Log in

View Full Version : Hasan Şaşa yumruk

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:27
Az önce Bülent Tulun ntv de açıkladı.Feneli güvenlik görevlisi Hasan Şaş'a yumruk atmış ve şu anda tutuklanarak İskele Karakoluna götürülmüş ayıptır ya bu kadar olmaz

lazyboy7
22.Nisan.2006, 23:28
Gelİr O MecİdİyekÖy'e...

Sekopej
22.Nisan.2006, 23:29
tamam adamın yaptığını asla kabul etmiyorum ama neden hasana yumruk atmış veya hakan şükür necati değil de hasan tekrar söylüyorum adamın yaptığı kabul edilebilir değil ama neden hasan bunu da düşünmek lazım?

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:30
Adam MECİDİYEKÖY'e neden gelsinki Adam FB Klubunun Özel Güvenlik Görevlisi anlamadıgım takımın 4-0 kazanmıs güzelde oynamıs ne gerek allahım yarabbim bu HASAN'ada catmayan kalmadı macda pislik yapsa tamam dicem Forumdan banlanmamak adına kendimi sansürlüom ama sadece sunu söyliyim O Güvenlik Görevlisini bana verseler ben onun kafasına yumrukla bırakmazdım.

Burak Duran
22.Nisan.2006, 23:31
önüne ilk çıkan odur? hasanın yumruk yemesi onun suçu mudur?

ibo
22.Nisan.2006, 23:31
yaw kardeşim maç sahada oynanır sahada biter. galibiyet te mağlubiyette sahada kalır. Ama biz türkler Taraftarlığı bırakıp Holiganlık yapıyoruz . AYIP YA:mad:

Neron_FB
22.Nisan.2006, 23:33
Çok ayıp etmiş..(eğer karşılıklı yumruklaşma fln vb. değilse) Eminim görevinden alınacaktır..

Sekopej
22.Nisan.2006, 23:33
önüne ilk çıkan odur? hasanın yumruk yemesi onun suçu mudur?

arkadaşım bu kadar sığ düşünme tartışma yaratmak için demedim sen maçı kazanmışsın neden karşısına ilk hasan çıktı ben şuna bi yumruk atayım desin. ha belki böle demiştir o zaman sizden özür diliyorum ve geren cezayı da almasını isterim. tekrar diyorum adamın ne şartta olursa olsun yumruk atması yanlış...

NYK
22.Nisan.2006, 23:34
Gerçekten çok ayıp, yanlış ve seviyesizce bir hareket. Takımı tabir-i caizse ezerek kazanmış, taraftarların mutlu, takımın mutlu-gururlu iken niye böyle birşeye kalkışır ki insan. Pardon bu varlığa insan diyerek insanlara hakaret etmiş oldum:mad:

RoCCo_42
22.Nisan.2006, 23:38
arkadaşım bu kadar sığ düşünme tartışma yaratmak için demedim sen maçı kazanmışsın neden karşısına ilk hasan çıktı ben şuna bi yumruk atayım desin. ha belki böle demiştir o zaman sizden özür diliyorum ve geren cezayı da almasını isterim. tekrar diyorum adamın ne şartta olursa olsun yumruk atması yanlış...

dosdum tesekkür ediyorum erdemli bir tawır sergilemissin ayrıca nasıl oyuncuların görevi taraftarlık degil fytbol oynamak (for example;TUNCAY SANLI) ise Güvenlik Görevlisinin Görevide oyuncuları tartaklamak degilSucluları etkisiz hale getirmek olaylara mehal vermemektir.

gookhan
22.Nisan.2006, 23:38
off ya saten yenildik bi de bu olay 2 yıl dalga gecerler falla:D

lazyboy7
22.Nisan.2006, 23:40
off ya saten yenildik bi de bu olay 2 yıl dalga gecerler falla:D
dalga gecılcek bı olay yok bence.bı mac en nıhayetınde..ama....

Sekopej
22.Nisan.2006, 23:40
dosdum tesekkür ediyorum erdemli bir tawır sergilemissin ayrıca nasıl oyuncuların görevi taraftarlık degil fytbol oynamak (for example;TUNCAY SANLI) ise Güvenlik Görevlisinin Görevide oyuncuları tartaklamak degilSucluları etkisiz hale getirmek olaylara mehal vermemektir.

arkadaşım bu memlekette kimler kimlerin işlerini yapıyor neyse ben özür dileyim tartışma uzamasın zaten tutuklanmış cezasını çekecektir...

MKS_82
22.Nisan.2006, 23:44
ne olursa olsun bu büyük bir yanlıştır ama bence sebebini bilip ona göre yorum yapsak daha iyiydi. çünkü bildiğim kadarıyla hasanda pek masum oldunu sanmıyorum. arkadaşın dediği gibi nedne onca kişi içinde hasan?

Nedvedmania
22.Nisan.2006, 23:46
adam gözaltına alınmış ewet kesinlikle görevinden alınacaktır

nart_susruko
22.Nisan.2006, 23:51
adam gözaltına alınmış ewet kesinlikle görevinden alınacaktır
acaba...???

dinaMYt
22.Nisan.2006, 23:54
adnan polatın kamera götürme fikri hiçte fena değilmiş o zaman.galibiyeti bile edebiyle kutlayamayanlara ne denirki.

ibo
22.Nisan.2006, 23:59
yaw bir güvenlik görebvlisinin Bir futbolcuya YUMRUK atması için özel bir sebebi ya da haklı bir yanı olabilirmi ya. Lütfen biraz akıllı,objektif düşünelim. "neden hasan " gibi saçma sapan çıkmazların içine girmeyeyelim. Adamın işi GÜVENLİK ve güvenliği sağlayacağına kavga ediyo. Bu adamın yaptığı bu hareketin hiç bir geçerli yanı yok :)

MKS_82
23.Nisan.2006, 00:04
neden hasan? diye sormakla güvenlik görevlisini savunmak arasında fark var. onun yaptığını kimse savunmuyor ama insanın kafasına takılıyor yani. zaten hasanıda herkes tanıdığı için kimse diğerleri yerine hasan olmasına şaşırmıyor.

EreN
23.Nisan.2006, 00:07
Arkadaşlar maçta ta gördük hasan bıdı bıdı devamlı haklı yada haksız hep ama hep konuştu..Ters bi laf söylemiştir adama oda vurmuştur ve haksızdır!

ibo
neden hasan? diye sormakla güvenlik görevlisini savunmak arasında fark var. onun yaptığını kimse savunmuyor ama insanın kafasına takılıyor yani. zaten hasanıda herkes tanıdığı için kimse diğerleri yerine hasan olmasına şaşırmıyor.

"neden hasan? bir başkası değil?" bu soruyu sormak aynı zamanda şunu demektir. "ee hasanı herkez biliyor gene yemiştir bir halt yöneticide icabına bakmıştır." bence bu demek. yoksa ortada bir olay var neden hasan diye niye sorgulayasınki değil mi?

