Log in

View Full Version : Beşiktaş-Sivasspor

Burak Duran
23.Nisan.2006, 21:57
Fener-Galatasaray muhabbeti forumda devam ederken Sivas İnönüden galibiyetle ayrıldı. Klasik Sivasspor oyunu full defans gol yap ve gol attırma. Attılan gol kesinlikle ofsaytti. O gole ofsayt vermeyen hakem çok benzer bir pozisyonda beşiktaşın attığı golü ofsayt diye saymadı. Beşiktaş çok baskılı oynadı pozisyon üretmekte zorlandı ürettiklerini cömertçe harcadı sonuç olarak galip gelen taraf Sivas oldu

Laz_Asker_61
23.Nisan.2006, 21:58
BİTSE DE GİTSEK !..

Sezonu kupayla kapayabilmek için 3 Mayıs'taki dev finali bekleyen Beşiktaş, ligdeki yenilgilerine bir yenisini daha ekledi.. İnönü'de, Sivasspor'a 1-0 boyun eğen siyah beyazlılar, zirvenin tam 26 puan gerisinde kalarak, 4. sıraya geriledi..
**ALINTIDIR**

Berkaiser
23.Nisan.2006, 22:01
Sivas'ı tebrik etmek lazım.Bu sezon iyi bir performans gösterdiler.

Universal
23.Nisan.2006, 22:05
beşiktaş taraftarı(bazıları) her zaman takıma destek yerine köstek oluyor oyuncular sahaya çıkarken korkuyorlar kötü bir şey yaparsak die bunun nedeniyle bunalımda oynuyor ve evinde kaybediyorlar

yiğido_35
23.Nisan.2006, 22:17
bu galibiyet çok iyi oldu çünkü ilk defa 3 büyüklerden birini yendik...

koray_capello
23.Nisan.2006, 22:37
beşiktaş taraftarı(bazıları) her zaman takıma destek yerine köstek oluyor oyuncular sahaya çıkarken korkuyorlar kötü bir şey yaparsak die bunun nedeniyle bunalımda oynuyor ve evinde kaybediyorlar

bunu da iyiki bi yerden duydunuz hee hemen her kaybedilen maçta taraftar da taraftar.arkadaşım maça gitme ihtimalin yok da zaten izlendinmi bari maçıda konuşuyorsun.bugün 23 nisan dan dolayımıdır bilmiyorum ama stadda bayram havası vardı ve 90 dakika bu şenlik havasıyla geçti.sahada tahammül edilemez bir beşiktaş takımı olsada taraftar her ufak tefek güzel harekette bile takımına destek verdi.zor bulduğu pozisyonlar kaçmasına rağmen alkışlarıyla takımına moral verdi.

biraz maç hakkında konuşacak olurrsak bugün beşiktaşı çözdüm.uzun zamandır ilk defa maçta maça konsantre oldum ve özellikle maçı izledim(bu pek mümkün olmuyorda)beşiktaş takımı daha futbolun temellerini oynayamazken imkansızları deniyor.ama elindeki kadro buna müsayit değil.basit futbol oynamayı bilmiyor daha.90 dakika boyunca bir tane bile kanatlara top atıpta doğru dürüst orta yapmışlığı yok.bir tane arapası atıp ta kaleciyle karşı karşıya kalacak pozisyon yaratamamış.ama hala barcelona da ronaldinho-deco-messi üçlüsünün bile tenezzül edemiyeceği verkaçlar ile pozisyona girmeye çalışıyor.a.hassan bacak arası yapmaya çalışır topuk pası vermeye çalışır,g.güleç topa vurmaz illa bir kaç kişiyi yatırıp kaldıracak,m.sedef yeteneği sınırlı ama özgüveni zambrotta kadar olunca her topu kaptırır... yani diyeceğim şu ki elimizdeki kadro bunları yapmaya müsayit değil zaten ligin bitmesini bekliyoruz bari kalan maçlarda izleyenleri keyif verecek futbol oynayın.yoksa 3 puan filan umrumuzda değil.

bide anlayamadığım zaten bir amacın kalmamaış önünde bir tek fener ile oynayacağın kupa finali kalmış stres yok bir şey yok neden içerdeki her maçta bile durduk yere ortamı geriyorsunuz.beşiktaşlı tüm futbolcular sahada rakibe saldırmaya hazır bir vaziyette bekliyorlar.

