Log in

View Full Version : Vagner Love Flamengo'da

TR.CaPTaiN
15.Ocak.2010, 16:26
Paolo Guerrero'nun sakatlığı sebebiyle forvet hattına takviye isteyen teknik direktör Bruno Labbadia'nın talebini dikkate alan Hamburg Yönetimi; CSKA Moskova'nın Palmerias'a kiraladığı 25 yaşındaki Brezilyalı golcü Vagner Love'ı sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Mücadele ettiği grupta Manchester United'la birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmeye hak kazanan Rus ekibi CSKA Moskova'nın Palmeiras'a kirakladığı 25 yaşındaki Brezilyalı golcü Vagner Love sezonun kalan bölümünde Almanya'da Hamburg forması giyecek.

Perulu Paolo Guerrero'nun sakatlığı sebebiyle forvet hattına takviye isteyen teknik direktör Bruno Labbadia'nın talebini dikkate alan Hamburg Yönetimi; Love için CSKA ile temasa geçerek golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Ajansspor

Ahmet Göktaş
15.Ocak.2010, 17:30
Love the end.

MaTRaKaN
15.Ocak.2010, 17:39
Hamburg açısından güzel bir transfer.

Fernando Gago
15.Ocak.2010, 17:57
Performansını çok merak ediyorum Dünya Futbolu için bir renk bana göre

BaFraLı
15.Ocak.2010, 18:10
Çok iyi transfer olmuş gerçekten.HSV'ye yararı olacaktır.

TR.CaPTaiN
16.Ocak.2010, 01:45
Bu da Goal.com'un haberi;
Vagner Love, Flamengo'ya gidiyor! Brezilyalı golcünün Flamengo'ya gitmeye daha yakın olduğu söyleniyor...

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Flamengo, Vagner Love transferinde Hamburg'a göre bir adım önde.

Alman basınında Hamburg'un da Vagner Love'ın kulübü CSKA Moskova ile anlaşmaya vardığını açıklasa da elini daha çabuk tutan Flamengo'nun bu transferi bitirmeye yakın olduğu iddia ediliyor.

Hangi takıma gideceği konusundaki son kararı ise geçtiğimiz sezonu Palmeiras'ta kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki golcünün vermesi bekleniyor.

el.nino
16.Ocak.2010, 01:54
Bu da Goal.com'un haberi;
Vagner Love, Flamengo'ya gidiyor! Brezilyalı golcünün Flamengo'ya gitmeye daha yakın olduğu söyleniyor...

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Flamengo, Vagner Love transferinde Hamburg'a göre bir adım önde.

Alman basınında Hamburg'un da Vagner Love'ın kulübü CSKA Moskova ile anlaşmaya vardığını açıklasa da elini daha çabuk tutan Flamengo'nun bu transferi bitirmeye yakın olduğu iddia ediliyor.

Hangi takıma gideceği konusundaki son kararı ise geçtiğimiz sezonu Palmeiras'ta kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki golcünün vermesi bekleniyor.

tamda bunu yazmaya giricektim.

KaF KeF
16.Ocak.2010, 11:51
Vagner Love Flamengo'da

CSKA Moskova'nın Brezilyalı golcü futbolcu Vagner Love, Flamengo'ya transfer oldu.

CSKA Moskova'nın Brezilyalı futbolcusu Vagner Love, Brezilya şampiyonu Flamengo'ya kiralandı. En son yine Brezilya takımı Palmerias'ta kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu, bu takımda oynadığı 12 maçta 5 gol kaydetmişti.
Vagner Love, Flamengo'da eski Bayern Münih'li Ze Roberto, İnter'li Andriano, eski Beşiktaşlı Kleberson ve eski Fenerbahçeli Maldonado ile beraber oynayacak.

Ntvspor

tarikko
16.Ocak.2010, 11:55
Flamengo'nun forvet hattı:

Vagner Love - Adriano

:):)

SAİT71
16.Ocak.2010, 11:59
Flamengo'nun forvet hattı:

Vagner Love - Adriano

:):)

Bizim ekski santraforları kapmışlar.. ne günlerdi be.. İkiside sağlam adam.. :D

eXcitinG
16.Ocak.2010, 12:13
Bizim Türk takımLarı ELma topLamaya devam etsin.

DenizlispoR
16.Ocak.2010, 12:34
Bizim Türk takımLarı ELma topLamaya devam etsin.
KatıLıyorum :).

SAİT71
16.Ocak.2010, 12:50
Her ikiside sağlam adam. Zamanında bizim özellikle fenerbahçe için gazetelerin 1. sayfalarını süslüyorlardı. Tabiki o zamanlar Adriano İnterdeydi. Bence Gökhan Ünal'a şuna buna parayı verene kadar birisini alabilirdik. İyi bir miktar paraya gelirdi tahminimce.. Forvet hattına çözüm olabilecek isimler. Gökhan Ünalmış Güizaymış biz çok sürünürüz daha.

Sheriff
19.Ocak.2010, 02:43
Flamengo mükemmel kadro kurdu bu sene. Çoğu avrupa takımı, Flamengo'nun Corinthians'ın kurduğu kadroyu zor kurar :)