PDA

View Full Version : Fenerbahçe G.Saray'ı devirdi: 3-0

tarikko
17.Ocak.2010, 16:38
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde ezeli rakipler Fenerbahçe Acıbadem ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Burhan Felek TVF 50. Yıl Spor Salonu'da oynana karşılaşmayı Fenerbahçe Acıbadem set vermeden 3-0 kazanmayı başardı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe Acıbadem 12 maçını da kazanarak namağlup liderlik koltuğunda otururken, Galatasaray'ın ise 12 maçta 8 galibiyeti ve 4 yenilgisi bulunuyor.

Bu arada, Fenerbahçeli taraftarların küfürlü tezahüratları nedeniyle karşılaşmanın başhakemi, sarı-lacivertli takıma iki kez ihtar yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Bogdan Tanjeviç'i de istifaya çağırdı.

Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Fenerbahçe Acıbadem 3-0 kazanmıştı.
Fenerbahçe Acıbadem hafta içinde Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda da galip gelerek 5'te 5 yapmıştı.

Salon: TVF 50. Yıl
Hakemler: Hayrettin Durak, Gökhan Dağ
Fenerbahçe Acıbadem: Çiğdem, Gamova, Osmokrovic, İpek, Dirick, Seda (Nihan, Songül)
Galatasaray: Deniz, Özlem, Djersilo, Valeska, Krsmanovic, Elif (Ayça, Bahanur, Neslihan, Dilara, Serpil)
Setler: 25-18, 25-21, 25-18
Süre: 65 dakika (18, 23, 24)

Dün açacaktım konuyu foruma girilmiyordu açamadım..

Maç için söylenecek çok birşey yok..Bu sene sadece 1 set verdik ve yolumuza kayıpsız devam ediyoruz..Harika bir takım ve harika bir performans..Tebrikler Sarı Melekler.. :)

Sekopej
17.Ocak.2010, 17:38
Normal sonuç, maçın bazı bölümlerini izledim, rahat maç oldu. Sarı Melekler bu sezon tarih yazacak.

Varonil
17.Ocak.2010, 18:14
En son Şampiyonlar Ligi'nde 5'te 5 yapmıştık.Bayan Voleybol Takımımız çok iyi bu yıl,o yüzden şaşırmadım bu sonuca.

KaPaLı
18.Ocak.2010, 10:09
Hep 3-0 yeniyolar acımaları yok bunlarında :)