View Full Version : Trabzon EURO 2016 ya Talip
attirson
08.Ocak.2010, 18:26
http://img4.mynet.com.tr/spr3/ts-euro2016-20202_305_210.jpg
Trabzon EURO 2016'ya talip
EURO 2016'nın aday şehirleri arasında gösterilmeyen Trabzon'dan tepkiler gelmeye devam ediyor. Bordomavi.net isimli oluşum, Trabzon'un 2016 aday şehirleri arasında olmamasına esprili bir tepki gösterdi.
Kısa bir süre önce Futbol Federasyonu, 2016'ya aday şehirleri açıklamış, bu kentler arasında Trabzon'un yer almaması büyük yankı uyandırmıştı. Bu gelişmenin ardından şehrin önde gelen sivil toplum örgütlerinin yanı sıra, Trabzonspor camiası da tepki vermiş, hatta teknik direktör Şenol Güneş durumu, bir 'ihanet' olarak nitelendirmişti.
Bu konuda eski bir Trabzonspor başkanı ve Trabzonlu olan Spor Bakanı Faruk Özak'ın tavrı da ciddi şekilde eleştirilmiş, olayın sadece Trabzon değil, tüm Karadeniz Bölgesi'ne yapılmış bir haksızlık olduğunun altı çizilmişti.
Konuyu unutmamak ve unutturmamakta kararlı olan Trabzonspor taraftarları, olaya farklı ve esprili bir açıdan yaklaştı. Bordomavi.net isimli taraftar oluşumu, Trabzon'un 2016'ya tek başına adaylığını açıkladı. Resmi adaylık logoları da hazırlayan taraftarlar, böylece hem federasyona hem de Bakan Özak'a anlamlı mesajlar yolladı.
SAİT71
08.Ocak.2010, 18:32
Eğer ciddilerse biraz tuhaf.. Ama tepki anlamında böyle birşeyse çok akıllı ve espritüel bir yaklaşım..
bence alırlar samsunuda ekleyin bir yeni rize stadı tamam de:n:
attirson
08.Ocak.2010, 18:40
ev sahipligigini karadeniz yapar EURO 2016 KARADENİZ
Trabzonspor
09.Ocak.2010, 00:28
Bu işin esprisi tabikide ama guzel bır tepki yöntemiD:
Fietra 10
10.Ocak.2010, 13:50
çok ciddiyiz yakında dağa çıkacaz zaten..duy sesimizi hükümet açılım istiyoruz..
Crocodile1963
14.Ocak.2010, 22:18
http://i47.tinypic.com/34ipavp.jpg
Trabzonlular yürüyüş düzenliyorlarmış.
Alttaki yazıda çok manidar. TEK futbol şehriymiş. . .
RaSenGan
14.Ocak.2010, 23:28
İyice abarttılar ama.
DenizlispoR
14.Ocak.2010, 23:37
İyice abarttılar ama.
Yoo,bence çok güzel yapıyorlar.Trabzon gibi tek eğlencesi futbol olan bir şehire verilmiyorsa burda bir hata var.
http://i47.tinypic.com/34ipavp.jpg
Trabzonlular yürüyüş düzenliyorlarmış.
Alttaki yazıda çok manidar. TEK futbol şehriymiş. . .
Var mı başka?
Crocodile1963
14.Ocak.2010, 23:59
Var mı başka?
Yokmuymuş ?. . .
scar face
15.Ocak.2010, 00:09
Sonuna kadar arkanızdayım Trabzon...Bir ülkenin haritasındaki şehirleri cımbızla seçersen.Trabzon gibi bir cennet doğa güzelliğiyle,yemekleriyle,havasıyla,futbola olan sevgisiyle sonuna kadar haklıdır...
Alicanfmfan
15.Ocak.2010, 00:22
Burak tabi sonuna kadar arkasında olacak Trabzon'un Kadıköy'e de verilmedi ya :D
Saçma bir yürüyüş.
Crocodile1963
15.Ocak.2010, 00:36
Ben anlayamıyorum Trabzonlular neden bu kadar sinirliler.
Nasıl olsa "size her yer Trabzon" öyle değil mi ?
Trabzonspor
15.Ocak.2010, 00:37
Yokmuymuş ?. . .
Yok tabikide kım var başka Trabzondan başka futbolla iç içe bizde insanlar ahırdaki ineklerini satıp kombine alırlar o kadar severler Trabzonsporu ve futbolu.
Crocodile1963
15.Ocak.2010, 00:44
Bizimkiler genellikle arabadır, bileziktir satıp kombine alıyorlar buralarda pek inek olmadığından. . .
