Log in

View Full Version : Bir Rica

Burak Duran
22.Nisan.2006, 15:36
konunun yeri doğru mu bilmiyorum ama olaylar bu forumu etkileyeceği için buraya yazıyorum. Bu akşam ki tansiyonu yüksek maç sonucu büyük ihtimalle şampiyon belirlenecek. Bu maçta hangi sonuç çıkarsa çıksın kimse bu forumda diğer takımı ve taraftarını kötüleyen küçük düşüren söylemlerde bulunmasın. Hakem hatası varsa hata sadece söylensin ve diğer arkadaşlar buna katılsın veya katılmasın hadlerini aşmadan seviyeli bir şekilde cvp versinler. Sinirlerine hakim olamayan kardeşlerim ve abilerim bu akşam siteye girmeyin maç sonrası ortamı germeyin ne siz siteden banlanın ne de başkasının banlanmasına sebep olun. tekrar ediyorum lütfen herkes saygı çerçevesinde düzeyli bir şekilde fikirlerini beyan atsin kimse kimseye hakaret etmesin. Eğer bir hakaret görürseniz buna cvp vermeden her zaman modlarımız dediği gibi modlarımıza bunu bildirin. Umarım seviyeli ve güzel bir tartışma ortamı olur bu akşam ki maç sonrası. Umarım hak eden kazanır.
SAYGILAR

Sekopej
22.Nisan.2006, 15:39
konunun yeri doğru mu bilmiyorum ama olaylar bu forumu etkileyeceği için buraya yazıyorum. Bu akşam ki tansiyonu yüksek maç sonucu büyük ihtimalle şampiyon belirlenecek. Bu maçta hangi sonuç çıkarsa çıksın kimse bu forumda diğer takımı ve taraftarını kötüleyen küçük düşüren söylemlerde bulunmasın. Hakem hatası varsa hata sadece söylensin ve diğer arkadaşlar buna katılsın veya katılmasın hadlerini aşmadan seviyeli bir şekilde cvp versinler. Sinirlerine hakim olamayan kardeşlerim ve abilerim bu akşam siteye girmeyin maç sonrası ortamı germeyin ne siz siteden banlanın ne de başkasının banlanmasına sebep olun. tekrar ediyorum lütfen herkes saygı çerçevesinde düzeyli bir şekilde fikirlerini beyan atsin kimse kimseye hakaret etmesin. Eğer bir hakaret görürseniz buna cvp vermeden her zaman modlarımız dediği gibi modlarımıza bunu bildirin. Umarım seviyeli ve güzel bir tartışma ortamı olur bu akşam ki maç sonrası. Umarım hak eden kazanır.
SAYGILAR

aynen katılıyorum bize söyleyecek söz bırakmamışsın....

VoLkaN BaROs
22.Nisan.2006, 15:56
Güzel bir çağrı, umarım herkes bu tamennilerine ve isteklere katılır...

barman
22.Nisan.2006, 16:04
vallaha ne diyeyim haklısın ama içimde bi his war bu maç çok tartışılacak.

TüMeR_yAğıZ
22.Nisan.2006, 16:05
dediklerine katılıyorum.bence hakemlerde konuşulmasın.

Berkaiser
22.Nisan.2006, 16:42
Umarım dediğin gibi olur.;;)

ibo
22.Nisan.2006, 16:46
evet sinirlerine hakim olmayan maçtan sonra siteye girmesin :) bir maç için kalp kırmaya değmez. Ben de moderatörlere bir çağrıda bulunayım. Moderator arkadaşlarım eğer zamanları varsa maç konuun sürekli takip etsinler maçtan sonra bir kışkırtıcı mesaj olduğunda mümkün kadar çabuk bir biçimde silsinler...

Maymuncuk
22.Nisan.2006, 16:52
Çok haklısın...

Umarım kimse kimsenin kalbini kırmaz..

Unutmayalım bu FUTBOL..

Nedvedmania
22.Nisan.2006, 16:55
bence bu haftalık gs - fb maçı konusu kapatılsın

VoLkaN BaROs
22.Nisan.2006, 17:11
bence bu haftalık gs - fb maçı konusu kapatılsın
Tartışmaktan çekinmemek gerekir, konuyu kapatırsak düzeyli tartışanlara da ceza vermiş oluruz...

Siz aranıza sızan çatlak sesleri cevap vermeden bize bildirin biz gerekeni yaparız ;)

LaKe
22.Nisan.2006, 17:28
çok iyi bi çağrı hurmet kardeş ;)

senderson
22.Nisan.2006, 18:24
biz tahrik olmayalım ozaman bizde tahrik etmeyiz düzgün düzgün konuşuruz.......

perpetua
22.Nisan.2006, 18:32

Topu hemen baskasina atmadan once, ben acaba tahrik edici bir sey soyledim mi, veya farkli bir gorus acisi sonucta saygi duymaliyim gibi dusunursek sorun olmaz. Espirili bir sekilde mac yorumlarken bile karsi tarafin gonlunu almayi bilerek yazmak gerekli.

Kisacasi uc defa dusunup sonra bir defa yazarak, ortaya cikabilecek bir cok agiz dalasi ortadan kalkar.

Hepinizi soguk kanliliga davet ediyorum.

Burak Duran
22.Nisan.2006, 19:37

yazdığım gibi tahrik edici msj varsa modlarımız var onlara söyle onlar hallederler. ayrıca sende tahrik edici msj yazmamaya dikkat et. sakin bir ortamda tartışalım herşeyi

Burak Duran
22.Nisan.2006, 22:40
herkesi kutlamak istiyorum şu ana kadar herkes çok mantıklı ve makul yorumlarda bulundu umarım bu bozulmaz