncu olacak.

Ayrıca konuyuda dagıtmayalım rica ediyorum hepinizden.

çok güzel demişsin. bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum. ama kalkıpta sadece gs altyapıdan oyuncu çıkarıyor demek polemikten başka bişey değildir. artık konuyu dağıtmayalım.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 01:08
çok güzel demişsin. bende zaten bunu anlatmaya çalışıyorum. ama kalkıpta sadece gs altyapıdan oyuncu çıkarıyor demek polemikten başka bişey değildir. artık konuyu dağıtmayalım.

Okey lütfen arkadaslar yazacaklar konu ile alakalı yazsın rica ediyorum bundan sonra.

Cengo
23.Nisan.2006, 04:20
Fenerbahcenin altyapısından bir tana oyuncu sölermisiniz.Kaleci VOLKAN BABACAN ile ALİ MELİH ÖZCELİK harici bir tane oyuncu söyleyin zaten bu kalecilerde bu gidişle olmadan kaybolacaklar altyapıya önem vermeyen bir klupte bunun olması zor degil.

Dikkat ederseniz GS'nin gollerini atan iki oyuncuda zaman zaman A Takımda forma bulan oyuncular AYDIN YILMAZ ve CAFERCAN AKSU işte iki klup arasındaki ALTYAPI farkı buradan belli oluyor.

Gürhan Gürsoy
Olcan Adın
Semih Şentürk
Can Arat
Kerim Zengin

Bu oyuncular yakın zaman içerisinde altyapıdan çıkmış oyuncular.

Fenerbahçe altyapısı farklı bir tarz uyguluyor.Yeterli teknik kapasiteye sahip oyuncular oynayabilecekleri, hedefleri bulunan 2. Lig takımlarına kiralık veriliyor.
Fenerbahçe'nin Paf Takımı'nın Galatasaray'ın Paf Takımı'na yenilmesi sorun değil..

Önemli olan maç kazanmak değildir Paf takımlarda, iyi oyuncu yetiştirebilmektir!

ibo
23.Nisan.2006, 11:01
Gürhan Gürsoy
Olcan Adın
Semih Şentürk
Can Arat
Kerim Zengin

Fenerbahçe altyapısı farklı bir tarz uyguluyor.Yeterli teknik kapasiteye sahip oyuncular oynayabilecekleri, hedefleri bulunan 2. Lig takımlarına kiralık veriliyor.
Fenerbahçe'nin Paf Takımı'nın Galatasaray'ın Paf Takımı'na yenilmesi sorun değil..

Önemli olan maç kazanmak değildir Paf takımlarda, iyi oyuncu yetiştirebilmektir!
semih şentürk bunca zamandır FB de yaşı da bayaa gitti ama hala ilk 11 de saha ya çıkamıyorsa birsorun var demekki. Zaten diğerlerini takımda sakat oyuncular olsa dahi daum oynatmıyor. As oyuncuların mevkilerini değiştirip oynatıyor genede gençleri oynatmıyor. Oyuna alacağı zamanlarsa 85. ci dk. dan sonraları oluyor.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 11:55
Gürhan Gürsoy
Olcan Adın
Semih Şentürk
Can Arat
Kerim Zengin

dedigin o oyuncuların cogu artık 22-23 yas grubuna girior kusra bakma ama artık baya bi tecrübeli olmaları lazım degilmi artık hele hele Kerim ve Can'ın adamlar ikinci ligin banko oyuncuları oldu artık GS ile FB'nin genç oyunculara verdigi önemi burada tartısmamada gerek yok.Sırf PAF takımla ilgili seyler degil bu 2 sene önce Süper Gencler yani 14-15 yas grubuda NİKE EUROPE CUP'da birinci olmusdu hatırlarsan o zaman o takımda tanıdık isimler vardı gene söyliyim istersen AYDIN YILMAZ , ÖZGÜRCAN ÖZCAN , ERKAN FERİN ve daha nice gelecegin yıldızları yani GS'de sırf PAF takım acısından konusmuyorum bu altyapı sistemini.AJAX kadar olmasada ona benzemeye calısan bir altyapı sistemi var GS'de diger takımlar tek tek genc yetenekler cıkarırken kendi a takımlarına GS cıkarmıyordu bunun nedeni neydi biliyormusun gayet basit biz paket olarak cıkaracaz diyordu altyapı koordinatörleri ve aynende öle oldu isimleri saymama gerek yok sanırım basınızı bulandırmayayım.

semih5
23.Nisan.2006, 12:09
Devamı akşam.:D

ama olmadi

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 12:18
ama olmadi

malesef.(qq) :D

Cengo
24.Nisan.2006, 01:36
dedigin o oyuncuların cogu artık 22-23 yas grubuna girior kusra bakma ama artık baya bi tecrübeli olmaları lazım degilmi artık hele hele Kerim ve Can'ın adamlar ikinci ligin banko oyuncuları oldu artık GS ile FB'nin genç oyunculara verdigi önemi burada tartısmamada gerek yok.Sırf PAF takımla ilgili seyler degil bu 2 sene önce Süper Gencler yani 14-15 yas grubuda NİKE EUROPE CUP'da birinci olmusdu hatırlarsan o zaman o takımda tanıdık isimler vardı gene söyliyim istersen AYDIN YILMAZ , ÖZGÜRCAN ÖZCAN , ERKAN FERİN ve daha nice gelecegin yıldızları yani GS'de sırf PAF takım acısından konusmuyorum bu altyapı sistemini.AJAX kadar olmasada ona benzemeye calısan bir altyapı sistemi var GS'de diger takımlar tek tek genc yetenekler cıkarırken kendi a takımlarına GS cıkarmıyordu bunun nedeni neydi biliyormusun gayet basit biz paket olarak cıkaracaz diyordu altyapı koordinatörleri ve aynende öle oldu isimleri saymama gerek yok sanırım basınızı bulandırmayayım.