Trabzonspor
15.Ocak.2010, 01:04
İşte sizdekilerde para var vazgecebilecekleri şeyler onlar ama burda tek vazgecilmez buranın insanın tek gecım kaynagı olsada son malını da satar gıder ıste o fark var.Başka kımse yapmaz bu fedakarlıkları..Neyse şimdi sana bunları anlatma acıklama gereğide duymuyorum Bizim bu güzel şehrimiz alınmadı inşallah onlarda o kupanın organizasyonunu alamaz(Zaten alamıcakalrya)
Yokmuymuş ?. . .
Bu sitede az çok tanıdığım 5-6 tane Bursaspor'lu var ve bunların arasından Alican Galatasaray'lı, Burak ve Çoşkun abi Fenerbahçe'li..Üniversitede 2 arkadaşım vardı onlarda Galatasaray'lıydı.Birde Bursaspor'u tutuyorlar.Benim anladığım kadarıyla Bursa'dakilerin çoğu hem Bursaspor'u hemde başka bir takımı destekliyor.Böyle olmayanlarda vardır elbet.Ama söyler misin sen kaç tane Trabzonspor'u tutan aynı anda Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı veya Beşiktaş'ı destekleren tanıyorsun? Trabzon şehrinin neredeyse tamamı Trabzonsporludur.Ama Bursa öyle bir şehir degil.Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden biri ve göç edilen bir şehir.Anadolunun her tarafından insanlar yerleşiyor ve bu yerleşenlerde Bursa sınırına girdikleri an Bursaspor'lu olmuyorlar.Böyle bir şehire futbol şehri dersek Trabzon gibi futbolla yatıp futbolla kalkan şehre ne denir?
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2010, 15:40
İşte sizdekilerde para var vazgecebilecekleri şeyler onlar ama burda tek vazgecilmez buranın insanın tek gecım kaynagı olsada son malını da satar gıder ıste o fark var.Başka kımse yapmaz bu fedakarlıkları..Neyse şimdi sana bunları anlatma acıklama gereğide duymuyorum Bizim bu güzel şehrimiz alınmadı inşallah onlarda o kupanın organizasyonunu alamaz(Zaten alamıcakalrya)
Bu düşünce tarzı Türkiye'nin doğusundaki şehirleri aday listeye koymayan düşünce tarzından daha tehlikeli..
Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 16:25
Yok tabikide kım var başka Trabzondan başka futbolla iç içe bizde insanlar ahırdaki ineklerini satıp kombine alırlar o kadar severler Trabzonsporu ve futbolu.
Bizimkiler genellikle arabadır, bileziktir satıp kombine alıyorlar buralarda pek inek olmadığından. . .
Aradaki farkta bu. Nasil cuma namazlarinda cogu esnaf dukani kapatip namaza gider Trabzonda Trabzonsporun maci varken cok az acik dukkan gorursun herkes mactadir
Redrum
15.Ocak.2010, 16:52
Pardon ama onlar kim??? TÜRKLER Mİ?
Kusura bakma da kardeşim, ben de Rize-Trabzon'luyum, ama hepsinden önce TÜRK'üm. Trabzon varsın katılmasın, TÜRKİYE katılsın, o bize yeter.
bugra 1905
15.Ocak.2010, 16:59
Yahu Boşa Bu Tartışma Organizasyonu Alamayacağız Ya:icon_biggrin:
Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 17:08
Yahu Boşa Bu Tartışma Organizasyonu Alamayacağız Ya:icon_biggrin:
Kesinlikle galip kesin Italya
King_91
15.Ocak.2010, 19:14
ben bunu anlamıyorum ille her il alıncak diye bişey mi var trabzon alınsa eskişehir çıkacak ben niye alınmadım , antalya diyecek benden daha iyi konaklama imkanı olan mı var vs . niye bu kadar büyüdü anlayamıyorum cidden . Şenol Güneş ihanet der trabzonlular (hepsi değil) inşallah seçilemeyiz der ...
SAİT71
15.Ocak.2010, 20:46
Bu şehir fanatizmi bana doğru gelmiyor. Alınırsa alınır alınmazsa alınmaz. Ama Fransa gibi çok gelişmiş ulaşım hattımız yokki bir izmir ile bir trabzonu rahatça seçebilelim. Neredeyse Avrupa'nın bir ucundan bir ucuna gitmek gibi bizim konuştuğumuz mesafeler.. Alınsa iyiydi ama alınmadı. Bence çokta uzatmanın manası yok. Hele hele Türkiye alamasın gibi beddua edercesine dilek dilemek yanlış değilmi arkadaşlar.?
Trabzonspor
16.Ocak.2010, 01:20
Kardeşim vatan sa vatan benim Türkymedir ama futbol konusunda bana kimse neden Türkiye desteklemek varken Trabzon diyosun derse derim ki ayrım yapmasınlar bende destekliyim.Bu konuda desteklemıyorum ha hoş benim desteklememle bişe kazanılmaz da kaybedilmezde ama alamaıcaz almayalım.