Burak Duran
konuyu başka yöne çekmeyin arkadaşlar niye hasan falan. çok büyük bir terbiyesizlik yapılmıştır bunun bahanesi O-LA-MAZ

MKS_82
23.Nisan.2006, 00:11
arkadaşlar neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz. kimse iyi yapmış demedi yada buna bahane bulmadı. madem hasanı savunacaksınız olayı detayıyla anlatın. böylece herkes anlasın hasanın suçsuzluğunu ve neden hasan diyede sormasınlar. hasana vurulmuş olması illede hasanı haklı çıkarmaz.

Sekopej
23.Nisan.2006, 00:14
neden hasan kelimesini ilk sarfeden biri olarak öncelikle tartışma büyüdüğü için tekrar özür diliyorum ve bu olaya karşı olduğumu söyledim ve kabul edilir olduğunu söylemedim bu benim görüşümdür siz nasıl ki tuncayın şu andaki ve bundan sonraki her sevincine eleştirel bakacağınız için yani sizin için artık tuncay buysa hasan da yaptıklarıyla ben de böle imaj bıraktı

tekrar söylüyorum ve son kez söylüyorum ben neden hasan derken ne görevliyi savundum ne de korudum o ne olursa olsun böle bişey yapmayacaktı ki zaten yapma yetkisi de yok şu an karakolda cezasını çekecektir
yanlış anlaşılmak istemem
saygılar...

BaTuHN
23.Nisan.2006, 00:17
gerçekten büyük terbiyesizlik maç bitmiş kazanmışsınız da bu olay nieee??

TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 00:45
Adam yumruk yiyor ve bişey yapmıştır kılıfına sokuyor bazı arkadaşlar(sekopej sen açıklama yaptın seni dahil etmiyorum bu grubun içine) ne derse desin orada polisi var tahrik ettiyse şikayet et.çok büyük bir küfür falan olmadıysa yumruk atmak da ne demek.kameralara yansımış olması lazım olayın oradan izlenip şu soru sorulabilir.güvenlik görevlisi ne kadardır çalışıyor stadda?

Burak Duran
23.Nisan.2006, 00:47
kameralara yansıdığını sanmıyorum bildiğim kadarıyla saraçoğlunda tünelde kamera yetersiz

ibo
23.Nisan.2006, 00:50
kameralara yansıdığını sanmıyorum bildiğim kadarıyla saraçoğlunda tünelde kamera yetersiz

görüntü yoksa sanırım GS kamera isteğinde haklıymış...

Vieri
23.Nisan.2006, 01:25
oradaki güvenlik elemanının görevi futbolcuları taraftardan korumaktır vurmak değil. her ne yapılmış olursa olsun o güvenlik görevlisinin futbolcuya müdehale etmesi söz konusu olmamalı. o zaman güvenlik görevlileride taraftar mantığı ile daranırsa ziyaretçi takımın güvenliğinden kim sorumlu olacak? takımlar kendi güvenliğini sağlaması için dışardan ek güvenlik mi getirecek? saçma sapan işler

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 01:30
bu süper güvenlik sanırım, isviçrelilere de saldırmıştı ( gvenlik firması aynı ) ; onların sayesinde 6maç ceza aldık..

enesao
23.Nisan.2006, 01:40
bu süper güvenlik sanırım, isviçrelilere de saldırmıştı ( gvenlik firması aynı ) ; onların sayesinde 6maç ceza aldık..
evet doğru sölüyosun...

Vieri
23.Nisan.2006, 01:56
neyi paylaşamıyorsunuz arkadaşlar :)

sonuç: hasana müdehale yapılmış yapılan yakalanmış. adam fanatiklik yapmış cezasını çekecek. neden hasan diye sorsanız bile o galatasaray'ın oyuncusudur. ve hiç bir hak o güvenliğe yumruk atma hakkını vermez. bugun polise bile oyuncular bazen laf ediyor. o polis bile sabırlı davranıyorsa ne diyeyim :D

aranızda bir sorun varsa özel mesaj ile çözün arkadaşlar. burada konunun seyrini değiştirmeyin. eğer devam ettiğiniz taktirde mesajları silmeye devam edeceğim.

aranızda tartışmaya yol açan mesajları budadım. bundan sonra tartışma yapılacaksada bunu kavga etmeden saygı çerçevesinde yapalım arkadaşlar.

Daywalkerrrrr
23.Nisan.2006, 05:31
tamam adamın yaptığını asla kabul etmiyorum ama neden hasana yumruk atmış veya hakan şükür necati değil de hasan tekrar söylüyorum adamın yaptığı kabul edilebilir değil ama neden hasan bunu da düşünmek lazım?

Sen Ev sahibisin İlla gelen takımın oyuncusuna yumruk mu atması gerekiyor
allah bilir ne demiştirde o hale gelmiştir..

hezzo
23.Nisan.2006, 15:35
önce hasanın ne yaptığını tartışmak gerek bırakın güvenliği

barahir
23.Nisan.2006, 15:58
önüne ilk çıkan odur? hasanın yumruk yemesi onun suçu mudur? arkadaş sen neden sürekli fener alehine çalışmaya başladın bi anda. acaba dünkü maçın skoru tam tersi olsaydı bunları dicekmiydin merak ettim.
konuya gelince hasan önüne çıktığı için değil bilip bilmeden konuşma. hasan güvenlik görevlisine küfür etmeseydi o da ona yumruk atmazdı anladın mı ?? önce futbolcunun hatasını gör sonra gel karşımıza

Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş, maçtan sonra koridorda ayağına basan güvenlik görevlisine küfür ettiği gerekçesi ile yumruklandı. Güvenlik görevlisi Nufel Bülbül, ifadesi alınmak için Kadıköy Rıhtım Karakolu'na getirildi. Burada yaklaşık 2 saat kalan Bülbül, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği Hasan Şaş'tan şikayetçi oldu. İfadesi alınan Bülbül serbest bırakılırken Hasan Şaş'ın daha sonra ifade vereceği bildirildi.
alın beyler hasanın neden yumruk yediğini anlatmış görevli

Vieri
23.Nisan.2006, 16:03
evet hasanın yaptığı kabul edilemez, büyük terbiyesizlik ne galatasaray'a yakışır nede milli takıma. tabi bizim Türk futbolcularımız böyle düzeltemiyoruz.. güvenliği bırak polise bile kafa tutup laf ediyorlar.. ama ben hiç bir polisin bir milli futbolcuya vurduğunu duymadım. yarın öbür gün bu olaylar hep takımların güvenliğimiz yok korkuyoruz sorunlarına sebep oluyor

barahir
23.Nisan.2006, 16:07
haklısın bende zaten o adamı savunmuyorum. sadece herkes bu olayı sadece güvenlik görevlisinin üstüne atıyolar. sorarım size hakim bey; Hırsızın hiç mi suçu yok?:D:D

MKS_82
23.Nisan.2006, 16:08
burada kimse görevliyi savunmadı. ama hasanıda sütten çıkma ak kaşık gibi göstermenin manası yok. akşam neden hasan diye sorduğum için söylenmeyen kalmadı. işte görülüyor nekadar haklı olduğum.

barahir
23.Nisan.2006, 16:14
evet bende geçen sayfaları okuyunca sanki başımdan aşa kaynar sular döküldü.