Yapıyordu, ediyordu, diyordu ...
Basının safsata haberlerine çok benziyor.

Hayat sadece kendi görebildiklerine göre gerçekleşen bir düzende değildir.

Diğer takımların altyapılarını bile izlemediğini, planlarından bir tanesini bile bilmediğini, diğer takımları umursamadığını düşüyorken cevap vermemin de hiç bir anlamı yok zaten..

RoCCo_42
24.Nisan.2006, 10:22
Yapıyordu, ediyordu, diyordu ...
Basının safsata haberlerine çok benziyor.

Hayat sadece kendi görebildiklerine göre gerçekleşen bir düzende değildir.

Diğer takımların altyapılarını bile izlemediğini, planlarından bir tanesini bile bilmediğini, diğer takımları umursamadığını düşüyorken cevap vermemin de hiç bir anlamı yok zaten..

Her zamanki gibi benim mesajımı görünce EZBERE konusmussun ve benimle yasamadan benim hakkımda yargılarda bulunmussun.Ve konunun dagılmasında bana cevap hakkı vererek pay sahibi olmussun. (Bunlarda safsata haberlere benziyor dimi :D )

Hiç merak edme futbolu en az senin kadar biliyorum takip ediyorum futbolsuz yatıp kalkmayan birisiyim ayrıca altayapı maclarını izlemedigimide kafadan sallama bir sekilde sölemenede hiç sasırmadım cünkü artık bu senin cok asırı özgüveninmiş diyim yoksa karsındakini tanımadan yapdıgın gaflarınmı diyim alısdım her zamanki gibi gene tabiri yerindeyse sallamasyon laflarına devam arada degisiklik yapmanda yarar var bence.ayrıca cevap vermekde zorunda degildin illaki verdin cevap vermeme gerek yokdu edebiyatınada girmene hiç sasırmadım cünkü bunlar senin her zamanki kliselesmis edebiyatından sadece birkaç secme sasırmadım güzel yoldasın devam... :D

Selman Ozturk
24.Nisan.2006, 14:21
Gürhan Gürsoy
Olcan Adın
Semih Şentürk
Can Arat
Kerim Zengin

Gürhan Gürsoy: 2004-2005 sezonunda 31 Ağustos 2004 tarihinde Adanaspor AŞ takımından 3 yıllık sözleşme yapılarak Fenerbahçe’ye transfer edildi.

Kerim Zengin: 2001-2002 sezonunda 3 Ağustos 2001 tarihinde Mersin İdman Yurdu takımından transfer edildi

Can Arat: Fenerbahçe altyapısından yetişmiştir.

Olcan Adin: 2003-2004 sezonunda Kartalspor takımından Fenerbahçe’ye transfer edildi.

Semih Şentürk: 1999-2000 sezonunda İzmir Özçamdibispor amatör takımından Fenerbahçe PAF takımına transfer edildi.

Yukarıdaki resmi bilgilerde de görüldüğü gibi ismi geçen bu beş oyuncudan yalnızca Can Arat'ın safkan Fenerbahçe altyapısından yetiştiği görülmektedir.

Burak Duran
24.Nisan.2006, 14:33
Gürhan Gürsoy: 2004-2005 sezonunda 31 Ağustos 2004 tarihinde Adanaspor AŞ takımından 3 yıllık sözleşme yapılarak Fenerbahçe’ye transfer edildi.

Kerim Zengin: 2001-2002 sezonunda 3 Ağustos 2001 tarihinde Mersin İdman Yurdu takımından transfer edildi

Can Arat: Fenerbahçe altyapısından yetişmiştir.

Olcan Adin: 2003-2004 sezonunda Kartalspor takımından Fenerbahçe’ye transfer edildi.

Semih Şentürk: 1999-2000 sezonunda İzmir Özçamdibispor amatör takımından Fenerbahçe PAF takımına transfer edildi.

Yukarıdaki resmi bilgilerde de görüldüğü gibi ismi geçen bu beş oyuncudan yalnızca Can Arat'ın safkan Fenerbahçe altyapısından yetiştiği görülmektedir.

üzerine söylencek bişi kalmamış.tezimiz doğrulanıyor fener alt yapıya önem vermiyor

tosunpasa
24.Nisan.2006, 14:34
ben fanatik fenerbahçeliyim.ama oyuncuları hep dışarda aramasına sinir oluyorum.alt yapıda iyi oyuncular mutlaka vardır ve altyapıdan yetişenlerde var örneğin fahri tatan bilal kısa semih şentürk ama önem verilmiyo altyapıya oyuncu alacağına altyapıdan çıkart oynat ne bilim olcanı canı oynat hiç diilse türk futbolu 2 adam kazanır abi yalan mı?