PDA

View Full Version : FM 2010 Puan Durumu Sorunu



umut495
19.January.2010, 09:52
FM 2010 Türkçe yamasının son sürümü ve Patch 10.1 kurulu fakat puan durumu gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim o sorunu detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim

KaPaLı
19.January.2010, 10:17
Oyunun orjinalmi ? Cafedede aynı problemle karşılaşmıştım. Ama ev bilgisayarımda sorun olmamıştı.

umut495
19.January.2010, 11:19
Sorunu düzelttim patch'i güncelleştirerek..Hile var mı Real Time Editor buldum ama sevmedim önceden transfer falan yapılıyordu şimdi yok galiba onlardan

Bekq
19.January.2010, 19:17
Puan durumu görünmüyorsa bu sorun Türkçe Yama'dan dolayıdır. Son çıkarılan yama ile bu düzeltildi.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar başka çözümler aramanıza gerek yok.

akaya123
23.January.2010, 12:16
diğer yeni yamayı mı indirmeliyiz?

SAFA145
29.January.2010, 19:31
nerden idnirces link vermmsnz?