Vieri
23.Nisan.2006, 16:15
bakın olayı şu şekilde incelemelisiniz. Fenerbahçe stadyumu ve gerçekten çok kaliteli bir stadyum. Valisi yöneticisi başkanı orada. Herşey fair play çerçevesinde gerçekleşecek şekilde olması için çaba harcanıyor.

Galatasaray zaten çekiniyor, sonuç olarak tansiyonu yüksek bir maç ve güvenlik son dereceiyi olmalı. çünkü milletimiz bunu bir spor olarak algılamıyor. bu uğura insan öldürebilecek kadar gözü dönmüş bir milletimiz var.

bir gs li oyuncu maç çıkışı kaybetme stresi (hasanı savunmuyorum yaptıklarınıda tasvip etmiyorum) durup dururken niye o güvenliğe küfür etme gereği duysun? Birşeyden rahatsız olduki küfür etti. Güvenlik görevlileri çok iyi seçilmeli ve soğuk kanlı olmasını bilmeliler. oyuncuları idare etmeliler. aynı şekilde hasan tipindeki oyuncularda ağır başlı olmalılar.. arkadaş sormuş niye başkası değil hasan diye. ok haklı. hasanda aklına başına toplamalı ve galatasaraya yakışır bir şekilde tavır takınmalı.

barahir
23.Nisan.2006, 16:26
evet hasan zaten bu hırsından kaybediyo. ayrıca yönetim galiba başka bi şirketle anlaşcak güvenlik için. en azından ben öyle umuyorum

Vieri
23.Nisan.2006, 16:28
ve ayrıca güvenlikten ötürü bir ceza gelecekse bunda hasan şaşta nasibini almalı.

MKS_82
23.Nisan.2006, 16:32
futbolcu bile küredecekse taraftara nasıl diyeceksin küfretme diye?

Vieri
23.Nisan.2006, 16:33
küfür heryerde oluyor önüne geçilemez. sadece bunu koro halinde organize halde etmek ayrı :)

barahir
23.Nisan.2006, 16:35
işte diyoruz ya. burda hataları aramaya ve yazmaya kalkarsak bu konunun sayfa sayısı turksportal cafenin sayfa sayısını geçer. hataları düzeltmek için önce toplumun ve futbolcunun mentalitesinin düzelmesi lazım.

Vieri
23.Nisan.2006, 16:39
futbolu düzeltmeden önce çok değişmesi gereken şeyler var o yüzden düşünmeye konuşmaya bile gerek yok. umarım bu işinden olan arkadaş kolay iş bulurda buda ona bir tecrübe olmuştur. hasan ı biz gene konuşuruz o halen futbol oynayama devam ediyor

OmuraK
23.Nisan.2006, 16:52
Demek ki Hasan'da bir sey yaptı ki ondan doLayı adam da kafasında vurdu.[Bu benim şahsi fikrim]

Selman Ozturk
23.Nisan.2006, 16:59
Demek ki Hasan'da bir sey yaptı ki ondan doLayı adam da kafasında vurdu.[Bu benim şahsi fikrim]

Her ne olursa olsun karşısındaki bir futbolcu ve bir misafir.Eğer sen güvenlik görevlisiysen haddini bileceksin edebinle,adabınla görevini yapacaksın.Yapamazsan da defolup gideceksin!

barahir
23.Nisan.2006, 17:05
biri sana ana bana sövcek sende tamam deyip geç mi diceksin güldürme ben hocam. edep adap diyosunda hasan öğrensin bunları sonra deplasmana çıksın. aynı şeyler görevli içinde geçerli

MKS_82
23.Nisan.2006, 17:05
iyide güvenlik görevlisinin yanlış yaptığı zaten herkesin ortak fikri. ama onun hata yapması hasanı haklı çıkarmaz. hasanı savunmak için devamlı görevlinin yaptıkları ön plana çıkarılıyor. küfreden futbolcunun neyi savunuluyor anlamış değilim?

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 17:09
Tamam Hasan küfretti diyelim, neden küfretti peki?

Bakın bu güvenlik firmasının ilk vukuati değil, bu elemanlar isviçrelilere ne yaptıysa yaptı 6 maç ceza aldık .. Bu durumda o güvenlik görevlisinin savunulacak en ufak yanı yok..

Hasan küfredince suçlu oluyorsa, türkiyede suçsuz futbolcu yok gibi birşey..

barahir
23.Nisan.2006, 17:11
savunan yok zaten. dikkatli oku mesajları

Selman Ozturk
23.Nisan.2006, 17:13
iyide güvenlik görevlisinin yanlış yaptığı zaten herkesin ortak fikri. ama onun hata yapması hasanı haklı çıkarmaz. hasanı savunmak için devamlı görevlinin yaptıkları ön plana çıkarılıyor. küfreden futbolcunun neyi savunuluyor anlamış değilim?

Tamam o zaman siz de "Cimbom'a bi..." diyen Tuncay'ı savunmayın.Yahut şöyle diyeyim Ali Sami Yen stadında taraftarına gidip küfürlü bir şekilde amigoluk yapan Tuncay'ı Ali Sami Yen'in güvenlik görevlileri evire çevire dövseydi o zaman da o güvenlik görevlisini savunabilecek miydin???

(Sakın ola ki Tuncay'ın tezahüratı küfürlü değildi demeyin.)

lazyboy7
23.Nisan.2006, 17:14
fenerbahcelı taraftarlar kendı futbolcularını dovdugunde de futbolcular kufurmu etmıstı... hasan ın kufur ettıgın duyan kesın olarak bılen warmı.bu olaydakı tek suclu o kendını bılmez guvenlıktır aksını solemekte yanlıs olur bence...

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 17:16
dikkatli okusak ne olacak ; amacınız hasanı da suçlu çıkarmak.. güvenlik görevlisi ne yaptı da hasan küfretti acaba ?

zaten bu aşmış güvenlik görevlisine acaba isviçreliler ne dedi de, adamlar saldırdı koridorda...gene ceza almazlar alıştık bir kere. hasan küfretmişmiş, bak sen ; vay anasını tuncay da gs ve bjk ye küfretti; şimd,i kuytuda çevirip evire çevire dövsek, tuncay da mı suçlu oluyor ?

barahir
23.Nisan.2006, 17:17
tuncayı da savunmuyorum ben. sadece bu kadar yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. gerçi tuncaya istediğiniz kadar yüklenin onun için diğer taraftarın değil fener taraftarının görüşleri önemli. bu yüzden boşuna yormayalım kendimizi

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 17:27
ben hasanın gereksiz yere küfretmediğine inanıyorum ..neden gidip güvenlik görevlisine sebepsiz yere küfür etsin, göz var izan var ..ve bu güvenlik görevlilerine isviçreliler ne yaptı da onları da dövdüler... eğer küfrettiyse bile, yumruk atması mı gerekiyor ? scs güvenlik bence bu işi bırakmalı .. bu kaçıncı olay yahu ... yani seneye giderler şampiyonlar ligindeki bir maçta raip futbolcuya falan vururlar, sonra hem fenerbahçenin hem ülkenin canı yanar.

