PDA

View Full Version : Gerçekte Olup da Oyunda Bulunamayan Oyuncular



volkan0010
03.January.2010, 17:21
Merhaba,

Reel dünyada olupta oyunda olmayan futbolcular var.

Mesela Stuttgart'dan Serdar Taşçı.
Ben mi bulamıyorum?

goosfraba
03.January.2010, 17:24
Serdar Taşçı'yı bulabilmek için, Almanya ligini de açmanız gerekmekte. Örnekler çoğaltılabilir.

Sekopej
03.January.2010, 17:25
Sen bulamıyorsun, Serdar Taşçı'nın oyunda olmaması gibi bir durum yok, açtığın liglere ve oyuncu sayılarına göre de değişebilir durum tabi. Bir de Almanya Milli Takımı'nın normal başlangıçta oyunda olmaması, eğer az sayıda oyunculu, Almanya olmayan liglerle açtıysan bulamıyor olabilirsin.

ozzymanborn
04.January.2010, 01:57
Custom seçim ekranında tüm Türkiye vatandaşlarını eklersen olacaktır. (2. Vatandaşlığı olanlar da çıkıyor)

Gerçekte olup da oyunda olmayan oyuncular sadece Japonya Liginde olan yabancı oyuncular. (Ve tabi Japonlar)

aLka
04.January.2010, 02:44
bu arada bende largede Nicolas Millanı göremedim. futbolu mu bıraktı ne yaptı genc yasta..

HooijDonk07
04.January.2010, 08:54
bu arada bende largede Nicolas Millanı göremedim. futbolu mu bıraktı ne yaptı genc yasta..

Arkadaşım yazılanları okumadın heralde . Oynadığı Lig açmamışsın yada oyun Database'ni Large yapmamışsın

egelikartal_
04.January.2010, 11:53
Arjantin ligini açan arkadaşlar:

Bi Patricio Perez vardı noldu ona :)

HooijDonk07
04.January.2010, 11:58
Duruyor ama çok kötü :D

egelikartal_
04.January.2010, 12:02
Vay be, 03/04 te alınca şampiyonluğu garantilerdik. 20 den az asist yapınca ''bu sene kötü'' derdik. Hey gidi günler... Arkada P.perez, önde Roncatto... duygulandım bak.

BaGa TaRKaN
04.January.2010, 20:37
Benim 4 Oyunda da Mehmet Ekici Yok:( Hem Milli Takım Oyununda Tüm Türk Oyuncular Seçili ve Large Seçeneği Seçili Ama Bulamadım.

Bir Mehmet Ekici Var Ama O da Bizim 2lig Takımında Bir Ama O Değil.

Ceki58
05.January.2010, 14:09
bende var mehmet ekici hala bayernde

aLka
05.January.2010, 16:40
Arkadaşım yazılanları okumadın heralde . Oynadığı Lig açmamışsın yada oyun Database'ni Large yapmamışsın
large database acık şili ligi acık degil ama eskiden cıkıyodu simdi yok. neyse..