View Full Version : Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'da
Del Piero_10
26.Aralık.2009, 20:36
Portekiz kulübü Atletico Madrid'in Fransız golcüsünü transfer etti.
Atletico Madrid'te fazla forma şansı bulamayan Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'a transfer oldu.
Soccerway.com'da yer alan habere göre Portekiz kulübü 25 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını resmen açıkladı.
Kariyerine 2001 yılında Fransa'nın Le Havre kulübünde başlayan Pongolle, sırasıyla Liverpool, Blackburn Rovers, Recreativo Huelva ve Atletico Madrid formaları giymişti.
İspanyol devinde Forlan ve Agüero'nun alternatifi olarak transfer edilen Fransız golcü, sakatlık sorunları nedeniyle fazla şans bulamamıştı.
ekurcenli
29.Aralık.2009, 16:50
Portekiz kulübü Atletico Madrid'in Fransız golcüsünü transfer etti.
Atletico Madrid'te fazla forma şansı bulamayan Sinama Pongolle, Sporting Lizbon'a transfer oldu.
Soccerway.com'da yer alan habere göre Portekiz kulübü 25 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını resmen açıkladı.
Kariyerine 2001 yılında Fransa'nın Le Havre kulübünde başlayan Pongolle, sırasıyla Liverpool, Blackburn Rovers, Recreativo Huelva ve Atletico Madrid formaları giymişti.
İspanyol devinde Forlan ve Agüero'nun alternatifi olarak transfer edilen Fransız golcü, sakatlık sorunları nedeniyle fazla şans bulamamıştı.
Ntv de futbol mundial da seyretmistim bunlari cook eskilerden pongolle ve kankasi le tallec le havre da oynuyorlardi o zaman.pongolle ve le tallec de liverpool da tutanamadi.Pongolle biraz daha ust duzey isler cikardi.(bunda o muthis suratininde cok etkisi var).Le tallec fazla basarili olamadi.Simdi kardesi dortmund ta yildiz olmanin pesine dustu.
Bence pongolle ingilterede orta sira takimlarinda muthis basarili olabilir...Lizbonunu dogru bir tercih oldugunu dusunmuyorum...
TuNdRaLoWeR
29.Aralık.2009, 19:17
En çok Galatasaray sevinmiştir bu habere.Agüero'nun gideceği söyleniyor, Pongolle gitti..
Çok kaliteli bir transfer olmuş, Türk takımları biraz şu haberleri takip etse de şöyle bir durulsa diyorum ama nerde..
ekurcenli
29.Aralık.2009, 19:39
En çok Galatasaray sevinmiştir bu habere.Agüero'nun gideceği söyleniyor, Pongolle gitti..
Çok kaliteli bir transfer olmuş, Türk takımları biraz şu haberleri takip etse de şöyle bir durulsa diyorum ama nerde..
Ben sevinmedim sahsen :) pongelle gitti.Simdi aguero nun gitme sansinin ortadan kalktigini dusunuyorum...
TuNdRaLoWeR
29.Aralık.2009, 22:48
Ama araya giren bir Abramovich, para ve hallolmamış defans kurgusu da var hani:) Gerçi gelecek parayla defansı sağlamlaştırırlarsa Forlan iler de tekte oynar, olumlu yanı olduğu kadar olumsuz yanı da var bu transferlerin bence.
E.Cartman
29.Aralık.2009, 22:54
Chelsea'nın son transfer dönemi bu bundan sonra ki yaz transfer dönemi ve kış transfer döneminde yasakLı Chelsea o yüzden Abramovich bastıracaktır Aguero için
ekurcenli
29.Aralık.2009, 23:36
Ben alacağını zannetmiyorum bu transferden sonra.Bu dediklerim atletico nun bir golcu almasiyla degisebilir ama ;).