barahir
23.Nisan.2006, 17:29
merak etme isviçreli dışındaki avrupalı futbolcular küfretmezler. ayrıca hasan nie küfretsin diyosun. 4-0 yenilmiş bundan başka neden olabilir mi sence

MKS_82
23.Nisan.2006, 17:30
ben hasanın gereksiz yere küfretmediğine inanıyorum ..neden gidip güvenlik görevlisine sebepsiz yere küfür etsin, göz var izan var ..ve bu güvenlik görevlilerine isviçreliler ne yaptı da onları da dövdüler... eğer küfrettiyse bile, yumruk atması mı gerekiyor ? scs güvenlik bence bu işi bırakmalı .. bu kaçıncı olay yahu ... yani seneye giderler şampiyonlar ligindeki bir maçta raip futbolcuya falan vururlar, sonra hem fenerbahçenin hem ülkenin canı yanar.

arkadaşlar buradanm çıkan sonuç küfür etmek kötü bişey değil. hatta eğer gs liyse istediğini yapabilir. ama diğer takımlara yasaktır. ben buradaki mesajlardan bunu naladım. herkes bir ağızdan hasanı savunuyor. re-za-let

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 17:36
yahu her küfredene direk yumruk mu atmak lazım ?
hasan neden direk güvenlik görevlisine küfretsin ?
bunları izah edin o zaman ... hasan ortaya küfrettiyse bu görevliye ne oluyor..adamın görevi güvenlik görevlisi bir kere, güvenliği sağlayacak yani, adam dövme gibi bir yetkisi yok.. siz polisin silah taşıdığı halde, önüne geleni rastgele vurabildiğini mi sanıyorsunuz ?

adamın nası geçirdik diye bir hareket yapmadığı ne malum ? hasan gs istediğini yapar diyen yok, sadece hasanın sebepsiz yere o güvenlik görevlisine küfrettiğine inanmıyorum ... diyelim sebepsiz yere küfretti hatta onu da kabul ettik, güvenlik görevlisi öyle sokaktan geçen adamdan seçilmez; güvenlik görevlisinin yetkileri arasında küfredenleri dövmek yoktur ..

hasan küfredebilir diye bir olgu nasıl ortaya çıkardınız anlayamadım bu arada..

barahir
23.Nisan.2006, 18:00
40 defa yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım......
4-0 yenilmiş daha bahane mi arıyosun

MKS_82
23.Nisan.2006, 18:00
hasan küfredebilir diye bir olgu nasıl ortaya çıkardınız anlayamadım bu arada..

ya hala aynı şeyi söylüyorsun. bana güvenlik görevlisini savunduğum bir tane msj gösterirmisin? güvenliğin yanlış yapması hasanı haklı çıkarmaz. ama sen hasanın suçunu örtmeye çalışmak için söylemedimiz şeyleri söylenmiş gibi gösteriyorsun. bir alah kulu sözlerinin arkasında dursun ve benim nezaman güvenlik görevlisdini veye tuncayı savundumu göstersin. sözlerinizin arkasında duramıyorsanız daha fazla aynı şeyi söyleyipte batmayın.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 18:02
40 defa yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım yazdım......
4-0 yenilmiş daha bahane mi arıyosun

kardesim ben de bi kere yazıorum buraya adamın adı HASAN die her ...lukdan o mu cıkacak illa tamam adamı sevmiorsunuz camia olarak ama o kadarda degil artık be yuhh diorum 1-0 yensede yerdi o dayagı bence zaten farketmez.

MKS_82
23.Nisan.2006, 18:05
hasan niye durduk yere küfretsin diyen arkadaşlara soruyorum: dün akşam birinizde çıkıpta güvenlik görevlisi niye durduk yere vursun dedinizmi? ortada bir değil iki tane yanlış var. bu yanlışlardan birini savunmak için diğerini koz olarak kullanmanın gereği yok. ayrıca hasan gibi hırçınlığıyla bilinen bir oyuncu yendiği maçlarda bile rahat durmazken hezimete uğradığı bir maç.ta küfretmesine neden şaşırıyorsunuzki?

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 18:11
sen neden hasana vurdu diyorsun.. bunu da saptırmıyorum sanırım ..

yani diyorsunuz ki hasan bişi yapmıştır da adam vurmuştur... tamam hasan küfretti ve suçlu o zaman.. bunu da inkar etmiyoruz ki .. ama hasan neden küfretmiştir diye sorunca, tık yok... 4-0 yenilgiden dolayı güvenliğe küfrettiğine inanmıyorum dedim sadece ..

ayrıca bu güvenlik firmasının sabıkalı olduğunu da söyledim; bu da mı yalan ?

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 18:11
hasan niye durduk yere küfretsin diyen arkadaşlara soruyorum: dün akşam birinizde çıkıpta güvenlik görevlisi niye durduk yere vursun dedinizmi? ortada bir değil iki tane yanlış var. bu yanlışlardan birini savunmak için diğerini koz olarak kullanmanın gereği yok. ayrıca hasan gibi hırçınlığıyla bilinen bir oyuncu yendiği maçlarda bile rahat durmazken hezimete uğradığı bir maç.ta küfretmesine neden şaşırıyorsunuzki?

ya arkadasım siz daha davayı anlamadınız heralde oyuncu sinirle ortaya küfür eder mesela ben halı saha macında mac bittikten sonra ana avrat küfrederim ortaya ama gelipte rakip takımdan birisi bana dayılanamaz yada ne dion sen diyemez cünkü mac anındaki gelen adrenalinle sinir bosalması ile ettigimi bilir hasan yapdıysa buna benzer bir halt yapmısdır adam 4-0 yenildi dile kolay hadi mac söle biraz yakın bi skorla bitse adam buraya kadar getiripte yenildik die ortalıga saldırır akıl var beyin var bu macın neyine küfür etsin adam ya insaf artık ya ya bide önce sizler kendi önünüzden yiyin bence birazda kendi oyuncularınızın yapdıkları ile ilgilenseniz daha akıllıca seyler konusmus oluruz ayrıca.

zaten yakında bu olayın icerigide ortaya cıkar o zaman daha mantıklı konusabiliriz simdi herkes kendi destekledigi camia tarafından baktıgından olaylara objektiflik olmuyor lütfen konu aydınlana kadar susalım yoksa burada tartısmalar alevlenecek gibime geliyor en azından kendi acımdan öyle.

MKS_82
23.Nisan.2006, 19:04
sen neden hasana vurdu diyorsun.. bunu da saptırmıyorum sanırım ..

yani diyorsunuz ki hasan bişi yapmıştır da adam vurmuştur... tamam hasan küfretti ve suçlu o zaman.. bunu da inkar etmiyoruz ki .. ama hasan neden küfretmiştir diye sorunca, tık yok... 4-0 yenilgiden dolayı güvenliğe küfrettiğine inanmıyorum dedim sadece ..

ayrıca bu güvenlik firmasının sabıkalı olduğunu da söyledim; bu da mı yalan ?

hasan bişey yapmıştır dediğimde akşam herkes bana kızıyordu ve nekadar jaklı olduğumda ortaya çıktı zaten. ya nedne hala güvenliği ortaya atıyorsunuz? onu kim savunduki? hereks zaten onun suçlu olduğunu söylüyor. tamam kabul az bile yapmış. tabiki küfredecek. aferin ona. kendisini bu onurlu davranışından dolayı kutluyorum. keşke herkes onun gibi davransa. yenilince saağa sola küfretse. stdalarda küfür hiç eksik olmasa ne güzel olur dimi?