Universal
23.Nisan.2006, 22:40
bunu da iyiki bi yerden duydunuz hee hemen her kaybedilen maçta taraftar da taraftar.arkadaşım maça gitme ihtimalin yok da zaten izlendinmi bari maçıda konuşuyorsun.bugün 23 nisan dan dolayımıdır bilmiyorum ama stadda bayram havası vardı ve 90 dakika bu şenlik havasıyla geçti.sahada tahammül edilemez bir beşiktaş takımı olsada taraftar her ufak tefek güzel harekette bile takımına destek verdi.zor bulduğu pozisyonlar kaçmasına rağmen alkışlarıyla takımına moral verdi.

biraz maç hakkında konuşacak olurrsak bugün beşiktaşı çözdüm.uzun zamandır ilk defa maçta maça konsantre oldum ve özellikle maçı izledim(bu pek mümkün olmuyorda)beşiktaş takımı daha futbolun temellerini oynayamazken imkansızları deniyor.ama elindeki kadro buna müsayit değil.basit futbol oynamayı bilmiyor daha.90 dakika boyunca bir tane bile kanatlara top atıpta doğru dürüst orta yapmışlığı yok.bir tane arapası atıp ta kaleciyle karşı karşıya kalacak pozisyon yaratamamış.ama hala barcelona da ronaldinho-deco-messi üçlüsünün bile tenezzül edemiyeceği verkaçlar ile pozisyona girmeye çalışıyor.a.hassan bacak arası yapmaya çalışır topuk pası vermeye çalışır,g.güleç topa vurmaz illa bir kaç kişiyi yatırıp kaldıracak,m.sedef yeteneği sınırlı ama özgüveni zambrotta kadar olunca her topu kaptırır... yani diyeceğim şu ki elimizdeki kadro bunları yapmaya müsayit değil zaten ligin bitmesini bekliyoruz bari kalan maçlarda izleyenleri keyif verecek futbol oynayın.yoksa 3 puan filan umrumuzda değil.

bide anlayamadığım zaten bir amacın kalmamaış önünde bir tek fener ile oynayacağın kupa finali kalmış stres yok bir şey yok neden içerdeki her maçta bile durduk yere ortamı geriyorsunuz.beşiktaşlı tüm futbolcular sahada rakibe saldırmaya hazır bir vaziyette bekliyorlar.

evet bende ilk kez bu hafta maç izlemedim ama bjk deplasmanda daha rahat oynadığını düşünüyorum ve ligi bıraltıklarını düşünüyorum

TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 22:44
artık lig bitsede ızdıraptan kurtulsak.

Burak Duran
23.Nisan.2006, 22:48
ya çarşı maç boyunca bir tezahürat yaptı çok hoşuma gitti biri özelden sözlerini atabilir mi?? allah b... versin falan diye bi kısım var galiba

Maymuncuk
23.Nisan.2006, 23:27
Ben maçı seyretmedim ama tezahürat şöyle mi:

"Beşiktaş'ım hayat sensin
Rüya sensin
Herşey sensin
Gelecekse tüm acılar
Biz hazırız
Senden
gelsin
Bu sevdadan vazgeçersek Allah Belamızı versin"

Ben böyle biliyorum ..

Burak Duran
23.Nisan.2006, 23:30
evet öyleymiş özelden aldım sağolasın :D

comandante
23.Nisan.2006, 23:39
o tezahurat süper ya.gerçekten yaratıcılar...

maçta da sadece boboyu beğendim.ve de çok beğendim.iş var o adamda...