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 19:07
warya konunun nereden nerelere geldigine bir baksanız ahh.

MKS_82
23.Nisan.2006, 19:17
warya konunun nereden nerelere geldigine bir baksanız ahh.
peki nedne buralara geldi? ben ne fenerli ne gs liyim amaburda dikkatimi çeken durum şu: bütün fenerliler güvenmliğin hatalı oldunu kabullenirken, vieri hariç bütün gs liler hasanı savunmaya çalışıyorlar. ya sonuçta ortada bir küfür var be bu çok yanlış bişey. bunu savunursanız tartışma uzarda uzar.

RoCCo_42
23.Nisan.2006, 19:21
ben hasanı savunmuyorum sadece olayın ayrıntılarını bilmeden konusmanın yersiz oldugunu düsünüyorum ve hasan sas isminede odaklanılmasınada ayrıca bir gıcık oluyorum.

MKS_82
23.Nisan.2006, 19:31
ben hasanı savunmuyorum sadece olayın ayrıntılarını bilmeden konusmanın yersiz oldugunu düsünüyorum ve hasan sas isminede odaklanılmasınada ayrıca bir gıcık oluyorum.

iyide hasana odaklanılmasınıda gs li arkadaşlar sağladdı. yani zaten güvenliğin çok büyük yanlış yapğtını herkes söyledi ama hasanında masum olmadığı bir gerçek. böyle bir durumda hala güvenliğin hatasını ön plana çıkararak hasanın hatasını örtbas etmeye çalışılırsa konu kapanmaz. ben bir kere olsun güvenliğin haklı oldunu söylememe rağmen akşam 3-4 kişi bana cephe aldılar burada ve güvenliği haklı buldumu söylediler. ve o kişilerden biri bugün online olmasına rağmen hasanın küfrettiğini öğrenince hiç sesi çıkmadı. ya onu geçtim moderatör bile tuncayı savunduğumu söylüytor. ama benim berdiğim cvp nedense siliniyor. önce renkdaşlarına bir centilmenlik çağrısında bulun bence. küfrü saavunarak biyere varılmaz.

TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 20:00
ya arkadasım siz daha davayı anlamadınız heralde oyuncu sinirle ortaya küfür eder mesela ben halı saha macında mac bittikten sonra ana avrat küfrederim ortaya ama gelipte rakip takımdan birisi bana dayılanamaz yada ne dion sen diyemez cünkü mac anındaki gelen adrenalinle sinir bosalması ile ettigimi bilir hasan yapdıysa buna benzer bir halt yapmısdır adam 4-0 yenildi dile kolay hadi mac söle biraz yakın bi skorla bitse adam buraya kadar getiripte yenildik die ortalıga saldırır akıl var beyin var bu macın neyine küfür etsin adam ya insaf artık ya ya bide önce sizler kendi önünüzden yiyin bence birazda kendi oyuncularınızın yapdıkları ile ilgilenseniz daha akıllıca seyler konusmus oluruz ayrıca.

zaten yakında bu olayın icerigide ortaya cıkar o zaman daha mantıklı konusabiliriz simdi herkes kendi destekledigi camia tarafından baktıgından olaylara objektiflik olmuyor lütfen konu aydınlana kadar susalım yoksa burada tartısmalar alevlenecek gibime geliyor en azından kendi acımdan öyle.
Söylediklerine aynen katılıyorum.dün akşam bir beşiktaşlı olarak olaylara objektif bakmaya çalışıp yorum yapmama rağmen konu bir anda alevlendi yazılanları anlamakta zorluk çeken bazı arkadaşlar terbiye sınırlarını aşarak cevaplar yazdılar,modlar sildi.buna rağmen polemik sürüyor,dün kendileri polemik yaratmayın diyip kendileri yaratanlar bugün kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Burak Duran
23.Nisan.2006, 20:09
hasan küfür etti sinirle mağlubiyetin verdiği üzüntüyle sarcak yer arıyodu güvenlik görevlisi ayağına basınca bahane çıktı ortaya ve küfür etti büyük bir hata ama arkasından yapılan çok büyük bir hata sen ev sahibisin sen kazanan takımdansın bırak he de geç istediğini desin sende adama kalkıp yumruk atarsan burda suç hasandan çıkar güvenlikçiye kalır. Burda boşuna tartışılıyor suç hasanın ve güvenlikçinin. bu bireysel bir problemdir fenere ceza geleceğini sanmam

Selman Ozturk
23.Nisan.2006, 20:25
iyide hasana odaklanılmasınıda gs li arkadaşlar sağladdı. yani zaten güvenliğin çok büyük yanlış yapğtını herkes söyledi ama hasanında masum olmadığı bir gerçek. böyle bir durumda hala güvenliğin hatasını ön plana çıkararak hasanın hatasını örtbas etmeye çalışılırsa konu kapanmaz. ben bir kere olsun güvenliğin haklı oldunu söylememe rağmen akşam 3-4 kişi bana cephe aldılar burada ve güvenliği haklı buldumu söylediler. ve o kişilerden biri bugün online olmasına rağmen hasanın küfrettiğini öğrenince hiç sesi çıkmadı. ya onu geçtim moderatör bile tuncayı savunduğumu söylüytor. ama benim berdiğim cvp nedense siliniyor. önce renkdaşlarına bir centilmenlik çağrısında bulun bence. küfrü saavunarak biyere varılmaz.

1.Burada hiçkimse Hasan'ı savunmadı.Sen algılama sorunu yaşadığın için lafları o tarafa çektin.Burada herkes suçu işleyen güvenliğin haksız olduğundan bahsediyor.Hasan da suçludur ama o neticede bir futbolcu ve Cihan'ın(Rocco_42) da dediği gibi o anki sinir boşalmasıyla belki tahrik etmiş olabilir ama böyle olsa bile o güvenliğin görevi orada güvenliği sağlamaktır futbolculara saldırarak asayişi bozmak değil!!!

2."Tuncay'ı savunuyor" dedi diye kastettiğin kişinin ben olduğumun farkındayım.Ne yazık ki o mesajımı bile bir tarafa çekip sanki sana söylüyormuşum gibi algılamışsın.Benim o sözüm Tuncay'ın yaptığını savunup da Hasan'ın dayak yemesini doğal karşılayanlaraydı.Orada senin mesajından alıntı yapmamın nedeni "Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla" şeklindeydi.

3.Mesajını ben sildim.Çünkü Süper ligde kritik haftalara girdiğimiz şu dönemde en ufak bir tahrik edici mesajı gördüğümüz an siliyoruz.

Burak Duran
23.Nisan.2006, 20:28
evet selmanın yazdıklarına aynene katılıyorum

MKS_82
23.Nisan.2006, 23:21
1.Burada hiçkimse Hasan'ı savunmadı.Sen algılama sorunu yaşadığın için lafları o tarafa çektin.Burada herkes suçu işleyen güvenliğin haksız olduğundan bahsediyor.Hasan da suçludur ama o neticede bir futbolcu ve Cihan'ın(Rocco_42) da dediği gibi o anki sinir boşalmasıyla belki tahrik etmiş olabilir ama böyle olsa bile o güvenliğin görevi orada güvenliği sağlamaktır futbolculara saldırarak asayişi bozmak değil!!!

2."Tuncay'ı savunuyor" dedi diye kastettiğin kişinin ben olduğumun farkındayım.Ne yazık ki o mesajımı bile bir tarafa çekip sanki sana söylüyormuşum gibi algılamışsın.Benim o sözüm Tuncay'ın yaptığını savunup da Hasan'ın dayak yemesini doğal karşılayanlaraydı.Orada senin mesajından alıntı yapmamın nedeni "Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla" şeklindeydi.

3.Mesajını ben sildim.Çünkü Süper ligde kritik haftalara girdiğimiz şu dönemde en ufak bir tahrik edici mesajı gördüğümüz an siliyoruz.

1-)kimse hasanı savunmadı derken önce yazılan mesajlara bir bak. hatta bunların içinde sende vardın. hasanı haklı çıkarmak için güvenlikl görevlisini önplana çöıukarmaya çalışan kimlerdi?

2-)ben sana niye tuncayı savunuyor diyimki. bariz şekilde tuncayı eleştiridiğini görmeyecek kadar köt değilim. aksine benim mesajımı alıntı yapıpta öyleyse tuncayıda savunmayın diyen kimdi?

3-)benim mesajımda en ufak bir tahrik yoktu. aksine dün akşam bir arkadaş site yönetimini tehdit ederken kimse görmedi. neden acaba? gs li olduğu içinmi? ama tabi benim ayzdıklarım işine gelmediğiğ için sildin.

MKS_82
23.Nisan.2006, 23:25
Söylediklerine aynen katılıyorum.dün akşam bir beşiktaşlı olarak olaylara objektif bakmaya çalışıp yorum yapmama rağmen konu bir anda alevlendi yazılanları anlamakta zorluk çeken bazı arkadaşlar terbiye sınırlarını aşarak cevaplar yazdılar,modlar sildi.buna rağmen polemik sürüyor,dün kendileri polemik yaratmayın diyip kendileri yaratanlar bugün kaldıkları yerden devam ediyorlar.

hala ne yüzle konuşuıyorsunki. dün akşam acxabe nedne hasan diye sorarken tepki göçateriyorudn ve bunda nekadar haklı olduğujm görüldü. bana laf atıpta tartışmayı başlatan sen değilmiydin? bjk li olarak tarafsız oldunu söylüytorsunda bende bu takımlardan hiçbirinin taraftarı değilim. yani bende tarafsızım ama işenize gelmeyinmce saçmalıyor diyosunuz. terbiye sınırlarını zorlayacak ne demişim söylermisin. bana edilen hakaretlerin yarısını bile etmedim.

Burak Duran
23.Nisan.2006, 23:29
mks artık sus konuyu kapa yeter be tartışmayın artık of be siteyi berbat ediyosunuz. susun cvp vermeyin artık!!!!!!

paco
23.Nisan.2006, 23:37
ya burda savunulcak bişey yokken hala güvenlik görevlisi savunan arkadaşlara hayret ediyorum yani fanatizm hat safada bu kadar olmaz yok güvenlik görevlisi haklıysaymış böyle bişey var mı ya hasan diyelim ki en büyük küfürü etti adama adamda küfür etsin o kim oluyor ... biz kamerayı getirelim derken bunlar için galatasaray kamerayla gelsin demiştik ... kameraya gerek yok diyenler şimdi anlamıştır heralde .....

Vieri
23.Nisan.2006, 23:52
olayları kendi aranızda tartışmaya devam ettirdiğiniz taktirde gerekli cezaları vermek zorunda kalacağız bu son uyarım.

Frank_Castle
23.Nisan.2006, 23:58
Ortada yanlış anlaşılma var...
Güvenlik görevlisi vurdu, Hasan da küfretti ..

Ancak Güvenli görevlisi hasana, küfür nedeniyle vurdu demek güvenlik görevlisini savunmaktır..
içinizde hukuk eğitimi alan vardır sanırım , ağır tahrik nedeniyle vurdu derseniz, olayı inkar etmezsiniz ama ceza azalsın diye ağır tahrik var dersiniz.. yani bu da savunmadır..

eğer ben hasan güvenlik görevlisi abukluk yaptığı için küfretmiştir dersem bu da hasanı savunmaktır .. bunlar yalan değil ...

sonuçta hasan küfretmiş olsa dahi, suçu güvenlik görevlisinin yanında solda 0dır .. 90 dakika koşan bir oyuncunun ne kadar güç kaybettiğini, hele bu tür mağlubiyetten sonra nasıl bir haleti ruhiye de bulunacağı düşünürsek; küfürü sebepsiz yere etmiş olsa bile hasan abartı suçlu değildir, suçsuz değildir demiyorum ama güvenlik görevlisinin her ne olursa olsun vurması affedilmez.. hele bi de sebepsiz yere küfretmemişse zaten boşa tartışıyoruz..

umarım kadıköydeki güvenlik sorunları halledilir; bu 2. vukuat bu seneki..

emrecep
24.Nisan.2006, 00:46
yani ben de fenerliyim ben de biraz fanatiğimdir ama bu iki konu üzerinde yazılanları okuyunca kendi halimize üzüldüm. Tuncay veya Hasan'ı taraftara örnek olmuyorlar diye eleştiriyoruz. Hayır belki bazı holiganlara(ki onlar da uslanmak nedir bilmezler) örnek olmaya çalışabilirler ama bize yani gerçek taraftarlara değil... onlar 10 15 yıl top oynuyolar biz ise belki 40 50 yıl taraftarlık yapıyoruz ve maalesef çoğu(eskileri tenzih ederim çünkü onlardan hep övgüyle bahsedilmiştir) bir arpa yol almadan köşelerine çekiliyorlar. Yani biz onlardan daha bilgili tecrübeli oluyuruz ancak buna rağmen bize düşen onların(yine önünde eğilesi günümüz futbolcularını tenzih ederim) pisliklerini, takımımızı savunma refleksliyle, savunmak oluyor. Oysa bir şeyler için kendimizi yoracaksak bu ancak onların güzellikleri olmalı. Belki haddim aşmışımdır bazılarınızı üzmüşümdür ama ne biliyim içimden bunlar geçti işte.:o

10_Osmanozc
24.Nisan.2006, 15:49
Bu Kadıköydeki güvenlik görevlileri de çok olmaya başladı gerçekten neyse Hasan Şaş'a geçmiş olsun.