BaTuHN
23.Nisan.2006, 23:47

ya şu muhabbeti hiç sevmiyorum İnönü de baskı altındayız oynayamıyoruz Ya Beşiktaş taraftarı gibi başka taraftar war mı takımı ne hale getirdiler hala seyirci geliyo hala 90 dakika takımı destekliyo wallaha yazıklar olsun bari kalan son maçlarımızı kazansalardı bu iş böyle olmaz seneye kesin şampiyon olmamız lazım bu taraftar şampiyonluğu hakediyo bence taraftarlar takıma kösterk falan olmuyo aksine futbolcular nankörlük ediyo!!!
(batu yanlış anlama tepkim sana diil sadece sen yazmışsın örnek olarak aldım)

Jesus_FB
24.Nisan.2006, 00:13

Rüya sensin
Herşey sensin
Gelecekse tüm acılar
Biz hazırız
Senden
gelsin

Ben böyle biliyorum ..

çok süper bi tezahürat pes oynarken beşiktaşla oynuyorum sırf o ritim hoşuma gittiği için sözlerini pek anlamıyordum sözleride çok güzelmiş

koray_capello
24.Nisan.2006, 00:26

Rüya sensin
Herşey sensin
Gelecekse tüm acılar
Biz hazırız
Senden
gelsin

Ben böyle biliyorum ..

doğru yazmışsın ama bir tek rüya sensin değil dünyam sensin olacak.

hezzo
24.Nisan.2006, 01:12
çok süper bi tezahürat pes oynarken beşiktaşla oynuyorum sırf o ritim hoşuma gittiği için sözlerini pek anlamıyordum sözleride çok güzelmiş
abi o yamayı versene pes kısmında merak ettim yoksa ps2 demi??

Burak Duran
24.Nisan.2006, 01:13
Ps2 de değil pcde var ama başka site adının altına ben şu anda indiriyorum

BaTuHN
24.Nisan.2006, 01:23
yam sitede yayınlamak yasak bildiğim kadarıyla özelden atabilirmisin linkini hurmet:D

Nedvedmania
24.Nisan.2006, 13:05
bjk nin yenilmesi bizim için iyi oldu şuanda zaten uefayı garantiledi herşeyini kupaya vericek daha ligde bir idası kalmadı

OmuraK
24.Nisan.2006, 19:13
Sivasspor cok iyi defans yaptı.Bence mac ta Sivasspor'un hakkıydı.[ßu benim sahsi fikrim]

FeYYaz1989
24.Nisan.2006, 19:20
Attığımız gol ofsayt.Yediğimizde ofsayt...
Ama biri verildi diğeri verilmedi.Çok ilginç!

Berkaiser
24.Nisan.2006, 19:22

Hakemin tecrübesizliği yüzünden bence.Hakkınız yendi.

Nedvedmania
24.Nisan.2006, 19:32
bjk 5 marttan beri kendi ewinde lig maçı kazanamıyo
ewinde bile huzur yok

Berkaiser
24.Nisan.2006, 20:33
bjk 5 marttan beri kendi ewinde lig maçı kazanamıyo
ewinde bile huzur yok

Sıra bizde.Büyük ihtimalle biz de yeneriz Beşiktaş'ı İnönü'de.

koray_capello
24.Nisan.2006, 20:36

Bence attığımız ve yediğimiz gol de ofsayt değil.Tabi bizimkisi sayılmadı orası ilginç ona katılıyorum.

ibo
24.Nisan.2006, 20:42
bence sivasspor un benzer pozisyonu verilirken BJK ninkinin verilmemesi saçma. Hakem hata yaptı. BJK nin puan kaybetmesine sebep oldu. Ama maçın çekişmeli geçmediğide bir gerçek...

koray_capello
24.Nisan.2006, 20:43
ya Beşiktaş zaten top oynamıyo o ayrı..