EreN
24.Nisan.2006, 18:25
http://www.antu.com/2005-2006/fotolar/manset/nisan/24/sass.jpg
Açıkça hasanın yumruğu gözüküyor yani ortada yumruk yok Tokat var buda ince bir ayrıntı..Eğer görevli tokat atmasaydı-o kadar küfrün üstüne şahitleri var- hasan yumkruk atacaktı büyük ihtimal

Burak Duran
24.Nisan.2006, 18:38
http://www.antu.com/2005-2006/fotolar/manset/nisan/24/sass.jpg
Açıkça hasanın yumruğu gözüküyor yani ortada yumruk yok Tokat var buda ince bir ayrıntı..Eğer görevli tokat atmasaydı-o kadar küfrün üstüne şahitleri var- hasan yumkruk atacaktı büyük ihtimal

varsayımlarla hareket etme kardeşim biri sana vursa sende yumruğunu sıkar üstüne yürüsün. Tokat olduğunu kim söyledi????

BurakMania
24.Nisan.2006, 18:43
futbol artık oyle bir hal almıs ki adam hasan a vurarak meslegini bile gozden cıkarmıs diyecek pek fazla bişey yok aslında ...

tosunpasa
24.Nisan.2006, 19:54
adam savunmasında hasan ın ayağına yanlışlıkla bastım oda bana küfür etti bende vurdum diyo

ibo
24.Nisan.2006, 20:25
adam savunmasında hasan ın ayağına yanlışlıkla bastım oda bana küfür etti bende vurdum diyo
valla ne yalan söyleyeyim biri de benim ayağıma bassa ( yanlışlıkla veya kasti farketmez benimde canım acıdığında can havliyle bende küfür ederim. güvenlik görevlisinin yumruk atması gerçekten kötü bir şey... :(

Berkaiser
24.Nisan.2006, 20:29
Futbolcuları koruması gereken kişinin futbolculara saldırmasını savunmak bile saçma.

EreN
24.Nisan.2006, 22:00
varsayımlarla hareket etme kardeşim biri sana vursa sende yumruğunu sıkar üstüne yürüsün. Tokat olduğunu kim söyledi????
Arkadaşım o tokat atılmadan önceki pozisyon daha ortada bişey yok :)
Ve demişsin ki biri ayağıma bassa - hasan zaten küfür ederek girmiş koridora-
Ama o kişiyi savunmuyorum.İnşallah cezasını çeker ama yinede ikiside insan biri çekiyorsa suçu varsa diğeride çekecek ?

Burak Duran
25.Nisan.2006, 15:29
Arkadaşım o tokat atılmadan önceki pozisyon daha ortada bişey yok :)
Ve demişsin ki biri ayağıma bassa - hasan zaten küfür ederek girmiş koridora-
Ama o kişiyi savunmuyorum.İnşallah cezasını çeker ama yinede ikiside insan biri çekiyorsa suçu varsa diğeride çekecek ?

feneremi küfür ediyomuş?? yoksa ortaya mı? bu arkadaş niye üstüne alınmış küfürleri? bi açıklarsan daha bi aydınlanıcam

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:11
Hasan şaş'ın nasıl bırı oldugunu herkez bılıyor guvenlık gorevlısı neden durduk yere adama yumruk atıpta ısıne son verılmesını ıstesın kesın hasan şaş bısı yaptıkı oda wurdu galatasaraylılarda ınkar etmesın

Sarfettiğiniz kelimler kişi veya kurumlara hakaret içermemelidir.
Mesajlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat adin.
İlgili cümle mesajınızdan çıkarılmıştır.
Tekrarı durumunda forum kuralları uygulanacaktır.

VoLkAN BaROs
Admin

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 16:15
Her neyse bızım konuyu uzatmamıza gerek yok artık :D kapatalım gıtsın yoksa ceza alacaz :(

EreN
25.Nisan.2006, 17:14
Abi Hasan aşırı hırslı bir futbolcu ve ORTAYA KÜFÜR etmiş neden üstüne alınıyor demişsin :) Sence mantıklı bir soru mu bu ?

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:19
abi adam sinirli ben olsam bende küfür ederim maç sonrası kendine kızıp nasıl yenildik diye sinirlenip sayarım öle ortayı ama kimseye değildi bu küfür sinir harbi yüzünden ölesine edilen küfürdür. bunu soruyorum ben. direk adamımı etmiş küfürü yoksa söylene söylene mi gidiyomuş?

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:21
Hasan'ın ayağına basmış yanlışlıkla bizim güvenlik görevlisi...(benim de hergün 3-4 defa yapabileceğim bir şey) Ancak Hasan kasıt arayıp ana avrat sövünce güvenlik görevlisini, bunlar olmuş..İyiki o güvenlik görevlisinin yerinde değildim....

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:23
abi adam sinirli yaptığı yanlış ama o sinirle normal... iyi ki bende hasnın yerinde değildim

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:26
O sinirle normal diyosun da Görevlinin anasının suçu ne??? İnan ki sen de olsan o görevlinin yerinde annene göz göre göre haksız yere küfreden birine tepkisiz kalamazdın...

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:30
abi yanlışlıkla bastığı ne malum?????

perpetua
25.Nisan.2006, 17:31
Hic bir insan yumruk yemeyi hak etmez. Orada koruma gorevlisinin isi Hasan Sas'i sakinlestirmek, ve "koruyup" soyunma odasina goturmektir. Milli takim bu yuzden 6 mac ceza almadi mi? Tahrik mahrik hic fark etmez, madem bu adam koruma gorevlisi olarak akredite olmus, bu isini kusursuz yapmak, futbolculari formasinin rengine bakmadan korumak onun gorevi.

By_aBuNis
25.Nisan.2006, 17:35
Hic bir insan yumruk yemeyi hak etmez. Orada koruma gorevlisinin isi Hasan Sas'i sakinlestirmek, ve "koruyup" soyunma odasina goturmektir. Milli takim bu yuzden 6 mac ceza almadi mi? Tahrik mahrik hic fark etmez, madem bu adam koruma gorevlisi olarak akredite olmus, bu isini kusursuz yapmak, futbolculari formasinin rengine bakmadan korumak onun gorevi.kusura bakma ama senn basına gelse ne yapaardın haksız yere annene kufredılse ?? bak ben adamı savunmuyorum ama bır ayagına bastı dıye kufur agır bence karsıdakınıde dusunmek lazım belkı adam bır anda sınırlendı engel oalmadı kendısıne ?

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:37
abi yanlışlıkla bastığı ne malum?????
Ok abi onu da bilerek yaptı hatta yönetim yaptırdı...!!!:confused:
---------------------------------------
Siz hiç annesine küfredilen ve sinr krizine giren kişi görmediyseniz bişey diyemem...OK adam güvenlik görevlisi kendisine hakim olan birinin çalışması gerekirdi belki ama bunun konuyla alakası yok..Daha başta Hasan'ın yaptığı küfür yanlış....

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:39
onlar isviçre maçındada sinirlerine engel olamadı ve 6 maç ceza yedik... ayrıca haskız yere ne demek bunu çözemedim adamın hasanın ayağına istemeden bastığı kesin mi?? ve tek yaptığı hareket bu mu bunu neye dayanırıyosunuz???

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:43
onlar isviçre maçındada sinirlerine engel olamadı ve 6 maç ceza yedik... ayrıca haskız yere ne demek bunu çözemedim adamın hasanın ayağına istemeden bastığı kesin mi?? ve tek yaptığı hareket bu mu bunu neye dayanırıyosunuz???
Sen, bilerek yaptığını ve görevlinin haksız olduğunu neye dayandırıyosan ona ;;)

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:45
ben bilerek yaptı demedim ki ben bilerek yapmadığı ne malum dedim siz ama çok emin konuşuyosunuz yanlışlıkla olduğuna dair

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:50
ben bilerek yaptı demedim ki ben bilerek yapmadığı ne malum dedim siz ama çok emin konuşuyosunuz yanlışlıkla olduğuna dair
Ben normal olanı söylüyorum..İş sahibi olan aklı başında hiç bi insan kovulabilecek bir hareketi durduk yere yapmaz...Ha "aziz yıldırım onu kovmaz hatta ona teşekkür eder" falan dersen eğer böyle saçma bir şey de olamaz ama FBli olmayanların düşünmeyeceği bir şey değil...

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:51
dur bakalım adamı kovsunlar sonra konuşalım ama ben kovulacağına ihtimal vermiyorum

Neron_FB
25.Nisan.2006, 17:53
dur bakalım adamı kovsunlar sonra konuşalım ama ben kovulacağına ihtimal vermiyorum
Ben de vermiyorum...Çünkü Hasanın tepkisine karşılık yapılmış bir hareketti o.. Kovabilirler, kovmasalarda KOVULMALIYDI demem..Önceden başka bi başlıkta kovulması gerektiğini savunmuştum ancak olayı şimdiki gibi bilmiyordm..

Burak Duran
25.Nisan.2006, 17:59
işte gördüğün gibi ortada kesin bir kanıt yok ama adam kovulmaz diyosun ama ben kanıt istiyorum hasanın bunları yapıp o adamında sütten çıkmış ak kaşık olduğunu sadece sinirlenip vurduğuna dair kanıt nedir????

Neron_FB
25.Nisan.2006, 18:04
Kovulmaz demedim..."Kovmazlarsa neden kovmadılar demem" dedim...bu biiiirr :)
ikincisi ise bu linke bi bak istersen ;;)
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3408

EreN
25.Nisan.2006, 18:06
Okulda bile 5 saniye kuralı var Etki Tepki :D

Burak Duran
25.Nisan.2006, 18:10
evet görgü tanıkları denen yerde bir kişi var oda güvenlik proje kordinatörü ne kadar tarafsız ve inandırıcı haklısın hasan çok hatalıymış. resmilere gelince güvenlikçi vurduktan sonra çekildiği kesin ve biri bana tokat atsa bende bunu yapardım. bu ifade nefil bülbülün ifadesi ve bana hiç bir şey ifade etmez orda tarafsız birinin yazısı olsa inanırdım aaa pardon güvenlik proje kordinatörü tarafsızdı unttum

nart_susruko
25.Nisan.2006, 18:13
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bu siteye mi bakmamızı istiyorsun...:D

perpetua
25.Nisan.2006, 18:16
kusura bakma ama senn basına gelse ne yapaardın haksız yere annene kufredılse ?? bak ben adamı savunmuyorum ama bır ayagına bastı dıye kufur agır bence karsıdakınıde dusunmek lazım belkı adam bır anda sınırlendı engel oalmadı kendısıne ?
Sende kusura bakma ama bu adam korumacilik konusunda akredite gorevi tokat atmak yerine Hasan'i sakinlestirmektir. Sonra gider Hakeme veya Federasyon yetkilisine bunu sikayet eder, Hasan Sas'da PFDK'na havale edilir. Isin proseduru budur. Ne yani biz vahsi batida mi yasiyoruz ki bu gibi akredite insanlar kanunu kendi ellerine aliyor?

"Hakim bey karim o adamla beni aldatiyordu, bende cikarttim tabancayi vurdum ikisini" diye bir savunma karsisinda hakim "Peki evladim, oldurmek icin yeterli nedenin varmis esas cezalandirilmasi gereken zaten olen adam ile karinmis." der mi acaba?

Ben mi ne yapardim. Aynen yukarida yazdiklarimi yapardim. Zaten koruma gorevlisi olmusum (yani izbandut gibi herifim ve en azindan Hasan Sas'in 1.5 kati vucut hacimim var) yani istesem Hasan'i darmadagin ederim ama benim o anda soguk kanli olup, olaylarin buyumesinin onlemem gerekir. Hasan'in ayagina bastigim icin ozur diler, sonra da onu soyuna odasina kadar gotururum. Bana, aileme, hatta herhangi bir kimseye kufur etmesi hic fark etmez. Eger zaten birisini sevmiyorsam ve tartaklamak icin neden ariyorsam, bana kufur etmesi yeterli olur ve tokat ancak o zaman atarim.

Berkaiser
25.Nisan.2006, 18:16

Kusura bakma ama zaten bu sitede "Güvenlik görevlisi de Hasan Şaş'a vurdu" gibi bir ifade göremeyeceğimiz çok açık.

Neron_FB
25.Nisan.2006, 18:24
Başka görgü tanığı yok yapacak birşey de yok..Ama siz görevlinin durduk yere hiç bir neden olmadan vurduğuna inanmaya devam edin ;;)

perpetua
25.Nisan.2006, 18:31
Başka görgü tanığı yok yapacak birşey de yok..Ama siz görevlinin durduk yere hiç bir neden olmadan vurduğuna inanmaya devam edin ;;)

Neden olmasi veya olmamasi ne fark eder ki? Ne hakki var o koruma gorevlisinin baska bir kisiye fiili saldiriya bulunmaya? Nerede insanlik? Ayni olay Ali Sami Yen'de Tuncay'in basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur, Inonu Stadinda bir futbolcunun basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur. Saracoglu stadinda masum olmasi beklenmemeli.

Neron_FB
25.Nisan.2006, 19:05
Neden olmasi veya olmamasi ne fark eder ki? Ne hakki var o koruma gorevlisinin baska bir kisiye fiili saldiriya bulunmaya? Nerede insanlik? Ayni olay Ali Sami Yen'de Tuncay'in basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur, Inonu Stadinda bir futbolcunun basina gelse yine koruma gorevlisi sucludur. Saracoglu stadinda masum olmasi beklenmemeli.
Ok özür dilerm... Ana avrat küfretmek insanlık oluyo dimi? bu insanlık diil ama....??

perpetua
25.Nisan.2006, 19:25
Ok özür dilerm... Ana avrat küfretmek insanlık oluyo dimi? bu insanlık diil ama....??

Yanlisa yanlisa cevap verilmesini neden normal karsiliyorsun ki? Ben Hasan Sas'in kufur etmesinin, olay cikartmasinin yanlis olmadigini imaa edecek herhangi bir sey yazdim mi?

Koruma gorevlisi gider Hasan'i sikayet eder, Hasan da ceza alir. Bu kadar basit. Taskinlik yapan futbolcuya vurmak, tartaklamak koruma gorevlisinin gorev alani icine girmez.

Nasil daha bir hafta once Manisa'da Fenerbahce taraftarinia karsi asiri sertlik kullanmakla polis tenkit edildi, bu durumda da koruma gorevlisi de hic de farkli bir sey yapmadi.